A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Babyteve
Van egy két rövidítés, amit kiírva sem értek. :oops:

Nem tudnád őket lefordítani?? :oops: :oops:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Magika
Ment Neked privi.

Kép

kisscica80

Szössz, nagyon tetszik a szoba! :wink: Olyan Szösszös! :D

Kávé: no én külön téma vagyok, mert napi egy dobozos cigis voltam és a kávéhoz nekem hozzátartozott a cigi... azt letettem, a kávét képtelen voltam, bár napi 1-2-re csökkentettem... és inkább 3in1...
bár mostanában sajnos (!!!!) egyre többször érzem, hogy hiányzik... :roll:

Junag, szia, már olvastalak a másik topicban... :wink: ott inkább most szülős a társaság...

Dúla: :roll: tőlem távol áll... de nagyon... az az egész világuk... de talán valaki tudja...
Vendég

Mágika, de "gonoszak" vagytok...! :lol: :lol: :lol:

Nálunk nem hiszem, hogy velünk lesz a baba. Szerencsére, tudunk neki saját szobát biztosítani (ááá, de hülye hivatalosan hangzik... :roll: ). Meg én félnék tőle, hogy később nem fogom tudni leszoktatni rólunk... Persze lehet, hogy "bekúszik" a mózes az első pár hétre... :roll: :lol:

ercsi_3

magika, kisscica: Miért/hogyan halt meg a barátnőtök?

Cinyke

levelibeka

Snacky!
Itt irok a másik topicban feltett/meg nem válaszolt kérdésedre.... (Milyen érzés, ha ki vagy tágulva?)....
Semmit nem érzel, tehát nem tudhatod, hogy kinyilt-e a méhszáj, csak orvosi vizsgálattal... azt sem érzed külön, ha teljesen nyitva van... :wink:
Vendég

Ercsi!

En is azert vettem a bolcsot, mert mig nem alszik rendesen az agy mellett fog aludni.

Na akkor meg par kep:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

na jóóó..6 oldalt olvastam vissza..és annyira fáradt voltam elötte is és főleg most h nincs erőm hozzászolni :D
majd holnap jövök kipihenten..addig csak nem irtok még 6 oldalt :D
Vendég

Üdv. újak :)
Jó sokan vagyunk :D

Pumpóka - Köszi :) Tökéletesen jellemezted a mi kis szobánkat .. elvégre a mi Babócánk érkezik bele :D

Együtt/Külön alvás:

Nálunk külön fog aludni a Pinduri az első naptól kezdve.
Lehet én ott fogok éjszakázni vele, de Apucijának szüksége lesz pihenésre, egyrészt, hogy dolgozzon .. másrészt, hogy tudjon meló után segíteni NEKEM :lol: :lol: :lol:

Magika
- Megértem a családot, hogy kíváncsiak .. :) És mégis miért döntöttetek úgy, hogy nem osztjátok meg velük ezt a hírt?

Kép
szösszenet

Cinyke
Rákos lett, és sajnos nem tudták kikezelni belőle.
Második gyerek születése után jött neki elő ez a "kór", ami már gyerekként is egyszer megtámadta Őt.
Kipakolták, de az sem segített.

Most két gyerek és egy férj maradt egyedül! :cry: :cry:

Kép

kisscica80

[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80Rákos lett, és sajnos nem tudták kikezelni belőle.

Borzasztó :cry: :cry:

Kép
szösszenet

kisscica: ez szörnyű :cry:

Cinyke

levelibeka

Szosszenet!

Mikor meg azt sem tudtuk, hogy mi lesz, mindenki ugy jott, hogy ugye kislany lesz? Na a 10. utan kibuktam, hogy nem azert vallaltuk, hogy lany legyen, hanem hogy gyerek.

Ha fiam lesz mi lesz, a gyerekm lesz es ugyan ugy szeretni fogom.

Szoval akkor elhataroztam, hogy senkinek nem mondjuk meg, mert ha megszuletik, akkor ugy is mindegy mi mindenki fog neki orulni.

Igy a ferjemmel megbeszeltem es O is tamogatta az otletet.
Aztan vegul kiderult, hogy lany, de nem mondtuk el senkinek.

Csak ti tudjatok meg a takcsineni, mert hat O takarit es vasal.
Elotte nehez lenne titkolni.

Magi
Vendég

levelibeka: :wink: köszi hogy hiányoltál :wink: jól vagyok/jól vagyunk csak tettünk vettünk,mindig fáradt voltam,és most is az vagyok,így külön energia kell hogy ide tudjak ülni a gép elé,és kicsit képbe legyek. :) Dokihoz február 7-én megyünk egészen pontosan,úgyhogy jöhetnek a drukkok hogy ne mondjon rossz hírt a vesetágulatról! :roll:

Amúgy a baba nálunk is velünk egy szobában lesz,mert mi sem lakunk túl nagy házban... :roll: remélem nem lesz semmi problémánk a későbbiekben abból hogy egy szobában lesz velünk...

magika: a ruhaköltemények is tüneményesek,igazi kiscsajszisak! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mágika! Mi lett a döntés? Katalin Ágnes, vagy Emese Ágnes? a ruhák eszméletlen jók? Hol vettétek? Ezt is síelés közben? :wink:

ercsi_3

Csöppke,

tudod már mi lesz?Ne izgulj,nem pottyan a kis lurkó olyan könnyen ki. :lol: Én is úgy érzem,hogy rántja előre a hasam a súlya,ráadásul elég gyakran fekszik a méhszalagokra és olyankor nyilallást érzek és elég kellemetlen.

Kisscica80,

Én is kb. 2 hete regisztráltam,csak másik topikban voltam,de itt úgy érzem szivélyesebb a fogadtatás.Úgyhogy azt hiszem idetartozom. :lol:

Kép
Kép
Kép
junag

Ezeket a nextbe vettem a west and-ben es hasznaltan a neten.

Illetve az overalt az Astiban vettem a Soroksari uton.

A vegso dontes Farkas Katalin Agnes lesz.

Nalunk a gyerekagy az agyunktol 6 lépésre van, mert egymas mellett van a ket szoba, de amig nem alszik ejjel rendesen az a 6 lepest sem akarom megtenni minden ejjel.

Bar ha jol belegondolok, most tobbszor is megteszem meg tobbet is, mert a wc meg a masik oldalon van a szoba mellett. :shock:

Magi
Vendég

Magi!
Nagyon csúcsédik a ruhák! :wink:

Na, a gyereknemmel hasonlóan voltam/tunk... :roll:
Nálunk meg ráadásul ugye a két férfiú, háááát mentek a kérdések, hogy ugye kislányt szeretnétek? És mi lesz, ha fiú lesz? Mit fogsz csinálni 4 pasival? :twisted: Úgyhogy átérzem, miért döntöttetek igy, baromi uncsi ezt hallgatni még a sarki fűszerestől is... :twisted:
Én viszont elmondtam országnak-világnak, hogy csajszi lakik ott bent, amikor a 18.héten megtudtuk. Én magamban sem tudtam tartani, olyan boldog voltam, és hát anya volt ugye a második (Zoli az első) akit rögtön az uh után visitva hivtam, hogy lány... onnan meg anyukám adta ám tovább még aznap a jóhirt a nagyinak, nagynéninek... de nem bántam, igy legalább megnyugodtak ők is... :lol:
Amitől viszont felmegy az agyvizem, hogy utána meg többen azt kérdezték, hogy: Na, most akkor teljesült az álom, lesz egy kislány, akkor több gyerek nem lesz már ugye? ...... nem lesz, de ezt akkorsem igy kéne nekemvágni... :evil: merthogy ebben a világban a három gyerek is már sok! Azt majd mi eldöntjük... de mindenkit megnyugtattam, hogy ez az utolsó gyerkőc!
Vendég

Sziasztok!

Csodaszépek a szobák + a ruhák is. :lol:

Üdv az újaknak...

kávé: nekem a napi 1 lecsúszik sok tejjel.

enni: hát többször kevesebbet,mert eléggé megfájdul a gyomrom utána. :cry:

alvás: külön szobája lesz a picurnak, márha apa kiköltözik (most dolgozószoba) :lol:
de vettünk egy mózeskosarat és abban fog aludni az ágyam mellett az első pár héten.
Daninál is így csínáltuk, és bejött.

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Lituka
Ne bízzál benne, mert ha itt beindúl az élet, akkor aztán telnek az oldalak!! :D :D

Junag
Igen, szerintem is nagyon tuti ez a topik.
Bár én két éve regeltem be magam, de fennt írt barátnőm miatt.
Ez volt az első hely ahoval most terhesen beírtam! :D :D
És hát maradok, mert itt már most annyi mindennel lettem gazdagabb!!

Köszi lányok, jók vagyunk!!!!!! :D :D :D

Kép

kisscica80

Pumpoka!

Tolem is mindenki kerdezi, ha lany lesz akkor mar nem is kell tobb gyerek.
De engem ez mar nem erdekel.

Anyukam nem faggat igy szerintem O valahonnan rajott, apukam meg tiszteletben tartja, hogy mi lesz, bar Ok voltak az egyetlenek, akik nem a nemere voltak kivancsiak, hanem arra, hogy jol vagyok e en is meg a baba is.

A tobbiek meg nem erdekelnek.

Hat nem irigyellek teged sem. Neked sem lehet konnyu.

Magi
Vendég

Sziasztok,
Ritka aktív volt a társaság ezen a hétvégén...

Mezsó
mennek a drukkok ezerrel!!!

Magi,
Nagyon szép a bölcső és a szoba is. Ismerősek a falmatricák és szivacsdekorok. Lili szobájának falát is ilyen dísziti. Gyönyörűek a rucik is.

Mary,
Szép rucikat tettél fel te is :) :)

Szöszke,
látom már teljesen kész az ágy. Tök jó lett :)
És a fehérneműid is nagyon szexik :)

Junag,
üdv köztünk. Ha jól emlékszem egy napra vagyunk kiírva :)

Kisscica,
amit a párod családjáról írtál nagyon ismerős, azzal a különbséggel, hogy az én párom családja állítólag imád engem...

Laut én nem ismertem, de a története sajnos nem egyedi. Az én ismerettségi körömben is volt erre példa nem olyan régen. Tényleg nagyon igazságtalan az élet. :(

Kép
emi29

Emi
Engen tuti nem xeretnek, és nem is erőlteik, h az ellenkezőjét mutassák.
Bár szeptember óta nem is találkoztam velük, csak anyósékkal.
De ők már külön is megérnek egy misét. :lol:

Tényleg igazságtalan az élet, főleg ha valaki fiatalon hal meg, azt nehéz elfogadni.
Sajnálom, h nálad is történt ilyen! :(

Kép

kisscica80

Igen, Magi, ez azért különben olyan furi, hogy az emberek, amikor megtudják, hogy terhes vagy, nem azt kérdezik, hogy: És minden rendben? Jól vagytok? ... hanem: Fiú vagy lány? És mit szeretnétek?
Én többnek is mondtam, mondjuk, inkább sima ismiknek, hogy: egészséges gyereket!
De még most is, hogy anyunál voltam a kórházban vérvételen (mindenki ismer az osztályon) egy-két nővérke még nem tudta, hogy babát várok (nemis tudom, hogynem jutott el hozzájuk), meglátta a hasam, és: Jajj, baba lesz? Dejó! Kisfiú vagy kislány?
Eszükbe nem jutott volna azt kérdezni, hogy hogy vagyunk, minden rendben van-e?
Mikor a barátnőm terhes lett, én úgy hivtam fel minden héten, hogy ugye jól vagytok? Baba is... ? A nemére akkor voltam kiváncsi, amikor a 4D-n voltak és mondták, hogy tudják, mert megmutatta. De egyébként énis tudtam, mert megjósoltam kártyából! :wink: De különben nekem is kidobta a kártya a kislányt... :wink:
Vendég

Teszek fel én is pár képet a tegnapi szerzeményekről.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És a két hálóing... Szerintem a kórház után mennek a szemétbe. Mondjuk én viszek pizsit is a kórházba. Ha tehetem majd inkább azt veszem fel.
Kép

Kép
emi29

Pumpó
Ez tényleg bosszantó!! :x
Pedig ez az első, h minden rendben legyen!
De amilyen jó kis világot élünk, ne is csodálkozzunk, h sokan sok hülyeséget hordanak össze.
:lol:

Kép

kisscica80

Emi
édesek a rucik.. :lol:
no és a hálóingek...no coment :wink:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Kisscica,
ezt nagyon sajnálom. Remélem, hogy ha megszületik az unoka, akkor valamennyire változni fog a helyzet, ha másért nem, akkor a babáért.

Kép
emi29

Emi
Én ebben már nem bízom, és nem is idegesítem magam.
Ott lesz normális nagyinak az én anyum. :D

Nagyon édes ruhákat vettetek, és az a hálóing :lol:
Ne hari, de basszus tényleg csak ilyet lehet kapni vagy nem is érdemes jobb kinézetüt beszerezni?? :lol:
:D :D
Remélem nem bántottalak most meg?!!!!! :shock:

Kép

kisscica80

[quote="xsara"]E írta:xsarami
édesek a rucik.. :lol:
no és a hálóingek...no coment :wink:

Köszi,
a rucikat a C&A-ban vettem a hálóingeket pedig az Aranypókban. Még ezek néztek ki a legnormálisabban az 5000-es árkategóriában. Végülis nem divatozni megyek, hanem szülni. :wink:

Kép
emi29

Magika, Emi! Gyönyörűek a rucik!!! :P

Kisscica, nálunk eddig nem is lett volna lehetőség rá, h külön rakjuk Lilit, mert csak most készült el a tetőtér (a tesóra való tekintettel :)).
Persze biztos könnyebben megszokja a babó, ha kissebb korában kerül külön... hát én is tartok tőle, hogy mi lesz, mert még most is úgy alszik el, hogy vagy hozzámbújik, aztán ha elaludt rakom át az ágyába, vagy ott kell ülnöm az ágya mellett, míg ki nem dől...
Szóval nem lesz egyszerű eset, de majd megoldjuk valahogy :roll

KépKép

KépKép
gabcika

Kisscica,
egyáltalán nem bántottál meg. Én hálóingből szépet még sose láttam. :( Ill. nekem azért van egy aranyos, de az olyan pólószerű szoptatásra egyáltalán nem alkalmas.
A párom is mondta, hogy marha rondák, de ezeket legalább nem fogom sajnálni.

Kép
emi29

[quote="junag"]C írta:junagsöppke,

tudod már mi lesz?Ne izgulj,nem pottyan a kis lurkó olyan könnyen ki. :lol: Én is úgy érzem,hogy rántja előre a hasam a súlya,ráadásul elég gyakran fekszik a méhszalagokra és olyankor nyilallást érzek és elég kellemetlen.

Igen, kisfiú ő is mint a bátyus :) A felhők felett járunk, mett így szerettük volna. Persze kislányt is hazahoztunk volna :lol:

Nekem a fájások egész nap megvannak, xcsak a gyógyszer enyhít valamelyest. :? Azért tényleg bízom benne hogy jobb lesz.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Emi
tudom, h volt már fenn téma a hálóing mostanság, de én még itt nem tartok, így nem is gondolkoztam rajta.
Csak h most tettél fel képet, ez nyitotta fel a szemem.
De ha aranypókban, ilyen áron vetted, akkor tényleg befogom :oops: !

Én polóőrült vagyok, úgyhogy holnaptól ezen elkezdek gondolkodni, h mi is legyen rajtam :? !

Na jó éjt lányok, én ledőlök, mert a rossz éjszaka után a mostanit már át kéne aludni! :wink:

Kép

kisscica80

[quote="gabcika"]
írta:
gabcikaKisscica, nálunk eddig nem is lett volna lehetőség rá, h külön rakjuk Lilit, mert csak most készült el a tetőtér (a tesóra való tekintettel :)).
Persze biztos könnyebben megszokja a babó, ha kissebb korában kerül külön... hát én is tartok tőle, hogy mi lesz, mert még most is úgy alszik el, hogy vagy hozzámbújik, aztán ha elaludt rakom át az ágyába, vagy ott kell ülnöm az ágya mellett, míg ki nem dől...
Szóval nem lesz egyszerű eset, de majd megoldjuk valahogy :roll

Tesóméknál ugyanez volt a szitu. Ők úgy oldották meg, hogy a nagytesó kapott egy hiper-szuper emeletes ágyat és megbeszélték, hogy csak akkor kapja meg, ha egyedül alszik benne :wink:

Kép
emi29

Emi, magika, szuper rucik :) :)
Emi hol vettétek őket?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

magika, lehet hogy nem láttad, kérdeztem délután a bölcsőről :)

Mi is ilyet néztünk ki itt Mo-n, és érdekelne hogy kint emnnyi az ára, megéri e kimenni...

Előre is köszi :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="csöppke"][ írta:csöppkecolor=green]Emi, magika, szuper rucik :) :)
Emi hol vettétek őket?[/color]

Csöppke,
Mi a Ferihegyi C&A-ban voltunk. Tényleg nagyon édi cuccok vannak ott.

Kép
emi29

Dejó! Mi legutóbb a camponás c&aban voltunk, de az valami iszonyat béna gyerekruha téren :roll: :?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kiscica, melyik rövidítést nem érted?

Dúla asszem a www.module.hu (vagy www.modules.hu , most nem emléxem) oldalon fent van minden infó, ár 30 ezer.

Junag, üdv errefelé, gratula a babóhoz!

Emi, tényleg C&A-s rugdalózók? nagyon édik! (Kár, ruha már van bőven :( )
A hálóingek csodásak! :oops:

Kép
babyteve2

Csak bekukkantok ..

A rucik tüneményesek :) Emi, Magika - Grat. hozzájuk :) Igazi Csajos darabok!!!

Emi - Ezek a hálóingek kísértetiesen hasonlítanak azokra, amit Anyukám vett nekem :lol: :lol:
Amúgy szerintem sincsen SZÉP hálóing .. mind ronda - utálom!
Viszek be magammal, de csak akkor veszem fel, ha muszáj .. :D
Kényelmesebben érezném agam egy tréning cuccban .. vagy akár pizsiben :)

Kép
szösszenet

Pumpóka,

Ne izgulj a 3 gyerek miatt.Igaz elég bosszantó tud lenni,amikor azt kérdezik,hogy nem lesz sok a három gyerek?Főleg ebbe a mai világban?Én is morcos tudok lenni emiatt,mivel nekem is a 3. jön,csak annyit szoktam már mondani,hogy biztos nem fogom átvinni egyik szomszédba sem.Iszonyú tapintatlanok tudnak lenni az emberek.

Emi29,

Ezek szerint izgulhatunk majd egymásért a finisben.Édi cuccokat vettetek.Nekem ezzel szerencsére nem lesz gondom,mert a két gyerekkel annyit kaptam,hogy olyan is van közte,amin még a cédula is rajta van,vagy csak egyszer volt rajtuk,mert a következő alkalomra már nem fért bele.Úgyhogy ez a gondom megoldva.

Kisscica,

Én is úgy gondolom,hogy maradok ebben a topikban.Ugyanis hiába 3. baba,mégis vannak olyan új kérdések,amelyekre a sok tapasztalatokból is meg lehet tudni a választ.

Most már befejezem,úgyhogy aludjon jól mindenki és álmodjatok szépeket!CIAÓ,CIAÓ :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
junag

Szöszke,
:) :) :) :)
Teljesen egyetértek veled :)

Kép
emi29

Sziasztok!!!!

Junag,szóval elméletileg egy napon szülünk.....gyakorlatilag meg..ki tudja:)

Pompóka!
Köszönöm a válaszodat...:)ari vagy:)

Magika!
Igazi kis csajos rucik!!!:)Nagyon tetszenek...:)Én 20.héttől veszegettem a kis lányos ruhákat és 28hetesen vtam uh-on és kinőtt a kukija... :roll: Pedig azt mta a doki tuti lány..nah ennyit erről... :wink:

Emi29!
Nagyon culik a ruhácskák amiket beszereztél....:)

Csajok nektek megfordult már a picitek?????

Snacky
snacky

Persze, folyamatosan forgolódnak...remélem, mire eljön az idő, a helyes irányba áll be Mira, és akkor Gergő mehet utána...most egyelőre medencevégű mindkettő. :( (Bár, amennyit az elmúlt héten tekergetek... :D )

Kép
babyteve2

babyteve2!

Gratulálok az ikreidhez...:)
Neked dagad a lábad???Mennyit szedtél fel?Bocsi a kérdésért.. :roll:

Snacky
snacky

[quote="snacky"]C írta:snackysajok nektek megfordult már a picitek?????

Alíz eddig az összes UH-n fejvégű fekvésben volt :) Jó kislány ..
Csak annyira mélyen van a kis feje, hogy így alig lehet őt meglesni :)
Persze, hogy nekem van fixen szülési pózban a babája, akit császározni fognak .. remélem mindenkinek befordul időben :) ;)

Kép
szösszenet

Ma tudtam meg, hogy páromon kívül még 2 rock-zenésznek jön a baba idén :) Nagyon örülök :D És ezen kívül 1-ről már korábban tudtunk .. nekik márciusban jön :)
Rock-babák: március, április, június és augusztus :D :D

Kép
szösszenet

Köszi! :D Igen, karácsony óta dagad a lábam, akkor elég vészes volt, mostanában viszont csak egy picit nyomja meg az amúgy nem szoros zokni. Gyűrű még fel-le megy az ujamról, vérnyomásom naponta 2-3x mérem, így nincs gond.
Eddig 10 kiló jött fel (ahhoz képest, hogy mostanában már heti fél kiló megengedett, nálam nagyon lelassult a hízás...pedig lassan a babók is heti 200 gr-ot híznak hetente..az nálam eleve 400 :shock: Az kizárt, hogy még ennyi felugorjon rám.... :D )

Szössz, ez tipikus Murphy :D
Gratula az összes rock-bébihez! :D (Legyen, akik tovább viszik az ügyet! :D )

Kép
babyteve2

Van még fenn valaki?

Snacky
snacky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: