A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:12-kor.

Kép
1bambi

A legutóbbi képet nem találtam meg, (szerintem még át sem töltöttem a fényképezőgépről:roll: :oops: ) ez egy kb. 2 héttel ezelőtti. Olyan 26.5 hetes lehettem és +5.5kg.

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hát nem tudom snacky ki lehet ez a mogorva bácsika,csak sejtem...Azt hiszem hogy Nemes Andrásnak hívják,és a Fráter György utcában van a rendelő...de csak rémlik valami...úgyhogy azért nézz utána.De erről a Nemes Andrásról hallottam már hogy mogorva.De van 4D-s UH a Kápolna utcán is,ott Bérczi Ildikó(őt nem ajánlom,mert a mogorvaság,és nyersség ne továbbja... :evil: ),és Tankó András csinál UH-t(ő pedig itt a kecskeméti szülészeten szonográfus főorvos).Nézem neked a súlyt...terminus korong alapján,ezzel dolgoznak a védőnők betöltött 28hetesen 1100gram az átlag súly.Tehát a te babád 1074gramjával sincs semmi gond. :wink:

Kép

Kép
mezsó

benettke szép nagy pocid volt 26hetesen!!! :D

Kép

Kép
mezsó

Benettke!

Szép a pocid nagyon:)

Snacky
snacky

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:12-kor.

Kép
1bambi

amúgy szerintem kár a súly miatt parázni,vagy lehet csak én gondolom rosszul,de az én csöppemet(aki már nem is csöpp :lol: )betöltött 30 hetesen becsülték 2300gramra.Holott ennyi súlya betöltött 34hetesen van általában a babáknak.De én nem aggódom,mert inkább legyen nagyobb mint kisebb. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Szöszi!

Nekem az egérkés jön be, már csak azért is, mert a zöld-vaníliasárga szín megy a majdani zöldike-narisárga szobába.
Ja, igen, akkor veszek én is magamhoz egy kis boldogsághormont fehérneműk formájában :wink: .

Pumpóka!

Babónk szája, orra, mint az apjáé. Ennek én örülök :lol:

Házasság: nekünk 2005-ben volt az esküvőnk és új szül. akvit nem kellett kérnünk, de kellett az illetékes önk.-tól valami "családi állapotot igazoló" papírka... :roll:
Gyűrű: mivel mi sem szeretjük az arany sárga színét, ezért nekünk is fehérarany lett. Sztem nem drágább mint a sárga. (persze a mienk ilyen-olyan okból kifolyólag egy kisebb vagyon volt :x ...de nem azért, mert fehérarany)

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Bambi - Nekem még igen jó a kapacitásom .. továbbra is rengeteget eszem :oops: :oops: Annyit észrevettem, hogy a tömény édességek annyira már nem csúsznak ... de a tartalmas kaják azok minden mennyiségben.

Gyomorégésem még sosem volt, csak mesélték, hogy milyen, hogy kellemetlen .. :( Engem a puffadás az, ami néha megtalál .. de akkor segít a Rennie ;)

Kávét mostanában egy felet iszom naponta, sok tejjel ... :oops: :oops: terhesség előtt napi 1-2 kávét nyomtam le, attól függően, hogy voltam. Aztán babás lettem, és semmit .. de mostanában fáradékonyabb vagyok, és lent van nagyon a vérnyomásom .. muszáj néha meginnom egy felet ... Állítólag napi 1-2 kávé nem dráma ..

Kép
szösszenet

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:13-kor.

Kép
1bambi

Mezsó

Köszi.Utánna járok akkor.Szted Kecskemétre a szülészetre menjek 4d-re?Jó képeket csinálnak ott?Be kell jelentkezni?Mennyibe kerül?? :roll:

1Bambi
nekem is nagyon ég a gyomrom én olyan kor vajas kenyeret eszek szalámival :wink: nekem elmúlassz.:)De meg is látszik rajtam.
62kg al kezdtem és most vok 89!! :cry: nah ehez szóljatok hozzá!Sztem a víz is sokat nyomhat,mivel nem vok kövér.... :)

Snacky
snacky

bambi: nyugi újabban divatba jött nálam is a napi 1 kávé.Mert azt azért próbálom tartani. :) Nekem azt sem lenne szabad,mert a szénhidrátdiétámba az sem igazán férne be,de nekem is muszáj,mert nagyon alacsony a vérnyomásom... :( :( Sőt mivel semmi édeset nem ehetek,így a kávémba habot is szoktam nyomni,és nem keveset. :oops: az a napi édességbevitelem. 8) :)

Kép

Kép
mezsó

Kép

Szössz, szép a babaszoba! :D

Kép
babyteve2

snacky: sajna nem tudom hogy itt a szülészeten milyen 4D-s UH-okat csinálnak itt nem voltam még...De Szenteshez Kiskunfélegyháza közelebb van nem?Én a Félegyházi kórházban voltam 4D-n, Kurai Istvánnál,45perces volt a vizsgálat,DVD-t írt,és 4-5 képet is kaptunk,és összesen 6500ft-ot fizettünk.Nekünk nagyon bejött. :D :D :D Őt ajánlom neked!!! :wink:

bambi: szerintem azért nem tudsz már annyit enni,mert nagy a pocid már,és a gyomrod így fentebb került az eredeti helyétől,és ilyenkor a nagysága is kisebb lesz,mert ahogy átkerül másik helyre, "zsugorodik". Azt szokták erre javasolni,hogy inkább többször enni,és kisebb adagokat.És a puffasztó kajákat meg 100%-ban kerülni. Gyomorégésre nem próbáltál még tejet inni?Állítólag az is tud segíteni.

Kép

Kép
mezsó

hogy raktátok fel a baba vónalzót???

Snacky
snacky

Bambi!

Szerintem is függ a "kattintás" helyétől :P

Nálam a kajálás úgy van, hogy:
-elkezdek enni, babó elkezd ficánkolni, rugdosni és akkor egyik pillanatról a másikra már egy falat sem jön le a torkomon. Vagy:
-evés után kb. 10-15 perccel jön az émelygés és -bár nem túl erős, de- hányinger. Ez nekem már csak azért is fura, mert a terhesség elején egyáltalán nem volt hányinger, hányás.

Ami volt az elején: kb. a 4 héttől a 8-9. hétig bármit ettem, ittam, vagy tettem úgy éreztem, hogy tengernyi gyomorsavam van. És ez még a víztől is így volt! Mondták, ha szerencsém van a 2. trim.-re elmúlik, s majd csak a végén jön elő... kicsit tartok is tőle mikor fog ez bekövetkezni :shock: .

Sztem nekem még olyan "előtejem" sincs, mint neked.

Kávé: én heti max. 1-2-t szoktam inni, de csak azért, mert nem kívánom. (kólát viszont szoktam :oops: :oops: :oops: Szerintetek nagy baj :?: ) Amúgy már többen is mondták, hogy napi 2-ig nem árt!

Mezsó!

És ez azóta még növekedett... Viszont az is igaz, hogy -szinte- csak a hasam :)
Amúgy nem parázok a súly miatt, csak Snacky-nak szántam megnyugtatásul, mivel neki kisebb súlyra is azt mondták "nagy".

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Nekem is mondta avédőnő, hogy kávézzak, mert alacsony a vérnyomásom, de én annyira nem szoktam....a hányós-fejfájós időszakban lenyomtam néhány 3in1-t, de a második csomag még ki sincs nyitva...

Én is mintha kevesebbet ennék, de éhes vagyok állandóan...így többször kell ennem...viszont visszatért az édesség-mániám, egy tábla Milka simán lemegy, plusz csokis perec, vaníliás karika, pilóta keksz... :oops: de a súlyomon nem látszik meg, hogy mit ezsem....(3 hét alatt újabb 1 kiló), így most vagyok 61...Próbáltam gyümölcsökkel, joghurttal, mézes, vagy lekváros zsemlével csillapítani, de csak a csokis dolgok segítenek....sorry a diétázóktól :oops:

Kép
babyteve2

Gyomorégés nekem szinte az elejétől van, szörnyű egy dolog...én ráadásul, tejet sem iszom, egy kortyot sem....Rennie c@rt sem ér :( Viszont, furcsamód, az alma bejön...kamilla tea is segít néha...és leginkább az, ha nem fekszem le kaja után...

Kép
babyteve2

Mezsó!

Én azt hallottam a tejről, hogy csak ideig-óráig mulasztja el a savat :roll: Mondjuk nekem akkor semmi, de semmi nem használt! Pedig a védőnőim (mert nekem abból dokim jóvoltából 2 is van) tényleg nagyon készségesen szórták rám a praktikákat...

Babyteve!

Köszi ezt a szupi táblát! Minden héten kérdezgettem az egyik kolléganőmet (aki korábban szülésznő volt), hogy most kb, mekkora lehet a Zétényem... (sztem hálás lenne neked ezért az adathalmazért :wink: )

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szössz! Szép a babaszoba! :)

Kávét én is kb napi 1-2-t iszom, jó sok tejjel, és néha heti 1x-2x egy kis kólát :oops: Amúgy csak vizet.

Benettke! Nagyon csini a pocid! :)

KépKép

KépKép
gabcika

[quote="mezsó"][ írta:mezsób]snacky: bár szőlő már írta,hogy betöltött 36.héttől nem koraszülött,én meg nem akarok kekeckedni... :oops: 8) Többiek már lehet emlékeznek,neked szerintem még új a dolog,hogy védőnő volnék...2007.júniusában szabadultam a fősuliról,és mi úgy tanultuk,hogy betöltött 37.héttől nem koraszülött.A súlyhatár pedig 2500gram.Onnantól érett az újszülött. :wink: Ezek valami WHO-s meghatározások,ha mond ez bárkinek is valamit.

Akkor én bocsi, elvégre Te jobban tudod ezeket a dolgokat, én meg csak okoskodtam :oops: :roll:

Kép Kép
szõlõ

[quote="1bambi"][ írta:1bambib]gyomor, kajálás
Ti hogy álltok vele? Megy még a normál adag?

Nekem már régóta nem :roll: Ha a "régi" adagot eszem meg utána alig kapok levegőt :lol:

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiKávét remélem nem csak én iszok egyedül, nyugtassatok meg! Én bevallom, hogy napi 1-2 lecsúszik (jó tejesen), de különben elaludnék nélküle...

Bambi, én is kávéval indítom a napot, bár gyenge, tejbe 3in1, de ennyi, többet nem iszom egy nap.

Kép Kép
szõlõ

Ja és Benettke! Nagyon édi a kisfiad!!! :P

KépKép

KépKép
gabcika

Ja, és farsang nálunk most pénteken volt....(A hétfői szülőin szólt az ofő :D de hát, Tomi már felsős, szerencsére nem akart menni...elég volt a rengeteg jelmezötletből és varrásból. Én is sk varrtam a jelmezeket, de kézzel, nincs gépem....szóval, pár év múlva kezdhetem előlről, de duplán :D )

Kép
babyteve2

Csajok, picit off: nem tudom ismertiek-e a Cewe Fotókönyvet, én nagyon szeretem és most a pici a fótófüzet 999 ft 2499 helyett. Esetleg akinek mostanság volt az esküvője, ajándékba a családnak szerintem nagyon jó.

http://asp06.photoprintit.de/microsite/ ... bcff78a062

Kép Kép
szõlõ

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:14-kor.

Kép
1bambi

Képzeljétek kaptam pár baba rucit. Ezek 20-100 Ft között voltak...persze használtak. Sógórnőmtől kaptuk őket, na meg még két nagy szatyorral....
És van ami sógornőm kisfiáé volt.
Ja és kaptam mellszívót is.
El vagyunk kényeztetve, de nagyon!

Mutatok párat...szerintem cukik... :D

Visszaolvasni holnap tudok.
Addig is töltsétek kellemesen a vasárnap hátralévő részét! :wink: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

babyteve: semmi gond... :lol: :lol: :lol: megértem a csoki imádatodat!! :wink: nekem is hiányzik,de sajna ez van... :roll: megpróbálok elfogadóan hozzáállni a dolgokhoz. :roll: a babáért mindent!! :D ha ez kell az ő egészségéért akkor diétázok.

bambi: hát igen,egy kis hab kávéval amivel bűnözni szoktam,de lassan ez már rituálé nálam,amekkora élvezettel szoktam inni/enni!! :lol: :lol: :lol: meg tényleg olyan alacsony lett valahogy a vérnyomim,hogy már lassan felesleges is hogy itthon mérjem...ma reggel 103/56 volt,délben meg 106/50. :lol: kész röhej...és ne csodálkozzak azon ha kívánom a kávét!! :D

ollem: tényleg el vagytok kényeztetve!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok

Juj, Szösz
Nagyon tuti a fehérnemű :D :D !
És a babyszoba is! Majd még biztos sokat fog ez is változni, amíg Alíz megérkezik.

A héten láttam IKEÁBAN szőnyeget 5000 körül. Egész jó volt tapintásra, és kb. 130 cm magasságra.
Én nagyon gondolkodom rajta, mert a lakásban mindenhol ócska rongyszönyegek vannak letéve. Persze anyós nagy ötlete volt.

Gitka
Ha már kinnt van a babó, akkor aztán előadhatjuk magunkat :wink: . Mindenki elnéző lesz velünk, és akkor majd jól megmondjuk mindenkinek.. :lol:

Jányok
Nálatok, akinél persze ez megoldható, külön lesznek majd a csöpségek??
Mert nekünk is megvan a külön szoba Maszatnak, de én úgy gondoltam, h egyenlőre marad bennt mellettünk a hálóban??!

Kaja, gyomorégés
Kaja minden mennyiségben, kevés gymorégés. Eddig én is megúsztam.
De a gyomorégés elleni vackokat lehet mamóknak is szedni, csak hasson..

KV
Én egyet iszom reggel, sok tejjel. Ennyit engedélyezett a védőnéni is. Meg gyerekteát iszunk itthon, bár ember elvből nem szereti megvenni, merthogy ő már kinőtt ebből.. :lol: :lol:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

ja előbbi vérnyomásértékeimre ha ránéztek...nem vicces,hogy pár hete a cukorgondozóban 160/90-et mértek,és akkor rámraktak egy 24órás vérnyomásmérőt??Most meg ilyen alacsony!! :lol: :lol: Fura... :lol:

Kép

Kép
mezsó

Ollem
Nagyon édik a babarucik :D !!

Benttke
Nagyon csino vagy :wink: . Jól látom, h még rendes naci van rajtad?
Rám már kb. 3 hónapja csak terhesgatya jön, mert olyan csúcsos a hasam. :?

Kép

kisscica80

[quote="snacky"]C írta:snackysöppke,Szőlő!

Köszi a válszokat:)aranyosak vagytok....:)
Milyen időtől nem számít koraszülöttnek a baba??
Bocsi már,hogy ilyen tudatlan vok,de első baba és már nagyon nagyon várom.... :oops:

Biztos már írták a válaszokat, de ott mg nem tartok az olvasásban :)
37. betöltött hét és/vagy 2500 grammos súly.
De a 35. hét után általában már semmi gond nincs.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kisscica!
Nálunk sem lesz külön a picur, annak az lenne az eredménye, hogy én aludnék az ő szobájában... :lol:
Lilinek is szinte minden lélegzetvételét figyeltem mikor ilyen pindurka volt, jó persze, ha az ember elalszik, tökmindegy, de akkor is megnyugtató, hogy ott van mellettem...

Lili még mindig velünk van , de hamarosan lesz saját szobája, hogy mire a picur megérkezik, valamennyire megszokja Aztán, hogy mennyire fogja díjazni... ???!!! Lehet, hogy onnantól 4en leszünk egy szobában... :roll:

KépKép

KépKép
gabcika

Lanyok!

Koszonom a sok dicseretet.
A szoba tartalma 90%-ban Zolie volt.

A tapeta, a butorok stb...

Amit most vettem az a dekorok es az agynemu.
A dekorok kozul is csak a lanyos dolgok.

A sima maci Zolie volt, vettem melle most egy rozsaszint is. A rozsaszinu baba Zolinal is megvolt.

Az volt nehez, hogy milyen dekorral tudom lanyosabba tenni.

Zolinal nem volt ennyire szines.
Most neha ugy erzem, hogy tulzasba estem.

Amugy ezek a dekorok nagyon jok, mert olyan ketoldalu ragasztot adnak hozza, ami leszedheto a tapetarol ugy hogy nem serul, illetve a matricak is ilyanok, mint az uvegmatri, igy nem marad utana ragacs, ha leszedem.
Nagyon jo es parktikuls.

Szosszenet!
A ti szobatok es agyatok is szuper.
Majd fel teszel egy par kepet es teljesen jo lesz a szoba.

Nici!
Orulok, hogy meg kaphato ez a dekor.
Nagyon szep es tartos is, mert meg mindig hibatlan nalunk, pedig a forgo tartoja es zeneloje is mar elromlott, ez meg mindig olyan, mint az uj.

Mary!
Jo, hogy kaptatok.
Mi senkitol nem orokoltunk.
Mindent nekunk kellett megvenni.

Na mindjart lakok meg fel egy par kepet meg.

Magi
Vendég

Igen, látom mezsó már beírta, szorri :)

benettke, nagyon édes az UH kép! Mi is pénteken voltunk a genesisben :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kisscica!

Igen Lau-t ismertem es meg most is sokat gondolok ra es a fiaira.
Kegyetlen az elet. Majdnem egy napon szultunk, egyutt irogattunk a terhessegunk alatt es mindaddig amig meg nem halt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Magi
Vendég

Halihó!

ha odaég a palacsinta, az a TI hibátok... vagyis az enyém, hogy nem tudok elszakadni... :D

Asszem Benettke írta a "kupi-szobát"... nálunk is az a gyerekszoba! :D annyi különbséggel, hogy se kiságy, se babakocsi, se semmi, csak a kupi... (felújítás, és országváltás közepén tartunk... :roll: )

KV: én napi kettő 3az1-ben-t iszok, de sztem semmit nem ér... a múltkor sirekt ittam UH előtt, Lillus olyan szépen bealudt tőle... :roll: :lol:

A babaszobák csodaszépek!!!

Mágika! Nálatok senki nem tudja a baba nemét?? ők nem akarják tudni még, vagy Ti titkoljátok?

ercsi_3

Üdv mindenkinek!

Még új vagyok,de remélem nem gond,ha csatlakozom hozzátok.Úgy olvasom most főleg a kávézás a nagy téma,én is iszom naponta kétszer pár kortyot.Az egyik ismerősöm pedig annyira kávés volt,hogy miután megszült,nem tudtak rájönni miért volt két napig rosszul.Erősen kávézott és kiderült,hogy elvonási tünetek jöttek elő.Ugyhogy javasolták neki a nővérkék,hogy igya nyugodtan a szokásos mennyiséget.Két nap múlva kutya baja sem volt. :P

Kép
Kép
Kép
junag

Ercsi, én is 3in1-es kávét iszom, napi 2-t, de nekem használ. Ha nem iszom totál KO vagyok, vérnyomásilag is, meg közérzetileg is. Mondjuk azért egy jó finom főzött olasz kávéval nem ér fel. :) :roll:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="junag"] írta:junagdv mindenkinek!

Még új vagyok,de remélem nem gond,ha csatlakozom hozzátok.

Szia, üdv itt :) Mennyi új csatlakozó így a végefelé is... mondjuk kinek a vége ugye...nekem spec még remélem jósok hetem van. :wink: :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Snacky,

én is ápr.11.-re vagyok kiírva. :D

Kép
Kép
Kép
junag

ollem, és mindenki aki tett fel babamotyókat! Nagyon édesek :) :) Olyan jók ezek a készülődős hetek :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szia Csöppke!

Még én is reménykedek,hogy legalább még 7 hétig kihúzom és akkor már biztos nem lesz koraszülött.Van bennem némi egészséges félelem,pedig jól érzem magam,dehát az :twisted: nem alszik.Néha én sem,a gyomorégéstől. :?

Kép
Kép
Kép
junag

Magika
Lau a barátnőm volt, és én is nagyon sokat gondolok rá, főleg mostanában. Nagyon hiányzik, mert Ő olyan igazi barát volt nekem.
Kár, h nem tudom megosztani vele a boldogságomat :cry: :cry: :cry:

Kép

kisscica80

[quote="junag"]S írta:junagzia Csöppke!

Még én is reménykedek,hogy legalább még 7 hétig kihúzom és akkor már biztos nem lesz koraszülött.Van bennem némi egészséges félelem,pedig jól érzem magam,dehát az :twisted: nem alszik.Néha én sem,a gyomorégéstől. :?

Néha én is úgy érzem hogy örülök ha a 30-32 hétig bent marad a kis szarosom :roll: :? Nagyon kíváncsi leszek hogy áll a méhszájam.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Bocsi lányok, h nem idevágó témáról írunk, csak Lau egy régi topiklakó volt, és sajnos távozott közülünk :cry: :cry:

Kép

kisscica80

Sziasztok lányok
Szült esetleg valaki dúlával?Szerintetek ez a szolgáltatás is fizetős?Megkérdezhetném egy dúlától is,de nekem halál kellemetlen volt a dokit is meg a szülésznőt is vallatni,hogy na mennyi??
bibi15

Kupiszoba :lol:
Másnak is van??! Ennek igazán örülök, mert nálunk is ott van minden lom, amit még nem raktunk össze Maszatnak. Kartondobozhegyek meg ilyesmi. :lol:

Gabci
Én is arra gondoltam, h marad az elején melletttem, de védőnéni szerint már 3-4 hónaposan külön lehet rakni őket. De akkor meg még olyan picik.
Védőnéni szerint ilyenkor tudnak még jól alkalmazkodni az új helyhez, később már nehezebb lesz.
Na, de majd meglátjuk!

Junag
Neked is üdv!!! :D :D
Tényleg így a "vége" felé milyen sokan jöttek/jönnek.
Mondom ezt én, aki 3 hete irogatok.. :D

Kép

kisscica80

Sziasztok!

gyomorégés: nekem már a terhesség előtt is volt, úgyhogy régóta kínlódtam vele, naponta kb. egy liter tejet iszok meg, reggel mindig az az első, hogy egy pohárral, nekem a rennie bevállt, bár volt, amikor a napi max adagot kellett beszednem. Én kiegyeznék vele, hacsak égne a gyomrom - nyelőcsövem, az sokkal rosszabb, mikor a kaja egy az egyben visszajön. :oops:

babyteve: de jó, hogy betetted ezt a magzati méretek táblincát, pont egy ilyet keresgéltem!

mezsó: rég láttalak, már kezdtem aggódni.

kávé: csökkentett koffeintartalmút, vagy 3in1-t iszok, mondjuk hetente 2-3-at. A terhesség előtt napi 4-5 igazi kávé is lement, de ahogy megtudtam, hogy babám lesz, abbahagytam, és az első trimeszterben egyáltalán nem is ittam.

kisscica: nálunk velünk lesz a pici, (mert 24 nm-es az egész lakásunk), de ha nagy házunk lenne, akkor is a mi szobánkban aludna egy jó darabig. :)

ollem: édesek a kis rucik. :)

kajakérdés: én naponta 7-9 alkalommal eszek, így nem szoktam nagyon túlterhelni a gyomromat. A terhesség előtt se bírtam megenni soha egy teljes "felnőtt adag" ételt, úgyhogy ez teljesen jó is.

Cinyke

levelibeka

Ercsi!
Senki nem tudja. Ok szeretnek, de mi nem mondtuk el. :lol:
Anyosom jol ki is bukott rajta a maga modjan, mindig probalja kihuzni belolunk, de nem sikerul neki.
Sot mar Zolival is beprobalkozott, hogy ot kerdezgeti, de Zoli mindig es mindenre azt mondja, hogy Maria lesz, mert Maria egy angyalka. :lol: :lol:

Kisscica!
Nekem a fiai is mindig eszembe jutnak, hogy milyen rossz nekik.
Nem tudnak anya mellett felnoni.
Nem fogjak megtudni, hogy mennyire jo volt az anyukajuk foleg a kisebbik.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: