A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina!Örülök,hogy ilyen szépen alakul Ádó sebije! Nagyon ügyesek vagytok!!
Kép

KépKép
juba

De drágák vagytok! Szerencsére a mosolyomat mindig meg tudom őrizni, kis kivétellel. Egyébként meg jó kezekben vagyok, bízom az orvosomban és elmegyek a vizsgálatokra. Szem előtt vagyok rendesen, ez minden amit megtehetek. Ezt meg is kell tennem, mert szükség van rám. Csak egy baj van, hogy háromhavonta két vizsgálatot kell kibírni! Hehe :D A citológiát mindig követi egy HPV tipizálás. Sajnos a műtétemet is az egyik legvadabb törzs, a 16-os miatt kellett elvégezni. Hogy most mi van, nem tudom, legfeljebb vár rám még egy műtét, de csak akkor, ha befejeztem a szoptatást.
Köszi lányok, majd úgyis szólok, ha megyek cit-ra.
Egyébként meg nem vagyok csodabogár, csak egy anyuka a sok közül.

Emese,mesélj! Milyen pudling?
dmaggie

Fleur! Jobbulást gyönyörü kisbabádnak!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

KépKép
juba

Fleur! Lillácska gyógyulgasson!!!!!!!!!!!!!!!!

Juba! Hogy Neked mennyire édes kislányod van!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Ez nagyon jó kép!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

RagyogómosolyBertus! :D :D :D Juba! Hogy neked mennyi jó képed van! Honnan szerzed őket?

Lilla baby-nek gyors gyógyulást kívánok. Csak halkan jelzem, hogy a dokibácsink szerint a csecsemőnátha elég nehezen gyógyul sajnos, kitartás, minden nap jobb lesz! Lilla addig forgolódik, hogy egyszer csak elhagyja a csúnya nátháját.
dmaggie

Valami nem jó az én vonalzómban sem. Albert és Zsófika között pont egy hónap van. A vonalzók nem ezt mutatják ?! :?: :roll:
dmaggie

Kösznjük szépen Emese! Akárcsak a Tiéd,és az összes kis topikbaba!!!!!

És a TE kedvedér!!!

Jó éjt mégegyszer!
Kép

KépKép
juba

Jól elvagyok itt. Az egyik barátnőm férje szerint ha egy nap nem nevetsz, mosolyogsz, akkor nem is éltél. Elgondolkodtató mondás.
dmaggie

Dmaggie! A puding vaníliás (vaníliarúd-darabkákkal) és még tettem a tálkákba kivit is. Most hüledeznek. :D

A Libriben kapható az Anya, taníts engem. Épp a rendelésen vagyok rajta!

Kép
Kép
Kép
gremese

Na akkor ezt még neked Dmaggie!!Majd holnap jövök és írom hol szereztem őket!
Kép

PUSZI!
Kép

KépKép
juba

Már két hsz-om nem ment el. Nem tudom mi van, de lehet, hogy ez jel? :lol:

Emese, nagyon jól hangzik. Én úgy vagyok ezzel is, mint Gombóc Artúr a csokikkal.

Van még egy könyv, amit az egyik barátnőm ajánlott, ő már megvette, a címe: Baba-móka. Rákerestem, nagyon izgi dolgokat olvastam róla. http://konyv.tuja.hu/newsdesk_info.php?newsdesk_id=1186
dmaggie

Jó éjt Mindenkinek!
Maggie
dmaggie

Sziasztok csajok,

vagyunk mi is, csak vendégeink vannak , igy nem laptopozok :-( Uncsutesó van itt aki 1.5 éves, nagyon ari, folyamatosan simizi Péterkét, meg puszilgatja :-) Szóval jól elvagyunk :-)

Képzeljétek ma 2X megfordult, igaz hasról hátra, de legalább már elkezdte :-)

Ez az Anya tanits engem c. könyv nem iskolai előkészitő???? Amúgy a Libriben kapható.

Emese Éjnek éjvadján puding :shock: JÓL TESZED!!!! KELL A TEJCI!!!!

Juba tök jók a képek, bárcsak az én fiam is igy elaludna....

Holnap remélem aktivabb leszek!!!!

Jó éjt!!!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!
Kisasszony még alszik, gyorsan visszaolvastam az éjszakás műszakot :wink: :D !
Köszönjük a gratukat, íme Bence:
Kép Lovag lovastól :D

Heni, tók jó az új avatarod! Nagyon ügyi Petyka!! Majd ha rájön a forgolódás ízire... :wink: :lol: ! Le sem tudod állítani 8) .

Gremese, nem semmi csaj vagy :shock: . Energia honnan van pudingot csinálni, mikor más már édesen alszik... :wink: :lol: ?!

Juba, cumit dugtak a szájába a kórházban, és meg sem kérdezték, akarod e :shock: ?! Ez nagyon durva :evil: !!
Ezek az alvós babaképek nagggyon tutik :lol: :lol: ! És Bertus fülig érő szájjal...:lol: :lol: :lol: Éééédes!!!

Maggie, le a kalappal előtted :D . Szerintem mindannyian példát vehetünk a hozzáállásodról :) . És természetesen szorítunk érted :wink: !!

Bongyi, nagyon édesek a gyerekek :D ! Az a királylányos hasonlat szuper volt 8) ! Zitusnak arany élete lesz a két bátyus mellett :wink: :lol: :lol: !!

Fleur, Lillusnak jobbulást, a takonykórból elég nehéz kimászni, de kitartás... :wink: :D !

Sikongat a lányom!!!! Végre!!! Már majd' szétdurran a cicim... :oops:
Na majd gyüvök vissza... :twisted: :twisted: !
dettyk

Dettyk! Nem csodálom, hogy lovag Bence nyert! Nagyon jó a jelmeze!!!!! A csajok is odavoltak? :wink:

Erőm már nem nagyon volt, hajtott a kényszer (lejár a tej) és a lelkesedés (nyami puding). :D

Bongyi! Szerintem ez tökéletes így (és Hörcsögre is vonatkozik), hogy két bátyus, és utána egy hugi.
No hát ennek a huginak arany élete lesz! Az tuti!

(És igen! Sikerült magam lekávézni... :oops: )

Annyira szép idő van! Süt a napocska. Én már nagyon várom a tavaszt!

Emlékszem, két évvel ezelőtt iszonyú hosszúra nyúlt a tél. Márciusban is még úgy mentem kutyátsétáltatni, hogy csúszkáltam a jégen, és kerülgettem a hóbuckákat.
Akkor elegem lett, és bejelentettem a munkahelyemen - valahogy március első napjaiban -, hogy én sztrájkolni fogok!
Csak rózsaszínben vagyok hajlandó megjelenni, mert nálam már bőven tavasz van, és igazodjon hozzám az időjárás!
Igazat adtak! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Meg akartam dicsérni az avatarodat, és a vonalzódat! NAGGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!! Szépek vagytok csáje! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! Persze mikor este nagyjából kihűlt a puding, be kellett még nyomnom egyet, aminek az lett az eredménye, hogy hajnali f6-kor keltem fejni, mert a jó cicim szét akart durranni. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Gratulálok a forgolódáshoz! :D
Egyelőre Zsófi sem viszi túlzásba, két hét különbséggel 1x-1x megmutatta, oszt csókolom.

Tegnap megint - mint mindig - pucérkodott fürcsi előtt. Apával meg agyongyömöszöltük. :oops:
Hason volt, és elkezdett megint mászni. Hát felpuposít, popi behúz, fej az ágyba fúr, majd kirúgja magát.
No Apa szerette volna rávezetni arra, hogyan kell négykézláb menni.
Mászás közben a mellkasa alá nyúlt, és felemelte, majd volt egy pillanat, mikor Zsófi a lábát is úgy hajlította, hogy négykézláb állt.
Persze ez még korai, és Apa is tartotta Őt, de olyan édes volt.
Csak lesett, mint a luki nyúl, hogy hogy tud ő úgy hason lenni, hogy a feje nem érintkezik az ággyal. :D

Bongyi, Dmaggie! Milyen volt az éjszakátok?
Irina, Timi26! Nálatok? Műtét helye, nózi rendben?
Taknyosok! Ki hogy áll?
Mindenkinek: +++++++++++++++++++++++++++++

Sztori: Tegnap Apóséknál készülödtünk a sárgabarackozásra. Após (viccesen) elkezdte, hogy miért nem adok neki egy kis krumplipürét. (Ugye korábban a pörköltszafttal jött, én meg elkezdtem tudományosan magyarázni, miért nem ehet olyat).
Én meg pont jó (túl jó) passzban voltam, és egy pillanat alatt átgondoltam, mi van a krumplipürében. Igaz tej is, meg más is, amit nem ehet, de egy fél zöldborsónyi adagtól még nem lesz baja.
Após is meglepődött, mikor belenyúltm a tányéromba és egy mini adagot (csak az ujjbenyemen kentem el), belekentem Zsófi szájába.
Na szegény, azt az arcmimikát....
Fú de fintorgott......
Na azt hiszem most már Apóséknál nem "kell" vele kóstoltatnom semmit! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, tök jó, hogy Zsófi is egyre jobban elvan máshol :wink: . Szerintem nálunk is csak időszakos volt az ordítás karácsony környékén, és lehet, hogy több neki nem tetsző dolog is összejött akkor :cry: .
Mert tegnap...én teljesen el voltam ájulva a saját lánykámtól :shock: . Késésben voltunk, ráadásul indulás előtt aludt el, 10 perc alvás után kikaptam az ágyból. 5 perc gyors cici után indulás, anya retteg, hogy Panka sírni fog, és nem tudja felöltöztetni Bencét, szóval pánik ezerrel :shock: . Ezzel szemben odaérünk, Bencét öltöztetem, Panka nézelődik, vigyorog ezerrel mindenkire :shock: , tornacsarnokban kicsit megijed a hangos zenétől, anya felveszi, nézelődik tovább, időnként még a csücsüben is elvan :D . 3,5 órán keresztül nem evett, nem aludt, csak nézelődött :shock: :D ! Igaz, nem érzem a karomat és a csuklómat :roll: , de nagyon örülök neki, hogy ilyen jól sikerült 8) . Aztán azért féltem, hogy a kimaradt evés és alvás miatt éjszaka ébredünk... :oops: megint több, mint 12 órát aludt :oops: :D .

Kilók: Bencével 35 :shock: :oops: kilót híztam, szülés után fél évvel alig volt rajtam valami +. (De az kellett is :roll: ). Most 17 kilót híztam (de már eleve +-al indultam), még 7 kiló van rajtam, és ez nem akar mozdulni hónapok óta :evil: . Ha le tudnék adni 10 kilót, meg lennék elégedve, de jobb lenne 12 :oops: :cry: .
dettyk

Na ezt elfelejtettem:
Kép Buliban :D
dettyk

Timi26, lemaradtam valamiről? Nem láttalak este :shock: (mármint itt...)
dettyk

Sziasztok, jó reggelt!

Kép

Annyira szépen süt a nap mifelénk!

KépKépKép
bongyi

UFO, én már Bencével megkaptam: mi az, hogy CSAK szoptatok :shock: ?! (Na nem a dokitól és a védőnőtől, ők már akkor is partnerek voltak e téren :D ). Teáztatni KELL a 3 hetes gyereket, legalább vizet adjak neki :shock: !! A cumisüveget arra használtam, hogy fél éves kora után sétánál abban vittem vizet, és a kupakjából ivott :roll: . Mikor Panka megszületett, kaptunk cumisüveg melegentartó táskát :roll: . Megköszöntem...cumisüvegünk nem volt...azt is kaptunk múlt héten egy kicsit :roll: . Megjegyeztem, hogy ó, de jó, mert még nincs... :shock: így néztek rám is. Arra megint jó lesz, hogy tavasztól hordozzam benne a vizet sétálni :D .
dettyk

Bongyi, szia!!! Azt hittem, mindenki alszik :shock: :D ! Itt is süt a nap, remélem, jó idő is lesz :D !
dettyk

Látom, Panka is bulizott!!! Nagyon menő csajszi!
BEncének gratula és persze anyukájának is, gondolom, neki is volt némi köze a jelmezhez....

Emese, mennyi puding maradt még?

Heni, nagyson jó az avatar kép és a vonalzó előtti is!

Juba, mondd, hogy nagyon jó kedved lett, amikor belelestél a pelusba!

Maggie! Ez az, még ez a szó jutott rólad utólag eszembe, hogy türelmes, úgy képzellek, hogy mindig türelmesen, elnézően mosolyogsz, még ha kópék a fiúk, akkor is!

Csak belestem létszámellenőrzésre, ma sok dolgom lesz, de este azért próbálok jönni. Addig is egy kép, valami ehhez hasonló fogadott, ma reggel:

Kép

KépKépKép
bongyi

ááá Dettyk, fél hét óta itt nyüzsgök a gép körül, csak eddig apa lövöldözőset játszott...... most meg a fenébe is, vár a konyha!

KépKépKép
bongyi

Bongyi :lol: :lol: :lol: :lol: ! Én is kaptam jó reggelt csomagot :lol: !
Volt némi közöm a jelmezhez, de bevallom töredelmesen, csak fel kellett turbóznom :oops: . Keresztanyám csinálta még 6-7 évvel ezelőtt unokaöcsémnek :oops: .
dettyk

Hörcsög. téged sem engednek gépezni a fiúk? :wink:
dettyk

Halihó!

Remélem mindenhol ilyen szépen süt a napocska, mint itt! :D

Heni, én is egyből észrevettem, hogy milyen jók az új avataraid! :D

Dettyk! Nem semmi jelmezt rittyentettél!

éjszaka a szokásos. De most csak ennyit, mert kicsi Al nagyon fáradt, nyüszizik ezerrel, inkább elaltatom.

m
dmaggie

Oldalt zártam :twisted: !
dettyk

Jóó reggelt!

Dettyk: nem maradtál le semmiről, csak tegnap itthon volt apa :shock: és videóztunk, meg miegymás :wink:
Akárki csinálta a jelmezt naggyon jó lett!!!
És Panka baba is édes!!! (Mondtam már, hogy mi is Pankásodunk???)

Gremese: orrunk ezerrel folyik, viszont már nem köhög annyit, bízom benne, hogy ez csak a homeos gyogyi hatása!!!
Viszont váltottunk tápszert a doki javaslatára visszatértünk a HA változathoz! Milupa Milumil HA2! Szerintetek??? Úgy köpi ki, mint valami mérget!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26, köszi!! Nálatok az a ritka, ha apa szombat este otthon van, nálunk pedig az, ha vasárnap (meccs) :D ! Pankisodtok? Az jóóó :D ! Lehet égnek zselézni :wink:! Írtam püt!
dettyk

Dettyk: válaszoltam! :wink:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok lányok!

Ilyenkor hétvégén sajnos nem tudlak titeket követni, mert Apa itthon van, és inkább családiaskodunk ( gyerekei is itt vannak )

Csak azért írok, hogy velünk minden OK. Majd hátfőn jövők is pótolom az olvasást.

Aki beteg annak jobbulást!

Puszika
Vendég

Sziasztok lányok!

Ilyenkor hétvégén sajnos nem tudlak titeket követni, mert Apa itthon van, és inkább családiaskodunk ( gyerekei is itt vannak )

Csak azért írok, hogy velünk minden OK. Majd hétfőn jövök is pótolom az olvasást.

Aki beteg annak jobbulást!

Puszika
Vendég

Sziasztok!

Jaj, Csajok! Ne hari, de most meg reggel tornáztunk Szelivel (illetve csak ő tornázott), utána meg elmentünk sétálni (Interspárba is, vettem neki két 74-es rucit), felugrottunk a pocakos barátnőmhöz, aztán fél 2-kor haza, kaja, játék, és most talán tudom folytatni az olvasást. De az is lehet, hogy csak átgörgetem egyelőre. :oops:

Szeli meg kiabál a játékoknak, hogy „Gyertek ide!!!” :wink: :lol: :lol:

Képeket megnéztem! Minden baba tündéri!!! :D

Bongyi! Igen, úgy tűnik, sikerült visszaállnunk a régi kerékvágásba! :D Az Infacolnak köszönhetően, meg persze K.Timinek, mert ő írta, hogy nyugodtan adhatom még Szelinek. :D

Örülök, hogy egyetértetek velem, és nem én vagyok a hülye. Soha nem mernék én se úgy zuhanyozni, hogy Szeli egyedül van. Mi van, ha pl. félrenyel, és én nem hallom… Brrr… belegondolni is rossz. :roll:

Fleur! A kolléganőmnek produkálta magát Szeli a videón, és én felvettem.

Szuperek a jelmezek! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Betörős sztorik: Kép Jaj, még jó, hogy mi társasházban lakunk a belvárosban (persze ennek meg az a hátránya, hogy kicsi a kecó, nincs kert, és még sorolhatnám). :wink:

Emese! Ja, cigiről leszoktam, babanetre meg rá… :lol:

Anikó! Hát nagyon remélem, hogy Marci nem kapta el a rotát!!!!!

Tündi! Szerintem csak a szülésnél nem akartunk homeót használni (nálunk a kórházban nem is engedték volna), Fleurnak meg (ha jól emlékszem) rosszak voltak a tapasztalatai ezzel kapcsolatban. :roll:
Az mi gyerekdokink egyébként homeo-párti, minden oltás után kapunk néhány bogyeszt! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Hát, látszik, hogy vasárnap van és jó idő :wink: . Sehol senki :shock: . Én is elmegyek sétálni Pankusszal :P .
dettyk

Én sem hagyom amúgy egyedül Zsófit. Mindig - ha a konyhában vagyok, és Ő a szobában -, nyitva hagyom az ajtót, hallom, és amikor csönd van, akkor egyből ugrom.

Csak abban a valamelyik fél órában merek elmenni zuhizni, mikor alszik, mert még nem volt rá példa arra, hogy felébredt volna valami miatt.

Amúgy nem merek más esetben.

Regi! 74-es rucikat hor Szeli? :shock:

Era! Persze, családozzál, majd gyere, ha tudsz! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mi is elindultunk sétálni Apával, meg a kutyikkal, aminek az lett a vége, hogy Zsófikám annyira fáradt volt, hogy behergelte magát, de kegyetlenül. Apa hazament vele, én meg mentem egy kis kört az ebekkel.
Nem volt több 20 percnél. Mikor hazamentem, Apa mondta, hogy akkor aludt el. Álmában pedig kétpercenként felsírt, mert akkorákat hüppögött, hogy belerázkódott, és ez felébresztette. :( Szegény Picikém.
Most épp fél kézzel írok, fél kézzel játszom vele. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie! Hát ez „jó”… Nekem meg sokszor az az érzésem, hogy pl. a védőnőnk is azért néz le, mert nem szoptatom Szelit. :evil: 1. Szerettem volna, de nem sikerült, csak 11 napig, egyébként éhenhalt volna szegény. :cry: 2. És mi lenne, ha egyszerűen így akartam volna??? :roll: Még most is ezen lovagolt, mikor itt volt múlt héten, hogy végülis ez hogy volt nálam… Hát nem mindegy már… Örülök, hogy én túltettem magam rajta, nem kell felhozni!!! :evil:

Nektarin! Móni! „Ej ráérünk arra még…” Csak annyit írok ehhez, hogy a pelenkázón a fiókok még mindig itt állnak (eredetileg nem volt aljuk), a bútorasztalos már 3 hete várja, hogy megcsinálja őket… :? (és még sorolhatnám...) :wink:

Móni! Gratu a kilólepergetéshez! :D
Jók a viccek! :lol:

Nektarin! Anyudnak boldog szülinapot! :D

Dettyk! Gratu Bencének (jelmezverseny)! :D

Emese! Szelihez is órát lehetne igazítani, mikor pontosan 3/4 órát alszik! Imádom! :D

Bongyi! Na, mutatsd azt a „macskakakit”! (ha még eddig nem mutattad) :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Bárcsak mindig ilyen lenne a levegő...
http://www.idokep.hu/?oldal=legszenny

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Egyébként Sziasztok! :wink:
Tündériek a Babókák, és szuperek a jelmezek :wink:
Mi jól vagyunk, Nolka már napi 2x kap kanalas finomságot :lol: de így is hatalmas az étvágya :lol: és azért még szopizunk is :wink:

Timi! Miért váltottatok vissza HA-ra?

puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hello mindenkinek, a képek tündériek!

Mi ma voltunk az első babaúszáson. NAGYON bejött. Emma is én is élveztük, apa meg fotózott, ( mindjárt töltök képet!
Szóval vasárnaponként fogunk menni, már alig várom a jövőhetet. Elsőre csak mozgatni kellett a vízben a hónaalányúlvatartva, előre-hátra, balra-jobbra, fel-le, aztán hasrafektetve és hátra fektetve lebegtetni a vizen. Élvezte, azt hiszem mert vigyorgott közben.

Aztán anyuéknál voltunk ebéden, meg jól megmaszíroztatuk magunkat a spéci masszázságyon ( ceragem vagy hogy hívják) így már apa is jobban van ( megfázás, láz ) és én is ( derék, hátfájás)

Most meg a hajmosás után becsavarodva búrával a fejemen netezek. apa kész van hogy mindig jövök olvasni hogy mit írtatok és azonnla megírom velünk mi történt. Eddig nem érdekelt az internet. Amióta Emma megszületett függő vagyok, bbnet, teszvesz... Vesz is nekem is nemsoká egy laptopt mert verseny van ki használja. :-)

Emma meg jót alszik a búra zajára ( meg kell zabálni. )
Na töltök fel pár képet!

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja: mert sokat beteg VikDan. Bár már akkor is betegeskedett amikor ezt ette. De most ne jön be, mert nem eszi!!! :shock:

Kép
Kép
timi26

hintaszékben,
Kép
babaúszáson,
Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi csajok a gyógydrukkokat! Biztosan ideérnek és hamarosan hatnak is! Egyenlőre még nem javultunk :( holnap le is nézek a doki nénihez szerintem.
Legfeljebb kinevet, h ennyivel nem kell jönni.

Maggie
Jajj neeee. És hát hogy lesz így minitali a csajócákkal. :(

Amúgy én tegnap császár morzsát csináltam. Fincsi lekvárral :) nyamm isteni lett. No most itt fényezem magam. De a mai ebéd is isteni lett :)

Heni
Tök jó az új avatar :)
Gratula a forgáshoz!

Dettyk
Fúú 35 azért nem semmi :shock: az meg pláne nem, h le is ment minden :)

Nálunk is gyönyörű napsütés volt ma és egészen kellemes idő. Hát semiképpen nem februári hőmérséklet :)
Lilla jókat rötyögött a babkocsiban, mert mi is nevettünk :) aztán meg jól bealudt :)

Regi
Nem nekem, hanem talán Hajninak.

Kaqk
Nagyon édesek vagytok! :)

KépKép
KépKép
fleur

Juba! Megy a drukk!

Maggie! Jaj, ezek a fránya betegségek. :( Megy a sok gyógyenerdzsi!

Becka! Én mostanában (mióta pocakos lettem) a www.bookline.hu –n, vagy a www.alexandra.hu –n rendelek könyveket. Van kedvezmény is, és ezerszer nagyobb a választék! :D

Irina! Te türelmetlen? Hát én ezt nem vettem észre… :roll:

Heni! Váo! Ez valami fürcsis fotó Rólad? :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Bongyi!Hát sajnos nem lett jó a kedvem mikor belenéztem a pelcsibe,sőt :cry: Megint volt benne vér most sajnos több is mint szokott!Reggel visszük is apával dokinénihez.Felhívtuk az ügyeletet,sajnos a mi háziorvosunk ügyelt,aki nem gyerekdoki ő azt mondta ha nincs láza tuti nincs baj vigyem be holnap.Beviszem csak nem őhozzá!Azért inkább gyerekorvos nézze meg ő mégis jobban ért hozzá!(amúgy azt mondta,hogy szerinte a vér az erölködés miatt van mert megrepednek a hajszálerek és azt kakilja ki) Anya mondta,hogy sok kisgyerek ha jön a foga hasmenéses lesz és ahogy elnéztük a felső szemfoga nagyon be van duzzadva,meg eléggé fehéredik neki az ínye lehet ,hogy az lesz a ludas. Köszi,hogy érdeklődtél!!

Heni!Szupi az új avatarod!!

Kaqk! Nagyon jók az uszis képek,látom mind a ketten nagyon élveztétek! :D Szépek vagytok!

Timi! Jobbulást VikDaninak!
Először Bertus is kiköpte a tápit,paráztam is ,hogy mi lesz éhenhal?De amikor már kellö képpen kiéhezett úgy bepuszilat mintha tejet ivott volna!

Dettyk!Jó lett a jelmez,ügyi vagy!!Nővérem is 35-kilót hízott az elsővel de ő nem tudta ilyen gyorsan leadni.

Ma lehet nem jövök este,mert elég nyügi a drágaságom.

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: