A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jaj hát a másik legjobb nap hírét nem is mondtam egy oldalon szerepel RékucivalKép hááát Norbika.....Mocsárszűró versenyen indulKépKépKépKépKép
A.
malice

ALICE:milyen versenyen??? Hová utaztok?
Tényleg annyira viccesek vagytok!!Kép
SZÖSZI:nem is tudom eldönteni, hogy matekban vagy versírásban vagy jobbKép Mert az ugye nem lehet, hogy Einstein és Glázser Bozsó gyermeke légy!
ANDI:örülök, hogy benéztél! Ez naagyon izgi!De jó, nemsokára kézzelfogható lesz!Kép
LEONE:Köszi a virágokat!Hátha nem is véletlen volt az újság!A sajttorta receptet le kell írnom a könyvől, ha nem felejtem el, holnap el is küldöm! A plusz kilócskában akkor csak bűnrészes vagyokKép!
CAT:küldöm, de ha nem sikerül ne utálj!KépKép
HURKI:ez az! Előre az ikrekért!!
OFF:Mit szóltok a Nagy ő-höz? Szerintem nem valami nagy durranás a pasi! Én egy ilyenért nem versengenék 24 agyonsmikelt libával.
Virág
virag

Na mivan mánnnn hóóóó vagytok jányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malice

VirágKép

Mocsárszűrő versenyKépKépKép
malice

Szép jó napot!
Már megint nem jutottam tegnap nethez, úgyhogy eddig visszaolvastam. Ma már jobb kedvem van mint tegnap, ugyanis megint jól felhúztam magam. A párocskám haza tudna jönni hétvégén, megjegyzem pont időben és erre az a patkánylelkű munkatársa bekavart, így megint lehet, hogy lemaradunk. Összetépte az útlevelét, újat kell neki csináltatni és később megy vissza a tervezettnél. Amíg ő nincs ott, a párom nem jöhet. Lehet, hogy megverem.

CatKép
Tök jót mosolyogtam a férjedurad taliján. Szinte magam előtt látom az esetet.Kép Biztosan ők is ezt gondolják a mi talinkról.

HurkiKép
Éppen ma határoztam el, hogy az unokahúgom szobájába csinálok egy gobelin képet.Kép Nem tudom melyik karácsonyra lesz kész..Kép Ez az első próbálkozásom, nem vagyok valami nagy kézműves.

AndiKép
6 hét már nem sok időKép Hajrá!!!

CatKép
Hát nem irigylem az ismerősödet a férje miatt.( A kiscsajszikat azért elfogadnám.Kép) A babák iker létükre szép súllyal születtek. Remélem a kedves apukában is felébred a felelősségtudat és megváltozik. Elég csekély rá az esály, de nem reménytelen.

LeoneKép
Ha szépen megkérlek elárulod hol lehet megtalálni a fogyi recepteket? Főleg a "sietős" receptek érdekelnek.

Egcsi
egcsi

Virág!
Csak én utazok(üzleti útKép)hú de hivatalos vagyok koncertszervezőként(Dáridő,Road show,koncertmegbeszélésre) és mivel én Székelyhídon születtem sok az ismerősKép és én megyek ezeket az ügyeket lebonyolítani.
Aztán meg a kis keresztfiammal leszünk otthon lustizunk,játszunk,meg csavargunk a városbanKép
Ennyi
De az nagyon jó lesszKép
A.
malice

Jaj majdnem elfelejtettem hozzászólniKép a nagy Őőőőőőőőőő

Hááát szerintem ha egy kicsit erélyesebben rászólnék igencsak behugyozna...KépKépKép ahogy elnézem nem valami vadállatKépKépKép
Ezért a pasiért nem hogy 23 nővel de még egy sündisznóval sem versenyeznék.
Bezzeg az én Szerelmemmm......az ám a jó pasiKép

A.
malice

Már megint le vagyok maradva. Már mutogatták a Nagy Ő-t ? Eddig annyira titkolóztak. Hiába mostanában csak a teniszt nézem hajnalig. Készítem magam, hogy visszatérek az aerobichoz és előszőr megnézem mások hogy izzadnak.

Egcsi
egcsi

Hü Andi, már csak ennyi idö van? Akkor hajrá!! Kép

Lányok, én megvallom nem fogadnék vissza pasit, ha megütne. Amugy én nem néztem a VV-t, de az elözetesben láttam a szereplöket, akkor is ellenszenvesek voltak nagyon.

Most tudtam meg, hogy neg. lett a hüvelyváladék tenyésztésem! Féltem töle, hogy a kórházban összeszedtem valamit.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

EgcsiiiiiiiiKép

Teniszbajnok a nagy Ő
malice

Egcsi! Kép
Veletlenul beletrafaltal, ha a teniszt nezed!Azt hiszem ez a pasi teniszezo volt,vagy tevedek?Vmi nagy csillag, en mindenesetre nem hallottam rola,de ez az istenert nem jelenti, hogy nem volt nagyon tehetseges!!!
Amugy, kinezesre nekem nem az esetem, de ez sem jelent semmit.Mindenestre furcsak az ilyen fickok, akik el birjak viselni,hogy 3 hete sminkelik, ruzsozzak, fenykepezik.Az en szegenykem 2 ora alatt kibukna.Kép
Alice!!! Kép Kép Kép
Es Te eddig titkoltad elolem, hogy Lajcsi, Csocsesz stb alairt kepeket tudsz szerezni.Esetleg meg Balazs Palisat is?Nem erre gondolni sem merek...Rogton megvaltozna az eletem tole...
Sziszi-Peter-rol csak annyit, hogy mindenutt beharangoztak a pofozgatast, meg hogy ori-hari, de azert(!!!!) meg szombaton elmennek egy kozos fellepesre.60e ft, csak 60e ft!No comment!Kép Erre nem is lehet mondani semmit, nem?
Cat!
Szerintem se hasonlitsuk Demihez.Az egy tehetseges, k...a jo alaku no.Esetleg Courtney Love-hez.Asszem O is levetkozott terhesen.Es hasonloan zep az arca, mint Rekanak.KépNa, ez lehet kicsit eros volt.
Virag!
Olyan jo teged olvasni, mindig rejtett tehetsegeimet fedezed fel.
Lanyok!Ma a tesomtol kaptam egy mailt tele "gyerekszaj"-al, kinek kuldjem at?
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Mi van veletek?
Sajnos nem tudtam jonni, mert meghalt a mama.
Meg mindig nem dolgozom. Kép
Veletek mi van?
Van valakinek jo hire?
Vendég

Szöszi
KépKépKép
hát nehogy azt hidd hogy a Lajcsi olyan nagy szám (a csöcsömig érKépKépKép)De ha kell szóljKépKépKép

Na hát tudod Rékuci a kiakadt szemeivelKép

Alice
malice

Magika!Kép
Mar sokan kerestunk, olyan hirtelen tuntel el...Sajnalom, hogy szomoru dolgok tartottak tavol.
-szoszi-
szoszi

Nagyon hianyzotok am. Kép
Nemsokara majd jovok megint mindig. Kép
Vendég

Alice!Kép Kép Kép
Azt hittem eleg rohogo fejet tettem ahhoz, hogy erzodjon az ironia a "hangomban".Koszonom, nem kerek szepen kepeket!!!!
-szoszi-
szoszi

Szia Magika!

Nagyon sajnálomKép
Nagyon hiányoztál ám nekünk,és gyere ha tudsz

Alice
malice

Szöszi
KépKépKép
malice

Alice!Kép Kép Kép
Azt hittem eleg rohogo fejet tettem ahhoz, hogy erzodjon az ironia a "hangomban".Koszonom, nem kerek szepen kepeket!!!!
-szoszi-
szoszi

Maga bolond, hogy mindent ketszer mond,ketszer mond??!!!!!
Alice, kuldtem mailt, ha kell, ha nem!Kép
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
KösziKépKépKép
malice

Sziasztok!
Látom nagy a jókedv!

Lányok, mi ez a Nagy Ő? Én nem hallottam róla? valami új idióta műsor a Tv-ben? Mert azt nem nézünk.

Homályosítsatok fel légyszi, mert le vagyok maradva!!!!
R.Edit

SziasztokKép

Alice: mekkora vagy?Kép 320cm?KépKép

Lányok: úúúgy sajnálom, hogy nem netes helyen dolgozom. Itthonról meg percre megy a dolog, így nem tudok tevékenyen részt venni a marhulásbanKép

Cat: mindenkinek megvan a maga keresztje. Tudom, ez most nagyon bántóan hangzik, de így van. Mi azért kaparunk hónapok-évek óta, hogy legyen babánk, van hozzá kedves-aranyos-imádatos férjünk, másnak viszont jön a baba, csak a férjjel vannak gondok. Hogy VirágotKép idézzem, nyilván meg van az oka annak, hogy ez így alakult. Ha lakik odafönt valaki, akkor ezzel meg akar tanítani minket valamire, feladatot kaptunk, amit meg kell oldani. A barátnődnek az a feladat jutott, hogy kezdjen vmit a gyerekeivel, meg az alkesz férjével. Remélem, jól fog alakuni az életük. Legfőképp neki és a két picinek.

Sziasztok:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Magika, nagyon sajnálom Kép, de majd odafentről küld neked egy kisbabát! És az eljegyzésen még ott volt és látta a boldogságotokat.
Alice olvasni tudok Kép, hogy mocsárszűrő, sőt a szavakat külön is értem Kép csak így együtt nem találom értelmét.
Egcsi, én is úgy kezdtem varrni meg Gobelinezni, hogy úgy döntöttem ez nekem miért ne menne, és sikerült.
Szoszi és szívesen olvasnék gyerekszájat! Képmeg hallanék is csak arra várnom kell Kép
Ma feltétlen megnézem a nagy Őt, ki az a marha aki így kell találjon csajt magának, és ki aza 24 őrölt pénzsóvár csaj aki hajtana egy elmondásotok szerint még csak nem is adonisz pasira. Lehet büdös a szája. Vagy egyfolytában púzik és a teniszen is lökhajtással haladt csak ezért nem lett belőle Agassi, vagy egy labda tökön találta és örök élményt okozott nkei, vagy annyira önimádó macsó hogy tévéban akarja látni a hódítását. Na meg fogom nézni feltétlen, csak nehogy elcsábuljak! Kép
Hurki
hurki

Sziasztok!

MagikaKép Nagyon sajnálom KépKép a nagymamádat. HiányoztálKép

LevendulaKép Igen itt vagyokKép Írtam, hogy nem kaptam semmiféle gyogyit, hiszen nekem azt mondták tökéletes az eredmény. És it is a babuci a pocimbanKép Jó lenne azért utánajárnod, hogy mégis mik a referenciaértékek nmol/l-ba, vagy legalábbis mik a váltószámok a táblázatban megadott értékek között. Azt mondtad, higy Cat is keveselte a tiedet? Kéredzzük meg őt!
Cat kedves! Te emlékeszel, hogy mik a referencia progi értékek nmol/l-ban a 21. napon? Nekem 41,6-ra azt mondták tökéletes, Lavaendula 42,x-ére a saját doki azt hogy jó, Erazmusz kevesellte és ha jól értettem te is.

HurkiKép Olyan csodálatraméltó a hozzáállásodKép Ezek után neked csak ikreid lehetnek ezen a mostani ET-n.

Kele
Kele

JovikaKép

Bocs de nekem ezek az okfejtések kicsit sántítanak, vagy csak nem értem azt a valakit ott fent ... vagy az a valaki legalább néha ráutalna, hogy a tragédiákból mit kellene tanulnom ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

és Isten azt mondta: Nem

Megkértem Istent,
hogy vegye el a büszkeségemet,
de ő azt mondta: Nem.
Azt mondta, hogy a büszkeségemet
nem ő veszi el
hanem nekem kell feladnom azt.

Kértem Istentől, hogy fogyatékos
gyermekem legyen egészséges,
de ő azt felelte: nem.
Azt mondta, hogy a lelke egészséges,
a teste csak átmenet.

Kértem Istent, hogy adjon
nekem türelmet,
Azt mondta, hogy a türelem
A megpróbáltatás mellékterméke.
Nem kapni, megszerezni kell.

Kértem Istent, hogy adjon
nekem boldogságot,
Azt mondta, csak áldását adhatja
- a boldogság rajtam múlik.

Kértem Istent, hogy kíméljen
meg a fájdalomtól,
A szenvedés eltávolít
a világ dolgaitól, és közelebb visz Hozzá.

Kértem Istent, hogy adjon lelki fejlődést,
de ő azt mondta: nem
Azt mondta, hogy a fejlődés
Az én dolgom,
De hajlandó megmetszeni,
Hogy gyümölcsöt hozzak.

Kértem Istent, hogy segítsen
másokat szeretni,
Úgy, ahogy ő szeret engem.
Erre azt felelte: látom, már kezded érteni.

Kértem erőt…
És Isten adott nehézségeket,
amelyek erőssé tesznek.

Kértem bölcsességet…
És Isten adott problémákat,
Hogy megoldjam azokat.

Kértem bátorságot…
És Isten adott veszélyeket,
Hogy legyőzzem őket.

Kértem, adjon szeretetet,
és Isten adott gondterhelt embereket
Hogy segítsek rajtuk.

Kértem kegyelmet…
És Isten adott lehetőségeket.
Semmit sem kaptam, amit akartam.
Megkaptam mindent,
amire szükségem volt.
És imáim meghallgatásra leltek.
R.Edit

Érdekesség a magyarországi meddőségről és a lombikbébi programról.

Edit

http://www.origo.hu/itthon/20030902egymillioba.html
R.Edit

Kele! Kép
En mondtam, hogy 42.3 nmol/l volt a 21.-ik napi progim es a dokim jonak talalta de E nem es Cat is azt mondta kicsit alacsony.Bar a ref tartomany a papiromon lutealis fazisra 16-59.En biztos ami bviztos szedek Duphastont az E altal javasolt modon.
Hurki!Kép
Mail ment.En is szivesebben hallgatnam, de addig is...
Alice!
Azert olyan sokat nem kuldtem, hogy ennyi ideig olvass.Hova tuntel?
-szoszi-
szoszi

Lányok lányok, leckét kell vennem Stahl Judittól, hogy a francba kell kifilézni egy csirkemellett. Leveskét főzök, nagyon finom szok lenni csak éppen összetrancsírozom a mellét, és ennek csak kutymorgó örül de nagyon. Nem akarom bántani de szerintem Horváth Rozi nem is tud főzni, olyan bizonytalanul szeletel mindent, Lázár legalább úgy aprít mindent mint a gép róla elhiszem, hogy tud főzni.
Edit, hát nem tudom én csak azt látom, hogy a lelkismerettel érzékenységgel nem megáldott önző tuskó tesómnak elsőre sikerült a gyerek, vizsgákon is mindig szerencséje volt, és annyira bunkó hogy észre se veszi magát. És boldog. Nekem miért kell szenvedni? Nkei sokkal több mindent kéne tanulnia, nincs keresztje se és gyenge pontja se. Na???
Hurki
Ja nem sopánkodok ám csak a versike kapcsán jutott eszembe, de úgy szeretnék egyszer bizonyosságot a vallás terén, mert egyre jobban hiszek a gólyás sztoriban...Kép
hurki

Hurki Kép

Én egyáltalán nem vagyok vallásos, legalábbis a szó római katolikus értelmében nem.
A versike Isten szava bármilyen hittel (akár az önmagadba vetett hiteddel) helyettesíthető.
Én abban hiszek, hogy igenis fejlődünk folyamatosan és sokunknak ehhez nagyon sok tragédiára, szenvedésre van "szüksége".
Hogy másnak miért nem? Passz.
Hogy én sem akarok szenvedni? Lehet.
De hagyjuk az egészet, nem akarom én itt magasabb szférákba vinni a beszélgetést. Egyrészt mert nem is értek hozzá másrészt mert sokkal viccesebb a RR és Sziszi Péter páros sztorija.

Azért szép gondolatok.
R.Edit

Sziazstok!

Szoszi, jaj bocsánat, teljesen igazad van, olyan kelekótya vagyok. Levendulának még magasabb valami 50 feletti értéke lett. Bocsánat a figyelmetlenségemért mégegyszer. De akkor sem értem.KépKép Levendula meg pláne ne izguljon, az ő értéke tényleg magas.Kép

Kedves Edit! Hát ehhez a szép vershez nekem is lenne hozzáfűznivalómKépKép De inkább nem teszem.

Kele
Kele

"Sziszi végleg kidobta Pétert.
A birkózó pedig 35 ezer forintot dobott ki az ablakon, mert a vörös démonára nem hatott a hetven szál rózsa, amellyel az izompacsirta megpróbálta kiengesztelni a lányt. Sziszi, a szerinte sűrűn előforduló kicsapongások és az utóbbi időben elcsattant pofonok miatt szakított Péterrel."
Ezutan ha ki akarok bekulni valakivel es viragot viszek, nem fogom elfelejteni megmondani mennyibe kerult a csokor.Eddig nem tudtam hogy ezt kivanja meg az etikett.Hiaba, en mar csak ilyen videki lany vagyok...
-szoszi-
szoszi

Na jó, visszaszívnám a verset, ha a moderátor engedné Kép
Úgy látom, jobb lenne, ha panaszkodnék (sajnos lenne mireKép ), de gondoltam hátha nyitottak vagytok. Hát nem. Bocs.

Talán, mindenki erősebb, ha a más problémáját kell megoldani és nem itt is a sajáttal nyűglődni.
Ez abszolút érthető. Most már fogom.
Én csak jót akartam, de többet nem írok ilyeneket ígérem. Bocs Kép
R.Edit

Jaj, Edit, de ugye nincs harag? Tudod, érzések és vélemények... eltérőek. De hát ezért van ez fórum.
Egyébként ne haragudj de arra ami a lényeg nem emlékszem, hogy te hogy állsz? Babaproject előtt alatt, után?

Kele
Kele

MagikaKép
Nagyon sajnálom a nagymamádatKép Beteg volt? Bocs, ha már írtad lehet, hogy lemaradtam.

KeleKép
2 bocs és egy anyamedve, nem emlékeztem, hogy már írtál arról, hogy nem szedsz semmit. SzösziKép már helyesbített én 54-es progival rendelkezemKép/Kép?

HurkiKép
A hozzászólásod a nagy Ő-vel kapcsolatban: máskor írd ki légyszi, hogy "Veszélyes zóna" és akkor legalább tudom, hogy csak akkor szabad elolvasni, ha egyedül vagyok, mert hangos röhögésben fogok kitörni. Légy szíves ne kockáztasd az állásomatKép, meg egyébként is elég közel van a LipótmezőKép

EditKép
A verset te írtad? Elgondolkodtató.

AliceKép
Én nagyon szeretnék egy dáridózós Sziszi-Péter képet, Balázs Pali szignójával...Kép

SziszusKép
Szerintem sincs igazságKép

L.
Levendula

Kele Kép
Hogy lenne harag???!!!
Szó sincs róla. Nagyon is tiszteletben tartom a véleményed és ezért is írtam, hogy szivem szerint visszaszívnám a verset, mert előre nem tudtam, hogy esetleg érzékenyen érint valakit.

Én alatt vagyok már több mint egy éve és semmi, pedig mindegyikünk eredménye OK.

LevendulaKép
Sajnos nem én írtam. Nem vagyok ilyen írói vénával megáldva. És passzolom a kérdést honnét van, egyszer kaptam valakitől mailen és lementettem.
R.Edit

Sajnálom, én sem akartam bántó lenni.
Csak érzékenyebb vagyok a normálisnál. És nem tudom a véleményemet sem disztingváltan előadni. Nekem is volt sokmindere magyarázatom, de az élet mindegyiket próbára tette és sokat el kellett vetnem ...
Azt hiszem az érzelmi labiltáson úgysem hatnak át az ész szavai ... olyan vagyok mint egy szúrós süni.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi Kép
nem kell viszakoznod.
Én egyáltalán nem éreztem bántónak, se a te véleményed, se Kele véleményét.
Ezek vélemények, érzések, gondolatok. Mindenki más dolgokon ment keresztül, mást érez, másban hisz, más érinti fájón.
Nincs semmi gond. nektek nem jönnek be ezek a gondolatok, nekem igen.
Lépjünk túl rajta. Egyáltalán nincs rá szükség, de azért aranyosak vagytok, hogy "bocsánatokat" kértek.
Lehet, hogy én nem voltam túl árnyalt a válaszomban, azért hiszitek, hogy megbántottatok? Szó sincs róla Kép
Lapozzunk!! Kép
R.Edit

LevendulaKépKép

Szerintem KépKép, De miértz nem kérdezed meg a dokid?

Kele
Kele

Edit, igenis kellenek az ilyen témájú versek is, mert mindenkinek más a véleménye, és az a jó, ha itt összetalálkoznak a gondolatok, meg lehet vitatni a tapasztalatokat, véleményeket. Csak megharagudni nem szabad, örülök, hogy erről szó sincsen. Itt mi szinte mindannyian csalódottak és túl érzékenyek vagyunk, így egy-egy érdekesebb témára felmordul a társaság. Legyen véleményed és ha kell állj is ki mellette. Ha holnap teherbe esnék (peteérés nincsen tudjátok)csak istent "okolhatnám" és én hirdetném legjobban a hitet-abban biztosak lehettek. Kép
HUrki
ui: fincsi lett a leveske
hurki

Hurki,
kutsusnak sok hús darab jutott a csonton Kép
R.Edit

Lányok Kép, benéztem hozzátok egy kicsit ma is Kép

Magika, sajnálom Kép

Most csak ennyi, pár nap és megjön a RÉM, érzem Kép
Viszont kuldök nektek (es magamnak Kép) babaesot!!!

Kép

Mindenkinek kitartás!!!!!

Soraya
soraya

Jaj Soraya ez nagyon nagyon aranyosKépKép
Kele

nekem is tetszik Kép Kép
soraya

És nekem is Kép Nagyon Kép
Ahogy a kis pelenkás popsijukkal zuhannak kifelé vigyorgó pofival, nagyon édesek Kép
R.Edit

Örulök, ha egy kis mosolyt csalhattam arcotokra Kép Majd próbálok minden napra keríteni valami mókás gif-et, hátha szerencsét hoz valakinek!!! Kép

Soraya
soraya

Sziasztok Kép
Edit, Kép
kinek a verse ez? Nekem személy szerint tetszett. Kolléganőm nagyon komolyan hisz abban, hogy az ember úgy születik, hogy előtte kiválasztja, kik lesznek a szülei, kikkel találkozik, stb. Nem filozófiai vitát szeretnék nyitni erről, csak érdekességként akartam megjegyezni.
Soraya Kép
Nagyon tetszik a gifed, magamévá fogom tenni.

Sziszi-Péter páros: sajnáltam ám nagyon a fickót, hogy ilyen sokat költött! KépKépKép

RR: én írtam, hogy Demi Moore-hoz hasonlóan fényképeszkedik, de részemről ez nem hasonlítás volt, hanem színtiszta idézet a műsorelőzetesből!!!

Tinka
tinka

Kép

Nekem sem a versel van bajom személyszerint, hanem az élettel.
Ja, és sajnos mostanában csak ilyen kedvem van. Úgyhogy a tüskéimet felajánlom hasznosításraKép mert a környezetem egyre nehezebben visel ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

AliceKép
Teniszező volt a pali? Kezd érdekelni a dolog. Igaz eddig kifejezetten külföldiekben utaztam, de megtekinthetem a hazai felhozatalt is.Kép Csak úgy mellékesen, a magyar teniszező lányok azért elég ügyesek, mostanában mindig ott vannak a nagyobb versenyeken.

SzösziKép
Nekem is küld el légyszi a gyerekszájat!

EditKép
Nekem tetszett a vers. Szerintem Istent nem érthetjük meg teljesen soha és sokszor olyat is a nyakába varrunk amit nem Ő okozott.

SzilviKép
Minden okod megvan rá, hogy tüskés legyél. Minden tiszteletem a tiéd, hogy egyáltalán "előbújtál" már a tüskés házadból. Nagyon szorítok neked(is), hogy hamarosan bekopogjon az ablakon a Gólya néni.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: