A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Pumpóka! A szopiteának mia neve? :?:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Csöppke! Nagyon édi a babád! :D És nem voltál sok, egyáltalán.
És mekkor bizonyítéka van a fiúnak! :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Megvettük az új autót :D :D Most jöttünk haza GYőrből - szuper járgányt választott a Szerelmem :D
[[/color]

Szösszenet, gratula az autóhoz! :) :)
Nagyon szépek voltatok az esküvőn!

mamacka Ti is! :)
Mikor mentek UH-ra?

Jaj, annyi mindent akartam még írni, de hót szita az agyam... :oops: :?

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke! Nagyon édes a kisfiad :):):)

KépKép

KépKép
gabcika

Málnalevéltea: én is ittam a 36.héttől, szerintem állati finom (persze csakis cukorral :D ), napi 2-3 csészével ittam, de azt jó erősen :wink:
Igaz nem sokáig ihattam, mert 37+4re jött a fiam, de azért jó volt. És hiszem hogy segített. :) Most is inni fogom :)

Utófájások: Dominóval semmi nem volt. 2.nál biztos rosszabb lesz, de talán ha ott lesz a kis szuszogó csomag a kezemben akkor eltörpül minden fájdalom ;)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, nagyon drága, főleg a második kép tetszik nagyon, ahol a kis kezére hajtja a fejét... :)

Szopitea: Laktoherb, legalábbis, amit én ittam, oszt lehet, hogy van még másféle is több, de én ezt ismerem...
Vendég

Csöppke, édes a fiad, kis mosolygós :) Grat :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="gumimaci_1"]P írta:gumimaci_1umpóka! A szopiteának mia neve? :?:

Van egy pár...
Laktoherb, herbalakt, milusan, stb. De ha nem muszjá akkor nem ajánlják az ivását, mert pl a laktoherbben található növényektől nagyon sok baba hasfájós lesz. :( A milusan instant tea, nagyon finom feketeribizlis, de elég húzós az ára. :? De a legjobb tejserkentő ugye egyértelműen a sűrű szopi, az meg ingyen van. :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, gyönyörű a babád :) És a képek is tökjók szerintem...bárcsak az én fiam is így mutogatta volna magát.

amia

Amia, üdv itt :)

Na, ennyi voltam, ritkán jövök, de akkor elárasztom a fórumot :lol: :oops:

Jóccakát :) :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Pumpóka, Csöppke! Köszi.
Feljegyeztem ezeket is. Aztán ki tudja mit tudok meginni belőlük.

Annak örülök, amit Csöppke írt. Ha nem nagyon ajánlják, akkor nem fogok erőlködni. :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

No én is lépek aludni, és hátat pihentetni!

Jóéjt, sziasztok!

Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Csöppke - Nagyon szép a babád :) Gratulálok .. olyan édes, nyugodt az arcocskája :)

Köszi a kép-dícséreteket :) Boldogok is voltunk/vagyunk NAGYON :D

Az autót meg imádjuk :D :D :D :D

Kép
szösszenet

Sziasztok mi is hazaértünk aputól,ott voltunk egész héten.Bocsi de 20oldalt nem tudok visszaolvasni,elkezdtem de már összefolyik minden.
Mi is megvettük a kiságyat a Bippánál 15000-ért meg kókuszmatracot 6500-ért.Pelenkátó nincs de lehet nem is lesz.Talán veszünk egy használt komódot azon lehet pelenkázni és a ruhái is beleférnek.Bár a párom azt mondja ágyon is lehet pelenkázni a ruhákat meg majd betesszük a mi szekrényünkbe.Úgyis kell vennünk egy szekrénysort.Na de ez még a jövő zenéje.
Voltam a nővéremnél és annyi kismamaruhát adott h nem kell vennem semmit,csak egy köntöst.Igat ezek nem kimondott kismamarucik sőt van közte olyan hálóing ami még nagyanyánké volt ő meg már 15 éve halott.Tehát nem divatosak de legalább beleférek és nem kell vennem.
Ja és mi is átvettük a várandóscsomagot volt benne 1sárga cumi,1 pelus,1 Avent pohár + 3db prospektus.
Szóval röviden ennyi aztán majd még megpróbálok visszaolvasni.
Vendég

Azért nem semmi amit termeltek! :shock: :shock: :shock: De becsülettel végigolvastam mindent! :D

Pumpóka: hülyén hangzik, de tök jó, hogy másnak is UGYANEZEK a gondjai a párjával... Számítógép, telefon, PS... Köszönöm, hogy leírtad! Hajlamos vagyok elhinni, hogy CSAK az én párom ilyen, és csak felhúzom magam, hogy másnak meg milyen "rózsaszín" az élete... És akkor kiderül, hogy MI vagyunk többen... Ez megnyugtat! (azt hiszem, ez nagyon zagyvára sikerült, sorry érte... :oops: :oops: )

Egyre ijesztőbbek ezek a "nemváltó" babák... :shock: :D Én már nem merek venni semmit... Na, nem mintha bármink is lenne... :( Még mindig kb 5 rugi+1 hálózsák+zokni... Szemétkednek a bankok... Úgyhogy minden marad az utolsó pillanatra... Hatalmas bálna testtel rohangálhatunk majd kiságyat+babakocsit venni... :roll: Na mindegy.

ercsi_3

sziasztok

a MÁLNALEVÉL tea nálam is beált, Csenge 4 óra alatt született meg, csak ajánlani tudom én is

LAKTOHRBET/ szopiteát sokat ittam, de nekem pont úgy rémlik, h. kömény meg ilyesmi is van benne, ami az emésztést segíti, úgyhogy nem árt a babának. De majd megnézem a dobozán. Amúgy én mindig belefőztem biztos ami biztos egy babateát is, most nem jut eszembe a neve, de az tényleg köménytea.

Ercsi, még van min. 10 heted és ha egyszer elkezdesz bevásárolni, akkor nehéz lesz megállítani :) :) Jobb is, ha később kezded el, legalább kevesebb felesleges cuccot veszel meg :)

Szösszenet, tényleg nagyon csinik voltatok és látszik, hogy milyen boldogok és szerelmesek vagytok!!

Gumimaci, köszi a Csenge-bókot

Kevinszpésziékkel mi újság??? Tudtok róla valamit??
Csöppke, nagyon falat a Babód, még mosolyog is :)
mango.

sziasztok

a MÁLNALEVÉL tea nálam is beált, Csenge 4 óra alatt született meg, csak ajánlani tudom én is

LAKTOHRBET/ szopiteát sokat ittam, de nekem pont úgy rémlik, h. kömény meg ilyesmi is van benne, ami az emésztést segíti, úgyhogy nem árt a babának. De majd megnézem a dobozán. Amúgy én mindig belefőztem biztos ami biztos egy babateát is, most nem jut eszembe a neve, de az tényleg köménytea.

Ercsi, még van min. 10 heted és ha egyszer elkezdesz bevásárolni, akkor nehéz lesz megállítani :) :) Jobb is, ha később kezded el, legalább kevesebb felesleges cuccot veszel meg :)

Szösszenet, tényleg nagyon csinik voltatok és látszik, hogy milyen boldogok és szerelmesek vagytok!!

Gumimaci, köszi a Csenge-bókot

Kevinszpésziékkel mi újság??? Tudtok róla valamit??
Csöppke, nagyon falat a Babód, még mosolyog is :)
mango.

Mamackaköszi a hasznos tea és egyéb infókat! Tök jók az esküvői képek!! Ti hol tartottátok?
mango.

Jó reggelt :D :D

Hát,én az éjjel az agyam is szétaludtam.Nem is tudom mikor aludtam ennyit utoljára.Este 9-től reggel fél 7 -ig :shock: :shock:
Pedig általában 6 órákat szoktam aludni,és magamtól felébredek.

Szöszi,Mamacka,nagyon jók az esküvői képek.
Mamacka képei mindig olyan "művésziek" :D :D

Málnalevél tea-tuti,hogy kipróbálom,ha már így dicséritek.Ártani biztos nem árt,és nem volt még gondom a teák legyűrésével :D :D

Utófájások-én erre nem is gondoltam.Ha nem említitek,én mint első babás,azt sem tudnám,hogy egyáltalán léteznek :oops: :oops: no de majd erre is felkészítem magam lelkileg.

na lépek nagyit látogatni.

Kép
szibi

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:07-kor.

Kép
1bambi

Jó reggelt Csajok!!

Na megejtettük mi is a Cora akciósdit, persze kölcsönpénzből..... De legalább megvan a kiságy és én annyira de annyira örülök neki!!!! :D Vettünk még 2 frottír törcsit is, a pelus már elfogyott (mit később kiderült Babyteve vitte el az utolsó két csomagot, nahát-nahát :lol: :lol: Jani azért megkérdezi hátha maradt raktáron, Tescoban néztem a 8 db-os valami 2500 fölött van azt hiszem.... vgy nem biztos de jóval drágább az tuti, szóval tényleg jó áron volt az a 10 darabos) Meg megvettük az utazóágyat, ezt nem mi vesszük mert nekünk nem kell, hanem Anyu. Olyat akartunk mint Szösszéké, de ez olcsóbb volt 4000 ft-tal annyi hogy nincs hozzá a játék meg az a "kupola", de szerintem tök jó!

Ja, Babyteve, nagyon szívesen, máskor is. Azért vicces volt, Jani ismerte a vevőszolgálatos csajt aki leszedte róla a csipit, dumálgattunk kicsit, aztán láttam méregetett hogy miért vettem ÉN 85D-s cicifixet :lol:

Üdv Amia!!! :wink:

Ercsi.... :cry: Sajnálom hogy bank sz.rakodik, bár azért te meg a bálna méret.... :roll: :lol: Szerintem 40 hetesen sem leszel bálnaméretű, szóval nyugi.

Csöppke, nagyon édes Batyubaba, nekem a tappancsos kép a kedvencem, de én babatalp-mániás vagyok :oops: :D

Szössz, gratula a kocsihoz! :) Örülök hogy rendben hazaértetek!

És akkor a tegnapi szerzemények

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt!

szőlő klassz a kiságy :D Az utazóágy is aranyos!

mango, a laktorherbben igen pont édeskömény is van többek között, ami ugye segíti a gázképződést. Van amelyik babánál nem okoz gondot, sőt, segít is; de sajnos a legtöbb babánál nem ezt váltja ki, hanem még brutálabb hasfájást. :( Neked akkor szerencsés kisbabád volt, hogy nem fájt a pocakja tőle :)

Szép napot :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Csöppke! Nagyon cuki a babád. :)
A többi oldalt még nem olvastam vissza. Bocsi. Mindjárt megteszem.

Kép

Kép
kamilla306

Mango
A polgári Budapesten volt a harmadik kerületben, csak szűk családdal kis ebéddel, az egyházi pedig Győr-Ménfőcsanakon. (A Diplomamunkám egy oltárasztal volt és szerettük volna ott kimondani a boldogító IGEN-t! :lol: :lol: :lol: )

http://gportal.hu/portal/macka/

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Csilla
Babákból sose sok!
Gyönyörű a kisfiad olyan aranyosan mosolyog... én mostanában próbálom elképzelni, hogy vajon mennyire fognak hasonlítani, különbözni... olyan izgalmas! :)

Most jött meg a nyereményem, ápr 30-ig lehet beváltani.
Szerinted mikor a legérdemesebb, hogy lássunk is belőle valamit?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekünk is beváltak a szopiteák... nem volt vele gond. Én a kajákra figyeltem... jóformán alig lehetett valamit enni... minden tiltó listán volt... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja és a kórházba én instant teát vittem az egyszerűség kedvéért.
Amúgy a sima csipketea is tejserkentő!

No megyünk mert anyós szülinapi bulija lesz és még előtte megyünk a lakáshoz is... pusszanat... ne írjatok sokat! ;)

Szőlő
Nekünk is kellene ilyen kiságy... már biztos nem lesz... :(

Szibi
Köszi... végülis nem véletlen! :)

Utófájás nekem sem volt... na de majd most... első babánál nem szokott lenni...

no pusszanat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szösszenet, Mamacka! Nagyon szépek az esküvős fotók. Én meg nagyon szeretek esküvős fotókat nézegetni, úgyhogy tegyetek fel minél többet. Én havonta egyszer mindig megnézegetem a fotóalbumunkat és nosztalgiázok picit. Annyira jól sikerült minden, mint a mesében.

Szössz! Gratula az autóhoz. Hát, mi meg úgy jártunk, hogy S-maxot néztünk ki a mostani Focus-Combi helyett, találtunk is egyet, megegyeztünk, a tulaj meg eladta másnak, úgyhogy most kezdhetjük elölről. Remélem azért áprilisig sikerül lecserélni.

A Zuracskám közölte, hogy most, hogy rokkant-nyugdíjas lettem felvesz egy takarítónőt. Hát nem ellenkeztem. :)

Kép

Kép
kamilla306

Mamacka, nem biztos, még másfél hátig tart az akció, bár tengnap mi az utolsó előttit hoztuk el, de szerintem raktáron még kell hogy legyen nekik. Szerintem 10 000 forintot nagyon megér!

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt! Ezek a szopi alatt mit lehet és mit nem lehet enni dolgok nekem ugyanolyanok, mint a terhesség alattiak.... ha mindent betartunk, jóformán csak vizet iszunk... :lol:
Én annyit csináltam, csinálok és csinálni fogok, hogy azokat hagyom ki, amik felfújnak nagyon... és slussz... azért meg fogom enni, amit megkivánok, most is megeszem a töltött káposztát, a székelykáposztát, eszek borsófőzeléket (persze nem napi rendszerességgel).... :wink:
Barátnőm amikor megszült tavaly ilyenkor, a védőnő közölte vele, hogy amig szoptat, nem ihat pl. narancslét és nem ehet narancsot meg mandarint, csak max. napi egy db-ot, de ha lehet azt se, mert árt a babának.... nekem hajam égnek állt tőle... ő meg betartotta, hiába mondta az anyja is meg énis, hogy ez hülyeség, mi is ettünk és semmi bajunk nem lett, sőt, életemben ezt nem hallottam még... a másik beszólása az volt, hogy ha almát akar enni, akkor olyat vegyen, ami nem olyan friss, hanem kicsit puhább és nyomottabb.... ez volt a másik, amin sirtam és nevettem egyszerre!!!! Ezek szerintem már túlzások. És anya fogalmazta meg tegnap jól, hogy neki megvan a véleménye, hogy miért van mostanában annyi korababa és mindenféle rendelllenességgel születő...-mert olyan szinten túldramatizálják a terhességet, hogy az már nem normális. Most már olyan dolgokkal is lefektet az orvos (némelyik), ahol még minimális indok sem lenne, de pihenj és irasd ki magad már amikor a teszt pozitiv lett.... a másik véglet pedig az, aki végigdolgozik, hülyére hajtja magát a pénz miatt, stresszel nap mint nap, aztán a végén kap egy károsodott gyereket...
De osztom anya véleményét, régen nem volt ennyi marhaság a terhesség körül, hogy ezt ne csináld, azt ne csináld, ezt ne egyél azt ne egyél.... stb.... mégis több gyerek született és nőtt fel egészségesen.... én a szopinál is nagyim kajáit ettem, ő főzött nekem az első egy-két hétben, sosem kérdőjeleztem meg, hogy vajon jó-e amit csinál, hiszen 4 gyereket szült meg és nevelt fel egészségesen.... :wink:

Hosszú voltam és uncsi, tudom, bocsika.... :oops:
Vendég

SZiasztok!
Végig olvastam a tegnapi hozzászólásokat:

Amia! Mielőtt kiderült, hogy mégis fiú, mennyire biztosra mondták, hogy kislány lesz? Azért kérdezem, mert nekem 100%-ra állítja az orvos, hogy kislány. Már van három lányom. Persze mindegy, hogy mi lesz, csak már vettem egy-két lányos cuccot. Pl. piros babakocsit rendeltem.

Szőlő: Klassz az utazóágy. Mennyibe került?

Babyteve! Tegnap voltam a Brendonban Budaörsön, gondoltam egyet, és megkérdeztem, leszednék-e a Corás melltartóról a csipogót. Készségesek voltak, leszedték! Megúsztam a visszautat a Corába.
emma2008

Sziasztok!

Bambi
- Elhiszem, hogy megkönnyezted a koncerten azt a jelenetet :) Nekem már csak attól könnybe lábadt, hogy olvastam az írásod, és újra eszembe jutott, amikor Szabi tette ugyanezt :oops: :) :) Csodás érzés .. az biztos :)

Mango - Köszi :) Mi már csak így esküdöztünk .. boldogan, szerelmesen .. de a jó kedv jellemezte az egész napot .. a templomin is .. ;) Gyorsan mutatok én is .. kedvet kaptam Mamacka templomi képeit nézegetve, olyan szépek :)
(De lekicsinyítem, hogy ne foglaljak nagy helyet :lol:
Nincsenek retusálva meg semmi .. pont nem azok a kedvenceim, amiket szépen megcsináltak :D)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szőlő - Örülök, hogy tudtatok venni cuccokat!!! Nagyon szuperek!!! Az utazóágy zseniálisan néz ki .. nekem nagyon bejön ez a piros :) És a törülközők is!!!
Köszi, épségben megjártuk .. jobb volt így, hogy nem kellett vezetnem .. a megérzésem igaz volt, Alíz ébren volt a hazaúton, és végig nyomult odabent :) ;)

Kép
szösszenet

Tegnap este el kellett mennem soron kívül az orvosomhoz az alhasi nyilalások miatt. Hála isten minden rendben van, viszont két héttel nagyobbnak vette az UH. Most vagyok 25 hetes és 967 g a súlya, BPD 68 mm, combcsont 54 mm. Esetleg valaki hozzá tud szólni ezekhez a méretekhez?
emma2008

Kamilla - Jajj, hát ez bosszantó, ha megegyeztek és eladja .. GÁZ! De benne van a pakliban .. annyi nem korrekt eladó van ... de jobb is akkor, hogy nem tőle veszitek .. lehet az adásvételnél sem lett volna a legkorrektebb. ;) Mi is lecsúsztunk ezelőtt egy kocsiról .. de úgy fogjuk fel, így kellett lennie .. valamiért "az nem volt a mi autónk" :)
Majd ti is megtaláljátok a megfelelőt ;)

Kép
szösszenet

Emma - Hogy nagyobb a koránál az nem baj :)
Örülök, hogy minden OK!! ÉS elmúltak a nyilalások??

Kép
szösszenet

[quote="emma2008"]
írta:
emma2008
Szőlő: Klassz az utazóágy. Mennyibe került?

13 000 volt

Kép Kép
szõlõ

Emma, remélem megnyugtatott a doki, az meg hogy nagyobb a koránál egyáltalán nem gond szerintem, valószínűleg előbb fogant picivel.

Kép Kép
szõlõ

Szössz!

Köszi, már jobban vagyok. Magnéziumot kell szednem 3*2-őt. Meg pihennem kell. A méhszáj teljesen zárt, ez volt a lényeg. Mivel a 4. babát várom, ilyenkor már gyengébb lehet a méhszáj, ezért jobb az elővigyázatosság.

SZőlő!

Ez nagyon megéri! Erre írtad, hogy az utolsó előttit hoztátok el?
emma2008

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]
Szőlő - Örülök, hogy tudtatok venni cuccokat!!! Nagyon szuperek!!! Az utazóágy zseniálisan néz ki .. nekem nagyon bejön ez a piros :) És a törülközők is!!!
Köszi, épségben megjártuk .. jobb volt így, hogy nem kellett vezetnem .. a megérzésem igaz volt, Alíz ébren volt a hazaúton, és végig nyomult odabent :) ;)
[/color]

Nekem is nagyon tetszik ez piros :D Remélem Anyu sem vágja a fejemhez (végülis ezt neki vettük), bár nem hinném mert ő is piros-mániás :D

A női megérzésekre mindig jó hallgatni :wink: Ráadásul ha idegesen vezettél volna az meg még rosszabb, jó hogy meg tudtátok így oldani! :)

Kép Kép
szõlõ

Emma, nem azt a kiságyra írtam, ebből még volt egy jó nagy halom! :wink:

Kép Kép
szõlõ

SZőlő!

Ma délután megvesszük. Köszi.
emma2008

Lituka!

Ha jól emlékszem Te vagy a füles rajongó :)
Találtam vmit, bár nem olcsó, de jópofa :)

http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... 9a&brand=3

nici

És itt is van füleses ágynemű is :)

nici

Pumpi: na arra majd énis kiváncsi leszek :D

Melltartó: jajj én kivagyok ezektől a szopis melltartóktól majd csak akkor veszek ha muszáj lesz…de jó akinek alig nőtt meg a cicije..meddig nő amugy általában..mert ha nekem még egy dekát is nő komolyan huu nemis tudom..már igy sem tul esztétikus látvány..

Kedves Tivadar Ágnes gratula :D

Bambi: málnalvél tea jó? Tényleg..és erről ki kell kérni doki véleményét h ihatom e??
Merthát a homeopátiás bogyeszokat én sem szeretném szedni..vmiért távol állnak tőlem..

Jah és köszi lányok ágyban vagyok de már jobban kicsit…

Gabcika :Neked is jobbulást

Gumimaci: igen a Csacsi bejön meg a sima mackők..ez a kettő :D

Szössz: gratulálok énis a kocsihoz.szépek voltatok a polgárin ..iwiwen láttam asszem a rendes esküvős képeitek is azok is nagyon szépek..
Nekünk itt megtudjátok nézni..nekünk is pici volt..www.alommenyegzo.hu és ott a Gregus és Gregusné :D

Mamacka: én mindig visszaolvasok mindent :D
És köszi a leírást…igy már mindent tudok a teákról…
Szép a pocid :D
És nektek is nagyon jók a esküvős képek..
Ja és nekünk még csak polgári volt..majd egyszer szeretnék templomit is…ki tudja..majd egyszer ha sok pénzünk lesz még nagy lagzit is csapunk :D

Gitka pedig csak előkerül és nincs semmi baj…

Csöppke édes ez a gyerkőc :D

Szőlő: aranyos a mackó az ágyban :D

Szössz: köszi :D a sparban is van ilyen és itt is néztem már..de aztán pelusból nem vettem csacsisat..az ágynemüt is néztem de aztán a szopiparna.hun jobbakat találtam ami ugyan nem csacskásak de azért minden ne legyen CSACSI :D majd rakok fel képeket miket vettem amiken rajta van :D
Vendég

Lituka, Tominál a cicim az első 2 hónap alatt nőtt meg 90-ről 110 centire :oops: , utána megállt. Most is 90-ről indultam, de "még csak" 103 centis :shock:

Emma, szerencséd volt a Brendonnal...(ezt ki nem néztem volna semmilyen áruházból :shock: de jók is ezek a pozitív élmények!)

Szőlő, csak raknak még ki textilpelust! (Meg remélem, forgót is...bár, ha nincs hangaj....néztem a brendont, most kuponnal 9 ezer :shock: és ugye, 2 kell belőle. Tomié megvan még, működik is, de kb 4 évesen kettétörte a rúdját, és azt nem raknám fel egyik fölé sem. :( )

Esküvői képek szépek! :D

Kép
babyteve2

Babyteve, szól az, csak az a mintadarab már kissé tropa, gondolom mindenki azt nyekteti. Nem tudom azért az elég fura lenne ha már kb. az akció előtti nap elfogyna a legtöbb akciós termék.... :? Elvileg ugye csüt-től volt akció, de mondtátok többen hogy már kedd-szerda körül kitették a dolgokat.

Ja, egyébként ruhát mi sem vettünk. Ami tetszett az müszálas volt.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Szerintetek, ha rendelek netről, kihozzák Németo-ba is? Annyi jó cuccokat mutogattok...

ercsi_3

Mi vettünk két hálózsákot, kemény 655 ft-ért! 56-os, tehát, nem fogják sokáig gyűrni, de picurokra számítunk, így azért talán lesznek bennük egy kicsit. :D
(Én még a mintadarabot sem találtam meg...az is ott volt a vásárban? Bár, az egy dolog, hogy én nem láttam, vettünk mérleget is, aminek persze, nem találták a jótállási papírját, fél óra keresgélés után kérdezték, melyik polcról vettük le, háááát, már nem tudtam megmondani, de nem az akciós cuccok között volt....majd postán küldik a papaírt...kíváncsi vagyok, mikor :D )

Kép
babyteve2

Jólvan, megnyugodtam, látom, előkerült Gitka !!!! :D

Babyteve, nekem most 75A-ról nőtt eddig 90C-re.... :shock:
Azért ha máshol nem, itt látszik, hogy a 75-ösről 90-esre nőtt (ami a mell alatti rész) igy fellelhető a +17kilóból valami.... A kosárméretre pedig nem lehet panaszom.... múltkor átvettem a pólómat a szobában, nem volt rajtam melltartó... :roll: Zoli meg ült a gép előtt és pont akkor nézett oda, mikor nem volt semmi rajtam, oszt nyitva maradt a szája... :lol: csak egy atyaég jött ki rajta... :lol: Ha a mellcsúcson mérem, akkor kerek 100cm... :shock:

Esküvői képek... fáj a szivem... :roll: igazából vágytam volna egy boldog nagy esküvőre, de olyan már nem lesz, igy megpróbálok egy boldog mini esküvőt összehozni.... :roll:
Bár szépnek szép volt a VOLT esküvőm is, de nem olyan, amilyennek lennie kellett volna... :roll: és ez sajna a képeken is tükröződik...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: