A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nagyon boldog Ignác napot!!!
Kép

Minden betegeskedőnek bulást!!! +++++++

Votiv :) Istinek gratula és Józsinak ++++

Neet :) Eszti jobban van?

Doeblin :) Üdv itt és jó pocakoskodást!!

Mása :) sztrájk :evil: és éljen a poz. gondolkodás!! :wink: :D :D

Zsan :) Iginek +++++

Szellőke :) Enyim gyerkők is dajkálva (eleinte cicin) aludtak el, a nagyobbik kb. 1-1,5éves kora óta nem, a kisebbik még igen, de valszeg ő korábban lesz az ágyban elalvásra szoktatva. (Nálunk nem is az eldajkálással van a baj, hanem az ébredésekkel...)

Kép
Kép
denizsa

Kép Atti most
Eszterről is tennék,de nem engedi lefotózni magát :-D
Majd jövök...

Kép
Kép
szelloke

Tinu, köszi! :D

Deni, kérdezted, hogy mióta áll Igi, szerintem most hétvégén lesz 3 hete kb.

Doeblin, én egyikőjüket sem ismerem.

Votiv, nagyon klassz dolgot találtál a vaterán!!!!

Mi úgy szoktunk licitálni, hogy csak a legeslegvégén, és bazira észnél kell lenni és vanbnak, akik a lejárat előtt 30 mp-cel küldik el a licitet. Úgyhogy engem ért már csalódás, de NAGYON drukkolok neked, hogy SIKERÜLJÖN és elvidd!!!! 8) :lol:
leni

Mindenkinek köszi a jókívánást! :)

Zsanci, voltatok már biorezonáción? Én kedden készülök magamat elvinni... ha van tapasztalatotok, érdekelne... :roll:

Wow, szegény Igid :? Egy kifakadt fül hogy néz ki? :shock:
leni

IGNÁCNAK Boldog Nevenapját!!!!

Votiv: ó jesz a vateránál ki kell ülni a legvégső percet és akkor nyomni egy entert :) Belekalkulálva, hogy mennyire lehet lassú a géped, nehogy a végén lecsússz!! CSak ügyesen ;)

Macs: jóóóó pihenést!! És kérlek hozz haza egy zsáknyi napfényt és tengerszagot! kösz!
Egéybiránt Füles addig merre leszen?

Lindi: születéssztori...atyaég! A lényeg, hogy happiend a vége!

Szellő: amit a barindé írt az szerintem az olasz városok kb 95 %-ra igaz :lol: de Szicília akkor is cooooool egy hely! Én bármikor újra mennék!

Neet: az őszinte Eszci :lol: és neked meg ++++++++++++

Ancsi: Zooba mi sötétedés után mentünk amikor is a külső kifutókba láttunk kb 5 db állatot, aztán inkább az akváriumoknál és a növényházba keregetőztünk.

Márti: hányika jáj...én kipróbáltam a bulémiások egyik ötletét, hogy legutoljára fagyit kell enni, mert az kifelé se rossz...hát ez igy igaz, csak épp azért néha jött utána még egy-s-más és az ugyanúgy szar volt :?

Ríd és Többiek: hehe rám hasonlít a jány, még nem láttátok az apját! Ugyanis rám EGYÁLTALÁN nem hasonlít! Ezt mindenki belátja aki látta apáját már! 8) de azért köszi

És képzeljétek az én antipuszilkodós jányom élete első csókját Bálintnak adományozta! Ha ellenkezett a nagyfiú ha nem :mrgreen:

Lindi: mi is úgy voltunk Szicílián, hogy csak a repjegyünk volt a kezünkbe és semmi egyéb! És bár a reptéren megkérdeztünk egy magyar idegenvezt, hogy segítsen merre induljunk szállást keresni, ő meg momentán jól lehülyézett bennünket és persze nem tudott érdemben segíteni :? :x Aztán felültünk egy buszra és ott egy olasz család elmagyarázta a frankót (olasz+angol+kéz+láb :lol: ) és úgy is tettünk! Elmentünk kiszemelt városkába és lőn az első kis szállóba már kaptunk is szobát és nem is túl drágán és jó helyen. És az Etnát is meg mindent mi is magunk jártunk be helyi busszal és annyira kiiiirálllyy volt!! És imádtam a hülye délies kiejtésüket és a közvetlenségüket és egyáltalán annyira jóóóó volt!! Hajrá TI is!!!
(én meg Rómára áhítozom már egy jó ideje)

Rylie
rylie

Ignácnak nagyon boldog névnapot!!!! :D :D

Mása, Leni, köszi a választ :) Mása pü-jétől annyira inamba szállt a bátorságom, hogy addig rimánkodtam nagyapónak, míg át nem vállalta a licitálás terhét :P 2 napja próbál lebeszélni arról, hogy ilyen bicajt/ezt megvegyem, neki az elveivel ellenkezik...
viszont mivel Isti papája fizeti, én nem fogok spórolni rajta :twisted:
úgyhogy majd geza11-nek drukkoljatok, hogy ő vigye el :lol:

szerencsére megtaláltam ám közben a forgalmazót (tnx gugli :D), úgyhogy ha ez nem is jön össze, már tudom, honnan kell beszereznem a villámár összegéért :twisted: na meg plusz a szállítás, vagy esetleg kirándulunk egyet érte Battára...

el is felejtettem mondani, tegnap kijött a néni az időjárás-házikónkból!!! :D úgyhogy ofissölli konfirmálom, hogy jóóó idő van/lesz :D a fejemben már tisztára tavasz van, már viszketek, ha csak eszembe jut a munka :twisted:

betegecskéknek gyógyulást!!!
Józsi köszöni a +-okat, sokkal jobban van! ma már rendesen ebédelt :P

Deni és Rylie családok nagyon helyesek együtt, és Attila is igen szép kisfiúcska! a nevét külön imádom!

votiv 8)
votiv

Kedves mindenki!

Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika

BOLDOG IGNÁCNAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

Nuk! nekünk a koalalandtől van. szuper bár nem rönk.

Doeblin! Vastaghnéval a szülésznők előadásán találkoztam, s szimpi volt (kicsit gondolkoztunk rajta is, de végül más mellett döntöttünk. nem azért mert bármi negatív lett volna vele/róla!)

hüle kérdés: Angi amikor izgatott vagy nincsenek meg a megfelelő szavai vminek a kifejezésére akkor olyan mintha dadogna. én úgy gondolom, semmi gond azért meg is nyugtathattok :lol: 8) :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
SEMMI GOND!!!! :lol:
megnyugodhatsz!

Leni,
biorezi még nem jött össze, mint ahogy a mosogatógép, kenyérsütő, banyatank (ugye Votiv, ez a hivatalos neve? :wink: ) és nagy hűtő sem...

hát, ezért... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

gyors bekukk:
ringatásról este értekezem ;-)

Barbi,
majd mélek,csak most gyorsmegnyugtatásként: épp a napokban hallottam szagértő-nnéit nyilatkozni ezügyben,aki szerint TELJESEN NORMÁLIS az ilyen jellegű dadogás ;-Dés mondott egy életkort is ameddig belefér, de nagggyon távolinak tűnt,így meg sem jegyeztem ;-)

Votív:
adj egy csókot az időjárás-házikós néninek a nevemben, mert én meg a zsigereimben érzem a tavaszt ;-)
off: aVaterán a trükk az automatikus licit max beírása!!!Ha elég magas összeget szánsz rá(a villámárnál 1Ft-tal legyen kisebb), akkor mindig fog a gép helyetted licitálni, ha más dob egy licitet,de mindig csak a licitlépcső nagyságával...Egészen addig az összegig,amit beírtál (így nem kell ott ülni és ezért van,h más az utolsó másodpercben licitál,nem?)Ja, látom már: hajrá geza11!
Na, nekiállok keresni egy viszonylag friss képet a csajomról is :-)

Kép
Kép
szelloke

Votiv: átdobod a forgalmazó nevét??
Battáról ha átmentek Dunafüredre akkor nagyon szépet lehet sétálni a gáton, plusz kavicsokat dobálni a Dunába :) ill van egy szuper halászcsárda is, kinti mini játszótérrel!

Barbi: most erre mit mondjak?? :lol: :lol:

R
rylie

Ancsi, a ZOO honlapján rajta is van, hogy a főszezonig du. 3 után olcsóbb jeggyel lehet bemenni. Már egyre később sötétedik, úgyhogy egyre jobban megéri :D
Istivel Állatkertben is eddig 2x voltunk, meg a Tropiban is. Az utsó Tropit élvezte a legjobban, de ennél biztosan sokkal jobban fog neki tetszeni az ilyesmi pár év múlva. Én úgy láttam, a látnivalókhoz képest hamar elfáradt/elvesztette az érdeklődését.
Tervben van, ahogy kitavaszodik, megyünk kisvasutazni, és összehozhatunk majd megint egy közös Állatkerti sétát is! Ha csoportosan megyünk, valamivel olcsóbb. (És nyáron simán elfogadták 2évesnek még Eszcit és Istókot is...)

votiv 8)
votiv

Eszter Kép pár hónapja:

Kép
Kép
szelloke

Rylie: http://ariex.battanet.hu/

Zsanci :lol: pedig próbáltalak lebeszélni a banyatankról :P

Barbi, nekünk is mondta a logopédus, hogy kezdetben MINDEN normális, dadogás, szótagfelcserélés, bármi. Ahogy egyre jobban ki tudja fejezni magát, ez nyom nélkül el fog múlni! kb. akkor küldenek el logopédiára, ha már nagyóvis/iskolaérett a gyerek, és még mindig hibásan beszél.
És miket mond már a csajod? :)

votiv 8)
votiv

Eszti milyen aranyos kislány!!! akárcsak a druszája :D :D

votiv 8)
votiv

köszi mindenkinek a válaszokat. van egy stílusa a dokinőnek, de ha ezt már évek óta szokja vki, akkor talán nagy gond nem lehet. kíváncsi voltam szülni milyen nála.

tündériek a picik! mindenkinek gratulálok. most eltünök vidékre kicsit. igyekszem győzni a visszaolvasást. sziasztok
doeblin

Attila és Eszter tesók nagyon szépek! :D

Amúgy meg HELP! :cry: Vicces, hogy pont most, de hát ez van. SZóval becsomósodott az egyik mellem, rohadtul fáj és TÜnci nem nagyon tudta kiszívni (szerintem nem jött). A mellszívó se préselt ki belőle egy cseppet sem. Mit kell ilyenkor csinálni? Meleg vizes borogatás? Masszír? MÉg valami, amitől jobb lenne? Parázok, mert nekem még nem volt mellgyuszim, de nem szeretném épp most kipróbálni. :?

Kép
Kép
tinu

VOTIV! Innen is naaaaagy gratula Geza11-nek!!! :lol:
leni

Tinu, mellgyulára nekem azt javasolta a bába, hogy klopfoljunk meg egy káposztalevelet és tegyem rá a cicire a melltartóba. Kihúzza a gyulladást. Mindegy milyen káőposztával csinálod, de nyers kápi legyen, ne savanyított :wink: :lol:
És melegvizes zuhany-masszázs is jó a csomó fellazítására. Meg bekenni és kézzel átgyurmászni.
leni

Szellőke, nagyon szépek a gyerekeid! :P
leni

Tinu, meleg zuhany, fejés, szoptass gyakran, mindig azzal a mellel kezdve. Túrópakolás, állott vizes borogatás, homeopátiás szerek közül Belladonna v Phytolacca. remélem, nem lesz gond!

nagyapó megszerezte a motorbiciklit :D minimáláron :D

Doeblin, Mariettát nem ismerem, csak annyit tudok mondani neked, hogy az én dokimnak is van egy stílusa. És általában aki már régóta hozzá jár, annak ez nem probléma. Én is 16 éves korom óta járok ugyanahhoz, természetes volt, hogy a szüléshez is őt kérem fel. Az első szülés után, bármennyire is hálás voltam neki, azért már úgy éreztem, nem illünk tökéletesen össze, és szeretnék egy más típusú szülést is, más típusú dokival (amolyan teljesen alternatívat, káddal, illóolajfelhőcskében úszva, halk zene mellett stb.). Végül másodszorra sem váltottam, nem voltam elég motivált, úgy éreztem, ez most az a "járt út", amit nem érdemes járatlanért elhagyni. Az is idő, mire megszokom vki újat, aztán lehet, hogy benne meg csalódok, miközben a régi dokimban már vszínű nem fogok.. (és persze benne volt, hogy azt reméltem, a második szülésnél már nem lesz semmi dolga, mert minden megy magától :) végül picit másképp alakult, de nem feltétlenül csak miatta. lehet, hogy egyszerűen nekem csak így megy a szülés, és csak hárítok :lol:)
Mekkora a pocakod?

votiv 8)
votiv

Szellőke,
pechemre apa már kb. 3 hete nem MOL-os dolgozó. és sajna holnap délelőttre ráadásul más progija is van. :(
Lányom azt mondta a tiédre, hogy "Henite ez !" , mondom, dehogyis, nem Henike! erre aszondja: "tényleg, ez másik fajta!" :D

Barbikám,
tudom nem vígasztal, de ha izgatott vagyok, én is dadogok szinte!

Votiv,
köszi, majd megnézem. de 3 után csak hétvégén tudnánk menni, gondolom arra nem érvényes...

Tinu,
a masszírozást úgy csináld, hogy két ujjadat nyomd a csomóra, és az ujjad elhúzása nélkül körkörösen próbáld szétdolgozni a csomót. (szóval nem simogatni, hanem valahogy szét játszani kell)

MEGVETTÜK ÁM TEGNAP A MÉRLEGET! :) csak még nem volt idő még csak meg se nézni, ott van lenn vhol a garázsban.
ancsipancsi

Votiv,
frankó a Nagyapód! :) ám azt tudd, hogy ez csak a kevésbé kelendő cuccokkal lehet megcsinálni, amiknél nem irreálisan alacsony a minimál ár. szerencsédre pont mostanában csak téged érdekelt a cucc :)
ancsipancsi

Tinu, azt elfelejtettem, hogy a zuhany legyen annyira meleg, amennyire csak el tudod viselni!
káposzta-pakolásról is hallottam, bár nem próbáltam.
Sírva fejtem-masszíroztam a cicim 3 napig, fejen állva is szoptattam, sőt, még apjuk is próbálta kiszívni a csomót, és még Augmentint is beszedettek velem az ügyeleti doktorok (épp hétvége volt), aztán valahogy jobb lett. De egészn biztos, hogy Te nem jutsz idáig, már nagyon profi szoptatós anyuka vagy, én akkor még csak zöldfülő kezdő voltam (alig 3 hete szoptattam)
hú most megyek mert a két kölyköm bebújt a gardróbba és nagy a csönd :shock:

votiv 8)
votiv

Már megjártam egy zuhanyzást, de asszem lesz még néhány forduló. Marhára fáj. :cry: :cry: :cry: Szoptatni meg nem tudok, mert TÜncinek már marha nagy öntudata van, és nem lehet kényszeríteni. Szív kettőt, aztán ellejt. Annyira be se indul a cicim. :?

Kép
Kép
tinu

Tinu:
++++++++++++++++++++++++++++++++++hegyek!!!!
Ugye azt mondtad, hogy Römer ülést vettétek Tüncinek?!?!? Az isofixeset????

JAJ, itt örlődöm, mert van pénz az ülésre, meg minden, de szar anyának tartom magam, mert valahogy úgy vagyok vele, hogy 80ezret nem kéne ülésre költeni. Tegnap beszéltem egy haverral, ő azt mondta, hogy ha megtehette volna, a legjobbat veszi. El is döntöttem, hogy akkor Römer, erre a sógornőm este tök elbizonytalanított, hoyg valóban annyival jobb-e, amennyivel drágább?????
HELP!!!!

Igi-bigi-ignáció boldog neved napját!!!!!

nukada

Nuk,
anyagiakon múlik az anyaság szted? :roll: Én ennek kb tizedét adnám ki szívesen, de sztem vagy 16ot is rá fogok költeni, mindjárt felteszem a linket, csak előbb leápolom a csládot. Azaz pár óra és jövök. ;)

Ignácnak boldog névnapot, amíg még ma van. :)

neet
neet

Neet:
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak valamiért furdal a lelkiism, hogy meg tudnánk venni és mégsem akarom... Illetve akarom, de... nem is tudom.. :? :? :? :?

nukada

neet

Nuk, akkor vegyél Jékának nem isofixes, használt Römert - az meg van 25 körüli áron is!
Így lesz neked kecske is meg káposzta is! :wink:
Be kell valljam, mi is ezzel a módszerrel éltünk :oops:
leni

Nuk: igen, isofixeset vettünk. Az interneten mindenhol azt olvastam, hogy nem szabad használtat venni, mert nem tudni, hogy nem sérült-e. Ezen beparáztam. A férjem amúgy sem szereti semmiből sem a használtat. Az ülés karácsonyi ajándék volt TÜncinek a nagyszülőktől és tőlünk. Úgyhogy megvettük a legjobbat.

Kép
Kép
tinu

Nuk,
és mi baj a használttal? 1-2 éves használt römer ugyanazt tudja, én az isofixes ülést nem isofixszel használom, úgy is betonkemény; persze a huzata tök megviselt (kéne újat varrni de nekem ez nem megy) de ettől függetlenül százszor jobb mint a tesómék vadiúj de nóném ülése, ami vitustáncot jár időnként

BOLDOG NÉVNAPOT AZ IMMÁRON ÁCSORGÓ IGNÁC FIÚNAK!!! :D :D :D

Szellőke,
nagyon szépek a gyerekeid :D

Tinu,
++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vot,
gratula a bringához :D

Kép

Kép

szrekuc

Én úgy udom, azért "rizikós" használtat venni, mert mi van akkor, ha már részt vett balesetben és megsérült mondjuk nem látható helyen. De könyörgöm, ha akkora baleset volt, hogy már az ülés is sérült, akkor az az ülés sztem darabokban volt, és úgy celluxozták össze. Az meg csak feltűnik... :?
neet
neet

Nekem meg a "nónémekkel" az a bajom (és ezzel ki is robbantom a 3. világháborút 8) ), hogy nem hiszem, hogy tesztelve lettek... Gondolom valami anyagias okos ember lemásolta valamelyik nagy márkát és ennyi... :roll: :roll: :roll:

Az a baj, hogy hiába "csak" Biára megyünk, de menni kell minden nap... És autópálya, meg ilyesmi. Ha meg neadjIsten történne valami, biztos agyon szekálnám magam, amiért nem a legjobbat vesszük/vettük meg...
Nuk, aki mindenen parázik egy sort :oops:

nukada

Nuk,
akkor meg vegyétek meg a legjobbat, több gyereknél kiszolgál és még azután is eladhatod/odaadhatod ;)

Neet,
persze, itt bemondásra elhissszük, hogy nem volt baleset vele, nekem tényleg ennyi a tapasztalat, hogy ugyanannyiért vettük tesómékkal a két ülést és ég és föld - nyilván a nóném is többet ér a semminél balesetnél és valszeg a römer se ér semmit, ha olyan a baleset
és valszeg igazad van - mondjuk nem is látatlanban vettük az ülést, ki lehetett próbálni, hogy hogy tart, mennyire tart és az alapján ez így jó volt, de nyilván ki lehet fogni sokkal rosszabbat is (minden egyes alkalommal gondolatban Lindinek vagyok hálás az ülésért, ő találta ;) köszi :D majd a következőnél is szólok :mrgreen: :lol: :wink: )

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
na nyugodtan parázz csak és vedd azt, amelyik tetszik. :) 3VH meg nem fog kitörni. Elvégre mindenki hisz valamiben.
neet
neet

Nuk,
már ketten mondjuk, hallod? Indulj :lol:
neet
neet

Nuk: én is megvenném az isofixeset. :wink: Igaz, én meg is vettem. :D Úgy voltam vele, hogy örüljek neki, hogy megtehetem, van rá pénz. Akkor meg minek agyaljak rajta annyit? Persze MINDENKI az környezetemben azt mondta, hogy hülyeség volt, de most már nem érdekel.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
szerintem ezen ne agyalj(atok) :D ahol nincs meg a lé, ott azért az a jó megoldás, ami, ahol meg megvan rá, ott meg azért ;) ez így van jól, főleg, hogy valahol valakinek meg kell venni először, hogy utána olcsón hozzájussunk használtan és jó állapotban :mrgreen: :lol: :lol: (bár néha annyira mellé lehet fogni - nem is tudom, melyikünk volt itt, aki penészes utazóágyat kapott pl :?)

Kép

Kép

szrekuc

és és millió más dologra megy el sokszor feleslegesen pénz, úgyhogy azt is kell mérlegelni, min lehet vagy min érdemes spórolni ilyesmi;
egyszóval tegyen mindenki belátása szerint, ahogy gondolja :mrgreen: (bocs a szófosásért)

Kép

Kép

szrekuc

A mai nap nagy eseménye: Bencus felállt! :D És mivel nem rövid ideig álldogált és többször is megismételte a mutatványt, le tudtam fényképezni, íme:
Kép
(és mondjátok, hogy ne parázzak, hogy alig mászik de már áll... :roll: petsze azért nagyon büszke vagyok rá :P )

Kép
Kép
denizsa

Szellőke :) Jaj de édes és szép gyerekeid vannak!! :D :D

Rylie :) Bálint csókos lánykádat ma is emlegette :wink: :D és bulást!!! +++

Votiv :) Szupi, hogy Józsi jobban! :D Bringához gratula!

Barbi :) Sztem ilyen korú gyerkőcnél nem kell aggódnod! :wink:

Tinu :) A többiek már leírták a tutit, de én is küldöm a rakás +++++++++++++t a cicidnek!!!

Ancsi :) Végül melyik/milyen mérleget vettétek meg?

Leni :) Hű de rákapcsolt a fiad! már 3 hete áll! :D nekünk ma volt a nagy nap 8)
denizsa

Deni, igazság szerint már kapaszkodva sétál is egy ideje, de ezt már be sem mertem vallani Kornélnak két hete, egyelőre csak annyit mondtam, hogy hát felállt. Attól sem volt nagyon boldog 8)

Először én sem, de közben rájöttem: basszus, hiába állt fel, azért megvolt az ÖSSZES többi fejlődési fázis is (kúszás, mászás) és mászik ő napközben eleget, szinte futva teper 4kézláb a neki kellő dolgokért - úgyhogy tudatosan abbahagytam a minden egyes felálláskor arcomon-szívemben elömlő rosszallást, és azóta igenis ÖRÜLÖK, hogy fel tud állni és lépeget, mert hiszem, hogy ezzel az örömmel jobbat teszek neki, mintha minden egyes felállást reszketve és rosszallóan figyelnék. :evil:

ÚGYHOGY LÉGY BÜSZEK BENCUSRA!!! :lol:
leni

Legyetek rájuk büszkék!
Az én lányom ma mászot 3-4et egyedül és "járássegítővel" (játék) és stimulációval (basztatás) lépegetett párat :lol: :lol: :lol:

És szaporodott a családunk: Zoli most hozott haza egy golden retriwert. A buszmegállóban találta :roll: :roll: Most keressük a gazdiját...

nukada

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT IGNÁCNAK!!! :D :D :D
Kép

Kép Kép
curse

Boldogságos Ignác-napot!!!

Ancsi,Zsan,Deni,

Köszi a ringatós hozzámszólásokat! Megnyugtattatok teljesen ezügyben, továbbra is így fogok altatni ;-)
Ugyanis az Ancsi által leírt elmélet szerint Eszterem a kiságyában tanult meg elaludni (este),s ma már ebéd után nélkülem alszik el pár perc alatt. Előszr Attival is így terveztem,de jött a valóság: sokkal tovább tart így az altatás, pedig nincs rá annyi idő.És lévén,h kicsi a korkülönbség A-nak is gyorsan bele kellett szoknia a rendszerbe, így meghatározott idő-intervallumokon belül kell aludni,kézben pedig könnyen elalszik,ha akarom és még E-vel is bírok közben fogllakozni Az első hetekben nem a kezemben aludt el, mert ragaszkodtam az "elveimhez",h milyen nehéz lesz és aztán meggyógyultak a cicijeim és már tudtam kézben altatni és rájöttem,h mindenkinek SOKKAL jobb, csak most kezdtek elbizonytalanítani,h már le kéne tennem...A máshol bred kédésre pedig azt gondolom,h amint pár alvás után megszokja azt is,h ringatnak-alszom-kiságyban vagyok.Inkább az lenne furcsa, ha mondjuk mindig máshol ébredne fel utána.

A gyerekek dicsérését köszönöm, jól esett ;-) Csak ma jöttem rá,h ezidáig teljesen "arctalanook" voltunk.

Deni,
tök jó,h mennyire hasonlít a két fiad!!!És gratula a felálláshoz!Ne parázz sztem úgyis mászni fog még nagyrészt!!

Nuk,
hajrá naggyon drága ülés!Ha most ennyi agyalás után vennél egy olcsóbbat,akkor mindig emésztenéd magad.A többiek meg jól megmondták már úgyis a frankót ;-)

Leni,
a Te "hangyaboy"-od ééédes!Hankának magától áll ilyen tökéletesen a frizkója???

Kép
Kép
szelloke

Szellőke,
Szívesen :) Közben eszembe jutott, h arra nem is válaszoltam, h mennyi ideig tart a vizsgálat :oops: szóval kb. negyed óra.
Csonthéjasok alatt olyanokra gondoltál, mint dió, mandula, mogyoró meg ilyesmi? :? Tudtommal mindegyik allergizálhat :?
Nálunk az altatás úgy nézett ki, h magunkon (a mellkasunkon) altattuk, de most már legalább két hete magától alszik el a csaj :D Szóval szerintem, nem lehet elrontani :wink: Ha a ded úgy érzi, h már nem akarja, akkor úgyis kikéri magának :wink: Legalábbis nálunk ez volt. És még annyit, h 3 hós koráig ráadásul velünk aludt, utána áttettük az ő saját ágyába és rögtön megszokta, sőt onnantól kezdte átaludni az éjszakákat is :D
Fogzásra a chamomillán kívül nekem még a dentinoxot ajánlották itt a többiek, de azt még nem vettettük be. Gyerkőcök gyönyörűek!! :D

Neet,
Profi páciens :lol: és csak külön Neked +++++!!! :wink:

Ríd,
Igen, megnyugodtam :) Mondjuk vhol azt éreztem, h minden okés a csajjal, csak hát a család :roll:
És örülök, h a mozi tetszett :D legalább Neked :wink:

Nuk,
Ezek a rönk játszókák baromi drágák :shock: Még kész szerencse, h barinőm párja kihozza nekünk olyan 50e-ből majd az egészet (két hintás, mászókás, csúszdás játszókát) 8)
Ülés ügyben pedig szerintem olyat vegyél, amilyet te jónak gondolsz/találsz :wink: Ebben ne hallgass más véleményére!! Később megbánhatja az ember és az nagyon vacak érzés tud lenni.

Lindi,
Köszi a babaszobás infot :) kaptam róla én is mailt. Sajna nekünk egyik sem játszik :( Kiderült, h Adélra még a 17-es cipő is nagy :roll:

Rylie nagyon jól néz ki és Kamilla is gyönyörű, hát még Bálint és Bencus :D :wink:

Deni,
Akkor nagyon drukkolok, h most már legalább ez legyen a rendszer esetleg még kevesebb keléssel, sőt kelés nélkül!!! :wink: És éljen az álló Bencusod!!! :D Ne izgulj miatta!!! :wink:

Votiv,
Gratula cangához :)

Doeblin,
Üdv itt :) Én sajna nem tudok segíteni

Olaszországért pedig irigy-irigy :lol: Én még sajna nem jutottam el oda, a nagy álmom Szicília (sóhajtószmájli)

Tinu,
:( Cicidnek +++++!!!

Nálunk meg már ez a harmadik nap, h nem cicizünk. Remélem nem lesz gond, h esetleg becsomósodik. Az utóbbi hetekben már olyan keveset lógott rajta a csaj, h jobbnak láttam abbahagyni és az a legszebb, h egyáltalán nem is hiányolja :(
Ilyenkor kell figyelni a ciciket, szerintetek? :?

Ancsi,
Grat a mérleghez :)

Leni,
Legyél is büszke a fiadra :D :wink: gratulálok Neki az álldigáláshoz!! :D

Kép Kép
curse

Egy dologban segítsetek nekem lécci!
Adélnak eddig van 8 kint lévő és 4 úton lévő foga. Próbálom neki mosni. Mondjuk nem mindig hagyni, ha meg hagyja, akkor meg úgy, h alig bírom neki megmosni :roll: De csak sima vizzel és kezdő fogkefével csináljuk. Szerintetek ez elég a fogápolásra? :?

Kép Kép
curse

Hmmm, csajszik,
váltott itt vki kötelezőt? aki igen, az kapott csekket már?
most ugye napirenden van a dolog http://www.origo.hu/uzletinegyed/magyar ... csekk.html

Nagyon édesek Bencus és Igi és milyen gyorsan beindultak! :o szerintem ne aggódjatok, második gyereknél szokott az is lenni, nem, hogy látja a példát a nagyobbtól :D

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: