Hát hogy én se maradjak ki a témából

( még reggel elkezdtem írni, de kicsi fiam közbeszólt) :
Pocakosan (is) naggggyon-naggggyon akartam szoptatni és mindenki azt mondta, csak akarni kell, meg hogy agyban dől el... Ennek megfelelően nem aggódtam, mert hát ha így van akkor én AKAROM, tehát tuti menni fog.
Nincs a világon szebb és jobb dolog, mint szoptatni egy babát. De mi van, ha hiába az egész napos szoptatás, igény szerint (amiben ilyenkor nem feltétlenül értendő bele, hogy a te igényed szerint is…) éjjel/nappal, bármikor???? Jön a nagy kétségbeesés, amitől aztán tényleg kevesebb a tejci. Fájt, sebes volt (mert hogy kiázott, meg persze nem mindig sikerült jó cicire tenni, hiába hittem, hogy jó). Ettem, ittam rendesen, próbáltam pihenni, fejtem/nem fejtem, de valami mégis gátolta azt, hogy elég legyen. Vagyis, hogy SZERINTEM ELÉG legyen. Az életben ezt a dolgot tényleg NEM mi irányítjuk. Számomra örök rejtély marad.
Végiggörcsöltem 5 hónapot, majd amikor elkezdtünk almázni megnyugodtam. Nem hal éhen a gyerekem, mert ha éhes kap almát… Azóta van tejem… Soha nem fogom megérteni a titkot…
A következő babánál majd jól rázzatok meg, OK????
Borsika szerintem akkor teszed a legjobbat magatoknak, ha egyszerűen nem foglalkozol a témával, csak úgy csinálod majd, ahogy jónak érzed és megpróbálod nem tragédiaként megélni a nehézségeket. Persze mondani a legkönnyebb.
Györgyi jó hallani Rólatok! Jázminról képet nem kapunk???
Zsófi
Emano úgy sajnálom… Nem túl vidámak az írásaid mostanában. Ezeket a mellkasra/hátra kenhető kencéket nem próbáltad? Gabi használt valamit Encinek a múltkor?! Mi volt az???
Vali hahooo! Hogy van a kis vashiányos? Van vmi fejlemény? Ti megúsztátok az influenziát? Ákos még mindig szereti a sulit?
Borsa „kanalas kaja”

Kristóf is kinéz a szánkból mindent! Te is oda szoktad ültetni Emmát mikor esztek?
Cukipofa Auchan, Pláza… mi ez a nagy shoppingolás???

Minket láttál a Plázában kedden. A barátnőmmel voltunk 2 babakocsival. Kár hogy én nem vettelek észre…
Emese oké, vállakozzunk.

Ma tök jól belejöttem. Felszámoltam a kupacot. Meg gyártottam némi utánpótlást, hogy nehogy unatkozzak majd.
Steffi nem észt osztani akarok, meg amúgy is gáz ez a téma pont velem…, de úgy sajnállak. Én nem bírnám, valószínű ezért. Nem tudnád valahogy átrendezni a szobáját, kicserélni a matracot… ???Elvinni Martint kineziológushoz??? Ha hiszel az ilyesmiben?! Ez tuti nem jó neki sem. Így Ő sem tud pihenni rendesen. Meg ha türelmetlen vagy az már a kimerültség jele.
És mit csinálsz vele mikor felébred? Cicit kér? Sír?
Na lőjetek le…
Megyek aludni.
Jó éjt.