Atizka-ha még érdekes,a Mattiról:Mi kb. 2 hete voltunk ott (még mindig Mattiként "fut") ez Budaőrsön az Ipari Parknál van (jóval arrébb, mint a központi helyen lévő auchan-tesco-brendon stb) szóval elég nehezen találtunk oda. 2 szintes nem túl kicsi, se nem óriás hely. Hétvégén voltunk, és mivel elég korán zárnak (sajna nem emlékszem pontosan, talán 2-kor?) így csak célirányosan sajnos a kiságyakat tudtuk csak megnézni. Volt drága, és volt olcsó is közülük. Szerintem, ha Budaőrsön jártok, akkor talán érdemes megnézni, (és van közvetlen mellette egy kisebb kenguru gold is) de ha csak ezért mennétek, akkor nem ajánlom a benzinezést (bár nem tudom mennyire van távol hozzátok)
Nagyon jól néz ki a piros babakocsi, és úgy látom, nem csak szép, hanem jó is!!
A Kínaiból származó rugik is irtó aranyosak!
Amia, üdv. közöttünk!Én is a fiúk táborát erősítem szerencsére, csak még mindig nincs nevünk...
Mi is voltunk a corában tegnap, a törökbálintiba. Én is nézegettem a szopt. melltartót, de végül nem vettem, mert rám is még szinte teljesen jó az eddigi 75 B-s melltartóm, nem tudom mi lesz a végén.
Ellenben van ott Invázió nevezetű bolt is, ott vettem tegnap 2 db tiszta pamut, fehér, elöl kapcsos melltartót és az 80 C-s. Nagyon kényelmes, és csak 690,-Ft volt!Ja, és 2000,-ért egy jó kis tunikát is. Szóval ha vki ott jár, szerintem érdemes benézni a pár "gagyi" között azért lehet találni jó dolgokat is!
Visszatérve a corára, mi vettünk 3 db-os tünemény kis zoknit (460,-ért azt hiszem) 2 rugit, egy kocsikabátot, 2 frottír és 1 pamut fürdőlepedőt, egy plüss hálózsákot, és jó pár kombidresszt(bodyt). Szerettünk volna még nekem eldobható bugyit (a kh-ba) és vékonyabb overallt, de csak rózsaszín és lila színben volt...Volt egy jó pár dolog, ami csak lányos színekben volt, mondtam is, hogy ez diszkrimináció..
Timi