A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:54-kor.
pironya

Kép NOSZTALGIA

Pironya
Kapsz...
Vendég

Óh, köszönöm a tippeket. A 15.kerben dolgozunk 9-6ig. Szóval azért kellene valami északi hely, mert ha el kell kéretzkednünk a főnöktől, akkor nem árt ha hamar sikerül odajutnunk. ;)

Gigaboszi, max beírhatnál nekem egy Budapestet, bár engem nem zavar, ha nem teszed meg ;) Valóban elhúztak a fiaink (vajon jól tippeltek a dokik? :) ), de úgy látom, hogy a lányok száma is kezd ezért nőni :)

Kép

Kép
bettica

Mennyi fiú! Te jó ég!

Én mindig mondtam, h fiút sokkal könnyebb összehozni, mint egy lányt.

Én most nagyon kislányt szerettem VOLNA, ugye a srácok után, dehát... ha nem, akkor NEM. :twisted:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Szeretném nővelni a lányok számát, ha minden igaz. :D
Bár még nem 100%, de úgy néz ki Bencének kishúga lesz! :D :D :D
bencuri

sziasztok!

Bari akkor neked is gratu a tököshöz!
Olyan jókat írtatok, annyit nevettem,végre tudok...
almaani, orsi, mia, zmimi, aranyos pocik, majd én is küldök

Kép
Kép
eyi

sziasztok!

Bari akkor neked is gratu a tököshöz!
Olyan jókat írtatok, annyit nevettem,végre tudok...
almaani, orsi, mia, zmimi, aranyos pocik, majd én is küldök

Kép
Kép
eyi

Bárány!
Egyszerűen gyönyörű a lányod! Nagyon vigyázz rá! Kergesd el a rosszfiúkat!
Őt hogy hívják? A fiad tényleg Szilveszter? Mintha ezt olvastan volna....

Ma voltam a Corában,vettem egy csomó mindent...Dorina szoptatós melltartó (a 75 D után van még méret?) 1899.- tiszta pamut,akciós pelenka,törlőkendő,pamut rugi,body stb...
Nagyon tetszett az akciós pelenkázós utazóágy,de apa nélkül nem mertem elhozni...Holnap visszamegyek érte...
Mi CAM-et néztünk ki,de az 32990.- kerül.Ez is van olyan jó..a célnak tökéletesen megfelel...

Tud valaki Szeged környékén (a Klinikán kívül) 4 D UH-t???????????
Apát nem engedik be a látogatási tilalom miatt..

Kép
orsitigris

Orsi: írtam múltkor, a Medicenterben van jó 4D UH, a Petősi S. sgt-on. Mi is oda megyünk jövőhéten, mert nekünk hétfő lett volna a nőiben az időpontunk, de még tilalom van. :? úgyhogy átjelentkeztem a Medibe, azt hiszem 13.000 Ft.

almaani
Kép
almaani

Mi is voltunk a Corában, Micimackós és Tigrises rugikat vettünk (olyan édik, majd rakok képet) és a kókuszmatracért és a pelenkázós utazóágyért mi is visszamegyünk a hétvégén!
Olyan jó, hogy elkezdtünk vásárolni!!! :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Köszi Almaani!

Nagyon sokat segítettél.Holnap hívom őket!

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Bárány: nagyon szép a lányod!!!!!!!!!!
Gigi: kaphatok egy rózsaszín cumit?

Holnap leszek, most egy kicsit el vagyok havazva, alig van időm a gép elé ülni.......

Holnap de. itt leszek, mert nem dolgozom.

Sziasztok, aludjatok jól!!!
bszilvi25

hú halljátok olyan ideges vagyok (bocs hogy csak igy visszaolvasás nélkül pofázok), hogy komolyan mondom mindját felrobbanok. a blogomban leírtam a lényeget (www-re kattintva bejön), ezt figyeljétek, hogy milyen nálunk a víz:

Kép

mia_snow

Íme a rugik:

Kép

és a képek a babaszobába: :D
Kép

Légyszi segítsetek: milyen méretű és tipusú rugikat vegyünk? Mekkora legyen a legkisebb? Mi most 56-os 62-es méretűt vettünk? Vegyünk ekkora méretű plüss vastagabbakat is? Bocsi, ha butaság a kérdés, de nem tudjuk. :oops: :oops:

Orsi: nincs mit!! :wink: :D

almaani
Kép
almaani

Húha Mia, ez igen. Mi a fene történt? Ebben még lábatmosni sem szabad... :evil:

Corában mi is voltunk és mi is megnéztük azt az utazóágyat 13ért. Van hozzá szúnyogháló, szóval nagyon bejön. Holnap még telefonálok egyet, hogy tuti nem kapunk-e ilyet, mert akkor elmegyünk megvenni... Ó, a babacuccok is olyan szépek voltak... Csak tudnám, hogy mi az, amit nem fogunk kapni :( Meg tudnám őket hova tenni...

No, megyek én is elteszem magam apa mellé... Lassan jön valami sorozat is asszem,amit nézni szoktunk...

Kép

Kép
bettica

Mia: te jó ég, ez nagyon gáz!!!

almaani
Kép
almaani

Orsi, Gigi, Mia: most látom, beléptetek a 23. hétbe!!! Gratula! :lol:

almaani
Kép
almaani

gáz bizony. és az a durva, hogy nálunk van beszerelve elég jofajta vízszűrő. és ebből főzzek reggel kávét? ebben fürödjek most? koszosabb leszek, mint most vagyok!!!

almaani: nagyon cukik, mi szombaton megyünk. :D
56-62 úszülöttre jó, bár azt mondják, hogy az 56-os max pár hétig.

mia_snow

Sziasztok!

Gyorsan dobok fel 1-2 képet.
:) :)
Nagyon be vacsiztam, MÁKOS GUBA. :lol: Jo nagy tálal csináltam. Nagyon fini volt. Adjatok csak ötleteket mit főzzek. Ez tuti jo ötlet volt. Holnap, Tárkonyos levest csinálok+valamit másodikra. Az jo,mi?
Voltam, tanácsadáson,minden ok. Legközelebb a terheléses cukor lesz.3hét mulva.
Voltam én is a Corába,Utazoágyat nem néztem meg.Elfelejtettem. :cry:
De vettem jo minőségü textil pelust 179ft/db

Kata&Milán

oszman777

Kép Kép

20hetes pocak fotok

Kata&Milán

oszman777

almaani!!
Plüss tipegők,és vastagabbak nem kellenek nekünk. :lol: max 1.
Nyári babák lesznek. Pamut tipik,napozok,kis polok+badyk röv.ujjatlan.Röv.kant nacik.Hosszu bady egy pár hüvös estékre éjszakára.
Nem vastag kocsi kabátka stb. De nagyon vastag nekünk kezdetbe nem kell. Majd 86-os méretü tipiket vehetsz szeptemberre,ami plüss,és vastagabb. :D

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Mia:ez brutál,mármint a víz..Mi van vele?

Osszmann:hatalmas gömbölyű dinnye :D

Orsi asszem te kérdezted:lányom:Szindi (ez nem becézett változat így van anyakönyvezve)
fiam:Szilveszter(ebbe a fiú névbe 14 éves korom óta szerelmes vagyok)

Többiek akinek van gyereke leírjátok a neveket?
Gigi,Peti
Pironya Katika
ennyit tudok

Almani:a lányom 56 a fiam57 centivel születetett de eleinte jó volt rájuk az 56-os rugi.Azért vigyázz gyorsan nőnek egy méretből sose vegyél sokat.De te jól csináltad mert vettél 62-es is :wink:

Ma farsang van az oviban(jó sok ember egy teremben :twisted: ) utána meg dolgom van,úgyhogy csak este jövök
Vendég

Jó reggelt!

mia:ez nagyon gáz!És nem is tudsz vele mit csinálni,nem?

almaani:nagyon cukik a rucik és a képek?Mennyibe kerültek a képek?

oszman:szép poci!
Én már mindenkiét szebbnek látom,mint a magamét. :cry:

Kép
melike

Nálunk ma székelykáposzta lesz.Megyek is,odateszem,mert fél egy körül mennék a melóhelyre.

Kép
melike

sziasztok,
ma van az uccsó napom itt a munkahelyemen. :)

víz: anyósom betelefonál ma a vízművekhez, hogy mi van. az a durva, hogy semmit nem tudok csinálni. egy elég jófajta víz szűrő van nekünk beszerelve, ha az nem szűri át, akkor nem tudom, hogy mivel lehetne még próbálkozni. arra lennék kíváncsi, ha nem lenne szűrőnk, akkor mi folyna a csapból????

mia_snow

Sziasztok!

mia: jó neked, hogy ma vagy utoljára a melóhelyen. Néha már nekem sincs kedvem ott lenni :(
bszilvi25

Ébresztő!Hol vagytok?

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:55-kor.
pironya

SZiasztok!

Oszmi - azért ennyire ne fussunk el a méretekkel! A 86-os az 1 éves keresztlányomra jó!!! :lol: :lol:
(Szép a pocid!!!!! :wink: )

Egyébként nehéz eltalálni ezeket a rucikat, mert sórornőmék vettek kb 5-6 db 56-os rugit meg rengeteg 62-est és 68-ast. Aztán megszületett Emma 52 centivel és elveszett az 56-osokban is! :lol: :lol:
Mondjuk nálunk elvileg lehet számítani a nagyobb babára, mert mind2en 180 centi fölött vagyunk, de sose lehet tudni! Én pl 49 cm voltam amikor megszülettem!!! :lol:
Vendég

Pironya - szerintem szoknia kell, később se leszünk halkabbak... :wink:
Vendég

pironya:szerintem sem olyan gáz.Meg hát tudja ő azt,hogy nem vele van bajod. :lol:

Kép
melike

pironya: szerintem a magzatvíz, pocak, stb sokat tompít az ilyesmin, és ez nem lehet neki olyan vészes. szerintem jobban megijed pl a hajszárítótól, robotgéptől, porszívótól, mert azokat ritkábban hallja, és teljesen más tipusú hangok.

mia_snow

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:56-kor.
pironya

Végre felszállt a köd és picit süt a nap.

Én is szeretnék már vásárolgatni,de csak módjával merek.Apa még korainak tartja,ezért csak egyesével veszek néha valamit.

Kép
melike

Sziasztok!

Mia, ez a víz vérlázító!!! :twisted:

Oszman, szép nagy pocid van!!! :lol:

Pironya, szerintem sem gáz. Nem egészséges később sem a nagy csend. Szokja csak a hangokat. :wink:

Ma reggel voltam védőnőnél, és jól letolt. :cry: Január eleje óta 3 kilót híztam. Addig a 4,5 nagyon jó volt, de így már 7,5. Bárány, szépen felzárkózom! :wink: :oops: Az elmúlt hetekben tényleg elhanyagoltam, de most jobban oda kell figyelnem, hogy vacsira inkább saláta, abonett, stb... Hát ez van. A szívhangot megint nem sikerült meghallgatnia, Noki mindig elmenekült. :lol: Szerintem utálja azt a kütyüt, mert recseg-ropog.
Remélem hétvégén mi is beiktatunk egy Cora látogatást!!!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Babakelengyéhez egy kis segítség (van külön tavaszi-nyári babáknak is összeállítás):

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1241

mia: atya gatya, micsoda víz folyik nálatok :evil:

oszman: szupi poci :D Szép formás :D

pironya: Minden hirtelen zajra megriadhatnak, de biztos, hogy hozzá fog szokni. Nálunk a múltkor az ébresztőre riadtak meg, majd kiugrottak :?

sziszka: 7 kg-mal letolt a védőnő?

Érdemes elmenni a Coraba. Mi is voltunk tegnap este. Jó kis dolgok vannak, csak a férjem rohant (szokás szerint) és nem nagyon volt időm nézelődni. :?
Nagyon sok fiú ruhát örököltünk bátyáméktól, szeretnék egy jó pár rózsaszínű cuccot is venni, de még nem merek. Mi van ha nem is lány. :shock: :? De hétfőn megyünk 4d-s uh-ra, ott reméljük, hogy 100%-ra vehetjük, hogy a másik csajszi. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

[quote]A írta: szívhangot megint nem sikerült meghallgatnia, Noki mindig elmenekült. Szerintem utálja azt a kütyüt, mert recseg-ropog.

Sziszka - nekem mire nagy nehezen megtalálta a szívhangot a védőnő, a gyerekem úgy elkezdte rúgdosni azt a kütyüt, hogy nem bírta a hasamon tartani! Ráadásul pont előtte 2 perccel panaszkodtam hogy aznap még nem nagyon mocizott, de nagyon fájt a fejem, biztos azért. Úgyhogy bizti hogy utálják!! :lol: :lol:
Vendég

Egy kis megnyugtatást kérnék:

Tegnap, hogy bejelentkeztem 4d uh-ra, kérdeztem a nőcit, hogy ikreknél ez hány perc lesz. Azt mondta, hogy kb. 30-40 percig is eltarthat mire mind a kettőt alaposan megnézi.
Szerintetek ez a sok idő nem jelent gondot? Tudom, hogy nem káros az uh, de azért egy félóra-háromnegyed óra az azért egy kicsit sok.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nekem is nagyon mocorgott,mikor szívhangot néztek.

Most foglaltam asztalt magunknak 7.-ére az étteremben.Tudjátok TORKOS CSÜTÖRTÖK,minden féláron!
Elmegyünk "hármasban" egy romantikus vacsira.
Csak azt sajnálom,hogy a kedvenc éttermünkben már nincs hely,két hete tele van arra a napra.

Kép
melike

Csajok,lehet,hogy én vagyok a hülye,de eszembe sem jutnak ilyen aggodalmak,amiket ti írtok néha.Pl. most szilva.
Jól érzem magam és nem aggódom (annyira).

Kép
melike

Szilva - nem árthat!!!!!!!! Tuti! :wink:

Melike - nem vagyunk egyformák! Örülj neki! :lol:
Vendég

melike: nem vagy hülye :D Tényleg nem vagyunk egyformák. Én is élvezem a terhességet, nagyon boldog vagyok. De most van időm gondolkodni, jelenleg ez nálam a téma :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!
Köszi a rugi-méret tanácsokat, ez nagy segítség!! :D

Szilva: külön köszi a kelengyelistát!

Oszman: te jó ég, milyen nagy a pocid!! :D :shock:

Melike: a nagy micimackós kép 1200 Ft (KIKA), a két kisebb 1000/db (JYSK)

Az előbb megint kipakoltam a reggelimet. :cry: :roll: Úgy látszik, én ezt már végigviszem a 9 hónap alatt... :? Anyukámnál is ugyanígy volt velem. Amúgy semmi más panaszom nincs, "csak" ez.

almaani
Kép
almaani

Oszmann: Te biztosan csak egy gyerkőcöt növesztesz ? :lol: Nagyon szép pocid van ;)

Almaani: Ez szörnyű. Beszéltél már a dokival erről? Nem lehet valami bogyót bevenni reggelente?
Látom a Micimackó megy nálatok nagyon ;) Szépek a képek és a rugik. Tegnap én is úgy vásárolgattam volna :(
Ma megyünk majd a Corába, megvesszük az utazóágyat... Már ez is valami :lol: Majd elmondhatom magamról, hogy már vásároltam a picinek :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Én 8 kiló + nál járok!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
10 volt de 2 hét alatt 2 kiló lement!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Akkor már lassan nem is leszek rekorder!(hál istennek)

Pirony:Hangosan rászólsz a gyerekre?
Én az enyimekkel üvöltök napi szinten ,és ha kell :ütök mint a bolondóra :wink:

Megvolt a farsang majd dobok képet
Vendég

Sziasztok!

Babarucik: az én fiaim 3,25 ill.3,3 kg-val születtek, 53-54 cm-sen.

Nagy volt rájuk az 56-os.

Viszont az sem mindegy, h hol veszed. 56-os és 56-os között is van difi.
Pl. a H&M-es gyerekruhák egy mérettel nagyobbak, akármi van rájuk írva...

Mi is megyünk torkos-csütörtöközni! Visszük az összes kölkünk, + még a tesómék is jönnek velünk, szóval nagy csend nem lesz a vacsinál... :twisted:

Szilva, nem hiszem , h bármi gond lenne az UH miatt. Nyugi!

Mi ruhát nem veszünk mert van a srácokról dögivel, babakocsi, ülés, minden. De az etetőszékünk tropára ment, abból elkél egy jófajta, bár az még nagyon ráér, akár egy év múlva is, addig CICI!

Ja, és kád helyett fürdető-vödröt fogok használni.

Mi írunk egy kisebb listát, (mint a nászajándékoknál szoktak :D ) és arról válszthat a rokonyság. Mert azért pár apróság kell majd.
De nem akarunk 27 csörgőt és 42 cumisüveget kapni... :shock:

Kép
zmimi

Kép

Ezt a jelmezt hoztam össze tegnap este
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:56-kor.
pironya

Húúú Anyám!

Jól néz ki a tündérkék/királylányok előterében! :D

A csontokat mivel eszkábáltad a cuccra?

Kép
zmimi

Nálunk a 2 kisebbnél jöv pénteken lesz a farsang.
A kicsi Buzz Lightyear akar lenni a Toy Story-ból... na??? :shock:

Kép
zmimi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: