A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nuk,
össze ne csináld magad egy kis nutella miatt! :) főleg, hogy az elvileg török mogyiból van, ami nem allergizál, csak az amerikai!
kérdezted: ha ilyen - hogy te szavaiddal éljek - műszarokat akarsz adni (én is adtam :D) lehet kapni a DM-ben Nestlé babapudingot, 4-es csomagolásban, azt Lencse csak úgy zabbantotta anno!!! csokis, vaníliás...
és igen, én is lerágtam anno a keserűcsokit a rudiról, s ő meg betömte a túrórudat. persze elejében megette azt is, amit én csináltam (banán összetörve túróval), de később nem kellett neki, pedig be is édesítettem nádcucussal. ugyanebből van bébi jogo is, azt is imádta. itt találod a Nestlé cuccokat:
http://www.nestle.hu/baba/ProductMainPage.aspx

a Hipp cuccok sokszor azért édesek, mert almalét kevernek beléjük. szóval ezt otthon is meg lehet tenni, bármilyen gyümi jól édesít.

Lindi,
nagyon szomorú történet, hiába vidám a vége. én bőgök, mint az állat.

ancsipancsi

Lindi, én is köszönöm neked a történetet!
Sok érzés kavarog most bennem is, de a legerősebb:
Valakik "odafönt" azt akarták, hogy Bajni ÉLJEN!
És ez a lényeg. :wink:

Ancsi, a buszos szívításon én simán bőgtem volna :oops:
Annyira felidegesít, amikor a segítségre szorulókat még meg is szívatják :twisted: :twisted:
leni

Sziasztok!

Ígéretemhez híven jövök a nagy hírrel: 6 hetes várandós vagyok, babácska a lehető legjobb helyen fészkelte be magát, és már szépen ver a szivecskéje! Kedden voltam dokinál, nagyon örült Ő is és a lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben van! :lol: Nagyon-nagyon boldog vagyok, csak egy egész család róka vette be magát a házba és már 3 hete gyötörnek, egyre intenzívebben! De hetek kérdése és remélem, sikerül őket messzire zavarni! Esetleg van valami tuti rókakergető tippetek?

Márti
borossné becz márta

Márti,
NAGYON NAGY GRATULA :D :D :D :D :D :D :D
rókákhoz nem értek de nagyon jó hír akkor is :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

kitaláltam, hogy Állatkertbe kellene vinni Lencsét, ám ez nem olcsó mulatság, több mint 4eFt-ba kerülne nekünk, mert már neki is kell jegyet váltani.

úgyhogy szerintetek ilyenkor érdemes egyáltalán elmenni? lehet sok állatot látni, vagy csak inkább nyáron?
ancsipancsi

Márti: gratula!!!!!! Én nem voltam rosszul a terhességem alatt, de sok Kismamát olvastam és ott azt írják, hogy ébredés után picit egyél. Meg hogy sokszor kell enni keveset, hogy ne legyen üres a gyomrod. De ez elmélet. :)

Ancsi: én tavaszra tartogatom az Állatkertes vizitet. De nagyon reklámozzák az Állatkertet most is, hogy mennyire jó télen is. Asszem Ryliék, meg Macsék voltak télen Állatkertben. Majd ők megírják a tutit.

Kép
Kép
tinu

SZiasztok!

Tinu, grat az átaludt éjszakához! Még sok ilyet nektek! :)

Vot, Sopronban 1000 éve voltam, és asszem csak sétálgattunk az óvárosban, és nagyon szép volt. Nincs a városnak honlapja?

Ancsi, P is nagyon emlegeti az állatkertet, de nem tudom,h ilyenkor érdemes-e menni, mit lehet látni.

Márti, innen is nagy gratula! Rókák ellen nekem bejött, hgy ittam vmi meleget reggel (tea pl.), ez után már tudtam pár falatot enni, és így elmúlt a hányinger. (Bár nekem csak egy kicsike rókám volt, inkább csak émelyegtem.)
rídonli#

Lindi,
hihetetlen nagy AJÁNDÉKOT kaptatok odaföntről!!!!!!

Márti,
szivből gratulálok az újabb pocaklakóhoz! :lol: ez csoda jó hir!

Remélem a következő jó hirrel Neet jön!!! :wink:

Macs,
:mrgreen:

pakolsz már? 8)

és mivel tegnap elaludtam :oops: (még a Dr Houseról is lemaradtam, szal le lehet képzelni mennyire fáradt voltam :lol: )
igy utólag osztom meg az én részemet.

Szóval, 8-9 fele (ezt már nem tudom pontosan) kimentem a folyosóra, h érdeklődjek Lindi felől, és PONT akkor jött ki a vizsgálóból BB és megkérdeztem, h mizujs, és mondta, h sajnos NAGYON lassan halad a dolog...És akkor még beszélgettünk egy kicsit, és nekem még nem volt dokim, és arra gondoltam, h ő lenne a másik doki, akit szivem szerint felkérnék, mert olyan EMBERSÉGES volt, h nem is tudok rá szavakat. (ja, és előtte is beszéltem vele egyszer, és akkor még azt mondta, h hamarosan meglesz!)
Irtam egy smst Votivnak, ő felhivott, elmondtam mizujs Lindiékkel, és a következő már az sms volt, amit Linditől kaptam. AKkor már éreztem, h nem volt könnyű, de másnap reggel át is szaladtam hozzájuk.
És még du találkoztam BB-vel megint és mondta, h látta, h találkoztunk már Lindivel...
ezért van, h 2 dokit tudok szivből ajánlani a SztImréből, de sajnos mind2 már annyira tele van, h nem szivesen lennék most állapotos... :lol:

na jó, nem csak emiatt nem lennék most baba váró.
AKAROK egy hét ÁTALUDT éjszakát és enyim a világ megint.
Addig NEM és NEM és NEM és NEM!!!!!!

egyébként ma beszéltünk L-lel és mondta, h jövő héten egyik este szeretne találkozni egy barátjával, én meg mondtam viccből, h azt hittem engem akar elvinni vhova este. Ezen röhögtünk egy sort, aztán megsimogatott és mondta, h HAMAROSAN már eljön a mi időnk, én meg nem hagyhattam ki,h ne mondjam neki, h megint terhes vagyok, persze csak viccből, ő meg csak viccből neki akart menni egy fának, szóval mi most épp itt tartunk, egy újabb terhességbe talán bele is pusztulnánk.
Jó megint kicsit az alagút végét látni, na jó látni még nem látjuk, de már nagyon várjuk... :wink:

és ma, 8 hónappal ezelőtt már majdnem indultunk a kórházba... :lol:
de én ma megint megyek! :wink: (kicsit nosztalgiázni... :lol: )

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tinu:
Grat az éjszakához!

Márti:
Nagy gratula a pocaklakóhoz!!!!!!!!!!!!!!
Róka ellen tudnám ajánlani a vizslánkat :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"sajnos" ez nálam kimaradt, úgyhogy nem tudok semmi frankót!

Ancsi:
Mi épp egy tropicariumot tervezünk, mert ott azért meleg is van, meg talán Rékát jobban lekötnék az izgő-mozgó-színes halacskák. Múltkor bevittem az állatkerskedésbe és nagy átélléssel kapkodott feléjük, hogy "sziszaszisza".
Mondjuk az sem olcsóbb... sőt...
Viszont Lencsének biztos tetszene a rája simogató :wink: :wink: :wink:

Zsan:
Már Meme is 8 hónapos!!!!! Isten éltesse!
Miket csinálgat? Olyan rég meséltél (vagy csak én nem olvastam még vissza 5 oldalt :oops: :oops: :oops: :oops: )

Réka ma 3/4 7kor evett, visszaaludt és negyed 10kor kelt fel. Jól le is maradtunk a fejlesztőről :oops: :oops: :oops: :oops: Zoli meg direkt nem keltett fel minket ("olyan aranyosan aludtatok"), mert csütörtökön nem szoktunk menni... Hát mondtam neki, hogy most már szokunk.
Nem baj, kapott a csaj egy szabadnapot. Zoli itthon marad, kiiratja magát tp-re csüt-pént, szom-vas meg szabad. Kicsit dőzsölünk... Meg a kertnek is neki kéne állni, ha ilyen marad az idő!

Tényleg, már korábban eszembe jutott, hogy majd nem szeretnétek egy olyan "partyt" (elsősorban a kerttel nem rendelkezők figyelmébe), amikor a gyerkők ültethetnek, meg kapirgálhatnának a kertben? Nagyon szívesen rendelkezésre bocsájtok egy kis helyet, utána fotókon követnénk, mi történik, aztán meg lehetne szüretelő party is. Hm??

nukada

Nuk,
köszi, és csak azért nem irok arról, h miket csinálgat, mert alapvetően nem csinálgat semmit.
Van egy db foga, négykézlábra áll, és hintázik benne, a hasán tud pörögni, szal, ha érdekes hangokat hall, oda fordul, néha úgy csinál, mintha kúszna, de nem igazán. Már nem utál annyira hason lenni, mert fel tudja magát nyomni 4kézlábba, néha vetődik egy nagyon és leesik az ágyról (futon ágy :wink: ) de igy is elég szánalmasan tud festeni a földön.
És mostanság SOKAT sir, mert nem gyün ki a fog (lehet, h azért ilyen lassú, mert sosem látott d vitamint???)
Evett már banánt, kb 4-5 falatot, evett 6-7 szem zöldborsót is, sőt kapott már LiliRóza babapiskótájából is, és egyszer rágott teljes kiőrlésű lisztből készült kétszersültet (utána nagyon zokogott kakilás közben).
Szal ennyi.
Mindig sir, ha kimegyek a szobából, örül, ha bejövök, mondta már,h KACSA :wink: :wink: és mindenki egyből látja, h FIÚ, ez nekem nagyon jól esik, továbbra is utál bevásárolni, és nem különösebben kedveli a babakocsit, de ált. nincs baja, ha a kezemben van.
Szopizik, és én halál lusta vagyok neki kaját főzni. Az üvegeset meg utálja, mert az pépes, ő meg, ha már kaja, akkor a darabosra szavaz.

Na, mit szólsz, jól rádzúditottam mindent, mi??? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nuk,
én már nagyon szeretnék hozzátok eljutni!!!!
szal, én benne vagyok mindenben!!! :lol: :lol:
lelekesen, szivvel-lélekkel!!!!
zsancikant

http://index.hu/kultur/showbiz/selmeczi0131/
:cry:

nem elég jó fönt a társulat hogy ennyi fiatal színész megy el?????

Kép

Kép

:D
szrekuc

Márti,
gratula! :) És én sem próbáltam, de voltam ott, ahol mesélték azok, akik hallották, hogy jó.. szóval gyömbéres keksz.
Ha nagyon hánysz, valszín tökmindegy, tán a szenteltvíz, ha meg csak éppenhogy, bármi segíthet meg magától is elmúlhat. Mindenesetre drukkolunk, h hamar elmúljon.! ++

Zsan,
maga meg ne sürgessen minket! :lol:

Eszterrel dokinál voltunk, akit elbűvöltünk, hálából kaptunk antibiót. A nap gyönyörűen süt, de hideg van, ha valakit érdekel.
neet
neet

"aztán megsimogatott és mondta, h HAMAROSAN már eljön a mi időnk"

Zsanci, ez annyira kedves, és gyöngéd volt, hogy itt olvadozok :P 8)

Nuk, ilyen "ültessünk egy szem krumplit, kukoricát és egy tő paradicsomot" dolgot én idén tervezek először Hankám miatt (mert hogy a kertünk mérete sajna kb. ennyit enged), de ettől megyünk hozzátok is, mert parasztnak lenni jóóóóóóóóó! És a fényképes nyomonkövetés+szüret-party meg nagyon klassz ötlet!!! Akár szabadalmaztathatnád is, ha elég pénzéhes lennél :wink: :lol:

Márti, én is gratula!!!!
Nekem róka ellen a minden nélküli piriítóskenyér jött be. Valamennyire.... :roll:
leni

Leni, nekem is ez a mondat tetszett!
Jó pasid van Zsan! :)
És Igi evett, vagy legalábbis majszolt kicsit B kiflijéből is a momban! Ezt el is felejtetted?! :D
Nít, mi a baja E-nek,h antibigyót kapott?
Nuk, neked is kezd TAVASZI hangulatod lenni?
P most mesélte oviból hazafelé,h az ovi kertjében már van hóvirág, és Kipkopptól tujuk,h akkor már nincs messze a tavasz! :)
rídonli#

Ja, és képzeljétek, ma megyünk Apjukkal moziba! Múltkor kapott 2 jegyet Lurdyba, és jan 31-ig lehet fölhasználni, épp időben jutott eszünkbe... Vmi új magyar filmet nézünk, gőzöm sincs mi lesz (de nem az oláibolyás), de tulképp m in1 is. :) Utoljára Pvel a pocakomban voltam moziban, azaz kb 4 éve...
rídonli#

Sziasztok:)
Lindi,
most jutottam el oda, hogy reagáljak....... köszönöm, hogy megosztottad a szüléssztoridat velünk. Nagyon megértelek, és nem irigyellek... :roll: Sok Boldogságot kiívánok! :)

Ríd,
MOZi 8) az mi az??? :lol:

Nuk,
éljen, örülök, hogy ilyen frankó kedved van ;)

Eszci gyógyúljon hamar!!!

ÖÖööööö nemtudom mi van a levegőben, de L. ma nagyon nyűgös

:? Most sikerült elaltatnom.... Ja, ma eddig összesen 10 percen aludt :roll: Remélem most bepótolja.... ;)

Rylie,
Gyönyörüséges szemü Kamilla punkfrizurával :lol: :lol: :lol:

Ma elkezdek pakolni. Holnapután megyünk. De előtte pénteken, azaz holnap még buliba megyünk 8)

Megyek is, még van egy kis tennivalóm....

Ja, még valami?
Noncsi,
nézd meg a vonalzómat, vagyis az Orsiét ;) 8) :lol: Egyetlen szám nem stimmel :lol:

Na, L

jut eszembe:
Johi Fannikája hogy van?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ezt majdnem elfelejtettem :oops:

Márti!!!
Tiszta szívből örülök, hogy beköltözött Valaki a pocakodba! Szép egészséges és boldog pocakodást kívánok!

Manókáról tud valaki valamit? hogy vannak?
szmagdi

Lindi! De jó hogy leírtad! Már nagyon kiváncsi voltam...
S hát én megkönnyeztem, s nagyon örülök, hogy végülis minden rendben lett :D . S olyan helyes fijjjjú :lol: !

Rylie! Kamilla csak egyre szebb :lol: . Rólad egy pocakkép?

Nuk! Hajrá második! S fantasztikusak vagytok!!! :D
S tök átlátszó ez a beültetőparty :mrgreen: :wink: :lol: ! De ötletnek jó! Hozzánk is welcome everybody. Gazszedés valakit gerjeszt :mrgreen: ?

Szrek! Hajrá jóevés :D

Tinu! Éjszaka :lol:

Eszcinek bulást!

Márti! Nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol:

Zoo: mi voltunk decemberben. Ott vannak a madárházak, s a hidegeket kedvelő állatok, no meg a benti játszó is szuper (más mint a kinti, nyugisabb, nincs pecázás, benti játszótér, de csúcs játékok). Angival még így sem tudtuk végigjárni, de ugye Lencséhez képest van egy év különbség szóval nem tudom neki elég lesz-e (szerintem igen)

Deni! anno telefonon beszéltem az alvásklinikával (Madarász). Barátnőméknek sokat segített. (igazándiból nem vagyok képben, hogy mi a konkrét gond, de sok +++++++++ nektek)

ha vkinek "tartozom" vmivel plíz világosítson fel. (az előző életes észben van :wink: ). néha beolvasgattam.

de pl feltűnt hogy Akata már rég nem járt erre ugyi?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Nuk,
Tropi azért nem jó, mert nagyon szűk a hely, Lencsét meg (noha elég jól tudom fegyelmezni) múltkor is alig lehetett az úton tartani, mert babakocsival mentünk be, de rögvest kibújt és be akart menni a vízbe, meg ilyesmik. amit meg üveg mögül lehetett nézni, nem annyira izgatta akkor még. :(

Neet,
néha úgy vagyok a gyömbérrel, hogy attól hányok. :lol:

Márti,
gratulálok a babához!
ancsipancsi

Ancsi,
az extra vékony Anna's peppercake vagy mitől is? Ikea. :) Nagy mennyiségben én se bírom, de ezek a vékony szeletek igen guszták.

Eszter köszöni a jobbulásokat, összevissza van, hol jól, hol kevésbé. Hőemelkedés, piros torok, orrfolyás, duzzadt nyirokcsomók, kókadtság, étvágytalanság, ilyesmi és társai. Ma egy negyedkiló gyümölcsön és pár marék maoamon kívül még semmit se evett, de sebaj, majd behozza máskor.

neet
neet

Réka szájából ömlik a nyál, túrkál benne könyékig és megint 37,9. Úgyhogy én most kijelentem, hogy az én gyerekem a bizonyos kivétel, ami erősíti a szabályt, miszerint enm lehet lázas a gyerek a fogzástól!! UFF

Barbi:
Mos mééé buktattál le??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ingyen gyerekmunka rulez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nukada

Ja és fal egész nap, mint a kisdesznyó, ergó nem beteg!

Eszcinek jobbakat!

nukada

Macs,
Nagyon jó utat és pihenést Nektek! :D :wink:

Tinu,
Éljen az első átaludt éjszaka :D

Neet,
Csajodnak bulást!!!

Noncsi,
Nektek is bulást!!!

Márti,
Hát ez remek hír :D Gratulálok Nektek!!! :D

Zsanci,
Micsoda összefoglalás Memédről :D :wink:

Nuk.
Mi is szívesen megyünk kapálni :mrgreen: És tényleg akkor ti vagytok a kivétel erősíti a szabályt :roll: +++++!!!

Ríd,
Mozi, wow! :D

Azt hiszem apa ott ragad a munkahelyén :mrgreen: Adél nagyon nem akarja, h hazajöjjön :lol: Alszik (most leírom hátha felkel :lol: ) és már indulni kéne apáért 8)

Kép Kép
curse

Kata,
Ha olvasol minket :D még egyszer köszi a segítséget szemészet ügyben :) Egy picit kóvályogtunk, mire odataláltunk :oops: de rögtön volt parkolóhely (és wow, nem fizetős :D ) :D Végülis pont Sényi dokinőhöz kerültünk :D Nagyon kedves volt. Minden elmagyarázott, még kaptunk egy táblát is, amit majd 2-3 éves korban kell majd Adéllal visszaolvastatni. Ja és a lényeg, minden okés a csajommal :D szal a család elmehet vhova..... :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok,

Curse,
köszi a honlapot, amint lesz lehetőségem nekiindulok anyajegyet nézetni:-D

Márti,
nagyon jó pocakosodást!!! én rendesen hánytam mindkettővel,de nem tudtam rájönni,h mivel enyhíthetnék :? a legjobb egy kis falatka csokis keksz volt (Leibnitz),épp előtte, mikor éreztem,h mindjárt jöööööööööön :lol:

Barbi,
ezek szerint bevégeztetett??:-D

Deni,
azért fáj a szopi,mert iszonyúan összeszorítja az ínyét -gondolom a fájdalom miatt.De ma már kicsit jobb volt. Hihi, neked "csak" a derekad fáj a sok ringatástól?Én hajnalban alig bírok kimászni az ágyból úgy fájnak a térdeim és a bokám :-)

Ríd,
együttérzek a magányos napokat illetően: én gyakorlatilag egész januárban alig láttam Apjukot, ezért is jöttem bnetezni ;-)Szicíilia egyik barátosném állítása szerint kicsit kettős, megdöbbentően lepukkant és gettós is, meg tele van/volt macskákkal is asszem...

Lindi,
még a szülésedről: este jutott eszembe,h basszus, még az "okés",h Te magad szenvedsz,de a férjed tehetetlenül kellett, hogy végignézze!!! El tudom képzelni,h őt mennyire megviselhette.
Ja, egyébként a "most meghalok" érzéssel én is talákoztam...Ati után azt hittem/hittük,h simán elvérzek...DE olyan furcsa,h egyáltalán nem volt ijesztő érzés.

Az elmúlt két napban született egy Karsa és egy Bodza Hanga baba a baráti körbe :-)))Azért is írom le,mert jó nevek,de lehet,h holnap már nem jut eszembe ;-)

Kérdések:
1. melyik csonthéjas allergizál és melyik nem??
2. van olyan köztetek,aki mindig kézben altatta csöppjét,és már nem úgy alszik el? Csak mert A nem alszik be cicin soha, nem is függ össze az alvásával a cicizés,hanem mikor megfáradt és jön az alvásidő, akkor kézbe veszem és ringatva 5-15perc alatt elalszik. Csak parázok,h mi lesz később...Tudooooooooom,h a nászéjszakája után nem én fogom elelatani,de egy kis fényt kérnék az éjszakába ;-)
3.fogzásra chamomillán kívül egyéb?

Betegek,
gyóóóógyuljatok!!!!!!!!!!!!!

Macs,
ha bekukkantasz még: szépséges utat!!!!!

Kép
Kép
szelloke

Kösz csajok. :)
Írtam-e, dokinál mi volt? Többek közt: E maga húzta fel a pólóját a sóhajtshoz, nem kellett semmit nyomni a szájába, h megnézhessék a torkát, ez mondjuk nem volt új, mert kb másfél éves korától profi páciens. Viszont most ráadásképp elmélázva kalimpált a lábaival, ringatta újdonsült maciját, magyarázott a dokinak, mire megkérdezte tőle a bácsi: -Te mikor szoktál nyugodtan megülni a fenekeden? És E gondolkozás nélkül rávágta az őszintét: -Ha alszom! :lol:
Itthon is felpörgött ezerrel, nap végére - betegség ide, betegség oda - beígértünk neki pár kikapást, amiből natürlis semmi se lett, de ilyen komiszka már rég volt. :roll:
Szal inkább nekem küldjétek a ++okat. :mrgreen:

Ríd,
nekem a Dirty Dancing 2 volt az utsó mozista élményem, (mi más? :lol: ) kb 4 éve, dettó. :D
neet
neet

Neet,
külön Neked: ++++++++++++++++++++++++++
:lol:
szelloke

Sziasztok!
Vmi jó film megy a tvben, h ennyire pangás van itt? Még csak csüt. van!
Mozi jó volt, a film semmi különös. A Kalandorokat akartuk megnézni, de lekéstük volna, későbbire nem akartunk menni, mert Bébiszittyó-Anyukámnak akkor nagyon sokáig kellet volna maradnia. A köv.film a Szerelem és más katasztrófák volt, nagyon light, de nekem tetszett a maga nemében. (A Férjemnek nem, túl sok férfiszerelem volt benne, amit ő nem szeret nézni...)

Mása, buliii?? Azmiaz???? :lol: :lol: :lol:

Nuk, Barb, gyerekmunka :lol:

Macs, nagyon szép utat nektek!!! Jó pihit, világlátást, kettesbenlevést, kikapcsolódást nektek!!!

Curse, örülök,h Adél szemével minden ok! Remélem megnyugodtál!

Nít, Eszci a dokinál :D nagyon édes!

Szellőke, ti Apjukotok merre szokott járni? Enyim már évek óta meglátogatja Szicíliát így februárban, én meg itthon irígykedem... Na, persze nem a melóra! :)

Betegeknek: +++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!
rídonli#

Sziasztok lányok!

Köszi a kedves sorokat :)

Zsan! Köszi a párhuzamos mesélést :)

Bajnit ma le is mázsáltam: 11,1 kg és 80 cm (Grétim 1 évesen 8,9 kg és 75 cm volt, most 3 évesen meg 13,7 kg és 93 cm)

Ancsi! Valami olyasmit hallottam félfüllel, hogy febr.2-án, ha viszem Mol-os számlát, akkor 4 főnek ingyen lehet bemenni az Állatkertbe. (én spec. valahogy nem vagyok oda az állatkertért)

Neet! Gyors bulást Eszcinek!

Ma kimenőm volt délután :)))) Jót pletyiztem. Holnap meg már jön apjuk, de persze ilyenkor nem játszik semmi jót a mozi, úgyhogy egy mesefilmet fogunk megnézni: Bűbáj. Mondjuk én imádom az ilyen limonádé filmeke.

Zsan! Én meg megnéztem a Dr. House-t, de ez most nagyon nem tetszett :(

KépKép
KépKép
lindicita

A Dirty Dancing2 előzetesénél elkezdtem "táncolni" és annyira tetszett Rékának, hogy ott vigyorizott ezerrel. Utána nyomtunk együtt egy latin mixet, ebben rám hasonlít, imád táncolni! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Hétvégére jön segítség a kertbe (ha ilyen jó idő lesz, nem esik sem hó, sem eső), nemsokára gyerekbarát lesz! Szeretnék kierőszakolni/kikunyizni apukáméktól faszányos rönkhintát/csúszdát/homokozót/tornyórátlánccal :lol: :lol: :lol:

nukada

Ríd,
ha a többiek TV-znek,mi apjukok nélkül,akkkor akár nyithatunk magunknak saját fórumot is :wink: :cry:

Enyém apjuk leginkább kishazánkban.Miért éppen Szicília? És neki tetszik???

Ja, ha ma már nem válaszolnék,akkor a minidiktátorom közbeszólt(mert ilyenkor sosem ébred meg,de ma el kezdett lázadni a fenálló rendszer ellen :? :twisted: :cry: ,szóval bármi lehet) vagy beájultam...
szelloke

Innen bármit:
http://www.ronkhintabt.hu/jatszoterek.html

Valaki holnap du 5körül MOM kv?

nukada

anyááááám, olyan ciki a sok-sok hibám örökké... :oops: :oops: :oops:
Inkább elteszem magam holnapra....
szelloke

A cipős néni újabb cipiket töltött fel a babaszobára:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=264121

Mása! Jó pihit nektek :)

Ríd! Apjukodra nagyon írigy vagyok, Szicília egyik nagy álmom és 88x voltam már Olaszban, de Róma alá még sosem jutottam. Deeee, ami késik nem múlik, ahogy Bajni lecuppan a ciciről, első utunk oda fog vezetni. Először úgy volt, hogy Petit meglepem vele (a múltkor írtam azta Barakás utat), de amilyen kacsa-picsa vagyok, nem bírtam magamban tartani, de még jó is, mert így megbeszéltük, hogy nem a Barakával megyünk, és ezer emberhez alkalmazkodunk, hanem mi ketten kocsiba vágjuk magunkat és 2 hét alatt szépen komótosan leutazunk Szicíliáig meg vissza, közben ott állunk meg, ahol nekünk tetszik, pár ismerőst meg is látogatunk. Húúú, de várom. Régen, nagyon sokat mászkáltunk így, mert hülye olaszok nem fogadták el magyaroktól az előrefoglalást, így mindig út közben kerestünk szállást, igaz, mindig csak észak-olaszban, hát remélem a déliekkel is szerencsénk lesz.
lindicita

Szellőke, Ríd! Én is csatlakozom az apátlanok csapatába :)
lindicita

Ma ilyen szépséges vendégeink voltak :D :
Kép
Bálint és Kamilla együtt hintáztak :lol: (de volt együttbilizés és szobáramenés is :wink: ):
Kép
És akkor már Bencus se maradjon le, így ül és rámol már a konyhában a nagyfiú:
Kép
denizsa

De édesek!
Rylie, Kamilla nagyon hasonlít rád!
És Bálint és Bencus is nagyon hasonlítanak egymásra!
Szépek vagytok! :)

Szellőke, én most még nem vagyok férjetlen (mégsem írok apátlant :) ) Majd csak vasárnaptól...
Hát majd itt szétoffoljuk jövő 7en a topikot a szalma-nyavajgással :)

Lindi, pont így vagyok Olaszországgal én is, Rómáig jutottam, de fölötte azért jó sok mindent láttam. És egy jó ideje már nem voltam, és nagggyon mennék (nyelvgyakorlásnak sem lenne rossz).

No, jószakállt mindenkinek!

Akata tényleg rég járt erre, és Monisa is megint, és Votiv és Indi is ritka mostanság... Lányok, gyertek!
rídonli#

Lindi :) Nagyon klasszak vagytok, sok boldogságot Nektek innen is!! Szüléssztorit én is köszönöm, hogy megosztottad velünk! És nagyon jó olaszos terveitek vannak! :wink:

Nuk :) Fogzáshoz ++++ Ezeket a műizéket sztem minél később adod, annál jobb, inkább kotyvassz vmit gyümiből, tejpépből, túróból, stb! :wink:

Ríd :) Fmh :( és mikorra tervezik a bontást, nem tudod? Fogakhoz ++++ Mozi szuper! :D

Curse :) De szuper, hogy Adél szemével minden rendben!! :D :D Az alvásterápia csak " "-ben értendő, valójában c.s. terápia volt, amitől reméltük, hogy hátha segít ezen, de hát nem igazán... :? de nem akarom elkiabálni: mostanában (=pár napja) csak 2-3x kelünk és ez nagyon jóó!

Macs :) Remélem azért jössz még, de a bizt. kedvéért már most: nagyon jó utat Nektek és érezzétek jól magatokat!!!!

Tinu :) Első átaludt éjszakához gratula!!! :D :D

Noncsi :) Ádinak bulást!! +++++

Márti :) Nagy gratula a pocaklakóhoz!!

Zsan :) Boldog 8 hóst Memének!! :D És még hogy nem csinál semmit?! nagyon klassz kiskrapek, gratula! :wink: Egy egész hét átaludt éjszaka?? nem akarsz Te kicsit sokat?? :wink: :mrgreen: :lol:

Neet :) Antibigyó :( Bulást Esztinek és sok ++++++Neked!!! Profi páciens :lol: :lol:

Mása :) Jó utazást és bulizást!! Azért mesélhetnél a buliról, már azt sem tudom, mi is az... :wink:

Szellőke :) Szopihoz ++++ Ja, és nem csak a derekam, hanem a vállam-nyakam-hátam is szokott fájni :mrgreen: :roll: de a lábam még nem!
denizsa

valaki légyszi okosítson ki, hogy/mikor kell a Vaterán jól licitálni, hogy ne verjem fel az árat :P
erre fáj a fogam:
http://www.vatera.hu/2310_jd_bug_52007083.html
talán már a villámárért is megérné nekem, mert a bolti ára 15,5e
de nem akarom elsietni, hátha 12,5-ért is az enyém (a fiamé) lehet :wink:
(Egyébként a Harley Davidson formán túl az a zseniális benne, hogy lehet kapni hozzá pedált is. Egész napom ráment, hogy 10 colos biciklit találjak, amiről le lehetne szedni a pedált. Ebben a méretben vagy nem is tartanak gyerekbiciklit - ez még a kismotor és a bicaj közt van -, vagy csak egybeöntött ezerkerekekűeket. Aztán rátaláltam erre, a lényeg ugyanaz, először pedál nélkül, aztán pedállal, csak fordított sorrenben működik a szerelés :))

Márti, jó egészéget és gratulálok!!! :D :D :D
rókicák ellen nekem Cocculine homeopátiás pasztillák segítettek. nem drága és nem ártalmas. Mikor elkezd kavarogni az ember gyomra, csak berak egyet a nyelve alá, és mire ez a szőlőcukorszerű pasztilla elolvad, el is múlik az inger. de remélem, hamar elmúlik a rosszullét, segédeszközök nélkül is :D

szegény kicsi Józsim vmiért nagyon megviselt már 2 napja. Nyűgös, semmi étvágya, csak szopni akar, megy a hasa, és tulipiros a kis popója. Remélem, "csak" a fogak :roll: bár az is eszembe jutott, hátha a bébiételtől. 2 napja életében először kapott halas cuccot :oops:
doktornénit is felhívtam, szerinte adjunk egy kis Pulsatillát, aztán majd meglátjuk :) mindenre gondoltam volna, de erre a szerre nem. pedig mind2 gyerekemnél eléggé Jolly Joker :roll:

Istókkal ma elnéztünk a fejlesztőbe (Nuk, akkor ma helyettetek is vizitáltunk :lol:), és dagadt a májam a büszkeségtől, milyen ügyes és okos volt Istipók, fél óra alatt annyit beszélt, mint itthon 2 nap alatt, és mindenki egyfolytában dícsérte!! :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

a másik szent imrésből jöttem ide át, mivel ott többen is ezt javasoltátok. "sajnos" nagyon pörögtök és nehéz végig olvasni a több ezer oldalt. ott is feltettem már a kérdésemet, de itt biztos gyorsabb választ kapok.

első babámat várom március közepére. rabóczky mariettához járok tizenéves korom óta magánrendelésre, meg vagyok vele elégedve, de tudom egy szülés teljesen más, mint a rutin vizsgálatok. kíváncsi lennék esetleg itt vki tudna-e akár privátban is róla felvilágosítást adni. szülésznőnek ő vastaghné nagy évát javasolta, akivel már személyesen is találkoztam. nagyon barátságos volt, ő fogja az nst csinálni. vannak személyes tapasztalataitok bármelyikőjükkel kapcsolatban? érdeklődve figyelem válaszaitokat, előre is köszi
doeblin

Szia Doeblin!
Én nem tudok neked válszolni, csak azért írok, mert olyan jó, ha az emberre rögtön reagálnak! :) De ne aggódj, sztem max fél nap (10-40 hsz) és valaki(k) segíteni fognak. :D

Votiv,
ügyes Isti, ügyes! :D Lilinek-hez meg +++.

Igen, igen, kamilla tiszta anyja! A fiúk meg nagyon huncutul néznek. :D

Gyerekem nem fogja, hogy táppénzen, betegen nem kell 6-kor kelni. :roll:
neet
neet

Szellőke,
biztos nagy érvágás lesz a gyerekednek 10 évesen, hogy már nem ringatod és egyedül kell elaludnia :lol: . viccet félre téve, próbáld meg, hogy másképp is elalszik-e. én kezdettől a kiságyban altattam, ha megitta a tejét, betettem és egyedül aluldt el. később olvastam egy könyvben, hogy képzeljük el, mi lenne, ha valaki ringatna minket a kezében, s később valami tök más helyen ébrednénk; ami csak még megerősített ebben. a te Attikád még csak 3 hós, elvileg 4 hós koráig még nem lehet elrontani egy gyereket, úgyhogy - ha zavar, hogy majd hogy fogod leszoktatni - kezdd el, hogy csak vészes esetekben ringatod, egyéb esetben aludjon el a kiságyban egyedül. hátha bejön. különben én többek közt pont ezért nem mertem az ágyamba szoktatni, vagy karba, mert féltem, hogy majd nem tudom lebeszélni róla később.
én úgy tudom csak az amcsi mogyoró allegrizál (az tán nem is csonthéjasnak számít...)

Neet!
:) +++++
azt a nagyon vékony gyömbéres kekszet néha talán.

Doeblin,
sajna nem ismerem a dokidat. (meg a másik Szt. Imrés topicot se :) )
le vagyok maradva

ancsipancsi

Szolgálati közlemény, Mol-ostól kaptam:

Sziasztok!
Ha gondoljátok, potyázzatok egyet holnap az állatkertben, akár családostól. Nem átverés, MOL-os dolgozóként értesültem róla.

EVO NEO diesel Állatkerti farsang 2008. február 2-án, szombaton, 9 és 15 óra között
A MOL-csoport dolgozói, fényképes belépőkártyájuk felmutatásával, 4 fő részére szóló, ingyenes belépést kapnak a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.
Szeretnénk vendégül látni a MOL vásárlóit is, tőlük azt kérjük, hogy egy MOL-os nyugtát hozzanak magukkal, ezért cserébe számukra is 4 főre szóló belépést biztosítunk. Bármilyen nyugtát elfogadunk, függetlenül a kiállítás dátumától és a választott termékek körétől.
Programok:

Az Állatkert területén 9 és 15 óra között:

Állati kvíz, azaz 3 állomásos vetélkedő és rajzverseny a gyermekek számára

A Barlangterem színpadán:

12 és 13 óra között: Jelmezverseny
13 órától: Makám koncert
14 óra 30 perctől: Alma koncert

Cím:

Fővárosi Állat- és Növénykert
1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.

Nyitva tartás:
Állatkert: 09: 00 - 16: 00-ig
Állatházak: 10: 00 - 15: 30-ig
szelloke

Boldog Ignác napot!!! :)

Az gyermekek nagyon cukkerek a képen! :) Rylie, a pocidra is vonatkozik. :wink:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok :)
Ez a MÁV-os sztrájk keresztbetett a tervünknek :( Úgy volt, hogy vonattal megyünk le Anyukámékhoz, de ez nem fog öszejönni..... Pedig O. úgy várta, hogy vonatozzon.... :roll: De, sebaj, majd máskor. Addig kénytelen lesz beérni az autóval 8) És nézzük a pozitív oldalát: tuti, hogy nem szedünk össze semmi vírust (influenzára gondolok)

Doeblin,
Üdv itt :) Sajnos Marietta doktornőt nem ismerem :( Viszont Évát igen :D Mindkét gyerekemet vele szültem ;) Orsikámnál Ő volt az ügyeletes. Nagyon rendes, segítőkész bába :) Második babámnál úgy döntöttünk, hogy "felkérem". Nem is csalódtam. Nagyon szép/gyors szülésem volt gátvédelemmel :D Én tiszta szívből ajánlani tudom Évát :)

Ignációnakboldog névnapot!!! :)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Deni!!!
Elképesztő a két fiad :) Mint két tojás! :lol: Nagyon helyesek!
Na és Kamilla meg igazi "nő" :lol: Cuki :)
Rylie, valamelyik nap is emlegettem a lányodat, hogy milyen sűrűn mosott kezet :lol:

Doeblin,
Ki lakik odabent??? :)
szmagdi

Sziasztok!

Leni! Ignácnak boldog névnapot :)

Kamilla és a 2 Den fiú nagyon aranyosak :)

Doeblin! Az egyik babaszobás lánynak (Blaye) a Marietta volt a dokija, nagyon elégedett volt vele. Másodjára ikreket szült nála, bár az csapatmunka volt, és mintha a doki kicsit el is késett volna, de ebben nem vagyok biztos.

Macs! Jóóóóó utat nektek :)

KépKép
KépKép
lindicita

Votiiv!!!
Írtam Neked PÜ-t a vateráról 8)
szmagdi

IGNÁCNAK BOLDOG NEVENAPJÁT!!!!!!!!

Doeblin,
ha jól emlékszem egy régi topiktárs szült vele, ő nagyon szerette, egy barátnőm járt hozzá terhesgondozásra, de félúton otthagyta, mert ő meg nagyon nem szerette. :roll: sajnos ennél többet nem tudok...

Szellőke,
enyim összes gyerek ringatva aludt el, az öt és hároméves már egyik sem igényli ezt a fajta elaltatást, sőt most már a 8 hós sem.
jó ez igy? :wink:
nem lett tőle semmi bajuk, mindegyik köszöni jól van, bár Igi éjjel elég cefetül volt, fájt a füle, ki is fakadt, de remélem nem az ölben altatás miatt ilyen vacak az immunrendszere.

Ma dokinéni, 11.50.

kaptak energiafeltöltő akupunktúrás kezelést, reméltem,h ettől nem lesznek betegek, B nem is az, Igi meg remélem ennyivel "megússza".

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: