A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na most van egy kis időm, Csöppöm alszik.
Ezek után már nem tudom mit gondoljak a mi mindenféle színű és fajtájú kakinkról... :roll: Már a pocakját is megnyomkodtam... :oops:

Miléna! Nagyon köszi a híradást!!!! Ha beszélsz Vele, mondd meg Neki, hogy az egész topik szorít!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Rebekának nagyon klassz a rucija!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ma délután mentünk sétálni. A házunk előtt Rába Tímea-Bálint Antónia találkozó volt. (Toncsi 3 házzal lakik arrébb, mint mi).

Kaqk! Ti már túl vagytok a 7. napon?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Anikó Jobbulást nektek ++++++++++++++++++++++++++++

Fleur Cicának semmi baja, Lillácska nagyon beteg? Ugye nem? Remélem hamar túl lesztek ezen a kis náthán.

Timi26 Én nem tudtam lejátszani :cry: :cry: :cry: Jó a jelmez :lol:

Emese Anitja Tüneményesek a babók :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hintaszék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emma imádja hahintáztatom benne! majd csinálok képet!

KépKép
kaqk
Debrecen

ma egy hete kapta.

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese: közben apa megnyitotta. El volt rejtve!!! Válaszolt is rá !! :lol:

I.Móni: elküldöm mailen. Hátha úgy sikerül!

Anikó: nagyon-nagyon szorítunk!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
timi26

Kaqk! Akkor szerintem most fog lecsengeni. Nálunk sem vágták el a nyűgösséget meg a hasmenést hirtelen. Kitartás! Kérünk hintázós képeket! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! VikDani Apa! No majd meglátjuk azt a tinihordát. Ehhez Apának is lesz egy-két szava. :wink:
De tényleg nagyon jó a szám!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Én nem kaphatom el Emmától?
pár napja fáj a hasam és megy is...:-)

pedig mosom kezeim nagyon sokat főleg kakija után!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese: ugyanazt küldted mailben amit én a gmailre!!! :shock:

I.Móni: adjál e-mail címet!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok !

Anikó megy a ++++++++++++++++++++.

Lányok segítség kellene nekem.
Akik esznek Sinlacot, hogy csináljátok ?

Most megyek mert drágám szurit kapott és most kicsit nyügike.

Este ha lefektettem jövök.
20200310173350

Küldtem még egy dalt a g-mailre!!! (csak hogy ne unjátok meg nagyon az előzőt :wink: )

Kép
Kép
timi26

Timi26! :shock: Az a lényeg, hogy Apa látta! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

na lehet én adtam át emmának vmi bacit, a rotától elvileg nem tarthat ilyen sokáig.......

KépKép
kaqk
Debrecen

Anikó+Marci! Soksoksok gyógyenerdzsi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!

Timi! Szupi lett a farsangi jelmez, ügyes vagy bár én nem tudom kinek öltözött be Rebeka... :oops:

VargaTündi! Nem leszek a tv-ben végül! De azért nézzétek, a babás jógáról lesz szó (asszem a Csakcsajokban):lol:

Ktimi! Noel csak banánnal eszi egyenlőre a Sinlacot, pedig szerintem állati finom :oops: szóval ugyanazzal a felforralt ásványvízzel csinálom, amivel a tápot, és olyan sűrűségűre, hogy könnyen kanalazható legyen, nem mérem ki, ránézésre, majd utána bele a banánpép :lol:

Köszi a dicsiket :lol: Nolka kidölt Zsófkától :lol: , már húzza a lóbőrt :lol:

Jó éjszakát minden Babinak és Maminak! Főleg Nektek Anikó és Marcika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja: ó, de kár!!! :( :( :(

Gremese: én is láttam!!! Hát potyogtak a könnyeim a nevetéstől!!! :D A két grácia!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Anitja: megkaptad az e-maileket? Nekem azt írta ki, hogy nem tudod fogadni!

Kép
Kép
timi26

Emese nagyon édik vagytok Zsófikával :-)
K.Timi én simán adom egyenlőre a Sinlacot, de nem sokat, még csak ismerkedünk vele. ( amúgy olyan büdös nem? de az ize, mint a méz)
Anitja &Emese irigykedem a minitali miatt...kiváncsi lennék mit csinál a fiam egy vele egykorú babával .
Anikó megy a vudu++++++++++++++++3
Milénamóni köszi a hirt.
Kaqk hol van a kép????a hintaszékről.
Anitja kár :( nézni fogom!!!!

Heni
KépKép
heni81

Timi!Nekem nagyon tetszik a jelmez bár én se tudom ,hogy kinek öltözött Rebeka mert nem nézem azt a mesét!

KépKép
juba

Regi! Merre vagy?Csak nincs valami baj?Szelike még mindig felkelt éjszaka?

KépKép
juba

Timi!Lehet cd-t elővételbe venni?Mert én nekem nagyon bejön Vikdani apájának a hangja!!!! Olyan jó neked te mindig hallhatod!
Igaz most én is!!!Rajta is van a fülemen a hallgató!

KépKép
juba

Gremese, én sem tom megnézni :cry: :cry: :cry: . Mindenáron madia playerrel akarja megnyitni, de nem ismeri fel a típust. Ha meg társítom bsplayerrel, error :cry: :cry: :cry: .
Timi, nem tudod nekem is elküldeni valahogy?

Rebeka nagggggggggyon jól néz ki!!!!!!!! Minden stimmel 8) . Micsoda karmok és haj :wink: !
Töltöm a 2. számot, majd osztályozom :wink: .
Milyen formában lesznek ezek a számok tálalva: Vikdani Apa funok leszünk, vagy Signal funok :D :D :D ?

Marci baba, nagyon sokat gondolunk rád :( !!!!!

Kakiról pár hete még azt írtam, hogy beált 4-6 naponként egyre. Most naponta 4-6-ra :shock: . Ma minden pelusban volt egy kevés sárga kaki :shock: :roll: . Ennyire változó... :roll:
dettyk

ANIKÓ: NAGYON DRUKKOLOK MARCIKÁNAK ÉS NEKED, KITARTÁS ÉS: +++++++++++++++++++++!!!

(Azt hiszem, Te kérdezted, hogyan szúrtam ki Ádi nyirokcsomójának a megnagyobbodását. Részben véletlenül: elkezdett csúnyább lenni az oltás helye a bal vállánál -- szétterjedt, kelésszerű lett --, de már az első "csúnyulásnál" csak úgy megnyomogattam a hónalját, és egy apró csomót vettem észre úgy két hónapja. Na, az fejlődött egy kb. 2 x 2,5 cm-es nagy csomóvá. Nem szükségszerű ez, van, akinek a pici csomó eltűnik vagy megmarad, de elmeszesedik. És van, akinél így eldurvul, mint Ádinál /vagy mint nálam anno 3-4 hónapos koromban/. A válla azóta szép, mert a gy.orvos Baneocint írt fel rá, ez egy antibiotikumos krém, nagyon bejött.)

Kép
Kép
irina

GREMESE, ANITJA: ZSÓFIKA ÉS NOEL EGYÜTT ÉS KÜLÖN-KÜLÖN IS GYÖNYÖRŰ, NEM BESZÉLVE AZ ANYUKÁIKRÓL!!!
Gremese, nagyon csipolom a képfelirataidat! ;-)

Kép
Kép
irina

Anitja, Juba:

A lányom "Inuyashának" öltözött. Ez egy Japán rajzfilmsorozat az Animaxon megy, legnagyobb sajnálatomra rászokott és gyakorlatilag oda van érte.

Eredeti kép:
Kép

Jelmez:
Kép

Dettyk: én nem Gremeséét küldtem tovább, de megpróbálom, mindjááá! Különben nagyon édesek rajta!!! :D

Akkor röviden leírom: van egy mulatós zenekar, a Signal, annak a honlapját tettem fel a múltkor. Ők 5-en vannak, lagzikban, bálokban zenélnek!
És ebből klikkesedett a párom és a szintis, ők ketten alkotják a Well done együttest. Ők játszák a saját dalokat.
De mindkét együttes párhuzamosan fut. (húú, remélem nem untatlak titeket vele... :oops: )

ÉÉÉsss: Anikóval beszéltem!!! Nincs nagy gáz, inkább csak megfigyelés alatt tartják Marcit. Nagyon jókedvű, nem látszik rajta semmi!!! :D Kap gyógyszereket is, holnap kiderül, hogy mikor jöhetnek haza! Viszont a körülmények nagyon gázak, protakcióval kaptak ágyat (mert nincs) és Anikó még kaját sem kap!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkit puszil és köszöni az aggódást!!!
És a vudut is köszöni, a testvére már Amszterdamban van!!! :D

Kép
Kép
timi26

Na mi ez a nagy pangás csajok?Csak nem altattok még? :shock:

KépKép
juba

Ja, és Anikónak mindezért napi 4000 Ft-ot kell fizetnie!!! :(
Nagyon durva!!!

Irina: hogy van Ádika???

Kép
Kép
timi26

Juba: ja, de én is csak CD-n! Szerinted itthon van???
Elküldök szívesen minden dalt, csak nem akarom hogy megutáljatok, mert apát favorizálom!!! :( :( :(

Kép
Kép
timi26

Juba: Helyszínelők van, biztos azt nézik!! :shock:

Kép
Kép
timi26

Jessz! Oldalt kezdtem!!! Majd a 400.-nál csinálok részeredményt!!!

Kép
Kép
timi26

Timi!Szuper jelmezt csináltál tök jó lett!!!Le a kalappal elötted,mindezt két gyerkőc mellett,ez igen!!!!

Nagyon örülök,hogy semmi komoly nincs Marcikával,de jó!!
Viszont szegény Anikónak még jó,hogy találtak ágyat ,múltkor amikor nekünk is be kellett feküdnünk nekem is másik osztályról szereztek ágyat de csak azért mert még szoptattam különben aludhattam vola székbe vagy nemtom. !!!De mi az,hogy nem kap enni???? :evil:

KépKép
juba

Timi!Részemről reggeltől estig tudnám hallgatni és szerintem a többiek is így vannak vele!És persze,hogy büszke vagy rá én is az lennék ez természetes!!!

KépKép
juba

Lányok! A realplayernek mindent le kell tudni játszania!!! Látom, többen nem tudjátok megnézni az általam feltett videókat. Apával ma nem tudtam erről beszélni, de holnap visszatérek rá, és megoldunk mindent!

Anitja! Már alszik? Ééééédes! Zsófikám viszont még játszott az uccsó szopi után, amit nem szokott. Jaj, ez a Noel! Jól megkavarta! :D De most már alszik! :)

Valamit csinálj plíz az e-mail fiókoddal, mert nem tudom átküldeni a többi képet. Hibaüziket kapok. :(

Szegény Anikó! A többit nem is kommentálom... :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

De dúrva az a 4000 forint a semmiért,de nem értem ,hogy lehetséges ez,hogy lóvét kérnek tőle mire fel????

Alig várom már az új táblázatot! :lol:

KépKép
juba

Emese! Jól bekavarnak ezek a fiúk az életetekbe mi? :lol: :lol:
Akkor mi lesz késöbb?!!!!!!

KépKép
juba

Timi26, akkor Well done fun vagyok :D !!

Szegény Anikó!! Irtó durva ez az eü. :evil: !

Én is el tudnám hallgatni reggelig apátokat :D . Ez a stílus nekem egyébként is nagyon bejön, szambás, jazzes...yess! :wink:
dettyk

Timi látod az apjuknak már most milyen rajongó tábora lett!! :lol: 8)

KépKép
juba

Juba! Később? Apa majd fa testápolóval leápolja az udvarlókat! :wink:

Timi26! Apa nagyon jó! Nem unjuk! Itt mindenki limonádét pisil, mikor meghallja! :wink: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Na asszem én elvánszorgok aludni de elöbb kinyírom a kutyánkat itt ugat az ablak alatt de megölöm :evil:

KépKép
juba

Juba! Ízi rájder öcsém! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na jó kutya megmarad de én tényleg megyek! Bongyiék nem jöttek időbe leváltani nem tudom mi lehet,remélem nincs baj a gyerekekkel!!

Jó éjt!!!!!!!!

KépKép
juba

Timi26! A terasz-talira jöhetne Apa!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csajok jó nagy hülyeség megy a tvben, apa dolgozik, baba alszik, én meg babanet+tv, nem hogy inkább aludni mennék!!!!

Heni
KépKép
heni81

Timi26! Szőke is, a hangja is tuti! Csak a gatyát jól kösse magára, mert tuti lerángatjuk róla! Vagy megdobáljuk bugyikkal! hihihi...

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba, nyugi :lol: :lol: , meg ne harapd azt a kuttyot :lol: !
Timi26, apránként elküldheted az egész cd-t, aztán majd dedikáltatjuk :wink: :D . Most ezt a két számot hallgatom felváltva, most elleszek egy darabig... :lol: :lol: :wink:
dettyk

Én is lépek alukálni! Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese nem is rossz ötlet :-)

Timi gyerekdalokat nem ir?

Juba nyugi!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Én meg a gépet vágom mingyá' szét, olyan lassú :evil: :evil: .
Elkezdtem letölteni a realplayert...azért is megvárom, ha itt alszom el, akkor is :P .
dettyk

Áááá, jóccakát! :? Feladom :roll: !
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: