Cory! Itt is óriási gratula Nektek!

Sok boldogságot kicsi Zsomborhoz! A finom tejcsitől biztos hamar behozza a lemaradást. Balunak külön extra-puszikat küldünk, és drukkolok, hogy jól viselje a távollétedet.
Norci! Engem anyukám piszkált tegnap, hogy mit izgulok, nem én szülök.... Mondtam neki, hogy akkor nem is izgultam ennyire, nem volt rá időm...
Alig vártam, hogy végre hazaérjünk, és itt bőgtem a gép előtt, amikor olvastam a hírt.
Zafi! Akkor mi is benevezünk a holnapi talira, valamikor 12 után érkezünk.
Márti! Ez a templomos történet nagyon rosszul hangzik.

Remélem, a mai esküvő jobban sikerült. Vilkának gratula az ügyeskedéséhez!
Edit! Ha Luca dobálja az étel, elveszem tőle, ez nála azt jelenti, nem kér többet, már csak játszik. Ha mégis enne, persze, kap, de nem dobálózhat vele.
Bogancsi! Drukkok mennek a holnapi bölcsikezdéshez!
Beja! Nektek is!
Megyek is, mert holnap nekünk is bölcsi, és még lenne mit pakolnom.... Előtte még dokinénihez is kell mennünk kitöltetni a törzslapot.
Luca nagyon lelkes, remélem, így is marad... Már mondogatja, hogy a bölcsiben nincs cici, itthon van cici.
Puszi
Andi

Rajzoláshoz én vastag, rövid színes ceruzát vettem neki. Azért vastagot, hogy jól meg tudja fogni, azért rövidet, hogy ne tudja a torkára ledugni, és megsebezni vele magát, és azért ceruzát, mert azt nem tapossa szét, mint a zsírkrétát, és nem maradandó emlék, ha "véletlenül" nem a papírra kerül az alkotás, mint a filctollal. Ja, a mondókák és a dalok is csak mostanában kezdték érdekelni, tavasszal még teljesen potyára vittem tücsökzenére, most meg már illegeti magát, ha zenét hall. Mondókák közül a nagyon rövidek, és valami izgalmas tevékenységgel járók voltak eddig csak a nyerők. Pl. a kerekecske-dombocskát imádja, fogja az ujjam, és húzza a tenyeréhez, hogy még, még.