Sziasztok!
Szandra,
remélem anyósod jobban van már!!!
Gratula Edónak a járásért. Jól érzem, hogy az örömöd nem felhőtlen???
Adrienn,
nagy szerencséd van a dokival. Mit tudsz a klinikai állapotokról? Márminthogy mennyire tolerálják a kismamák kívánságait: pl legyen/ne legyen oxytocin, burokrepesztés,gátvádelem? A vajúdás alatt is együtt lehet lenni apával vagy csak a szülőszobán? Van rooming in? Hány személyesek a szobák?
Csak azért kérdezem, mert nekm valószínűleg másik dokit kell tallnom a kistesóhoz, ugyanis már Ancsival is rengeteget szívtam amiatt, hogy a dokim csak szüléseket vezetett le a Imrében, meg néha ügyelt, nem volt igaz státuszban. Így aztán minden beutalóért a háziorvoshoz kellett menni (a végén még uh beutalót is a házidokitól kellett volna kérnem, na akkor beintettem és a doki megcsinálta a korházban tök szabálytalanul...). Szeretem a dokimat, de nem vállalnám még egyszer ezt a hercehurcát. Küldenél nekem priviben magánrendelés és szülés árakat? Előre is köszi
Ja, és nagyon szép pocakod van. Csini kismami vagy! És most nem azért, hogy az érdemeidet csökkentsem, de Atti pont vasárnap jegyezte meg a Kikában, hogy minden pocis csaj gyönyörű

Sajnos asszem nem pont az én pocimra gondolt....
Ibolya,
remélem lassan végetér a Te fogmizériád is. Figyi, remélem ne okoztam bajt azzal, hogy mondtam Encsinek, hogy eldicsekedtél vele... Néha annyira béna vagyok, egyáltalán nem tudom, hogy mit mondhatok egy gyereknek és mit nem. Olyan édes a lányod egyébként, és tök örültem, hogy a Gerit láttam mosolyogni és a hangját is hallottam (na nem vitte azért túlzásba, de csak megbarátkozik a kis rámenős csajommal...) és a párod is nagyon szimpi. Örülök, hogy átjöttetek!!! És nagyon köszi a könyvecskét, Ancsi most is azzal alszik...
Ja, és remélem hamar sikerül elintézni a gyesedet!!! Utálom a hivatalokat.
Anikó,
ha jó idő van, mehetünk piacolni
És köszi a linket előre is! Hát igen. Szerintem én nem vagyok komplett, ha végre sikerül cipőt vennem, előfordul, hogy rögtön kettőt veszek. Bá, azt hiszem a terhességem alatt mintha nőtt volna egy kicst a lábam, és 35-ös cipellőt könnyebb venni, mint régebben a 34-est. A menyasszonyi cipőm 33-as volt
Remélem Ancsi nem szív ekkorát a lábméretével.
Egyébként én elnézem, ha MAja hisztis,de szerintem ő nem is tud olyat!
Azzal a könyves-teás-bekucorodós dologgal teljesen egyetértek.
Ildi,
Képzeld aztán voltunk a Deichmannban is. Beleszerettem egy picike, 18-as pihepuha, fekete velúr Elefantenbe, de végül lebeszéltem magam róla. 8000 Fr-ba került
Viszont nekem vettünk egy edzőcipőt és egy táskát, bár az egész bolt szó szerint kongott az ürességtől. Én még ilyet nem is láttam!!! Üres polcok egy cipőboltban????
Én is nézem ám Réka blogját, de nem tudok Neked rni ott, pedig ma még regisztráltam is, de nem enged belépni. Úgyhogy itt: tüneményes a kiscsaj! És milyen okos!
Biztos szuper lehetett a hétvégétek, hát én nagyon megértelek! Igaz, mostmár van kertünk, és Atti szerint már nem vágyunk majd olyan sokszor Velencére a telkükre, de egyelőre nem hiszem. Az teljesen más. Bár allergiás vagyok ott valamire, az éjszakák nagyon cudarak...
Ja igen, ez olyan medence, ami labdás, csak hát elég keveset adtak hozzá. Atti vett még 100-at, de még így is elég sovány a helyzet...

De nagyon gáz volt felfújni a hengereket! Aki kitalálta????

Gyertek át egyszer, és akkor kipróbálhatják a tieid is
Ja, farsang! Nekünk bármi jó, majd beírom magunkat a táblába. Szerintem legyen tombola. Hogy szoktátok???
Jaj, még valami. Ha elolvasod, amit Adriennek írtam litániát, akkor megkérhetlek ugyanerre Téged is? Az István tetszene, mint kórház, csak nem ismerek dokit...
Anett,
remélem már Szonja is jobban van!
Tökjó, hogy tanulsz!!! Ne titkold, szerintem inkább légy rá büszke! És a fotózáshoz meg direkt jól jön!
Benettke,
nahát, ha tudsz fánkot süni, akkor kérj a génjeidtől kimenőt!!! Nehogy már fánk nélkül maradjnk miattuk!
Na, majd Te is megtudod, milyen érzés érdeklődő tekintetek közepette pisilni
Hideg zuhanyra még nem volt szükség Ancsinak, valahogy máshogy mindig megoldottam a hisztit

Na, akkor hajrá EDÁra fel
Gyöngyi,
az előző, homeós hsz-edben d-vel jelölöd a számokat. ez ugyanaz, mint a ch???
A csajok tündériek! Vagy ördögiek? Ezen a képen nem tudom eldönteni
Név.............................................időpont...........................óra
Ildikó+Dávid,Réka.......................február .........................mindegy
Adreinn + pocaklakó Dóra...........február .........................mindegy
Anett+Tami+Szonja......................február ........................mindegyj
Gyöngyi+Marietta+Sára................február .......................mindegyj
Katus + Annamari..........................február........................mindegy
Jó éjszakát Nektek!