A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde, megnéztem a képeket, nagyon édesek a gyerekek. Gyönyörű baba lett Villő is, büszke lehetsz rájuk! :D
Az alvós kép tetszik a legjobban. Ott olyan pici gombóc Villő. :D

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Csak gyors bekuk mert a fiam randalirozik.
teszek fel egy képet és ha du. elaludt Viktor jövök :lol:
Kép
reggel így ébreszt
Kép
majd jövök addig is jók legyetek.

valentina

Tünde
Megnéztem a képeket. Nagyon szépek a gyerekeid. Gratula!!! :D :D :D
Az esti program meg még egy darabig ilyen lesz. Sok erőt hozzá.

Gyuzsó
Küldtem email, remélem jó helyre. A címben ugye a @ helyett v volt leütve?

Vali
Látom az éjszakáitok még mindig nem túl pihentetőek. Pihenj, amikor csak tudsz. (Bár tudom kér gyerek mellett ez elég nehéz)

Üdv mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kép
egy kép Gyuzsó segítségével

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Lehet, hogy belejöttem?
Kép
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jaj de szépek a képek!!!!!

köszönöm szépenmindenkitőla köszöntéseket!!!!!átadom Encinek...egyébként ő is nézi itt a képeket...tetszik neki amit lát :D

Kriszta! én is tiszta pötty voltam. ezek a hormonok!nem a fűszeres kaja! bőrgyógyi hülyeséget beszél....én is elmentem anno bőrgyógyihoz, ő mondta ezt nekem. majd később javul, il. el is fog múlni, csak az elején van ez. és tényleg a hormonok miatt, nem a kaja az oka. hidd el!egyél nyugodtan! nem is kentem rá semmit, mert tök mindegy...tényleg magától elmúlik...
Vendég

Adri,
Szép kis/nagy családod van!!

Oltások:
én babatervezés alatt (bogyimentes szünet) mentem a körzetihez, hogy rubeolás nem voltam, nézzük meg és oltsunk.. erre kiderült, hogy pozitív vagyok! Anyukám nem tudott róla :oops: vagyis szinte nagyobb tünet nélkül áthangolódtam

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

ENCINEK Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!!!! Várunk majd képeket. Gabi köszönjük a szüléstörténetedet, nagyon megható volt.

Adri: nagyon jók a fotók. A fa játszótér Visegrád?

Megyek mert éhezik a lány!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!
Dori
[b]Igen, a kép Visegrádon készült még szeptemberben. A többi meg októberben. Most próbálom meg a friss képeket átalakítani. Ha lesz időm teszek fel újakat.
[/b]

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

ENCI DRÁGA!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szülinapos Encibabának NAgyon Boldog Szülinapot kívánunk!

Tünde
Tünemény Villő, igazán büszke lehetsz! :D

Gyuzso, Borsa
Csak nem aludtak az ágyban a csemeték? Bár nem úgy tűnnek? :D
Emmuson az a fejpánt haláli! Mindketten igazi kis divatdiktátorok!!!! :D

Paklincs
Köszönöm! Bár minden kívánságom így teljesülne! :D
Nagyon sokat nőtt Flórka és csoda szép, igazi kislány!

Veronikusz
Jobbulást, gyógypuszik mennek! MA már jobban vagytok?

Lufika
Tóth dokit én is csak ajánlani tudom, és ahogy Paklincs írta tényleg nagyon finom keze van, mindamellett nagyon emeri és nagyon jó szakember!

Annyiszor akartam kérdezni, mi is a legutolsó szülőszoba neve?

Brigi
Ha vasalást is vállalsz tudok egy pár jelentkezőt "kissebb" halom vasalnivalóval! :wink: :D

Hanna

Kép
hanna09

Szülinapos Encibabának NAgyon Boldog Szülinapot kívánunk!

Tünde
Tünemény Villő, igazán büszke lehetsz! :D

Gyuzso, Borsa
Csak nem aludtak az ágyban a csemeték? Bár nem úgy tűnnek? :D
Emmuson az a fejpánt haláli! Mindketten igazi kis divatdiktátorok!!!! :D

Paklincs
Köszönöm! Bár minden kívánságom így teljesülne! :D
Nagyon sokat nőtt Flórka és csoda szép, igazi kislány!

Veronikusz
Jobbulást, gyógypuszik mennek! MA már jobban vagytok?

Lufika
Tóth dokit én is csak ajánlani tudom, és ahogy Paklincs írta tényleg nagyon finom keze van, mindamellett nagyon emeri és nagyon jó szakember!

Annyiszor akartam kérdezni, mi is a legutolsó szülőszoba neve?

Brigi
Ha vasalást is vállalsz tudok egy pár jelentkezőt "kissebb" halom vasalnivalóval! :wink: :D

Hanna

Kép
hanna09

na nem valami nagy a pörgés ma....

Veronikusz! hogy vagytok?Szofika iszik??

Györgyi???
Vendég

ENCIKÉNEK NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

A mamájának pedig nagyon köszi a történetért, annyira jó ilyen könnyed boldog szülést olvasni! Még jó, hogy bementetek vizsgálatra, lehet, hogy ha akkor indulsz el, mikor már a "falat kaparod" (ha volt ilyen egyáltalán) akkor útközben történik meg a dolog?
Mindenesetre hatalmas gratula!!
Aztán majd várjuk a szülinapos képeket!

Napsugár, Holdvilág, Pirkadat!

Vágom a témát, kérdezzetek nyugodtan :lol:
Talán jövő héten bekukkantok az egyikbe.

Most megyek, de később visszanézek!

Ja és majd teszek fel képeket a lakásról, köszi, hogy így érdeklődtök!
De egyelőre kezdem szégyellni, nem tudom előre hogy fog kinézni, mert minden nagyon színes lesz...vidámat akartunk...lesz ami lesz.
Vendég

De még bekukkantok a blogra Villő képeket nézegetni...

este jövök.
Vendég

Lányok!
nincs valakinek Alma cd-je??

Enci mintha tudná,hogy ma az ő napja van,mert annyira rosszcsont.nem akart lefeküdni sem. hiszti-hegyek
de 2kor beparancsoltam az ágyba, mert így akkor tök nyügi lenne estére :shock:
Borsa! asszem te kérdezted, ma feketeerdő torta lesz.
vasárnap a zsúrra csokitorta,aminek a teteje ilyen ehető ostyás. azon lesz a FIFI
Kép
én meg sütök meggyes- máktortát. még a blikkből van ez a recept,multkor kipróbáltam, jól sikerült, finom lett, azért gondoltam
hogy azt sütök a szülőknek :D a gyerekeké a csokitorta. :D
Vendég

Sziasztok!
Gabi: Encinek Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk.
Lufika: Én Teleki dokinál szültem és a szülésznőm Ferenci Böbe volt.

Tünde: Nagyon aranyos Villő meg az egész családod.

Steffi?? Merre vagy?

Teszek fel pár képet nektek amit ma csináltam.

valentina

Amíg még alszik Melinda...

ENCI! SOK PUSZI A SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!

Tünde,, épp mi is most csináltunk ilyesmi képet. :) gyönyörű a babád.

Köszönjüka képáradatot! :) Nagyon tetszik.

Veronikusz,, remélem, vége van a rossz napjaitoknak. Elképesztő, hogy hogy elkap benneteket mindig valami durva vírus vagy mi.

Szia Lufika! Én is Vidás, de sztem a felsoroltak közül bárkit választasz, jól fogtok járni. És ne fejejtkezz meg a szülésznőkről sem. Jó várandósságot!

Cinicini! Néha téged is látni? Mi újság veletek?

Mi megvagyunk, én kedélyileg néha kicsit lent, vagyis nagyon, dehát ez most ezzel jár, utoljára embereket igazán a kórházban láttam, vannak is lelki utófájások bőven.
De egyébként úgy vagyok, hogy amíg nem betegek, nincs panasz, csak szegény páromnak kell elviselnie engem. Már nem vagyok hárpia, csak hát nem mindig hepi.

Ezt elküldöm és próbálok képet tenni én is.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
Lassan megyek fodrászhoz...

Kép
Ezt a szivacsot Tündééktől szoktuk kölcsönvenni... :)

Kép
Igen, szép lassan tokám is lesz...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
Heló, én is itt vagyok ám...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme,Valentina! csodálatosan szépek a babák!!!!
Tünde megnéztem a blogot, csudaszépek ők is :D
Vendég

Encinek Boldog Szülinapot!!!♥♥♥
Alma cd-nk nincs, de Kolompos annál több, nagyon hasonló. Asszem az énekes is ugyanaz

Renáta

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Miért nem tudok színesen írni? Kiválasztom a színt, de nem lesz csili-vili, csak uncsi fekete...Pedig Encinek narancs betűket szerettem volna...

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Szia memme!

Ha még vagy.... :lol:

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni,
karácsonyi avatar? :lol: :lol: szépek vagytok!!

Memme,
hatalmas leány, hát még a haja! :lol:
És mindketten tiszta anyukájuk!!!
hárpiaság elmúlik! :wink:

Gabi,
összefutott a nyál a számban olvasva atortakínálatot!! nagyon jó ünneplést!! alma cd sajna nincs..

Valentina,
micsoda kiskrapekotok van, a szeme sem áll jól!! :lol:

Hanna,
ágyban aludni??? :lol: bulizni!!

Vali,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk holnapra!!
hát, mindenkinél eljön az idő, amikor az alvás már nem pálya, csoda, hogy eddig húzta! :lol:

Mi úsztunk ma és nem sztrájkoltunk!! és ennek nagyon örültem!!! azért hétvégenként elmegyünk apás pancsira! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi!
Hmmm ez fini lesz, jó nálatok vendégnek lenni :D
Enci, fel van pörögve? Nem csoda egy ilyen nevezetes napon! :D

Zsu!
Örülök az uszinak! Msn? ;)

Hanna!
Ágyban alvás e két porontynak ismeretlen na de bandázni azt lehet! :D Jól vagytok? Fogacskák?

Tünde!
Kicsi a világ :D Mikortól tanítottál ott?

Memme!
De édik :D Depi ellen küldünk boldogságmanót! Hidd el ha a nap kisüt neked is jobb kedved lesz! Pláne 2 ilyen gyönyörű lányzóval, mellesleg tiszta mamája mind2!

Vali!
Alvás nuku gyere át itt atábor a nemalvó manóknak! :D

Reni!
Elfelejtettelek üdvözölni ne haragudj örülünk nektek!

Adri
Micsoda képek! Tök jó hogy sikerült én mondtam hogy Zsu a mágus ;)

Mi ma jól kijátszottuk magunkat a vendégekkel Emmus nagyon élvezte :D

Mindenkinek szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Valentina!
Viktor is nagyon ügyi már :D

Orsi

borsa

Gabi!
:wink:

Kép
tikó

Drága Druszámnak, ENCIKÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Mi jól, Bene ma összesen 3 órát aludt... kezd belerázódni a nappali alvásba. :wink: Kicsit még betegen, kicsit még nem mehetünk közösségbe 1 hétig, de sebaj, legalább van alibim, miért nem megyek le lift nélkül Benedekkel.

Lufika, sok szerencsét, mindenki valóban szupi.

Sajna nagyon mennem kell.

MEMME, iszonyat édesek. Fel a fejjel, és ha néha bőgni kell, hát rajta, természetes! :D
vbea

Eni!
De jó! Gratula benének az alváshoz! :D

Orsi

borsa

Bocsánat Benőkének!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Egyik babuci szebb mint a másik! Még jó hogy gondoltok a csak "nézegető" üzemmódú anyukákra is :lol: Olyan megnyugtató! :D :D :D

Ma volt itt a doki. Azt mondta, ő nem érzi annyira az aceton szagot, de ő is látta, hogy botrányos Szofi ivási készsége. Most kap extra híg tápszert. Ha tudom ropiztatom. Reszelt alma nem jött be. Banán 3-4 falat, de csak mert mi is ettünk. Evett 1/2 üveg sütőtököt. Kapja a B6-ot + homeos "deadalon"-t + Normaflort. Délben volt a reggeli tejecske miatt egy gyenge pisis pelus. Viszont ma már volt egy nagyon erősen hasmenésen is. :oops: Ma még csak egyszer hány hajnali 5-kor. A külvilágot elvágtam. Köztük a szembe-szomszéd „Ész” nagynénémet is. Megfogadtam, hogy csak egy embert követek. A többiek csak mérgelődjenek. Ők az én gyerekeim és én megyek velük kórházba ha kell, így én döntök hogy kire hallgatok. Akinek nem tetszik az … le van sajnálva. :D :D
Kata sajnos tegnap este és ma késő DU is hányt. Ő is kapott a fenti 3 gyógyiból + csináltam neki cukros (+ inci-finci sóval) nagyon világos Earl Grey teát. Most hűtöm neki a második 2,5 dl-t. Előbb mondta, hogy ő már meggyógyult. :D :D Bárcsak Szofi is ilyen kis Okoska lenne, hogy vedel!!!!!!
Én tegnap 2X szaladtam és most se túl jó a gyomrom, de kibírom. :D
Ja! Beutalót azért kaptunk a 7végére való tekintettel. :oops:

Ezer bocsi most Mindenkitől hogy nem reagálok senkire, de ….. most nem megy :oops:

Puszi

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Annyira sajnálom! Millió gyógypuszi és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi

borsa

Drága Encike!
Isten éltessen sokáig! Boldog szülinapot és jó ünneplést Neked!

Kép Kép

Kép
vkbrigi

Enci, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Veronikusz, jaaaaj, jobbulást!!!!!

Képek isteniek, bocsi, de nem bírom felsorolni, de nagyon jó, hogy mindenki szórja őket! Olyan jó nézegetni a fórumot, ha sok a kép! :D

Tünde, ááá, nagyon édes, szemkifordítós meg félelmetes nagyon!!!! Még sose láttam ilyet, milyen hihetetlen dolgokat csinálnak a pici babók, emlékszem, Dani issszonyat nagyra düllesztette ki a szemét néha a sötétbe, rám meg azzal hozta a frászt! :lol: :lol:

Memme, Eszter hasonlít pici Melindára, nem?? Nagy Melinda is édes persze, mind két kislányodnak tünemény a sérója! :D

Gyuzsó, érzem én, hogy fenyegetve vagyunk Micu által Laránál! Csak vigyázat, mert Dani idősebb és ellátja Micu baját,ha ökölre mennée ka fiúk a kisasszonyért!! :D Vagy hátha léha lesz a leányzó és akkor mind a kettőnek lesz helye a szívében! :wink:

Reni, üdv itt!

Vali, remélem holnapi méredzkedés rendben lesz!

Visegrád szuper volt, istenien éreztük magunkat és Dani is nagyon jól szórakozott, egyszerűen nem bírtam őt kirángatni a vízből, annyira élvezte!!! Még gyorsan néhány kép is belefér fürdetés előtt...

Kép Csapó Dudi Kép mosoly Kép áll a baba

KépKép
barimami

Tünde, Bene barna haja nekem is új volt!!

Steffi, Martinod nagyon édes!!!! Nálam a napszemcsis volt a nyerő egyértelműen!!! Azon egyszerűen imádnivaló a mosolya!! :lol: :lol: És látszik a temérdek fogacska is! :wink: Képzeld, Olaszországból kaptunk egy kis bakancsot Daninak párom egyik rokonától, így lehet, h egy időre megoldódott a cipő-kérdés! :roll:

KépKép
barimami

Nagyon édik a babák, olyan jó, hogy ilyen sok képet raktok fel!!! :) :)

Veronikusz,
kitartás és további sok sok gyógypuszit küldök! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azt hiszem igazad van, hogy csak egy embert követsz és hogy te döntesz!

Renáta,
mindig megakad a szemem a vonalzódon és annyira irigyellek, hogy ilyen sokáig szoptatsz! Szeretném, ha nekem is menne majd.
Van valami, amit szerinted másképp csinálsz, vagy kitartóbban, mint ahogy azt szokták (vagy tanácsolni szokták)? Lehet, hogy ez furcsa kérdés, de tényleg érdekelne a véleményed. Jöhet privibe is.
Köszi!

Gabi,
micsoda torta hegyek! Biztos szupi lesz a zsúr! Ma hogy telt az ünneplés?

Encsike?

Steffi?

Mi van Veletek?
Vendég

Mégegy gyors kérdés:

van szülésfelkészítő a Kútvölgyiben? Vagy bármi ahhoz hasonló?

Mondjuk ez nekem még ráér, de elég csak a pultnál érdeklődni?
Vendég

Gabi
Enikőnek boldog születésnapot!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket. Memme, hasonló tónusúak a lányaink. És a méreteik is :)

Gyuzsó, az alagutas szövegedet meg elloptam :)

Veronikusz: :(

mtunde

Borsika, igen, igen, a szülőszobalátogatás előtt van asszem az előadás a szülésről, de van még sok másról is, meg van csecsemőosztály-látogatás, arra is menj el mindneképp, olyan jó volt látni azt a sok babót!! Engem nagyon megnyugtatott! De ki van téve a pultra egy prospektúra, aminek egyik oldalán anno ilyen KRIOs hirdetés van (sárga), de az valójában ha kinyitod ,akkor a leírása az előadásoknak, sok van és biztos érdekesek, bár én csak ezen a kettőn voltam.

KépKép
barimami

Encsike, privim megkaptad?

KépKép
barimami

SZiasztok!

Na itt vagyok...letöltöttem a képeket...
mindjárt rakom is fel.
Na nem találjátok ki mit kapott anyósomtól-a dobszerkót, amit karácsonykor letiltottam :evil: de mindegy, ma nem mérgelődőm!

Most amúgy is a szülőszobán "vajúdok éppen". :D :D 1 óra múlva fog megszületni Enikő. :D :D

és akkor a képek
Kép puszi 2 oldalról
Kép elfújom
Képhú de finom
Vendég

SZiasztok Csajok!

Visszaolvastalak titeket, de reagálni reménytelen. :roll:

Tünde
Nagyon gratulálok! ANnyira szép!!! Benedek meg már annyira nagy!! MEgnéztem a blogot, tök jó. :lol:

Eni
Benő nagyon édes, rengeteget változott mióta nem láttam. Örülök, hogy túl vagytok ezen a költözéses dolgon. Iszonyú lehetett. Ja kérdezted az olvasást. Jázmin képzeld nagyon szereti. Egész pici kora óta. Csak akkor van nyugiban, ha mesélek neki. Imádja a könyveket, a legkedvencebb játéka. Szeritnem ez gyerekfüggő. Mármint hogy leül-e nyugiban hallgatni. Jázmina többi játékkal van úgy mint Benő. Az égvilágon mindent odacipel nekem, aztán odaadja, persze ha elveszem akkor követeli vissza. Szép...

Barbi

Megkaptam a fotókat! Édes. Nem semmi hogy elalszik a nappaliban. Jázmint el nem tudom képzelni hogy elalszik így valahol. Mármint hogy ott vannak körülötte és mozgolódhat. Kocsiban elalszik, ha alvásidőben utazunk, de szerintem máshol nem. A visegrádi képek is jók. Hogy dobja a labdát. :lol: Nem ismerem azt a bölcsit. Mikortól vinnéd?

Steffi
Jól olvastam, hogy nyáron remélhetőleg már 4-en mentek nyaralni? Erről lemaradtam! gyorsan írd meg!!! Lécccciiiiiiii!!!

Heni
Látom nálatok is zajlik az élet! De azért néha te is jössz, bár lelkiismeretesebben mint én. Ági-ranid??? Szólj!!!! :lol: :lol: :lol:

Minden újnak üdvözlet, akivel még nem "találkoztam". Sajnos csak ritkán tudok jönni....

Mi jól vagyunk, igazából semmi újdonságról nem tudok beszámolni. Jázmin természetesen egy tündér. Arany életem van. :lol: :lol:
Egyre többet dumál, igazából foylamatosan ha ébren van. Mindent utánoz. Vicces.
SZóval meló, meló, meló, meg autóvásárlás, meg minden hülyeség. Nincs egy percem sem komolyan. Na de nem panaszkodom.
Mostmár valamikor egy hétvégére elmegyünk pihenni. Az az igazság, hogy azt terveztük, hogy kettesben megyünk Ákossal, de ahogy közeledne az idő, hogy le kell adni Jázmint a nagyszülőknek, megállapodtunk, hogy inkább menjünk hármasban. :) Még sosem hagytuk fél napnál többre úgy hogy vagy én vagy Apa nem volt. NEm tudom rászánni magam. El nem tudom képzelni, hogy két napig mondjuk nem látom, vagy nem mi fektetjük. le. Ti hogy csináltátok??? Azért már így egy év után csak el kéne menni kettesben is, de nem nagyon megy. :roll: Szerintetek rávegyem magam? Meg persze Apát is. :lol: Ráadásul barátok már szervezik nyárra az egy hetes nyaralást, gyerkek nélkül. Hát ez még most nekem szinte elképzelhetetlen...

Kép
gyorgyi33

és a vicces kategóriába is küldök egy képet

:D :D
Kép majszolok
Vendég

sehol senki????

valaki?hahó

na akkor jó éjszakát

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocs az eltűnésért, de valami miatt minden szabad percemet alvással töltöm... :shock:

Szépen sorjában:

Eni! Kicsit ugyan megkésve, de boldog szülinapot Benőkének! Jók a képek! És jó, hogy rendeződik a nappali alvás!

Na meg Cinicini Mirájának!

És mára meg Encinek!

Ezen kívül üdv az újaknak, Adri, Encsike, Lufika!

Az összes kép fantasztikus, inkább el sem kezdem felsorolni, mert tuti kihagynék valakit!

Barbi! Örülök, hogy jól telt a wellnes!

Gyuzso! Nagyon jók a bandázós képek, irigykedem is rendesen.
Lehet ám nálunk is a waffel-party, van jó nagy étkező-nappalink, egybe van nyitva, már volt tesztelve sok gyerekkel...

Tünde! Üdv újra köztünk, nagyon jók a képek, megnéztem a blogot!

Memme! Ti is gyönyörűek vagytok, és egyelőre csak kitartást tusok kivánni, én (még) nem tudom, milyen 2 gyerekkel az élet.

Györgyi! Jó hogy te is itt!

És akkor rólunk: ma voltam Tóth dokinál UH-n, és láttam, ahogy pulzált, aminek pulzálnia kell!!! :lol: :lol:
Kaptunk képecskét is, mindjárt felteszem.
A kórházban zárlat van még mindig, az uh-kat és a ctg-ket a rendelő 2. emeletén csinálják. Nem tudni meddig, az Ántsz rendelte el.
Asszem, hogy ez a terhességem nem lesz olyan problémamentes, mint Lénával volt, nem esnek jól a dolgok, és baromi érzékeny vagyok szagokra. A peluscsere különösen nehezen megy...
na mindegy, én akartam... :wink:

Most röviden ennyi, csinálok majd vonalzót is, szombaton meg indulunk síelni, addig azért még megpróbálok jönni.

Jóéjt mindenkinek!
Kép

gyengébbek kedvéért: a két kis + között van az embrió, 4,2 mm-es, a másik a szikhólyag...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

borsika

Nem hiszem, hogy különösebb titka lenne, hogy Iván még szopizik. Nekem legfőbb elvem, hogy senki véleménye nem befolyásolhat (főleg a védőnőé és a dokié nem), csak amivel tiszta szívemből együttérzek. Ez vonatkozik a nevelésre és a szoptatásra is. Amikor Iván sír én felcuppantottam, nem érdekelt, hogy mikor evett előtte, ha fél órája, akkor is. Hat hónapos kor után kezdtem kóstoltatni vele a "szilárdat" és azt is kizárólag szopi után. Ugyanis ha jól lakik még tejcsivel, akkor felesleges a hozzátáplálás, és ez kortól független!!!! Vannak babák, akik akár egy éves korukig csak szopin élnek és sztem ez a jó. Tul.képpen egy éves korig az anyatej kellene, hogy a meghatározó legyen számára. Iván most lesz másfél éves, de egész nap eszik meg egy bbiételes üvegnek megfelelő szilárdat. Ennek ellenére jó húsban van :P Pedig nem lóg cicin naphosszat. Talán a legfőbb titok abban van, hogy szeretk szoptatni. Sokan egy évesen elválasztják a babát, mert a szoptatás kötöttséggel jár :( Ez igaz, de sztem erről szól egy kisgyerek :oops: Aki meg nem szeretné elválasztnai, ahogy én látom, sokszor ott hibázza el, hogy a védőnő vagy doki "utasítására" szopi előtt kezdi adni a szilárdat és mivel így megtelik a pocak (jó esetben) anya főztjével, már nem kéri a tejcsit :?
Röviden :lol: ennyi...
De bővebben a www.lll.hu honlapon olvashatsz erről és egy sor okosságról is. Én javarészt mindent ezek az elvek alapján csinálok...

Renáta

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni,
tök jókat írtál!! mi is nagy szopi bajnokok vagyunk! :lol:
de ehhez eltökéltség és magabiztosság kell és bizony sok anyukát rossz irányba visznek a "hozzáértő" orvosok és védőnők..

Barbi,
szépek vagytok, akkora már daniii koma is!! nyáron fürcsizhetünk együtt is már csapatosan!!
Larára csak óvatosan hajt Miklós, ő olyan visszahúzódó típus, nem csapja le Larát a kezetekről!! csak élvezi az "idősebb hölgy" társaságát :lol: :lol:

Györgyi,
végre néhány sor! örülünk ám!! én sem tudnám otthagyni Manót, majd eljön az idő, amikor elengeditek!!

Tünde,
láttam a én is a blogot :lol: :lol: , jó helyre került az alagút!!

Eni,
gyógypusszok mennek!! Legális liftskippelés! :lol:

Veronikusz,
elég 1 ember véleménye!! Kata annyira aranyos!! Szofi meg hátha lassan kifelé jön!! Neked meg kitartás és nagyon sok erőt küldünk!!! le a kalappal Előtted!!!

Lufika,
üdv itt!!! én is Tóth dr.-Zachár Erika! nem tudsz rosszul választani!!

Nekünk napok óta jön a felső 2 metsző, már recés, szar éjszakánk volt, de hétvége jön, tudunk pihizni!! és hátha mostmár kevésbé lesz fájdalmas..

:wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: