A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

beber77 köszönöm.
Puszi nektek. Jóccakát
grillázs

Grillázs!
Azért ne melegítsd túl magad! Attól még följebb szökhet a lázad, úgy tudom.

Kép

Ez a kisangyal majd vigyáz rád az éjjel!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi!
Mi is ezt gondoltuk,azért is szorgalmazták hogy mehessenek haza.
16 nap,semmi friss levegő,csak a kórterem... :oops: :oops: :oops:
Naná hogy hospitalizálódott szegény.
Na az a lényeg hogy túl vagyunk rajta.Jól le is fogyott szegény. :(

szurikáta
szurikáta56

A gyerekek szerencsére gyorsan regenerálódnak. Pár nap és olyan lesz, mint új korában!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó éjt Grilli és ápolgasd magadat Kép ez most gyógyszuri! Kép

szurikáta
szurikáta56

Moncsi!
Igen.Igazi kis túlélő bajnokok :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Most át kell adnom a helyem a család erősebbik felének. :lol:
Meg mindjárt jön a 2. számú kedvenc dokim is (House), és addig ágykészre kell igazítanom magam.
Szép álmokat mindenkinek!
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Puszi Moncsi jó éjt!

szurikáta
szurikáta56

Kép Mindenkinek jó éjt!

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok
Voltam kenetet, jövőhéten eredmény. Ha jó, és nem lesz ciszta akkor indulunk. Kb. 1,5 hét és ha minden jól megy, szurizok én is!! :wink:
Grillázs
Ha beveszel egy lázcsillapított az még nem baj, én is jártam úgy a Kaáliba, hogy múszáj volt. Akkor azt mondta a doki, hogy nem baj. Kettőnél többet nem szabad. (Nem tudom Apánk erről, hogy vélekedik.)...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó reggelt lánykák!

Ennek a bogyra nevű szipirtyónak küldtem egy privát üzenetet a következő szöveggel:

Hogy lehet valaki ilyen tapintatlan? Nézd már meg hova írod a hülye reklámodat!
Ez a fórum nem gyerekesek, hanem gyerekre várók fóruma. Értem én, hogy fontos eladnod a használt babaruháidat, de előtte megnézhetnéd hol reklámozod!

És akkor még finom voltam....

Rólam: kellettek a gyógysugik, kicsit jobban vagyok, mert már csak hőemelkedésem van, ami valljuk be, kora reggel szintén nem ad megnyugtatásra okot. De az esti zuhi jót tett, utána beájultam az ágyba és bár meg akartam nézni a dr. House-t, már a főcímzenéjére se emlészem :oops: :oops:

Azért elkenődtem rendesen. Úgy vigyáztam magamra, hogy csak. Erre nem lebetegszem? Jaj, olyan peches vagyok! :( :(
grillázs

Sziasztok! Válaszoltam is Grillázsnak, de úgy érzem mindannyiotokra vonatkozik így leírnám ide is:

Szia!

Sajnálom, hogy ennyire felzaklatott a dolog, természetesen meg szoktam nézni hova írom, A ti topikotokat szerettem volna elolvasni, ugyanis a jános kh-ban dolgoztam szülésznőként és sok Dévais anyuka szült ott.... így bele olvastam, az ablak fenn maradt a férjem azthitte, hogy csak elfelejtettem elküldeni az üzenetet, hát elküldte mielőtt kikapcsolta volna a gépet....
Mindemellett persze nagyon sajnálom, és remélem hogy minyájotoknak mielőbb szüksége lesz babarucikra! Smile

Kívánok sok kitartást (illetve remélem nem kell már sok), és persze szerencsét, főként türelmet, és egészséges kisbabákat! Smile

Bogi a szipirtyó.....

UI: Grillázs neked mielőbbi jobbulást!

KépKépKép
bogyra

Bogyra - részemről megbocsátva, csak az utóbbi időben túl sok a reklám és szerintem itt már sokunknak tele a puttonya vele.
grillázs

Kép Kép
grillázs

Húúúú csajok, ilyen még nem volt, hogy ennyire szélcsend legyen itt a topicon... Kép Mindenki téli álmot alszik?

Tessék már feléledni! Kép

Az, hogy én betegeskedek Kép, az egy dolog, de hol az a sok cserfes csajszi, aki miatt sokszor alig bírok visszaolvasni? Vagy mindenki átment - csaK olvasok - üzemmódba?
grillázs

Szia Grilli!

Köszönöm a táblázatot,olyan jó nézni..... :D :D
Puszi
angyal73

Angyalka - hát még hogyne!
De jó hogy jöttél. Már kezdtem azt hinni, hogy ma csak magamban beszélgetek :(
grillázs

Sziasztok!
Csak beugrottam mindenkinek szép estét kívánni!
Grilli, köszi a táblit! Bár messze még a célvonal, de jó érzés, hogy egyáltalán az indulók között ott vagyok :oops:
Remélem, jobban vagy!
Mindenkit kerüljön el messzire minden nyavalya! Ez egy anti-átok volt :D
Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Na haragudjatok, de megint csak kérdésekkel jelentkezem. Köszönöm Grillázs az invitálást a táblázatotokba. Hát nagyon jól néz ki és jó látni, hogy ki hol tart, megköszönöm ha így kezdőként én is bele kerülhetek.
Én 32 éves vagyok, az első inszem előtt vagyunk (most már csak a mensest várom, hát ilyen se volt 3 éve :shock: ), Diósdi vagyok.

A táblázatból is látszik, hogy a legtöbben lombikoztok. Ez azért van, mert az inszem nem eléggé sikeres, vagy eleve lombikkal kezdenek az orvosok, ha ez indokolt?
Szeretnék tanácsot kérni,hogy érdemes-e étrendet változtatnom, mozgást, bármit?? Azt olvastam itt hónapok óta, h "nyomjátok a húst" meg a vizet. Ezt már elkezdtem, mert a víz nagyon nehezen megy le, van hogy csak 0,5 litert iszom egy nap. :cry:

A legjobban a szuritól tartok. Tudom, hogy a topik szerencseszurija már megvan :) Milyen magatoknak beadni? Arra gondoltam, hogy megpróbálnám, főleg a rossz tapasztalataitok miatt. (Itt az ügyeleten történt hatóanyag nélküli beadásra célzok)..

Szóval szeretnék kérni jó tanácsokat tőletek amik segítenek elindulni ezen az úton.......

Nagyon köszönöm előre is, és kívánom, hogy mindannyiunknak nagyon hamar sikerüljön kismamává válnia. Aki pedig már kismama, az nagyon vigyázzon magára és a pocakjára!

Puszi Nektek,
Adri
padri75

Padri - én pl inszemezek, de sok lánynak eleve kizárt hogy inszemezzen, mert vagy el vannak záródva a petevezetékei, vagy más ok van - itt most nem a táblicskus lányokról beszélek, hanem általában.
A fél littyó víz nemhogy az inszemhez, de a napi léthez is édes kevés. Nem tudom mi a munkád, én pl irodában dolgozom, úgyhogy a két literes szénsavmentes ásványvizet kiraktam magam elé, hogy lássam és figyelmeztessen: innom kell belőle. Egy idő után megszokja az ember és nem kell a figyelmeztetés.
A szuritól nálam jobban ember nem fél, én képtelen lennék magamat megbökni, de a környezetemben szerencsére van olyan, aki megkínozzon:)
grillázs

ja, és természetesen beszerkesztelek a táblicskuba :)
grillázs

Ja, amúgy beléptünk a februárba, úgyhogy Zel, Gizmixxx, Szépem, Yamita, Kagyló, Padri! Rajtatok a világ fél szeme, a másik fele meg a már cél felé igyekvő Plümőn, Katócon, Finchen, Andin, Beuson és Kovácsné Katin és a célszalaghoz legközelebb járó Tatun és hanyatkán. (ja, meg így betegen valahol én is ott kullogok)

Tatuka - hétfőn csinálsz tesztet?
grillázs

Sziasztok
Grillázs
Nem is tudom, hogy mi van a csajokkal. Lehet, hogy rosszul látok és tele van írással a fórum. ....

Padri
Grillázs leírta, hogy milyen okok miatt van több lombikos. De attól még neked sikerülhet az inszem, hiszen soknak sikerült. Itt mindenki örülne, ha nem kellett volna lombikolnia, hanem inszemmel....

Bodza
Hogy vagy? Régen jártál erre!!! Sokat gondolok rád!!! :wink:

Tatulány, hanyatka
Pocak? Van már valami jó híretek? Lassacskán várjuk a tesztet!!!!
Szorítok!!!!

Ki fog velem kezdeni?(Zel, Yamita, Szépem, gizmixxx). Hogy álltok? Felkészültetek?! :lol: :wink:

kagyló

Padri - csak megnyugtatásul: láttunk már itt a fórumon első inszemre ikerlányokat :)

Kagyló - tegnap teljesen le voltam taglózódva, hogy micsoda csend van itt... már tényleg magamban beszéltem :(
grillázs

Már megint nem tudok volv., csak nagyjából, de sokat gondolok rátok, meg Pke most alszik és már régóta meg akartam nektek mutatni az újdonságot, a fogacskáinkat, nah meg Katócnak beígértem egy Pistikét. Puszi, már ébredt is, megyek vele sétálni és Pke a mellékelt mosolyt dobja nektek csókjaival egyetemben :)
http://kepfeltoltes.hu/view/080201/K_p_ ... es.hu_.jpg
beber77

Grillázs, akkor vedd a mintát "elsőinszemikerlányról" :lol:
beber77

Beber
Juhé! Milyen édesen mosolyog!
:lol:
Grillázs
Azt nem lehet mondani, hogy a strandon lehetnek! :wink:
Akkor merre járnak?!
Mostanában este érek haza, és mire ide jutok a géphez elég késő van. Eddig nem gyöztem vissza olvasni, most meg alig találok valamit... :roll:
Ezért nem igazán van mit írnom!!!
Ági
Hogy vagy? Milyen feleségnek lenni? Picikék????

kagyló

Beber - hú Pké-nek micsoda hajkoronája van! Nekem nincs ennyi! :) És látom a rizsszem-fogacskákat is :)

Amúgy Pke is jó mintának, de az ikerlyányoknak is nagyon tudnék örülni :)
grillázs

Kagylónak igaz van, Ági azóta nem jelentkezett, hogy asszony. Ági! Ági! Azért nem ilyen leterhelő az asszony-lét :)
grillázs

Nyugi grili, majd ha szoptatsz még annyi hajad sem marad :lol:
beber77

Friss házasok, akkor még nekem is megterhelő volt :lol: :oops:
beber77

Beber - ó, én kopaszon is nagyon boldog anyuka leszek :P :P
Neked lehet, de ne feledjük, Áginak hárman is laknak a pocakjában :) Meg hát úgyis tudja, hogy várjuk az élménybeszámolót :)
grillázs

Kagyló - már második alkalommal próbálok beregisztrálni a noivonal-ra, hogy csinálhassak én is vonalzót, de nem engedi.
Lányok!
Esetleg tudtok olyan vonalzó-készítő honlapot, ahol a tesztelést is meg lehet febrikálni?
grillázs

Grillázs
Pedig könnyű!!! Mit nem értesz? Szóljál!!!
Beber
Nekem lehet kopasz a fejem, csak anyuci szeretnék már lenni!!!

kagyló

Kagyló - regisztrálni nem engedett a kis piszok.
De sikerült csinálni a ticketfactory-val.

Kép
grillázs

Grillázs
Mit mutat a vonalzód???

kagyló

Ja, a tesztet!!!!! :oops: :oops:

kagyló

Jaj, pedig direkt azért választottam ilyen hőmérőre emlékeztető izét, hogy egyértelmű legyen... meg hát oda is írtam.... :roll: :roll:

Kép
grillázs

kagyló

Grillázs
Bocsika!!! :oops: :oops: :oops:

Angolul nem tudok, de rájöttem azért!!!!
Szóval 11 nap múlva várható a nagy nap!!!!! :wink:

Olyan sokan indultak most, hogyha a táblázat nem lenne, akkor nem is tudnám követni.
Érzel már valamit?

kagyló

grillázs
Miért van már tatulánynak zebrája?? Hiszen 4.-én van tesztje. Már most pozítivat tesztelt?!
Akkor gratulálhatók neki?De bunkó vagyok!!! :oops:

kagyló

hú kagyló, ez nagyon rendben van :)
Ez másoknak is hasznos :)

Én még egy ilyet találtam anno:
http://lafemmebonita.com/cgi-bin/index.cgi
grillázs

Nagyon jó!
Akkor most el is mentek mindent!
Legalább 6 vonalzót fel teszek majd (babást). :lol: :lol: :wink: :wink:

kagyló

Kagyló - nem tudom tatu tesztelt-e már, mert még nem írta, a zebrát én előlegeztem meg neki még akkor, amikor bekerült abba a mezőbe. A többieknek (hanyinak meg nekem) azért nincs, mert nem fért oda.
Már próbáltam, esetleg a nevünk mellé odaférne, de majd ha tatu már átkerül a sárga mezőbe :)
Addig hárman osztozunk azon a zebrán :)

a taknyomon, a köhögésen és a gyenge közérzetemen kívül nem sokat. Most is fekszem, ömlik rólam a víz. Nagyon elkapott ez a mocsok betegség. Amúgy a pocakom feszül, de annyira ramaty állapotomban vagyok, hogy nem csodálkoznék már semmin... :(
grillázs

Úgy tudom a megfázás, nem befolyásolja a sikert! Valahol ezt olvastam! Lehetsz te még babás! Ennyire azért nem kell már most lemondani mindenről. Erős kisbaba lesz, kapaszkodni fog! :wink:
Én sem értem, hogy miért van az, hogy amig várakozol semmi bajod. De amikor indulni akarsz mindig lesz valami, ami vagy elhúzza, vagy végig szenveded az egészet. Olyan sok lázcsillapított sem szabad bevenni. Ki kell feküdni! Még 11 napod van, az még hosszú idő.

Így már értem a zebrát!
Arra gondoltam megint átugrottam valakit!
Igaz, nem sokan írnak mostanában, követni most biztosan tudom az eseményeket.

remélem mindenki jól van, és nem azért nem jelentkeznek mert baj van. Hanem mert sok a munka, vagy álmosak!!!!

kagyló

Zsembike
Te miért nem jössz?

kagyló

kagyló - aranyos vagy, köszi. De muszáj bevennem lázcsillapítót, mert anélkül meg az egekbe szökik. Igyekszem keveset és csak olyat, amit lehet, de sajna muszáj.
Én is abban bízom, hogy minden rendben lesz, de hát azt azért én is látom, hogy ez nem egy szimpla megfázás. És a fél ország beteg, tehát nincs min csodálkozni.
grillázs

Jaj, Grillázs
Csak nem ezt a kis alj.... influenzát kaptad el?!Ne már!
Miért most kellett ennek jönnie?
Nem bírt volna várni???
Azért is most ki fog cseszni fele a picike a pocakodban, majd megmutatja neki, milyen erős!!!!!!!!!!!!! :wink:

kagyló

kagyló - hát ajánlom is neki, hogy erősebb legyen, mint az anyukája! :)
grillázs

Még szép!!!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: