A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Bocsi, nem direkt volt, esküszöm. Lefagyott a gépem. ki kellett lépnem aztán vissza, most meg látom, hogy elküldte az összes nyomásom:-)
Vendég

Milénamóni, Silka: etetésnél szerintem is ez a helyes taktika. Mi eddig 2 ízt szoktunk meg. Őszibarack és sütőtök.

Amit próbáltam de nem jött be:
-alma ( eddig 2 x adtam neki, de nagyon szorulása lett tőle, úgyhogy hanyagoltam )
-Sárgabarack ( eddig 1 x adtam neki, de felpuffasztotta nagyon )

Szóval marad egyelőre az elsőként említett két íz. Ezeket már szoktam keverni úgy, hogy délelőtt egy kis őszilé, délután sütőtök püré.
Vendég

Én arra lennék kiváncsi, hogy ha teljesen ki akarunk helyettesíteni egy evést gyümölcsre akkor mennyi pürét kell megennie?

HM????

Bea 100 ml-nél többet püréből nem eszik.
Viszont ha levet adok neki ( sütőtök lé, őszilé ) abból megissza a 200 ml-t.
Vendég

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkot!!
Még nem olvastam vissza!
Elmentünk gyerekorvoshoz reggel mert még mindig volt(és van is) vér a székletébe! De szerencsére nem talált semmit,megnyomkodta a hasát kérdezte,hányt -e,volt-e láza? De nem volt szerencsére semmi ilyen! Kaptunk egy székletfogó tápszert,és a normaflorét kell továbbra is használnunk!
Kicsit megkönnyebbültem,azért remélem gyorsan lesz javulás,ma szegény már hatszor kakilt.

KépKép
juba

Sziasztok!!!

Meglepi van a G-mailen!!! :wink:

Anikó, Juba: nagyon remélem, hogy csak ijesztgetnek titeket a bébik!!! Szorítok, hogy inden rendben legyen!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Banán: én sehol sem olvastam, hogy nem szabad adni... :roll: Sőt, a kezdő bébidesszertekben is sokban van banán!!! Most akkor mi van!!! :shock:

Era: szerintem a gyümölcsé nem telít annyira! Egy adag annyi ami után már nem éhes a következő etetésig. VikDannál ez egy bébiételes üvegnyi!

Majd még jövök!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26, na mit hallgatok :D :D ?! (Már harmadszor 8) ?)
És mitől borsózik a hátam?! :lol: :lol: :lol:
Ha apa ilyen számokat ír, készülj fel sikítozó tinihordákra a házatok előtt :wink: :lol: !! De jóóóóó neked :D !
dettyk

Bongyi: ok, ha gyorskaját csinálok felteszem!!!
Estére megcsinálom a kimutatást a kedvedért!!!

Era: ha nem nyűg, akkor addig add neki a tejedet, amíg csak van egy csepp is! Így is bámulatra méltó, hogy ilyen körülmények között ennyi ideig bírsz anyatejet adni Beának!!! :D :D :D

I.Móni: Gréta cica naggyon olvas!!! Csak nem minket???

Heni: a védőnőd nincs a helyedben!!! Nem lehet, hogy Petikének egyszerűen most erre van szüksége??? Rebeka is sokáig csak kézben aludt el, leültem vele az ágyra és ringattam. Aztán leszokott róla. Magától!!!

Dettyk: akkor sorolom:... :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó a hajad!!! :D

Era: a te hajad is dögös!!!

Miléna: mindenki úgy táplál hozzá ahogy jónak látja. Te is az ösztöneidre hallgass!!!

Kép
Kép
timi26

Dettyk: :D :D :D Köszi!!!

Kép
Kép
timi26

Már majdnem kívülről tudom :oops: ... :D . Kicsit se fülbemászó... 8) !
dettyk

Lányok, sziasztok, köszi a kedves érdeklődést mindenkitől, melengeti a szívem... :D
Az éjszaka szerintem remek volt, Ádi egyszer kelt fel 3 körül enni egy embereset (folyadékpótlás! -- mondta a gyermeksebész, hát nálunk az az anyatej), amúgy aludt. Ügyes a kis manóm. Az apjával teljesen el vagyunk képedve, miután a mai kötözésen láttuk, mi is lóg ki a kis hónaljából, hogy a gyereknek nincsenek fájdalmai. Sőt ugye műtét után is lehetnének, de nincsen! :shock: Ami kilóg belőle, azt pedig egy több mm vastag drén/branül, szerintem döbbenetesen nagy. Most azon parázom, hogy leragasztották ugyan, de Ádi annyit ficereg, hogy a drén vége kilóg a kötés alól (egy pici ragasztás van már csak az egész babán amúgy), és nem tudom, ezt eleve így szándékolták vagy Ádi mozgása következtében került oda (azért nem mindegy egy ekkora nyílás, amely a gyerek testébe vezet). Úgyhogy raktam rá egy kis steril vattát, aztán figyelem, és ha valami változás van, felhívom a sebészetet. Mert legközelebb csak hétfőn kellene kötözésre mennünk, az meg hol van még...

Becka, Ádi BCG-oltása fajult odáig, hogy a hónalji nyirokcsomói egyikében begyűlt a BCG-s genny, felvágták a hónalját és kitisztították a csomót.

Juba: nagyon megértelek, hogy aggódsz, de kitartás!!!! 7-én MINDENKI gondolni fog Rád és a kis tündéredre!!!

Anikó: nagyon drukkolok, hogy Marcikánál minden rendben legyen! Nálunk is volt kb. másfél hónapja ilyen "vírusriadó" (széklet az ÁNTSZ-be), de nem találtak semmit.

Székletügyben: Anikó, Juba: én is frászban vagyok, mert hetek óta vannak már ezek a zöldes kakik (CSAK ANYATEJET eszünk-iszunk, ezért zavar!), a dokink szerint, amíg jól eszik-gyarapodik a baba, addig minden oké. Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Mérlegem nincs, de egy ekkora babánál, mint Ádi, a heti kevés gyarapodás is teljesen normális, ily módon tehát nem tudnánk kizárni egy esetleges betegséget. A babám kedve jó, énekelget, tök jól elvan, de ettől még lehet baja, nem (l. Anikó kisfiát)?
Anikó, láza volt a picidnek? Nem tudod, az előfeltétele a vírusos bélgyulladásnak?
A Normaflore-t mi is szedjük most, a kúra felénél járunk...
Amúgy is fel kell hívnom a gyerekorvost, majd rákérdezek erre az egészre, tegnap este ugyanis nálunk is volt valami pirossas szín a pelus pisirészénél és a kakiban is (azóta nem). Komolyan a frászt kapom...

Bongyi, szomorúan olvasom, hogy betegeskednek a gyerekeid --- hősiesen viseled! Kívánom, hogy most már tényleg nagyon gyorsan gyógyuljanak meg!!!

Mondanom sem kell, de azért mondom: A BABÁK GYÖNYÖRŰEK!!!

Kép
Kép
irina

Timi ügyes az urad!!!!! Becsüld meg!!!!!
Köszi a véleményt, én is hasonlóan gondolkodom e téren, különtben amióta fogzás van, azóta ringatózunk, meg éjszaka 2x szopizunk, szerintem, csak bújni akar :-) amit én nagyon élvezek :-)

A hozzátápit én nem tervezgettem, csak ösztönösen csináltam, szerintem itt minden baba és mama más és más, igy hozzátáplálni sem lehet egyformám:-)

Dettyk és Era kurv@ jó lett a hajatok!!!! Én meg itt szenvedek a növesztéssel....

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gesztenyés tippeket!

Nektarin, boldog hófordulót Robinak!

Regi, én 2 hónapig csináltam, és 8 kg lement. A sógornőm 90 napig, és neki 12 kg ment le. Egy ismerősöm is egész sokat (12-14kg-t) fogyott vele a 90 nap alatt.
Kitartás, biztos hamarosan belendül újra a súlycsökkenés! :wink:

Dettyk: nagyon szupi lett a frizurád!
2 hete én is voltam fodrásznál, és igencsak "megtéptek". Izgultam is hazafele-jövet, hogy Dorka megismer-e, vagy legalább ne ijedjen meg tőlem :D

Era, Te is nagyon csini lettél!

Miléna, szerintem is várni kell 1-1 új kaja bevezetésével több napot is (min.3-4-et). Nemcsak az íz, hanem az esetleges allergia miatt is.
Nálunk egyébként val.sz. a banán okozott kiütéseket, de kb 1,5-2 heti banánfogyasztás után, az első kanalaknál még nem volt semmi gond. Ugyanakkor a védőnő véleménye szerint a banán csak nagyon ritkán okoz allergiát... Szóval ahány ember, annyi vélemény, és ahány baba, annyi reakció.

Kép
dotildi

Sziasztok,

Irina, de jó, hogy minden rendben:)

Regi, beindul, ne add fel

Era, Dettyk nagyon jó lett a hajatok

Miléna , hozzátápi
Igazad van, mindenki mást mond, ettől én is a falnak megyek, de igaza van Heninek, minden gyerek más és más nem lehet, egyformán, én is ezer féle verziót hallottam, ki először szopi aztán gyümi, ki fordítva, ki csak kóstoltat, ki pedig először egy íz egy héti majd más, szóval szerintem a gyerköcöd majd eldönti, Robesz ma 5 hónapos tegnapig csak anyatejet kapott, tegnaptól eszünk alma levet, no az eszünk az eddig 2x5 kanál volt, szopi után.
Úgy tervezem, h egy hétig egy íz, aztán majd meglátjuk, a mi védőnőnk is azt mondta, h a monotoniára kell törekedni.

Granda,
Túrós muffin, megcsináltam, bár én lekvárral ettem, de isteniiii volt

Ma mézes mákos gubát csináltam, lesétáltunk Robesszal kifliért, nyam, nyam, nagyon fini lett :shock:

Kép
Kép
nektarin

Era! Ecetes vízből :shock: ?...és nem is jelezte Bea, hogy valami nem frankó? :lol:
Én tegnap meg ma adtam Noleknak egy kis krumplit, nagyon ízlett neki, :roll: pedig arra számítottam meg sem eszi az édes gyümölcsök után ezt az íztelen gumót :lol:

Nektarin! Gratula Robesznak az 5. hónaphoz :lol:

Regi! Hát ez az, ha keveset eszik napközben tuti éhes lesz éjjel is szegényke
:roll:

Heni! Igen nálunk is csak akkor van Noel a kiságyban amikor alvás van, és tudja is, olyan ez neki mint egy kapcsoló, és igen, a másik meg, hogy csak álmosan lehet altatni, szóval próbáld kifárasztani játékokkal, hátha... :roll:

Dettyk, Era! Nagyon jó lett a hajatok! Csini mamik lettetek.

TV: hát szerintem nem megyünk, már csak jelezte volna a Nóri, ha nincs vállalkozó kedvű Mamika a Babájával, de tulajdonképpen örülök neki egy kicsit, inkább majd holnap az ágyból megkuksizzuk Nóriékat, azért az csak kényelmesebb 8) :lol: 8)

Tali: Jaj nagyon jó volt látni Emesét és Zsófkát, tündéri kislány, és tényleg csuda jó kedvű, hangosan kacarászott, meg mosolygott nagyokat teli szájjal :lol: . Nolek meg volt egy kicsit illetődve, így nem is maradtunk sokáig, de azért volt egy kis haverkodás is. Emese nagyon fini gyümölcssalit csinált, és tényleg hatalmas a terasz, de a kert se piskóta. 8) Én jól elfelejtettem fényképezőt vinni :oops: , így csak Emese fényképezett, de szerencsére jó sokat, meg videózott is. :lol:

Timi! Jó kis versenyt indítottál el az oldalkezdéses táblicskuddal, mindenki oldalt szeretne azóta kezdeni. :lol:

Juba, Anikó, Bongyi! Nagyon sok gyógypuszit++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jobbulást a Prüntyikéknek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina! egy igazi hős Ádi!!!! Rólatok nem is beszélve!

Nektarin! Szerintem azért mondják azt, hogy minél több ízt ismerjen meg a Baba, hogy ne legyen válogatós, legalábbis én így hallottam, csak a Babák nem feltétlenül így "működnek"...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Szóval Nektarin! én is a fokozatosság híve vagyok, csak Nolka hívott :lol: nem fejeztem be a mondatot :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hello halló, egyszerüen nem bírok visszaolvasni.
Juhéj ma eljutottam kozmetikába. Igaz csak szemöldök szedés és Fazon gyanta de ez is pipa.
Vasárnap készülünk babaúszásra.....már úgy várom, kivi vagyok Emmának hogy fog tetszeni...... vettem úszópelust, olyan ari :-) Ja és vennem kell egy fürdőruhát, amivan az nem igazán babaúszásra való, meg a szoptatós cicik bele sem férnének, bár már összébb mentek de még mindig nagyobbak mint voltak...apa örömére. :-)

Szóval mi viszonylag jól vagyunk, bár a rota óta nem az igazi Emma pocija, fáj neki, és fele annyit eszik mint eddig. pedig már egy hete volt az "oltás", aztán meg 3 hét múlva jön a köv. adag.

Emese: a második adagnál is ua a tünetek, nem viseli meg őket kevésbé?

Ja milyne volt a tali??

Irina: Örülök hogy Ádi műtéte sikerült.
Mindenkinek akinek energiára van szüksége+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És a hófordulósoknak, ünnepelteknek gratulálok!

Bocsi hogy így név nélkül, de a jegyzetem köddé vált, .....

Anitja lehetne a tv-ben, valamin átugorhattam...??????

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi26! Van videjó a gmail-en! :wink: Azt hiszem Zsófinak is tetszett a zene!!!!

Dotildi! Én is a banánra gyanakodtam, mert kiütései lettek a nyakánál. Mióta nem kapja, elmúltak. De ha allergizálhat, miért csinálnak belőle bébiételt 4 hónapos babáknak? :roll:

Nektarin! Boldog hófordulót Robesznek!

Irina! Én úgy tudom, ki kell nyúlnia a drénnek, hogy kifojjon a trutyi. De ha a kötés a váladák felszívására (is) szolgál, akkor lehet, hogy kicsúszot... :roll:

Minitali! Nagyon jó volt, Noel nagyon édes, abszolút helye van a Sikoly Cica és a Nyikorgó Kertkapukban! :lol:
Kicsit sírókázott - talán mert ilyen jó babacsajt még nem látott és zavarban volt. :wink:
Tündéri Nolka a nagy szemeivel! (Tiszta anyja!)
Dobok pár képet. A többit majd küldöm Anitja! A süti isteni!!!!

Kép Na jó, akkor én kezdeményezek!
Kép Úgy látszik érdemes volt!
Kép Zsófi Apa mit csinálsz?
Kép Én már levettem a nadrágom! Most te jössz! Le a partedlivel!!!
Kép Anya ne most törölj! Kép együtt
Kép Nolka
Kép Hm.. ezek az árnyékok...
Kép Zsofka
Kép hm.. és ha négyzetgyököt vonnék belőle...

Kép
Kép
Kép
gremese

Jajj Állati jók a mini talis képek!!! És ezek a kommentek annyira jó pofák!!! Tündériek,látom a kézfogó itt is megvolt! :lol:

KépKép
juba

Emese, Anitja: ezek a babók csodaaaaa szépek, és az amikor fogják egymás kezét!!!!!!!!!! behalok, meg kell zabálni őket.
Ebben a topikban vannka a legszebb babák!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja! És az édesanyák dicséretét se hagyhatom ki!!! Nagyon csinik vagytok,jó látni titeket!!

KépKép
juba

Kaquk! És a legszebb mamák is itt vannak hiszen a babák ezért is ilyen szépségesek!!!

KépKép
juba

Timi! Hogy mondjam el,hogy apának ISTENI Jó hangja van :lol:
Már kb fél órája hallgatom nagyon tetszik!!!
Bezzeg rólam illetve nekem senki nem énekel ilyen szépeket :cry:
Az első dedikált albumot Én szeretném!!!!

KépKép
juba

Robesznek gratulálunk az öt hónaphoz!!!
Kép

KépKép
juba

Emese nem azéé de ehhez mit szól Máté majd??? :lol:
Majd jól lecsapjuk a kezetekről :lol:

ezt nem bírtam kihagyni. Rohanok nyüsz a lánykám.

KépKép
KépKép
fleur

Hetedik menyország!!!
Nagyon szerettem ezt a sorozatot. És mától új részekkel. wowowo
örül :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni!Én is ringatom Bertust másképp nem alszik el!De szerintem majd késöbb úgy is le fog róla szokni.

Mi is kb egy hétig próbáluatunk egy ízt.De pl a barack-alma nem ízlett neki úgyhogy azt másnap már nem kapott.És most,hogy van neki ez a hasmenése most csak ezt a székletfogó tápit+anyatejet kap.

Era,Dettyk!Jó lett a sérótok!!!!

Bongyi jóbbulást a gyerkőcöknek,remélem mostmár mihamarabb kikeverednek belőle!
Ma megsütöttem a töltött kenyeret,de képet nem csináltam róla mert le volt merülve az elem a gépbe.Nagyon jól sikerült azt hiszem máskor is csinálok majd :D

KépKép
juba

Emese: nagyon édi a dance videó. Nagyon hasonlít rád Zsófika!!ÉDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

KépKép
kaqk
Debrecen

Na mivel nem sikerül oldalt kezdenem pedig magyon igyexek ezért most lelépek úgyis mindjárt etetnem kell! Késöbb még próbálok jönni,talán képet is rakok ha összejön!

KépKép
juba

Emese!Én nem tom megnézni! :cry:

KépKép
juba

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssssss IGEN!!Mégis összejött :lol: Na akkor most örömmel távozok!

KépKép
juba

Fleur! Erre én is gondoltam, hogy balhé lesz a fiatalok között. Remélem Máté nem haragszik meg! :)

Kaqk! Nálunk nem volt hasfájás, "csak" több puki, egy kis hasmenés a vége felé, meg nyügi. Ez azonban mind a két alkalommal volt. Ne aggódj amiatt sem, hogy kevesebbet eszik. Ki a fene akar enni, ha állandóan fáj a hasa. Ez majd elmúlik!

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Ügyes vagy! Nos, mivel sajna Regi sem tudja megnézni a videjóimat, konzultálok Apával egy jutyúbos vagy valamilyen variáción!

VikDani Apa! Te nézd meg a videjómat!!!

Bongyi! Jobbulást! Szegény gyerkők!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Köszi! :oops: Zsófinak is tetszett, nagyokat kurjongatott! :D

Era, Dettyk! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúú de dögösek lettetek!

Heni! Ma vettem Szentkirályi sütőtököt! :wink:

Ma Zsófi baba üveges sütőtök-almát kapott. Hááát.... azt a fancsali képet.... Ilyen fejjel ette: Na jó, ha nincs más, megeszem...

Nem kapkodott utána...
No nem baj, nem adom fel ezt a sütőtök balhét! MAjd valahogy óvatosan, nehogy megutálja az egészet. Ezért szerintem holnaptól megint gyümit kap pár napig, utána meg majd valami fini zöldés-variációval jövök.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: hiába nézem az üzit, nem találom, hogy kell megnyitniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x Tiszta ideg vagyok!!!

Kép
Kép
timi26

Emese: még csak kóstólgat vagy már egy étkezést váltasz ki a gyümivel, zöldséggel?

Vki írta még a gyümit Fleur? egy evést váltasz ki vele, vagy csak kóstolgat....bár 100g már nem hiszem hogy csak kóstolgatás? melyik étkezést cserélitek?

KépKép
kaqk
Debrecen

Na mostmár kinyomtatom amit Emese felrakott a gmail-re hogy nem kérdezzek olyat amit ott is megtalálnék. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!!!

Nagyon jók a mini-talis képek!!!

Sajna rossz hírt hoztam... :( Anikó és Marci kórházban vannak a fertőzőn.Előbb beszéltünk telefonon.Anikó elmesélte a bonyodalmakat,ugyanis teltház van a kórházban.Majd ha hazajöttek biztosan mindent megír.
Marci pocakja puffad is már és megint volt véres széklete. :(

Ha valamit tudok majd írok!

Betegeknek jobbulást...Irina nem semmi,most olvastam vissza...

:shock: Vigyázzatok magatokra!(Ez mindenki másra is vonatkozik. :wink: )

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Emma úgy bealudt. 4 kor evett, azóta alszik.....pedig 6 kor akartam etetni aztán 8 kor hogy ne egyszerre egyen sokat ( fájos poci ) de nincs szívem felkelteni. napközben nem nagyon aludt ( anyunál volt a dolgozóban, és hiába aludt az úton, ott azonnal felkelt hogy történés van ) szóval most biztos bepótol. :-) gondolom,..
na mocorog, mindig elkiabálom,, hamarabb kellett volna.

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese, Anitja: hát én behalok a gyerkőceiteken!!! Naggyon jóóóóóó!!!!!!!!!! :D :D :D

Gremese: mivammááá??? Apa mindjárt elmegy és meg akarom mutizni neki!!!

Bongyi: elvittem ma dokihoz VikDant, nehogy komolyabbra forduljon a megfázás. Írtad régebben, hogy ki milyen homeos szert ajánl. Nekünk most a doki azt ajánlotta. (VikDannak sűrűn van hörghurutszerű megbetegedése)
STODAL - köptető 3x1 kávéskanál
Euphorbium comp.-Heel - orrspray
Oscillococcinum - immunerősítő reggel és este egy üvegcse (vízben oldva) 3 napig

Nem tudom ismered-e őket, mi most próbáljuk először, remélem hat.
Ja és ha meggyógyul, kapni fog valami teát is, majd megírom azt is.

Dettyk:

Szerintem tuti lett!!!
Kép

Kép
Kép
timi26

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ez úgy minden kis betegünknek...

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!
Gremese: VikDani Apa vagyok! Vártam volna, hogy mikor kerül le a pelus!!! :lol: :lol: Ti vagytok az elsők, akik erre a számra táncoltak!!! 15 év múlva várlak Titeket a tinihordák közé!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Timi! Vájjá, próbálom mélen elküldeni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi! Elküldtem.

Kép
Kép
Kép
gremese

ANIKÓ ÉS MARCI!!!!!!!!!! ezerszeres gyógyenerdzsik mennek! ++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

uh, felkelt kicsi lány, evett pindurkát és olyat kakilt..........:-) ebben volt minden, sűrű zöld, már majdnem félkemény ??? és egy adag folyós sárga apró fefér darabkákkal. hát nem semmi. egy kis almalétől vagy még mindig rota??? sose fájt emma pocija..de most.. és ez a kaki... normális ez a kakiösszetétel???

KépKép
kaqk
Debrecen

Anikó!Jaj szegénykéim,nagyon drukkolunk nektek,hogy mihamarabb meggyógyuljatok!!!!!!!!!!Legyetek erősek és vigyázzatok magatokra!!!!!!!!

KépKép
juba

Remélem nálunk nem lesz semmi ilyesmi mert Bertusnak is van tegnap óta kis véres nyálka a székletébe,igaz dokinéni azt mondta,hogy az a sok kaki miatt mert maródik neki.Remélem mert mi már olyan sokat voltunk a kórházba :cry:

Anikó!Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást!

Anikó: ++++++++++++++++++

Most már jó lesz,ha már túlleszünk ezen az időszakon is.Elegem van a betegségekből.

Jó,hogy leírtad Timi mit kapot VikDani. :) És,hogy hogyan kell adagolni nekik. :)

Mindjár megyek és megnézem a gmailt. :)

Irina: drukoltam!! most már csak ezt az időt kell kivárnod,és nem is fogsz emlékezni rá. :wink:

Jók a talis képek.. :)

Anitja
: leslek holnap. :)

Gratula a hófordulosoknak. :)
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: