A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szép Napot!
Csajok de csinik vagytok. orsi,almaani,mia.
orsi én is ilyen alkat vagyok mint te. Csináltam poci képeket,csak estére tudom fel rakni,mert a fényképezöröl fel kell tölteni a gépre.És én nem tudom,csak a párom. :cry:

Szerintem azért fáj a pocitok mert nő a baba,és nyulnak a szallagok.

Lenne egy ötletem h.aki főz minden nap othon. adjunk már tippet egymásnak h.mit főzzünk. Már kifogytam. Olyan nehéz. Mindig,na mit főzzünk ma?ok? :wink: Benne vagytok? Szerintem mindenkinek könnyebb lesz.

Ma megyek tanácsadásra,majd jövök.

Kata&Milán

oszman777

Orsi=modell :D

Bútor még csak apám fejében van,de megmutatom a keze munkáját ,az itt látható képen mindent ő csinált cipős szekrény,előszobafal,lambéria,sőt akövet is ő rakta...
Szoval legalább ilyen precíz szép munka lesz a pelenkázó és ilyen szép nyers fa színű...hasonló stilusu mint a kis szekrény Kép

Mimi:csatlakozz hozzánk :wink: Kössz a nyugtatást
Vendég

Ebéd=brassói aprópecsenye+sültkrumpli (persze én nem eszem)
Vendég

Minden kismami nagyon csini!

Én inkább tartózkodom a kép-felrakástól, a 160 cm-mel, és a 70 feletti kg-jaimmal... :oops:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Hát én tegnap kidőltem,főztem,tiszta ideg lettem!
Szerintem valami baj volt a liszttel,ugyanis a kb.30 palacsintából 6 sikerült! :twisted:
Soha nem volt még ilyen!
Aztán mentem szülésfelkészítőre,úgy elfáradtam estére,hogy már 21-kor aludtam és reggel 9:30-kor keltem fel!
Éjjel kimentem pisilni,párom kérdezte,hogy fáj valamim vagy csak ennyire fáradt vagyok?
Totál kész voltam,pedig máskor éjfél előtt el sem tudok aludni!
Mindenesetre jó volt!
Éjjel nekem is fájt a pocakom,kicsit meg is ijedtem,mert szúrt vagy mit csinált!
Tényleg mint mikor menni kéne a wc-re,és nekem néha ha hirtelen kiürül a hólyagom utánna is úgy fáj,meg nyom,de nem mindig!
Én ennél több Magne B6-ot már nemtudok bevenni! (4X2-t kell szednem).

Orsi,Mia! Szuper a "fejes" pocifotótok!
Nagyon csinik vagytok !

Almaani! Neked is nagyon csini a pocakod,és ne aggódj a mérete miatt mindenkinek más és más,a benne levő a lényeg!!!!!! :lol:
Lehet,hogy a végére a tiéd lesz a legnagyobb!
Amúgy szerintem normális méretű!

Kép

Kép
ibm

zmimi - ne butáskodj már, egy kismami csak szép lehet!! :D Biztos van kedvenc szerkód ami nagyon előnyös is! Kérjük a képet! :wink: Ugye csajok?? :lol:

Bárány - Apudnak aranykeze van! Gyönyörű a munkája! Most picit irígy vagyok! :lol:

Nálunk ma gyümileves lesz a lányoknak + húsleves a fiúknak, csirkepöri tésztával és persze FÁÁÁÁNK!!! :lol:
Vendég

Na, majd megfontolom a pocak-képet... :lol:

menü: gyümölcsleves, sült csirkecomb rizi-bizivel.

A családunk:
Kép

Kép
zmimi

hű bárány, csodaszép bútorok, ;)

zmimi: vonalzó és pocakfotó alap, látom a vonalzó már megvan, de a fotóval úgyis addig cukkolunk, amíg be nem teszel egyet. :D

ibm: én is jártam már így a palikkal. jános kórházas szülésfelkészítő? milyen volt?

amúgy most éjjel én is jól aludtam, ráadásul fél7-ig sikerült, és nem voltam kint hajnalban pisilni. :D

főzés: én tegnap este pennét csináltam, ilyen... paradicsomos-füstöltsonkás cuccot csináltam rá, csak úgy érzéssel, ahogy jött, recept nélkül.

mia_snow

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:57-kor.
pironya

Mia! Nem ott voltam,de majd arra is kíváncsi lennék!
Solymáron tartja az ottani védőnő 8 héten keresztül,tök jó volt!
Van egy solymári kismama ismerősöm és ő intézte,hogy én is mehessek!
Érdekes dolgok lesznek.

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Igen igen!!Itt kötelező a kép!!!!!

Pironya:gratula a lányodnak!
Az enyém rossz tanuló(6.-os),de esélye sem lett volna anno a 8 osztályos gimire :oops:
Vendég

na... nesztek a fejnélküli (azt láttátok a családin...ott is már babás voltam :wink: ) pocak-kép!

rendkívül csinos kistrikóval, a pulcsim le kellett vennem, mert különben csak egy nagy zsák látszott volna! :twisted:

a kép sem vmi jó, nem nagyon szoktam önmagam fotózni...
Kép

Kép
zmimi

zmimi: te töök csini vagy! nem értem, hogy miért kéretted magad. ;)

mia_snow

oszman:nem mondtál hülyeséget a főzési tippekkel!Tényleg én is mindig szenvedek,mire kitalálom.
Ma tökfőzelék lesz sült virslivel,desszert:madártej.
Tegnap halacskát rántottam ki krumpli pürével.

bárány:gyönyörű a bútor!Nagyon ügyes az apukád!

pironya:gratula a kislányodnak és szurkolunk tovább!

zmimi:üdv. köztünk.Aranyos kicsi pocid van.

Kép
melike

Rendkívül kedves vagy,
de azért aggasztó, h már a D-kosaras melltartómat is kinőttem, és ha így megy tovább akkor a hasam sosem lesz nagyobb a cicimnél, és a szép kismamis alak helyett egy hordóra fogok emlékeztetni. :shock:

Kép
zmimi

Kép

Tegnap föltettem a fiam,ő meg a lányom
Aki anyai elfogultság nélkül is gyönyörű :oops:

Zmimi:Miért mondtad,hogy túlsúlyos vagy??
Amikor nem is vagy??
Vendég

Zmimi:a nagy mellnek örülni szoktak!!
:D
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:58-kor.
pironya

bárány: igaza van pironyának, tényleg kérünk a szülőkről is képet. a lányod is tényleg nagyon gyönyörű. ezekkel a szemekkel minden pasit levesz majd a lábáról, úgyhogy szerezzetek be vagy 2 nagy kutyát, stb... :D

mia_snow

Bárány, nagyon szép a lányod! Tudjátok már a 3. nemét?

a nagy mellnek örüljön az, akinek nem fáj tőle a háta, és szoptatás után is olyan feszes marad... :roll:

Kép
zmimi

Húha ezt szerettem volna elkerülni,de akkor elmondom....
A lányom is más apától van a fiam is és a most érkező kicsi is. :oops:
Tehát 3 gyerek 3 apa :oops:
Jelenlegi férjemmel 4 éve vagyunk együtt ebből 2 éve boldog házasságban...ezért is szerettük volna ezt a terhességet

Mia:kutyák megvannak :wink:
Vendég

Zmimi:Dávidunk lesz :wink:
És neked?
Vendég

Hát,tényleg gyönyörű a kiscsaj!És én már láttam a szülőkről képet.

Kép
melike

Hoppá!Akkor hiába láttam képet...

Kép
melike

Bárány, csak ne pirulj! :wink:

A mi sztorink:
a nagyfiam, és a kicsi saját szülemények, apa lelépett. A középső a férjemé, neki meghalt a felesége. Most várjuk a közös babát, aki a sorban a 4. FIÚÚÚÚ...., de saját szempontjából csak a 3. nekem.

Zsombor lesz.

Kép
zmimi

zmimi: épp akartam kérdezni, hogy hogyhogy a 3. gyerkőc jön, és a fotón pedig 3 van... akkor valaki nemjó matekból? :D

mia_snow

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:58-kor.
pironya

Bárány: GYÖNYÖRŰEK a gyerekeid! :lol: Tényleg nagyon büszke lehetsz rájuk!!!

Zmimi: üdv közöttünk! :D Nagyon csini kismama vagy! Én is kinőttem a D-s melltartót, apa legnagyobb örömére! Ami a hasamra nem megy, az mind a cicijeimre! :oops: :roll: Bárcsak összefüggésben lenne, hogy tejünk is lesz elég, de ahogy tudom, ehhez semmi köze! :?

Ma volt nálunk látogatóban az egyik védőnő (nekem kettő van: egy központi, aki beutal vizsgálatokra, stb., a másik jön otthonra és beszélget a semmiről) :roll: Na mindegy, beírta a kartonra az eredményeket. De megtudtam, hogy indul kismama jóga.

almaani
Kép
almaani

Akkor megnyugodtam Zmimi ti sem vagytok egyszerűek :D
Vendég

Jut eszembe mia: már csak 1 nap a melóban!!!

Kép
melike

almaani,tej-cici összefüggés: én 1éves korukig szoptattam őket, a 2. fiam 7hónapos koráig anyatejen élt.

DE: iszonyúan megkínlódtam, h legyen, és nem volt óriási mennyiség. Amint nem figyeltem a folyadékra, kajára, már alig volt.
A mikro-cicis sógórnőmnek pedig csak úgy dőlt, még tejtesót is neveltek a tején.

Ennyi. :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Na, tegnap írtam, hogy fájdogál a hasam, erre ma mindenkinek. Kezdek megnyugodni!

Én jövő héttől megyek kismamajógára meg szülésfelkészítőre.

A mi kicsinket Dorinának fogják hívni!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

melike: bizony, már csak 1 nap.
ja és tényleg, mi a helyzet fogorvos-ügyben?

mia_snow

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:59-kor.
pironya

mia:egyenlőre nem lettem okosabb.Akiket kérdeztem(kisbabás ismerősök) vagy nem voltak vagy nem volt semmi kedvezmény.
Hmmm...
Jó dokihoz mentem.

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:59-kor.
pironya

Most néztem utána,idén április 19.-én lesz a bababörze a pesti vásárközpontban.
Mi oda nagyon készülünk.Bár nem csak jókat hallottam róla,de hátha szerencsénk lesz és be tudunk vásárolni a Manónak.

Kép
melike

Én is szivesen látnék táblázatot! :D

Tej:nekem lett volna de a tejcsatornáim(vagy mik) nem működnek :( Vagyis csak egy egy.És ott sajnos nem tudott kijönni a tej...úgyhogy arra törekedtem,hogy pár hét alatt ne legyen,addig meg kapták azt a kicsit amit kierőltettem(+ tápot)
Van némi reményem,hogy esetleg megváltozott a dolog(1%),mert olyan rohadt drága lett a tápszer (állitólag),hogy anyagilag sem lenne mindeggy....hát még egészségileg..
A barátnőmmel együtt fogunk szülni(ő 10 héttel késöbb),de ő dohányzik,és nem is szándékozza abbahagyni sem a terhesség sem a szoptatás alatt,úgyhogy az ő teje nem kell.
Vendég

Sziasztok!

Zmimi, nagyon csini vagy! Üdv itt! :lol:

Bárány, nagyon ügyes apukád! :shock: Nekem anyósomék fogják csinálni a pelenkázót, de ennyire szép bútorokat nem tudnak. :)
A lányod is gyönyörű, akárcsak a fiad! :lol:

Hétvégén rakok fel képet a pocakomról meg a "kis" testemről, és akkor megnyugodhatnak a karcsú kismamák. :wink:

Kép
sziszka82

Sziszka:köszönöm a dicséreteket..és várom a képet :D
Vendég

Mindjárt lesz tábli...

Nekem a 75A-B-s cicimből 10 hónapig szopott a fiam+ adtam le folyamatosan a tejet... (abból a pénzből tudtam megvenni a lombikhoz a szurikat...)
Vendég

Sziasztok!

kismamik: nagyon csinosak vagytok :D

üdv mimi :D

bárány: nagyon szuper bútoraitok lesznek :D Hogy a lányod milyen gyönyörű ... :D Na, kergetheted majd a pasikat :lol:

pironya: nekem is hiányzik a táblázat :D

almaani: jógára fel :D

Ma bejelentkeztem 4D Uh-ra, hétfőn 17-kor megyünk. Már alig várom, hogy lássam őket és hogy valóban egy fiúról és egy lányról van-e szó. :lol: :lol: Szerencsére itt nem számolnak fel dupla árat, mert ikrekről van szó.

Ma kezdődött a baba-mama akció a Corában. Volt már valaki? Rávettem apát és este elnézünk. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

No, csak eljutottam hozzátok ;)

Sok-sok szép kismamipocit látok, és ennek nagyon örülök. Ma reggel én is csináltam fotót, de magamról nem nagyon tudok "fejest" kreálni, szóval most még anélküli lesz majd :oops:

Nálunk a párom ezermester, de azt mondta hogy most nem csinál semmit, mert úgy is el akarunk majd költözni, így nincs értelme. A lakásfelújítást ketten csináltuk, jó kőműves lenne belőle. :)

Úgy mennék én is kismamajógára, de vagy a város másik végén van, vagy várni kell, hogy összejöjjön a csoport és talán hétvégi lesz az óra, vagy túl messze van, vagy iszonyatosan drága a többihez képest... Úgy tűnik majd ha táppénzen leszek, akkor lesz időm, lehetőségem ilyesmire...

Pironya: Annyira sajnálom a gyerekeket, hogy már most a felvételivel kell stresszelni magukat. Egyszerűen nem értem. Gratula neki a jó eredményhez és kitartást a hátralévő próbához...

Akartam még valamit, de nem jut eszembe. Hmmm, mégiscsak feledékenyebb vagyok? :lol:

Kép

Kép
bettica

Megvan: Bárány, valóban szép lányod van. Mindegy hogy hány apáról vannak a lényeg, hogy kijöjjenek egymással, nem?

Itt Pesten merre van jó 4D UH? A Brendont néztem ki elsőre, bár annyira nem tűnik jó ötletnek, mert onnan csak VHS kazira másolják ki azért az áréért a filmet, nekünk meg nincs videónk, szóval DVD kellene... Persze ha felhívom őket, ki lehet szedni belőlük, hogy áttértek-e már a DVD formátumra... Egyébként mindenképpen Észak Pest/Buda lenne jó, mert pl a 11.kerületbe elég körülményes innen átutazni... Na, ha lesz időm guglizok egy kicsit etémában is :)

Kép

Kép
bettica

Kép

Akinél javítani kell valamit, az VISÍTSON! :wink:
Vendég

Bárány mama barikái gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettica
Amit én tudok
-Praxis (Bartók B. úton)... babaneteseknek kedvezmény is van... főoldalról megnézheted
-Rózsakertben
-Hattyú-házban
-Bolgárkerék után...
Vendég

gigi: köszíííííí :D Jó sokan vagyunk :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

hű ez a táblázat egyre izgalmasabb. kíváncsi vagyok, hogy a sok kék után milyen cumi jön majd. :D

4D: én a 4D genesisről hallottam jókat, és jövőhét szerdán oda megyünk. nagoyn kedvesek, többen mondták már, és dvd-re rögzítenek. van honlapjuk is. bár a II. kerületben van a Budagyöngyénél, nem biztos, hogy az jobb nektek mint a XI. ker. bár a Rózsadombon átjuttok 5 perc alatt kocsival óbudáról... ha arról jöttök esetleg.

mia_snow

A fiúk nagyon elhúztak....
Vendég

Tényleg nagyon sokan vagyunk és sok a fiú.De már nem sokan vagyunk,akik nem tudják a nemét.Hamarosan minden kiderül. :D

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: