A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép apa etet Kép ő is elkényezteti ám! Kép próbálkoztunk, hátha sikerül 3-an Kép meccset néznek együtt Kép helló csajok, tetszem?

KépKép
becka

Aranyosak vagytok, de egyáltalán nem biztos még, egyébként 9-re kellene mennünk, akkor az már Csakcsajok? Szóval csak akkor megyünk, ha nem lesz olyan kismami kisbabival aki jár a Nórihoz, és vállalkozna a szereplésre, én nem vagyok túlságosan oda a dologért, tudom mivel jár az élő adás (9 évig tv-ztem, kellékes voltam), nem biztos, hogy Noelt ki akarom ennek tenni... no majd meglátjuk...

Viszont kezdek aggódni, illetve nem is tudom :roll: Nolka baba kevesebbet eszik, olyan mintha nem izlene neki a tápi :roll: a cicit azt elfogadja, de abba meg ki tudja mennyi van... Azt tudom, hogy hajnalra telítődnek, meg nyel is nagyokat Noel, de napközben?!?!
Lehet, hogy a rizspép nagyon eltelíti? Nem eszik egyáltalán annyit mint Szeli, összesen 5-600ml+szopi ?mennyi + 1x rizspép banánnal
Szerintetek?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Becka! Jaj de édi Levi baba azzal a hamvas őszibarack fejével! :D

Timi! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina!

Nagyon örülök, hogy túl vagytok a műtéten. A kisfiad, Te és az apukája is hősök vagytok!
Néhány oldallal le vagyok maradva. Leírnád röviden, hogy vetted észre a csomót? Nagy volt?

Regi!

Nem mondod, hogy fogyókúrázol????

Csajok!

Kérek vudut mindenkitől!!! Az öcsém Kínában van, most indulna a gépe, csak a napok óta tartó hóvihar miatt fogalmam sincs hogy haza tud-e jönni!!! 300 járatot töröltek!

Tegnapi orvos:

Kiderült, hogy Marcinak vírusos bélgyulladása van!!! Teljesen kikészültem. Már 2 napja sírok amikor egyedül vagyok. Még az is lehet, hogy kórház lesz belőle! Ismét kérek egy kis vudut!
Csak az a furcsa, hogy Marcin semmit nem lehet észre venni. Jó kedvű, nem fáj semmilye!

Szerintetek így néz ki egy beteg gyerek? Ez a 2 kép ma délután készült.

Kép
Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Csajok!

Figyeljétek a baba székletét! Én ezek után tutira az első gyanús kakinál megyek a dokihoz!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Juba!

Nem akarlak megijjeszteni, de nekünk is ezek voltak a tüneteink.
A doktornő le is szidott, hogy miért nem mentem hamarabb.
Megjegyzem, hogy pénteken voltunk ügyeleten!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Emese! Jaja! Nekem is ez jutott eszembe azért is írtam gyorsan Beját! :lol:

Juba! Nyugi, kidrukkoljuk Nektek is! Én tényleg azt tapasztaltam, hogy ilyen helyzetekben a kismanók észvesztően bátrak és bár furcsán hangzik segítenek. Nézd csak meg Ádámot! De ez a mai mizéria nem semmi! Kicsibogár, gyógyulj meg!

Becka! Nagyon édibédi!
dmaggie

Becka!Gratu Levinek a 4. hónaphoz!
Nagyon szépek vagytok :lol: Meccset néznek? Az igen :lol:
Aranyos az avatarod :lol:

Juba! Jaj szegénykém :( Sudocremevel próbáltad kenegetni?
Húgycsövébe? :shock: Ó hát ha kicsi altatás, mint Irináéknál, akkor az mindenképp jobb, nekem is volt katéterem (császár miatt) nagyon sz@r :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Az ünnepekhez:

Marci névnap: január 9., szülinap: szeptember 11.
Anikó80 névnap: július 26., szülinap: április 30.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

KÖSZÖNJÜK A TÁBLÁZATKÉSZÍTŐKNEK AZ ÖSSZEFOGLALÓKAT!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Na most már tényleg KO vagyok!
Anikó jobbulást Marcinak!!!!!!!Milyen gyógyszert kaptatok,és milyen volt Marci széklete??
ÉS megy a vudu a tesódnak!

KépKép
juba

Sziasztok!

Irina Végre túl vagytok rajta és Ádika egy kis HŐŐŐŐS :lol: :lol: :lol:

Anitja Mikor? Mert akkor látni szeretnélek titeket :lol:

A hozzátápláláshoz nem tudok mit szólni. Én majd 1,5 hónap múlva kérdezgetek, de akkor már csupa tapasztalt mami segít nekem :wink: :lol:

Juba Elég rémesen hangzik :( De minden rendben lesz mennek nektek is a segítő energiák+++++++++++++++++

Dotildi Nagyon jó a jóllakott kép :lol: :lol:

Lányok ma du találkoztunk Fleurrel és Lillával :lol: Az életben még szebb az a kicsi lány , mint a képeken :lol: Olyan édesek voltak a gyerekek, Cica rögtön barátkozott, magyarázni kezdett :lol: Lillának kellet egy kis idő, hogy feloldódjon. De a végén már minden rendben volt. Imádnivalóak voltak ahogy kommunikáltak egymással :lol: :lol: :lol: Teszek pár képet.

Kép cica egy kis idő után bealudt :lol:

Kép Lilla érdeklődve nézte (őt is) :wink:

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja, az már csakcsajok bizony!!! :D
Ott gyakran megfordulnak babák, sztem fel vannak készülve mindenre. De jó lenne látni benneteket a tv-ben :wink: !

Nagyon lemaradtam :? . Ti holnap taliztok :shock: ?! De jó nektek :D !!

Én meg végre fodrászhoz megyek reggel!!!!! :P Le is vágatom legalább a felét 8) .

Voltunk tecóban, édi kis gatyókat vettünk Pankusznak ócsón :lol: .

Becka, végre látunk :D ! Nagyon jók a képek :wink: . És boldog hófordulót Levinek!!!!

Irina, a mi kis hősünk szívdöglesztő :D !!
dettyk

Szia Juba!

Köszi a vudut!

Kaptunk Smecta-t, Elektrolyt-ot és Normaflore-t.
A széklete nekem nem tűnt fel. Mindig van neki sok és változó állagú. De így utólag már okosabb vagyok. Egy kicsit volt amikor nyálkás volt, és sötétebb színű, folyékonyabb.
De amit a doktornő látott az nem volt ilyen, az sárga volt és nem olyan folyós. Szóval így legyen okos az ember!
Mivel csak anyatejes így mindig folyós a kaki. Nem láttam igazán, hogy menne a hasa!

Az ANTSZ-hez vittünk mintát, péntekre lesz eredmény. Annak a függvénye a kórház. :cry:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Levinek boldog 4. hófordulót!

Csücsöriborsó felsírt (de nem gyengén). Én felkaptam és pár másodperc múlva egy hatalmas böffencset eleresztett. Ez bántotta az én Csöppömet. Most már szuszizik megint. :D

Anikó! Ne sírj! Marci jól érzi magát, és ez a lényeg. Mit kap a betegségére?

Kép
Kép
Kép
gremese

Becka! Levi mintha elmerengene egy-egy leshelyzeten. Cukkancs nagyon!

Anikó! Rám számíthatsz, küldöm a ++++++++++++++-okat!
De, hogy mekkora csibész ez a srác! :lol:
Székletvizsgálat volt? Hogyan derült ki? Mikor döntenek arról hogyan kezelik majd?
dmaggie

Köszi Gremese és Dmaggie!!!

Aranyosak vagytok!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

MI EZ A SUTYITALI LMÓNI ÉS FLEUR????????? :shock:

Nagyon szépek vagytok!!!!!!! Most ezért tessék még több képet feltenni!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj Anikó! Szegény Marcika! :( és hogy kerültetek mégis dokihoz? JAJ! Milyen vírusos bélgyulladás? Honnan? Jajaj...
Sok+++++++++++++++++++++++++++ Marcikának!

És a Tesódnak is!++++++++++++++++++++++++++++

Móni! Fleur! Jaj de drágák a Lányok, tündériek :lol:

na jóccakát, mert alig evett Noel :( , tuti kelünk éjjel...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Móni, Fleur!

Nagyon szépek a csajok és az anyukák is!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Köszi Anikó azt hiszem holnap beszélek a védőnővel és elmegyünk doktorhoz!!

Drukkolunk marcinak,hogy ne kelljen kórházba mennetek!!!

Köszi csajok a drukkot!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Anitja!

Köszi neked is.
Visszavittem Marcit a láza után, hogy megnézzék, minden rendben van-e vele. Így derült ki.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Juba!

Megy a ++++++++++++!

Írd meg mi volt!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó! Ez "marha jó". Zsófinak annyiféle széklete van, és a mai napig egy nap legalább 4. Van zöld darabos, zöld nyálkás, sárga krémes, sárga darabos, UV zöld picike.... Mindenféle. Teljesen jól érzi magát. Néha szúrós szagű, néha nem... Széles a paletta. Most én is gyanakodjak? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

I Móni!
Nagyon jók a minitalis képek!!!!!!!Édes nagyon meinkét baba és az anyukájuk is!

KépKép
juba

Anikó! Közben már, pontosabban már előre megválaszoltad! Nyugi, szépen rendbe fog jönni Marcikád!

Fleur és Móni! Nagyon jó lehetett, csak úgy ragyogtok a képeken! Ez a két csupaszem leányzó! :D A szavam is elakad. A két anyósszelidítő! :D
dmaggie

Fleur és Lmóni, nagyon jól néztek ki, a csajszik pedig tündériek!!!! :D De jó, hogy taliztatok... :D

Anikó80, szorítunk öcsédért is, és Marci babáért is :( . De igazad van, szerencsére nem látszik rajta, örülj neki, hogy ilyen jól viseli :roll:. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dettyk

Dmaggie! Az anyósszelidítők! :lol: Ez jó!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na jól van csajok én elmegyek lefeküdni,kicsit ki vagyok akadva velünk mindig történik valami rossz :cry:

Jó Éjt!!

KépKép
juba

Gremese!

Hát igen, nehéz kérdés. Én nem gyanakodtam. Utólag aminek nem tulajdonítottam akkor jelentőséget az az volt, hogy pukizás előtt egy picit nyafogott. Meg Marcinál beállt, hogy mikor kakil (reggeli után és délután egyszer) és nem akkor kakilt. Na, ezt jól elmondtam! Talán még egy picit sírósabb volt evés előtt, de arra meg azt hittem, hogy túlságosan éhes és én vagyok lassú azért sír.
Azért feleslegesen ne idegeskedj!

A doktornő megtapintotta a hasát, és bal oldalon nyomásra érzékeny.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Juba!!!! HÉÉÉÉ!!!!! Ne kámpicsorodj el!!!! Semmi baj! Beszélj holnap a védőnővel, járjatok a végére, hogy megnyugodj!!!
Aludj jól és ne lovalld bele Magad semmi rosszba! :wink:
Higi Bébi! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Bocsi Emese, ezt az oldalt most én kezdtem. Nem akartam :cry: :cry: :cry:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Csajok!

A mi esetünk nem jelenti azt, hogy minden babának van!!! Ne idegeskedjetek!!!

Ez a fránya kakisztori!!!! :cry:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó! Köszi szépen! Nem idegeskedek, csak elgondolkodtatott. Szerencsére nem fáj Zsófinak a puki, és nincs nyüszi sem. De ezentúl erre is odafigyelek, mert ki tudja...

Kép
Kép
Kép
gremese

Anikó megy a drukk++++++++++++
Juba nektek is+++++++++++++
Fránya kaka :evil: Nálunk eddig nem volt az volt a gond, de most 2 naponta van :D

Anitja minden reggel nézem a CSCS nagyon sok baba szerepel, de jó volna látni benneteket :D

Minitalis képek szuperek :D :D :D

Én most tettem le manót 5 perce :? elaludt 8kor 20 percre, majd vigyorogva ébredt :? lefárasztottam és elaltattam, rajtam nem fog már ki :wink:

Heni
KépKép
heni81

Anikó! Oldalt kezdtél!!!!!!!!!!!! Jeeeee!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: (Megbocsájtom! :wink: )

Nem idegeskedünk, csak nem árt tudni, mire figyeljünk oda. Én nagyon köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Annyira nehéz foglalkozás az anyaság! De kétségkívül a legszebb hivatás! A nap 24 órájában Marcival vagyok már 2. hete, egy percre sem hagyom magára és mégsem figyeltem rá eléggé!!! Ennél jobban már nem lehet! Még a fürdőszobában és a konyhában is velem volt! Pedig így utólag visszagondolva, ő jelzett, csak nem értettem mit akar a drágám!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Emese: ezért van a topik! És ezért vagyunk itt ilyen sokan szerencsére!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó! Azért ne marcangold magad!!!!! Nagyon jó anyuci vagy!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó, persze, próbálom, de... na azért csak idegesít!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Ne idegesítsen! :) Ennél többet most nem tehetsz, mint Vele vagy, adod neki a gyógyszereket, szeretgeted. Ennek valamiért így kellett lennie. (Véletlenek nincsenek :wink: ). Ha legközelebb is előfordulna, már időben észre fogod venni! És tényleg nagyon klassz, hogy huncut Marci jól érzi Magát!

Kép
Kép
Kép
gremese

Era
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Timi
Verés hát ja :evil:
És anyós én is remélem, h alakul a molekula

Emese
Akkor küld el nekem :) én szeretem
Meglepi :lol: sutytali :)

Kiskolbi
A szopi mindenképpen érdemes, ha más nem a meghittségért.

Regi
ÚÚristen az nagyon magas...szorítok nekik.+++++++++++++++++++++

Heni
Ne izgulj, ha jól fejlődik. Most már ilyen gyorsak.

Nektarin
Priviben beszéljük ok

Irina
Háát örülök, h minden jól ment. Szorítok, h az este is rendben legyen.

Anitja
Szorítok, h legyen jó sok kismami

Aniko
:( és hogy derült ki, ha jól néz ki?

Hehe Móni gyorsan le is leplezte a mi kis minitalinkat :) :lol:
Tényleg nagyon szuper volt :) és ééédesek voltak a csajok. Igaz Lillusnak kellett némi oldódási idő, teljesen nem önmaga volt. Gréti nagy lelkesen kiabált neki, ő meg görbítette
a kicsi száját és picsogott :)
Naagyon jók a képek :)
És Móni nem írta, de csinált isteni rakott krumplit is :)
Hát igen ez jó tényleg eszembe sem jutott :) anyós szelidítők :) meg a csodababások is :)

Én nem tudok ilyen gyorsan képeket feltenni. Hát remélem holnap sikerül titeket elárasztani képekkel :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok !

Hát győzze az ember olvasni amit ti írtok.

Aniko : megy a drukk. Nálunk egyszer kellet élőflórát ennünk mert a bélbojhokkal volt valami azt két hétig ettük és minden rendeződött.

Regi :
Kaja : reggel 180-200
11-kor gyümi és kb fél órával utána kicsi tápi ami változó
50- 100 között
14:30-kor 160
18-kor 160
21-kor 180
Ádi vasárnap volt 6840g ( mi 3400g-al születtünk )

Lányok mi holnap kapjuk meg a 4 hós oltást plusz a második rotát.
Remélem nem lesz semmi gond. Aztán még hátra van egy prevenar és utána majd csak 15 hónaposan kap legközelebb.
Mi más plusz oltást nem adatunk neki bár még a bárányhimlőn gondolkozom.

Na dobok képet nektek olyan minitalist mert a házunk ba egy 5 hónapos baba van és a barátnőn nála meg egy 2,5 hónapos.
Igaz nem egy nap jöttek de egyszer össze hozzuk úgy is, hogy egyszerre a három lurkó.

Kép Bálinttal
Ő a 2,5 hónapos barátom. Jóval hosszabb és vékonyabb mint Ádi .

Kép Csengerrel és az anyukájával Esztivel.

Na és egy reggel kép. Így fogadott a kicsi fiam. Apja rögtön azt hitte nincs lába.
Kép .
20200310173350

Hello Lányok,

Anitja, ez szuper! Sajna pénteken reggel pont el kell mennem, de majd beizzítom a videjót!

Becka, gratulálok Levinek a hófordulóhoz! Nagyon aranyosak vagytok!

Anikó, +++++++++++++++++ ezerrel! Szegény kis Marcika! (most egyébként én is megijedtem kicsit, mert nálunk is van mindenféle)

Minitalis Lmóni és Fleur! Szuperédik a csajok és micsoda csinik az anyukák! Irigykedem a rakott krumplira :lol: Fleur, várjuk a képeket!

silka
silka

Váó mi volt itt délután, alig győztem visszaolvasni!!!!

Irina: ügyesek vagytok, és örülök, hogy már túl vagytok rajta. Azért küldök még gyógy enerdzsit: ++++++++++++++++++

Fleur: köszönöm! Aranyosak a sutyitalin készült képek! Ilyenkor sajnálom hogy vidéki vagyok. A kutya sem nyitja rám az ajtót :cry:

Emese: neünk is mindig változó a kakink állaga, bár mióta vélatlenü ecetes vízből csináltam a gyereknek tápszert ( elfelejtette, hogy a vízforralóba ecetes vizet tettem, hogy oldódjon a vízkő :oops: :oops: :oops: ) azóta nincs zöld kakink. Ennek kb: 1 hónapja, nekünk most a barna minden árnyalata van
:-)

Anikó: remélem meggyógyultok hamar!!!! Szerintem sem maracangold magad, különben is, a dokik sem vesznek észre mindent!!!

L.móni: köszönjük a táblázatot. Komolyan csodálom az energiád! Komolyan.

na léptem aludni,

jó éjt mindenkinek!
Vendég

fú nagyon fáradt vagyok: visszaolvastam az Emesének írt részt, és jót röhögtem, de remélem azért érthető :lol: :lol: :lol:

JA hétfőn mértem Beát 6070 gr volt, ma este: 6210 gr vagy a mérleg rossz vagy anyuja hülye...

K.Timi: Bea is mindig lerúgja a zoknit. :lol: Ez a specialitása.
Aranyosak a babák.

A kajarendünket leírom:

hajnali 5 kor- 160 ml
reggel 8-10 között 180 ml újabban két részletben
12-13 160-200 ml között
15-16 160-200 ml között vagy 100 ml sütőtök és 100 ml tápi
20-21 100 ml

hajnali kettőkor 150 ml

Ez még 6x kaja, de van amikor nem akar enni egész nap csak 4x, én már nem irogatom. A lényeg, hogy hízik a kiscsaj. Addig nem parázom.

na már tényleg jó éjt
Vendég

Anikó!
Biztosan nem lesz semmi komoly baj!
És ne merd marcangolni magad!!! Én személyesen is ismerlek és biztosíthatlak arról, hogy a legjobb anyák közé tartozol!!!
Próbálj meg megnyugodni, és továbbra is foglalkozni Marcival!!! A lényeg, hogy ne érezze, hogy ideges vagy !!! Ha tényleg komoly lenne nem lenne ilyen vidám, kiegyensúlyozott baba!!!
A másik meg az, hogy én is érezhetnék hasonlóan (már éreztem is), mert VikDan szinte állandóan meg van fázva! De kiderült, hogy nem csinálok semmit rosszul, egyszerűen az ovis testvér hoz haza lappangó betegségeket! Ezt el kell fogadnom.
És a tesódnak is szorítunk, hogy minél előbb hazajöjjön!!! De nem Angliában van???

Era: ecetes víz??? Asszem a te lányodnak már meg sem kottyan semmi!!! :D Kicsi édes Beatrice!!! Annyira a szívem csücskei vagytok!!! :D

Gremese, Maggie: az asszonyos témáról leállni!!! :evil: (jó, azért hízik a májam! :D )

Dettyk, Horcsog: végre nem ránk irigykednek a minitali miatt!!! :lol:

Dettyk: kész a jelmez, szerintem tuti lett, holnap csinálok képeket és feldobom! Köszi a közreműködést!!!

Fleur, Móni: nagyon aranyosak vagytok a képeken!!!

Aki holnap talizik, kérünk rengeteg képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap jövök, jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt! Jöttem a kávémmal olvasni, de nem tudom, meddig jutok, nyügi van...

Amikor utoljára itt jártam még olvastam, hogy Maggie kéredezed, hogy vannak a gyerekek, de már nem kezdtem el válaszolni, mert hosszú lett volna. Szóval nem jól. Nincs -tudomásom szerint- komoly betegség, csak gyakorlatilag kb. december közepe óta nem tudunk kimászni belőle.És Ákos gyakorlatilag azóta antibiotiumon él, ZIta kb. két hete hagyta abba. Most majdnem két hete szinte hermetikusan élünk, nem nagyon megyünk sehova, oviba egyáltalán, hogy egyszer végre gyógyuljanak meg teljesen, ne egyik vírusból a másikba essenek. Holnap kontroll és terv szerint Zita megkapná a három hónapos (!) szurit, Áki a pneumococcust, erre tegnap reggelre virradó éjjel megint elkezdett veszettül köhögni, és tegnap egész nap 37.5 volt a hője. Szóval mintha megint kezdődne valami. Antibiotikum, vitamin és spiropent mellett. Szóval egy kissé már fáraszt a dolog....Bocs a hosszadalmas kifejtésért!

Tegnap késő éjjel csak idepillantottam, mert nagyon kiváncsi voltam, mi van Irináékkal!
Ádi baba! Ügyes voltál, örülök, hogy eddig minden jól sikerült, remélem a éjszakátok is nyugodt volt, a kötözéskor meg szorítsd össze nem létező fogaidat, meglátod, hamar túlleszel rajta!

KépKépKép
bongyi

A varrásom nem haladt túl jól, kicsit elkeseredtem, hogy úgy látszik, Ákos képtelen megbirkózni a vírusokkal! Azért kiszabtam ezt a fránya "kengurut", meg elkezdtem a varrást is, de még talán a feléig se jutottam. És ma se nagyon fogok, mert apa ügyintézős programokat talált ki nekem mára....mondjuk ha Ákos ma is úgy lesz, mint tegnap nem megyek, de akkro meg vele kell többet foglalkozni. Na mindegy, egy-két nap ide vagy oda már nem számít kenguru ügyben, ha már eddig lusta voltam.

A visszaolvasással lassan haladok, de megcsodáltam Szelit, a sellőt. Nagyon édes, kár, hogy a videót már nem lehet megnézni, csak a képeket tudtam meglesni.

na, már ébredés van ketteskénél is!

KépKépKép
bongyi

Timi26!

Köszi amit írtál, aranyos vagy.
De, öcsém Angliában él, csak elment Kínába 10 napra, ma jönne "haza"! :( :( :(

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: