A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bárány: légyszi ne olvasgass ilyen történeteket és LÉGYSZI NE IDEGESKEDJ!!! :!: :!: :!: Irgum-burgum!!!

almaani
Kép
almaani

Bárány!
Hogy a fenébe találsz rá ilyen történetekre.
Ne császkálj más topikokba.
Joooooooooooooooo?
És nyuuuugi van. :wink:
Vendég

Lányok eddig nem is gondolkodtam rajta de most utánna néztem és azt olvastam,hogy baj ha a méhlepény a mellső falon tapad!!
És nekem ott van!!!
Jaj válaszoljatok!!!!!!!!!!
Vendég

Bárány!
Azt mondta a dokid hogy a méhlepényed a mellső falon van?
Vendég

Igen ott van rajta van az ultrahang leleten!!!
Vendég

De én nem tudtam,hogy ez baj!!!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Én is szoktam picseregni,mint tegnap is. Pénz miatt h.vajon mikor is fogják utalni a táppénzem. :twisted:

Szilvaquieen!!!! Hogy te debreceni vagy,tőled kérdeznék. Hogy táppénzen vagy-e már. Biztosan. És hogy utalták a pénzt beadás után. Mi a tapasztalatod?

Csajok! Ez a 2008.-as év is fius év lesz.Ugy tünik,jo sok fiu fog születni. :lol:

gigi!! Jo az Uh-os kép. Igaz az elsőből semmit sem tudtam kivenni. De a második nagyon cuki. :wink:

Mint már kérdeztem,de senki sem vállaszolt. Hogy beirtátok-e a kiskönyvetekbe a baba megmozdulását.
Ja! És valami olyasmit hallottam,anno a védőnő mondta h.nem akarok hülyeséget irni. De holnap tanácsadáson rákérdezek. :D

Kata&Milán

oszman777

Bárány!Akkor van baj ha fedi a méhszájat és a méh növekedésével nem húzógik feljebb. De valószinüleg nálad nem erről van szó.
Különben mondta volna a dokid.
Ugyhogy nyugodj meg.
Vendég

Oszmann!
Nekem a doki kérdezte hogy mikor éreztem a bébit és beirta nekem.
:)
Vendég

Sziasztok! Én most 22 hetes terhes vagyok, és kisfiút várok (ismételten). Nekem is a placenta a melső falon tapad. Nem mondták, hogy gond lenne. Az első terhességemnél ugyanígy volt. Viszont az átlagosnál több a magzatvíz. Erről tud valaki valamit? Bár erre is azt mondták, hogy semmi gond.
bluebox

Bárány, ez neked szól:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... lon-tapadt
Remélem meg tudod nyitni!

Oszman, nekem a dokim kérdezte, hogy mikor éreztem először a mozgását és beírta a kiskönyvbe.

Kép
sziszka82

Bárány, és mégegy:
A méhlepény tapadása

A magzatot tápláló méhlepény a legváltozatosabb helyen tapad a méhfalhoz és az esetek túlnyomó többségében ennek az elhelyezkedésnek semmilyen befolyása nincs a terhesség kiviselésére. A leírásokban ilyen a mellső vagy hátsó fal, a fundus vagy valamelyik oldalon való tapadás emlegetése.
Veszélyes helyzetet jelenthet, ha a pete alsó pólusánál, azaz a méhszáj környékén vagy annak területén van a tapadás. Az elől fekvő lepény súlyos szövődmény, már korán vérzésekhez vezet; egy súlyosabb vérzés pedig anya és magzata életét is fenyegeti. Az előlfekvő lepény kórházi kezelést igényel.
Ha a méhfalban esetleg myoma göb van és a lepény tapadása befoglalja ennek a területét is, ez táplálási zavarokat illetve időelőtti (részleges) lepényleválást is okozhat.
Tudni kell, hogy a méhűr változásával a lepény helyzete is változik. Nem vándorol, de pl. egy, a 12. hét körül még mélyebben tapadónak ítélt lepény a méhűr fejlődése révén a méhszájhoz képest "feljebb kerül", ezáltal kikerül a veszélyes zónából.
A méhszáj szélét esetleg elérő, a terhesség utolsó szakaszában általában kisebb vérzéseket okozó mélyen tapadó lepény viszont általában szülés közben pozitívan viselkedik: a fájások hatására a bemenethez nyomódó koponya mintegy tamponálja és a vérzés szűnik.

Szóval nyugi!!!!

Kép
sziszka82

Érdeklődnék, hogy van-e valaki, aki a Dél Pesti kórházban készűl szűlni?
bluebox

Bárány!!!!!!

Ne parázz és ne olvass!

Az enyém is mellső falon tapad,egy másik uh szerint meg a hátsó falon!
Na akkor én mit szóljak??????????
Szerintetetk hol tapad????????
Én nemtudom,de az a lényeg,hogy mindig azt mondták,hogy rendben!

Ha olvasni akarsz akkor a 200-ban szülünket olvasd léci!!!!!!!!!
Sorba születnek a szebbnél szebb babák,ép most így egy apuka,hogy megszületett zsófi baba!

Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziszka igen ezt már olvastam,köszi a linket,de alatta meg azt írod korházi kezelést igényel!
Akkor most baj vagy nem baj??
Bluebox!
Ne haragudj de én a pesszimista örök rettegő borúlátó kismama vagyok...ezért nem szeretnék a magzatvizeddel kapcsolatban én válaszolni..
Amúgy tudnék mert olvastam erről sokat
Vendég

Én eddig nem törődtem azzal, hogy mellső vagy hátsó falon tapad (nálam hátsó falon), és erre a doki azt mondta, ez így nagyon jó. De nem tudom, mennyiben befolyásoló tényező.
Bárány: eddigi terhességeidnél hol tapadt?

almaani
Kép
almaani

Sikerült felraknom egy fotót a nevem mellé!!! :lol: :lol: :lol:
Imádom az Anne Gaddes-es dolgokat, legszívesebben egy csomó ilyen holmit vennék a babának, ha lehetne itthon kapni!

almaani
Kép
almaani

Eddig hátsó volt!

Én nem ismerem:Anne Gaddes :oops: :oops:
Vendég

bárány: nekem is a mellső falon tapad. megkérdeztem a dokimat, hogy ez baj-e, azt mondta hogy a mellső- vagy hátsó fali kb olyan jelentősségű, mint hogy valaki jobb, vagy balkezes: egyik sem rosszabb a másiknál. a gond akkor van, ha túlságosan lent van, de erről 100%, hogy szólt volna az orvosod. amúgy meg igaza van a többieknek: nincs mászkálás más topicba. te mindig bevonzod a rémtörténeteket. :(

oszman: én csak megjegyeztem, aztán a védőnő írta be az első napot, amikor éreztem. azt mondta, hogy még nem kell írnom hogy melyik nap mennyit/mikor mocorog, csak később.

mia_snow

Megjöttünk :D Minden rendben :D

almaani: mi is pont ezen a két színen gondolkodunk. Nekem a narancssárga jön be, de lehet, hogy zöld lesz. Az a fiúnak és a lánynak is megfelel. :D

bogi: nálam is ez a helyzet, sajnos szinte minden nap keményedek és szokott a hasam alja is fájdogálni néha. Növöget a baba, no para! :wink:

sziszka: naponta 130 km-t autózol? :shock:

oszman: közigazgatásban dolgozom, eddig mindig megkaptam időben, mikor a többiek a fizut kapják, csak a decemberi elszámolással volt gond. Ott csak 10 napot fizettek ki. :evil: Most fogom majd a januári táppénzzel megkapni a maradékot.

Voltam turiban, vettem egy-két felsőt, kezdem kinőni a többit :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Megjöttem a babázásból,nagyon jó volt!
Kicsit el is fáradtam,mivel buszoztam is egy kicsit.

bárány:megtaláltad mára is a félelmedet?Nyugi már!

Nekem is a védőnő írta be az első mozgást.

Jár valaki kismama tornára?
Én annyira szeretnék,de nálunk pont most nincsen.

Kép
melike

PARA MAMI!!!!
MONDTAM MÁR, HOGY NE OLVASGASS!
Mellső fali lepény... nem gond, legfeljebb tompítja a baba mozgásait... általában később érzik meg a mozgást azok a mamik, akiknek a mellső falon tapad a lepény...

Idő előtti leválás... elég ritka... főleg fizikai behatásra...

Lepényöregedése természetes folyamat...
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:00-kor.
pironya

Összedobtam magamnak egy kis mákosgubát és már meg is ettem. :D
Fincsi volt.

Kép
melike

Sziasztok Lányok! Kép

Aki esetleg babaszobát tervezi, annak írom.

Eladó egy vadiúj, frissen vart, Disney Micimackós fényáteresztő függöny (Diego: fehér alapon nagy Micimackós rajzfilm figurák), 1,8 m x 3 m. Sajnos a mi babaszobánkba - mint utólag kiderült - nem illik. :(

Eladnám. Ha valakit esetleg érdekel priviben megbeszéljük.

Boldog és békés babavárást kívánok Mindenkinek!Kép
Vendég

Jaj de imádom a mákos gubát!!!!!
Vendég

sziasztok!

Na már kezdek gyógyulgatni, a kis Manó meg boldogan rugdos, pedig annyira nem szívesen veszem be a napi 4 antibiotikumos tablettát.
Pironya gratu a tököshöz
Bari ne olvasgass szörnyű történeteket!neked is fiad lesz, vagy még nem tudod?régóta nem voltam, s nem nagyon olvastam vissza, de ha lesz időm...
almaani szerintem legyen narancs és almazöld!Kitűnő kombinácíó, ha lehet úgy hogy kevesebbet veszel a festékből.a két két szemközti falra uaz. a szín.Tök jó lenne.

Kép
Kép
eyi

nekem is van 2 tök ari Anne Geddes képem, a hugicámtól kaptam, nagyon arik

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Bárány! Nekem is a mellső falon tapad és senki nem mondta, hogy ez gond lenne!
Egyébként különös érzékkel találsz rá a szörnyűségekre a babaneten. Én mindig tőled tudom meg, hogy éppen melyik topikban történt valami. :lol: És persze messziről elkerülöm, azért sem olvasom el!!! :lol: :lol: :lol:

Oszman! Nekem is a védőnő írta be. Megkérdezte mikor éreztem először és azt beírta.

Melike! Én járok kismamatornára. A légzőgyakorlatok meg a gátizomtorna jó, a többi elég uncsi. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Eyi:igen fiú lesz!!! :D :D :D :D

Monti:pedig tényleg csak ártatlanul olvasgatni akartam,nem gondoltam,hogy szörnyűség lesz abban a topikban :oops:
Hiszen a címe"2009-ben fogunk szülni" ebből semmi rosszra nem gondoltam... :oops:
Vendég

na itt van új kép, asszem kb 2 hete nem raktam. íme, + 6 kilóval, és hát ugye a kezdet sem volt kevés. mellesleg épp spagettifőzés közben kapott le az uram... :oops: :D
Kép

mia_snow

Mia:ne vedd sértésnek de szerintem mi egyformák vagyunk alkatilag,vagyis hasonlóak... :roll:
Vendég

Olyan jó hogy neked fejed is van :D :D :D
Vendég

bárány: 92 kiló és 176 centi - jelenleg :cry:

bárány: na ja. én viszont nem vetkőzöm. :D

mia_snow

Nem látszik a 92 kiló!!
Én sem vetkőzöm :oops:
Vendég

Sziasztok!

Almaani!
Bocsi ,de megkívántam tőled az Anne Geddes fotót,és én is kerestem magamnak egyet.
Remélem sikerül is feltenni...

A méhlepény nekem most is ,és az előző terhességnél is a mellső falon tapad(t).Az előzőnél ráadásul közel a méhszájhoz,de ahogy nőtt a méhem,úgy került feljebb a lepény is.Biztosíthatok mindenkit,hogy ez semmivel sem előnytelenebb,mint a hátsó fali.
Semmi jelentősége...

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Sok melóm volt, most sikerült visszaolvasni nagyából benneteket. :oops: Volt itt moszgás rendesen, alig győztem olvasni :lol:

Pironya: Gratulálok a kis kukisotokhoz!!! Milyen sok fiúnk lesz :shock: De nem baj, majd az utánunk jövőknél meg sok lány lesz és a fiaink majd mehetnek csábítani :lol:

Bárány, tényleg nagyon helyes a fiad! Annó mindig mondtam az uramnak, hogy én is fürtös kisgyerkőcöt akarok :lol:
Ne tessék parázni ;) Minden rendben lesz! Biztos!

Buci, részvétem a barátnődéknek! Én nem tudom, hogy lehet ezt ép ésszel átvészelni... Borzalmas lehet most nekik... Kívánom, hogy hamar jöjjön az utód, aki már teljesen egészséges lesz!!!

Mia: Csini kismami vagy Te is :) Tényleg jó látni, hogy nem csak fej nélküli kismamik vannak a topikon :lol:

Utazóágyról jut még eszembe: Ha valaki lemaradt volna a múltkori akcióról, akkor csak szólok, hogy a Cora asszem holnaptól akciózza. Pelenkázós és egészen jól néz ki a képen, csak szúnyogháló nincs benne elvileg... 13ezerért adják, ami annyira nem is rossz ár. Hétvégén majd jól megkukkoljuk, most rá vagyunk kattanva a dologra, mert mindenhol csak 24-30 ezerért lehet ilyenet kapni (az utazóágy+matrac+pelenkázó+tároló az oldalán + esetleg szúnyogháló)...

A mozgásra nálam is védőnő kérdezett rá és be is írta a kiskönyvbe. A doki is megkérdezte, hogy érzem-e és amikor mondtam, hogy igen, akkor meglepődött, mert hogy nekem is melsőfali a lepénykém (18.héten). Pedig azt éreztem, ezt most már határozottan mondhatom ;)

Nekem jövő héten kell találkoznom majd a védőnővel, aztán ha jól emlékszem lassan át kell majd állni a 3 hetenkénti találkára. Most határozott leszek és azt az ödémás bejegyzését töröltetem, mert nekem olyanom még sosem volt... Meg persze most vizelet vizsgálatot is kiharcolok magamnak, mert utoljára laborban volt nézve valamikor novemberben :roll:
Ja és várom már a szívhang hallgatást vagy inkább a patadobogásét? :lol: Lehet viszem magammal majd apát, hátha ő is szeretné meghallgatni a fiát ;)

Bárány, ezt a részt ugord most át légyszi ;)
Lányok: Ma alig tudtam járni annyira fájt a hasam alja főleg jobb oldalt... :( Ha nem lett volna olyan sok melóm, tuti itthon maradok. Ha holnap is fájni fog még, akkor hívom a dokit, mert kezd aggasztani a dolog. Akkor szokott így fájni, amikor reggel nem sikerül a WCn a nagydolog, de ma reggel volt és tegnap is, szóval nem értem...
Nektek is szokott fájni a pocakotok pl. amikor lehajoltok vagy csak nekidőltök pl az asztalnak?

Bárány kezdem elvenni a Te reszortodat :oops: Parázok most ezerrel :(

No, jó éjt lányok! Remélem holnaptól ismét gyakrabban tudlak olvasni benneteket!

Kép

Kép
bettica

Nekem is a 13. héten a méhszájhoz közel tapadt a lepény. Be is voltam tojva, de a terhesség előrehaladtával szépen a helyére került, most már mind a kettő a hátsófalon, jó helyen van.
Sógornőmnek is ikrei vannak, a terhessége végig elől tapadt a lepény és semmi gond nem volt. Úgy hogy nyugi! :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Bettica:elolvastam :oops:
Ma nekem is aggasztóan fájt a hasam,nem egész nap,csak kb fél órán keresztül,fájdalmasan görcsösen összeállt egy csomóba és olyan kemény volt mint a beton(kb6-8szor egymás után),aztán bedobtam 2 magne b-t
Vendég

Mia: nagyon csini vagy. Nem tudom, hol tárolod a kilókat, de nem látszik! :D

Orsi: örülök a képednek! :lol: Olyan édi! Majd a babaszoba falára is szeretnék ilyen képeket! Meg Micimackósakat, természetesen!! :lol: :lol:

Ma délután bababoltoztunk apával, a Faktumban voltunk, nagyon szép pelenkázóasztalt láttunk és feleannyiért, mint a Brendonban. Majd lehet, hogy rakok képet róla.

Eyi: örülök hogy jobban vagy!! :D

Bettica: nekem is fájt tegnap este a pocim, miután lehajoltam, valahogy elég ügyetlenül, és utána nagyon fájt kb. fél óráig. Nagyon meg is ijedtem, mert előtte rugdosott a pici, utána pedig abbahagyta. Úgyhogy ledőltem, simiztem, beszéltem hozzá, és jobban lettem, majd el is kezdett rugdosni. :D
Még most is fáj? Ha holnap is, szerintem csörögj a dokira, ő biztos megnyugtat.

almaani
Kép
almaani

22 hetes pocak...

Kép

Kép
orsitigris

Orsi,Mia nagyon csinik vagytok jó nagy már a pocakotok. :D :D
Mia: hol vannak a kilók? nekem hihetetlen amit írtál... komolyan...

Bettica: nekem is nagyon szokott néha fájni a hasam legalja főleg oldalt, de változó, olyan érzés nekem is, mint mikor nagyon kell wc-zni de nem sikerül, néha alig tudok kiegyenesedni. Olyankor le kell feküdnöm, meg bevenni a MagneB6-ot. Szerintem olyankor növekedési hullám lehet, nyúlik, tágul minden. Reméljük normális, bár mint írtam pár hozzászólással ezelőtt én is ahogy haladok előre az idővel egyre parázósabb vagyok. :roll:

Nézek már én is valamilyen képet a nevem mellé... annyira tetszik a Tiétek..

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Orsi: milyen nagy a pocid!!! :roll:
ÁÁÁÁÁÁ!!! Az én hasam még sehol sincs a tiétekhez. Nem tudom miért. A doki azt mondta, ez normális, minden oké, de titeket látva úgy elbizonytalanodok. :oops: :oops: :roll:
Kép
Légyszi, akinek kicsi a pocakja, az is rakjon képet, hogy megnyugodjak!!!!

Rakok a bababútorról is képet, ha nem baj! Főleg a pelenkázó és a jobbszélső pakolós érdekel, mert kiságyunk már van!

Kép

Jóéjt mindenkinek!
Reggel nyugtassatok meg, hogy oké, hogy pici a pocim! :oops:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Bárány, csak akkor lehet veszélyes (és akkor sem feltétlenül), ha a méhszáj környékén tapad. Nem voltam figyelmes és olyanra hivatkoztam, amiben meg tudtad találni a negatívat. :wink: De szerintem kérdezz rá a dokidnál, Ő majd megnyugtat, hogy semmi gond nincs a babáddal. :lol:

Szilvaqueen, igen 130 km-t. :( Leginkább ez nehezíti a munkámat, de még bírom! :lol:

Mia, Orsitigris, nagyon csinik vagytok!!! :lol:

Nekem délután óta néha eszméletlenül belenyilal a hasam aljába. Gondolom növekszik.
Most visszavonulok.
Jó éjt!

Kép
sziszka82

Sziasztok!jó reggelt
Mostmár tényleg fogok indítani egy topikot ,ahol 100 kilós kismamákat fogok keresni :twisted:
Nem igaz,hogy itt mindenki ilyen manöken :twisted:
Szeretném magam valaki melett vékonynak érezni!!
Orsi mint a nádszál,Gigi is stb stb(mindenkit nem sorolok föl) :D

Nem akarok dicsekedni de pelenkázó asztalom nekem lessz a legszebb,apám készítí aki igaz világ életében energetikus volt de nyugdíjas évei óta imádja a fát és sok fa bútort készitett ami gyönyörűűű :D

Almani teljesen normális a hasad!Erre csak ennyit tudok mondani
20 orvost kérdeznél 20 mondaná,hogy normális
Úgyhogy felejtsd el!!Ezt a félelmet nyugodtan stornozhatod :D
Vendég

jó reggelt.

hasfájás: nekem olyasmi érzésem van újabban, mintha szúrna az oldalam, csak nem az oldalam, hanem kicsit beljebb, a pocakom felé. de csak néhány percre, aztán elmúlik.

kilók: tényleg 92, na. amúgy én amikor nagyon durván vékony voltam (800 kcal diéta, minden nap 1 óra mozgás), akkor voltam 70-72 kiló, úgyhogy a kilóim zömmel a csontjaimban lehetnek azt hiszem. :D

az iwiw-en fent lévő képeken pl 80-86 kg körül mozgok (akinél nem vagyok jelölve, Fehérné Mészáros Lívia néven megtalál). fura ez... és bosszantó. :(

mia_snow

Sziasztok!

Mia!
Jelöltelek iwiwen ,ne lepődj meg!

Bárány!
Kérünk szépen fényképet arról a bútorról!!Nagyon kíváncsi vagyok!
Én egyébként úgy szeretem másoknak a képeit nézegetni! Ti hogy vagytok vele?
Más topikokban is szinte csak a képeket nézegetem!Legyen szó bababútorról,kisbabáról,vagy csak egy havas tájról...

Mia után én is felbátorodtam,és megmutatom nektek,hogy nekem
FEJEM IS VAAAAANNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Szóval tegnap esti pocifotó FEJJEL!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
orsitigris

Sziasztok Csajok!

mia,orsi,almaani:nagyon csini pocitok van!
orsi:te nagyon karcsú vagy,komolyan!
Különben szerintem minden kismama cuki!Ha kicsi,ha nagy!

Tegnap nekem is fájt a hasam,be is vettem a magne b6-ot,önkényesen.Jobb is lett.
mia:ugyan azt éreztem,mint te (amit írtál).

Azon gondolkodtam,hogy semmi bajom nem volt pár hete.Mióta itt olvasgatok,előbb-utóbb minden előjön,amit olvasok.Normális ez?! :twisted:

Kép
melike

Szia Lányok!

Én a 3. kisfiamat várom júniusra, gondoltam benézek ide.

Montanat ismerem, a többieket még nem.

BÁRÁNY! Nekem is mellső fali a lepényem, az előző 2 terhességnél hátsó fali volt.
Ez tényleg csak akkor gond, ha eléri a méhszájat!
Annyi különbséget érzek, h tompább a mozgás, de érzem ugyanúgy. Sőt tök korán éreztem az első mocorgásokat!

Nyugi! :wink:

Szül vki a Szt Imrében? (én igen)

Kép
zmimi

Sziasztok!

Igyekszem hozzátok is felzárkózni, de nem könnyű! :lol:

Orsi - nagggyon jól nézel ki! És még én vagyok vékony?? Hát te sem panaszkodhatsz! És végre valaki akinek feje is van!!
Nekem most elég pocsék az egész fejem, főleg a hajam, de esküvő előtt megyek fodrászhoz festetni meg minden, úgyhogy a lagzis képekből hozok majd fejeset én is! :lol: Lehet hogy nem az lesz rajtam a legérdekesebb, mert ha így folytatom fehérneműben megyek férjhez... kezd szorítani a ruhám és még van több mint egy hónap! :?

Mia - hát nem látszik rajtad a 92kg az biztos! :!: ! Szerintem is a csontjaid lehetnek nagyon nehezek (ami nem baj) mert ha pl magamhoz hasonlítalak, én a 181 centimmel voltam 65-66 kg és persze vékony, de nem sovány. A legjobb barinőm 178 cm és 50 kg. Na ő vézna és a csontjai is tuti hungarocell-ből vannak! :lol: Szóval szerintem csini vagy és biztosan a férjed is annak lát, nem igaz?? :wink:

Melike - jól felcsigáztál ezzel a mákos guba témával!! :twisted: Pedig tegnap a farsangi fánkra voltam nagyon ráindulva, reggel láttam a tv-ben és istenien nézett ki. Már éreztem is a baracklekvár ízét a számban... igen, szóval Anya fog nekem sütni ma délután, ha minden jól megy! Juppijééé! De holnap mákos guba lesz! :lol:
Nálunk van kismama torna kedden és csüt. délután, de még nem voltam, mert mindig van valami más dolgom pont akkor. Jövőhéten már nagyon szeretnék menni, ha sikerül majd megírom milyen volt! :)

Almaani - láttad az én pocimat? Szerintem nem nagyobb, pedig nekem a magzatvizem is sok egy picit! :D A lényeg hogy a bébi elég nagy legyen. Az hogy mennyire dudorodik ki, már teljesen mellékes. Hidd el, nekünk is be fog indulni és akkor visszasírjuk még ezt a kis cukit! :lol:
Jók ezek a Faktum bútorok, bár nem olcsók az biztos. Mi is valami hasonlóban gondolozunk, mit amit mutattál. (Én dolgoztam olyan üzletben ahol árulják, csak másik részlegen.)

Hasfájás nekem is van sajna. Sokszor csak olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, mintha nyomást éreznék lefelé. Az oldal-szúrásos érzés is gyakran jelentkezik, de általában javul ha lassítok a tempón. Régebben mindig rohantam, most már a közepes tempótól is rögtön megfájdul a hasam, szinte tyúklépésben közlekedek!! (Nem korai ez még???) Bár azt végképp nem értem hogy éjszakánként mitől "szúr az oldalam" :? . Bízom benne hogy tényleg csak "növünk" és nem más! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: