A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Bár engem megkértek, hogy ne nagyon írjak ide, de most annyira boldog vagyok, hogy muszáj!

Kriszta
Úgy elfenekelnélek!!! Az esélytelenek nyugalmával.............. Emlékszel???? Gratulálok. Várom a leveledet. :)

Lányok
Én két éve járok a BMC-be. Sokszor tényleg idegesítő, amikor mindenki robog előre, mi meg állunk a sorban, de soha nem tudhatjuk ki, miért megy előre. Ez a dolog sajnos ezzel jár. Engem már mindez nem akaszt ki, pedig az elején nagyon fel tudtam húzni magam. Ha minden ember ilyen lenne, mint a BMC recepciósai szebb világban élhetnénk. Viszont arra készüljetek fel lelkileg, hogy terhesgondozás során ugyanez van. Esetleg veszélyeztetett terhes valaki, kiadják a parancsot, hogy feküdjön, de kb. kétnaponta valamilyen vizsgálatra vár. (Ha más nem, akkor előre is bocsánat, a botrányt megelőzvén, de nálam így volt.)

Már tényleg nem ismerek itt senkit. :oops: Az én szériámból vagy a babásban vannak, vagy inkább nem is írnak. Pedig annyi ember érdekelne........ Nefke, Baby, Alex...... Legalább egy privit dobjatok!
Vendég

Sziasztok!

Én is a BMC-be készülök, Krévivel már másik fórumon beszélgettünk róla. Ma voltak a sógornőmék, 12-13 óra közötti időpontot beszéltek meg és 1/2 4-kor még nem voltak bent!!! Hát erre nem számítottam. Kedd van! Én csak március környékén megyek. Majd megpróbálok úgy odamenni, hogy ne idegesítsen, ha várni kell.

Lenne egy pár kérdésem: Mi a véleményetek a hálapénzről? Én nem vagyok az a típus, aki adna, de itt állítólag elvárják. Tényleg így van? Ki mennyit ad és hogy a fenébe lehet odaadni? Lehet, hogy hülye kérdésnek hangzik, de én még egyik dokimnál sem éreztem, hogy adnom kéne.

Másik kérdésem: Wiegandt dokihoz szeretnék menni. Állítólag van magánrendelése is. Tudja valaki, hogy hol van? És ha igen, akkor telefonszám?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Itt vagyok. Valamivel jobb már a közérzetem. Ezek a dolgok megerősítenek. Szerintem a szomorkodásra is kell idő, hisz nem jó feldolgozatlanul hagyni ezeket a dolgokat. De most megint csak előre nézek és az út végén ott látom a babámat.
Ma egyébként tiszta idegbeteg voltam a munkahelyemen, de most megfogadom előttetek hogy nem fogok stresszelni a benti dolgok miatt.

Krisztamilli!
NAGYON NAGY GRATULA NEKED!!!
Végre!!!

Moncso, Lexi!
Hol vagytok? Mi újság van veletek?

Zami!
Még1* gratulálok neked és gyere nyugodtan, kiváncsian várjuk a fejleményeket.
Te vagy a mi kis csodánk. Te adsz erőt hogy igenis sikerülhet spontán is a dolog.
Én is ilyen boldog akarok lenni mint te és 1* az is leszek! meg az összes fórumozó!

Noki!
sajnálom hogy nem sikerült. :(
Az én páromnak, Anyukámnak, Apukámnak lesz most a szülinapja és már elképzeltem hogy ez lesz a nagy ajándék nekik hogy bejelentem hogy jön vére a várva várt baba. De a férjem névnapja novemberben van, szóvl addig még szülhetek neki egy babát. :)
Szóval Karácsonyig összejön nekünk a baba, így ajándékon nem is kell törnöd a fejed. :)
Szerintem a sportot se hagyd ki, ha úgy érzed. Töltődj fel!

Zsókuci!
Örülök hogy jól telt az első munkanapod!
Ezek szerint minden rendben, egészséges vagy mint a makk. :D
Márciusig már csak 1 hónap!!!!

Gil!
Jobbulást neked. A férjem is beteg.
Ajánlom az Occilocooccilumot, vagy hogy kell leírni, nekem az bevállt.

Vic!
Én Egerből származom! :D Melyik holtelben voltatok?
Jobbulást neked is!
Boldog szülinapot a férjednek. Az én férjemnek 23-án lesz a 30. szülinapja és meglepi partit szervezek neki. Kibéreltem azt a helyet ahova sűrűn szoktunk járni és az összes barátnak, ismerőnek szóltam. remélem nagyon meg fog lepődni és nem lepleződik le a titkom addigra. Bár egy kicsit már sejt valamit.

Madrin!
Drukkolok hogy minden rendben legyen és Krisztamilli után neked is sikerüljön!!!!!

Bobcsike!
Örülök hogy jelentkeztél és látom hogy minden oké veletek, Remélem ennek az összhangnak meg lesz az eredménye. :wink:
Azt fogom tenni amit a doki mond holnap, ő a profi. Ezelőtt az inszem előtt pihiztünk 1 hónapot, azelőtt meg 2 hónapot. Én lehet hogy belevágnék a következőbe, de ha azt javasolja hogy pihenjek azt is elfogadom. Februárban úgyis annyi programom lesz: férjem szülinapja és az Anyukám 60. szülinapja is most lesz amire szintén meglepi ebéddel és borkóstolással készülünk egy Eger környéki borházban. Gyorsan el fog szállni ez a hónap.

Dorcsi!
Örülök hogy jobban vagy és már a jövőre tudsz koncentrálni. Biztos elsirattad a babádat, az azért kell. De ha sikerült feldolgozni akkor már tényleg csak előre nézz!!! Mi itt vagyunk és támogatunk meg drukkolunk neked!!!

Krévi!
Süni szavaival maximálisan egyetértek. Tényleg mindenki nagyon kedves és le a kalappal előttük.
A dokik néha tényleg nincsenek jó passzban de ez érthető hisz nagy a felelősség, sok a munka, a páciens. A recepción a lányok mindig nagyon segítőkészek, az ápolónők a laborban mindig mosolyognak, a műtőben is nagyon készségesek. Szóval annak ellenére hogy ez egy államilag támogatott intézmény tényleg maximális elismerésem, nagyon emberségesek.

Kata!
15? Hihetetlen. Volt már valakinek ilyen sok? Gratulálok!!!!!
Megértem az örömkönnyeidet. tartsom ki ez a lelkesedésed és biztos meg lesz az eredménye. Mikor kapod vissza őket?

Kép
vucuska

Krévi!
Köszönöm.
Kérdezz bátran olyantól aki ebben vesz részt. :lol:
Én sajnos nem ebben vagyok érdekelt,de amikor elkezdtük televoltam félelemmel és Gabicsibe volt olyan aranyos hogy elmondott nekem mindent,ami nagyon megnyugtató volt,mert már nem féltem annyira. :lol:
Süni76!
Köszönöm és egyetértek veled,nagyon sokan vagyunk,,ők kevesen és nagyon sokat dolgoznak értünk. :lol:
Madrin!
Köszönöm és remélem gyógyulgatsz abból a csúnya betegségből. :lol:
Egy kicsit megkésve,de annál nagyobb szerettel kívánok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Pihengess sokat és vigyázz magadra,puszi :lol:
kata80

Azt elfelejtettem megkérdezni hogy holnap jön-e valaki?

Kép
vucuska

Kép
gabicsibe

Kriszta
Hurrrráááá!!!Esélyes vagy egy iker párra ekkora hcg-vel :D

Nemone,Vucuska,Noki,Dorcsi
Nagyon sajnálom,hogy ez most nem sikerült,de majd a következő sikeres lesz!!!

Kata
Gratulálok a szép számokhoz :D Ügyi voltál!!A magne b6-ot ne felejtsd szedni a beülti után!!!

Vicky
Én csak akkor adtam mikor sikerült és ennek ellenére mindíg mindenki nagyon kedves volt hozzám!( inszemem és 1 lombikom volt)

Krévi
Szerintem mindenki próbál kedves lenni és mindenkinek vannak rossz napjai!Egy biztos az előretolakodókat nem szeretik!!!Itt az ember türelmet (is)tanul.Én mindíg vittem magammal könyvet és sok embert megismertem!Van akivel barátságot is kötöttem!
Vérvétel fél 8-tól -9-ig van hivatalossan,ha ilyen jellegű vizsgálatra kell menned sajnos korán oda kell érned és a hoszú sort végig állnod!

Bessy
Nem kell félned kedvesek lesznek!!!

Gil
Jobbulást!!!ugye nem ez a fránya influenza környékez?!

Vucuska
Én holnap megyek de csak 1-re!Biztosan megfogsz ismerni :wink: ha még ott leszel! +ismertető jel: rövid, melírozott haj és szemüveg. :D

Lányok!
Sajnos a gépünk miatt új táblázatot kellett gyártanom!Ha valakinek nem stimmel valami kérem jelezze,hogy a következőbe javíthassam!Előre is köszi!!
Ja és aki még nincs benne,de szeretne tőle kérem az adatokat!
gabicsibe

Krisztamili,
Hatalmas gratula neked! Jaj de jó! Ez nagyon szép HCG szint! :D :D :D
Szorítok továbbra is, de nem lesz semmi gond! :wink:

Vicky,
Szerintem ez nem így van itt! Mi nem adtunk pénzt senkinek, és egyetlen egyszer nem éreztem, hogy elvárnák, se a doki, se a nővérek! Akkor adtunk csak, amikor már sikerült, de akkor sem rögtön, hanem egy későbbi alkalommal.
És kapcsolódva az előző hozzászólásokhoz még egy gondolat erejéig, hogy mégis mindenki kedves volt velünk. Nem mondom, hogy nem fordult elő az ellenkezője, de hát hol nem fordulhat elő ilyen. Rengeteg ember jár oda, és szerintem a tőlük telhetőt megteszik értünk. Süni! Teljesen egyetértek veled!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Krisztamilli
Hatalma gratula neked, vigyázz magatokra, ez igazán jó hír!

Madrin
Neked is nagyon szorítok, hogy ilyen jó hírekkel gyere!

Bár mi még nem rég óta járunk a BMC-be, és lehet hogy mindig mázlink is volt volt de olyan iszonyat sokat eddig még egyszer sem kellett várnunk általában max 2-3 órát töltöttümk ott, ami azért nem olyan vészes szerintem.(pláne ha az érdi sztk rendelőintézethez hasonlítom, ahol egy sima rákszűrésért is simán 4-5 órát lehet sorbanállni :shock: , ha várakozni kell mindig ezzel vigasztalom magam :lol: )És ha nem is mindig bűbájosak az emberrel, de mindig segítőkészek, nyugodtan lehet kérdezni ha valamit nem értünk vagy ilyesmi.

deri
deri

Jó reggelt Lánykák!

Nemone! Jó pihit az újrakezdés előtt, a következő lesz a tuti befutó!

Zami! Én is csak gratulálni tudok Neked, további jó pocakodosást kívánok!!

Gil, Vic! Torokfájásra a sós vízzel gargalizálás nagyon hatásos, csak ajánlani tudom! Bár remélem már túl vagytok rajta..

Madrin: utólag is boldog szülinapot kívánok!

Zsókuci! Köszönöm a biztató szavakat, nagyon jól esnek!!

Kata! Nagyon szorítok holnapra, hogy ügyes és nagyon ragaszkodó Manócskákat kapj vissza!!

Krisztamili!!! Gratulálok!!!! Nagyon szép hcg eredmény!! Csak nyugalom, most már semmi idegeskedés, megtapadt az babóca/ babócák(??) rendesen!

Bessy! Ti honnan jártok?

Noki! Egyáltalán nem haragszom, tudom, hogy gondoltad.. Én sem szerettem volna általánosítani és bárkit is megbántani.
Ezúton is elnézést a durva kijelentésért, kissé elragadtattam magam tegnap! Valószínű érzékenyebb vagyok még a kelleténél. Jól tetted, h nem dolgozol, én is itthon nyugodtabb voltam.

Krévi! Én is nagyon elégedett vagyok az ott dolgozókkal, tudom, h nekik is sokszor nagyon nehéz lehet!! Egyáltalán nem kell semmi praktika, magadat kell adnod, akkor is n. kedvesek! :) A sorban állás pedig hozzá tartozik, de a szakértelem a lényeg! Én mindig könyvvel a kezemben várakozok, legalább valamikor jut időm olvasni is :D Hidd el, jó kezekben vagy ott!! Csatlakozom az előttem szóló érvekhez!!

Vucuska! Nagyon sajnálom, de sosem szabad feladni! Én is mindig simiztem a pocimat és beszéltem a babához.. Átérzem a szomorúságodat! :(
Tegnap hazafelé a kocsiban meghallottam azt a dalt, ami a beültetéskor szólt a rádióban és ott elkönyveltem kedvenc dalommá..Háááát, több se kellett, rögtön eltörött a mécses..Azóta is magam alatt vagyok. Azt hittem könnyebb lesz feldolgozni, de ma utolért egy enyhe depi.. :(

Szép napot Mindenkinek!
Dorcsi
dorcsi73

Krisztamili drága,

Itt is:

Kép

Vigyázz magatokra, és küldök neked babanövesztőket:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mindenkinek sok puszi, este visszaolvasok, most dolgoznom kell... :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Krisztamili!

Nagyon-nagyon gratulálok! Kép

Zami!

Neked is nagy gratula! :lol:

Vicky!

Én sem adtam még senkinek hálapénzt, pedig már túl vagyok 4 inszemen, és eddig mindig nagyon kedvesek voltak elem. De úgy tervezem, hogy ha sikerül, akkor fogok adni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Lexi, meg mindenki az érdeklődik és hiányol!

Jól vagyok, gondolom én, vagy csak bebeszélem magamnak. :oops:
Rengeteg dolog fáj még belül és ezért nem is jelentkezek. Olvaslom a forumut, de nem igazán érzem, hogy irnom kellene.
Még mindig fáj az áprilisi vetélés, hogy végre, hosszu évek probálkozása után nekünk is sikerült és csak egy rövid ideig örülhettünk, utána mikor magamhoz tértem, ismét megtörtént az amitől féltem és még kimondani se mertem.
Most meg nem tudom mit szeretnék, szeretnék gyereket, de nem minden áron. Azt hiszem nem tudnék elviselni mégegy ilyen kudarcot, túl sok volt. Lassan 3 éve, hogy ide járunk és 5 éve szeretnénk gyereket. Tudom van aki sokkal több éve szeretné, meg több beültetése volt, mert Benszinek is (ha jól tudom) 6. beültetésre sikerült, de én is túl vagyok 5 beültetésen és elegem volt.

Nefke
nefke

Krisztamilliiiiiiiiiiiiiiiii
Végre valahára, nagyon nagy gratula neked. Ez tuti iker!!!! Nagyon örülök!!! Végre megtörte valaki a jeget.

Lexi,

Még én is itt vagyok ebben a topicban. Sajnos :( . Nem küldted az e-mail címet, hogy a privi végét elküldjem. Nem értem miért van ez, megkapom a priviket, de az enyémek nem mennek el.

Vucuska,

Hotel Eger and Park. Szupi volt. Szeretem Egert nagyon. Bár annyira azért nem vagyok oda a wellnessért, én a természetes vizek híve vagyok, de nem volt rossz. Kaja szupi, idő már kevésbé.

A BMC-ről annyit, hogy velem mindig nagyon kedvesek voltak a recepción, ember feletti erővel dolgoznak. Futószalag az egész, és még így is minden reggel amikor csak megyek mosolyogva fogadnak és kedvesek főleg Mártika meg Irénke, de laboros csajszik is aranyosak főleg az a vöröshajú. A műtőslány is jófej.
Még a dokiknak is van néha egy egy kedves szavuk, pedig 4 orvosra jut majdnem 12.000 beteg. Ez rengeteg gondoljatok bele, nincs se hétvégéjük se ünnepnapjuk. Csodálom, hogy nőre rá bírnak nézni :lol: . Viszont abban tényleg igazatok van, hogy itt kellene egy meddőségi lelkisegély szolgálat vagy pszichológiai szakrendelés kifejezetten erre specializálódva, amellett hogy stimulálnak meg gyereket raknak össze nekünk. Csak hát a magyar egészségügy Hordágy Ágikával az élen.....no comment. Kellene még ide egy pár orvos és akkor jobban eloszlana ez a szám, egy betegre több idő jutna kevésbé lenne futószalag. De hát.....a tényeket tudjuk.

Na velem annyi van hogy még tetézzem a jó dolgokat, hogy voltam rákszűrésen a rendes dokimnál, és mondta hogy sajna gombám van. Fasza. Jövő héten jön meg kezdenénk a következő inszemet. Mondt5am neki, hogy adjon valami turbót vagy esetleg mondjak le róla? azt mondta ír turbót. Most szedem a Mycosistet, meg kaptam Gynazolt, kenem a Canestent ezerrel. Azt mondta elmúlik ezektől nyugodja meg. Hát nagyon remélem. Én csak attól félek, megmutatom a papírt W-nak, és lehet hogy a kezeléstől már el is múlt a champignon (nem franciások kedvéért gomba :lol: ) ő mégse akarja majd megcsinálni az inszemet. A dokim azt mondta visszamehetek kontollra 2 hét múlva, de akkor már szinte tök mindegy (na jó nem ) mert a jövő héten el kell kezdődnie a stimunak. Én most nem akarok mégegy hónapot kihagyni, annyira bízom, hogy tényleg elmúlik. Lórugás kapszulát kaptam. Szerintetek? :roll:
De a k....életbe, nem hiszem el, hogy egyre több az akadály: ciszta, gomba, kihagyás.....na ebből van elegem, ez az amit idegileg nem bírok, még rosszabb, mintha azt modnják nem sikerült. Szétrobbanok.

Én is én én át szeretnék már kerülni a babásba, és olyat szeretnék, mint amilyen Sharonnak van!!!! Gyönyörű a babája, még a lélegzetem is eláll a kiscsajtól. A többi babó is természetesen gyönyörű!!!! De Sharon Dórijától elolvadok.
vic12

Nefi,

De jó hogy végre jelentkeztél. Elhiszem, hogy őrlödsz és megértelek. Tuti nekem is elegem lenne. Én már tegnap kiakadtam, hogy elegem van adjuk be az örökbefogadást, adjanak egy kész gyereket aztán be van fejezve. Persze utána megnyugodtam, és basszus megint azt látom hogy szépen sorban mindenkinek sikerül, előb utóbb csak ránk kerül a sor. Muszály bízni. És igen a sikertelenségek csak megrendítik az ember hitét és bizalmát és egyre nehezebb, tudom, de azért még ott vannak a fagyibabák, ha esetleg egyszer lesztek újra olyan erősek, hogy megpróbáljátok.
Szorítok nektek hogy jól tudjatok dönteni.
vic12

Vic!

Köszi a biztatást!
Tudom, hogy nem szeretnék (egyenlőre) örökbefogadni, próbáltam egy olyan topicon is infokat szerezni, de nem éreztem, hogy ott a helyem és most igazán itt sem érzem.
Igaz, hogy előbb utóbb mindenkinek sikerül, de mikor azt olvasom, hogy Anettéknak sem sikerült, Nálatok is voltak gondok, akkor ismét bizonytalan vagyok. Mert Ti hisztek benne, hogy sikerülni fog, de én már nem igazán, és ha nem hiszek benne, akkor nem érdemes elkezdeni, mert a hit már fél siker.
Túl sok dolgok kipróbáltunk már és semmi se segített. Körülöttem meg lassan mindenki terhes lesz, szomszédom 5 kolléganöm, akiből egynek a BMC-ben sikerült az 1. lombik és az Ő férjének rosszabb volt az eredménye, mint az én páromnak. szóval ezeket kudarcként élem meg, a saját kudarcomként, pedig nagyon örülök, hogy nekik sikerült, de akkor is.
Bocsi, hogy igy kiakadok, de én is szeretnék terhes lenni és nem gondterhes! :lol:
Nefi

Nefke
nefke

Tavaly októberben nagyon hittem benne és volt hcg-m, de vérzés lett a vége. Megálmodtam, hogy két tesztet csinálok és az egyik pozitiv a másik negativ. Igy lett, bár a második tesztet nem cisnáltam meg, mert már tudtam, de még erős vérzésnél is pozitiv volt a teszt. életemben két pozitiv tesztem volt, egy áprilisban egy pedig októberben. Szeretnék még pozitiv tesztet és szeretnék hányni is a terhesség miatt, mert akkor tudnám, hogy ott vagy és minden rendben van, de nálam hányinger sose volt, csak iszonyatos fejfájás!

Mikor októberben kiürült a szervezetemből a hcg teljesen, nagyon el voltam kenődve, csak a szomszéd kislányra tudtam ránézni és vele nem volt az, hogy nekik miért van, őt nagyon imádom, és ő is szeret minket.
Nagyon aranyos volt, mert okb. közepén mikor nálunk volt és vittük volna haza, kérte, hogy vegyem fel és akkor közölte velem, hogy kisteso.
Megkérdeztem, hogy mi van a kistesóval, mert nem tudtunk róla, hogy uton lenne, de azt tudtuk, hogy szeretnének már kistesod. Erre közölte, hogy "Anya pocakjában van, alszik!", nagyon édes volt és majdnem elsirtam magamat, de azt hiszem igy volt a legjobb, hogy ő közölte velünk, és nem a szülők, mert az biztos, hogy rossz lett volna. Nekik akkor jött össze a baba kb. mikor mi kezdtük szeptemberben. Talán a mi kudarcunk miatt nem akarták még elmondani, de a kislány megoldotta! :lol:
Szóval egyenlőre vele babázunk!
Nef

Nefke
nefke

Nekfe,

Megértelek teljesen. Vannak pillanataim nekem is hidd el, amikor úgy érzem nekem sose lesz babám. De a novemberi vetélés annak ellenére hogy rossz volt, mintha kicsit erőt adott volna, hogy valami elindult, lehet ebből valami. És ugye most megyünk csak a 3.inszemre. Lehet, ha eljutnék odáig mint te akkor már én is teljesen lemondanék róla. De még nem. Régebben én elleneztem legjobban az örökbefogadást, hogy nekem más gyereke nem kell, inkább lesz 5 kutya. De ahogy egyre nehezebb minden sokszor megfordul a fejemben, csak megmondom őszintén félek is tőle. Viszont megbeszéltük a párommal, ha 2 lombik nem sikerül beadjuk a kérelmet, legalább ketyegjen az a 3 év.
Nagyon ki tudok borulni én is ha valaki teherbe esik körülöttem, de most sajna ez a tendencia. Néha már terhes nőt sem bírtok látni ott tartok. De aztán erőt veszek magamon mert muszály. Egyszerűen nem tudok berendezkeni gyerek nélküli életre és nem is szeretném elképzelni milyen az.
Nálatok a férjed mit gondol a folytatásról? Ő szeretné ha megpróbálnátok megint?
vic12

Párom azt mondta, hogy akkor megyünk vissza amikor én akarom és ha akarom, akkor beadjuk a papírokat, de én egyenlőre egyiket sem akarom.
Sokszor megérzem, ha valaki terhes, vagy valami történni fog, ezt már korábban irtam Nektek, és most először érzem, hogy én is terhes leszek, májust érzek, de nem értem, hogy hogy lehetséges ha nem megyünk vissza?!
Egyenlőre félek visszamenni.
Majd lesz valahogy....
Nef

Nefke
nefke

Sziasztok!

NAgyon- nagyon köszönöm MIndenkinek!!!!
MA már kicsit jobban fel tudom fogni a dolgot... :P
Délután visszaolvasok és jövök.
Puszi MIndenkinek!!!!!

Kép
krisztamili77

Krisztamii szuper gratulálok :)
Kicsit lelkesebb lettem, bár ma sorba kellett állnom egy HIvatalban és rosszul letttem :( úgy szúrt a petefészkem hoyg azt hittem leugrom a lépcsőn...
most meg Apehba kell mennem remélem nem húznak fel.

Lexi hoyg írhatsz ilyet??? Ki mondta hogy ne írjál???
Sztem az újaknak biztos jó ha segítünk nekik mert anniyra nehéz kiigazódni.Azért vannak még öregek, mégha én csak 1 éve írogatok.
Légyszi gyere sokszor és igenis írjál :)
PErsze a többieknek is szól ez :)
madrin

lányok, köszönöm a sok-sok választ a hozzáállással kapcsolatban. Egy kicsit megnyugodtam. Bár a sok várakozás egy kicsit elkeserít, de mindent a siker érdekében!

Vicky, nem semmi, hogy még egy lájtos napon is ennyit kellett várnia a sógornődnek.
krévi

Sziasztok!

Megjöttem. Most 9-re értem oda és a recinél kb 4-en álltak, viszont olyan fél 10 felé kerültem sorra. Sajnos nem volt ismerős és így olvastma Nők Lapját, amibenm volt egy 2 oldalas cikk a pszichológusomról.
Szóval kezdhettünk volna de maradt két tüszőm. A párom megy spermavizsgálatra, szerencsére volt hely hétfőre. A következő mensikor megbeszéljük hogy inszem vagy lombik. A doki azt mondta hogy még megcsinálhatjuk a két inszemet mert az eredményeink nem adnak okot a lombikra és a korunk se olyan magas.
Annyira nem viselt meg hogy kimarad ez a hónap, hisz úgyis elég tartalmas lesz és gyorsan el fog telni. És most sportolni fogok, jógázni, kirándulni és sokat szexelni :D -ez most úgyse volt rendszeres.
Folyt. köv. március.
Majd még visszaolvasok de most belevetem magam a munkába.

Kép
vucuska

Sziasztok!
Annyira örülök, hogy regisztráltam, elmondani nem tudom!
Sajnos nem tudok már nagyon hozzászólni a dolgokhoz, mert velem nem történik semmi....
Várom, hogy megjöjjön a menszim ,mert már 3napja nem utrózok,de eddig még semmii.....:shock:

Mindenkinek Gratulálok aki szerencsével járt!
És kitartást kívánok azoknak akik előtt még göröngyös az út ,mint előttem is!
De lesz az egyenes is :lol:

Kép
noki&potyi

Vic
Küldöm priviben (nem most, mert most sütnöm kell(ene) az emilcímeimet. Valahol csak megkapom.

Madrin
Neked is megy majd privi. Nagyon gyanús vagy Te nekem......... Krisztimillinek is bejött a megérzésem.

Nefke
Hidd el, ha valaki, akkor én megértem az érzéseidet. Az örökbefogadás nálunk valahogy még nincs a jövőbeni tervekben. Nekem meg az a rögeszmém, hogy igenis mi tudunk rendesen is babát-gyártani. Minden orvos csak nevet rajtam. Én meg ezt érzem. Velem kapcsolatban nem érzel valamit????? :oops: :lol: Én sem hánytam, nem fájt a fejem. Semmi bajom nem volt. Ezt kívánom én is, hogy jó sokat hányhassak és minden bajom legyen, csak hogy tudjam ott van Ő.
Már nem is tudom, hogy Te írtad, vagy Vic, hogy Sharon babája gyönyörű. Nagyjából egyidős volt a terhességünk. Lent voltunk a Balcsin és többször is találkoztunk nyáron. Megbeszéltük, hogy az idén nyáron én is leköltözöm a nyaralóba és együtt leszünk. A két kislány együtt fog játszani..............................
Vendég

Madrin!

Lexinek igaza van, az, hogy nagyon fáj meg szúr a petefészked egyáltalán nem jelent semmit. Hétfőn este én is összegörnyedve jártam annyira fájt. Én sem hittem volna hogy ez jót is jelenthet...én is nagyon bízom benne hogy Te is úgy VAgy ahogy én.... :P

Lexi!

Sok- sok pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vucuska!

Jó lesz az a március!!!! Drukkolok!!
Szex....sajna már azt sem tudom milyen.... :lol:

Kép
krisztamili77

Lányok!

Ma voltam a Bmc-ben elkérni a vizsgálati leleteket és nagyon elkeseredtem. Férjemnek 3 féle bacija van a "kiskatonáknál".
Azt mondták, ne aggódjunk, de én mégis azt teszem.
Kedden megismétlik a vizsgálatot! Tavaly májusban tökéletes volt az eredménye! Én ezt nem értem, mi lehet ez? Kérdeztem, hogy lehet, hogy gyulladás? Azt mondták, lehet.
Szerintetek van esély rá, hogy március végén elkezdhessük a lombikot?
Légyszi segítsetek, mert megkattanok! :(
Puszi Nektek!
adri1983

Adri!

Ne aggódj!
Az én páromnál is volt baci: E-coli. Kapott rá antibiotikumot. 1* 1 hétig, októberben meg 3 hétig kellett szednie és utána kipusztultak a kis nyavajások.
Szóval biztos kap majd valami antibiotikumot és minden rendben lesz!
Én mondjuk még tömtem a páromba áfonyakapszulát, C vitamint meg Multivitamin tablettát.
Március végén biztos kezdhettek!
Ne izgulj. :wink:

Kép
vucuska

Vucuska :)
Köszi, hogy írtál, ez megnyugtatott!
Akkor ezek szerint te is márciusban kezdesz!
Reméljük, meglesz az igazi Karácsonyi ajándékunk! :D
Lökött a főnököd? Vagy a munkatársak?

Vicky79
Én is Wiegandt dokihoz járok és mi is márciusban kezdünk! :)

Vic12
Én is nagyon szeretem a wellness hétvégéket! :)
Átérzem a problémádat, nekünk is valami mindig közbejött!
Ráadásul az endometriózis miatt nekem csokoládécisztám volt, amit műteni is kellett rögtön!
De reméljük, mostmár semmi nem állhat az utunkba!
Hajrá Babó! :D

Dorcsi drága
Hogy vagy lelkileg?

Kata
de izgi, mindjárt holnap :D
Drukkolunk, majd írj rögtön!

Noki
Hajrá Karácsonyi baba! :D
Leszünk mi még Anyukák, nem is akármilyenek!!! :D

Kriszta
Óriási!!! Gratulálok!!!
Most már merd elhinni, hogy anyuci vagy, mert az vagy!!! :D

Madrin
Gyógyulgatsz?
adri1983

Köszönöm a válaszokat és mindenkinek drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület

adri1983:Én még nem találkoztam vele, de hozzá akarok majd menni, ha addig nem történik esetleg valami.

A párom ma kért beutalót a BMC-be. Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyi ideig érvényes?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Vucuska drága,

Jaj… most olvasom… szörnyen sajnálom, hogy megjött! :cry: :cry:

Vic,
Végre jelentkeztél! Hogy van apukád?
Igen, már hétfő óta újra melózom, jó lett volna még pihenni, de sajnos már muszáj volt menni. Amúgy az egészségem már teljesen rendben, így nem lett volna indokolt több hiányzás :D
Örülök, hogy jól telt az egri hétvége! Nagyon szép város, szeretem én is! Sajnálom, hogy beteg vagy, és a fránya gombát is!! Jobbulást kívánok! Ja, és boldog szülinapcsit a zuradnak! :) :wink: Ééés, egyet értek Sharon Dórijával kapcsolatosan… tényleg meseszép :D:D

Madrin,
Ezek tényleg nem árthatnak, örülök, hogy használnak, és jobban vagy azért… Látod, már nem kell frusztráljon, hogy Neked KELL megtörni a sikertelenségi szériát. Krisztamili megtörte, neked már csak követni kell :wink: Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Dorcsi,
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy! És annak még jobban örülök, hogy márciusban fagyibabás beültid lesz! :D Stramm csajszi vagy! :wink:

Krévi,

A többiek már leírták a BMC-s tapasztalatokat, így én már csak futólag teszem. Velem mindig nagyon kedves volt mindenki, persze érezhetően túl vannak terhelve, de ez nem is kérdés. Minden területre kellene nekik erősítés… Szóval ne félj, azért nem harapnak :wink:

Kata,
Gratulálok a nagyon szép eredményhez! :D Drukkolok holnapra, akkor már Veled lesz két kis pindurka :wink:

Noki,
Nagyon ügyesen állsz a dolgokhoz! :D Meglátod, meg is lesz az a babó idén :wink:

Böbcsike,

Puszi Neked! :)

Süncike,
Drága vagy! :D Köszönöm! :) Puszka!

Lexi,
Szerintem ilyet senki nem kért – mármint, hogy ne írjál ide…

Nefke,
Teljesen megértem a lelki vívódásodat… Remélem, hogy hamarosan úgy fogod érezni, hogy újra szeretnél BMC-be járni… vagy lehet, hogy ez a május dolog egy nagy csodát jelentene? Jó lenne… :wink: Megérdemelnéd Te is! :)

Adri,
Nagyon sajnálom, hogy bacija van a férjednek! :( Tényleg ne aggódj, még 2 hónap van a kezdésig, addigra bőven ki tudjátok kezelni a problémát!

Vicky,
Írok privit!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Krisztamili!!
Ez szuper!!!!! Gratulálok!
Most nagy erőt adtál nekem!
Bevallom hősiesen, hogy egy kicsit tartok a fagyis beültitől.......

Kép
nika28

Kata, Csibe!
Nagy drukk holnapra!!!!

Adri!
Most így év elején nagyon sok a meló, nem érem magam utól. Ennyi. Egyébként minden oké.

Krisztamilli!
Annyira jó hogy kismami lettél, pedig te aztán tudtál parázni rendesen. :D
Annyira boldog lehetsz!
Terhesen is lehet ám szexelni :wink: Bár gondolom nagyon fogsz magatokra vigyázni.

Köszi az együttérző szavakat, de most már tényleg jobban vagyok. Vidám vagyok. Most megyek és férjemmel megnézzük a tegnap esti Colombot egy nagy adag patogatott kukorica társaságában.
Utána még lehet hogy benézek hozzátok. :)

Kép
vucuska

Kedves Lányok!

Köszönöm a bátorító soraitokat, most egy időre eltűnök a háttérbe gyógyulgatni.
A lelki megterhelés sokkal rosszabb, mint amire számítottam.. :(

Ami még nehezíti a lelki sebeim begyógyulását, hogy Nagypapám (dec.25.) és a Babám után ma a Nagymamámat is elveszítettem.. :(

Mindenkinek sok sikert kívánok!
dorcsi73

Drága Dorcsi :cry:
Nem is lehet ilyenkor semmit mondani, de átérzem a fájdalmadat.
Gyászolj nyugodtan, sírj amikor úgy érzed. Egy pár nap, hét múlva majd a Te életed egén is felragyog egy kiscsillag és meglátod, hogy a remény nem halt meg. Csodálatos Anyuci leszel és örülnek majd ennek az itt lévő és az "elköltözött" családtagjaid is!

Amikor úgy érzed, gyere és írj nekünk! Puszillak! :)
adri1983

Dorcsi
Fogadd őszinte részvétem!Ennyi rossz után most már csak jó jöhet!Kitartás!és ha beszélgetésre,lelki vigaszra vágysz csak gyere bátran!

Lányok!
Nem ismerek rátok!!!!Mi ez a nagy csend???
gabicsibe

Dorcsi!
Őszinte részvétem. Ennyi tragédia ilyen rövid idő alatt. Ezt biztos nagyon nehéz lehet feldolgozni. de sírd ki magad és beszéld ki magadból a fájdalmdat mert ezt csak úgy lehet feldolgozni. Ne fojts el magadban semmit.
De tényleg, most már igenis jó dolgoknak kell következniük nálad!!!!
Én nagyon drukkolok neked.
Egyébként nem tudom mi a tapasztalat de az én ismeretségi, baráti körömben több helyen volt olyan hogy egy közeli rokont elvesztettek és utána jött a baba.

Kép
vucuska

Dorcsi!

Nagyon sajnálom! Öszínte részvétem!

Krisztamili!

Szeretnék Tőled pár dolgot kérdezni. Feltehetem őket priviben?

Kép
nika28

Sziasztok Lánykák!

Köszönöm az érdeklődést, aranyosak vagytok! Olvasgattalak titeket, de nem volt erőm írni, pedig tegnap is már itthon maradtam, ledöntött ez a fránya kór.

Dorcsi
Vigasztalni nem tudlak, csak együttérezni, hihetetlen min mentél keresztül az elmúlt időben! Őszinte részvétem! Várunk majd vissza!

Krisztamili
Többször újraolvastam, nem akartam elhinni, hogy még nem gratuláltam! Ezek szerint csak akartam. Látod-látod, azok a görcsök a babó(k) miatt voltak! Hurrrráááááá!!!!!!!

Vucuska
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült, örülök, hogy hamar helyrerázódtál! Klassz vagy!

Kata
Micsoda számok :shock: :shock: :shock: Megy a drukkk!!! Jó kezdet!

Zsókuci
Nem is gondoltam, hogy te másképp nyilatkozhatnál bármiről is, olyan jó, hogy mindig ilyen jókedélyű vagy! Még az első munkahelyi nap is jól esett! Hihetetlen csajszi vagy! :lol:

Madrin
Hogy vagy????????????????? Görcsök elmúltak végleg??? Adjon erőt Kriszta példája!!! Megy a drukk!!!

Vic
Apukádról nem írtál! HOgy van?

Adri
Remélem, hamar kikezelik a párod! Szegény, elhiszem, hogy
elkeseredtél!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok csajok,

Vucuska,

Örülök, hogy jobban van a kis lelked! :D

Dorcsi drága,
Szívből sajnálom, hogy ennyi tragédia ért! :cry: :cry: Őszinte részvétem a nagyszüleid miatt! :cry:
Várunk vissza!

Gil,
Sajnálom, hogy még mindig beteg vagy! Egyél sok vitamint, és pihizzél sokat. Jobbulást drága! :)
És persze köszönöm a kedves szavaidat :oops:

Kata,
Most már biztos a pocódban vannak a picurok! :D Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Jelentkezz majd, ha tudsz!

Madrin,
Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Hogy vagy? Remélem már nem kínoz a hasfájás! :roll:

Csibe,
Neked is megvolt ma a beülti? Ha igen, mennek ám a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Jelentkezz majd :wink:

Kira,
Drukkolok Neked is holnapra, remélem, hogy Te folytatod a Krisztamili által elkezdett babás-szériát :wink: Várunk a hírekkel! :D

Krisztamili,
Hogy vagy drága? Remélem már nem fáj a Te pocid sem :wink: Sok-sok puszi!

Anett, Törpi, többiek… HAHÓÓÓ, merre vagytok? Tessék írni :D

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Előbb félbeszakadt, mert vendégek állítottak be :roll: Így betegen jópofa volt... Na, mindegy, szerencsére már elmentek.

Csibe
Mi volt veled ma???? Mostanában nagyon ritkán jössz!

Kira
Hogy vagy? Holnapra drukkolok, remélem, jó hírekkel jössz!

Gabi
Jól vagytok? Vigyázz, nehogy elkapd ezt a virnyákot! Mocorog a picurka sokat?

Mindenkinek jó éjszakát!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok,

Krisztamili gratulálok :D én is ilyen hcg szintet szeretnék.

Mandrin utolag Boldog szülinapot kívánok, ja és mennek a babatapik.+++++++++++++

Dorcsi,öszinte részvétem, meglásd 2008-as év a babásodás éve lesz :wink:

Gil, miharabbi gyógyulást. Nálatok mikor kezdődik a babaprojekt?

Adri, ne sürgesd a dolgokat, törekedjetek a bacik 100%-os kiüzésére, és csak azután folytassátok. Érdemes lenne próbáloznotok antibiotikumok mellett természetes fertőtlenítő tabl.-kal is.pl. Áfonya

Gabicsibe, láttalak ám a BMc-ben mekkora pocid van, (irigy,irigy :wink: )

Kata neked is mennek a babatapik++++++++ Járjál előttem pozitív példával :wink:

Zsókuci, Ti mikor kezdtek.

Rólunk kedden páromnak megvolt a biopsia, nekem szerdán a leszívás. 7 petesejtem lett ebből 5-öt még délben megtermékenyítettek, 2 éretlen volt, értük még küzdenek. 5-ből 4 termékenyült meg, ami a mi esetünkben nagyon jó eredmény,és ma lesz a beülti :D .Van közöttetek olyan aki 2 naposan kapta vissza az embriókat?

Bocsánat, attól akit kifelejtettem, de majd beülti után pótlom.

Kép

csibe
csibe32

Nika!

Persze, kérdezz csak bármit. Várom a privit!

Gil!

Köszönöm szépen!!! :P
Sokan írták hogy babók...a doktor azt mondta hogy csak egy van. Majd szerdán kiderül.
Te hogy Vagy?

Csibe!

Lesz ilyen hcg-d Neked is majd meglátod!!!

Zsókuci!

Hát, még fájdogál de már nem fogom fel tragikusan. Mondtam a Szűcs doktornak, nem mondta hogy baj...Remélem, Te is jól Vagy.
Puszillak!

Vucuska!

Az igaz, tudtam stresszelni az biztos!!! :wink:
Most jelenleg le vagyunk tiltva a szexről...
Örülök hogy jobban Vagy. MInél előbbi sikert kívánok Neked!

Kép
krisztamili77

Sziasztok Lányok,

végre írtatok :)

Dorcsi, nagyon sajnálom hihetetlen hogy mennyi rossz történt Veled, de hidd el innen már scak felfelé vissza az út és már történni fog valami jó is....

Gil, szegény influenzád van? Páromnak is volt szerencsére 4/5 nap alatt kijött belőle, de ehhez kellett az én fincsi húslevesem is :P

Kata hogy vagy? TEgnap volt a beülti nem? Írj ha tudsz.

Zsókuci, torkod? Telejesen elmúlt minden? NEm tudom lehet elkerülte a figyelmem de milyen volt a műtét VAgy végülis akkor alatatásban ment hu bocsi tudom hogy leírtad de az agyam egy nagy szita... :oops:

Csibe ez óriási hír :) NEkem hétfőn volt leszívás és csütörtökön kaptam vissza vagyis 3 naposan. NEked miért adják vissza előbb? Biztos van oka:)

Velem annyi van hoyg teljesen és tisztán azt érzem meg fog jönni fáj a hátam, fáj alul :oops: :oops: és megy a hasam :( Pedig a progeszterontól pont székrekedése van az embernek...NEm tudom mindenki vigasztal hoyg szokott ilyen lenni de ha terhes lennék mitől fáj úgy mint ha meg akarna jönni nem ez a lényeg hogy nem kell megjönnie, á én nem értem:( Hajnalban iszonyaatos szívdobogásra ébredtem, hiába mondogattam hyog nyugi nincs baj egyszerűen a szervezetem nem akart megnyugodni és ettől nagyon szomorú lettem:(
madrin

Madrin, nyugi, én is így voltam, vasárnap már tökéletesen biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, ugyanazokat a tünteteket produkáltam. Hétfőn én úgy mentem oda, hogy úgysem sikerült, aztán nézd meg két mekkora lányom van!!!

Kitartás! Tudom ez a várakozás iszonyú én nem is tudom, hogy bírtam ki... :oops: :oops: :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Jucicuki köszi édes vagy:)
Ezek adnak csak reményt meg erőt hoyg elmenjek a tesztre, annyira fáj a hátam vagyis a derekam és nekem ez a tuti biztos amikor megjön :(
NA mindegy már csak 2 és fél nap.

Egyébként meg édesek babáid mindig figyelemmel kísérem a honlapotokat és csodálkozom is hogy van mér erre is időtök :)
madrin

Madrin,
Tényleg nyugi, ne add fel! Még egyáltalán nem biztos, hogy megjön!
Emlékezz rá, nekem is volt barnázásom is, meg menszisen fájt a hasam, és mégis! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nem adtam még fel csak néha :)
Múltkor amikor negatívan teszteltem, akkor is úgy mentem be a Tanárúrhoz hogy hátha...Aztán amikor megmondta hogy nem sikerült úgy sírtam mintha váratlanul ért volna :)
madrin

LÁnyok jön valaki hétfőn?
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: