Sziasztok!
Azt hittem, szétdurranok a méregtől: megírtam egy jó hosszú hozzászólást, aztán elszállt az egész...
Próbálom újraírni, de már nem az igazi, elszállt az ihlet....
Szóval Lányok, én nem akartam vitát indítani a hozzászólásommal, és remélem Henus, nem veszed Magadra, mert itt már nem arra reagáltunk, amit Te írtál, hanem az én LLL-es véleményemre. Csak tisztázni akartam, hogy nem Veled van bajunk, hanem azokkal a nagyon okos és nagyon kioktató anyukákkal ott a szervezetben. És én igazából csak Licét akartam nyugtatni, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalása, hiszen személyes tapasztalat, hogy a tápis babák sem haldokolnak, sőt, köszönik jól vannak.
Egyébként az én dokim is a természeti népeket hozta fel érvül, mikor az immunhatásról beszélt. Hogy megfigyelték, amit Verna is írt, hogy 4-6 hónapos kor körül már mást is adnak, és hogy ezután már nem az immunanyagok kerülnek előtérbe a szoptatásnál, hanem a tej szomjoltó hatása, hiszen ezeknél a népeknél nincs egészséges ivóvíz, így a hosszú szoptatással pótolják a folyadékot. De az egyéb tápanyagot már az ételből kapják a gyerekek.
Ráadásul a gyerekek immunrendszere 4-6 hónapos kor körül (babától függően) teljesen kifejlődik, és a legnagyobb immunszervünk a bél. Így ha a hasznos bacik bejutnak oda akár tejből, akár tápból, akkor a gyerek egészséges lesz.
Na mindegy, én nem akarok vitázni a szakemberekkel, főleg nem Veletek, de azt is tudom,hogy 1-1 témáról (nemcsak gyerekekkel kapcsolatban) akár egymástól szögesen ellentétes véleményeket is tudnak produkálni a szakemberek attól függően, hogy melyik lobbi kéri fel őket a vélemény megírására.
Szerintem az igazság valahol középen van, mint mindig.
Légzésfigyelő,
nekünk van, AngelCare, és ahogy Verna írta, részletesen, képekkel és magyarázatokkal együtt le van benne írva, hogy mit kell tenni éles risztáskor. Nekem ez bent van a gyerekszobában, így ha pánikba is esnék, csak meg kell néznem. És nekünk is csak néhány esetben riasztott be tévesen, igaz, Marcinak 90x140-es ágya van, könnyen legurult róla kisebb korában. Az meg, hogy nem érzékeli egy gyerek súlyát azért hülyeség, mert 5 fokozatba állítható az érzékenysége, és a legnagyobb fokozat egy szúnyog lépteit is érzékeli. Nekem megnyugtató, hogy Marci alatt van, így én nem kelek fel éjszakánként 10 percenként. Kistesónak is újat veszünk majd, mert a gyerekek alatt akarom hagyni amíg csak lehet, hiszen hallottam én már olyan 1,5 évesről, aki a visszabüfizett kajától fulladt meg éjszaka...
Ja, és az AngelCare 8mp után riaszt először, akkor csak csippan egyet, mert sokszor már erre megmozdulnak a kicsik, majd 20mp után kezd el sziránázni.
Tiop,
Zsani

Majd kérünk farsangos képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szantre,
hát, nekem is pasinak tűnt Márk az első perctől kezdve. És még milyen pasinak!!!
Pimpó,
hű, én is betojtam volna, az tuti!!!!!!!!!! Remélem, nem ismétlődik ez meg!!!!!

Sok perverz degenerált ember!!!!!!!!!!!!
Pilla,
A poharat észrevettem, köszi, gondoltam, hogy majd pénteken elhozod!

Köszi! Marci még a kocsiban bealudt, és még arra sem ébredt fel, hogy az apja felvitte az ágyába. Aludt 1,5 órát, ami nála nagy szó!!!
Giga,
jaj, de izgi!!!!! Már a finisben vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok, hogy minden jól menjen! És hogy milyen szép pocid van!!!!
Lányok, hogy jártam ma:
elmentem a kórházba 1. terhes vérvételre. Ott le is vették a cuccot, minden ok, majd mondja a laboros nővér, hogy hoztam-e pisit. Mondom, nem. Akkor ad poharat, pisiljek, és hozzam vissza. Mondanom sem kell, 2 cseppnél több nem jött. Na, erre vettünk egy 1,5l-es ásványvizet, megittam belőle 1 (!!!) litert, pedig én nem nagyon szoktam vizet inni, főleg nem ennyit. De csak nem sikerült semmi. Aztán 1/2 óra múlva megyek a wc-re, hát még mindig csak 1 ujjnyi. Áááááááááááááááá!!!! A férjem meg már menni akarna, siettet, hogy pisiljek, hiszen alapesetben 10 percenként futok. Mondom, pisilnék, de nem megy. Erre, hogy nincs olyan, produkáljak már valamit, nem akarja itt tölteni az egész napot. Persze még mindig semmi. Na, végül 1 óra után sikerült valamit produkálnom, leadtam, mentünk kifelé, mikor is még 2x elmentem még a kórházban. Aztán átmentünk az Auchanba, már alig bírtam, ott megint elmentem. Majd bevásárlás, de közben ki kellett futnom 1x, majd még kifele menet még 1x!
Na lépek, remélem, a hozzászólásom elejével nem sértettem meg senkit, mert nem a fórumozókra céloztam vele!!!!!!!!!!!