Manó! Tök jó az új avatarod, meg Franci képe a vonalzón!!
Szazsa! Bizti nem lesz baj nálatok!
Mongi! No az a következő, amit én is szeretnék beadatni. Leventét is nagyon féltem tőle, de nála lemaradtunk erről... Ádámnak is felvetettem már, de Levente barija miatt nem tudtuk még megbeszélni... de szerintem nem lesz gond és belemegy.
Köszi az érdeklődést Mindenkinek! Levente egyre pöttyösebb, kicsit étvágytalan és sokat vakarózik de jó a kedve. Apja gondjaira van ugye most bízva, hogy ne fertőződjunk meg, ha esetleg ez eddig még nem történt volna meg. (Majd 2-3 hét múlva kiderül, hogy velünk mi a szitu.) Ádám porozza rendesen valami mentolos cuccal, ami szerinte elég hatásos is, mert még nem kaparta el a pettyeket, meg szedi a fenistil cseppeket. Láza nincs... ami kész csoda... számomra. Sokkal fáradékonyabb, mint korábban volt, de ez az ő állapotában normális... és hát sokat alszik. Ma is vmi 4 órát aludt egyhuzamban du-i szundi gyanánt.
No menek, mert Dávid olyan hívogatóan édesen, dallamosan dumcsizik...

Tudom,hogy fel kell újítani,megértem én de ez már sok!Már a fél házat nem is ismerem,jönnek mennek a lakók,és mitt minden nap valakinek biztos,hogy fúrni kell!De ha nem akkor meg itt az tesco,meg a társasház zajai! Már nem bírom,teljesen kész vagyok!Tisztára zizi leszek ettől!
Ne haragudjatok,hogy ilyesmivel traktáltalak benneteket,de muszály volt kiírnom magamból a dühömet!Bár legszivesebben felmennék és a kalapáccsal szétverném a fejüket!