Szőlő! Hű, fogászat miatt nem irigyellek. Remélem sima töméssel megúszod. Nekem még ez az egy pecsét hiányzik a kiskönyvemből, de mindig kitalálok valamit, amiért éppen nem tudok fogdokihoz menni...
Szopipárna: Többen kérdeztétek milyet rendeljetek. Prémiumot ne! Nekem olyan van (szopiparna.hu-ról), de az dikrekt ikreknek való és baromi nagy, én egy babánál nem azt vettem volna. Állandóan azt kerülgetem, sehova nem lehet normálisan elrakni. (egyedül lábfelpolcoláshoz praktikus) Ha mentek valahova a picivel és vinni szeretnétek, akkor szerintem nem mindegy mekkorát kell cipelni. Töltethez nem tudok hozzászólni, mert a prémiumot a giga méreténél fogva csak a mikrogyöngy töltettel csinálják, mással meg se lehetne emelni, olyan súlya lenne.
Ágynemű a szopiparna.hu-ról: Lituka! Személyes tapasztalatom nincs, de a hugicám onnan rendelt, abszolút elégedett vele, szerinte jó minőségű.
Gumimaci! A fejvédő az amit kérdeztél, viszont én úgy tapasztaltam, hogy ezeknél a garnitúrás ágyneműknél különböző ugyan a méretük, de egyik sem éri körbe az ágyat. Szerintem nem érdemes kettőt megvenni, lehet külön olyat kapni, ami teljesen körbeér.
Szösszenet! Te is írtad, hogy szeretnél ilyet venni. Az Ikeában lehet kapni teljesenk körbeérőt egyszínűben: kék, rózsaszín, fehér ill. van fehér alapon állatmintás is és nem drágák.
[b]Alvás kérdés:
Mamacka írta: "pl vannak mamik akik elájulnak hátonfekve... "
Gondolom már senki sem lepődik meg, én természetesen ilyen vagyok

Már akkor is kezdődik a nagy szürke köd és az ájulásközeli állapot, amikor csak a függőlegesnél egy kicsit hátrébb dőlök egy fotelben. A dokim is csak oldalfekvésben tudja megcsinálni az UH-t, ami azért vicces, mert a magánrendelőjében csak a klasszikus nőgyógyászati vizsgáló szék van, tudjátok az a lábfelrakós. Hát elég mókás amit ott előadok jobbra-balra forgolódva, mert persze a két gyereket nem lehet csak egyik oldalról befogni. Szerintem legközelebb már a dokinak és a férjemnek kell majd forgatnia.

Szóval nálam a természet elintézte az alvás kérdést, mert háton ugye a fentiek miatt nem tudok, jobb oldalon pedig rövid időn belül begörcsöl a lábam, tehát ha tetszik, ha nem maradt a bal oldal. Egyébként ezen szerintem sem kell senkinek izgulnia, mert ha valahogy nem jó, azt úgyis érezni fogja. Nekem még azt se mondta senki korábban, hogy háton ne feküdjek, csak miután párszor majdnem elájultam rájöttem, hogy ez lehet az oka.
Lituka, Szöszi! Várjuk az UH beszámolókat és a képeket, anyós megjegyzéseit pedig meg sem hallani, ne hagyd, hogy ilyenekkel elrontsa ezt a szép időszakot.
Most telefonáltak a Minimanóból, hogy megjött a megrendelt ágyneműnk!

Csak sajna nem tudja elhozni a párom, mert ma van kárszakértőnél a kocsink és mire visszakapja, már bezárnak.