A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Póci - Robika gyönyörű baba! ILYET AKAROK! ILYET AKAROK! ILYET AKAROK! KépKépKépKépKép
Hihetetlen mennyire figyelmetlenek az autósok. Legalább akkor lehetnének tekintettel, ha kinn a matrica. Igaz, én már láttam olyan bunkót is, aki a tanulóvezető elé bevágott.
Ma, amikor mentem Apánkhoz, az alagútnál a zebrán átengedtem egy idős nénit. Szegény bottal is alig bírt menni. (nem is értem, szegénynek nem voltak rokonai, aki elkísérjék?) Mindenesetre csiga lassan kelt át a zebrán. Mindenesetre átengedtem (mert láthatóan már ezer éve ácsorgott ott) Erre egy marha mögöttem elkezdett dudálni. Nem is tudom mit gondolt. Hogy full gázt adok és matricát csinálok a néniből? Kép
Szóval hihetetlen milyenek az emberek. És akkor még az ember lánya kímélje magát a stressztől....
grillázs

Grilli!
Szuper csaj vagy! :lol: :lol: :lol:
Biztos hogy minden rendben lesz.

szurikáta
szurikáta56

szurikáta - köszi. Drága vagy! Hát remélem is! Sőt! Elképzelni se tudom, hogy másképp legyen. Egyszerűen sikerülni fog és kész! Apánk is azt mondta, hogy ahogy ő látja, minden adott :)
grillázs

ooooops... most látom csak a folyamatban levőknél, hogy egy csomó helyen maradt az előtt... pl. Katóc is a 6. lombik előtt van, holott már folyamatban van... :oops: :oops: :oops:
Bocsika - legközelebb javítom Kép
grillázs

Grilli!
..én sem vagyok feltüntetve a táblázatban.. :oops: :oops:
angyal73

Angyalka - mert béna kacsa vagyok. Küld el az adataidat priviben és beteszlek. Név, kor, honnan, hol jár és hol tart. Ezek kellenek.
:oops: :oops: :oops: :oops: Bocsánat - én a kapott táblicsku alapján csináltam az újat és ezek szerint abban sem voltál benne :oops: :oops: :oops:
De most már benne leszel.. te is benne.... ja, ez nem az...
grillázs

Sziasztok!
Köszönöm az infokat! Még egy megbízásom van: a kedves férjuram kérdezteti, hogy manuális vizsgálat is van-é, vagy csak adja amit adni kell, és már futhat is? :oops: Tudjátok, ők még nálunk is nehezebben viselik ezeket a dolgokat. :wink:

Köszönöm, hogy bevesztek a tábliba! Azt hittem, még nem jött el az én időm, mivel csak bejáratós vagyok.
Kép

Küldöm is az adatokat!

Grilli! Most neked küldöm a mai napról megmaradt kevés energiámat.

Egész jól haladok! A véreim, + pis-pis lecsapolva a nagyja eredmény kész is. A macerásabbak (hormon, Hiv és társai) is benne lesznek az időben.Vannak eltérések, de a házidoki azt mondta, hogy nem komoly, nem is számít. Apánk mennyire nem tűri, ha vannak kilógások a normál értékekből? Ekg-n ma voltam, az jó. Tüdő megvan... asszem ennyi. A többit vittem a múltkor.
Ja,meg a kispapa ugye.

Ha nem lesz gubanc, reményeim szerint márciusban indítanánk az ovu. indukciót.

Sajnos ezzel a lendülettel el is húúúzok, mert váratlan írnivalóim akadtak :cry:

Puszilok mindenkit!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga, nincs manuális vizsgálat. :D :D Férjurad ne izgassa magát, ott Ő is sorstársak között van. Amikor készen van, az anyag is lenn marad az alagsorban, tehát nem kell 'díszelegni' vele a váróban.

Az attól függ, hogy mi tér el a vérképedben. Van, ami lényeges, és van, ami nem annyira gáz. Nekem a koleszterin szintem magas, mindig megjegyzi, hogy ne szalonázzak annyit. :lol: :lol: (hozzáteszem, ha mindenki annyit szalonnázna, mint én, nem kellene ennyi disznót tartani :wink: ) De ez még nem volt akadálya annak, hogy belekezdjünk a lombikba. :D [/img]
katóc

moncsiga - az én vérképem olyan volt, mint egy kisebb falusi temető. Nem voltak nagy ingadozásaim, de kereszt volt benne bőven. Nem nagyon számított. Egyesül a koleszterinnél mondta, hogy a szalonnát azért felejtsem el....

:oops: :oops: :oops:
grillázs

katóc - most nézem csak.. ez a szalonna-duma nem csak nálam használatos :)

moncsi - vettem az adatokat, már teszlek is bele a táblicskuba
grillázs

Grilli, behalok rajtad. Kisebb falusi temető! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
katóc

Eeeegen, úgy látszik a szalonna-duma sztenderd szöveg. :lol: :lol:
katóc

Többiek hoooool???? Micsi?????
Hanyatka, Plümci, Fincsi, Andi, Yami, Zel, Bodzi, Zsembi, s valahány név a topikban???????? :D
katóc

Én se értem mi ez a síri csend, hogy klappoljak a temetőre :)
grillázs

Sziasztok!
Még egy kicsit bekukkantok.
El kellett mennem,most értem haza.
Tényleg hol vannak a többiek? :shock: :shock:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Light, olvasó üzemmód. Belem kilóg.

Ez is csak életjel!

Ja, de van egy nagy újság! A kishúgom nagylány lett! Tyű. Elmúlt 14 nyáron. Én őszintén, örültem, hogy eddig nem jött meg neki. Ő biztosan várta már.

Szalonna? Nekem Apánk mindig azt mondta a hasát simogatva, hogy hízzak kicsit. Abááááált szalonna.... Erre szoktam neki mondani, hogy jó is az töpörtyűvel. Csak rajtam nem fog.
Bár most végre híztam kicsit. Fél kilót ráverek a gipszeszsákra! Az 50 kilósra! :lol: Nekem nagy szám, mert a 46-47 volt a versenysúlyom...

Jó éjt!!!!
zel

Na, azért ma helyreállt a világ rendje, én vagyok az első :)

Zel - 46-47 én is voltam a kőkorban, azóta egy huszast rádobtam sajna. De az egy 32 éves csajszitól tényleg kevés, szóval irány a cukrászda, meg a disznótor :)

Hanyatka, Plümci, Fincsi, Andi, Yami, Zel, Bodzi, Zsembi, s valahány név a topikban???????? No meg Katóc, akit épp idézek? Tényleg, nem is írtál, hogy a privi-instrukcióim alapján megvagyok-e végül :)
grillázs

Sziasztok Csajok.

Nem tüntem el csak sok dolgom volt.

Tatuskám,Hanyatkám megy a babatapi.

Többi akciozónak meg tüszönövik.

Katóc nekem is magas a koleszterinem pedig nem is eszek zsiros kajákat. Szerintem nem csak azon mullhat.

Zelecske rád meg tényleg elkél pár kiló tessék zabálni.

Grilli egyre jobb a táblicsku én nem jutok vele dülöre, nem megy.

Andi
zsembi

Zsembi!
Mi nem megy benne? Segítek!
Az Excel kezelése nem megy?
grillázs

Hát ugy az egész nem megy nem tudok új sort beszurni stb
Most mennem kell majd jo lenne megtanulni, estefelé jövök.

Szép napont mindenkinek!!!

Andi
zsembi

LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNYOK!
Hol vagytok? Grilli szomorú így egymaga itten a fórum kies ürességében!
Bezzeg most lenne időm pofázni, erre senki sincs itt. Jellemző milyen peches vagyok...
grillázs

sziasztok
Jön valaki Apánkhoz 17 óra felé???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló - feltétlenül jelentkezz este, hogy mi volt Apánknál és akkor frissítelek a táblicskukban

Lányok - ha szurkál a pocakom és mindemellett levert, bágyadt vagyok, az ugye nem azt jelenti hogy kerülget valami baci? Most nagyon nem kellene betegnek lennem...
grillázs

Sziasztok Csajok!

Vége az ijedtségünknek,most jöttünk meg Pécsről ultahangról!!!!!!
Hétfőn reggel elkezdtem vérezgetni....... :oops: :oops:
Megnyugtattak,azt mondták hogy előfordul az ilyen,hála
a babákat nem veszélyezteti-ami a lényeg!!!!!!!!!!!!!
4,45 cm és egy 3,4 cm babáink vannak!!!!!!!!!!
Nagyon-nagyon örülünk,és nem gyözöm az Angyalkáknak megköszönni a segitségüket.....
Puszika :D :D
angyal73

Angyalka! Ez szuper hír! Milyen kis pöttömök!
Kérlek ne feledd az adaaidat elküldeni nekem privibe!!
grillázs

Szia Grilli!
Képzeld,tegnap elküldtem az adataimat Neked..???
Nem tudom merre ment? :D :D
Inkább ide leirom:10 hetes és 5 naposak vagyunk,
és ez volt a harmadik lombik.

Köszönöm szépen önzetlen tábla-munkásságod!!!!!!
Puszi :)
angyal73

Még a korod kellene Angyalka :) Meg esetleg ha pontosítani szeretnéd Somogy megyét. Ha nem, úgyis jó
grillázs

Jaj,de buta vagyok.... :D lehet hogy már öreg is... :roll:
35 éves vagyok,és kaposvári.
pussz
angyal73

Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm az uncsimnak küldött gyógypuszikat és sugikat,használt,mert ma haza is engedték. :lol: :lol: :lol:

Mégegyszer köszönöm!!!!

szurikáta
szurikáta56

Hali Csajok!

Angyal, ez nagyon jó hír! :lol: :lol: :lol:

Szuri örülök, hogy az unokádat hazaengedték, remélem, nemsokára olyan lesz, mint régen. :D

Grilli, szerintem beazonosítottalak, bár azért az arcoda nem figyelhettem meg olyan jól. De azért majdcsak találkozunk egyszer. :D

Szépen lassan növögetnek odabenn a bogyókák, de még kell nekik idő. Apánk ma is egy tündérmaci volt. :D
Hét óra tízkor én voltam a kilencedik vagy tizedik, már nem is tudom pontosan. Rengetegen vagyunk!!!!!!!! :shock: :shock:

Zsembibaba, én sem eszem zsírosat, szerintem ez a koleszterin szint családi örökség. :wink:

Zelecske, 47 kg utoljára 18 évesen voltam. :oops: :oops: Ami baromi régen volt. :wink:

Hogy vannak a kismamáink? Tessék végre jelentkezni, a cicafáját!!! :evil:
katóc

arcoda=arcodat :oops:
katóc

Jaj lányok! Azt hiszem baj van! Most estére belázasodtam. Jaj mit tegyek?
grillázs

Grillázs, hívdd fel Dévait még biztos bent van! Mennyi a lázad?
beber77

38,2
grillázs

Katóc!
Köszi :lol: Már olyan rossz mint szokott lenni

Grilli!
Haladéktalanul beszélj a dokival.Ez elég magas láz !

És vigyázz magadra

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Grillázs, bizti, hogy láz? Nem csak egy kis hőemelkedés? Nekem a hormonok mindig felnyomják egy kicsit, akár 37,4-ig is. Kérdeztem egyszer Dévait, azt mondta 38-ig nincs baj. Ne hari, hogy csak így kontárkodok itt ösznye-visznya, marhára nem vagyok képben, de mintha valamelyik nap olvastam volna, hogy inszemezel... Bocs, ha tévedek!

Drága kedves lánykák, majd egyszer jövök majd ám vissza hozzátok!!! Ne felejtsetek el! :D
noczi

Hmmmm... 38.2 az már biza 38 felett van... :(
noczi

Hívtad Dévait?
beber77

ha nem érsz el semmi dokit és feljebb megy akkor sztem csillapítani kellene. Legalábbis terheseknek is azt mondják, hogy csillapítani kell inkább 38-38,5 felett, egy Algopyrintől nem lehet baj vagy megiszol egy Neo Citrant. De amit a Dévai mond az a tuti :!:
beber77

Megpróbáltam, de már nem veszi fel senki :( :(
Gyógyszert meg nem merek bevenni semmit
grillázs

hát a francba :roll: Én ha a helyedben lennék meginnék egy lázcsillapítót és tennék a kezemre-lábamra homlokra állottvizes ruhát. De neked kell eldönteni, esetleg nézz utána a neten, biztos írják mi a teendő ilyenkor :roll: Esetleg egy sms-t nem küldesz neki, vagy ez gáz? Én küldenék :oops:
beber77

Grilli!

Valami más tüneted nincs? Csak a láz? (fejfájás,hányás,hasmenés)
ilyesmire gondolok

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Grillike! Nem lehet baj! Olyan sokan vagyunk itt, nem engedjük! Küldjük a bajblokkoló sugarakat ezerrel!
Nem tudom biztosan, mi a teendő. Én először a borogatást próbálnám. Asszem... (hacsak nem emelkedik túl gyorsan a lázad)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szurikáta!
Örülök,hogy haza engedték a kisuncsidat! Biztos nagyon szenvedett szegényke, hogy nem lehetett otthon!

Angyal, én nem is tudtam, hogy neked is laknak a pocakodban! Jó, hogy meg tudtak ma nyugtatni az uh-n.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Úgy tudom az Aspirint be lehet venni.
Terápiás céllal szokták a nőgyógyászok használni,állítólag van magzatvédő hatása is.

szurikáta
szurikáta56

Szia Moncsi!
Képzeld körberohanta az egész házat,olyan boldog volt. (100 nm) :lol:

szurikáta
szurikáta56

Gondolom! De aranyos lehetett! Otthon még a gyógyulás is gyorsabban fog menni!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Megittam két pohár hideg vizet, amitől a férjem szerint a szinem jobb lett.
Ennek ellenére veszek egy hűtőzuhanyt, és tiszta pizsiben dupla paplan alatt megpróbálok izzadni.

Szuri - a hasam fájogat kicsit, de más semmi. Meg bágyadt vagyok, de az tuti a láztól. Én meg szoktam érezni, ha lázasodok.

Az a gond, hogy egész nap szinte fel se keltem. Csak a nappali, a háló, a konyha meg a mosdó között ingáztam, filmeket néztem, az interneten böngésztem. Szóval semmi megerőltető. Délutántól éreztem, hogy valami nem smafu. Remélem ez az lesz, amit Nóczi mondott, csak nem azon a két tizeden múlik.

Beber - nincs meg a mobilja, illetve van hozzá egy számom, de arról nem tudom jó-e. De már tuti nem hívom fel, inkább veszek egy zuhét és ágyba bújok. Ha reggelre se lesz jobb, akkor elkezdem üldözni reggel a kórházban... (remélem nem kerül rá sor)
grillázs

Tuti, hogy lehet Aspirint bevenni terhesen és ha magas a láz jobb is bevenni. Sok helyen a program alatt Aspirint szedetnek ha jól rémlik, de akárhogy is, megértem, hogy izgulsz és ideges vagy emiatt, csak az nyugtatna meg ha a doki ondana valamit, tökre megértem :?
Csak mondj vmit Grili, mert mennék aluszkálni, de megvárom mi van veled.
beber77

Grili, megy a száma püben, sztem nyugodtan dobhatsz egy sms-t, hogy szorri, de nagyon izgulsz és tanácstalan vagy és ne hari. Sztem megérti. Na de te tudod, én elküldöm a számát!
beber77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: