A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jo reggelt!
Lehet, hogy teljesen hulye vagyok, de tegnap ota gondolkodom, hogy miert nem kell vasalni, ha szarito van....felvilagositana valaki?Mert en ugy vagyok vele, hogy 3x kitakaritok, minthogy 1x vasaljak, ezert erre rogton felkaptam a fejem.
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
A szárító egy olyan klassz masina, hogy miközben magas hőfokon megszárítja a ruhákat, az összes ránc és gyűrődés is eltűnik. Nekem is volt amíg Amerikában laktunk és én sem vettem kezembe vasalót. Azóta sajnos megint gyakorolhatom eme nemes tevékenységet, amit én is utálok.

Egcsi
egcsi

Hmmm. csajok ezt nem értem. Nekem szárítóm van, de a ráncokat az ingekről6blúzokról nem tünteti el, sőt, sokszor sokkal jobban meggyűrődnek. Valamit rosszul csinálok?

Szöszi Kép gyere hozzám takarítani, és meg majd vasalok. Valahogy hozzám a vasalás áll közelebb.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Az itteni márkákat nem ismerem, de a kintiek mellett tényleg feleslegessé vált a vasaló. Esetleg túl sok ruhát raksz be egyszerre vagy nem elég magas a hőfok.
Egcsi
egcsi

Csajok!

én imádok vasalniKép még kint sem használtam a szárítógépet mert szerintem is gyűrött maradt minden, bár sokak szerint csak perverz vagyok és azért csináltam hogy vasalhassak

legyen jó hétvégétekKép

Szilvi

Amúgy megjött, mostmár titokban sem reménykedhetek Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi Kép
ezzel legalább vége a bizonytalanságnak. Az is bíztató, hogy nem húzódott el nagyon a ciklusod, és úgy tűnik kezd helyreállni a szervezeted. Szerintem ez bíztató!

Kellemes hétvégét Neked is!

Egyébként én a vasalást mindig a TV előtt intézem, vannak kifejezetten vasalós limonádé filmjeim Kép
Jajj a filemkről jut eszembe. Tegnap láttuk a Dr. Szöszi 2-t Kép nagyon rózsaszín Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi Kép
meg szoktam tömni... lehet, hogy itt a hiba... majd kipróbálom

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hat olyan meleg levegot fujo masinat mar lattam vmi rokonnal, de attol meg kellett vasalni.Ingeket, bluzokat,agynemut.De amugy mindegy is, mert hozzank mar ugysem ferne el meg egy szarito gep is,esetleg a nappali kozepere, mar a mosogep is a konyhaban van.Kép
Szilvi!Kép
Csak azt tudom mondani amit masoknak is szoktam meg magamnak is es en is utalok:uj ciklus, uj remenyek...
Orsi!Kép
Meg megbeszeljuk...
Lanyok!
Vegig azt mondtam ebben a honapban, hogy nem fogok remenykedni meg gorcsolni, de ma a 20.-ik napon vagyok es rajottem, hogy csak altattam magam.Igenis CSAK arra tudok gondolni, hogy hatha a 30.-ik napi tesztem olyan lesz mint a Lindae.Mit csinaljak, nem tehetek rola?Pedig tudom, hogy igy ugysem sikerulhet...
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Gyarló az ember. Hiába ígérgetjük magunknak, hogy rá se kutykurutty, azért ott lapul a gondolat, főleg ciklus vége felé. Szerintem már az is haladás, ha a nap nem minden percében ezen rágódunk.Kép

Egcsi
egcsi

... átkapcsoltam a tv2-re, és mi megy rajta "Papás-mamás"... a filmet tavaly nyáron láttam először az HBO-n és jót nevettem rajta... mást valahogy nem tudok ezen nevetni, inkább csak sírni.... Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép jó estét!
No a szárítógép témához kérdeznék, ha szeretnék szárítógépet meg mosógépet, akkor olyan mosógépet vegyünk ami tud szárítani is, vagy jobb ha külön szárítógép és külön mosógép van?
Orsi, ne szomizz, ez már intő jel, hogy le kell állítanod kicsit magad. Amikor lelkileg kibillenünk, akkor támadnak a kismamák a plázában, egyébként meg észre se vennéd őket. Próbálj kikapcsolni, már amennyire lehet.
Jó éjt, HUrki
hurki

Sziasztok !
Hurki !Bocsanat, hogy beleszolok, de szerintem ne vegyel moso+szaritogepet egyben. A szaritonak az a lenyege, hogy a belso dobja nagyobb, mint a mosogepe es ezert tudja a ruhakat megszaritani gyurodes nelkul. Persze nem szabad megtomni. Altalaban ra is van irva a moso+ szaritogepekre, hogy a mosokapacitas 5 kg a szaritas pedig csak 3,5 kg. Tehat igy mindenfelekeppen teregetni kell. En is kulfoldon szoktam hozza a szaritohoz es itthonra is beszereztem mar egyet. Az egyetlen baj vele, hogy zabalja az aramot.
Mindenkinek drukkolok, gyertek szepen sorban a frissbe !!! Kép
Dorki
Dorki

OrsiKép HurkiKép
Amikor kijottunk meg en is javaban vasaltam a szaritogeptol fuggetlenul. Talan beidegzodes volt Kép Itt forro levegovel szaritanak, es az a lenyege, hogy ahogy vegez, rogton ki kell szedni a ruhakat belole, akkor csak lesimizni szoktam amig hajtogatom, es annyiKép Mondjuk a gyurodos ingeket azert meg vasalom, de mast nem.
Azt tudom, hogy otthon van olyan szarito, ami a mosogeppel egyutt van, az forro vizet keringtet a dob korul (vagy valami ilyesmi), nem tul jo hatasfokkal. Anyosnak van, de melette ugyanugy vasal. Ha valakinek van helye, erdemes a kulon allo szaritot venni, ami levegovel mukodik. Azt meg lehet tomni isKép

OrsiKép
Ne depizz, nem szabad! Es kulonben is fel a fejjelKépKépKépKépKépKépKépKépKép Ezt mind neked kuldom.

Vica
vica72

Sziasztok lanyok!Csak udvozletem kuldom Paraliarol, jovoheten jovok dolgozni, akkor irok,addig is sok puszi, nem vagyok babas, majd irok.Puszi, Ilduci
Névtelen

HurkiKép
Szerintrem is külön vegyél szárítógépet, mert ha több adagot akarsz mosni, akkor várnod kell míg az első megszárad. Kint olyan mosó-szárítógép volt egybeépítve, hogy alul mosógép, felül szárító, így nem foglalt sok helyet. nézd meg, lehet, hogy itthon is van ilyen.

OrsiKép
Ne csüggedj ! Küldök + energiát neked! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

IlduciKép
Várjuk, hogy jelentkezz!

Egcsi
egcsi

Ilduci nem babas???
szoszi

Lánykák Kép
köszi a vígasztalást. Ennyire azért nem vészes a helyzet, csak már nem tudok mosolyogni sem az ilyen flmek poénjain... ennyi Kép de semmi depi nincsen bennem Kép
Nekem mosó-szárító gépem van, és maximálisan meg vagyok elégedve vele.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Orsi: kaptam Profasit, így én sem értem, miért nem repedt meg. Új doki azt mondja, hogy elő szokott fordulni, mert ha kicsit előbb vagy kicsit később kapom, mint ahogy a szervezetemben csúcson van az FSH, akkor maradhat tüsző.
dr. Szöszi: én is megyek holnapKép Igazi csajbuli lesz: a barátnőm, meg az összesen 3 kamaszlányainkKép

Cat: Bogár nem dolgozik, nem is fog, jól elvan otthon. Azt mondta, remélhetőleg lesz netük nemsokára és akkor jön. (De ezt mintha már írtam volnaKép )

Hurki: én is a külön gép híve vagyok. Szerintem a kombinált gépeknél sokkal nagyobb a meghibásodási lehetőség. Kombinált hűtőből is a két kompresszoros a jó, így ha az egyik bedöglik, a másik még akkor is megy.

Karmen: kérlek, javíts: köv. c. 2cn.

Holnap megyek 3. napi vérvételre, kedden UH-ra, hogy eltűnt-e a két ronda tüszőm.

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Valaki irta, hogy rossz a táblázatban a ciklusnap, akkor nem javitottam, most meg nem találom ki volt. Bocs.

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de beteg volt a múlthéten a kisfiam, otthon meg nincs net.
Hát, ami a tesztet illeti.... :-(
Hát nem jött össze. Múlt héten hétfőn megint megjött, és tartott szombatig, ami nálam nagyon-nagyon-nagyon hosszú időnek számít, ugyanis 3, max. 4 napos szokott lenni.
Most megint Clostilbegytet szedek, csak a minimális adagot... sajnos...
Nem tudom, miből lesz így velem valami...
Szóval nagyon elkeseredtem...
Amúgy köszönöm mindenkinek a bíztatást, jól esett, nagyon jól esett.
De hát ez van, majd újra próbálkozunk.
Elhatároztam, hogy lefogyok (mert hát muszáj!) 5-10 kilót, hőmérőzök tovább (most már csak popsiban), aztán majd meglátjuk. A hőm meg állandóan 36,7-37,0 között mozog az első 7 napban, úgyhogy már most tudom, hogy ebben a hónapban sem lesz semmi... Ilyen az élet.
De azért megpróbálok optimistán gondolni a dolgokra, úgy gondolom, hogy majd összejön, még azért van időm, elvégre csak (!?) 28 éves vagyok. --de azért jó lenne, mielőbb babásnak lenni!--

Judit-ka
h_juditka

Jo reggelt!
Remelem jobban sikerult a hetvegetek mint nekunk...a mienk egy remalom volt, jo hogy vege.

Ugy orultem, mikor lattam hogy Judit-ka az utolso hozzaszolo, gondoltam hoppa, itt egy jo hir reggelre.
Judit-ka!
Sajnalom...sokan hianyoltunk mult heten!
Karmen! Kép
En voltam aki szoltam tablazat-ugyben.Ma a 22.-ik napon vagyok!
Mindenkinek jo munkat!
-szoszi-
szoszi

Judit-ka! Nagyon sajnálom, sokat gondoltunk rád, legközelebb remélem segit a drukkunk. Itt többen is jóval idösebbek vagyunk nálad, és még elsö babára várva, szóval a korod ne zavarjon!!

Szöszi! Javitottam, bocs.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen!

Köszönöm szépen a sok drukkot. Szóval próbálkozunk ismét. És próbálok pozitívan gondolkodni. Most már egy kicsit jobb kedvem van, mint a múlt héten volt.

Judit-ka
h_juditka

SziasztokKép

judit-kaKép
Nagyon sajnálom pedig úúúgy drukkoltam.Irtad hogy fent van a hőd, akkor az baj ha nekem ma a 9 napon 36,8 a hőm??????lányok segítsetek én ehez nemnagyon értekKép

Egyébként tök jól vagyokKépKépKép indul a vigyor.

Hahótöbbiek hogy vagytok ma? Akkor vidámságul egy kis viccecske
"Teri vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 876.545 Ft-omba
került!
- Juli vagyok, szarok én a Calgonra, inkább 3 évenként 4500 ft-ért
veszek egy új fütöszálat!
KépKépKépKépKép
Pussszzzzz
Alice
malice

LányokKép

Én sem tudok jó hírekkel szolgálni: tegnap és ma már csak 37 volt a hőmKép
megy lefeléKép bónuszként pedig kijött rajtam 2 akkora pattanásKép
MOst már tényleg konzultálok a dokival.

Levendula
Levendula

Judit-kaKép és AliceKép

Szerintem az elején még megengedett egy kis hőingadozás, az nem számít semmit, hogy egy-egy nap 36,8 vagy ilyesmi.
Judit-kaKép ebből még nem lehet ilyen következtetést levonni, hogy most sem leszel sikeres, mert igenis lehetsz!

Pusz
Levendula

LevendulaKép

Nagyon sajnálom de nem kell szomorkodni a babák a vidám mamikat szeretik,tessék mosolyogniKépés hamarosan sikerülKép
Nekem is van az államon egy akkora csandra mint ide Nagykáta KépKépKép

Alice
malice

Sziasztok lányok!Kép

Juditaka, pedig nagyon szorítottunk neken ...

Szóval most arra kell gondolnom, hogy új ciklus új remény??
Na majd megpróbálom Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SzilviKép

Ez az látod ezt szeretik a babucikák, ha jókedvü vagy és egy kicsit másra gondolsz Pl.papira egy kicsit többet foglalkoztok egymással,szeretitek egymást stbKépKépKép menjetek el valahova meg élvezzétek az életet és észre sem fogod venni és kismamika leszel.
Mi pl.Szombaton elmentünk sétálni egy jót(olyan romantikus voltKép)aztán meg sokat játszunk meg mindenKépmint a gyerekek.Így 12 év után is imádom(persze vannak rossz napjaink is)de hamar feledésbe merül ha kitalálunk valami jótKép
Igaz most is vannak rossz napjaink mert legatyásodtunk teljesen csődbe ment a bolt de nem érdekel majd lessz valami addig meg jó a zsíroskenyér isKép

Alice
malice

Levendula!

Remélem, igazad lesz! A problémám csak az, hogy a mai napig nem ment le a hőm 36,8 alá, és ez ma már a 8. napom. Még ma meg holnap 2x1 Closty, majd pénteken UH. Csak lemenne a hőm 2-3 tizedet!!!

Judit-ka
h_juditka

Jó reggelt Lányok!
Én is itt vagyok. A tali szuper volt. Orsi KépKár, hogy nem tudtál jönni.
Mi 3 napot lent voltunk a Balcsin. Nagyon-nagyon jó volt! Teljesen kipihentük magunkat.

Puszi, Alena
alena

Judit-kaKép

Nekem se ment még le de az is lehet hogy azért nem megy le mert túl aktívak voltunk az elmult napokbanKép

Alice
malice

Tényleg JányokKép

Akkor kell akciózni többetKépKép amikor lent van a hő, vagy akkor amikor megy felfelé vagy most mi vanKépKépKépKépKépKépKép

Szia AlenaKép De jó neked (Balcsi húúú,nekünk csak a Kosztolányin lévő tavacska jutott de nagyon romantikus voltKép)
Alice
malice

Hahhhhóóóó már megint hol vagytok??????????
malice

ALICE:Kép! Akcijózni amikor lemegy a hő, meg másnap meg azutáni nap - az a tuti!
ALENA:le biztosan nem égtetek az idő nem volt valami csúcs - ezek utánmitől éreztétek olyan jól egymás??KépKép
LEONE:remélem rendben hazaértél és hétvégén volt alkalmad kipihenni a tali fáradalmait!! A torta szuper lett, hamarabb elfogyott, mint ahogyan elkészült!Kép
EGCSI:sajnos hamar elmentél - akkor kezdtünk belemelegedni azután a fáradtsággal egyenes arányban nőtt a jókedvünk! Ennyi idő alatt ki sem pasizhattad magad rendesenKép!
CAT:ma összejött a randi, szerdán megyek a BMC-be!KépMost még nagyon örülök ennek!
ORSI:nekem is egyben van a mosó és szárító - akkor lesz szép sima a ruha, ha maximum! félig van a gép!Mondjuk én egy mániákus vasaló vagyok, de a törölközőket, fehérneműt ezután tényleg teljesen fölösleges vasalni.
JUDITKA:Kép Hinned kell benne, hogy hamarosan sikerülni fog!
SZILVI:Ne keseredj el, jobb ha előbb teljesen rendbe jössz!
OFF:nem értem mi történhetett Ilducival. Annyira boldog volt, és már nagyon megérdemelte volna azt a babát. Úgy látszik a mai nap nem a jó híreké.
Virág
virag

En itt vagyok!
Csak neha dolgozni is kell ezt-azt, mert mi is kezdunk legatyasodni Kép Es jo lenne mar vegre osszehozni egy haloszoba-butornyi penzt, hatha azert nem jon ossze a baba, mert evek ota matracon alszunk.Kép
DE a hot illeto kerdeseidre nem tudok valaszolni,mert en meg nem is merem a homet.De van TUTI megoldas is, mint hallottuk Lindatol, ha allandoan ficankoltok!Hihi!Kép
-szoszi-
szoszi

Virag, olyan szepen felsoroltal mindenkit, mondj legalabb nekem is annyit, hogy:bikkmakk.Kép
Cat, Te merre bujkalsz?
-szoszi-
szoszi

Szoszi!
KépKépKép
malice

Hahó LányokKép
Írtam egy hozzászólást egy órája, és eltűnt.KépKép

VirágKép
Mi lesz a BMC-ben ? Ez engem is érdekel. Majd számolj be róla. Akkor még nem tudatosult benned, hogy mire készülünk? Én sem merek belegondolni.

A virslis hasé finom lett, bár kőkemény kívül, dobálni lehet vele a páromat, és komoly sérüléseket okozniKép Protézissel nem ajánlanám enniKép

Szöszi drágaKép
37,1 a hőm a 21. napon, de semmi jóra nem számítok, mert egyik reggel 36,9, másik reggel 37,1. Sejtem, hogy sok jóra nem számíthatok, bár a Papás Mamás film meghozta a mi kedvünket is egy kis hancúrra. Imádom ezt a filmet.

OrsiKép
Mi nagyon jókat tudunk nevetni a Papás Mamáson, még így 3-szorra is. Annyira találó, biztos megkérdeztek 1-2 meddő nőt a forgatás előtt.Kép
Na és a nőgyógyász az külön kabaréKép.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Alice, lassan ketten maradunk itt bohocnak.Lehet, hogy mi mar teljesen bezsongtunk es a tobbiek kezdenek elhatarolodni?Kép Kép Kép
Na, akkor szorakoztassuk egymast...most elugrok a bankba, mire visszajovok talalj ki egy a Shobert-Rubint vagy Sziszi-Peter paroshoz hasonloan szimpatikus embert(ket) hogy jol kirosszindulatoskodhassuk magunkat mara.Kép Kép Kép

Tudod mi a kulombseg a Family Frost es a Kelly Family kozott?
Hogy a Family Frost-nak csak egy szar szama van...
-szoszi-
szoszi

SzösziKép

itt van neked egy: BIKKMAKK!

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SZÖSZI:bikkmakkKép!A vicc nagyon jóóó!Mi si most cseréltük le a régi ágyunkat, mert nem hozott szerencsétKép!
CAT:akkor mégsem lett annyira jó!Kép Puhának kell lennie...Most már tuti azt hiszed, direkt kihagyok valamit a receptekbőlKép!Pedig nem!
Mail megy!
Virág
virag

A, megjott Cat, orok ciklustarsam!!!
Legy udvozolve!!! Bar hozzaszolasod 1/3-at sikerult csak megertenem, de orulok hogy jottel...Mi az a BMC, mi az a virslis hase, mikor volt rola szo es nem ismerem a Papas-Mamas filmet.Kép Kép Kép
Lanyok, ma tok hulye vagyok, lojetek le, ha mar nem birjatok.Szoljatok nyugodtan,ha mar elviselhetetlen, nem haragszom meg erte.Kép Kép Kép
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!

Szoszike! Nekem a 21, napi vévételen a progim 41,6 nmol/l volt és azt mondta a dokim, hogy tökéletes. A leletemnél sem volt semmi csillag. (ha nincs a referenciatartományban, akkor becsilagozzák) És babás is vagyok! Szóval nem értem Neked a magasabb eredmnyre (ami szvsz még jobb) miért kell gyogyit szedned?
Jaj, Ilduci megijesztett!! Remélem csak félreértettük. Nagyon nagyon sajnálnámKép
Kele

Na ide nehezebb bejutnom mint a Buckingham palotábaKép

VirágKép
A kelttésztákkal hadilábon állok, nekem csak télen megy, amikor megy a fűtés a lakásban, és beteszem mindig a cirkó aláKép Tuti ez volt a gond a haséval, ja és a tésztája is vastag lett, mert a párom kirágta a virsliket belőle, és a tésztákat otthagytaKép.

SzösziKép
A virslis hasé az a VirágKép receptjére vonatkozott, amit kaptam tőle. Ő a nagy babanetes kondér-tündérKép

A BMC a Budai Meddőségi Központ, a Papás Mamás pedig egy marha jó film, ami szombaton este volt a TV2-n. Kölcsönözd ki Tékából!

Én is izgulok Ilduciért, hogy megint megríkat minket, ha hazajön. Remélem nem igaz amit írtKép

JuditKép,AliceKép
A magas "hősöknek" pedig azt írom, hogy a ciklus első felében a stimuláló gyogyik miatt magas a hő. Az még nem jelent rosszat. Középidőre lejjebb fog menni, és onnan majd megugrik.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lányok! A film nekem is nagyon tetszett, én most láttam elöször, de nagyon jókat nevettem rajta. Sajna a férjem nem láthatta.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

CatKép

De én nem is szedek semmi féle gyogyit most.

SzosziKépKépKép

Hát ha lehet én nem szeretnék itt maradni elég régóta itt vagyok már sajna (kb.3 éveKép)

Hallotál már Norbiék új jövendőbeli kazijáról,az lessz a címe "Aerobik az anyaméhbe" KépKépKép

Alice
malice

KARMEN:Te most már könnyen nevetszKép - hála Istennek!Az a film tényleg nagyon alapos felkészülésről tesz tanubizonyságot - mindannyian magunkra ismerhettünk!
SZÖSZI:nem látom a táblicskuban, hogy merre laksz! Szóval a talikon "szélesíthetnéd a látóköröd" ha el tudnál jönni!Kép
Virág
virag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: