Adri 3 hetet járt bölibe, és nagyon lassan szoktattuk. Csak a 3. héten kezdett el ottaludni, és igen, ébredésre mentem már érte akkor. De most a héten itthon vagyunk, újra nehéz lesz.
Bölcsibe úgy megyünk, hogy cumi, kispárnája és Ormi. (Utóbbi egy pici elefánt, és mivel az unokatestvérének van egy Micimackós Zelefántja, és ő Orminak nevezte el, így most Adrinak minden elefánt Ormi).
Jók ezek a nagyszülők, szerencsére Adrinak legalább az egyik mamija ilyen. Anyukám meg sajnos rájuk sem bagózik.
Igaz, már sokat volt róla szó, de nem tudom, hogy hova írtam fel. Bencének szeretnék allergiavizsgálatot csináltatni. Széleskörűt. Zömében tudom, hogy mire allergiás, de szeretném, ha lenne róla papírom. És főleg azért, hogy tudjak neki gyógyszereket olcsón venni, ha muszáj nyáron. Ma elvitte a férjem az Izsákira, de én nem is értem úgy megbonyolítják. Vérvételre küldték el, addig nem csinálnak vele semmit. Hát Bence biztos kitérne a hitéből, nem szeretném vele feleslegesen kínozni.
És mivel ő szinte egész évben szenved mindenféle allergiától, esetleg én nem lehetnék általa, vagy vele tartós gyesen??? Pl az asztmás gyerekekre ez jár. Viszont mi nem gyógyszerkkel tömnék, hanem alternatív megoldásokat keresünk. Pl augusztusra időzítjük a nyaralást, tavaly Gallyatetőn voltunk, nem olcsó dolgok.

még amikor volt hó