Babatársaságba meg szoktunk azért elég sokat menni, így azért neki is megvan a kis társasági élete!
De hát ez van, persze ha lesz olyan lehetőség, hogy csak délelőtti bölcsi, vagy valami hasonló, akkor inkább azt.
Persze azért nem féltem én a bölcsitől, csak még maradnék vele inkább kicsit!
Aztán majd a talit se felejtsük el!
Hahóóóóó, többiek, megint jó pangás van itt!
Ma voltam vizsgázni Szombathelyen! Lányok, én nemtom, honnan van rajtam ekkora balszerencse! Kihúztam egy olyan tételt, ami rosszúl volt kidolgozva (egy részét megkaptam a tételeknek). Még puskázni is lehetett volna, de mivel tanultam, kihagytam ezt a lehetőséget, és fejből írtam az egész tételt. Erre minden mondatomnál belémköt a csaj, hogy ez nem igazán így van, ez nem jó def. ide. Már a felénél elszállt minden önbizalmam. Jól meg is húztak. Ebben az dühít a legjobban, hogy tudtam az összes tételt, apa még ki is kérdezte. Aztán másokét is megnéztem és nekik is ez a verzió van, nem csak nekem. És én meg belenyúltam az egyetlen sz@rba! De annyira dühítő, hogy most tényleg tudtam az összes tételt. És ezért leutaztam Szombathelyre jó sok pízért, 4kor keltem, csomó időm elment tanulásra, ... Ááááááááááááá
Jól kezdődik az Újévünk!