A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Bezony,én nem voltam bárányhimlős!!!!!Úgyhogy lehet hogy be kéne magam oltatni :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Az lenne a kérdésem a kórházzal kapcsolatosan, hogy a babák automatikusan együtt vannak-e a mamával vagy kérni kell a babás szobát?
Aki Vida doki kismamája (volt), ahhoz az lenne a kérdésem, hogy magánrendelésen csinál uh-t vagy azt a kh-ban végzik? Valamint az is érdekelne, hogy mennyi most a tarifa, mind terhesgondozás, mind szülés érdekel (válasz lehet priviben)

Köszi:

Renáta

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Emano! mi van a tejcivel????BAlázs cicizik???
Vendég

Üdv Renáta!

Igen a babák együtt vannak a mamákkal!!!
Vida dokisok majd jönnek és segítenek, én Tóth dokis vagyok...
Vendég

Gabi!!!
Nem cicizik :cry: Hiába próbálom nem akarja.....Úgyhogy nem is erőltetem
Enci jól van?Férjed foga?

Üdv Renáta!!
Ahogy Gabi írta együtt vannak a babók a mamákkal!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

emano, gabi

Köszi az infót!
Esetleg megkérdezhetem miért nem akar szopizni a kisfiad?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Emano! hátha nem akarja, akkor úgy látszik eljött az ideje az "elválásnak" :cry: .de viszont az jó,hogy ennyire "könnyedén"veszi. Tudom,hogy neked ez most nagyon sz@r érzés, nekem is az volt, de annak örülj,hogy eddig is szoptatni tudtad!!!!!!És ő döntött így, te ne okold magad!!!
ja férjem még a fogorvosnál, fél8ra ment, de hívott hogy 6an vannak előtte, ugyhogy nemtommikor ér haza? mindenestre megfürödtünk,Enci az ágyban,én meg itt netezek....

Veronikusz!!! Úristen,már megint valami borzalom kapta el a családot??? ez nem igaz. Nagyon rátok jár a rúd... :cry:
nagyon-nagyon szorítok nektek!!SZofika igyál!!!!!!!!!
ANyuci és csemeték gyógyuljatok meg!!!!!!
küldöm az +++++++energiákat!!!!!! gyógypuszikat, és küldök vírusölőt is!mert mindent elkaptok!
Vendég

Persze Reni!
1 hete betegeskedik,vírusos torokgyulladása voltAz első napokban nem is nagyon akart enni!!!Cici sem kellett neki!!(Igaz már csak este cicizett minimálisat)Hát röviden ennyi!!
Nálatok úton a következő baby?

emano/Andi
KépKép
emano

Renáta! megnéztem a honlapotokat,nagyon jók a képek , nagyon szép a családod! Jön a kistesó?
ilyen krokodilos képünk nekünk is van...
mindjárt megkeresem....
Vendég

meg is van....
nosztalgiázok kicsit :D :D
Kép
Vendég

Gabi
ez a kép hol készült? :oops: (állatkert :oops: ?)

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso?Brigik?Paklincs?ANcsa?Vica?

Tünde!majd ha tudsz kérünk képeket!!!
:D :D
Vendég

Emano! aha, még szeptemberben, ha jól emléxem....
vagy augusztus végén...de azt tudom,hogy felújítás volt, egy csomó állatot nem is láttunk, ugyhogy tavasszal bepótoljuk, remélem addigra elkészül....mindenesetre Enci nagyon élvezte :D
Vendég

emano

Még nincs semmi, csak tervezzük, hogy nyáron belevágunk. Már elég sokat keresgéltem dokit, kb. fél éve rajta vagyok a témán, de asszem Vida dokival megtaláltam azt, amire gondoltam. Ugyan csak olvastam róla, de eddig összevágnak a nézeteink. Az előző dokim...hát másképp láttuk, de azért nagyon szerettem...
Ne szomorkodj a szopi miatt, ha felgyógyul, talán megint kéri majd. Bár jobb lenne a gyógyulás szempontjából, ha most sokkal többet cicizne :oops:

Gabi
Ez az állatkertes krokodil nyert nálunk is

Renáta

Renáta

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta! és Ivánt a kútvölgyiben szülted?
Vendég

Renáta
Kútvölgyibe szülted Ivánt?Ki volt a dokid?(jöhet privibe is)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok

hú, most jól megijedtem ettől a bárányhimlős témától!! :shock: Én se voltam és a férjem se...Gondolom ilyenkor nem kaphatok oltást, úgyhogy nagyon kell vigyázni. De ha megvan a baba beoltatom magam. És valszeg majd őt is...(ezt most csak egy hirtelen döntés, de hátha így mi is megússzuk...)
Az egyetlen ilyen gyerekkori betegségem a mumpsz volt - rajtam hamar átment, de Anyukám elkapta tőlem és eléggé megkínlódott vele... :(

Veronikusz!
Nagyon sok gyógypuszit xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx és ++++++++++++++++++ energiát küldök!!!
Gyógyuljatok meg hamar!

Snowwhite,
:shock: azt hittem ez a széttolásos időszak pár hét alatt befejeződik.. de akkor hogy alszanak mások? Mert én már kb egy hete alig. :evil: (Ha átköltözünk, én külön ágyon akarok majd aludni, mert szegény emberem nehezen viseli az alvás nélküli dolgos hétköznapokat...)

Most csak ennyi, ma sikeres csempevásárló napot zártunk, szinte minden megvan. :D 8-kor még kiugrottunk az IKEÁba mosdót, fürdőszobaszekrényt, stb nézni - aztán kiderült, hogy fürdőszobarészleg az most nincs nekik... :? Jól felhúztam magam!
Vendég

Gabi

Ok. kicsit lemaradtam :roll: és amint látom a biztonság kedvéért többször is aláírtam 8)
Örülök, hogy tetszik a családom. Hízik ám a májam :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Gabi, emano

Nem , Budai Honvédban. Asszem most a Szt. Imrébe ment át a dokim.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Encsike,
merre vagy? Mi volt ma az UH-n?

Én 5-én megyek legközelebb vizsgálatra, Te mikor? Megpróbálhatunk egyeztetni, hátha összefutunk :)
Másvalaki, aki 5-én a Kútvölgyibe megy?
Vendég

Borsika! most akkor tényleg kerüld a bárányhimlős,rubeolás stb. gyerekeket, már ha van a közeledben....
ilyenkor nem kaphatsz oltást az tuti. ÉS tényleg nem volt a mumpszon kivül,semmi bajod???

Renáta! a kútvölgyiben nagyon jó dokik vannak....mondjuk itt főleg Vidás, és Tóth dokisok vannak. Meg Mészáros...
na mindegy..nem is tudom felsorolni :oops:
de sztem mindegyik doki jó! és főleg a szülésznők!!tündérek!
nem tudom a Budai kórházban hogy volt, de a kútvölgyiben a lehető legjobb helyen vagy. Nekem sajnos volt szerencsém a II.sz klinikához is... hát ég és föld.
Vendég

Szerintem én is csak mumpszos voltam de csak fél oldalra :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Veronikusz: nagyon sok gyógypuszit küldünk Fürtöskéknek és Neked remélem rendeződtök hamar ++++++++++++++

Borsika: ha csempe letudva, az nagyon jó, mert nehéz projekt. Fürdőszoba is majd sikerül, ne húzd fel magad, nem éri meg. Nekem amúgy sem százas a térdem, régen versenyszerűen műkoriztam, így lehet csak nekem tart ilyen sokáig. Meg hát erősödik a hát is a Babó cipelése során. De az izületeim elég sokáig érzékenyek voltak, most már jobb, mivel a szülés előtt a test természetes előkészítése, hogy lazítja ezeket a dolgokat. Utána meg vissza kell őket erősíteni és ez nem megy egyik napról a másikra.

Renáta: üdv közöttünk én is Tóth dokis vagyok, de jönnek majd a többiek, csak ma light nap van valamiért.

Férj megint elutazott, éljen a kinevezés.... most kéthetente minimum utazni fog. De Tündérem már alszik, így legalább van időm netezni.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Gabi,
de tényleg volt valamim: tüszösmandula gyulladásom 12-szer egymás után... Aztán kivették a mandulám.. De más nem nagyon. Milyen betegségek vannak még.. :?:
A többi sztem elkerült, de most annál jobban parázok emiatt. A legkevesebb, ami ránk vár, hogy a nagyját végigteszteljük a gyerkőccel, ugye? :roll:
Vendég

Snowwhite,
a vicces az volt a csempe dologban, hogy ma kitévedtünk a Jászberényi útra és ott egymást érik a csempe centrumok, raktárak... Legközelebb majd tudjuk, hogy egyből oda kell menni és nem napokat mérgelődni a nagyáruházakban...

Kitartást a férjnélküli napokhoz... !
Nálunk is sűrűsödik az utazások száma, bár holnap kivételesen a férjem főnöke jön MO-ra. Ezért most este kitakarítottuk a kocsi csomagtartóját. Hát többször bepisiltem a röhögéstől, annyi mindenféle került elő (békatalp, popsisí, lavinazsinór, Ábel a rengetegben, tonnányi teniszlabda, bokszkesztyű, babapiskóta, squash ütők, mászócipő, kung-fu ruha, esküvői cípő - ez utóbbit tavaly júniusban viselte!, stb, stb, stb!!!! :lol: :lol: :lol: ) Rég szórakoztam ilyen jól!
Bocs, ha túl hosszú voltam.
Vendég

Borsika! hát van a bárányhimlő,kanyaró,rubeola,skarlát,
már amik ilyen gyerekbajok....és amit ált-ban oviban szedünk össze.sztem most ezen ne parázz!!! kerüld az ilyen helyeket, aztán majd ha kint lesz a baba,akkor megkérdezed a dokit,hogy mi ajobb? beoltatni magadat is? bár sztem igen, mert felnőttkorban rosszabb elkapni ezeket a fránya kórságokat.

APa elindult hazafelé a dokitól :oops: jó sokan voltak.....
ugyhogy most lépek,aztán reggel majd jövök..
betegeknek javulást kivánok, és mindenkinek szép álmokat!!
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Tudom-tudom egy trehány, lusta dög vagyok - nagyon rég jártam erre... Felmentésem nincs, csak annyi, hogy nagyon sok az intéznivaló, alig vagyok netközelben, de azért olvastalak Benneteket!!!

Sok-sok egészséget kívánok az újonnan születetteknek!!!!

Még egy: láttam a gyerekkori betegségek is voltak téma. Én (sok-sok orvos bámulatára) kétszer voltam bárányhimlős. A fenyő tudja ezek után, mi a jó: oltás, vagy nem oltás...

Minden okés jelenleg velünk - Fruzsi furcsa "alien"-mozgásokat végez - tényleg olyan, mintha kis kukacka csúszna-mászna a bőröm alatt, nagyon vicces. Sokat csuklik, ez egy másik vicces dolog - például most is :)
Jövő héten hétfőn kezdődnek a szülés előtti vizsgálatok, akkor találkozom először a szülésznővel is (Várnai Gabi). Szóval zajlik az élet!!!!!
Köszönöm kriszta36 a hiányolást!!!

Csatolok egy-két babaszoba képet, már csak egy fotel hiányzik.

Kép
Kép
linocs

és még kettő

Kép
Kép
linocs

Linocs!
jaj nagyon szép kis szoba :lol:
Nagyon jók a képek a falon és a falvédő is!Hol szerezted be őket??
Milyen fotelt szeretnél????
Olyan szép neve lesz a lánykának!!(Nálunk is Fruzsi lett volna a lány nevünk) :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs!
Hú nagyon szép kis kuckója lesz Fruzsi bébinek! Nekem az ágy tetszik nagyon! Hol lehet ilyet kapni? Ez majd járókaként funkcionál vagy teljesen leereszthető?vVagy hogy is van ez? :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

emano: Köszi a dícséretet! A falvédő, falikép innen: http://folt-bolt.hu/shop_start.php?shop_id=7583
Fotel már majdnem megvolt az ikéjjából ;) - most éppen haragszom rájuk, mert már harmadszor megyek vissza, mert nem sikerül semmi ezzel a fotellal kapcsolatban - nem voltak csavarok a csomagolásban, visszamentem, hogy adjanak (a telefonban azt mondták, hogy adnak) - hát nem volt mégsem, majd minimum 2 hét múlva érkezik (lehet, hogy Fruzsival.... brrrrrrrrr), úgyhogy úgy döntöttünk, hogy visszavisszük, és kérünk új fotelt, de mielőtt elvisszük leellenőrizzük, megvan-e minden...
A fotel csak azért, hogy majd később esetleg le tudjak majd ülni éjszaka a szobában, ha majd külön alszik a leányka... A Fruzsi régi kedvenc leánynevem - annyira egy cserfes, talpraesett, örökvidám leányzó van a szemem előtt egy ilyen név hallatán - aztán majd eldől...

steffi: az ágy a szülők ajándéka, mert nem az olcsó kategória... Stokke a márkája - jelenlegi állapotában kiságy, aztán le lehet engedni, és ki lehet bővíteni, egészen azt hiszem 7 éves koráig tudja majd használni a gyermek, és ha jól emlékszem, akkor addig is van rá garancia :)
linocs

Linocs!
Nekem is az IKEÁ-ból van fotelem (nagy IKEA fun vagyok :lol: ma is voltunk :lol: )
Nekem ilyen fotelem van
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50078464

Szuper az ágyikó is :D

Nagyon szuper ez az oldal,na majd holnap böngészek rajta :lol:
jó éccakát

emano/Andi
KépKép
emano

emano: ha ikea-fan vagy, és jól körbenézel a szobában, akkor láthatod, hogy a babaágy, függöny, és a falvédők kivételével minden onnan van... Lehet, kicsit túlzásba vittük :) A fotel nekünk alacsonyabb lesz, mert csak az fér el.
Nagyon jók a foltbolt cuccok, csak ajánlani tudom!!!!

Jó éjt mindenkinek!
linocs

Linocs!
Nagyon-nagyon szép a szoba!
Mennyi szép holmi! Engem is érdekel minden részlet, pl nem tudtam, hogy pelenkázót így külön is lehet kapni! Lehet, hogy én is inkább ilyet keresek, praktikusabbnak tűnik hogy bármilyen szekrénykéhez jó!
És fölötte a zsebes falvédő nagyon szép!
Ha van időd, gyere gyakrabban léccí és mesélj sokat!
Sok sok vidámságot kívánok! :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hallom Ancsától, hogy sokan érdeklődtök. Nagyon aranyosak vagytok. :D

A helyzet picit javult, hisz Kata tegnap már nem hányt és Szofi is csak egyszer, viszont Szofi nem akar inni. Ez nem tetszik. Csináltam almakompótot is, ilyen olyan teát, köménymaglevest stb. Katával küldtem oda neki az innivalóját, hátha tőle elfogadja, de nem. Neki nagyon kevés a folyadék igénye és ha arról van szó, hogy pótolni kell a kiesést akkor se hajlandó. Pedig tegnap kiselőadást tartottam neki, hogy inni kell, mert kórházba kerülünk és az ivás fontosabb most mint az evés …. Ott állt előttem, morzsolgatta a rongyát, hol a padlót nézte, hogy felnézett rám az őzike szemeivel … én majdnem bepisiltem, olyan aranyos volt. Mint a filmekben mikor megszidnak egy gyereket. A lényeg, hogy a szent beszéd nem használt és este sajnos még hányt is.

És bár én nem vagyok fontos, de azért leírom, hogy hétfői totál mélyponthoz képest lassan javulok. Tegnap DU. már fel bírtam kelni, bár enni még nem tudok, mert minden kijön. Még a köménymag leves se esett jól. Az is csak búvárkodott. Viszont így már közel 2 kilót fogytam. Tiszta ciki, de hétfőn nem bírtam ellátni a lányokat. Este a férjem fürdette-fektette őket.

Úgyhogy most tovább cselezek, hogy hogy tudnám Szofit ivásra bírni. Ezért drukkoljatok! Szerencsére most nem levert mint múltkor, csak a lehelete …

Most mennem kell sok puszi Mindenkinek és köszi a drukkokat

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Renáta: Vida doki magánrendelésén van UH, csak az nem tud nyomtatni. legalábbis tavaly ilyenkor nem tudott. a kórházban sokkal jobb van és kapsz egy csomó képet is.

linocs: a stokkénak a babakocsija is szuper. a legdrágább, ami kapható, de szép és praktikus is. mindig megdobban a szivem, ha látok egyet a városban. irigyellek a kiságy miatt. :)

Kép

Kép
zill

Sziasztok!
Renata
Nekem három manóm dr. Vidánál született. Vizsgálatokat mindig a kórházban csinálta nekem. Szerintem SZUPER! :D :D :D
Kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek.
Linocs
Gyönyörű lett a gyerekszoba, nekem minden apró részlete nagyon tetszik. (nagyítóval néztem ám a képeket) :D :D :D
Borsika
Kíváncsivá tettél csempeügyben. Ha kész, kérünk képeket!!! :wink:

Többiek! Hol vagytok?
Üdv. mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok most nincs időm írni csak Veronikuszék miatt ugrottam be!

Örülök hogy otthon vagytok és nagyon szorítunk Szofinak! Játék keretén belül sem fogadja el az innivalót? Modjuk játékból megteríteni teázni ilyesmi.... (vagy ő készíti...) bocsi csak ötlet

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!
próbáltam. Odáig jutunk, hogy koccintunk (ezt imádja) meg ilyenek, de én iszom ő meg elmegy mást csinálni. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok, mindjárt teszek képeket.
Villőm olan mohó, 120-aakt eszik, aztán meg szegény visszahányja egy részét... de kevesebbet meg nem tudok neki adni. :( Mert követeli.

Kriszta, igen, ott tartunk, hogy már táp nem is kell, max 100 mili.

mtunde

Veronikusz, sajnálom :( És ha együtt készítetek valamit?

Orsi

borsa

Kép

mtunde

Sziasztok Lányok!

Tul vagyok egy takrításon és egy oltári nagy hisztin. :oops:
Viktor nem szereti ha takarítok, mert fél a porszívótól,de a felmosást ő is szeretné csinálni :?

Renáta : Üdv itt nálunk én személy szerint Teleki dokihoz tartozom, de a többiek már elmondták, hogy a babókkal együtt voltak,de én mint császáros azért ki is használtam, hogy a csecsemősőkre bíztam a fiam/ Amit nehéz szívvel tettem/ . :oops: :oops: :oops:

Oltással meg tényleg nem tudom, hogy mi legyen. Én voltam bhimllős,de apát nem tudom. :roll: :x
majd jövök még.
Gabi köszi, hogy visszajelöltél iwiw-en
Puszi
Kép

valentina

Tünde :D de édik :D

Orsi

borsa

Emma baba boldog hófordulót!!!! :lol:

Tünde
nagyon édesek a babók

Most megyek, majd remélem tudok jönni!!Szőrnyű éccakánk volt :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa
Emmusnak boldog hófordulót kívánok!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vida dokis Lányok!

Köszi a válaszokat! Én III.kerületi vagyok, mint a magánrendelő :? Ezért azt gondolom, hogy engem valszeg a magánra hívna, de akinek már van otthon egy tátogója, az meggondolja mire mennyen el a havi 8-10ezer :roll: Persze az ember akkor is ad, ha nem oda tartozik és a mezei rendelésre hív be, de nyilván nem annyit, mint magánon..

ZILL
Te nagyon friss vagy :P Végig magánrendelésre jártál? Szülésért mennyit? (jöhet priviben)
Semmi közöm, de miért olyan fontos, hogy már 4 hósan hozzátáplálj?

Renáta

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta!
Üdv közöttünk. Én is nagyon "friss" vagyok. MIndig a kórházba hívott eddig, de az előző terhességem alatt is. Pedig eredetileg én is III. kerületi vagyok :wink: Most meg Pilisborosjenői. :) Így azt nem tudom, hogy van-e UH-ja a magánban.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffike, köszönöm. Hát Martin zabálnivaló! :wink: Mikortól tudtok könyveket nézegetni? Benőke bár hoz könyvet, de amint mutogatok neki, kitépi a kezemből, eldobja. Egyébként sok mindennel ezt csinálja. Ha én is "játszani" akarok ugyanazzal, akkor otthagyja. Hiába, ő tudja a legjobban. :lol:

Emese, ugyan már! Vacak volt a hangsúly, azaz nincs is semmilyen hangsúly, mert virtuálisan nem is lehet. Arra értem, hogy egy év elég ahhoz bőven, hogy tudjam, mi nyűgözi le a kisembert, és mi az, amivel felesleges próbálkoznom. :D

Veronikusz, nagyon nagyon sajnálom. Bízom benne nagyon, hogy nem lesz rossz vége, és hamarosan mindannyian jobban lesztek... :roll:

Kriszta, Benőhaj dicséretét köszönöm. Apa már megnyírta egyszer. De így is vagesz. Nektek mi lesz a második baba? Szerinted?

REnáta, én is "Vidás" vagyok. NAGYON. :D

Linocs, tényleg DESZÉP minden Fruzsinál! :D

TÜNDE, VILLŐ CSUDAARI!!! Még képek!!!
vbea

Eni!
Szerintem nem tudom. nagyon lányra mentünk, de hát sose tudhatja az ember. Ancsa ugye álmodott nekem egy kispasit, itt meg egy kolléganőm jósolt egy kicsi lányt. Ezek után már azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány.

Linocs!
Nagyon klassz szoba! Foltcuccok nagyon jók, én is tervezem, Panka új rezidenciájába, hogy majd rendelek.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: