Jó reggelt!
Akkor ehhez a hordozó témához hozzávau...
Én is hordozóban hoztam haza Barnust. Semmi baja nem lett tőle. Zsófit is abban fogom hazahozni, bár tőlünk is kb. 15 perc autóval a kórház, de sosem lehet tudni, milyen állat van kint az utakon és azonkivül pedig kötelező a gyerekülés már az újszülöttnek is.
Atist még pólyában hoztuk haza, hát nekem nem volt vmi megnyugtató, ahogy anya ült hátul a gyerekkel és fogta, mindig attól féltem, hogy nagyobbat fékezünk és előrebukik gyerekkel együtt, mivel két kézzel fogta igy magát tartani nem tudta. Vittük mózesben is, de egyetlen egyszer, többet abban sem, mert bekötni nem lehetett az autóba, és állandóan tologattam vissza az ülésre, mert minden fékezésnél és kanyarodásnál mozgott valamerre. De ez is egyéni vélemény, én nem szólok bele, ki miben hozza haza... én biztos, hogy hordozóban!
Mellszivó.... igen, szerencsés esetben beáll a kereslet-kinálat. Bár ez azért ritkább, mint hogy nem. Nem fejtem ki bővebben miért, mert szerintem már egyszer leirtam, de én akkoris fejni fogok, ha igény szerint szopik és pont annyi tejem lesz, amennyi elég. Barnusnál ez jött be, most is igy teszek. A kézzel fejést képtelen voltam csinálni, mert görcsöt kapott a kezem, mire kifejtem, főleg a kórházban amikor bedurrant a cicim. Akkor volt a legjobb a mellszivó, mert a pici még nem tudott annyit szivni belőle, amennyi volt, viszont egyre keményebbek voltak és már baromira fájt! Atisnál begyulladt, mert nem volt mellszivóm a kórházban, senkinek nem kivánom....
Tegnap olyan mérges voltam, össze akartam rakni a baldahint, feltettem a tartórudat amit barátnőmtől hoztunk el és az egész bedőlt a kiságy feléig... kissé tönkrevágta a gyerek. Azt nem tudom, miért nem szedték le, amikor látták, hogy cibálja. Igy még nem teszek képet, majd jövő hét végén, mert akkor megyek az egyik babanetes barátnőmhöz venni egy-két dolgot és neki van tartója is... ok, persze, ráér még, de épp mondtam Zolinak, hogy áldom a türelmetlen fejemet, hogy nem birtam tovább és össze akartam rakni, mert baromi boldog lettem volna, ha az utsó pillanatban futkoshatok bababoltba tartóért, mert ezt tönkrevágták, csak éppen elfelejtettek szólni....

Igy jövő hét szombaton teszek képet majd...