A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Ne mááááááááááááááááááááááár ANDI!!!
Ez olyan igazságtalan!!! :evil: :evil: :evil: Te beszéltél itt még a múltkor arról, hogy milyen szar, hogy mindenki lelép! Erre te is dobbantasz! Mi van mááááár???? Mi történt mindenkivel??? Tényleg van egy másik fórum, ahol összejöttetek? :( Vagy miiii????
Tényleg ilyen szar itt és ennyire semmit nem ér az elmúlt X hónap, amit együtt töltöttünk! :(
Én nagyon szomorúúú vagyok és tanácstalan! :(
De te tudod! Bár azt azért szeretném tudni, hogy miért ez a nagy távozás? És a talinak akkor miért lett volna értelme, ha utána úgyis leléptél volna? :cry: :cry: :cry:

Valaki magyarázza már ezt meg nekem!!!

fatima

Tényleg totál kivagyok most! :( Úgy érzem, mintha ez az egész egy nagy dráma volna! Baromi jó színészekkel! :evil:

ENNNYYYIIII!!!!

fatima

én is eléggé kivagyok.

andi megmagyarázod???????

mert ez így nagyon sovány vígasz. ha a tali miatt, v vki megbántott, akkor azt megoldjuk vhogy! szerzünk vmi helyszínt, lecsesszük azt aki bántott stb. ne menj már el!!!!!!!

fatima: mi vaaaaaaaaaan?? én is pafffff vagyok.
kerekpocak

Sziasztok Csajok!

Én ugyan nem jövök túl sűrűn, de be-benézek időnként.
Döbbenek én is, h. miért távozik Andi is, mikor ő mindig az élen volt. Jött sűrűn, a talit is ő szervezte. Hát én sem értem.
Másik topicból is most távozott valaki és nem tudjuk miért.
Legalább egy magyarázatot Andi, kérlek!

Na jó, én befogom a számat, mert én nem vagyok egy aktív tag. Szal bocs.

Kép
niki30

ez a virtuál 10 kicsi indián
kerekpocak

halihó

na megint klassz hírekre jövök. Látjátok, erről írtam a múltkor. Ezt nem értettem én sem, hogy MI VAAAAN???

Az ok, hogy valaki úgy látja hogy nem tud vagy akar többet jönni, de szerintem a maradók megérdemelnének egy normális magyarázatot.

Andi - ez nagyon meglepett, főleg hogy a múltkor te is kardoskodtál a topic mellett.

Most inkább nem is írok mást.

:roll: :shock: :cry: :shock:

Klári
Kép
ganti

Zsófi! Én most nagyon kiakadtam! Olyan gááz ez! :( Kíváncsi vagyok mi történt? De őszinte leszek: senkinek nem fogok könyörögni! Az nagyon nem az én stílusom! :evil:

fatima

én sem könyörgök, csak szépen kérem az andit, h pls mond el mi a baj és gondold át ezt!
kerekpocak

Klári! Egy az egyben ez a véleményem nekem is! Kicsit olyan mintha mindenki feszegetné a határokat! Mi szeretnének? Hogy marasztaljunk mindnekit és elmondjuk, hogy mennyire hiányoznának, ha elmennének!?! Dehát könyörgöm ez evidensnek kéne hogy legyen! Persze, hogy rossz, ha valaki lelép, főleg ha egy olyan tag, aki aktív volt és jó fej.
Most viszont nagyot csalódtam benned Andi! És remélem nem sértődsz meg ezen, de ez a véleményem! :(

Niki! És nálatok sem derült ki, hogy miért lépett le Dóri???

fatima

Olyan szomorúúúú lettem! Komolyan mondom majdnem bőgök! Nem tudom a haragtól-e vagy egyszerűen azért mert fáj, hogy kihal a topik!?!

fatima

hát igen én gyakorlatilag egész du mélabús vagyok, amióta olvastam. amúgy sem vagyok jó paszban, a du mindig nehezebbek, és szép lassan minden változik, már semmi sem a régi. minden barátság átalakul, átrendeződik. + ez a hideg.. délelőtt még csak csak ok, de du annyira szar mindig..

azért fatima várjuk meg, hátha andi elmondja, h mi trtént! vki megbántotta v vmi!
kerekpocak

Ne szomorkodj azért Fatima!
(sajna nem derült ki miért lépett le Dóri).

Kép
niki30

Szerintem nem bántotta meg senki, csak már nem akar jönni. Ezzel nincs is semmi gond, de a "bejelentés"-nek miért kell ilyen drámainak lennie? Már Szilvinél is ezen voltam kiakadva! :(

fatima

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: stb. mi lesz mar ezt en sem ertem de amiota aktivabb vagyok azota lepnek le az emberek... remelem nem velem van a gond mert akkor inkabb maradj Andi es en csak olvasok a tovabbiakban... egyebkent tenyleg kar lenne ha nem irnal tobbet de ez a te dontesed.

Tali hat nagyon sajnalom hogy nem lesz mar nagyon beleeltem magam hogy meggyurkalok egy ket picurt :lol: de ha mar jobb ido van akkor talizhatnank valahol a szabadban egy nagy setara... pokrocos tali???? bar ezt a multkor is irtam es no reakcio :roll: :roll:

Bogi koszi a privit most nem erek ra, de megnezegetem de indulasbol nem pontosan ilyen melora gondoltam :D
amugy orvendek hogy jobban vagy es puszika nektek - kepet reg nem lattunk :roll:

Fatima en foleg azert felek mert meg sose volt beteg Anna (kop, kop,kop) (leszamitva a sargasagot) es nem tudom hogyan fogom kezelni, de gondolom megoldanam ... de inkabb nem szeretnem meg kiprobalni :)

puszi agi

Kép
cica_1

Andi: mi történt, én sem értem, írd meg légyszi???

Mi van mindnekivel? Pedig olyan aktívak voltunk mostanság, kívéve a hétvégét. Én is nagyon szomorú vagyok! :( Ennyire rossz fejek vagyunk? Nem értem??????????

Viki: veled mizújs? Te sem jelentkeztél a hétvégén, ugye nem akarsz te is lelépni?!

Nelly

Kép
breeki

Andi!!! Én is csatlakoznék a "te jóég" "miért?" ... kérdésekhez! Nyilván megvan a jó okod, hogy itt hagysz minket, de azért magyarázattal tartozol ... olyan rossz érzés ül ilyenkor az ember szívébe, főleg, ha még az okot sem tudja!!!

Ági: gondoltam, hogy nem ilyen munkára gondoltál, én sem gondoltam volna sosem, hogy beadom valaha is a derekamat ilyenre és aztán úgy hozta az élet és rájöttem, hogy megy ez nekem. ... gondolkodj el rajta, aztán meglátod!

Hát, remélem tényleg csak a foga jön Balázsnak ... de rettentő nehéz volt ez a nap ... majd szétment a derekam ő meg egész nap nyűgi sírós. Most végre alszik...

Megyek is bedőlök az ágyba, ha már napközben nem volt erre időm :wink:

Kép
bogen

ezt a drámát én sem értem :shock:

Andi én csak azt nem értem, hogy 1 hete még Te emelted fel a szavad a topic mellett, most meg szó nélkül lelépsz, olyan érzést hagyva magad után, mintha bántottunk volna. Most akkor melyik az igazi Andi? Mikor nem volt őszinte?

És ez a legrosszabb, hogy jön mindenki, tök jó fej, aztán kiderül hogy színészkedés volt az egész??

én is el vagyok keseredve, de javaslom hogy tartsunk össze, akik még vagyunk.

:wink:

Zsófi a 10 kicsi indián elég jó hasonlat volt

:lol: :lol: :lol:

És fel a fejjel, mindjárt itt a tavasz (mondom én, aki 10 fok alatt depressziós 8) :lol: )

Klári
Kép
ganti

Bocsi lányok, nem akartam drámai lenni!!!!!!!

Semmi rossz szándék nem volt bennem mikor ezt írtam. Nem gondoltam, hogy bántóak a szavaim, vagy színészkedés lenne mögötte.
Nincsen okom, csak mindennek egyszer vége van. És most úgy érzem, hogy nekünk itt a vége.

Mindenkit IMÁDOK, akit itt ismertem meg, és NAGYON NAGYON NAGYON remélem, hogy egyszer személyesen is tudunk majd talizni!!!!! Szerettem, volna ha ez most összejön, de semmi baj, hogy így alakult.

Ne haragudjatok ránk, és semmit ne gondoljatok emögé, mert nincsen semmi!!!! Drámaiság meg pláne.

Figyelmesen járjatok az utcán, lehet hogy éppen mi is arra vagyunk!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Köszi Andi!!! Azért néha bekukkanthatsz!! :wink:

(Bár hamarosan zugolvasni sem lesz mit, ha nem ír senki :lol: :cry: )

Klári
Kép
ganti

hat na jo meg egy emberkevel kevesebb de igazad van Klari mi tartsunk ossze... igazan nem szeretnem hogy ha megszunne a topic -hu meg ragondolni is rossz :shock: -

Bogi - fogzas hu ha en meg ilyen jeleket nem latok Annacskamon, mondjuk nem bannam ha eszrevetlenul kibujna az osszes fogacska 8)

Alvas - szerintem az en lanyom most beallt az 5 (esetleg 4) + 3 oras alvasra - ezt kell megszokni

Egyebkent szerintetek a 11-13 ora napi alvas ilyen kicsi babanal nem keves????

Aludjatok jol
agi

Kép
cica_1

Andi minden jot nektek es en is remelem, hogy egyszer osszefutunk valahol
agi

Kép
cica_1

:( :cry: :( :cry:

Hát ez van! Itt a vége, fuss el véle! :)

Minden jót nektek Andi! És ugye azért marad némi kapcsolat, ha más nem, legalább iwiw-en. :roll: :roll: :roll:

fatima

nekem lassan az élettől megy el...

na igen igen. ez van.
kerekpocak

Hééééékááás Zsófi! Hülyeségeket ne beszélj! Mindjárt jön a pofonosztás, ha ilyeneket írsz, hogy az élettől megy el a kedved! Ki nevelné gyönyörűséges Samut és az úton lévő Jónás babát???

Tündérkisfiú! GYERE ÉS ARD MEG ZSÓFINAK A FRANKÓT, MERT RÁD TUTIRA HALLGAT! :lol: :lol: :wink: :lol: :lol:

fatima

Ja! Nem árd meg, hanem írd meg! :)

Jó éjt! Megyek megálmodom, hogy holnap ki fog elbúcsúzni! hahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

VICC VOLT!!! Ilyenkor mindig humoros leszek, ha nagy csalódás ér! Nem tehetek róla! :(

fatima

andi, egyet bánok, h evut leléptetted, amikor neked már akkor minden mindegy volt. ezt azért nagyon sajnálom.

fatima nincs baj, csak hát nekem 2 éve van topik és azt látom, h lassan tényleg kaput. mert hiába mondjuk, h maradunk és írunk-- ha igazából napi szinten már pl viki se jelentkezik be napok óta. szal szép lassan dögrovás. remélem én tévedek.
kerekpocak

Öööö frankó :)

:)

News: Mirkó először életében pisilt idegen wc-be. Mindjárt egy fogorvosi nyilvánosba. Mindenáron oda akart. Pelusba semmiképp. De még életében nem csinált ilyet. Merthogy most vagyunk a köztes időszakban, ide is oda is, de van még rajta pelus alapvetően. Szal én a sterilitás végett fogtam a kezemmel a wc kagyló szélét, ahol állt, hogy ne érjen oda a kukija, és a kukiját is célzás végett. Amúgy is kezet akartam mosni, szóval mindegy volt. Ne tudjátok meg :)

Kérem, ha (csak) négyen-öten (tizen hehe) beszélgettek, akkor annyian. Na und? Legalább háromszor annyian olvasnak :) Aki akar ír, aki bújt, aki nem megyek. [Párdon. Jaj nekem Imi poénjai hiányoznak, de nagyon, itten nyomom a sódert, dehát a fasorban se vagyok :) ]

Jaj, ígértem krumplis pogi receptet, amivel villantani akartam a talin. Nem felejtettem el, majd receptesbe felrakom.

Pusz. A.
tündérkisfiú

Sajnálom Andi, de örülök hogy nincs harag benned! Remélem egyszer találkozunk azért. Zugolvasni ér, és akár becsatlakozni egy talira is.

Zsófi: fel a fejjel, sajnos ilyen az élet. Miért vagy ilyen mélabús? Nem most amúgy. Ez az Evus story részedre pláne gáz, de ha mi ezt tudtuk volna, biztos nem írunk ilyeneket.
TESSÉK ÖSSZEKAPNI MAGAD, ÉS TELJES ERŐVEL KÉSZÜLNI jÓNÁS ÉRKEZÉSÉRE, ÉS BOLDOG CSALÁDI ÉLETET ÉLNI!!!

Nelly

Kép
breeki

Reggel itt voltam és bekukkantottam, de mivel éppen nem volt sok időm nem tudtam írni. ZAJLIK AZ ÉLET NÁLUNK IS...
De jó értelemben. Látom itt is történt megint VALAMI :cry:
Én nem fogok drámázni, igaz bennem is összetört valami a múltkori eset óta és már nem vagyok olyan lelkes, de azért jövök!!!!
Barátnőmnek segítek aki örökbefogadott egy babát, gondolhatjátok milyen az ha nem lehetett saját és most végre anyuka lett. Másik barátnőmmel úgy döntöttünk megpróbálunk egy boltocskát csinálni, mert nem akarunk visszamenni multihoz és neki eljött az idő, én adom a szellemi tőkét ő meg az anyagit. :lol: Emellett netes munkát találtam ki magamnak, de meg kell tanulnom hozzá a Photoshopot ami nagyon bonyesz. Plusz Apa munkahelye megszűnik nyár elején és új helyet kell keresnie, ezen megy a para és bújom én is a hirdetéseket. (Aki tud kiadó két autóbeállásos műhelyt a II. kerületben az szóljon!)
Beni egyre aktívabb, csupa balesetveszélyes helyzetet produkál.

Na ÉN ezért nem jövök most gyakrabban, de igyekszem ígérem.
Úgy érezem ha éppen jó lesz a téma és van mit hozzászólni azért jönnek majd a régiek is!! Én ilyen optimista vagyok!!!

Ti is legyetek azok és főleg te ZSÓFI!

Andi: Minden jót neked!! Én nem búcsúzom, mert mint mondtam hátha még te is azok közé fogsz tartozni akik beírnak néha. És ha jó idő lesz úgyis össze fogunk futni valahol talán és láthatom Maja Juliska gyönyörű kis pofiját élőben is!!!

Kép
viky30

SZONJÁNAK NAGYON BOLDOG 7. HÓFORDULÓT KIVÁNOK!!!!!

Kép

Fatima: Örülök hogy jól sikerült az éttermi kiruccanás. Tarek egy angyal, egy dumálós kispasi angyal! :lol: Séta? Oké!!! Kigondolom, mert mostanában hol 11-kor, hol délután megyünk, attól függ mennyit alszik Beni.

Tündérkisfiú: Gratula Mirkónak, igazi férfi kezd lenni, bár ez a kukiőrzés még nem annyira férfias, de édes a sztori. :P

Klári: Juli ma 2-2-2. Gratula! Kettes a szerencseszámom, szóval ez jót jelent! Ha már ennyire keresem a pozitívumot az gáz? :roll:

Ági: Pokrócos tali HAJRÁ! Liget?? Majd térjünk vissza rá ha melegebb lesz!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!
Már nem írom hogy kiket hiányolok, de nekik is!!!!

Kép
viky30

Nelly: Tornázos Szoni CSUDIÉDES!!! És ügyike is!!

Zizi: Kb. nekem is annyit kell eltüntetni mint neked, de egyelőre nem érdekel. Most anyatejtermelő kisiparos vagyok még, addig kiélevezem az evést.... :oops:

Bogi: Remélem már meggyógyultál!! Tényleg jó ez a munka? Én nem tudom elképzelni honnan lennének vevőim, de akkor te biztos ügyes vagy.

Kép
viky30

ÚJ NAP, ÚJ ÉLET!!!

Legyen ez a motto-nk mától a topikra nézve! :)

Én arra az elhatározásra jutottam, hogy én igenis fogok jönni és írni és olvasni, hogy mizujs a babákkal és mamákkal. Nekem jól esik ide írni és bár kétségtelen, hogy az elmúlt hetek eseményei (búcsúzásai) engem is kissé megviseltek, mégis úgy érzem, hogy jó ide tartozni. Örülök minden anyukának, aki bejelentkezik és ír + reagál, de mától én sosem fogok neveket említeni, hogy hol van pl Cica/

fatima

folytatás, mert véletlenül elküldtem... :oops:

szóval.... nem fogom minden nap megkérdezni, hogy "hol van Cica/Ági, Bogi, Viki stb?" Aki akar az majd úgyis bejelentkezik. Ha valaki zugolvas és kedve támad írni, hát legyen. De tényleg nem kötelező a jelenlét! Ez nem iskola!!!! :)
Ha ketten maradunk Zsófi, akkor majd mailezünk. Jó? :lol: :wink: :lol:

Na és akkor sztorizok! :)

Képzeljétek! Amióta megszületett Tarek, tegnap éjjel aludtam a legjobbat és a legtöbbet! :) 22-02-ig, aztán megetettem, majd 2:30-7-ig. Hűűűűűű de jóóóó volt! :lol: :lol: :lol: Most nagyon frankón érzem magam! :) Kipihent, pozitív, lelkes stb stb stb.

Jaaa! A GEKKO-t nem is meséltem. Egy csoportban vagyunk egy 9 (kisfiú) és egy 8.5 (kislány) hónapos babával. A kisfiú még nem kúszik :shock: , akislány már igen, de nem oylan gyorsan, mint Tarek és még nem kutyázik! :) Így hát Tarek volt a vezér!! :) Minden játékhoz ő ért oda leghamarabb stb. Olyan édi volt. Úgy kidolgozta magát, hogy ebédre megevett 100 ml főzit + 140 ml tápit, majd bealudt 2 órára. :) Nagyon jól éreztük magunkat! :)

Más.... A mensim egyáltalán nem erős! SŐT! Van, hogy órákig semmi! :shock: Normális ez csajok?

Na várom, hogy jelentkezzetek és akkor jövök én is. :)

fatima

Sziasztok!

Szomorúan olvasom a történéseket! Andi!!!! Nagyon sajnálom, h te is búcsúzol, de azért ne tűnjél el végleg! Néha azért írjál 1-2 sort, h mi van veletek!!!

SZONJÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!
Kép

Tündérkisfiú! Nagyon ügyes Mirkó!

Fatima! De édes lehetett Tarek ahogy "versenyzett" a játékokért!

Zsófi! Nem elkeseredni, hanem pozitívan állni a dolgokhoz!!!

Én jövök ám, próbálok többet is, csak Petra pár napja olyan anyás lett h csak na. Egész nap a kezemben lógna.

Teri

KépKépKép
pruci

most csak gyorsan mert holnap vendegek jonnek 1 hetre vagyis lehet majd kevesebbet jovok, de igazad van Fatima szerintem is mindenki jon amikor tud nem erdemes noszogatni az embereket... en szemely szerint alig varom hogy benezhessek de hat nem mindig van idom irni :(

Fatima Tarek nagyon ugyes gratulalok es nagyon sajnalom hogy nem lesz tali mert mar ugy rakeszultem hogy megpuszilgatom :)
...tobbszorosen jo dontes volt nektek a GEKKO megjott az etvagya jol alszik mi kell meg :lol:
Szerintem a mensi az most normalis tudod a gyogyszer...

Mirko mar igazi nagy legeny puszi neki

Szonja boldog hofordulot!!!!!

puszi agi

Kép
cica_1

Szonjának boldog hófordulót!

Fatima, de jó Neked, h. tudtál egy jót aludni.
Én már idejét sem tudom mikor aludtam egyhuzamban több órát. De egyszer csak megtörténik a csoda, és a kisasszony végigalussza az éjszákát. De tudjátok mit? Ne aludja végig. Csak legalább ne kellne ennyiszer. Már azon is gondolkodtam, h. lehet az ágyával van valami. Rossz helyen van, vagy nem kényelmes neki, vagy mit tudom én.... :roll:

Nagyon ügyes Tarek! Lekőröz mindenkit!!:)

Kép
niki30

Emma tapsolni tanul:)
Még hangja nincs, de már csinálja:)

Kép
niki30

Sziasztok!!!

Gyógyulok, gyógyulok ... de már lassabban. Fáj rendesen még a derekam, s vasárnap este óta menstruálok is ... így együtt a kettő nem az igazi :roll:
Tejem szo-sz kezd lenni, de még minden második kajcsi tápcsi... szóval a 6 étkezésből 3-3! Persze így meg kínszenvedés a kakilás Balázsnak ... majd csak beindul ez is!

Ági, Viki: Furi, én sem gondoltam volna soha, hogy megy nekem az eladás, mert nem vagyok egy ilyen rátukmálós típus ... de valahogy mégis jött a dolog.
Adogattam a katalógusokat mindenkinek, hirdetgettem a neten ingyenes helyeken és jöttek szép lassan a vásárlók sorra. Most meg már WEBÁRUHÁZ létrehozásán dolgozom, hogy komoly keretei legyenek ennek valóban ... mert úgy tűnik van rá kereslet!
A párom a sok dobozt kicsit nehezen viseli a kis lakásban .. .. .. de csak megszokja majd!

Arra gondoltam, hogy ha vkinek van valami/bármi eladni valója itt a topic-ban (babaruha, kiságy, zongora, vagy tényleg BÁRMI), akkor szívesen felteszem majd azt is ... hátha hamarabb elkel... gondolom ez március körültől lesz aktuális, de akinek van/volt/lesz ilyen dolga az majd annó fogjon szavamon... :wink:
Ha kész lesz, úgy is felteszem ide is a linkjét, hogy megnézzétek ... kritizáljátok, segítsetek ötletelni!

Ma egész nap morog Balázs a kiságyban, nem sír, nem alszik csak méltatlankodik és irdatlan mennyiségű nyálat csorgat!

:lol:

Szia Andi! Sok boldogságot!!! :wink:

Kép
bogen

Szonja Drága!!!!

BOLDOG HETEDIKET!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

fatima

BOLDOG HETEDIK FORDULÓT SZONJUSNAK!!!!

egy gyors eszmefuttatás még a topikról:

engem az bánt a legjobban, h végigkísérjük vkinek a terhességét szurkolunk, megszeretjük (mint a róka és a kisherceg) és akkor az a valaki dobbantz. olyan ez mint egy barátságban, amikor valaki egyszercsak eltűnik. mert igaz, h ez nem "olyan", mint egy hús-vér kapcsolat, de sok szempontból majdnem. és kicsit mindig úőgy érzem magamat, mintha becsapnának.

na mindegy.

ma múzeumban voltunk a nyolcadikosokkal nagyon jó volt a várban a vaszary kiállítást néztünk, remek tárlatvezetőnk volt.

emma baba tapsol de cuki!!! kérünk képet!

tarekról szintén! és hiogy látod fatima megélri a GEKKO a pénzét?

mi holnap nézünk egy másik bölcsit. (csak azért mertsamu sokat beteg és ennek ellenére itt mindig ki kellcsengetni a pénzt. hátha találunk egy olyan bölcsit, ahol ez másképpen működik, de hasonlóan jó.)
kerekpocak

Akkor egy tapsolós kép. Ma készült.

Kép

Hát igen Zsófi, ez tényleg furán működik, beteg a gyerek, bennt sincs a böliben, mégis csengetni kell. Hát nem rablás? És egyébként mennyit kell fizetnetek? Ez magánböli?

Kép
niki30

Emmacska tovabra is nagyon cuki es milyen ugyes, meg kell zabalni

annababa ma szinte semmit sem aludt es nem is volt hajlando egyedul maradni igy mar nagyon le vagyok faradva alig varom hazajojjon az apucink

Kép
cica_1

Sziasztok,
Niki, Emma nagyon ügyi, tök cuki! Főleg, hogy becsukja közben a szemét - fél, hogy csattan?
Bogi, sztem adhatsz neki egy pici teát, ha amúgy eszik rendesen, pl. kajcsi után,nehogy elvegye az étvágyát. Kamilla nagyon jó a célra. Patikában van Mecsek nevű babatea, 50% kamilla 50% édeskömény. Az édeskömény szélhajtó, a kamilla bélfertőtlenítő, és egy picit hashajtó. Nem fogja vészesen meghajtani, csak könnyebb lesz neki. Ha gondolod, nálunk bejött még Botonddal.
Fatima: félreértetél, nem keveseltem, vagy becsültem le a 3 kiló plusszodat, csak arra gondoltam, hogy ti el tudjátok képzelni,hogy ha 3-4 is sok, akkor mennyi lehet 16-17... de ha mégse jó a fantáziátok, megsúgom: rettenetes! Szóval egy kis együttérzésre vágytam csak...
Cica, lehet 90 napost csinálni szoptatás mellett? Ez tuti?
Köszi, és mindenkinek puszi
zizi

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Botond ma 3-3-3-3! Nem is láttam eddig! :)))

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! Jól esik nagyon!!!

Emmát meg kell zabálnom! Annyira tündéri! Én most a pá-pát kezdtem tanítani Szonjának. Lehet hogy korai, majd meglátjuk.

Fatima: igazán büszke lehetsz a kisfiadra!!! :D

Nelly

Kép
breeki

Szia Nelly,
a nagy sietségben elfelejtettem köszöntőt mondani - épp rohantunk fürdeni -, tehát boldog 7 hónapos szülinapot Szonjának.
Integetős képet teszel fel?
zizi

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Zizi - en ugy tudom hogy szoptatas mellett nem ajanlott semmilyen dieta, csak vigyazni lehet hogy mit eszel. En azert keztem el a dietat mert sajnos en nem szoptatok, tapszert kap az Angyalkam. szerintem ne aggodj, amig volt tejcim es oda tudtam neki adni nem erdekeltek a kilok, a baba volt a legfontosabb de most mar mindegy :(
Ha eredekel a velemenyem es mindenkeppen akarsz fogyni en szenhidrat dietat csinalnek (terhesen muszaly volt mert cukorbeteg lettem) ez csak annyi hogy kiszamolod hogy naponta mennyi szenhidratot eszel meg es sokszor eszel kevesett, az interneten ha rakeresel a cukorbetegeknek ajanlott dietakra sok jo dolgot talalsz - egyebkent a baratnom most ezzel fogyott 8 kg-ot 1,5 ho alatt - en nem tudom csinalni mert edesszaju vagyok

Bogi jobbulast

Aludjatok jol puszi agi

Kép
cica_1

niki: nagyon sokba kerül, le se merem írni, főleg h csak 2 napot jár samu. sajnos semmilyen lehetőségre nem nyitott a főnéni, se arra, h biz. százalékot ne fizessünk, ha samu nem jár, se semmi ilyesmire és mivel most samu kicsit náthás volt és köhögött (de semmi komoly) nem ment 1.5 hétig, mert ha elmegy, akkor az tuti 2 hét hörghurut (= szobafogság, áááááááááááááá).

szonjus pápázni fog? cukkancs!!!!!!!!!

emma képe nagyon tetszik! iszonyúan hasonlít rád niki!!!!
kerekpocak

Hahó!

Niki! Emmácska mint mindig nagyon ééédes! Na majd jól megnézem a jövő héten, hogy hogy tapsol! :)

Ági! Kitartást a "sokáig" vendégeskedőkhöz! :)

Bogi! Szegénykém! Nem lehet most neked könnyű! Kitartást! Bazsi meg majd megnyugszik, hidd el.

Zizi! Jajjjjj nem akartalak megbántani! :oops: Totál együttérzek!!! Elhiszem, hogy kivagy a + kilóktól! :( De hidd el, én legalább annyira az én +4 kg-tól. De te most ne parázz ezen. Szoptass csak, aztán majd ráérnek a kilók. :wink:

Zsófi szívem! Basszus mi annyira hasonlítunk egymásra egy csomó mindenben! Annyira megértem amit érzel. Csak én már nem reagálok mindenre úgy mint régen. Nekem a volt (vagyis még jelenlegi) munkahelyem okozott ugyanilyen fájdalmakat. Nagyon jó cég volt, jó csapatom volt stb, aztán szépen lassan elkezdtek elszállimgózni az emberek. Nem csak az én csapatomból, hanem a többi részlegről is. Mára már kb 5 embert ismerek a cégnél. Pedig még csak 10 hónapja jöttem el. Úgy éreztem, hogy a barátaim hagynak el. De nem volt igazam. Ők csak jobb lehetőség után mentek. Csak ezt én nem tudtam/akartam elfogadni. Azt szerettem volna, ha marad minden úgy ahogy volt. DE NEM!!! Változás mindig van! :) És ez így normális!
Szóval ne keseredj! Lesz még itt csapat! Aki elment, azt ne "sirassuk" és attól még a számodra kedves régi topikosokat megkeresheted mailen, priviben vagy az iwiw-en, mert nem téged hagytak el, csak már ide nincsen kedvük jönni. Ezt el kell fogadnod! :) :) :)

fatima

Ja! És lehet, hogy hülye a kérdés! :oops: :oops: :oops: de....

NEM SZERVEZZÜK MEG MÉGIS AZT A TALIT????

Pl ott Zsófi ahol tavaly voltatok???? Vagy ott csak kint lehet? Esetleg nincs valakinek ötlete helyszint illetően???
Én már úúúúgy beleéltem magamat és tudom, hogy ti is sokan, így hát gondoltam hátha összefogunk és csak azért is talizunk!

NA?????

fatima

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: