A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Gigi tényleg kisebb!!
Majd én is keresek de nekem csak a fiammal vannak képek amikor a lányommal voltam még valahogy nem fényképeztünk(őskorban)
Vendég

Sziasztok csajok!

na most megjött a kedvem a fényképezgetéshez!
Sajnos engem sem kerül el az a bizonyos folyás, és sokszor
tényleg elég ilyesztő tud lenni......
bszilvi25

Helló csajok!

De szép pocikat láttam!
bárány:nem semmi,de nagyon szép pocid van!
wera:tényleg picike.Hány kilót híztál?
Én is az első babánkat várom,de az én hasam inkább a bárányéhoz hasonlít méretben,pedig csak 4 kiló+.

Kép
melike

Képzeljétek szétizgultam az agyam a fogdoki miatt,erre bele sem nézett a számba,mert a felesége (az asszisztense) nagyon beteg és lehet,hogy benne is van már bacilus.Majd legközelebb.
Különben ingyenes egy csomó minden,mivel kismama vagyok! :lol:

Kép
melike

Köszi Melike!
Többiek mikor raktok képet????
Vendég

Nos,lassan le is lépek a puha ágyikómba.
Ma én is éreztem a hasam,derekam,pedig semmi megerőltetőt nem csináltam.

Holnap du. megyek a barinőmmel menyasszonyi ruhát nézni (neki).
Olyan izgi.Nem voltam még sosem szalonban,kölcsönzőben.
Az a gáz,hogy júli 26.-án lesz a lagzijuk,ahova mi nem valószínű,hogy el tudunk menni. :cry:

A Manócskám megint estére "beindult".Mondtam is neki,hogy erről jó ha leszokik,hogy este virgonckodik. :P

Kép
melike

Jó éjt lányok!!!
Vendég

Sziasztok!

Lányok, nagyon szép pocakok!!!! :wink: :lol:

Én ma annyira bekajáltam, hogy levegőt alig kaptam. Ha itt laknék anyuékkal, már szerintem 2x ekkora lennék. :D

Tök jó, megbeszéltük a párommal, hogy holnap elmegyünk a Brendonba. Nem vásárolni, csak nézelődni. Neten már néztünk ki dolgokat, jó lenne élőben is látni. És tök szuper, anyuék mondták, hogy Ők akarják megvenni a babakocsit. Hát nem mondom, nagyon jól jön! :oops: Nem állunk túl rózsásan. :cry:

Melike, nekem is izgi, mert az én barátnőmnek május 27-én lesz a lagzija. Én meg június 7-re vagyok kiírva. Háááát!!! :shock:

Kép
sziszka82

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:07-kor.
pironya

Bárány: olyan jó, hogy neked már ekkora a pocid, és tényleg olyan csini vagy!
Wera: hihetelen vékony vagy! :shock: :D

Képzeljétek, most értünk haza a barátainktól, akik messzire élnek tőlünk és az esküvőnkön sem tudtak ott lenni (szeptemberben). Most kaptuk meg a nászajándékot: 30.000 Ft-os Brendon vásárlási utalványt!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Úgy örültünk!!! :D :D :D

Nemsokára én is belevetem magam a vásárlásba! Eddig még csak 4 rugink van és a babaszobába két kép a falra. De azokat nagy becsben tartom, minden nap rakosgatom ide-oda.

Pironya: én, mióta az eszemet tudom, csak kislányos anyukának tudtam magam elképzelni. Csak lánynevünk volt, a férjemmel teljesen úgy éreztük, csak kislány lehet (Nikolett).
Erre a 12. heti UH-n már látott a doki fütyit, el sem akartam hinni. Azóta volt még 3 UH, ahol mindenütt egyértelmű, kis kispasi! :roll:
Nagyon örülünk neki, mostmár fiús dolgokat nézelődünk. :D

almaani
Kép
almaani

Pironya - :lol: ne aggódj, én is nehezen tudtam áthangolódni lányra, igazából sokszor még mindig kisfiúcska van előttem az első pillanatban ahogy a kisbabámra gondolok. De aztán mindig gyorsan helyesbítem a gondolataimat! Jó lesz ez így is, ne izgulj, ha meg nem, hát elcseréljük! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melike - látod, kár volt annyira izgulni! :)
Én kb 2,5-3 kiló körül tartok most. A családomban mindenkinek az utsó 2 hónapban nőtt nagyon a pocija, reményeim szerint én sem fogok kilógni a sorból! :D

Bszilvi - várjuk a fotókat! :wink:

Almaani - tényleg nagyon jó ajándékot kaptatok! Mikor mentek levásárolni? :D
Mi még nem vettünk semmit, majd az esküvő után.
Vendég

itt az én legújabb pocak képem.... Kép

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Úgy látom itt a topikban nagyon a fiúk lesznek többségben :) Mi is lányt láttunk, amikor elképzeltük a babánkat :) Csak lánynevünk volt (Szonja). Amikor azonban kiderült, hogy kisfiú, semmi csalódottságot nem éreztük, annyira imádjuk a kicsikénket :)
Hát nevünk az nincs. Dehát még van időnk, pár hónap.
Én most eldöntöttem, hogy február közepéig még dolgozom, aztán maradok itthon. Annyira fárasztó ez már nekem. Ma kiderült, hogy talán van már helyettem valaki, aki 1-én már tud jönni :) Ez megnyugtat, de egy kicsit rossz érzés is :( Lehet, hogy hülye vagyok, de szeretem a munkámat.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt mindenkinek!

Stella miért lennél hülye?Ha nem megterhelő a munkád és még szereted is miért ne csinálnád?
Azért gyere egy kicsit sűrübben!!
Vendég

Buci jó a hasad te is nagyon kismamis vagy!
A buszon már átadnák a helyet!!! :D
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:07-kor.
pironya

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem ma nekem is megmondják az uh-on, hogy ki lakik odabent!?
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen, jó?
Én még szeretnék dolgozni 1-2 hónapot , és remélem, hogy vissza is tudok majd menni. (egyenlőre úgy néz ki)
Kép majd jön tőlem is, ok?

Bárány! - Amúgy nem olyan nagy a hasad!!!!!
bszilvi25

jó reggelt. :)

nagyon szép pocik... de buszon helyátadás??? ilyet legutóbb szerintem anyutól hallottam. :roll: bár lehet hogy én vagyok a hibás, mert villamossal járok, és ott nem divat? :D

dolgozás: a mai nappal együtt már csak 4 nap. :D amúgy én is sajnálom, mert a munkámat szeretem, jók a fizikai munkakörülmények, jópár kolléga nagyon fog hiányozni, de a felsőbb szintű légkör már-már gyomorforgató időnként. :( visszajövés... mi 2 babát szeretnénk egymás után, aztán majd meglátjuk. a zuram szerint egyáltlán nem kéne dolgoznom, de én 4 vagy 6 órában mindenképp szeretnék valamit csinálni.

melike: mit jelent, hogy egy "csomó minden" ingyenes a fogdokinál? nekem is rá kéne szánnom magam, jövő héten el kéne menni, csak még mindig nem tudom, hogy anyagilag hogy készüljek rá... :roll:

fiút/lányt várni: mi mindkettőt szeretnénk előbb-utóbb, úgyhogy végülis mindegy, hogy ki jön előbb. egyik nap úgy érzem, hogy fiú lesz, másik nap úgy, hogy lány, nevek már megvannak, és próbálom nem beleélni magam egyik nembe sem, mert tudom, hogy ha mégsem az lesz, még lelkifurdalást is képes lennék érezni azért, mert mást szerettem volna. :D

mia_snow

[quote="almaani"]B írta:almaaniárány: olyan jó, hogy neked már ekkora a pocid, és tényleg olyan csini vagy!
Wera: hihetelen vékony vagy!
Vendég

Almani köszi a bókot!
Jobban örülnék ha a második mondat vonatkozna rám :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Lányok elveszett egy hosszú szöveg amit írtam
Pironyát nyugtatgattam,hogy nekem lányom is van fiam is és semmivel sem "roszabb"a fiú :D
Vendég

Mia:már nem szokás átadni kismamáknak a helyet???
Én kb 5-6 éve nem ültem buszon :oops: :oops:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:08-kor.
pironya

bárány: hááát szerintem rajtam llátszik már hgoy babát várok, de még soha, senki nem adta át a helyet. :) trükkösen, ha ráérek, megvárom a következő villamost, azon tuti lesz ülőhely. de a buszon esélyem nincs. ez még hagyján, a megállóban simán rám fújják a füstöt, fellöknek, stb. :twisted:

mia_snow

Sziasztok!

Minden nap metrózom, buszozom, de még senki meg sem próbálta átadni a helyet. Pedig már látszik rendesen a hasam. Igazából most még nem probléma, mert nem érzem magam fáradtnak, tudok állni, de vajon két hónap múlva is ilyen fitt leszek?

Pont ezért én áprilistól nem szándékozom dolgozni, nincs szükségem a napi oda-vissza utazgatásra a munkahely meg a lakás között.

Nekem is ígérték, hogy természetesen visszavárnak, de a jelenlegi pozíciómba nem mennék vissza, mert elég stresszes és gyerek mellett nem akarok még a munkahelyi dolgokon is stresszelni. Két évig szeretnék itthon maradni, a gyes ideje alatt meg részmunkaidőben dolgozni. Nálunk szerencsére erre is van lehetőség.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Szép napot mindenkinek!

Tegnap este miközbe forgoldtam az ágyba,mert nem tudtam aludni. Össze szedtem h.mit szeretnék tőletek kérdezni ma. Meg hát azon forgattam magam h.mit hova kell majd pakolni. Hogy lesz átrendezve a szoba+ugy jo lesz-e.Nem-e zavarja majd a gyereket a tévé. stb.
Elöször is GIGI-től lenne kérdésem. Hogy mit tudsz arrol a 4 d UH-rol ami a klinikán ki van irva,elöjegyzés alapján. Sok féle variáns ki van oda irva,engem csak a 1foto érdekelne,ami 4000ft. :lol:

Más! Ti beirtátok már a kiskönyvbe a baba megmozdulását?Ja és mit is jelent az a beirt idfőpont? Rég valamit magyarázott nekem a védőnő. Nem akarok hülyeséget mondani.

Még valami.Nekem meg vannak duzzadva az inyeim.Nektek nem? Fogmosáskor vérzik is nagyon. De azt mondják ez is a terhességgel jár. Majd jövök,csak takaritanom kell. :cry:

Kata&Milán

oszman777

fogínyvérzés: nekem is van. nem mondom, hogy nagyon vérzik, de minden fogmosáskor látom, hogy valami van, kivétel nélkül. viszont nem fáj, nem érzékeny - szerencsére.

gyerekszoba: én oda egyáltalán nem szeretnék tévét. persze ahol a szülők egy szobában lesznek a gyerkőccel, az más, de mi külön leszünk. eleinte nem is kell hogy tévézzen, 2-3 évesen meg tud majd velünk tévézni a nappaliban, ha mese van. :)

mia_snow

Sziasztok!

A hely átadással kapcsolatban:én nagyon ritkán járok busszal (helyijárat),de eszükben sincs átadni a helyet.Igazából most még nincs probléma az állással.Majd a melegben,nagy hassal rosszabb lesz.

mia:most akarok utánanézni,hogy hvatalosan hogy is van ez a kedvezmény meg stb.A lényeg,hogy a doki azt mondta a fogkőleszedés tuti ingyenes,a tömés pedig olcsóbb.De mondom utánajárok.
Amúgy meg lehet,hogy dokija is válogatja.

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:08-kor.
pironya

Szóval semmi konkrétumot nem találtam.De írtam egy fogszakorvosnak és megkérdeztem.Nem tudom mikor válaszol.

Kép
melike

Sziasztok!
Nekem egy helyn van bedagadva a foginyem,hátul és ott fáj is amikor rágok vagy mosom!

Szoba:nálunk ugyan ott lesz a kiságy mint a másik kettőnek volt,vagyis TV is lesz mert ott a mi ágyunk is és nekem kell!!
Ő meg alkalmazkodjon! :D :D
A két másik gyerekem úgy sem lesz csöndben soha!
A nagy majd továbbra is ezerrel bömbölteti az LL juniort(nem biztos hogy így irják :oops: ) a kicsi meg a számítógépes játékokat!!
Plusz verekednek ordítoznak egymással!
Mi is olyan olaszos vérmérsékletüek vagyunk,úgyhogy ő zajban fog aludni,vagy nem aludni :D :D
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:09-kor.
pironya

Jaaj én is imádom muti őket!!! :shock:
Vendég

Lassan elballagok menyasszonyi ruha-nézőbe,hátha segítek a választásban a barátnőmnek.

pironya:én is szeretném látni a rucikat!

Du. jövök!

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:09-kor.
pironya

bárány: nálunk is nagy a jövés-menés, a hangzavar, napközben zene szól, mindig jön valaki (barát, haver, rokon, stb...), vagy mi megyünk valahová, a szomszéd sem az a csendes fajta (pedig kertes ház...). szóval nem a zaj miatt nem akarom a tévét, hanem mert elvon(hat)ja a figyelmét a korához megfelelő, őt egyébként körülvevő, készségfejlesztő játékokról. a sógornőm kisfia pl 14 hónapos, és ha megy a tévé (mindegy mi van benne, de főleg ha reklám) úgy nézi, hogy semmi más nem érdekli. ül, és mint akit megszuggeráltak vagy nem is tudom.

mondjuk én magam sem vagyok egy tévés, ha otthon vagyok sem kapcsolom be egyáltalán, csak az uram, ha hazajön, akkor meg aztán úgyis övé a távkütyü, engem meg annyira nem is érdekel, hogy harcoljak érte. bőven elvagyok zenével napközben. :)

mia_snow

Rakok én is egy pocakképet. :) Kép
Vendég

Te jó ég,Móni!
Te is milyen vékony vagy!!!!!!!!! :shock: :shock:
Szerintem én eltévedtem!!!!
Ez talán a 40 kilós kismamák topkja????????????????? :shock: :shock:

Képzeljétek!
Bejelentkeztem jövő szerdára a szegedi Női Klinikára 4 D UH-ra.
Be is írta az időpontot,mire közli,hogy készüljek föl: az influenza járvány miatt nem mehet velem be kísérő a Klinikára!! :shock:
Teljesen kiakadtam! Ez az UH az első emeleten a járóbeteg (!) szakrendelés keretein belül! Én nem látogatni akarok menni,nem is az újszülött osztályra! Csak egy normál rendelésre,és délután,amikor szinte senki sincs azon a szinten.
Azt mondta : én mehetek , a férjem nem!!
Ennek akkor így mi értelme???Apa nélkül én sem megyek!
És mi van akkor,ha én influenzás vagyok,a férjem pedig egészséges,és mégis beteszem a lábam a Klinikára???????

Kész agyrém!
Egy ismerősöm mindenórás,és ha most szül,nem mehet be vele a férje!!!Szegény,teljesen kivan! Most várunk,hátha csihad ez a járvány,és visszavonják a tilalmat!!! :roll:

Kép
orsitigris

......
pironya

Orsi! Igen,ennyi erővel te is bevihetnéd!
Én biztos mennék máshova!
Tök jó helyek vannak,ráadásul nem klinikán!

Kép

Kép
ibm

Jajj csajok de cukik vagytok még a végén elpirulok! :oops: :oops: :oops: :oops:
Hiztam 11kg.
Én bálnának érzem magam!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:10-kor.
pironya

Sziasztok!

olvasó üzemmódban voltam :oops: Tegnap egésznap lehangolt voltam és keményedtem, ma már jobb egy kicsit.

oszman: szerintem csak a videókészítésre kell bejelentkezni, én mondjuk csak 2D-s képet kértem még a 12. hétben, de mikor bementem uh-ra, ott kellett szólnom az uh-s csajszinak, hogy szeretnék egy fotót.

orsi: magánba is kb. ugyanannyi a 4D (vagyis nálunk így van), nem akartok inkább odamenni?

kismamik: nagyon szép és helyes pocitok van :D :D

melike: jó szórakozást a ruhanézéshez. :D

pironya: én is kezdek függővé válni (apa legnagyobb örömére :lol: ) a túrizást illetően :D

fonyínyvérzés:
Sajnos nálam is van majdnem minden fogmosásnál és be is szokott néha gyulladni :(

közlekedés:
sajnos már nem divat a helyátadás :( Múlthéten én is buszoztam, nem adták át a helyet, pedig már szinte a kabátomat sem tudom begombolni, egyszóval már elégé észrevehető a pocóm :?

bszilvi: annyira kíváncsi vagyok, hogy ki lapul a pocidban :D Csajszi vagy srác? :D Én a múlkor nagyon kérleltem magamban, hogy legyenek olyan kedvesek és mutassák meg milyük van. Bevált :D :wink:
Pl. mikor már egy ideje nem mozgolódnak, akkor is kérlelem őket, hogy legalább valami kicsike életjelet adjanak magukról, ez is be szokott válni :D És ezt komolyan mondom vagyis írom :D

Végre tegnap Boti belerugott apába :lol: :lol: :lol: A férjem nem is számított rá, mindig csend lesz mire a hasamra teszi a kezét, és szegény apa úgy megijjedt. Egy kicsit rosszul esett, hogy első gondolata az volt, hogy olyan furi érzés, hogy mozog bennem valaki. :( és nem az, hogy mennyire csodálatos érzés. :( Ez szerintetek természetes?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!
Én ma reggel megint vukkokkal találkoztam! :cry: :x már úgy kiakadok ettől!!!

Tegnap este megnéztem netem pár szülés videót, így persze azt álmodtam, hogy megyünk szülni. Nagyon jó élmény volt, szép, gyors, megható. :lol: olyan boldogan ébredtem!!

Orsi: ugyanígy jártam én is, múlt héten telefonáltam a nőibe, ahol február 4-én mennénk, de nekem is ugyanezt mondta a nő. Abban maradtunk, pénteken még odacsörgök, hogy le van-e még zárva a látogatás, és ha igen, vagy áttoljuk még pár nappal, vagy egyből megyünk a Medicenterbe. Ott jöhetne imán apa is. Nekem a doki azt mondta, mindegy melyikre megyünk, mert mindkettő jó.
Eddig nálunk minden alaklommal megnéztük 4D-n is, főleg a dvd és fotók miatt mennénk most.
Kihez jársz dokihoz?

Moni: viccelsz a 11 kg-mal? :roll: :roll: Nagyon jól nézel ki te is!!!

almaani
Kép
almaani

Almani!Köszi
11 kg nem vicc!Tényleg annyit hiztam. :roll: :roll:

Szilvi!
Hidd el imádni fogja apuka a picit,csak valamelyik pasi nem tudja hogy reagálja le ezt az egészet.
Ugyhogy szerintem normális,és nem sokára egyfolytába a pocidon lesz a keze.
:wink:
Vendég

Almani!
Most látom hogy tegnap szülés videot néztél.
Én is de én teljesen ki voltam töle volt amelyik csodálatos volt de asszem nem kellett volna megnéznem tiszta depis lettem töle. :roll: :roll:
Vendég

Gesztenye pürét eszek,közbe olvaslak titeket. :lol:
Egy kis pihi,mert takaritok,de nekem ez a pihi h.olvashatlak . :D

Kata&Milán

oszman777

oszman: nem ééééérrrrrrr :D :D
Én is közben takarítgatok :D

moni: remélem én is,hogy így lesz

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvaquien!!!
Igen ugy van ahogy irod az UH-ot.Nekem is igy volt.
De én még nem kértem,mert kurva szar a 2d.

Most h. voltunk 18 hetes UH-on,mondtam a nőnek ha elkapna egy klassz önarcképet,akkor kérnék fotot. nahát,kurva szar volt,ki se lehetett venni,+ráközelitett,és egyre rosszabb lett. :( Egyáltalán nem vehető ki. Ugyhogy mondtam,köszönöm nem kérek. :roll:

De a klinikán ahol van az Uh,oda ahová be kell bemenni a 2-be,az ajtora van kiirva ez,amit én mondok. Ja!+bent az elötérbe.És ez 4d-s.

Kata&Milán

oszman777

Szilvi: honnan tudtátok, hogy Boti volt, nem Bogi? :lol:
Szerintem ezt a férfiaknak tényleg nagyon fura elképzelni, hogy egy (kettő) baba rugdos bennünk és növekszik. Ettől még nagyon örülnek neki, és szerintem nagyon bele is élik magukat a várakozásba, úgyhogy nyugi! :lol:

Moni: bevallom, én sem voltam odáig a szülésvideókért, sőt az egyiknél sirva is fakadtam, a másiknál (császáros volt) pedig majdnem rosszul lettem, de az álmom jó volt!!! Nem véletlenül a videán nézted?

Munka: mivel szerencsére nagyon kötetelen a munkám, ezért nagyon sok mindent telefonon, e-mailen intézek, úgyhogy én májusig dolgozni fogok, de akkor már főleg otthonról. Pont az említett dolgok miatt, visszatérni is úgy tervezek a munkába, hogy jövő nyáron már tudjak (legalább otthonról), szerencsére anyukám nem dolgozik, úgyhogy a babázásnál rá is nagyon számíthatok! :D

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: