A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sensi!
Igen ismerem Anitát bár érdekes is lenne ha egy ilyen kis városban nem ismerné egymást mindenki!
köszi az infót legalább egy kicsit megnyugottam azt hittem eszeveszetten kell rohanni ha elmegy a nyákdugó, bár ha a víz elmegy még csak csak beérünk vhogy, kb 35 perc ha jól belehúzunk.....már annyira mennék...olyan türelmetelen vagyok... lehet hogy azért mert már tényleg érzem a végét???
nah mindegy....majd csak lesz vhogy....már szívesebben írnám azt hogy megszülettünk, ennyi és ennyi kg-ma-, ennyi cm-rel...stb...majd csak hamrosan... Kép

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Sziasztok!

Ildi!
Még mindig nem tudjuk mikorra vagy kiírva?? És tényleg melyik dokihoz jársz? Vagy csak én vagyok lemaradva??
Nyákdugó nélkül még 2 hétig is ellehetsz. Az egyik ismerősöm volt így.
Viszont magzat víznél tényleg nem szabad sokáig szöszölni, mert ahogy Nimbot is írta már nagy a fertőzés veszély.
Ha még találkozol Anitával, mondd meg neki hogy pusszantom :lol:

Többiek....hol vagytok????
Tessék beszámolni a hétvégéről!!!! :lol:

Én bejelentkeztem fogorvoshoz, mert az egyik gyökérkezelt első fogam igencsak érzékeny. Remélem nem kell kihúzni :cry:

A hétvégi sétán:)
Kép
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:45-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Csak gyors kukk...

Sensi, Betti!
Nagyon aranyosak a lányok a képen!!!
Enci!
Az Arany János és a Kiss Ernő szakaszon lakunk, jobbra a legelső diliház sárga, kocka házban, a garázs sor mellett. :D
Kihez jársz fogászatra? Csak nem Angyalhoz?

Ildi!
Tényleg nagyon türemetlen vagy. :) Én nem vártam a szülést, örültem, hogy még egyben vagyok, én toltam volna még...:)Féltem az ismeretlentül, mind a két esetben. Dehát még van időd, hisz még csak a 37. hétben vagy, jól tudom? Picurkának jó helye van odabent.
Írtad már, Fiú vagy kislány lesz. Neve? Dokid lesz, vagy majd az ügyletesnél szülsz?

Brigi!
Mennyi vizsgád van még?

Kriszta!
Sok boldog 2. születésnapot kívánok Borinak!!!!
Képeket kiváncsian várjuk.
Akkor kérted a fizetett szabijaidat is?
Mák-nál nekem eddig szerencsém volt, hamar végeztünk, sose kellett még várni. Na meg mindig kitöltve vittem az iratokat és a nyilatkozatokat, már csak le kellett adni.

Hajni!
Te meddig maradsz otthon? Előtte mivel foglalkoztál? Ovi? Mikor kezdtek ott aludni?
Mi szeptemberben kezdünk, már ráfér Manóra a társasság.

Zsuzsi!
Köszi a választ. Gondolom azért nálatok sem volt annyira vészes a helyzet, csak a környezet fújta fel annyira. Nálunk is csak mondja a család a bilizést. De senki nem tené a feneke alá, de kiveni meg végkép nem, legfeljebb a Mutim, én legalább próbálkozom.

Velünk, mi történt hétvégén?
Anyósomék voltunk, szülés óta most először....Nem akartuk eddig a fiúkat törni az úttal. Szombaton a kórház ügyelétére vittük Ákost. Egyszerűen semmit sem evett, csak sírt, ha valamivel próbálkoztam
se cici, se cumisüveg, se kanál, se pohár, még fecskendezővel is próbálkoztam. Egyszerűen nem akart enni. Amúgy nem volt letörve, mint egy beteg gyerek, mert, ha nem piszkáltuk, el volt, néha sirdogált, sokat aludt kis részletben. Tehát szokatlan volt, hogy ilyen volt a gyerek, jobbnak láttuk bevinni. Inkább nevesenek ki, de ne legyen semmi baja. Kapott fájdalomcsillapítót, majd utána szopi ellenőrzés jött. Ülve nem óhajtott, otthon sem szokott, csak fekve. Így kaptunk szobát is. :) NAgyon kedvesek voltak, A kórház szép tiszta, rendezett volt. Tehát kellemesen csalódtunk, pedig ez csak egy kisvárosi kórház. Ja és az ügyeletes doki a Nyíregyházi újszülött osztály dokitornője volt. Jó kezekben voltunk. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Viki!
Te továbbra is dolgozzol?
Miért? Te mivel foglalkozzol? Ha ilyen nehezen jött össze a pici, nem lenne jobban otthon lenni, biztonságban?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:46-kor.
20150601134430

Jolka!

Akkor most kavarodtam meg...:oops: akkor az nem Árpád... vagy igen??
ÁÁÁh Angyalra csak a fogkőszedést bízom :lol: Asztalos Tamáshoz járok a kórházzal szemben.
Ákossal mi a helyzet?? Eszik már?

Viki!

Ezt én is akartam kérdezni, hogy miért nem maradsz otthon. De így már értem :lol:

Csajok!

Mit szolnátok egy közös email címhez ahová babás és más jópofa emaileket küldhetnénk + egy táblázathoz amibe beírnánk nevet címet babákat stb. És jobban el igazodnánk??
Várom az ötleteket :roll: :lol:
Vendég

Enci!
De Ez az Árpádon van. :)
Közvetlenül a fehér máv ház mögött. Az állomással szembe a parkban van 3 kocka ház, a legszélső a miénk. :)

Én Angyalhoz járok/jártam, nekem nagyon jól megcsinálta (magánba, jó kis pénzért), de már Zolkónak nem. :(

Szerintem tök jó ötlet a levelzőlista. MÁr létre is hoztam egyet. :)
Haküldök mail címet küldök meghívót. :) CSak mi fórumosok fogjuk használni. :)
Akinek van kint mail címe, annak máris küldöm.

Viki!
Van közös ismerősünk akkor. Az egyik hazai. Kerecsényi Ancsa és Falucskai Kata. Pl. Ő otthon dolgozik. :) Kapott gépet és telefont...Neked nem leheten?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én csak a körzeti rendelőjébe jártam gondolom a magánba jobban dolgozik. Most azzal a fogammal megyek amit ő csinált:(

Pü-be küldök címet:)
Táblát is csinálsz vagy azt csináljam???
Vendég

ja egyébként már képbe vagyok :oops: csak valamiért azt hittem ti is itt a panel rengetegbe laktok :lol: :lol:
Vendég

Enci meghívó ment!

Táblára már szerintem nincs időm.
CSináld te. :) Milyen adat kell? Majd priviben küldöm. :)
Szép estét mára, kapcsolom a gépet.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!

Oké!

Megcsinálom, csak egyeztessünk adatokról
keresztnév, cím, gyerkők neve, kora.
Jöhetnek az ötletek mindenkitől :lol:
Vendég

Sensi!
Csináltam hasonló táblázatot már másik fórumra, ha gondolod elküldöm, csak írj e-mail címet, mert prviben nem tudom csatolni.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Oké

sz.e.eniko@citromail.hu.

Te be tudsz lépni a levelezőbe? Gondolom Jolka neked is küldte.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:46-kor.
20150601134430

....
20150601134430

oké jöhtenek azok a táblák már én is elkezdtem egyet, de ha több van annál jobb:)
Adatokra vonatkozóan is írjatok hogy miket rakjunk még bele.

Pussz
Vendég

na csináltam egy emailt ahová küldöm a táblázatot.
Megkezdtem nem írtam be mindenkit csak mintát.
Módosíthatjátok ahogy tetszik, vagy ha küldtök adatot ahogy időm van csinálom.
Az emailt küldöm akinek van címe.

Jó éjt
Vendég

Sziasztok! Nagyon gyors leszek! Jenni lebetegedett :-( ...félek,hogy Ruben is elkapja... Kedves lányok! Nagyon ügyesek vagytok, (tábla, levelezőlista)...Jolka köszönöm szépen a meghivót...Holnap reményeim szerint jövök...azt érzem,hogy nagyon nehéz egy olyan csoporthoz csatlakozni ahol már mindenki jól ismeri a másikat...ezért megpróbálok gyakrabban jönni...elnézést,hogy ennyi voltam...puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Rubinita!
Jobbulást Jenninek!
Ne tévesszen meg a topic régi előélete, a mostani társaság igencsak új! De gyere amilyen gyakran csak tudsz!

Ildi! neked akartam még írni! Ne izgulj, éjszaka is fel fogsz ébredni a fájásokra. Én Dorkával hajnali 2 kor ébredtem, akkor azt hittem csak rosszul mozdultam és azért kényelmetlen. A 41. héten ez már nem meglepő, ugye :D aztán nemsokára ismét éreztem, olyan volt mint egy erősebb menstr. görcs. Aztán elkezdtem figyelni, 10 percenként jöttek. Felálltam sétálni, hogy elmúlik e, nem múlt. Aztán hajnal 5 kor ébresztettem a férjemet, akkor már 5 percwnként ismétlődött, de nem volt erős. Végülis 6ra értünk Db-be a kliknikára 3 perces összehózódásokkal, 10.27re született meg Dorka! Úgyhogy ne izgulj, ide fogtok érni. Az én férjem is tökre be volt parázva, hogy mi lesz ha nem érünk át, így ő nem is tudta, hogy akocsiban már 3 percesek voltak a fájások, csak utólag mondtam meg neki :D
Lehet ezt már későn írom, de nyugi, minden ok lesz!

Sensi! Ugyanilyen babakocsink van, biztos összefutottunk már a környéken! :wink:

Már nem tudom ki kérdezte, de kilenc hetes a pocaklakóm, úgyhogy nagyon az elején járunk :)

Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jaj még vmi! Jolka! hogy tudok belépni a levelezőbe? Vagy az a közös címre küldött mail-eket automatikusan tovább küldi a tényleges e-mail címre?

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Előszőr is...minden most ünneplő babának boldog szülinapot!
a betegeskedő picúroknak jobbulást, vagy inkább azonnali gyógyulást....
Jolka köszi a meghívót!!!!
Sensi nagyon szép a kisasszony, milyen kis huncut szeme van!
A kérdésekre válaszolva:
most 38. hétben vagyok ( egy héttel elszámoltak) elvileg febr. 12-re vagyok kiírva, de a legelső alkalommal jan. 23 - ra írt ki az első dokim ( borsodi doki) aztán az uh szerint febr. 16-ra! aztán Dr. Petróczy Ottó ( szuper doki) az uh szerint febr. 12- re írt ki szóval a legutóbbi dátum az febr. 12 .
az az igazság hogy már nem érzem túl jól magamat....nem jó sehogy se állva se ülve se fekve, folyton menőkém van, és pakkolási mánia van rajtam...pihenni sincs kedvem nem bírok egy helyben maradni, már a félelem sem tart vissza, mert már megemésztettem hogy nincs mese ha menni kell hát menni kell, úgy is fájni fog! olyan érzésem van mintha kicsit megakarna viccelni ez a kis zsebibaba...tudjátok az szitu amikor ilyesztgetsz valakit (pl.:jön a főnök mindenki kezdjen el melózni) pedig nem a főnök sehol aztán ezt eljátszod vele párszor, és amikor pedig tényleg jön akkor nem hisz neked és ő az egyetlen aki felsül a főnök elött mert nem dolgozik....nah jó ez egy elég hülye példa volt, a lényeg az hogy szerintem most ezt játsza a baba velem pár napja erős összehúzódásaim vannak és mindig várom a továbbiakat, és már minden összehúzódásra, összerezzenek, gondolván nah biztos kezdődik nah majd ha tényleg kezdődni fog akkor meg már nem fogom ilyen komolyan venni csak ha már félig kinnt a baba... :shock:
azt mondták mindig abban a pillnatban indul kiffelé a baba amikor legkevésbbé számít rá az anyuka!
jah egy kérdés: milyen hosszúságúak a 20-15 percenként jelentkező fájások????azok is hosszabbak vagy azok még csak nyilalás szerűek???? :?

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Ildi!
Nekem a 10 perces fájások is 20-30 mp-ig tartottak

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Csak egy pár mondat gyorsan...

Borinak mi is boldog második szülinapot kívánunk! Várjuk a beszámolót!!!

Ildikó!
Én a szülés előtti este felmostam az egész lakást, persze mivel a zoknim vizes lett, mezítláb, az előszobát nyitott ajtónál (nov). Így én pl azt hittem, h felfáztam, azért fájdogál a hasam. Annyira nem volt számottevő a fájás, hogy csak az 5 perceseknél vettem komolyan....azok olyanok voltak tényleg, mint egy menstruációs görcs, kicsit meghajolva nagyon jól lehetett tűrni....
Az első terhességnél meg szülés előtt 3 héttel elment a nyákdugó. Olyan nyúlós-átlátszó-helyenként rózsaszínes valami volt, megijedtünk, be a sürgősségire, ahonnan persze hazaküldtek, hogy még nem szülünk :lol:
Jaaaajj, az a pakolási mánia ismerős. Szerintem Tomi onnan vette, hogy mindig pakolni kell valamit :lol:

Sensi!
A táblázatot én is szívesen veszem, ügyes vagy :) kristof03 kukac freemail pont hu
Nagyon aranyos Anna :D

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:15-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:15-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:47-kor.
20150601134430

Szia Kriszta!

Köszönjük a képeket! Nagyon aranyos Bori a képeken. Jó lett a fizurája is. :)
Bori biztos érzi a változást, azért ennyire anyás, Manó is ilyen volt, ilyen maradt. :)

Ildi!
Hogy kezdődött a napod?
Fájások: Ehhez hasonló nincs. Felismered mikor eljön az ideje. Tényleg, görnyedve sokkal jobban el lehet viselni, olyankor mozdulni nem tudsz, annyira fúrcsa, mert ez nem "fáj", csak...Na majd meglátod...:);)
Én a kétperceseknél már székre támaszkodtam, a dokim meg is jegyezte viccesen, hogy a startállás már meg van. :D
De lehet, hogy nem is fájással indul, hanem egyszerűen elfolyik a magzatvíz... Manónál így kezdődött, Ákosnál pedig fájással, tehát mindig más.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Kriszta!

Utólagosan is boldog szülinapot Borinak. Nagyon kis komoly a képen:)

A tortát hol csinálták?? És mennyi volt :oops:

Én is hasonlót gondoltam Annának.

Apa beteg :cry: lehet hogy csak megfázott, de lehet már a járvány. Úgyhogy száműztük a másik szobába:)

Dorka ! Én még nem taliztam veletek, ill nem láttam ilyen kocsit:(

Na majd még jövök, csak most Anna itt ül az ölembe, és segíteni akar :roll:
Vendég

Sziasztok! Borinak egy kicsit megkésve is Boldog Születésnapot kívánok...és elnézést a késésért.., Dorkamama és Viki köszönöm szépen Nektek ,aranyosak vagytok...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Lányok!

Dobtam egy (régi) új táblát a mailre:)
Vendég

Sziasztok!

Jolka!
Aranyos vagy hogy érdeklődsz.. :) Még van két vizsgám (holnap meg pénteken) Aztán ennyi. Ákos hogy van?
Kriszti! Borinak így utólag is Nagyon Boldog Születésnapot :)
Dorkamama! Szerintem én még nem is Gratuláltam a kistesóhoz :oops: Úgyhogy most bepótolom :) Gratulálok a Babához és Boldog Babavárást Nektek :)
Rubinita! A kislányod hogy van? Jobban van már? Remélem a kicsifiad nem kapja el...

Én még most indulok Debrecenbe úgyhogy sietek is!
Szép napot Mindenkinek!
brigi0923

A kis huncut szülinaposnak! Kép

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Helló mindnekinek!
Ma elég jól indult a nap, kicsi derékfájással,kis összehúzódásokkal enyhe " bálna a kertitóban" feeling-gel... Kép kezdem így érezni magam.....
szóval minden okés!!!

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:16-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:47-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, igyekszem mindenkinek reagálni! Ez a táblázat nagyon jó ötlet, így talán könnyebb lesz nekem is megjegyezni, hogy kihez hány gyerkőc is tartozik. Egyelőre néha káosz van még a fejemben. :oops:

Sensi, tündéri Anna! Mekkora mosolygós barna szemei vannak! :)

Desviki! Szerintem a sógoromat és a barátnőjét is ismered, ők is Gabonások. :) Azt nem tudom, hogy pontosan melyik részlegen dolgoznak, de vhol a pénzügy/kereskedelem környékén.

Kriszta, én is boldog születésnapot kívánok a nagylánynak! Nagyon szép a tortája, hol csinálták? Én Csengének az Árok utcán csináltattam az 1 évesre egy oroszlánt, de az nem marcipánbevonatú volt.

Csenge is megfázott. Vagyis remélem, hogy csak megfázott. Tegnap kezdett tüsszögni, meg folyik az orra, egyelőre láza nincs. Nyomom belé a vitamint. Tényleg, ilyenkor mennyi Cebiont lehet neki adni? Vagy mivel lehet segíteni, hogy előbb gyógyuljon? Szegénykém szopizás közben alig kap levegőt. :(

Megyek is, mert még gyorsan ki akarom tölteni a táblázatot, aztán meg vár a házimunka...

Jobbulást minden betegnek!

Sziasztok
Betti

Rubinita, jobbulást a leányzónak, és vigyázz Rubenra! Bár ilyenkor óhatatlan, hogy ne adják át egymásnak. :(
Vendég

...
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:48-kor.
20150601134430

Hello,

Kriszti, küldtem ITT pü-t! :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

na, most kerülget csak igazán a sírás...
HOGY A FRANCBA KELL KEZELNI AZ A LEVELEZŐLISTÁT??? ÉN VAGYOK ILYEN BÉNA CSAK???
beírtam a mélben kapott mélcímet, jelszót, erre kiírja, hogy hibás...
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ
SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi a citromailre nem tudsz belépni????
Vendég

Betti! szerintem adhatod csengének a cebiont ami a tájékoztatóban van 8-10 csepp??

Én már elég régen adom annának+a vitacolant is, bár azt csak kajába csempészve tudom beadni neki.
Vendég

Szocpollal kapcsolatba tud v.ki mondani v.mit??? pl hogy mennyire tolták ki az életkort???
Vendég

Sziasztok!

Már Debrecenbe vagyok!
Kriszti! Köszi a drukkot :)
Viki! Köszi tőled is! Hogy vagy? Hányinger vagy hasonlók?

Örülök, hogy szorítotok nekem a vizsgához de nem sok esélyt látok rá, hogy sikerülni fog..... Olyan magolós én meg sose tudtam igazán magolni. Mindig valami logikát próbálok keresni dehát ebbe nem találok... :twisted: de hát majd lesz valahogy....

Vigyázzatok ezzel a csúnya influenzával... Olyan sokan betegek... :(
brigi0923

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: Mindenki ennyire szereti a bonyolult dolgokat? U.e van most a másik fórumon is. :) Levlista és sima mezei mail cím nem u.a. :) Tahát amit Enci létrehozott az egy mail cím.
Ugyan úgy kell használni, mint a többit. CSak most már nem egy, hanem két mail címet fogsz ellenőrizni, két helyről, hacsak nem citromailes voltál eddig. :)
Amit én ajánlottam az a levlista. Ez is egy mail címből áll, de a saját postafiókodból tudod küldeni és fogadni is. Csak egy mail címre kell küldeni, nem pedig az összes tagnak külön-külön.
Levlista lényege, hogy az ide küldött leveleket, szétküldi a tagoknak. Semmi dolgod nincs, nem kell felhasználónév, se jelszó, hanem a saját postaládádban megírod, majd elküldöd a közös címre.
Ennyi....:) De már töröltem, nekem jó ez is. :)

Zsuzsi!
hol használtad a felhasználó nevet és a jelszót?

Nálunk minden ok!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Ma mindenki a szabadban van??? Élvezitek a napsütést?

desviki, Eltaláltad, elvégre nem gyakori név a Hulvej. Na milyet mondasz? :D :D :D

Ildi, remélem azért nem írt, mert a kórházban van már...

sensi, a szoc.pol. legfrissebb infói szerintem a magyarország.hu-n fenn vannak. Tavaly mi is ott néztük meg, nem tudom, hogy változott-e azóta.

Brigi, vizsga megvan? Biztosan, mert annyian szorítottunk... :)

Csenge szerencsére jobban van, már alig folyik az orra, igaz, hogy megtömtem C-vitaminnal, többet adtam, mint a javasolt. Lehet, hogy ez segített.

Most megyek, sütök egy ksi rétest! Aztán tessék ám írni sokat!!!

Betti

Jolka, én nem ismertem ezt a lev.lista dolgot, lehet, hogy a többiek sem, és ezért készült a másik cím. A citromailt mindenki tudja kezelni. :)
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 07:48-kor.
20150601134430

Oh Bettina bárcsak már ott lennék, ne bíííííííííííííííííííííííííírom.....szülni akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hátha ma....most a változatosság kedvéért jött egy új érzés.... 2 napja úgy érzem hogy betonból vannak a melleim....főleg a bimbó körül... lehet hogy ez egy újjabb jel!?????csak azért kérdem mert ezelött nem éreztem! mostmár mindennap jön egy újjabb előjel..????
Kép

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Ildikó!
Nagyon jót derültem a " bálna a kertitóban" kifejezésen :lol: Tényleg alig várja az ember, h kint tudja már a gyerkőcét épségben, egészségben :lol: mondjuk mikor beindul a szülés nálam, akkor arra gondoltam, h még mennyi mindennel nem vagyok kész, maradhatna még egy kicsit :lol:
A cicifeszülésről nem tudok semmit...viszont az előtejem már olyan 30. hét körül megindult, ez reggelente látszott a pizsifelsőmön...lehet tényleg valaminek az előjele :wink:
Azért jelentkezz be ma is!!!!

Jolka!
Lehet jobb lett volna, ha használati utasítást is adsz a levlistához, én elég hülye vagyok az ilyen, számomra ismeretlen dolgokhoz :cry: Hogy vannak a fiúk?

Sensi!
Köszi a segítséget, beírtam én is az adatainkat. Szocpolt nem tudom, nekünk nem jár :cry:

Betti!
Meglestelek benneteket iwiw-en :D tittttaa édes a kicsaj :D a c vitamint szerintem is lehet nagyobb adagban adni, hisz kipisili, ha nincs rá szüksége...

Brigi!
Vizsga?

Anita!
Hogy van a pici pocakpacni???

Viki!
Hogy érzed magad? Meddig szeretnél amúgy dolgozni?

Kriszti!
Hogy van a kétéves nagylány? Most is szánkóztatok?

Hajni!
Ovi?

Ugye nem hagytam ki senkit???
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: