Bagzerka, köszi a linket, nagyon jó!
Olyan sokat írtok, nem győzöm visszaolvasni... Akkor most én is hosszítom a sort.
Otthonszülés:
Én akkor gondolkodtam rajta, amikor a 36. héten kirántották alólam a kórházat. De úgy gondoltam, hogy a doki végig itt lenne velünk. De azért igazából nem gondoltam végig, mert nem lett vona kórház, satöbbi, és indokolt volt a kórház - császár lett belőle. Emiatt nincs is opció, hogy a következő itthon lehetne - nem is szeretném.
Orvosválasztás:
Nekem nem kérdés, 70%, hogy császár lesz, és a dokim is adott - ismert kívül-belül, szó szerint.

Aki egyébként nagyon jó fej is, és segített sokat. Soha nem csinált semmit kérdés nélkül, ill anélkül, hogy nem mondta volna el, hogy mi történik, és miért. Nagyon jól együttműködött a szülésznőkkel, igazából - utólag - nagyon jó élmény volt az egész. Mondjuk akkor és ott mást is mondtam volna...
Szülésznő:
Nekem nagyon sokat segített, mindig előre mondta, de csak néhány "lépésre", hogy mi fog történni, miért, és mit okoz. Nagyon kedves volt, de nem volt velem folyamatosan, mivel Ő volt a szülőszoba vezetője, és óhatatlanul kellet picit dolgoznia, de ez nem volt gond, mert állandóan ott volt a környéken. Szerintem NAGYON fontos, hogy legyen szülésznőd. Sokmindent elintéz, ahogy Márti is írta, ő az, akit bármikor zaklathaszt kérdésekkel, problémákkal, amit egy orvostól esetleg nem kérdeznél meg, stb.
Csecsemősök, gyerekágy:
Alapvetően nekem az jött be, hogy mindenkivel kedves voltam, és ezt vissza is kaptam. A császár után nem kerülhettem rooming-in-be egy napig (utána oda énekeltem be magunkat), és elvileg amíg kint vannak a babák, nem lehet látogatni (megjegyzem szerintem jogos, nem muszáj mindenfélét behurcolni nekik). Ennek ellenére bejöhetett a férjem az esti szopira (Panna végig aludt), igaz, hogy csak én voltam a szobában. Végig kedvesek és aranyosak voltak, segítettek mindenben. Egyetlen problémám volt, hogy titkosban éjjel megtápoltatták a bébit. Ezt nem szerettem, ráadásul csak utólag derült ki. (Minden éjjel 2x annyit szopott, mint máskor.)
Minyu, bocsi, egy táblajavítás, úgy tűnik, hogy a MÁV-ban fogok szülni...