Sziasztok Mamócák!
Granda! Jaj de tündér Linduska, tényleg mennyire hasonlítanak Botival egymásra
Babával a francia riviérán 3 hétig

? Jaj de jóóóó!
Móni! De cukor Grétacica! Jaj nagyon köszi, hogy gondolsz rám a táblázattal
és mindenkinek köszi, nagyon rendesek vagytok, folyamatosan kapom az emaileket, és tök jól esik!!!!
VargaTündi! Nagyon helyesek vagytok, vitorlásotok is van?
Irina! Noel pont fordítva, délelőtt alszik el nehezebben, délután könnyebben.
JAAAAJ Irina drága! Nagggyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok ezerrel, hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nálunk is kajaügyileg a helyzet:
alig eszik Noel ahhoz képest amennyit még pár hete behamizott, van, hogy csak 100ml-ket eszik, vagy még annyit sem

A hajnali szopival együtt 6x eszik, én is kivárom a 3,5-4 órát, mondjuk délután sűrűbben eszünk, de akkor éhesebb is, pl az utolsó előtti és az utolsó kajcsi között van, hogy csak 2-2,5óra telik el
Regi! Noel is húzkodja a cumisüveget, pedig én nem szoktattam rá, néha bírkózunk a cuclisüveggel
Szép a kis Szelike, nagy huncut lett Ő is
Dettyk! Nem semmi a hűtőtök

, 15-20 percet lefoglalja? az nagyon jó

. Jaj de édes Panka
Boldog hóforduló Timikének, Gergőkének, Valterkának és Petrusnak!
Karcsikának meg boldog névnapot!
Nyerkit! Siklott a vizen Marci

? Az igen..
De így pont nem nyered meg ha leírod, az a lényeg, ha leírsz valamit, az ellenkezője fog megtörténni, én már megfigyeltem, ez frankón így van

...
Nektarin! De édesek lehettek, én a hajammal szoktam cirókázni, nálunk is dúl a love

!
Milyen mázas volt Robeszka, nagyon cuki
Timi! Drágák a kis nyuszikáid

, Vikdani is begyűjtötte a testápolót

(magzatmáz)
Kaqk! Csini lettél, szép a színe! Emmácska is szuperédes, és az a leves, abban aztán főtt husi

!
Kiskolbi! A Youtube-on azt hiszem 100mega határ, oda fel tudod tölteni!
Emese! Talán a hét második fele a talihoz jó lenne Neked? Mert Apája szerdán fog tankolni (biobenzinnel járunk, és azt csak Pesterzsébeten lehet tankolni, akkor jár arra), esetleg csütörtök?
Jaj de meg fogom dögönyözni azt a Jányt (már ha megengedi, meg Te is

) annyira aranyos, és mekkora lett, tényleg Nagycula