A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:31-kor.
pironya

Bogi én ma azt álmodtam,hogy vidámparkban voltunk és a barátnőmbe beleállt vagy 150 dártsz.
Ettől lemálott a húsa és engem kért meg ,hogy szedegessem le róla a foszladozó húsmaradványit,amikor a lábához értem láttam hogy hiányoznak a lábujjai és öklendezni kezdtem...
Na ez volt hajnali 2-kor...onnantól virrasztottam reggelig

Na ennél szarabbat nem hiszem hogy álmodtál,úgyhogy nyugi :wink:
Vendég

Pirony:Gratulálok!!!!!!!!!!!!
És szerintem ha már ezt mondták akkor biztos fiú!!!! :D
Vendég

Lányok!

Ezek az álmok!
A nyári topicban is pont erről beszéltünk!
Biztos front volt,az éjjel mindenki olyan hülyeségeket álmodott!

Bogi! Szedsz valamit a haskeményedésre?
Nekem me még keveset csinálta,de Áronbaba sem olyan aktív!

Pironya! Tudom,hogy ez ilyenkor olyan lehangoló tud lenni,de az a lényeg,hogy minden rendben!
Nekem is az alsó határon volt az AFP,de a genetikán és a 4d-n is azt mondták,hogy belefér és minden rendben a babával!
Nyugi!
A Genetikán nekem is azt mondták,hogy valószínű,hogy fiú,de ne éljem bele magam!
Mit is mondhatnának?
Nem istenek,tévedhetnek!
De azért kis esélye van,ha kukacot látnak,hogy az eltűnjön onnan!
Másnap a 4d-n egyértelműen megmutatta a kukiját!
Úgyhogy azért egy picit szerintem elhiheted!!!
Csak ne 100%-ra vedd!

Kép

Kép
ibm

Bárány! Jelöltelek!
Tök jók a fotók,csini vagy!

Kép

Kép
ibm

Igen, szedek 3*2 MagneB6-ot. Nekem ennek ellenére gyakran előfordul, hogy a hasam néhány másodpercre kemény lesz, és beáll egy csomóba, aztán kienged. Főleg, ha felülök, stb.

Ma meg egész nap érzem a hasam alját. Egyszerűen úgy tudnám leírni, hogy érzem, hogy van hasam, olyan nehéz...

Én állandóan azt álmodom, hogy a férjemmel szakítottunk, és hiányzik, utána sírok. Szegény nem győz vigasztalni, meg győzködni, hogy szeret. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

A haskeményedés nekem is hasonló,meg még pisilés után szokott nagyon nyomni!
A barinőm kiröhögött,mert azt mondtam:"olyan mintha valami lenne a hasamban és nyomna"!
Ez tényleg viccesen hangzik,mert tényleg van benne valaki,de így tudnám leginkább jellemezni!
Nekem fekve is szokott jelentkezni,igazából tökmindeggy mit csinálok!
Meg ha vezetek és kicsit jobban összevagyok hajtva!
Nekem most megemelte a doki 4X2-re a Magne B6-ot,hát nemtudom használ e!
Felírta a Seduxent is ha rosszabodna a helyzet,de nem rosszabb mint volt,úgyhogy azt nem szedem ha nem muszályí!
Egyébként azt mondta,hogy normális!
Pihenj sokat!
És állítólag a sok víz is segít!

Kép

Kép
ibm

Igen, nekem is ilyen érzés. És nekem gyakran van fekve is, illetve mielőtt pisilnem kell. Nekem is pihenést javasolt a doki. De én nem érzem, hogy túlhajtanám magam. Inni sokat iszom, de akkor még fogok többet is...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

ibm: nálunk is áramszünet volt, ha meg volt áram, akkor a upc nem jött rendesen... a nettel nem lett volna gond, csak miután a gép az áramszünet után többször is kikapcsolódott, inkább nem nyüstöltük többet. viszont gyertyafényben fürödtünk este, az jó volt. ;) :D

szédülés: nem lehet, hgoy leesik a vérnyomásod? aztán ha fekvésből felülsz/felállsz, akkor meg pláne? igyál 1-1 kávét néha, vagy óvatosan állj fel fekvésből, ülésből.

mia_snow

Sziasztok!
Ibm,köszi és te is csini vagy :wink:

Tegnap nálunk is iszonyat vihar volt,imátkoztam is hogy el ne menjen az áram mert a kisebb annyira tud rettegni hiába ég a gyertya,pedig már 6,5éves :oops:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:31-kor.
pironya

Moni! Jelöltelek,vagyis remélem,hogy téged!
16 dobott ki,úgyhogy Bárány ismerősei közül választottalak ki!
Remélem te vagy! :lol:

Mia! Állandóan mérem a vérnyomimyt,az rendben,de én is úgy gondolom ilyesmiről lehet szó!
De néha már ilyesztő!
Szombat éjjel úgy éreztem magam mintha nemtudom mennyit ittam volna,mikor lefeküdtem,csak úgy forgott a szoba!

Most kicsit lépek,rántotthusi lesz a hamma mire jön az uram haza és még krumplipürét kell gyártanom hozzá!
Aztán jön haza! És akkor megint mennem kell!
Sietek vissza!

Pironya! Hajrá 4d!

Képzeljétek reggel óta gyerek cd-t hallgatok és dalolászok!!!! :lol:
Tök jó!

Kép

Kép
ibm

Én sárgarépafőzeléket ettem(keményítővel sűrítve) párolt hússal :? :? :? :? :?

Úgyhogy ne beszéljetek ránott husiról krumplipürével :D :D :D
Vendég

Megjöttem én is, sikerült visszaolvasni mindent.
Képzeljétek, éppen egy nagy adag csokifagyit (mekiset) gyűrök magamba! :oops: :lol: Nagyon fincsi! Apa hozta! :lol:

Stella: nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon sokszor eszembe jutottál! És a baba tündéri! Még egy fiú! :lol: Névvel hogy álltok?

Gigaboszi, Szilvi: nagyon szép a pocitok! Este én is dobok fel egy képet!

Pironya: örülök, hogy minden oké volt az UH-n!

Bogi: nekem is sokat keményedik a pocim, még magneB6 mellett is, (bár az elmúlt 2 napban éppen nem), és nem mindig attól függ, hogy elfáradok vagy épp pihenek, mert nagyon változóan jön elő!

Tegnap bababoltoztunk és kinéztem egy nagyon klassz Graco-t és egy Concord-ot (az eddigi 5-6 kinézett változat mellé). Egyre jobban kezdek ebbe a babakocsi dologba bekattanni. Nagyon jót szeretnék, szépet, praktikusat, kényelmeset, de nem 200ezerért.
Na mindegy, van még időnk, de akkor sem egyszerű!

Lányok: lenne egy intim kérdéském: nektek is nagyon erős a folyásotok? Mert az enyém igen és (bár a doki szerint ez normális), akkor is nagyon zavaró. Szerintetek ez még erősödik, vagy marad?
Nagyon köszi előre is a válaszokat!

almaani
Kép
almaani

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:32-kor.
pironya

Ibm!
Igen én vagyok az aki a Bárány ismerösei között van!
Visszajelöltelek! :)
Vendég

Bárány! Bocsi :oops:

Pironya! Szuper! Nálam is így volt,másnap mentem!
Igyál előtte sok colat és egyél csokit!
Tutira megmondják,hogy mi lesz!

Almaani! Nem tudom meddig tart és javul vsgy rosszabbodik!
Időnként nekem is van,de ameddig nincs más őpanaszod,szerintem próbáld meg elviselni! :cry:
Ez van!
Sok negatív dologgal is jár a terhesség,sok lemondással,sok kitartással,naggggyon sok parával,de a legnagyobb pozitív dolog az életben!
Kitartás mindenkinek csajok!
Lassan itt a jó idő,tervezhetjük a szobát,vehetjük a holmikat és már mehetünk is szülni!!!!!!!! :lol:
Tök szuper lesz!

Kép

Kép
ibm

ibm: én jelenleg "csak" napozni szeretnék, azt nem lehet? :D

mia_snow

Végül is a nap süt! :lol:
Ahogy érzed! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Mindenkitől aki még emléxik rám elnézést kérek hogy így elhagyagoltalak benneteket mostanában. Annyira pörög a nyári topik hogy ott ragadtam. De most kaptam a fejemre Ibm-től, úgyhogy visszatértem. (Igaza volt! :oops: )

Nos, rólunk annyit röviden, hogy eddig minden vizsgálat tökéletes lett, és kiscsajszink lesz, ha minden igaz. Folyton a kis seggét mutatta a 4D-n (az Istenhegyin voltunk 18.hetin) és azt mondta a dokinéni hogy tutibiztos. Sokszor még mindig nehéz elhinni, annyira fiúra számítottam, de persze nagyon örülök így is!

Almaani - folyás? Brutál nálam is!! De vett a dokim kenetet és semmi gáz nincs vele, leszámítva hogy engem rettentően zavar. Néha baromira megijeszt hogy mi zúdul ki belőlem! :x És igen, valószínű így marad a szülésig! :evil: De asszem ez legyen a legnagyobb bajunk, nem igaz? :? :)
Vendég

Hm.... fagyi??? Énisénis!! Van a hűtőben Cartedor milka, mozart és karamell. Megyek és szedek egy jó nagy adaggal! :lol: :oops: :lol:
Vendég

folyás itt is megvan. de amig fehér, és nincs kellemetlen szaga, nem csíp, nem viszket, nem kell aggódni. ;)

amúgy attól én is szoktam kapni egy-egy enyhe sokkot, amikor így zutty, jön egy adag. :?

mia_snow

Köszi, megnyugtattatok. Valóban ez legyen a legnagyobb bajunk! :lol: :roll: :lol: Épp olvasgattam a januárban szülünk topicot, olyan érdekes, hogy 6 hónap múlva minket is ezek a dolgok érintenek majd (jól szopik-e?, eleget kakil?, hogy altassam?)
Persze akik már nem az elsőt várják, picit más, de nekem (elsővel), nagyon parázós.. :roll: Nyugtatom magam, hogy minden jön majd magától, de nagyon izgi!!!

almaani
Kép
almaani

Almaani:
Nekem is megvan a folyásom :twisted: :twisted:
Iszonyatosan idegesíííít!!!!Egy órára elmegyek itthonról és már rohannék haza mert ha egy ici pici jön azt is érzem és azonnal látnom kell,hogy normális fehér szagtalan stb,hát még ha jön egy nagyobb adag! :twisted:

Wera:legalább több lesz a rózsaszín cumi a táblába!!!
Vendég

Wera:irigy vagyok a fagyi miatt!!
Én most uzsiztam egy mini szelet (teljes kiőrlésű) kenyeret sonkával és kígyóubival :? Fúúúúúúúj!!!Kérek 2 MC donalds-os sajtburger,két sültkrumplival,egy csokis maffint,és egy csokis fagyit,jaa és a fél liter cola
Vendég

most nemazé', de 5kor van talim egy régnemlátott barátnőmmel a meki előtt.... :D

hú képzeljétek, hogy egy barátnőméknél Mányon tegnap délután 5 óta nincs áram. kidőltek a villanyoszlopok meg ilyenek. durva. :shock:

mia_snow

Bárány
Hát egyél, ami jól esik...

IBM
Kismamiknak nem ajánlott a hátonfekvés, éppen a szédülés, ájulás veszélye miatt.
A növekvő méh összenyomhatja azokat az ereket, amik a szívbe szállítják a vért... a Bal oldali fekvés ajánlott...

Pakolnom kellett volna... elkészült a gardrób... inkább barátnőztem...
Vendég

Időjárás
A tv-ben láttam, hogy máshol milyen károkat okozott a vihar... itt semmi nem volt... ma is szépen sütött a nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Most jövök egy megbeszélésről ahol isteni csokitortával kínáltak. Nem volt túl édes, olyan igazi jó feketecsokis :D :D

Gondoltam, megadom a testnek amit megkívánt.

NNNa, megyek haza mára már növeltem a GDP-t eleget
pironya

Kép

Eskü,hogy életben vékonyabb vagyok :oops: :oops:
Vendég

Gigi:
Ha nem vagyok cukros tuti,hogy be fogok nyomni valami fimomat!!
Ha az vagyok akkor mégjobban diéta!!!
Majd kiderül
Vendég

Sziasztok!

Bszilvi: Üdv itt :)

Pironya: Gratulálok! Kíváncsi vagyok mit mondanak nektek ma ;) Drukkolok, hogy olyan nemű legyen, mint amilyet szeretnétek! :)

Bárány: Jól olvastam, hogy már lement rólad 1kg? Valószínűleg víz volt, de akkor is nagyon szép teljesítmény. Hogy bírod a diétát?

Pocakok egytől-egyig nagyon csinik!!! Én is akarok mostanában csinálni egy pocakfotót, mert kell máshova is küldenem, meg az iwiw-re is fel akarom tenni ;)

Ez a folyás-dolog tényleg elég idegesítő. Én is be szoktam parázni, amikor időnként érzek egy zuttyot :oops: Érdekes, és nem mellékesen nem túl kellemes :(

Apa kinézte azt a 12 ezres utazóágyat, persze a katalógus már lejárt :cry: Ez a mi nagy pechünk... Ma nézelődtem a neten és találtam 15ért olyan utazóágyat, amihez van minden a pelenkázótól kezdve a szúnyoghálóig. Máshol ez közel 30ezer (ugye ez lett volna 12 a madarasteszkóban).

Szombaton én is buliban voltam apával. Sajna elég füstös volt a hely, így nem maradtunk sokáig, de azért volt bő 1 órám csacsogni a barátnőmmel, aki most töltötte a 30-at (neki szervezték ezt a meglepi bulit). ;)

Vitamin témához annyit tennék hozzá, hogy szerintem most ebben az influenza időszakban nagyon fontos, hogy elég vitaminhoz jussunk. Lehet egyáltalán annyi gyümit enni, ami kielégíti az amúgyis megnövekedett igényünket? Mindenesetre én úgy vagyok vele, hogy most még annyira nem "árthat" a sok vitamin, majd február vége felé leállok róla és akkor már csak nem lesz óriásbébink :lol:

A toxoplazmózis vizsgálatát meg akartam én is csináltatni, mert anyukáméknál rendegeteg macska meg egyéb állat van. Amikor meghallottam, hogy 16ezer... Őszintén szólva nem csináltattam meg. A dokim felsorolt elég sok vizsgálatot, amit ha lenne egy bankom akkor megcsináltatnék (pl. Down-kór szűrés kb 40ezerért...). Én úgy ítéltem meg, hogy ezek számomra felesleges parát jelentő vizsgálatok lennének, így nem csináltattam meg.
A házi dokim azt sem tudta mi az a torch vizsgálat :!:

No, még van egy is munka... Aztán haza :)

Kép

Kép
bettica

Bettica:igen a mérleg szerint lement egy kiló,de ma egy kicsit kirúgtam a hámból megettem az előbb 4 háztartási kekszet.

Toxoplazmózis:én ma betelefonáltam a dokimnak és megkértem,hogy ha már úgy is megszúr (cukor miatt) csináljuk meg a toxoplazmózis vizsgálatot.Azt mondta semmi akadálya.Igy 4.-én az is meglesz.(Ingyen,mert nőgyogyi adhat beutalót csak körzeti nem!!!)
Holnap meg megyek ellenanyag szűrésre.
Vendég

Bárány: Azta milyen szép pocid van! Én is akarok már amolyan kismamis pocit. :) Nekem miért nem nőtt ennyire látványosra? Olyan vagyok még mindig, mint aki jól bekajált :cry:

Ja, tegnap Apa nagyon boldog volt: Végre érezhetően belerúgott Bence fiúnk :lol: Még látni is lehetett a ficánkolását ;) Egész nap olyan szerelmetes volt a drágám, hogy alig ismertem rá :lol: Bár ha jobban végig gondolom, akkor már a barátnőm buliján is nagyon oda volt értem... Minden esetre nagyon jól esett ;)

Kép

Kép
bettica

Bárány - egyáltalán nem vagy kövér! Viszont AZTAAA mekkora pocid van! :shock: :D Tökjó!

Már a nyári topikban megmutattam én is az enyémet, de most fölteszem ide is annak, aki oda nem jár! :D Íme: Kép
Hát, nem túl nagy, de tuti benne van a gyerek mert láttam!!! :lol: :lol: :lol: Úgy egyeztük meg, hogy lagzi előtt nem nyomja ki nagyon a pocómat hogy beleférjek a ruhámba, de utána azt csinál amit csak akar! :wink:
Vendég

Bettica:te az első babát várod,és te nem híztál 10 kilót(na jó csak 9) :wink:
Vendég

Wera:ez igen!!
Tökéletes!!Így kell kinézni egy kismamának félidőben!!!!
Hát ha te rakod ki elöbb aképet én már tuti nem mutatom meg elefánt testemet!!Jaaj régi szép idők az előző terhességeimmel én is csinibb voltam :(
Vendég

Még az életkedvem is elment :( :( :(
Vendég

Bárány!
Oriási pocid van!
Tök jooooooooooo!
És még azt mondtad nem nagy a pocakod?
Ez neked nem nagy????(Te szoktad ezt mondani) :lol: :lol:

Wera!
Szép kismami vagy!
:) :) :)
Vendég

Bárány - ne csináld mááááá :!: :!: Tök csini vagy!! Csak a nagy pocid látszik én nem látok máshol fölösleget! Onnan meg úgyis lemegy majd, nem igaz? Láttál te már kövér kismamit:?: :?: :?: Nem ártana néha nézned a szüléseket a Reallity Tv-n délutánonként! Elképesztő hogy abban a műsorban minden nő 120 kilós!! Mellettük nem is látszanál! :lol: :wink:
Vendég

Szépek ezek a pocakok...

(Adhat körzeti is beutalót toxoplazma-vizsgálatra...és ha nem szűrővizsgálatként kéri, hanem pl. nyirokcsomó-megnagyobbodás miatt, akkor ingyenes :wink: )
Vendég

Gigi - Te egy zseni vagy! Köszi! Én is fogok kérni! :wink:
Vendég

Bárány
Héééééééééé.... de ne hasonlítgasd magad az első babát várókkal... :wink:

Én mit szóljak :roll: :oops:
Vendég

Wera azért cserélnék veled!!

Gigi a mi háziorvosunk ilyen flikk flakkokra nem képes :twisted:
Ma kértem algopiryn receptet,nem akart adni mert szerinte kismamáknak tilos!!
Erre,kérdeztem:és ha elkap az influenza mit vegyek be???
Hát ő nem tudja de algopiryn TILOS!!
Nagy nehezen adott de apám nevére írta a receptet!!
Vendég

Gigi:a hasad neked is nagyobb mint az első babát váróknak...de nekem a testem is nagyobb!!!
Vendég

Wera
Nem vagyok én zseni... :wink:
Csak jól mentem férjhez... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor zseniálisan mentél férjhez! :wink: :lol:
Vendég

Én szerencsés vagyok a háziorvosommal...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mindjárt megkeresem, hogy Petivel mekkora volt a pocakom... :lol:
Vendég

Kép 23. héten Petivel
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: