Sziasztok,
Timi26, nagyon érdekes a tábla, jó nagy munka volt, ügyes vagy ám
A férjednek nagyon jó kis hangja van, én rendszeresen hallgatom a stand by my-t, nagyon jóóó.
Irina, gratulálok a DVD-hez, látod megy ez
alvás, hát vannak úgymond visszaesések, de ennek is vége lesz.
Horcsog, Ildike nagyon helyes csajszi.
Fürdetőkarika???? én sem hallottam róla, de én sem szeretnék segédeszközt, maximum magunkat, fürcsiztünk a nagykádban, hogy milyen cuki, nagyon élvezi, csapkod ezerrel.
Granda, Sense, tényleg nagy a hasonlóság
Kaqk, de jó lehetet a dédi, nekem sajnos a nagyszüleim sem élnek, nem is ismertem őket, így hát fogalmam sincs milyen lenne, ha lenne, Apának csak egy nagypapájua él, de két éve nincsenek jóban, sajnos!
Bfagi, én is tippelek minden félére, az alvással kapcsolatban, fejlődési ugrás, szél, fog stb., biztos megváltozik, reménykedem, ma is felnt voltunk 1-től 1/2 3-ig, ettünk, ringattuk, aztán visszaaludt, mivel annyit evett, h kipukkadt, most a fejlődési ugrásra gondolok.
Én is sok hasznosat kapok a topiktól, és én sem gondoltam volna, h ennyi mindent leírok magunkról

, változunk
Szia Maggie, újra itt
Jobban vagytok?
Dettyk, te nagyon ügyes vagy, én ezt el sem tudom képezlni, h ennyi félét csináljak.
Dmaggie: jobbulást nektek!
KTimi, autóriasztó
Heni, jobbulást apósnak
Ágica, rég voltál
Nyerkit, de jó, babauszi, most már én is annyira nagy kedvet kaptam.
Karcsikának boldog névnapot, hófordulosóknak gratulálálok
Szoptatós Anyukák, hozzátáplálás, aki még csak éppenhogy elkezdte (Emese) írjátok le légy szíves egyszerűen mit adtok, mikor, mennyit, én már annyit olvstam róla, h kezd összekavarodni.
Először csak levek de., aztán du is, és először csak alma? Meddig? Aztán barack? és mikortól jöhet a pép? Irjátok meg a tapasztalatotokat, ha nem baj.
Köszi