A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

NA ÚJRA ITT...
Némót megnéztük.... reggelizni semmit se akart :shock:
virslit főztem,tojást csináltam, semmi
túrós palacsinta(pedig az a kedvenc) kiköpte :shock:
megőrülök....pedig fél 10 van, nem ártana már reggelizni???
de lehet,hogy már nem adok semmit, legalább megeszi majd a z ebédet :lol:mindenkinél ez van reggel???
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen ritkán már megint, de ismét munka-hegyekbe ütköztem. 8)

Sziasztok új fórum tagok, jó, hogy jöttetek!!!

Adri, szépek vagytok nagyon. A két fiam között is 6,5 év van, ami most még szupi nekem és sztem a fiúknak is. Ákos nem féltékeny, sőt, ha sír az öcsi, ő van ott elsőnek, Ádám meg istenként tekint a bátyóra. A hármaskát már kisebb korkülönbséggel szeretnénk, talán a 2009-es pocakosok táborába kérünk majd felvételt.

Tünde, olyan jó, hogy ilyen hamar hazamentetek! Bene, mit szól a hugihoz? A méhösszehúzódásokon én is ki voltam akadva, annyira fájt Ádámnál, és folyamatosan hisztiztem uramnak, hogy miért nem írják ezt le a szakkönyvek? :evil: A Várnai Gabi ajánlott rá bogyókat. Cuprom Metallicum 15ch. Nem sokat szedtem belőle, mert 1 hét alatt kb. csökkenni kezdett a fájdalom.

Sajnos csatlakozunk a nem alvók táborába. Ádám is csimpi korszakba lépett úgy néz ki (tetszik a kifejezés Zsu :lol:). Altatláskor és amikor éjszaka felébred, nem lehetvisszatenni aludni, mert 1 perc múlva már keres engem. Nem kell simogatni vagy ringatni, elég ha lát, és akkor nagy nehezen elalszik. Próbálta a tesóm barátnője kicsit kényeztetni, de az sem volt jó neki, én kellettem mindenképpen. Nem szoktam ehhez hozzá, de lehet este a vendégágyon befekszem mellé a szobába.

Ez a tegnapi szél szörnyű volt. Estefelé kb. 5 percenként ment el az áram. Már mindent kihúztunk ami árammal működik, még a cirkót is. Hajnali egykor, a szopi után kapcsoltam be a fűtést. :?

Andi, Hanna, jó hogy meggyógyultak a fiúk. Remélem Balu már hamarosan köhögni sem fog.

Ja, Hanna, jó, hogy nem ajándékoztad el a ruhácskákat. Biztos szükség lesz majd még rá... :wink:

Na megyek, mert Ádámnak megint anyucika kell. :D

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, és a lényeg!

Eni, mond meg kérlek Beninek, hogy azért mi is sokat gondoltunk rá a szülinapján, és nagyon sok boldogságosságot kívánunk neki!!!

Ákos szülinapján én is, mindig felkelek 5.04-kor, és kap tőlem egy hatalmas puszit. Utána meg addig nosztalgiázom, amíg nem csörög az óra... :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Írtam az előbb, de elrepült...

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK Benőke nevében... Ezt is megéltük, egyéves a fiam. Nos, próbáltunk visszaemlékezni az egy évvel ezelőtti eseményekre, az eltelt egy évre, és el-elérzékenyültünk. Lufitortanagybuli nem volt, egyelőre nem is bánom. :wink: Még nem vagyunk jól, amúgy sem ezt tartom lényegesnek. Az általam készített babatortának nulla sikere volt... :? De hangsúlyozom, nem ez volt a lényeg. Hanem az, hogy itt sertepertél most is ez a kiskrapek. :wink:

Tünde, sokat gondolunk rátok, tuti jól csinálod.

Heni, már akartam írni, hogy ez a márciusi összeröffenés nagyon jól hangzik.

Brigi, megpróbálom megkeresni, van szüléstörténet. :roll:
vbea

Megint itt...
amig itt netezek,Enci elájult mellettem a kanapén Kép nem csodálom...rég volt 6 óra :shock:
csak így meg délután nem lesz alvás. tuti
na mindegy, úgy is takarítanom kell majd... Kép
mivel a tetőtér most üres, felvittük a csúszdát
hát ne tudjátok meg mit örömködött Enci,
készülünk a vasárnapi babazsúrra :D

Eni! milyen tortát csináltál Beninek?azért ha készültek fotók majd kérjük bemutatni őket :D :D :D

én majd csüt-ön fogok nosztalgiázni :Dén majd akkor élem át újra a nagy napot!!!akkor még nem voltam fórum-tag,ugyhogy majd röviden leírom milyen volt nekünk a születésünk!
de már olyan régen volt...... :lol: :wink:
Vendég

Szép napot Cyber lányok!

Véletlenül aludó van és véletlenül rendben van a lakás - Apja egész hétvégén főállású apa volt, végeztem még a vasalni valóval is - hát bejöttem.

Csak villanásszerűen:

Szia Adri! gratulálok a három manóhoz - én is vmi ilyesmi fotót szeretnék feltenni pár év múlva - és minden elismerésem az 500 oldalhoz.

Jó hogy jöttök, mert így olyanok is vannak köztünk, akik egy lépéssel előttünk járnak, és annyi mindent tudtok mondani.

Tünde, :) :) . Részvétem a fájások miatt. Nekem csak a töredéke lehetett utána, de mivel véreztem nagyon kellett egy jó adag oxitocin injekcióban meg online, de azt még toleráltam, viszont az első szoptatáoknál csillagokat láttam. Tényleg olyan volt mint a vajúdás kétharmadánál. Nem is gondoltam, hogyí ez ilyen, valahogy elfelejtettem, hiába olvastam róla, azt gondoltam, hogy ez rám nem vonatkozik, csak a történelem során előttem szült két-három milliárd nőre.

Gabi, nagyon tanulságos, amit a mesével kapcsolatosan írtál. Ez a Garfield-kép meg... :D

Mi jól vagyunk, vagyis Eszter gyakran nem akar aludni nappal, máskor meg átalussza az egészet, szóval rapszodikus, viszont éjjel alig kel fel - ma is csak egyszer - és nem tudom, ez jó-e egy alig egyhónapos gyereknél, bár én nem szoktam kimérni a dolgokat. Csak hát így majd neki kell állnom fejni éjszaka, mert fáj, belealszok, úszik az ágy a tejben, én is, és nem valami komfortos. és nem fűlik a fogam a fejéshez, mert álmos vagyok, meg sose csináltam. De kénytelen leszek, ha nem kel fel.
Melinda asszonykodik, kissé a körmére kell néznünk, mert úgy osztogat bennünket, hogy ihaj.
Ja Barbi, úszás. mi egy hónapot hagytunk ki, utána az első alkalmommal nem igazán élvezte, de most másodjára már minden a régi volt. Viszont a barátnőm kislánya viszonylag rendszeresen jár és egyszer csak sztrájkba lépett, jobban kezdte érdekelni a lépcső és a part. Nem erőltették, hát ez van.

Lányok, lehetne, hogy azok kedvéért, akik nem tudnak olvasni, egy kicsit több képet teszegessetek fel?...

Ja, Apjával szombaton hozattam újságot, mondván, hogy hiányzik egy kis lapozgatás. Én kis naiv...

No mentem. Teregetnivaló azért maradt.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok Lányok!
Mi már megint dögrováson. :oops: :cry: Úgy néz ki a férjem hozott valamit haza, mert ő szombaton volt teljesen kiütve. (bár csak egyszer róka komázott) Lányoknál Szofi kezdte tegnap este 9-kor és hajnali 3-ig 10-15 percenként hányt, majd Kata követte 4-től. Ő még most is hány. Sajnos már benne sincs rég semmi, így már ő is csak epét hány. A tea mind a kettőből kijött/kijön. Kekszet nem akarnak enni. Remélem Katánál is hamarosan javul a helyzet, hisz már nála is eltelt a 6 óra, mint Szofinál. Nem hiszem el, hogy csak mi vagyunk ilyen kriplik.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme! sztem az tök jó,ha alszik.... ha éhes lenne úgyis felébredne és követelné a cicit :D igaz,neked most akkor tényleg fejned kéne ha annyira fáj,gondolom majd kidurran reggelre.
Mi is kérünk képeket, már ha időd engedi!!!Melinda mit szól(t) Eszterhez??? :D :D
Vendég

Veronikusz! ez borzasztó!!!!!!!!!!!szegény lánykák..... :cry: tényleg mindig van veletek valami....ha a férjed már meggyógyult, remélhetőleg a lányokon is "csak" átmegy...mindenesetre, küldöm a gyógypuszikat!!! neked pedig kitartást!!!remélem te nem kapod el.....
Vendég

Sziasztok!

Jobbulást mindenkinek aki beteg!!

Én is boldog szülinapot kívánok minden babának! :)
Irigykedem, hogy már babáztok :) Mi is szeretnénk már :) De tudom, hogy mindjárt itt lesz augusztus...

Barimami, oké! Augusztusig ráérek :):) :wink:

Holnap megyek UH-ra, már úgy várom!

Tegnap nézegettünk babaruhákat, és találtam egy olyat amire ez van írva: "Én vagyok a nagymamám kedvence" na mondtam is, hogy ilyet kell vennünk majd, mert nálunk ő lesz az első unoka, és a következő unoka is tőlünk lesz majd, mivel a páromnak nincs tesója! :)
Egyébként olyanok miatt is van fiús érzésem, hogy ami nagyon tetszik abból csak kéket látok! Meg 3 éve voltunk Párizsban, és Disneylandban láttunk ilyen nagyon cuki plüss bébi Mickey egeret, de akkor nem vettünk, mert már televásároltuk magunkat mással :) Szóval akkor még volt kék és rózsaszínű is. Tavaly nyáron visszamentünk és egész Disneylandban 1 db kék volt abból a Mickeyegérből :) mondtam is rögtön, hogy tuti fiúnk lesz majd, mivel ezt az akkor még leendő babának akartuk, és mindkét színből :) Hát kék lett :)

Kép
encsike87

Veronikusz
Jobbulást a lányoknak! Veletek tényleg mindig történik valami. Küldjük mi is a gyógypuszikat!
Egyébként tegnap alig tudtam felállni a nevetéstől. Hogy mi mindenre képesek a lányaid!
Még egyszer jobbulást!
Memme
Kicsit irigy vagyok az éjszakáid miatt. Nekem Matyi a mai napig legalább 3-szor felkel enni, kis haspók. A lányom nekem is átaludta az éjszakát két hetes korától, akkor azt hittem, ez ilyen. De a fiúk kiábrándítottak.
Gabi
Ha Enci alszik, pihenj te is. A házimunka megvár.

Mindenkinek szép napot!
Ha tudok, jövök.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Emano, az első császár után nekem sem fájt :) Most megkpatam :) de azóta már lenyugodott, az első éjszaka volt durva. Valószínű az is azért, mert ugye egyedül voltam a szenvedéssel, az éjszakás nővért mégsem ültethettem magam mellé, hogy tartsa bennem a lelket. :)

Apropó! A Kútvölgyiben hogy van most a zárlat miatt? A MÁV-ban nem engedték be apukát szülni, csak a baba születése után 1 órát jöhetett be. Úgy sjanáltam szegény utánam szülőket, mert ott csütörötk délutántól volt zárlat. Én megőrültem volna, ha Győző nincs ott az előkészítésnél, és nem láthatom utána.

Barbi
: igen, bimbóvédő is ki van próbálva, de csajszi idegrohamot kap tőle. Anélkül még csakcsak, de nem igazán tudja bevenni eléggé a szájába ahhoz, hogy jól meg tudja szívni. Valószínű, ha nagyobb lesz, akkor ez a probléma elmúlik, addig meg mellre teszem, hogy ne feledje :)

Kriszta
: Bene hagyja a fejést, és max 20 perc. Most már úgy van, hogy mindig le van fejve az etetésre való, és akkor utána még fejek. Reggel Bene odajöt, és segített pumpálni :) De hozzáteszem, kisasszony egyelőre 4 óránként igényel minket, és ez Benének is nagyon kedvező :)

mtunde

Szisztok!
Veronikusz,
jobbulást!!
Encsike87
majd írd meg mi volt az uh-n!Jól vagy?semmi hányinger???Merre laktok??
Gabi
pihengessél

Nálunk minden oké
az éjszakák továbbra is borzalmasak!!!
Napközbe iszonyatosan köhög(néha már fuldoklik :cry: )
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Ja az nem írtam,hogy Balázs mindenhol fel akar állni!!ahol tud fel is áll!! :lol: :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Encsike, ment privi! :wink: Nekünk olyan rugink van, amit születése előtt vettem az angol turiban és most lett jó rá, az van ráírva, hogy That's it, I'm off to Grandma's! :D (nem angolosok kedvéért: na ennyi elég volt, én átmentem a nagyihoz!) és a nagymama háza van odarajzolva! :D

Tünde, ügyesek vagytok, látom, már rutinos fejő vagy, én is sokat fejtem, Bene meg nagyon édes, hogy segít! :lol: És persze Villő kisasszonynak külön köszönet, hogy csak 4 óránként eszik, Dani az első 4 hónapban 2-3 óránként igényelte az evést.
Zárlatról én nem tudok semmit se sajna.

Emano, jaj, jobbulást Balunak, ez szörnyű lehet, és hol kapta el?? Torkára mit adsz neki?

Veronikusz, hát ez hihetetlen, nálatok tényleg mindig jön valami csúnya vírus vagy baci vagy valami, drukkolok, hogy jobban legyenek a lányok!!!

Gabi, én előbb vittem ágyba Danit, már láttam, hogy álmos, de godnoltam, még megpróbálom kihúzni egy órácskát, utána ebéd, majd aztán lefektetem ,de nem sikerült, elaludt a nappaliban a földön, majd küldök róla fotót, Memme kedvéért is :lol:

Gyuzsó, remélem, hogy a memem által említett előbbi csoportba tartozunk és gyerkők hamar visszaszoknak a vízbe!

Memme, sztem örülj, hogy nem kel fel, ha lefekvés előtt fejsz, az nem elég? vagy éjjel is kell fejned? állítólag beáll magától pár nap alatt és éjjel akkor nem termelődik annyi, ha nincs rá igény (mert ugye a fejéssel csak stimulálod a tejtermelést), de majd jön Rita és elmondja, h mi van, ha éjjel nincs szopi, de sok a tejcsi! Bár ez legyen a legnagyobb gondod!! :wink:
Úszással kapcs, mondjuk Csilla néni nagyon kitartó, sztem ő biztos nem hagyná, hogy csak úgy feladjuk az úszást, hanem mondaná, hogy még 1-2 hónapig járjunk és picit erőltessük, mert utána tényleg megtérül, ha megszereti újra! Szokta is mondani, hogy 1 éves kor körül lázadnak a gyerekek, sírnak is néha, ilyenkor jöhet cumi, játék, de nem szabad kivinni őket egyből, hanem inkább el kell terelni a figyelmüket...

Mi most bölcsi projekten pörgünk, mert szeptember-októbertől lehet, hogy elkezdenénk valami beszoktatás félét, esetleg a harmadik kerületi Mókus bölcsiről hallott már valaki valamit (Mókus utcában)? Majd akarok menni bölcsilátogatásra, csak gondoltam titeket is megkérdezlek, hátha...

KépKép
barimami

Barimami
kaptunk antibiotikumot annyira be volt gyulladva(ambroxol szirupot)+lándzsás utifüvet+Cvitamint
hogy hol kaphatta el??egy-két tippem van.....

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, Balázs édes, ahogy hasal a kádban, Danit erre sose tudtam rávenni, ő amióta pl tud állni biztonságosan, nem hajlandó leülni a kádban, csak nagy harcok árán! :roll:

Hanna, örülök, hogy siekrült téged is megfertőzni! :wink:

Steffi, ááá, még sehol nem tartunk cipő ügyileg, mostanában a bölcsiket elemeztem, meg nyári nyaralást terveztem (tényleg, nektek tervbe van már véve valami?), plusz egyelőre a holnapi wellnesselésre készülünk, megyünk Visegrádra egy éjszakára Danival, de jó lesz!! :D
Nem alvást nagyon sajnálom, de már tényleg nincs sok fog hátra, elivleg utána már jól kell, hogy aludjon, ha kibújt az összes fog, nem? Holnapi éjszakától én is rettegek picit, idegen helyen régen nem aludt, kiváncsi vagyok, hogy fogja viselni a hoteles kiságyat, bár szerencsére pont olyan, mint anuykáméknál, még a márkája is! :D legalábbis a múltkor olyat kaptunk!

ja, Veronikusz, köszi a múltkori cipővásárlási tippet, sajna nekünk a fehérvári út issszonyat messze van, mi itt a 2-3. ker. határában vagyunk, oda hétköznap kibumlizni gyerekkel, rémületes, inkább kifizetek plusz ezret (benzinköltségről nem is beszélve)

KépKép
barimami

ezt most prudukálta a fiam :lol: Kép Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Emano :lol: :lol:

KépKép
barimami

Gabi,
én feltétlen jövök akkor csütörtökön, mert nagyon érdekel a szüléstörténeted!!

Veronikusz,
jobbuláááááááást!!! gyógypuszik: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Encsike,
majd számolj be a holnapi UH-ról!! :D

Barimami,
nyár? :roll: Már én is azt tervezgetem..aztán rájöttem, hogy lehet, hogy nekem nem ez lesz életem legszabadabb nyara...
Nagyon szeretünk lejárni a Balatonra, van ott egy kis telkünk, de a baba augusztusban lenne 3 hónapos..akkor már lehet ott fürdetni??? Nem tudom elképzelni... :( És akkor idén nekem is kimarad?

Ti mikor vittétek először a babát természetes vízbe?

Emano,
jók a képek!! :D Főleg a divatindító zokniviselet! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Barbi!
Köszi hogy észre vetted az új vonalzót :D Cuki lehet a nagyis ruha :D Hogy telt a barátnős nap? Ja és gratula az új fogacskához :D

Emano!
Sajnálom az éjszakákat remélem mostmár kijöttök a köhögő-kórból, nagyon cukik a képek látom Balázst sem lehet egy pillanatra sem magára hagyni!

Gabi!
Nemsokára szülinap, alig várom a szüléstörténetet legalább újra lehet pityeregni egy kicsit és folyamatos drukk a ketteskének!

Vali!
Nem lehet hogy fogacskák készülődnek? Hiszen Ádi eddig olyan jól aludt sajnálom....

Zsu!
A szél tegnap betette a kaput de ma szerencsére tök jó éjszakánk volt :D Úszás reméljük legközelebb jobb lesz!

Hanna!
Akkor nálatok is az a 3 napos láz volt? Jól vagytok most már!

Veronikusz!
Ezt nem hiszem el már megint! Annyira sajnálom millió gyógypuszi! Legalább próbálkoznak az ivással? +++++++++++++++++++++

Mi túl vagyunk a mai sétán tegnap bele volt betegedve a kisasszony hogy a szél miatt bent kuksoltunk ma nagy megelégedettséggel vigyorgott, hogy látod Mama erről beszéltem végre kihoztál! :D

Memme, Tünde!
Tudom hatalmas kérés de annyira szeretnék képeket a legújabb családtagokról! Légyszi!!!!!!!!!!

Ancsa?

Steffi!
Ma ígérem visszaírok, hisz vettem amit írtál és jó az időpont is már Zsuval is megbeszéltük, és már a menüt is kigondoltam ;)

Emese!
Fittness ok de csak ha Kisjankó meg irodalmi esteket tart majd :D

Dóri?

Kriszta!
Mikor lesz a pihenő hét? Van már valami terved hogy mit csináltok majd?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsika!
Mi is voltunk Balcsin a nyáron Emma 10 hetes volt és mivel tesómék is jöttek ot 2 nagyobb gyerek van felváltva voltunk Emmussal a parton nameg nagyokat sétáltunk így nagyon jól telt és hát egy kis kikapcsolódás jót fog tenni!

Orsi

borsa

Ja fürödnie még nem szabad 3 hósan!

Orsi

borsa

Szabad vízben 1 évestől azt hiszem uszodába babás vízbe a 3hós oltás után...
Bocsi hogy ilyen szaggatottan írtam

Orsi

borsa

Lányok ne már mi ez a pangás? Nincs itt senki? Végre alszik egy kicsit ez a szaros.... :D

Orsi

borsa

Borsa, én vagyok!! :wink: Barátnőzés elmaradt, mert nem ért rá, ill. annyira rossz idő volt, hogy másik barátnőmhöz meg nekem nem volt kedvem bemenni a városba, így én csak békésen pihentem, meg néztem anyukámat, ahogy danizik, annnyira imádják egymást, Dani teljesen transzba kerül anyukámtól :D

Igen, igen, csatlakozom Borsához, 1 éves korig nem nagyon szabad vinni a babókat semmilyen vízbe, ami nem külön nekik van fent tartva, de ti attól még mehettek nyugodtan, kell a kikapcsolódás!! Majd a parton felváltva vigyáztok rá, de ha tudtok vinni magatokkal bébicsőszt (szülők, rokonok, barátok), az még jobb! :wink:

Ja, a zokni Danin is állandóan így néz ki! :lol:

KépKép
barimami

Mindenki ebédel :)

Elmondtam a főnökömnek, hogy baba van a hasamban :):) Végül is örült neki, de azt sajnálja hogy nem fogok állandóan dolgozni ... :)
Nemsokára mehetek haza végre!!!

Borsika, beszámolok az Uh-ról. Te mikor mész vizsgálatra? Hát biztos nem a leglazább nyarad lesz :) de nem hiszem hogy bánod! Én abban reménykedek, hogy azért még augusztus végén meg szeptemberben jó idő lesz és lehet vinni sétálni, mert azt nagyon szeretnénk!

Most akkor egyébként hogy van a Kútvölgyiben a járvány miatt? Mármint vizsgálatok...

Kép
encsike87

Na, így aludt ma el a nappaliban :D
Kép tigriske elfáradt :)

KépKép
barimami

Barimami
Jajjjjjjj nadon-nadon édes Dani :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Én is képek...

Gabi, a babatorta egy réteg babakeksz, egy réteg sűrűbb tejpép (nekünk csokis milupa volt) és egy réteg banán. Ez lett volna, de sajna az evés nálunk sem nagy sláger mostanában, mióta betegek voltunk...

Kép Lazázik

Kép ez a járgány

Kép Tortavagymi
vbea

Veronikusz:Már megint? :? :( Gyógyuljatok!

Encsike,
tényleg gyorsan elmegy az a 9 hónap. Mi meg téged irigyelünk a pocakosság miatt...

Memme,
ahogy olvaslak, akkor nálatok is kezdődik a móka(Melinda asszonykodik történetre gondolok..) :roll:

Tünde,
Bene milyen jó fej. Villőről kép? Olyan kiváncsi vagyok...

Andi,
Balu a kosárban...veszélyes!!!

Vali,
kell valamikor vinned Ádámot kontrollra? Írtad múltkor, hogy szedi a vasat, ellenőrzik valamikor, hogy rendesen felszívódik?

Gabi,
tudom, hogy izé-bizé vagyok, de én nagyon jól szórakozom Enci dac(vagy milyen?)korszakos történetein... Megnyugtat, hogy nem csak az én fiam nyúl bele könyékig reggelenként a narancslébe.

Steffi,
úgy örülök, hogy senki nem előzött be és én árulhatom el Neked: a Waffel az gofri(tudod, igazi strandos kaja-bár én inkább fokhagymás lángos-jaffa szörp párti vagyok) :)

Borsa,
hogy írtad az irodalmi estet: Kisjankó Mary Poppinst követel. Boklásztam a neten, és véletlenül megtaláltam az Elektronikus Könyvtárban. Mivel én imádtam(persze 7-8 évesen), poénból elkezdtem neki olvasni. A fiam 3/4 órán keresztül nem mozdult mellőlem, tátott szájjal, mozdulatlanul hallgatta. Azóta már az első fejezetet kivülről fújja. Ma bankba voltak apával. Meg kellett a pénztáros csajt kérdezni, hogy bent van e Banks papa(így hívják az apukát és egy bankban dolgozik). Mondta, hogy nincs, mire Kisjankó felvilágosította, hogy egyébként amelyik nap Banks papa nem keres pénzt, akkor azt mondja otthon a gyerekeinek, hogy a bank megbukott. :shock: :)

Barbi,
az a tigris szerkó. Most még szedegetem össze magam. Ééédes...

Kép
Kép
paklincs

Eni,
a tortás arckifejezés tényleg nem túl lelkes :) , de remélem a motoros bűbáj vigyor azért kárpótolt!! :) :D

Kép
Kép
paklincs

És még 1 mai kép :lol:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

na még gyorsan:
Orsi, én magamtól nem vettem észre, de jó az új vonalzó! Nekem Andié is új, úgyhogy gyorsan azt is megdícsérem!
Na meg látom, hogy Villő is kapott újat! Csak lenne már kép is... :)

Kép
Kép
paklincs

Tudom mit szerettem volna még
már nem emléxem ki írta,hogy van Született Feleségek DVD-je :oops: !!??

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz: nem hiszem el, hogy megint hánytok! :x :( Mielőbbi javulást a lányoknak! ++++++++++++++++++++++++

Barbi: ez a kép Daniról imádnivaló! :lol:

Eni-Beni is nagyon vagesz! :lol: Látom Ti is ikeában nyomultok :lol: Én holnap tervezek odamenni zsákmány-körútra.......... Ági-randival majd egyeztetünk ha már átköltöztünk.......

Borsika: Nyugodtam mehettek nyaralni, babát még nem fürdetitek a Balcsiban. Én különben nem tudtam, hogy 1 éves korig nem szabad akármilyen vízbe tenni őket, jó nyílván egy pár hónapos babát nem is tennék, de tavaly Benit belemártottam a Balcsiba, 9 hónapos volt. Semmi baja nem lett.

Tünde: miért kell Neked fejned? Nem akar szopizni Villő? Mikor kapunk fotókat?

Tegnap tök véletlenül belenéztem Beni szájába és 4!!!!! db rágófoga jön egyszerre. És abszolút jól viseli, ha nem látom észre sem veszem, hogy fogzik. Fölül és alul van neki 4-4 után lyuk és uána jönnek a rágók? ez így normális? már elfelejtettem........

Phadri: üdv. köztünk! :lol: Én is Vida-páciens.

Emano: Balázs beszarás azon a fotón! :lol: :lol: :lol:

Memme: olyan jó, hogy néha jelentkezel.....

Na, végre sikerült egy kicsit részletesebben reagálnom, olvasó üzemmódban vagyok ám azért, csak mire írnék...... Most is csak azért tudok, mert ma kivételesen itthon vagyok és Benus alszik.
Délelőtt játékokat válogattam, egy adaggal már elvittem az új házba, csak sokat még nem akarok, merta festőket várjuk vissza, s amíg gelttelnek-csiszolnak, zárt ajtón is átmegy a por. :x Szóval miattuk nem tudok haladni még ott se, ahol már készen vagyunk......
Este megyek színházba férjurammal, nemsokára meg jön a fodrászcsaj befesteni a hajam, úgyhogy megyek is. Jók legyetek!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cacan
köszi :lol:
Hova költöztök???
Házhoz megy a fodrász?Tök jóóóóóóó

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Steffi: Anyósék.... inkább nem beszélek róla.
Nem voltak ők csak én mert feléjük volt dolgom. :?
Képek? azt én is szeretném már látni, mert a tesóm el ment sielni és nál van a gép,és nemtom mikor ohaj felém járni,hogy vissza adja. :evil:
Szülinap? Megint csak jó kérdés! Még sehol se állok vele. Annyira bosszant a dolog. Valahogy nem érem utól magamat mióta Viktor állandona csimpizni akkar :oops: :cry: :oops:
Ráadásul a hugomtól elkapta a náthát és állandoan hapcizok,de Viktor csak nevet rajtam :o

Régi képet tudok csak feltenni.Sajnos. :roll:

Barimami: Nagyon aranyosDani ahogy alszik. :P

Viktor baba ébredezik majd jövök ha tudok :lol:
V
Kép Ilyen volt 5hónaposan
Kép Ilyen volt 10 hónaposan
És ha lesz mostani kép akkor felteszem :lol:
V

valentina

Szofi megint hány és most már én is! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jajjjj Veronikusz,sajnálom :cry: dokit nem hívtad?

emano/Andi
KépKép
emano

Óóóóóóh Veronikusz! Gyógyuljatok, tartsatok ki, nagyon sok szeretet-és gyógypuszi. :)[/b]
vbea

Kisjankónak nagy dicséret, nagyon frankó kissrác! Emese, ismerem nagyon jól Benőkét, talán ezért is nem lihegtem túl a dolgot... :? Tudom, nem túl jó kifogás arra, miért nem pörögtem, de ez van. Hátha lelkesebb lesz ő is jövőre. Kétévesen már tudják a kisemberek, mi az, hogy szülinap?! :oops: :wink:
vbea

Sziasztok!

Veronikusz! Ne, most akkor mindenki dögrováson??? :( :( :(

Cancan: próbál szopizni, nagyon ügyes is Boró, csak akkor a mellbimbóm és az udvara, hogy nem tudja jól bekapni és vákuumban tartani. Így szopizik kicsit, aztán megkapja a fejtet. De lassan van egész napra való fejve is.

Kép: még nincs normális kép, a mi gépünk rossz, anyum csinált tegnap, de még nem kaptuk meg.
Egyet tudok felrakni, a szülésnél készült, de ebből nem látjátok szegény csajszit... :(

Kép

mtunde

Halihó!
Veronikusz
Csak azt tudom kívánni, amit a többiek, GYÓGYULJATOK!!!!!!
Barimami, Valentina, Emano, Vbea
Szuperek a képek, olyan jó nézegetni.
Cancan, Barbi
Igen, én is Vida paciens. Ő az egyetlen orvos eddigi életemben, akiben 100%-ig megbízom.
Most mennem kell.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni,
remélem nem bántottalak meg, csak amiatt írtam, hogy tényleg nem túl lelkes Beni, mert említetted, hogy zero sikere volt a sütidnek...Azt meg csak a Ti dolgotok, hogy hogyan ünnepeltek, hiszen ahogy írtad, te ismered a fiadat...Nálunk a mai napig nincs nagy parti egyébként, csak a nagyik jönnek, szóval családi a banzáj...

Kép
Kép
paklincs

Eni,
nagyon nagyfiú ez az egyéves Benő!!! tényleg nem a külső részleteken (torta, lufi, örjöngő tömeg, táncoló elefántok.. :lol: ) múlik a szülinap!!
akkor Ti sem esztek nagyon a betegség óta? mi 2 óránként szopi plusz egy kis darabos kaja/kölesbogyó...

Memme,
Melinda asszonyos.. :lol: :lol: izgis lehet!
milyen rendi csaj Villő, nem zargatja anyát! :wink: olyan nyugalom jön a soraidból, öröm olvasni!

Tünde,
ez a nagy fény az alagút végén?? :lol: :lol: kíváncsiak vagyunk "jeti" kisasszonyra!! de kivárjuk türelemmel a fotókat!! :lol:

Veronikusz,
szegénykék, ne már.... menjetek el orvoshoz, ez mégsem normális, hogy havonta hánytok...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ezt mind nektek küldjük!!

Emano,
hihetetlen koma ez a Balázs!! édes!!
ambroxol egy jó kis nyálkaoldó, akkor mégsem írtak fel antibiotikumot..
gyógyulást nektek!!!!! gyógypusssssssssssssssssssssssssssz

Valentina,
Viktor milyen fotóbarát!! nagyfiú!!!

Heni,
aztaa, fogtündér lelkes!! költözéshez, pakoláshoz kitartást!!!

Barbi,
tigrisDani :lol: , nekünk lábfejnélküli tigrisgúnyánk van, de még nagy :D
felhívtam az úszás-oktatót, szerinte is szeparáció, azt ajánlotta, menjünk el Apával 3ban az usziba és nézzük meg úgy, hogy reagál Mica

Emese,
irodalmi est első sorába 2 jegyet, plíííz!! annyira frankó-megmondós KisJankó!!

Encsike,
jó fej Főnid van!! én is ilyen nagyságban mondtam meg.. :lol: :lol:

Miklós ülve közlekedik :lol: , némileg lassúbb, mint ahogy Flórka teper, de hatékonynak tűnik! :lol: és még takarít is közben! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso
elvileg antibiotikumos(legalábbis az orvos is azt mondta meg a gyógyszertárba is), plusz még köptetőnek kell lándzsás utifű

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
nem tom... a brómhexin, ami benne van tuti nem antibiotikum... hacsak nem vett magának papírt hozzá jó pénzért.. :wink: :lol:
az a lényeg, javuljon Balázs tőle!! így senkinek sem kell visszaadni a diplomáját! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó! Na, ezt még senki nem mondta, de valahogy úgy :) (mármint a fényt az alagút végén)
Egyébként tényleg sokkal nyugisabb vagyok, és nem a rutin miatt, met ezer kétség és kérdés gyötör most is, meg persze apja még itthon, így most is elmentek Benével sétálni. DE tény, hogy a homronzavar most enyhébb :)

mtunde

Gyuzsó
én hiszek neked, Te vagy szakember :lol:
csak nem értem miért kell 2 féle köptető?? :shock:
na mindegy,de szegénykém még mindig néha fuldoklik úgy köhög...
Micu hogy van?

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: