Sziasztok,
Nos, túl vagyok az első munkanapomon

Egész tűrhető volt, sikerült időben haza is érnem, viszont alaposan elfáradtam.

Bent sokan örültek nekem, ami azért jó érzés
Dorcsi drága,
Gyere majd amint tudsz… Gondoltam Rád

Én is remélem, mint a többiek, hogy viszonylag hamar fel tudod lelkileg dolgozni, és nem adjátok fel! Sok erőt kívánok!
Brumi,
Remélem, hogy legalább jól haladtatok a lakásfelújítással. Igen-igen, már fejben tervezem a babázást…

Puszi neked!
Kata,
Remélem én is, hogy rendben volt a leszívás, és jól vagy. Most már a sikeres randihoz drukkolok
Krisztamili,
Ezermillió drukk holnapra! Remélem, dobsz majd egy sms-t, és tele lesz

fejjel

Sok puszi drága!
Adri drága,
Köszönöm szépen amit írtál, nagyon sokat jelentenek nekem, hidd el. Küldtem privit, megkaptad? Puszi!
Chestinek átadom a Nikis üzit, aranyos vagy!
Nemone,
Szívből sajnálom

És szerintem nem is árt ilyenkor egy kis pihenő, hogy regenerálódjon a lelked… Nagyon fogok legközelebb is drukkolni!
Vucuska,
Mennek ám a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madrin,
Hogy vagy? Remélem minden rendben, és csak a szülinapi ünneplés miatt nem írsz
Zami,
Drága vagy, és én személy szerint nagyon örülök Neked! Abban biztos vagyok, hogy előbb-utóbb a csoda mindenképpen megtörténik mindannyiunkkal, már csak az a kérdés, hogy mennyi segítség kell hozzá.

Ne érezd magad rosszul, azért mert sikerült! És mindenképpen írj, hogy mi van veled – legalább a babásba!

Sok puszi!
Noki,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült
Az én véleményem az, hogy szerintem most még pihizzél kicsit, és mivel a következő úgyis sikerülni fog, így nem kell máson gondolkoznod úgysem
Baby,
Mizu veled? Írhatnál pár sort
Gil,
Nagyon sajnálom, hogy így fáj a torkod!

Sok-sok mézes tea, C-vitamin (napi 1000 mg) és gyümölcsök! Jobbulást kívánok!
Köszönöm kérdésedet, az első nap nem volt vészes, bár este egy órácskát aludtam… kiestem már a napi rutinból, úgy tűnik
Szépséges álmokat kívánok mindenkinek!