A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Leveli - Nálunk most matt helyzet van .. mert kocsiváltásban vagyunk, így párom az én kocsimmal dolgozik, amíg neki nincs .. tehát nem tudom használni :( pedig sokszor szeretném .. utálok bkv-zni .. és még mindig simán beülnék vezetni ... nem zavar a pocak.
Ha együtt vagyunk, akkor változó, ki vezet .. ha nem megyünk messze, és szeretnék, akkor én .. (és általában szeretnék :D) .. amúgy ő .. ;)

Gaboo
- Én egy szerkesztő programmal kicsinyítek (photo draw) .. de lehet elvileg egyszerűbben is .. talán Paint-ben .. nem tudom ..
Többiek biztos tudják, én éjjel-nappal a szerkesztőmet használom :D

Kép
szösszenet

Én még vezetek, de egyre kellemetlenebb, meg már nem jó ennyire másra koncentrálni.... :oops: (Kb. olyan vagyok, mint a Macskafogóbana cicák, akiket már átalakított a macskafogó...pillegek egy réten, virágot szedvén, elmélkedve, magamba fordulva...és erre, törésként jönnek a nagy böhöm autók a tahó sofőrökkel :twisted: Ráadásul, a belvárosban ezt még tetézik a parkolási gondok...szóval, úgy szoktuk, hogy én vezetek, de a párom parkol, mert hátrafordulni és tolatni már nem megy...még max. 1-2 hét és befejezem :D

Kép
babyteve2

Az én férjem 2 napot dolgozik, reggel fél 11-től hajnalig, 2 napot nem...szóval, én is elég sokat vagyok egyedül, pláne, hogy elég beteges a váltója, és mindig be kell ugrania. Szép lesz majd a két picurral :D De szerencsére van egy nagy és okos bátyusuk, aki tud már segíteni (persze, nem pelenkázni, meg fürdetni, de pl. elszórakoztatja az egyiket, amíg én a másikat csutakolom. mert remélhetőleg az etetés menni fog egyszerre, de amíg kicsik, a fürdetés külön program). :D

Kép
babyteve2

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenet
Gaboo
- Én egy szerkesztő programmal kicsinyítek (photo draw) .. de lehet elvileg egyszerűbben is .. talán Paint-ben .. nem tudom ..
Többiek biztos tudják, én éjjel-nappal a szerkesztőmet használom :D[/color]

Én Photoshopban szoktam, gondolom ezzel sokat segítettem :oops:

Ha Office 2003 van a gépen, annak van egy Microsoft Office Picture Manager része, abban is mge lehet csinálni.

Kép Kép
szõlõ

De egyedül már nem vezethetek, csak akkor, ha mellettem ül Apuci... :D

Kép
babyteve2

Ráadásul, febr. 8-án lejár a jogsim :( 6ezer az orvosi, plusz 4 az illeték, úgyhogy az lehet, hogy vár még egy kicsit...így már 2 hetem sincs :oops:

Kép
babyteve2

Szőlő! Szöszi! Köszönöm a választ! Majd megmondom apának, én nem értek ehhez. Asszem mi is próbáltuk paint-ben de az nem lett úgy jó!

Kép
gabo001

Gaboo!
A hétvégén mutatta meg a párom a kicsinyítést:

a képen jobb klikk - SZERKESZTÉS - KÉP - ATTRIBÚTUMOK - és ott beállítod a Szélesség-et és a Magasság-ot

Cinyke!
Én gyakorlatilag azóta nem vezetek, mióta tudom, hogy terhes vagyok. Talán ősszel még 1-szer vagy 2-szer vezettem egy kicsit, de nem nagyon merek és a párom is így nyugodtabb. Amúgyis mindenhova együtt megyünk. Nekem a vérnyomás ingadozása miatt sem lenne túl észszerű.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszi lányok,hogy ennyire drukkoltok és gondoltok ránk! :wink: jól esik de tényleg! :wink: Hát apa van most jobban kiborulva,remélem hamarosan összeszedi magát,mert azért nekem sem könnyű,de most nem jönne neki jól ki,ha én is elhagynám magam és a kis drágaságunkért aggódnék éjjel-nappal...szerintem sokat jelent ha engem erősnek lát!! :roll: igyekszem az is maradni... :roll:

emi: nagyon örülök,hogy jó híreket kaptál a védőnőtől!!Tessék mostmár lassítani a munkatempóból de tényleg! :wink: Minden rendben lesz biztosan! :)

Kép

Kép
mezsó

Gabo... :oops:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="levelibeka"]S írta:levelibekaziasztok!

Lenne egy körkérdésem: ki vezet még autót aktívan, illetve, ki mikor hagyja/hagyta abba a pocakjára való tekintettel!

Köszi!

Én Dominóval is végig vezettem, és most is fogok. :) Illetve ha hármasban megyünk valahova akkor apa vezet, de ez akkor is így van legtöbbször, ha nem vagyok pocis :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Tali: nekünk jó a 3-4 óra. De ugye 100%-ra nem tudom mondani, hogy megyek e, remélem ez nem gond. :oops:

Ja, és az gáz, hogy senkit sem fogok megismerni? :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

gumimaci! Köszi neked is a választ!! Megpróbálom!

Kép
gabo001

[quote="csöppke"][ írta:csöppkecolor=green]
Ja, és az gáz, hogy senkit sem fogok megismerni? :lol: [/color]

No igen.... Mert legtöbbször a pocakfotókon nincs fej, úgyhogy majd pocak alapján lehet az embereket beazonosítani :lol:

Kép Kép
szõlõ

Csöppke - Én téged pl. tuti megismerlek .. meg még van pár arc :)
De iwiwen majd 1 nappal előtte okosítom magam :D Mert ott vannak fotók :D
A tanulság - A pocakfotókhoz tessék fejet is mellékelni :D (de sajátot ám :lol: :lol:)

Akkor eddig így néz ki:
február 16. - 15h
IX. ker. (hol pontosan?)

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Én még mindig vezetek, és vezetni is fogok végig. Ha együtt megyünk valahova a párommal, akkor vezet csak ő. Én viszem-hozom a csajokat a suliba és az oviba is, bolt, stb. A kórházba is kocsival megyek, ha nincs semmi görcsölés és keményedés. A férjemet hagyom dolgozni, nem veszem el tőle feleslegesen az időt addig, míg bírom ezt a tempót. Ha látja, hogy nem vagyok jól, akkor úgyis jön velem.
Leszögezem nektek NEM lesz több baba. Bár már ő sem volt betervezve. De a lelkiismeretünk győzőtt, és örülünk neki. Egyébként dédszülői ágon nálunk 7-8 egyforma gyerek született, mind apai, mind anyai ág szempontból. Ezek a gének.

Most elcsitulok, mert már úton kéne lennem a csajokért.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zsuzsa, hová járnak a csajok suliba, oviba? Hááát, ha 7-8, akkor még messze van a vége... :P

Kép
babyteve2

Emi,
Örülök, hogy minden OK. Aztán tessék ám pihenni! :D

Mezsó,
sajnálom nagyon a vesetágulatot. Remélem nem lesz szükség műtétre. Szorítok!

Pumpóka,
szombat éjjel nekem is folyamatosan keményedett a hasam. Be is pánikoltam rendesen. aztán nagy nehezen elaludtam és reggelre megszűnt. Szerintem ez a nagy szél volt az oka. Azóta nálam minden. Remélem Nálad is.

Szösszenet,
Én nem tudok sajna meni a talira. :( :(
Ez az iwiw oldal mi? Ezek szerint arról is lemaradtam. Nem sikerült még visszaolvasnom azt a röpke 30 oldalt, amiről lemaradtam.

Leveli,
én vezetek és vezetni is fogok végig. Mivel nem állhat meg az élet. A gyerekeket viszem oviba, angolra, balettra stb.
De mindegyik terhességem alatt vezettem. Van övterelőm és egyáltalán nem érzem kényelmetlennek.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Benettke,

sajnos nem lehet lementeni semmit a vinyóról. Szériahibás volt. Leszakadt a fej és totál szétkarcolta a discet. Menthetetlen!
De azért köszi. Aranyos vagy!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Mezsó!
Én még novemberben vettem az Omker-ben (Kápolna utca) haskötőt 2500 Ft-ért.Előző héten is voltam ott,vettem 1-2 dolgot (cumisüveg melegítő, leértékelt Scholl papucs, orrszívó-porszívó).Amúgy a következő tanfolyam febr. 25-én lesz.Havonta csak 1 van.Arra én még elmegyek.1 hét múlva meg szülésfelkészítő, de nem tudom,hogy hogy lesz szülőszobalátogatás, mert ott is tilalom van már az influenza miatt.

Kép
ágnes27

Sziasztok Lányok!

Lehetetlen követni Titeket.... :oops:

Emi!
Örülök, hogy megnyugtatott a védőnőd, bizti nem lesz semmi baj!!! :wink:
Nagyon tetszik a szekrényetek, én is valami hasonlót szeretnék Lilinek, de nálunk apa megcsinálja (asztalos :lol: ), mert az ő rucijai még a pelenkázó szekrényben vannak, ami ugye lassan kell a picurnak...

Mezsó!
Nektek is nagyon drukkolok, minden rendben legyen!!!

Szösszenet!
Milyenek az elenor kismamaruhái? Én is gondolkoztam rajta, hogy veszek tőle, jól néznek ki.

Mamacka!
Annyira szépeket varrsz, nagyon ügyes vagy!!!

Nuska!
Te hogy bírod a kompressziós harisnyát?
Én egy pár napja váltottam ki, de nekem nagyon kényelmetlen, hosszú egy kicsit, és hol itt gyűrődik meg egy kicsit, hol ott, vágja a lábamat, szóval már most elegem van belőle....
:x :roll:

KépKép

KépKép
gabcika

Felsoa!

Hát, sajna ha fizikailag sérült, akkor tényleg nem lehet vele mit kezdeni :( Sajnálom...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Néha belesek olvasás céljából, hogy képben legyek, de aktívan nem tudok bekapcsolódni (pedig mennyire szeretnék!), mert dolgozok... :(

Azért nektek szép napot!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Zsuzsófi,

téjé jól írta: ha az Üllői úton mész kifelé, akkor pont a sorompó után rögtön balra kell térni, át a villamossíneken, és a vasúti sínek mellett előre pár métert.. Van ott egy nagy gyárépület, annak a portájánál kell szólni, hogy a pincébe jöttél anyagért. Akkor felszólnak a nőnek, aki lejön és beenged. Bélésnek való anyagot nem hiszem, hogy találsz itt.
Megnézheted az anyagokat a Kőrösi Csoma sétányon is, a CBA-val szemben a pici kis rövidáru-méteráru üzletben. A dekorok ált. kevert szálasak, de sokféle mintájú van. Meg egyébként is, az üzlet méretéhez képest nagy a választék.

Leveli,
én is vezetek, és fogok is, bár övterelőm nincsen, de kicsit lazítva beszabályozom az övet (talán azzala módszerrel, amivel Szösszenet.). Néha muszáj, de Pesten csak a metróig szoktam kocsival menni. Kerületen belül is beülünk néha a gyerekekkel, mert irtó nehéz már cipelni a kicsit pocakosan. Nehezen tolatok én is, a hátrafordulás ekkora pocakkal már körülményes, de eddig egyik várandósságnál sem volt gondom.

Szösszenet,

topiktalálkozóra én sajnos nem megyek... a szombatokan mindig kihasználjuk családi programokra, főleg most, a baba születése előtt. Uána egy ideig úgysem nagyon tudunk együtt elmenni. Én is egész nap egyedül vagyok a gyerekekkel, a hétvége azon ritka pillanatok egyike, amikor négyesben lehetünk. De azért képeket szívesen nézek majd!

Emi,

nagyon vigyázz magatokra...Tudom, hogy nehéz, meg most kicsit biztosan megnyugodtál, de azért jó lenne lassítani...az elsőnél én is dolgoztam, egy iskola is tud stresszes lenni. Olyan változás előtt állunk most, főleg az első babások, amilyen nem sok van az életben (meggyőződésem szerint kettő: megszületni és szülővé válni). Erre készülni kell, egyedül és párosban is. Most minél többet együtt lenni kettesben, pihenni sokat, mert babával az elején ez nehéz, és a legjobb kapcsolatot is megterhelheti, ha kialvatlanok, ingerültek vagyunk...Két-három nap szabadság, egy hosszú hétvége talán belefér, és utána megint lehet kicsit dolgozni...Bocs, nem okoskodni akarok, de szerintem még mindig jobb kivenni egy csütörtök-pénteket szabinak, mint esetleg azt hallani az orvostól, hogy kedves kismama, most azonnal menjen táppénzre...Senkivel el nem cserélném a két gyerekemet, de mellettük tényleg csak rövid órákat tud lopni az ember, és én még szerencsés is vagyok, mert legalább jól alszanak, éjjel én is pihenek.

No, ki is használom, én is megyek varrni (meg vasalni sem ártana).

Üdv,
Nuska+ (29+3)
nuska1

sziasztok!

Emi: örülök, hogy hogy csak a stressz okozta a gondot, lényeg, hogy most már tényleg kíméld magad!

Leveli: én is vezetek még, sőt asszem végig fogok is: munkába, dokihoz, tanítani, helyszíni ellenőrzésekre vidékre... nehezen tudnám kocsi nélkül megoldani mindezt... de már van övelterelőm, úgyhogy egyáltalán nem kényelmetlen...

A fórum tali időpontja nekem is megfelele (15-16h)... Ahogy látom másnak nem jön a párja, úgyhogy akkor én sem viszem... :-) De amúgy ő elvan az ilyen csajos programokon, a focicsapatos találkozóimra is mindig eljön... :-) No meg aktívan fórumozik a babaneten is a kismamákkal... :-) Úgyhogy majd azért megkérdem erről...

Mezsó: nektek kitartás és önts lelket a párodba, ez a legfontosabb!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Gabcika,

kompressziós harisnyát megszoktam. Nekem ugye a combfixes van, néha kicsit lecsúszik, ilyenkor titokban megigazítom, de nem vág sehol, nem gyűrődik. Szerencsére én nem vizesedek, és a visszerek is a combomon vannak. Nem mondom, hogy minden reggel boldogan várom a felhúzás pillanatát, de elviselhető...Mindig azzal vígasztalom magamat, hogy a nyári kánikulában SOKKAL rosszabb lenne hordani :wink:
Biztos, hogy jó méretet hordasz? Én ott, helyben, az angiológián felpróbáltam (illetve felpróbáltatták), hogy biztosan jó legyen.

Üdv,
Nuska+
nuska1

Ez a vezetés téma érdekes, eddig még nem is gondolkodtam el rajta. Én a 30. hétig biztosan vezetni fogok, mert addig dolgozom, utána meg nemtudom, nemhiszem. Szerintem akkor már az lesz a gondom, hogy nem fogok beférni a volán mögé (már most is kezd nehézkes lenni, hiába, nagy a pocim), ha meg hátratolom az ülést, akkor nem érem el a pedálokat biztonságosan, igy gondolom addig elég lesz vezetni...
sirkici

ágnes27: hűha...köszi köszi az infót!! :wink: Jó hely ez az Omker!! :wink: Na szerintem holnap megpróbálok eljutni oda...2500ft haskötőért?Ez klassz!! :) Az eddigi árakhoz képest amilyen infókat gyűjtöttem,ez igazán jó ár. :) És orrszívó porszívót hány forintért találtál ott??komolyan felvillanyoztál most totál...
:D Szülésfelkészítőre én is kíváncsi vagyok hogy hogyan is lesz,mert én 25-én voltam kötelező UH-on,és a kórházban mindenfelé a szülészeten az volt kiírva hogy az influenza járvány idejéig elmarad úgy unblokk az egész felkészítő,nem csak a szülőszoba látogatás... :cry: hát én inkább készülök arra hogy nem lesz,és akkor csak kellemeset csalódhatok.

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólokhoz... Lehetetlen követni ami itt történik.
Miről is maradtam le megint? Nah mindegy... :oops: :roll:

Szöszke, nem kell aggódni, fogyózni nem fogok, csak picit kevesebbet eszek és lehetőleg nem este 10 után... Mondjuk ahogy néztem elég sok plusz kiló van mindenkin. Annyira már nem is aggódom. Én most 79,2 kiló. Ahhoz képest, hogy 72,3-ról kezdtem+ több mint egy kiló a babócám, nyugodt vagyok. :roll:
A vezetés témához nem tudok hozzászólni, mert még nincs jogsim.
A talit meg sajna elképzelhető, hogy kihagyom, hacsak nem történik vmi csoda és párom megenyhül. :oops:

Kb. ennyi... Szép napot mindenkinek!

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Sziasztok Csajok!

Hát tisztára kivagyok ettöl a Corás akciótól…a környékünkön nincs Cora 
És hát 10ezer lenne Törökbálintig a benzin..meg odaut visszaut..szoval nem tudom..olyan jo dolgokat láttam…
Köszi h vki bescennelte merthát hozzám ilyen ujság sem jut el…

Szöszi nekem a kocsihoz volt textilmózes..és hát igen nekünk is lesz hordozó de pl én tuti a mózesben hozom haza…sztem igen jó dolog..ha látok vhol akkor szolok..illetve brendonba asszem láttam..de nem emlékszem mennyiért..

Kevinszpésziéknek még mindig drukk..kivánom h erösösdjenek a picik…

Mindenkinek szép a pocija meg Ollemék házikója meg a hordozók is a babakocsik is és a UH képek is :D

Szerdán megyünk mi is 4Dre…holnap meg megyek cukorterhelésre….grrrrrrrrrrrrrrr
Ugyh Gabo nekem elörébb hozták…tisztára ki is borultam…

Emi :D

Sajnálom a forumtalit de nekem nagyon messze van ..pedig nagyon jo lett volna talizni veletek..

Levelibéka: én vezetek…mert sajna sokszor apa dolgozik nekem meg tul messze van pár hely gyalog…a dokim már megtiltotta h vezessek de nem tudok mit csinálni..kisvárosban lakom itt nincs tömegközlekedés..és sokszor Győrbe is be kell mennem mert csak nekem van jogsim apumon kívül a családban…

Ja Gabo én fastone image viewert használok…képnézegető és szerkesztő program..én azzal szoktam méretre csinálni.

Mezsó: énis drukk ám :D

Felsoa és te kinél szülsz és mikor?? Merthát te is a PAMOKban szülsz ha jol emlékszem..
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok a cukorterhelésen, hál'Isten. Nem volt vészes. De mégegyszer remélem nem kell ismételni. Kibírtam azt is, hogy nem ehettem. De utána bepótoltam. :lol:

Kép
blani28

Lituka! Végül is mindegy mikor mész nem? Így legalább előbb túl vagy rajta! Majd számoljál be milyen volt! :lol:

Kép
gabo001

Jelentem, én is túléltem a cukorterhelésest, a lötty bennmaradt, az eredményt délutánra igérték e-mailben.

Csöppke! Nagyon köszi a táblázatot, olyan jó volt benne megtalálni magunkat is.

Ollem! Szombaton volzunk Kisbéren, gondoltam is rád, vajon merre készül-szépül a házatok.(Akkor még híre sem volt a szélnek.)

Elhoztuk a keresztfiunkról ránk hagyományozott ruhákat. Rengeteg 56-os méretűt találtam, és szinte mind uniszex színben. Annyira örültem, hogy nem minden csupa kék.

Emi! Nem tudom nálad hogy lesz, de nekem a táppénzem szinte ugyanannyi, mint a fizetésem volt. Én is féltem előtte, hogy anyagilag nagyon visszadob minket, de már nem bánom, meg nekem amúgy is itthon kellett maradnom.
Vigyázz magatokra, és addig is, míg dolgozol, csak kímélő üzemmódban...

KépKép
KépKép
atizka

Sziasztok!

Mindig elképedek mennyit tudtok írni 1-2 nap alatt.

Szombaton megkaptam a kismama fotelemet.... /szülők beszáltak-ez lett a szn. ajándékom/ :lol: hm nagyon kényelmes, ajánlom mindenkinek.
Jázmin egyből mocorgott, ahogy beleültem és elkeztem hintázni , tetszett neki. :oops: Daninak is bejött kis sem akart szállni.

Teszek fel képeket, végre csínáltunk.
DE...előre szólok én nem tartozom a vékony-csini kismamik körébe.

Várom már a csütörtököt akkor megyünk 4D-s ultrahangra...remélem minden rendben lesz!

Mezso!
Szorítok neked hogy minden rendben legyen, és még sokáig ott mradjon az a baby!

Talira én sem vinném az uram, Danizzon csak... :lol:

Vezetés:
mivel én hordom a Danit oviba, szerintem amíg bírom vezetek.
Szeretek is , meg se lennék nélküle. :wink:
Akkor nem vezetek ha hármasban megyünk vhová...

Jaj mit akartam még...
nem tudom, mire elolvasom ezt a termelést, elfelejtem mit szerettem volna.

Alvás:
Sajna ez a hétvége az enyém se volt, tegnap 6-kor, ma már 1/4 6-kor ébredtem.
Aztán meg nem bírok magammal.... :?

no egyenlőre ennyi
pussza
Kép
Kép
Kép
Kép

remélem jók lesznek

KépKép
Kép
xsara

atizka: micsoda modernek...e-mailben küldök az eredményt? :wink: vagy nálunk maradiak?mert nekem vissza kellett érte menni... :? Amúgy grat neked is és blaninak is hogy túléltétek a cukorterhelést! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Xsara: jó nagy pocid van már!! :shock: :wink: és hol van még a vége?? :wink:

Kép

Kép
mezsó

Xsara! Naná, hogy jók lesznek. Jól néztek ki, ilyen fotelon én is gondolkoztam, de én nem bírom a himálózást.

Mezso! Állítólag a nőgyógyászom (mivel nem rendel sztk-ban), csak mágánlaborba tud küldeni. A 2000 ft-ba meg az e-mail is férjen csak bele! Egyébként tényleg nagyon rendesek, és nincs tömeg, ahogy odamentem már mehettem is a vérvételre. Közben meg is jött az eredmény: 7,94mmol/l
Hát ez bizony magas, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire gáz?

KépKép
KépKép
atizka

atizka: azt nem tudtam hogy magánlaborba jársz... :shock: így érthető...hát engem 8.1mmol/l-rel fogtak 170gram szénhidrát diétára,és rámsütötték a terhességi diabétesz diagnózist... :? Egyébként helye válogatja 7.1-7.5-ig tartják jónak az eredményt általában,tehát a 7.9 mindenképp magas,és nincs messze az én 8.1-emtől...csörgesd meg a dokidat mit szól hozzá??

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, mindig elfelejtem, hogy Kecskeméten vagy :oops: én is ráindultam 2500-ért a haskötőre :D

Xsara, tényleg hatalmas a pocid! :D (Én nem bírom az ilyen ringatózás, meg el sem férnénk benne 3an...tudom, savanyú a szőlő :D )

Jaj, és 5-kor szülői...egy órás unalom. Még szerencse, hogy egy utcával a gyerek sulija mellett dolgozik a férjem, így már szóltam neki, hogy szaladok majd pisilni a fejtágítás után. :D Mert hazáig már nem bírnám... :oops: de ott is üldögélni...viszem a nagykabátom, megágyazok... :oops:

Kép
babyteve2

Sziasztok!
Hát, nehéz dolga van az ember lányának, ha 1 napig nincs gépközelben és képben akar maradni....

Emi, örülök én is, hogy nincs nagyobb baj, a lényeg, hogy nincs szervi baj, ez a fránya stressz...
Köszönjük Szőlő a corás infókat, hát nagyon nem mindegy h.mit milyen áron tud beszerezni az ember. Szóval csüt-től kezdődik.

Szösszenet, Lituka miért annyira fontos a mózes?Csak mert én is gondoltam, hogy veszek, de rájöttem, hogy a kh-ból csak a hordozóba tudjuk elhozni, mert kocsival megyünk haza (tehát úgyis átkellene rakni a babókát a mózesből) a babakocsink pedig dönthető vízszintesig, így olyan szempontból sem fontos. De biztos van más oka is, szóval ajánljátok?
Nektek már fájt a köldökötök környéke? Csak mert eddig nekem sosem, és pár napja csak a köldökömnél elég erőteljesen fáj.
Egyszer pedig vhol azt olvastam, hogy még köldöksérvet is lehet kapni, de nem fejtették ki, hogy mitől-hogy. Nem parázom, lehet, hogy egyszerűen csak ott nyom vmit a baba.
Timi

Kép
tim27

Hát igen Danival is oriási volt, jött a pocim, aztán meg én vhol :oops:

pedig csak 5 kg-ot szedtem fel eddig
:(

KépKép
Kép
xsara

szerintem az a minimum hogy ezzel az értékkel számíthatsz egy ismétlő terhelésre...engem is 2x terheltek mielőtt léptek hogy tényleg cukor bajom van...

Kép

Kép
mezsó

szerintem az a minimum hogy ezzel az értékkel számíthatsz egy ismétlő terhelésre...engem is 2x terheltek mielőtt léptek hogy tényleg cukor bajom van...

Kép

Kép
mezsó

7.8 a felső érték, de volt, akit már 7.5-tel diétára fogtak...Szóval, ez annyira nem jó hír :(

Én meg várom a vizelet vizsgálat eredményét, persze, 5-kor kell majd hívni őket, de így csak 6-kor csörgök majd oda...remélem, most kimaradt a fehérje :(

Kép
babyteve2

[quote="levelibeka"]S írta:levelibekaziasztok!

Lenne egy körkérdésem: ki vezet még autót aktívan, illetve, ki mikor hagyja/hagyta abba a pocakjára való tekintettel!

Köszi!

Szia!

Én aktívan vezetek, ha nem is minden nap, de minden másnap :)
Az első gyereknél is így volt, csak a végén nem ment már az utcsó hetekben, mert alig bírtam mozogni :D

Niki

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

tim27: nekem a terhességem elején fájt sokat a köldököm környéke,de azóta elmúlt és többet sem fájt... :wink: konkrétan nekem sem tudták megmondani mi okozza...

Kép

Kép
mezsó

váááá :evil: most látom 2x küldte el az előző üzimet... :evil:

Kép

Kép
mezsó

Közben én is utánanéztem a neten az értékeknek. Azért köszi a reagálásokat. Mit mondjak, nem örülök sem a diétának, sem a várható újabb vizsgálatnak.

KépKép
KépKép
atizka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:59-kor.
Vendég

Sziasztok Anyapajtik :!: :!: :lol:

Latom, megy az iras, ezerrel.....

Pumpoka/Levelibeka, akkor most en le vagyok maradva a 12 kg hizasommal :roll: :?:

Vezetes... szerintem addig lehet vezetni, amig elerjuk a pedalt :lol: ez persze csak alacsonyabb anyapajtasokra vonatkozik.

Virag5, gratulalaok a sikeres vizsgaidhoz :!:

Lituka, hat meg szep, hogy en is kiborultam volna, ha apa elmegy az ejszakaba szorakazni, amig en csak ugy terheskedem a gyermekevel. Remelem nem rendszeres ez nalatok. Jol koppints a fejere :evil: :evil:

Szolo es a tobbi labikragorcsos :wink: :!: Nekem a 20 heten begorcsolt a vadlim egyik ejjel. Masnap is fajt meg egesz nap. Azota szedek napi 2-4 tbl. Magne B6-ot es azota egyszer sem ismetlodott. Igy hat meggyozodesem, hogy a Mg segit, de lehet, hogy nektek tobbet kell belole szedni.

Zsuzso, a fraszt hozod rank az eseseddel. Mondjuk, ha nem hasra estel, valszeg tenyleg semmi baj nem lehet.

Mezso :cry: :cry:

Emi :!: no panic, 160/min-ig teljesen jo a baba szivritmusa. Mit remisztgetnek teged :?: :?:

Csoppke, edes a hordozotok :!: Mennyi idos koraig hasznalhato :?:

Na szeva mara......
katavirag

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: