A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Üdv az újaknak!
Hát az éjjel nekem se jött be.A halott nagyapámról álmodtam és arra ébredtem h sírok.Sose álmodtam még róla de a babó is felébredt éjjel neki se tetszett.
Vendég

[quote="blani28"]H írta:blani28olnap megyek. Már előre parázok ettől acukoros lötyitől, nehogy kijöjjön bebőlem. Nekem már kicsi koromban sem mentek le ezek a "jóízű" szirupos gyogyik, mikor beteg voltam, azóta se.... :)

Blani, nem kell. Én világ életemben utáltam azokat a "gyerekgyógyszereket", gusztustalan szirupos izék. De ettől a cukros lötyitől tényeg nem kell félni. Vigyél magaddal egy fél citromot és nyomd bele a levét, nem mondom hogy finom, de nem annyira gáz. :wink:

Kép Kép
szõlõ

szőlő: megnyugtattál, azt hittem, vmi rosszabb. A sote2 nagyon jó, ott született a bátyám kislánya, csak jót tudtak/tudok róla mondani.
az én kh váltásom kicsit rosszabb. 10 éve elégedett paciense voltam a dokimnak, csak éppen a schöpf mereiben. annyi huzavona volt már régóta számomra (nem világos, hogy melyik épületben, mennyiért és miként lehet szülni), h rá kellett szánnom magam a váltásra. A férjem nélkül valszeg nem léptem volna meg és én hülye, összekuporgatom a pénzt + ugye tb-t is fizetek ...
A terheléses vérvizsgálat volt az első találkozásom a máv-val. Hú, a tömeg kifejezés alig közelíti meg a valóságot. Kellett egy kis idő, amíg helyretettem magamban, h úgyis a kisfiamon és rajtam múlik majd a nagy nap - tömeg ide vagy oda. Megpróbálok nem aggódni, gondolom más khban is hasonló a szitu.
efté

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:56-kor.
Vendég

Blani! ne izgulj, minden rendben lesz. A cukros lötyitől én is nagyon tartottam, de vittem itthonról citromlét és azzal egész tűrhető volt. Nálunk a vizeletet csak akkor nézték meg, ha reggel is vittél otthonról. Ebben az esetben reggel beadtad, vettek vért, cukros lötyi, 2 óra séta, utánna vizelet ismét és vérvétel.

Efté! Gratula a kisfiúhoz!:)
Nagyon különböző vélemények vannak itt a babakocsit illetőleg. És mindenkinél más szempontokat kell figyelembe venni. Mi olyan babakocsit vettünk, amihez nem jár hordozó. Azt majd külön akarjuk beszerezni.
Nézegesd meg ezeket a linkeket. Hátha segít valamelyik a döntésben.

http://www.babakocsi.net/tobbfunkciosbabakocsi

http://www.babavilagnet.hu/?q=bevkocsi&cs=4

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Efté, vizsgálatokra még engem is a MÁV-ba küld az dokim, a vérvétel felett, ami a rendelőintézetben zajlik továbbra sem térek napirendre... 1 azaz egy db nő veszi a vért egész nap..... Nevetséges.

Egyébként nekem is azt mondta a dokim hogy ő azért jött el a MÁV-ból mert neki nem tetszik amilyen lett az új szülészet.

Miért a MÁV-ot választottad egyébként? Az van közel hozzátok?

Kép Kép
szõlõ

Védőnőhöz nekem is menni kéne de nem megyek a héten.Felmegyünk apuhoz vszínű ott leszünk egész héten.Egyszer kérdeztem tud-e szívhangot nézni azt mondta csak a 25.ik héttől.Nem adott ajánlást a körzetinek biztos elfelejtette,beutalót meg adhat jövőhéten is.Elvileg most jön az orvos is me a hónap első csütörtöke lesz de az se érdekel me úgyis mindig késik 1 hetet,aztán kézzel megvizsgál oszt szevasz.
Szóval most lázadok me újat úgyse mondanak akkora vizsgálat nincs.Pecsétet meg még kaphatok abból már csak 1 kell az anyaságihoz.Nem vagyok önző v anyagias de a semmiért nem ülök itthon 9 hónapig.Nagyobb szükségem van a családomra.Az egyik tesómat november óta nem láttam úgyhogy inkább oda megyek mint védőnőhöz meg dokihoz.Ha meg hiányzom neki majd felhív.
Vendég

köszi nono,
vásárlási listánk tehát bővül :shock:
efté

Mi ezt a hordozót néztük ki. Nagyon tetszik, bőrbarát az anyaga, biztonságosnak tűnik és elég nagynak (hosszított). A minimanóban most 13500Ft.

Kép

De hogy mikor tudjuk megvenni...azt még nem tudom.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Miért a MÁV-ot választottad egyébként? Az van közel hozzátok?[/quote]

Igen, 10 percre van tőlünk. Másrészt jókat hallottam a szülészetről - mielőtt 3 intézményt látott volna el...
Gyakorlatilag végignéztem a fórumokat, meg a honlapjukat és böktem egy orvosra. Jó, mi? Végülis úgy tűnik, jó lesz, de persze erre nincs és nem lehet garancia, majd elválik májusban.

A vérvételen nem tudtam sírjak vagy inkább röhögjek. A várandósoknak "vip" ajtóban kábé óránként jelenik meg egy nővérke. Utána harmadszorra (!!) is bepötyögnek a gépbe rólam mindent (pedig egy intézmény, egy szgép rendszer ...). Sajnos nem voltam/vagyok túl karakán, elém jött egy 16. hetes lány és 2 37. hetes lány. Az éhgyomor még csak-csak, de nem engedte a dokim, h bármit is igyak, vizet sem. 11h-kor ittam meg - aznap első folyadékként - a cukros löttyöt. Épp ezért nekem megváltás volt, akármilyen szar is az íze :D

Szőlő, Te messze laksz a máv-tól? Hehe, tavasszal-nyáron a ligetben biztos találkozunk babkocsival :)
efté

Én is rettenetesen féltem a cukros létől, de mivel éhes is, meg szomjas is voltam, még jól is jött :D

Kép
babyteve2

Mi az Izabella utcában lakunk, kb a Magyar Színháznál. Biztosan összefutunk a Ligetben tavasszal/nyáron! :wink: (Bár mi lecuccuolunk Gárdonyba őszig, amint lehet már menni Mazsival.

A MÁV volt kb 5-10 perc kocsival tőlünk, a SOTE a másik irányban annyi, talán picit több. Ki a dokid?

Na a vérvételt ne is mondd, kb minden alkalommal annyira ideges leszek ezen az ún. "soronkívüliségen", meg a 60 éves nénin aki tényleg harmadszorra pötyög be mindent ÁÁÁÁ botrányos az egész, komolyan!!!!!

Kép Kép
szõlõ

Kritta És a túrós-joghurtos-málnás turmix egy kis mézzel? Huu az is nagyon finom. Nagyon rákattanttam a turmixokra. Hagytam belőle a páromnak is egyik este. De nem kérte, így az is az én pocakomba került.

Valaki intézkedjen napsütésről, mert ez iszonyú!

Én 5.30-kor ébredtem, aztán alig tudtam visszaaludni. Aztán valahogy sikerült, de nem volt benne köszönet. Én meg futva menekültem, egy kisértetházból. Egy öreg pasi elől, aki üldözött, tűzzel. Alig bírtam futni a nagy pocakkal. Aztán megkönnyebbültem, hogy kiértem, és akkor beugrott, úristen az autó meg ott maradt a parkolóban, és vissza kell menni.
Biztos a szél, az időjárás. Úgy kellett „felkeltenem” magam, hogy nincs semmi baj, csak álmodtam. A kezem a hasamon, és a babuci odafordult, a hátával, vagy a fejével a kezemhez. (én nem tudom megállapítani mi volt az). :wink: Tök megható volt!

Kép
téjé

Nem tudom mi van de az iwiwen nem tudok képet nézni!Csak nekem ilyen(én vagyok hülye)vagy gond van vele?
Vendég

Szőlő: tidrenczel dr-hoz járok. szülésznőt jövőhét pénteken "stipi-stopizok" - sajnos valóban ez lesz a tumultus miatt :?

ahh, gárdony a jó hely, irigykedem :)
Valóban nem lakunk messze, mi a Damjanich u-ban éldegélünk.

téjé: éppen újra falhatnékom van és van itthon joghurt meg túró is. A málna helyettesíthető almával v. banánnal és milyen arányban készíted a fincsi turmixodat?
efté

Tök jó a két vonalzó 2féle hátralévő időt ír! :D
Vendég

Az alsó tűnik rossznak.... :shock: de miért? :shock:

Kép
babyteve2

Na így már jó!Nem tudom mi lehetett.Bár én a 84napnak is örülnék már.
Vendég

gumimaci, szőlő: köszi a bíztatást. Én is a citromtól várom, hogy majd hátha jobb lesz.
babyteve :lol: Remélem nekem is ilyen véleményem lesz, hogy éhes és szomjas leszek, és megváltás lesz a lötyi.

Kép
blani28

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni a hírekkel. Ma meg elég gázos napom van nekem is, nem bírjuk ezt a frontot.
A hírek: elég szégyenlős a mi kis babónk, és neki sem volt valami tetszetős dolog az, hogy mi most miért akarjuk őt látni. Teljesen belenyomodott az arcával a méhlepénybe, ráadásul lefelé néz. Olyan volt, mintha nem akarná elhagynia pihe-puha párnácskáját. Na persze a lábával és kezével dolgozott közben, de a fejét nem akarta arrébb fordítani. 27 percen keresztül ment az UH noszogatás, kis séta, oldalra fordulás stb. közepette. De a fejét csak nem akarta profilból mutatni. Viszont a lába kzött szerencsére már nem volt ilyen szégyenlős, és olyan pozícióban volt, hogy a fejét a lábával rugdosta, így megtudtuk, hogy ő kislány. Most a névvel leszünk gondban. Sajnos a Szabolcs, mint fiú név már csak az unokáimnak lesz jó.
Mindjárt felrakom róla a képet. A lényeg még, hogy itt minden adata a korának megfelelő.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Én is próbáltam az activiát körtebefőttel meg vaniliáscukorral ja meg ötöttem rá befőttlevet.Első osztájú volt (vagy csak éhes voltam)de azért kipróbálnám Emi palacsintáját is!Lehet csinálok én is :D De csak ha nem küld.
Vendég

de hülye vagyok-osztályú
Vendég

Zsuzsa gratulálok a kislányhoz!
Vendég

Kerekes:
Gratula a kislányhoz. :lol:

Kép
blani28

A képek:
Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Zsuzsa! Gratulálok a 4. kislányhoz! Nagyon formás, aranyos kisbaba! :D És látom, hogy végül mégiscsak mutatott valamit az arcocskájából is.
A Szabolcs név miatt ne keseregj, hátha ötödjére sikerül kiosztani. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

MI is voltunk a H ans M-ben, olyan jó volt kicsit vásárolni :)

Hogy mit vettem?

A picinek 2 ruhát, 1 pólót,
A Katának 2 ruhát, 1 övet, 1 lakkcipőt,
A Bencének 1 pulcsit, 1 pólót, 1 kendőt,
A hugom lányának 1 rucit,
Magamnak meg 3 hajpántot

Ez teljes áron: 34630 Ft lett volna.

6736 Ft-ot fizettem :) Olyan jó érzés volt :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Emi!
CTG-t csak a terhesség 37. hetétől szoktak csinálni. Nálam azért csináltat a doki, mert mint írtam nem volt megelégedve a babó méreteivel, és nyomon akarja követni a keringését, hogy minden rendben van-e vele. De hála a tegnapi uh-nak köszönhetően valamennyire megnyugodtunk ez illetően. De kedden megint megyek CTG-re és sima UH-ra is.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!

Pocak köszöni a dicséretet, jó nagy tényleg. És még 2,5 hónap a végéig. :oops: Mi lesz még itt. :roll:

Köszi a válaszokat is.
Megpróbáltam utánanézni a netten, h más üzletekben mennyiért kínálják. A különbség 5-7eFt akció nélkül ami Apa szerinte nem ér meg ekkora utat különösen, h ma is séta közben 3x is megkeményedett a pocim.
És most, h írtátok, h a Corában lesz babamama hét végleg eltántorított a mehetnékemtől, mert itt Debrecenben találtam egy bababoltot ahol 28eFt árulják a hordozót és a különbségből ismerve a Cora akciós árait elég sok mindent be fogok tudni szerezni.
Ugyhogy mégegyszer nagyon köszi.
Vendég

Csöppke!

Nagyon tuti a maxi cosi! :D

Mi azt nem vettünk, mert kölcsön kapjuk sógoréktól, piros- fekete színben. A mózest is piros-fekete színben.
Már alig várom, hogy rallizhassak a baba kocsival. Amikor megvettük, mi is két napig üresen tologattuk a lakásban. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa!

Gratula a 4. kislányhoz!, :D :wink:

Emi!

Lili nagyon kis édes, biztos nincs vele semmi, kicsit próbálj visszavenni a tempóból. És a szekrénye szuper! :D :wink:
Pénteken én is vittem vizeletet kis kémcsőben, amit a védőnőtől kaptam, és kitenyésztik, mert legutóbb baktériumokat találtak a vizeletemben. Remélem nem lesz semmi benne.

Ollem!

sajnálom a kocsitokat! :(

Kép
adri0422

Virág!

Gratula a 3kg-hoz! Tényleg nagyon vékony vagy! :D

Kevinszpésziéknek!

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Továbbra is drukkkkkkolok!

Kép
adri0422

Ercsi!

Klassz a szobaszín, nagyon vidám, tetszik! :D

Zsuzsófi!

:( :( :( Vigyázz magadra/magatokra!!!!!!

2 órán át olvastam vissza,ennyit sikerült megjegyeznem!

Kép
adri0422

[quote="zsuzsófi"]S írta:zsuzsófiziasztok!

MI is voltunk a H ans M-ben, olyan jó volt kicsit vásárolni :)

Hogy mit vettem?

A picinek 2 ruhát, 1 pólót,
A Katának 2 ruhát, 1 övet, 1 lakkcipőt,
A Bencének 1 pulcsit, 1 pólót, 1 kendőt,
A hugom lányának 1 rucit,
Magamnak meg 3 hajpántot

Ez teljes áron: 34630 Ft lett volna.

6736 Ft-ot fizettem :) Olyan jó érzés volt :)

ZSu

Sziasztok!

Zsu, ezzel kapcsolatban érdeklődhetnék? :)
Biztos van róla írva, de már golyózik a szemem a visszaolvasástól :):)

A cukros lötty sztem nem olyan vészes, én anno azt csináltam, hogy az elvileg felírt 2,5-3 deci helyett csak 2 deci vizet vittem (persze doki is mondta, hogy jó úgy), és úgy kevesebbet kellett belőle innom, hamarabb lecsúszott :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="efté"]S írta:eftézőlő: tidrenczel dr-hoz járok. szülésznőt jövőhét pénteken "stipi-stopizok" - sajnos valóban ez lesz a tumultus miatt :?

ahh, gárdony a jó hely, irigykedem :)
Valóban nem lakunk messze, mi a Damjanich u-ban éldegélünk.

Na akkor tényleg szomszédok vagyunk! :D

Nekem Tidrenczel csinálta a genetikai UH-t a MÁV-ban. Bár véleményem nem nagyon van róla, mert kb 2 szót szólt hozzám, de azt hiszem van még innen valaki, akinek mintha ő lenne a dokija. :roll:

Kép Kép
szõlõ

Ja és Anyu azt mondta hogy ad kölcsön amíg meg nem jön a pénzünk hogy vegyük meg a babakocsit. Úgyhogy jövő héten szerintem meg is vesszük. :D Úgy örülök!!!!

Kép Kép
szõlõ

üdv az új mamiknak!!!...

Hoztam képeket:

25 hetes

KépKép

megint egy baleset... :(
Kép

legújabb varromány falvédők... sajnos a varrógépem beadta a kulcsot... remélem nem nagy a baj... :(

Kép Kép Kép Kép
Kép

Áronom festi a szobáját. :)

Kép Kép

Sétáltunk Szentendrén...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Legutóbb nem volt itthon pelus ezért így keltünk útra , hogy beszerezzünk egy csomaggal... :)
Becsomagoltam textilpelusba, majd ráhúztam egy bugyimat a két oldalán meg megcsomóztam... végülis egész jól kitartott... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

:cry: A vihar folyamatosan szedi szét a házunkon a tetőt....
Remélem, majd rendbe tudjuk hozni...
És nagyon remélem, hogy nem bontja le reggelre.... :cry: :cry: :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zsuzsa,
Gratula az UH-hoz és a kiscsajhoz is. Ezek szerint teljesen behozta a lemaradását. Kíváncsi vagyok, mit mondanak kedden.

Gumimaci,
határozottan tetszik a hordozó amit kinéztetek. Tök jó színe van.

Adri,
szorítok, hogy nálatok se legyen semmi.

Efté,
üdv köztünk és gratula a babához :wink:

Gitka, Gumimaci,
még maradt a palcsintából, de nem tudom, hogy hogyan juttathatnám el nektek :shock:

Kép
emi29

Jajj lányok ennyi mindent nem lehet visszaolvasni úgy hogy emlékezzek is valamire... :roll:

szőlő:igen,az már végülis tök jó lenne ha 37.hétig kibírná a kis drágaságom a pocimban... :) Én örülnék... :)

nono: írtál egy elég meredek véleményt a védőnőkről... :) tudom,akinek nem inge nem veszi magára,de én frissen végzett védőnő vagyok itt a topikban...nem szállok vitába,de igenis hogy van szerepük a védőnőknek a várandósgondozásban,nem is kicsi.Azt meg csak sajnálni tudom,hogy nem hozott még össze téged a sors egy normális védőnővel,de kérlek ezért ne általánosíts az összes többire is!!Jó?

Vizeletvizsgálat tesztcsíkkal sem hülyeség...azért kell a reggeli első vizeletet vinni a védőnőhöz,mert az a legkoncentráltabb és abban ha van oda nem illő anyag,éppen ezért ki kell hogy mutassa a tesztcsík!!!!És higyjétek el kimutatja...én gyakorlatok alatt.nem egyszer találtam ezt-azt szegény várandósok vizeletében.Jó tény és való,hogy a laboros vizeletvizsgálat megbízhatóbb...de a tesztcsík sem elvetendő.

Kérdés: haskötő...Valakinek van esetleg?Vett már valahol??Nekem valószínű szükségem lesz venni egyet,de nagyon szeretném előtte ha az árával kapcsolatban infóhoz jutnék,meg egyáltalán ha valaki rendelkezik valami tapasztalattal erről.../valahogy a pocakomban lévő lassan 2,5 kilós baba nagyon húzza a pocimat lefelé...néha elég kellemetlen :? :oops: /

És ma egész délután fájdogált a hasam... :? és csak a jobb oldala... :? nem görcsölésre gondolok,hanem olyan tompa fájdalomra...nem tudom miért??Lehet hogy erre a szeles frontos időre reagálok??Vagy nő a hasam??És a méh szalagjai nyúlnak még???Nem tudom...de elég kellemetlen...

Kép

Kép
mezsó

Mi történt ezzel a csodaszép babóval? :shock:

(Ilyen textilpelusost csináltam én is, kb egy órával fürdés előtt berottyantott, és nem volt már , csak 2 pelus itthon este, így arra a kis időre becsomagoltam...)

Szépek a varrományok!

Zsuzsa, gratula a 4. leányzóhoz! :D

Kép
babyteve2

Mamacka,
nagyon édes áron :lol:
A falvédőid is nagyon jópofák.

Mary,
jajj szegénykéim!!!
Nálunk is rohadtul fúj a szél.
Nem tudja valaki, hogy meddig fog tartani ez a vihar??

Kép
emi29

Mamacka, nagyon tetszenek a varrományid, szívesen készítenék én is ilyesmit, csak sajnos időhiány van. Jó, hogy a gyerekekeid ilyen szép holmik között nőnek fel.

Blani, én is jövő héten szándékozom cukorterhelésre menni, csak még nem döntöttem el, melyik nap. Valahogyan csak kibírjuk. Én jobban tartok attól, hogy éhgyomorra kell mennem. Több hónapja rászoktam, hogy nagyokat reggelizem, csak úgy bírom a délelőttöt. Citromlevet mindenképpen viszek. Én elvileg ihatok utána még vizet, legalábbis a doki azt mondta. Aztán nem tudom, hogy az sztk-ban majd hogy gondolják.

Kerekes, gratulálok a kislányhoz! A férjemnek meséltem, hogy itt egy illetőnek negyedik kislánya lesz, nagyot mosolygott :lol: . Szerintem szép az.

Nevekhez: lehet, hogy félreérthető voltam. Természetesen ha lány lesz, akkor lesz Gertrúd, ha fiú, akkor pedig (valószínűleg) Sebestyén. (A fiúnevet még most találtuk ki, sajnos abban sokkal nehezebb megegyeznünk. A lánynevet már nyáron kiválasztottuk, teljes egyetértésben. )

Tényleg véget ér a H&M-ben az akció? Nagy kár, jövő héten értem volna rá elmenni. Jól értem, hogy a Corás lesz a jövő héten? Nagyon tájékozatlan vagyok...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:57-kor.
Vendég

Efté igazándiból, megvan a pontos a recept valahol, de én összeöntöttem amit találtam. Egy dobozos turó fele, 1 natúr joghurt, egy marék fagyasztott málna, és némi méz. Asszem 2 kanállal tettem. Elsőre totál eltaláltam. ÉS nagyon finom.

Zsuzsa
Hol voltatok UH? Most vacilálok a Baross u és a Lakatos u között? Nekem az a lényeg, hogy hozzáértő lássa, ne játék legyen. 4.kislány? Annyi klassz lánynév van, bár az eddig is nagyon szépeket választottatok. Szabina? Szabolcs helyett?

Kép
téjé

[quote="mezsó"] írta:mezsós ma egész délután fájdogált a hasam... :? és csak a jobb oldala... :? nem görcsölésre gondolok,hanem olyan tompa fájdalomra...nem tudom miért??Lehet hogy erre a szeles frontos időre reagálok??Vagy nő a hasam??És a méh szalagjai nyúlnak még???Nem tudom...de elég kellemetlen...

Mezsó, nekem múlt héten kb 2-3 napig fájt, csak nekem bal oldalon. Aztán elmúlt. Szerintem nőnek-húzódnak-tágulnak a dolgok odabent. De én is nagyon figyeltem hogy jön-e más tünet, de aztán tegnapra elmúlt. Nekem még a terhesség legelején volt ugyanilyen, de az is elmúlt pár nap alatt.

Kép Kép
szõlõ

Mamacka, nagyon szép a pocak!!! :)

Áronnal mi történt? Elesett? :(

Kép Kép
szõlõ

ja közben látom, hogy Brendon. Bocs.

Kép
téjé

[quote="virág5"] írta:virág5Aztán nem tudom, hogy az sztk-ban majd hogy gondolják.

Virág, nekem a kutya nem nézte mikor megittam. Beültünk a büfébe Urammal, bekevertem és megittam, ennyi.

Igen, a Corás kezdődik 31-én. Nekem is meghozta embör az újságot, szerintem mi kinézünk a jövő héten. Ha másért nem akkor tetra pelusért :lol: Ja meg rugiért, láttam 1-2 jópofát.

Kép Kép
szõlõ

Valaki szkenneljen már be babás cuccokat légyszi a Corás újságbóóóóól! :cry: :cry: :cry:

Kép
babyteve2

Mezsó a haskötős kérdés már én is feltettem, de nem reagált senki rá. Vagy nem vettem észre. Közben én már utánajártam. Nekem is kellene, mert nagyon húz. Szóval most úgynéz ki, hogy én fogok kapni ismerőstől, de mondom neked, hogy gyógyászati segédeszközök boltjában van. Egy helyen kérdeztük a XVII. kerben és 3300Ft. De biztos máshol is van. (És egészségpénztári kártyára meg lehet venni. )
Én most ami még kell (betétek, légzésfigyelő, melltartó nem istudommimég) erre fogom megvenni, legalább ezen is tudok spórolni.

Kép
téjé

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: