A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Szösszenet! Látom, nem kellett csalódnom bennetek. :lol: :lol: Ti is fenn voltatok még 1 óra után. :lol:
Nagyon finom pitét ettem, szívesen küldenék neked is. Rá kellett jönnöm, hogy a párom egy konyhatündér is. :wink: :D

Most épp odavan számolgatni. Azt mondta az előbb a telefonban, hogy a rácsokat kb. 4-5000 Ft-ból meg tudja venni. Attól félt, hogy ezek drágák lesznek. Tudjuk, hogy a lapszabászat sem olcsó, de biztos, hogy jobban kijövünk vele. Múlt héten fejezte be az ebédlőszekrényt. Az egyik falat teljesen beépítette, óriási polcok, tárolók vannak benne és dupla olyan mély, mint amiket láttunk. Nagyon szép lett! :)

A 18. héten mondta először a dokim, hogy kislány, 70%. Majd a 21. héten, a kontrollon, egy másik doki szintén kislányt mondott, 75%. Végül a 25. héten a dokim szintén kislányt mondott először, részletesen mutogatta, hogy miért is... :) Aztán 2 perc múlva, a picur jobban széttette a lábacskáit és a doki azt mondta, hogy amit látunk, az bizony kuki. :wink: :D 29 és fél hetesen megyünk 4D-s uh-ra. Kíváncsi vagyok, hogy ott mit mondanak majd. De most már mindkettőre felkészültem és azt hiszem bármit is mondanak, mostmár csak akkor hiszem el, hogyha meglátom a születése után.

Egyébbként, a dokim mondta, hogy előfordult már, hogy még a 40. héten is kislányt láttak és végül fiú lett, vagy fordítva.

Akkor megpróbálok visszaolvasni...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="gumimaci_1"]A írta:gumimaci_1 18. héten mondta először a dokim, hogy kislány, 70%. Majd a 21. héten, a kontrollon, egy másik doki szintén kislányt mondott, 75%. Végül a 25. héten a dokim szintén kislányt mondott először, részletesen mutogatta, hogy miért is... :) Aztán 2 perc múlva, a picur jobban széttette a lábacskáit és a doki azt mondta, hogy amit látunk, az bizony kuki. :wink: :D 29 és fél hetesen megyünk 4D-s uh-ra.

Ezen annyira jót nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze nem vicces .. mert ha már bekészültetek volna sok csajos cuccal, biztos ledöbbentetek volna :D
Ezek után kíváncsi leszek a 4D-n mit hallotok majd :)

Én is hallottam már mindenféle storykat a nem-változásról ..
Mi annyira Alízra vagyunk hangolódva, hogy szerintem döbbenetünkben sírva röhögnénk, ha Marcell jönne elő odabentről :lol: :lol: :lol:

(a kedvenc sütim az almáspite .. :))

Kép
szösszenet

Szőlő: a mi kiságyunk 85 cm magas + a baldachin tartó 65 cm, így összesen 150cm!
Babakocsi ügyben szerintem jól döntöttetek!

Örülök, hogy Kevinszpészi ikrei jól vannak a körülményekhez képest!

Voltunk a Bricoban, vettünk falra ragasztható matricákat! Nagyon édesek! Zsiráf, majom, teknősbéka, van minden féle! Nagyon édesek, csak még nem tudjuk felrakni, mert először kell még egy polc oda...

Elég nyugtalan éjszakánk volt nekünk is: Beni általában végigalussza, de ma ő is felébredt a viharra! De azért reggel 7-től 10-ig egész jól aludtunk...

Szösszenet: a baldachin tartót mi is makdnem elfelejtettük... a férjem ment vissza érte, amikor már fizettünk! :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Egy baráttnőm ismerőse is így járt, de ezt szerintem már meséltem. Végig azt mondták neki hogy lány, de ő tudta, érezte hogy fiú. Kérdezte tőle a szülőszobán a doki hogy mi lesz a neve a ksilánynak, mondta a csaj hogy Balázs :lol: :lol: Végül valóban kisfiú lett :roll:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő - Ha a megérzések, az anyai ösztönök nem csalnak, akkor Alíznak sem nő kukija :lol: :lol: Én annyira kislányt szeretnék, és érzem, hogy a mi kis kisálylányunk növekszik odabent :)
Neked van megérzésed?

Zorroné
- Ti annyiból voltatok ügyesebbek, hogy még a közelben eszetekbe jutott .. nos, nekem most, hogy olvastam Szőlő szánmolgatását a méretekkel ..

Kép
szösszenet

Ha nem vagytok még eléggé fáradtak :D

http://rajaka.net/projects/japanizer/

Kép
babyteve2

[quote="babyteve2"]H írta:babyteve2a nem vagytok még eléggé fáradtak :D

http://rajaka.net/projects/japanizer/

:lol: :lol:

Mostantól hívjatok Takitataka-nak :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Szőlő - Ha a megérzések, az anyai ösztönök nem csalnak, akkor Alíznak sem nő kukija :lol: :lol: Én annyira kislányt szeretnék, és érzem, hogy a mi kis kisálylányunk növekszik odabent :)
Neked van megérzésed?[/color]

Talán kisfiú... De szerintem ez azért mert mindenki ezzel izélget már az eleje óta.

Meg az inga is fiú-lányt mondott nekem is meg Janinak is. Akkor az elsőnek fiúnak kell lennie ezek szerint. :D :D :lol:

Kép Kép
szõlõ

Engem meg Arizmoariarizkutokuchi-nak :shock: (ez a Szösszenet :lol:)

Kép
szösszenet

Nah Szőlő, kíváncsi leszek nagyon, hogy mi lesz!!!!! Annyira ügyesek vagytok, hogy kibírjátok .. és nem kérditek meg :)

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Engem meg Arizmoariarizkutokuchi-nak :shock: (ez a Szösszenet :lol:)[/color]

:lol: :lol: :lol:

Én a Lillára próbáltam ki nem a Szőlőre.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Nah Szőlő, kíváncsi leszek nagyon, hogy mi lesz!!!!! Annyira ügyesek vagytok, hogy kibírjátok .. és nem kérditek meg :)[/color]

:D

Csak nehogy elfelejtsek szólni a dokinak hogy mostmár bármit lát, HALLGASSA EL! :lol: Bár ő mindig megkérdezi hogy nézzük-e a nemét 8)

Kép Kép
szõlõ

Hihi
Ez nagyon jó, ez az oldal. :D
Én csak szimplán:Zushikijiki :lol:

Akkor mostmár értem Maszat hajnali akcióját. Biztos Ő is érezte ezt a vacak időt!

Reméljük holnap/ma éjszaka már jobb lesz mindenkinek.

Mi meg indulunk vásárolni, H&M és társai. Mert ez az akció teljesen beindított.

Csöppke, Emi
NAgyon furi volt, h kidugta ennyire a tappancsát. Mármint gondolom, h az volt, mert két hete még farosak voltunk.

Tegnap barátnőm megijesztett, h ha 30.dik hétig faros, akkor már nem fog megfordulni. :?

Vélemény??

Szösz
küldöm az adatainkat. köszönjük előre is!!!! :P

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Ne aggódj, Brigi, még az ikrek is képesek megfordulni a 35. héten :D (beszéld meg a babóval, mit szeretnél...)

Kép
babyteve2

Sőlő! Épp akartam írni, hogy engem is érdekel a Corás akció. Erre hazaért a párom a Cora-újsággal. Épp néztük, hogy a kiságy 10000 Ft-ért lesz, a kókuszmatrac 6-7000-ért. Lehet, hogy ezt megvesszük és csak a pelenkázót fogja a férjem megcsinálni. :D

Virág! Gratulálok a sikeres vizsgákhoz, ami még maradt, majd meglesz egyszer. Most pihenj kicsit. És nagyon csini vagy! :)

Mary! Sajnálom, ami a vihar miatt történt a kocsitokkal. :( Végül is a biztosító fizeti? (Írtad, csak nem értem miért baj, hogy "csak" 150ezer a kár?!)

Csöppke! Nagyon szép és divatos hordozót választottatok! :)

Emi! Kitartást anyósékhoz! :wink:

Nagyon örülök, hogy jó híreket kaptunk Kevinszpésziékről! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Csak bekukk örülök, hogy Kevinszpésziék jól vannak.

Megyek palacsintát sütni :lol: :lol:

Kép
emi29

Képet nem tudsz betenni a kiságyról? Mik vannak még? (A Corás oldalon még ugye a régi újság van fent.... :( )

Kép
babyteve2

Szia Emi!!! :lol:

Mi is szeretjük itt fent kismamák a palacsintát!
Ha megoldható kérnénk, h küldjél virtuálisan fejenként 10-15 db-ot! :D

Köszönjük előre is!! :lol:

Kép

kisscica80

Babyteve
Remélem, h be fog fordulni, mert amúgy nagyon lusti baba..
Jöv. héten kiderül, h mi a helyzet ott bent..

Kép

kisscica80

Szösz
Átküldtem Neked az adatokat priviben! :D

Kép

kisscica80

Gumimaci, ő is azt a kiságyat mndta nekem, de az valami nem szabvány méret, nem? Azt néztük hogy 2 kiságy van (néztük.... ő nézte én meg okoskodtam :lol: ) és az egyik nem szabvány méretű, abba nincs matrac. Mint amit Zorróné vett, nekik is le kellett vágni a matracból.

Kép Kép
szõlõ

Csöppke!

Átjavítod nekem a táblázatban a MÁV-ot SOTE II-re? Köszi!

Kép Kép
szõlõ

Tomi régi kiságya Ikeás (12 évvel ezelőtti), és a belső mérete 113X58...tehát, nekünk is kell majd matracot végni :(

Kép
babyteve2

Sziasztok!Tegnap nem sikerült apát elcsalni a gép elől erre tessék.Tele van 4 oldal.
Gumimaci nagyon jók a rucik,Zorroné tetszik a kocsi színe remélem mi is találunk ilyen zöldet(bár nem ezt a fajtát),ja és az ágy is aranyos!
Emi nagyon édes a kis Lili bizti jól is érzi magát!
Lituka te is jó cuccokat szereztél és ne aggódj sztem csak a terhesség hozta ki az érzéseidet.
Mezsó bizti azért mocorgott h megnyugtasson jól van!
Zsuzsó ne aggódj az esés miatt,nem értem miért kell rossz példákkal jönnie a z öregeknek.Én biztos csak jókat mondanék vagy semmit.Bár az előbb én is megéreztem az ágy sarkát amitől majdnem előre estem sztem a picur is megijedt me azóta nem jelez h minden ok,máskor meg le se lehet lőni.De biztos csak piheg valamelyik sarokban.
Virág jól nézel ki csak elfelejtetted felvenni a hasadat!Olyan nincs h neked akkora most mint nemem a 12.héten.
Kritta szokták adni ezt a műsort bár az ikreset még nem láttem de megnézem.
Szőlő nekünk sincs még kiságy se babakocsi tehát nem vagy egyedül.
Babyteve :lol: Hvhatsz ezután Rinkashijikichi-nek. :lol:
Vendég

Virág-nekem-csak nem látok
Vendég

Sziasztok!

ZORRONÉ:Jó a kiságy és a kocsi is!

EMI:Biztos minden rendben lesz!

MEZSO:egy csomót keresgéltem visszafelé mert számomra nem volt egyértelmű,hogy most neked vagy a babának van vese tágulata! :shock: De látom,hogy a babónak,biztos rendben lesz nálatok is minden!

Nálunk meg nekem lett a terhességtől vesetágulatom,az is okozhat koraszülést,de remélem mis is kitartunk! :cry:

OLLEM:Sajnálom a károtokat! :cry:

CSÖPPKE:Nekünk is csak a MAXI-COSI hordozó jöhet szóba,nálunk most egy csomó szín levan akciózva 39.000-ről,29.000!Úgyhogy mi is hamarossan megvesszük! :wink:

SZÖSSZENET:Honnan is rendeltétek azokat a vagány bodykat Alíznak?Azt hiszem NONO is rendelt tőllük,írjátok már meg az elérhetőséget,légyszi! :wink:

ZSUZSOFI:Sajnálom az esést,jó hogy nem lett bajotok!

KépKép
KépKép
nicci

Tegnap volt egy műsor a Viasaton (emberi történetek) leírom ha vkit érdekel:
Volt 1 házaspár ahol a ffi nem tudott élő spermát termelni.Mindenáron gyereket akartak így jött a donorsperma.Azt mondja a pasi olyat kerestek aki hozzá hasonló hajszínnel rendelkezik h rá hasonlítson a pici.(Ja de a pasas kopasz volt) :lol:
Meglett az első kislány de nagy volt a nőnek sérült a méhe stb.Többet nem szülhet természetes úton.Nem soká akartak még gyereket meg nagy családot stb.Jött a kezelés és a jó hír 4-es ikrek. :D A nő végül tolószékbe került mert a méhe túl volt terhelve.27-héten megszülettek hazamentek,a nagyszülők segítettek me nagymunka stb.Egy héten kb 47000-ft-ot költöttek csak a gyerekek ellátására.
Mondták a nőnek pihenjen me ez sok volt a szervezetének.
Eltelt 4 hónap nekik megint gyerek kell!Az orvos elérte h várjanak 3 hónapot de tovább nem bírták.Kezelés-4-es ikrek.Itt én mint már ismertek kárörvendően annyira röhögtem h még.Nesze nektek nagy család!
Igen ám de az egyik picur a 22ik héten meghalt.Benne volt a pakliban de mikor a 30.ik héten megszülettek és kivették a babót(nem mutatták csak a szülőket)hát az kemény lehetett.Hazamentek a picik nem egy napon a család reggel fél 7-től estig talpon volt.És a legfontosabb nagyon boldogok sőt.Legközelebb is úgyanígy élnék az életük.A riport végén a nő közölte legalább 10 gyereket akarnak(most van 8),a pasi azt mondta 12-őt!!!!!!Hát igen nagyon aranyosak voltak!
Vendég

Szösszenet, Szőlő! (ha nem baj, nem a jappán neveteket használom :D :lol: -Tényleg jó ez az oldal!)

Akkor az én anyai ösztöneimmel még baj van, mert elejétől fogva kislányt éreztem. Vagy ki tudja még, lehet, hogy igazam volt... :? :)

Mi jól aludtunk az éjjel, most még arra sem emlékszem, hogy forgolódtam volna. De a tegnap meglepődtem kicsit: a jobb karomat ráhelyeztem a pocakomra, ahogy ültem a tv előtt és a picurom egy határozott mozdulattal "lerugta". Biztos nem volt neki kényelmes. :D :lol: Olyan aranyos!!! :D

Nézegetem az újságot. Olyan jó tudni, hogy jövő héten csütörtökön veszünk ezt-azt a babának! :D Már alíg várom! És addig fizetés is lesz.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kösz mindenkinek a bókokat :wink: , nagyon kedvesek vagytok. Én látom a hasamat, meg hát a nadrágokból is egyértelmű. De hát kismamák vagyunk, úgy normális, ha nő.

Gumimaci, hát ezek az orvosok! Sajnos ezért nem merem én sem elhinni teljesen, amit eddig láttak - eddig csak egyszer látták, akkor kislánynak. De azér jó lehetett látni, hogy részletesen magyaráz, aztán meg változatania kellett a véleményén :lol:

Az anyai ösztöneim ugyan a lány mellett vannak - "megálmodtam", komolyan, még azt is, melyik napon fog születni. Hát nagyon kíváncsi vagyok, remélem, nem csak vágyálom volt.

Szöszi, neked tényleg működtek eddig a megérzéseid, hátha nekem is. Bár már kerestünk fiúnevet is. Most ezek vannak forgalomban, hogy Gertrúd vagy Sebestyén. Majd kiderül.
Vendég

[quote="szőlő"][ írta:szőlőb]Csöppke!

Átjavítod nekem a táblázatban a MÁV-ot SOTE II-re? Köszi!

Javítottam :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szőlő! A 9999 Ft-os kiságy 70x120 -as és nincs benne matrac. A másik fehér, nem körberácsos, 60x120 -as és van benne matrac, 15999 Ft.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="nicci"]C írta:nicciSÖPPKE:Nekünk is csak a MAXI-COSI hordozó jöhet szóba,nálunk most egy csomó szín levan akciózva 39.000-ről,29.000!Úgyhogy mi is hamarossan megvesszük! :wink:

Igen, mi is azért vettük meg mert akciós :)
Egyébként valszeg azért mert ezek a 2007-es színek, és lassan jön a 2008-as. Megnéztem a maxicosi hivatalos oldalán, hát nem is tetszenek az új színek. :roll: Úgyhogy jól jártunk :)

Ti milyen színűt néztetek?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

kiscica, a 34-35-ig hétig még simán fordulhat a baba, ahányszor jólesik neki :) És utána is, de akkor már tényleg kisebb az esélye. Ismerek olyan lányt, akinek 38 hetesen, a szülés előtt pár nappal fordult be. :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 16:08-kor.

Kép
1bambi

A Gertrúd nem női név? :shock: (Én eddig ebben a tudatban voltam... :oops: )

Kép
babyteve2

Babyteve .. Jól tudod, a Gertrúd női név: :lol: :lol:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gertr%C3%BAd
Én is csodálkoztam volna, ha nem az lenne :D :D :lol:
Valószínű Virág úgy érti, hogyha lány - Gertrúd, ha fiú - Sebestyén. ;)

Virág - Majd akkor mondd, hogy jól működnek a megérzéseim, amikor Alíz kint lesz :lol: :lol: :lol: addig semmi sem biztos .. ;)

Nicci - Itt van a link, ahonnan rendeltünk rucikat :)
Majd számolj be róla, te melyikeket választottad ;)
http://www.vampiregang.com/catalog/

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:54-kor.
Vendég

Bambi - Ügyesek vagytok :) Elhiszem, hoyg fülig ér a szád :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Virág!
Nem semmi az a 3 kg. De azért vigyázz azzal a stresszel. Nekem a védőnő, a tanácsadóban szokta megnézni a vizeletben a fehérjét, eddig még mindig jó volt. Szinte nem is látszik rajtad, hogy babát vársz. NAgyon vékony vagy.

Nekem is rossz éjszakám volt. Bár nekem az álmok miatt.

Érdekes, hogy én még mindig csak terhesen láttam magam álmomban.

Eddig én is lánynak éreztem, és minden álmomban az volt. És mégis azt mondták, hogy fiú.

Kép
blani28

Engem a msotani látogatásnál világosított fel a doki, hogy az a tesztcsíkos buli a védőnőnél nem sokat ér...Elég nagy koncentrációban kell lennie cuccnak a vizeletben, hogy ki tudja mutatni. (Nem olyan, mint a hcg-teszt :D )

Szössz, erre nem is gondoltam, hogy így érti... :oops:

Kép
babyteve2

[quote="babyteve2"]S írta:babyteve2zössz, erre nem is gondoltam, hogy így érti... :oops:

Én is csak gondolom, hogy így érti .. nem hiszem, hogy ne tudnák, hogy az női név :) ;)

Nah .. megyünk családozni .. majd késő este a topiczárókhoz jövök :D :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok,
újonnan csatlakozva üdv mindenkinek.
Kedves Szőlő: azonos kerületben, cca. azonos időpontra várjuk kisbabánkat. Láttam, hogy a MÁV-ot Sote II-re váltottad. Publikus, hogy miért? (én ugyanis előbbiben szülök majd - bár én kényszerből váltottam a Máv-ra)
köszi előre is![/quote]
efté

Szia efté!

Végülis, ha a védőnőnél a tesztcsíkos dolog nem jó, akkor is van még megoldás, mert most megyek a cukorterhelésre, és ott vizeletet is néznek, az meg bizti komolyabb.

Kép
blani28

Szia Efté! Üdv. itt!
Írj még magatokról. Kisfiút vagy kislányt vártok? Első baba? És hogy álltok a bevásárlással?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Akkor ott totál megnéznek mindent! (csak előtte legyen a vizelet levétel, nehogy bekavarjon a cukor! Én mindig itthonról viszem, sokkal kényelmesebb...) Mikor mész jövő héten?

Szössz, jó családolást! :D

Kép
babyteve2

Óóóó, Efté, bocsánat :oops: , üdv errefelé! :D

Kép
babyteve2

Babyteve:
Holnap megyek. Már előre parázok ettől acukoros lötyitől, nehogy kijöjjön bebőlem. Nekem már kicsi koromban sem mentek le ezek a "jóízű" szirupos gyogyik, mikor beteg voltam, azóta se.... :)
Én is mindig viszek itthonról, a reggeli elsőt, már csak azért is nehogy ott ne kelljen. A terhesség elején mindig ez volt a gond, hogy akkor pont nem kellett pisilni, bár azóta nem panaszkodhatom ilyenekre, mert most már fél óránként járok a WC-re. Eddig még mindig első volta vizelet, aztán jött minden más, remélem most sem lesz másképp.

Kép
blani28

első babánkat várjuk május 6-ára, kisfiú :D
az első vásárlási sokkon túlvagyunk, ma volt az első körút.
tanulság: olyan babakocsit keresünk,
a.) amelyre csatlakoztatható szerszámosláda bejárati ajtó és liftbontáshoz
b.) vagy minimum feljön magától a 3. emeletre
c.) lesz szíves a kisfiunk nem aludni, amikor sétába megyünk vagy jövünk, hogy összecsukva kerülhessen a földszintre a kocsi, a gyerek meg a kezemben
Hjjaa, nem egyszerű - és ahogy olvastalak Titeket, a kocsi mizéria még csak a kezdet ...
Tényleg, érdemes olyat venni, amelyre hordozó is csatlakoztatható, vagy hordozót csak az elején, rövid ideig használnánk? (biztos volt róla szó, bocsi, újszülöttnek minden vicc új :)
efté

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:56-kor.
Vendég

[quote="efté"]S írta:eftéziasztok,
újonnan csatlakozva üdv mindenkinek.
Kedves Szőlő: azonos kerületben, cca. azonos időpontra várjuk kisbabánkat. Láttam, hogy a MÁV-ot Sote II-re váltottad. Publikus, hogy miért? (én ugyanis előbbiben szülök majd - bár én kényszerből váltottam a Máv-ra)
köszi előre is!

Szia, üdv itt. Persze hogy publikus. Azért váltottam, mert mentem a dokimmal. Ő pár hónapja otthagyta a MÁV-ot és átment a SOTE II-re. Először féltem tőle, (pláne hogy az VIII. kerület), de amit láttam teljesen meggyőzött, úgyhogy nem bántam meg hogy így alakult.

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: