A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Zorroné! Nagyon szép lett a kiságy és hamar elkészült vele a párod! :) Az ágynemű pedig a mellett, hogy nagyon tetszik, nem volt drága. Amit én néztem ki, csak a Brendonban van és 2-szer ennyibe kerül.:(

Mary! Olyan aranyos rucikra tettetek szert! :)
És gratulálok a féléves fordulóhoz!

Évi! Üdv. itt!

Nono! Nem lehetett könnyű nektek, mikor Szonja megszületett. És minden elismerésem, hogy ezt végig tudtad csinálni! (Majdcsak meglesz az utolsó vizsga is.) Ahogy előttem már írták páran, én nem bírtam volna ki lelkileg, hogy a pici babámat csak keveset lássam. De most te is mindent bepótolhatsz a kistesó mellett! :)

Zsu! Gondolom, hogy megijedtél az eséstől. De örülök, hogy nem lett semmi baj! És jobbulást a válladhoz!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszi Emi!

Ezt mi is néztük és eddig árban is ez tűnt legjobbnak :lol: :lol: :lol: még a fogantyúk színe is épp jó :lol:

Jó étvágyat!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja, és jó éjt babáknak és mamáknak is :P !

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Mary - Én is gratulálok a fél évhez :) Biztosan méltón megünnepeltétek! És nagyon szép cuccokat kaptatok ;)

Nah .. megint én, a zenészfeleség, virraszt ..
Egyedül nem szeretek aludni - megvárom .. még finomat is főztem neki :)

Gumimaci
- Ti jól vagytok? :)

Kép
szösszenet

Gumimaci! Kérdezted, hogy 2D-s UH-n hogy látszik a kuki, ha nincs is benne csont?! :) Szerintem (!!) a 2D nem csak a csontokat mutatja, hanem szeleteket, amiben a csontok, a sűrűségük miatt jobban látszik. De ettől még a bőr is látszik pl! Tehát a "csomagot" is láthatja a lába között a hozzá értő.

Itt a babám 2d-s képe:
Kép

a fején az erősebb fehér csík a koponyacsontja, de látszik, hogy van rajta bőr is. Szóval a kukinak is látszódnia kell, hiába nincs benne csont! :wink:

ercsi_3

Szösszenet! Köszönöm kérdésed, mi jól vagyunk. Ma kicsit elfáradtam, mert ma is elmentem a férjemmel vásárolni. Végre vettünk mikrót. Csak könnyebb benne melegíteni egy tál ennivalót, mint a tűzhelyen. Csak lassan tudunk mindent megvenni, ami kell. Mikor ideköltöztünk decemberben, sem bútorunk nem volt, sem háztartási gépek (mosógép, hűtő, tűzhely, porszívó, stb.). Ma vettünk még egy kicsi tv-t is az ebdlőbe. Így megvan a párom szülinapi ajándéka, ami februárban lesz és az én névnapi ajándékom, ami márciusban lesz.

Mostanig ezeket rendezgettük, és a drága férjem sütött nekem almás pitét, mert megkívántam. Most éppen hül. Nagyon jó illata van. :D

Remélem a következő fizetésből már tudunk vásárolgatni a babának is. A kiságyat lehet, hogy a férjem fogja megcsinálni. Azt mondja, hogy talán fele annyiból is ki lehet hozni. Azért nem mindegy. És ha úgyis nekünk kell itthon kínlódni az összerakással, akkor már inkább megtervezi, levágatja a faanyagot hozzá.

Ercsi! Hát igen, igazad van. :lol: Egy darabig még gondolkodtam azon, hogy hátha csak a köldökzsinór állt meg a lába között ilyen megtévesztően. :wink: :D :lol: De mostmár nem bánom azt sem ha kisfiú lesz, csak egészséges legyen.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Végülis úgy néz ki, hogy ismét én vagyok a mai topic-záró. :roll: Azt hiszem már nincs kinek jó éjszakát kívánni... :wink:

Inkább jó reggelt a korán kelőknek! :D

Szerintem én csak délután fogok felébredni. :oops: :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ne pironkodj Gumimaci .. mi még bőven ébren vagyunk :D
Épp harmadszorra fogok vacsorázni :D
Nemrég járt le a mosógép ..
Szóval nem csak ti vagytok UFO-k .. meg sem lepődtem azon az éjszakai almáspite sütésen .. nyami .. jól megkívántam én is :D

Mikor mondták neked, hogy kisfiú? Hanyadik héten?
Nekünk a 20.-on mondták először, hogy kislány, és a 28.-on erősítették meg .. és szerdán megyünk a 30 hetes kötelező UH-ra :) Várom!!

Ha ügyes a párod, tuti jobban kijöttök a kisággyal .. bár a lapszabászat sem olcsó mulatság .. :roll: :roll:
Számolgassatok, és akkor kiderül ;)

Kép
szösszenet

Szerintem már csak délután, amikor felébredsz, fogsz válaszolni :)
Mi is akkor kelünk .. :oops: :oops:
Holnap megyünk családozni, megmutogatjuk a vadiúj szerzeményeinket :) Úgyhogy este jövök csak fórumozni .. nem baj, szeretek oldalakat visszaolvasni :D
Jó éjt mindenkinek - vagyis jó reggelt!!! ;) :lol:

Kép
szösszenet

Jó reggelt (én meg a koránkelő, mikor Apa dóógozni megy :lol: )

Zsu, örülök én is hogy nem lett baj. Az a néni a méhleszakadással, hát köszi.... Miért kell ilyeneket mondani valakinek, ezt sose értettem!!!!

Évi üdv itt. A visszaolvasással én is néha órákat töltök, pláne mikor 2 napig nem tudok jönni :lol:

Csajok, még egy ilyen sz.r éjszakát mint a mai... 4-kor felkeltem, Mazsi sem aludt, alig vártam már hogy reggel legyen nem bírtam visszaaludni. (meg a babakocsin gondolkodtam :lol: :lol: Lehet nem bírom ki hogy ne vegyük meg hordozóval együtt :lol: )

Ja tudom mit akartam kérdezni: a baldachin tartót lehet méretre állítani vagy az fix egy magas és kész? Ha igen akkor milyen magas? Tudjátok, nekünk a galérián lesz a kiságy, itt meg kb 1,60 a belmagasság, az vajon el fog férni? Nekünk is a tévé mitt kéne mint Zorrónénál.

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt!
Szerintem front volt az éjszaka.Hajnali 1-től fennt vagyunk.A gyerekem akkorákat rúg,hogy hullámzik az egész hasam.És egyszerre akar a két oldalamon kijönni.Csak az a baj,hogy én is nagyon fájok már.Szerintem a gyomrom kaphatott pár rúgást,mert alig bírok kiegyenesedni.És 5 percenként járok pisilni.És álmos vagyok!!!

Kép
ágnes27

Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap megvettük kiscsibének a hordozót, úgy örülök neki. Persze Dominó egyből bele akart mászni, nem hitte el, hogy már a fél fenekére sem elég. :lol: Aztán rápróbáltuk a babakocsira, és egész este azt toligálta. Édes volt. :)

Aztán családi ebéd volt, este értünk haza, de akkor már hulla voltam, olvasni nem maradt időm.

Most visszakukkolok, míg alszik a törp.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="szőlő"]
írta:
szőlőJa tudom mit akartam kérdezni: a baldachin tartót lehet méretre állítani vagy az fix egy magas és kész? Ha igen akkor milyen magas? Tudjátok, nekünk a galérián lesz a kiságy, itt meg kb 1,60 a belmagasság, az vajon el fog férni? Nekünk is a tévé mitt kéne mint Zorrónénál.

A baldachintartó vas egy méret, nem állítható. De akárhogy próbáltam keresni, sehol nem írnak méretet. A mienk fent van a padláson, most nem tudom lemérni. De hátha valakinek lesz kéznél. :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

zsuzsófi, elesés. :( Vigyázz Magatokra!

Emi, áőllati édes a szekrényetek, micsoda pónilovai vannak már most a csajszinak! :lol:

Ercsi, nagyon szép ez a sárga szoba, jó választás :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, azért köszi :wink: Legalább azt tudom hogy nem állítható, úgyhogy ha más nem akkor centivel megyünk vásárolgatni (egyébként is.... Nagyon ki van számolva a hely :) )

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Vizsgám megvolt, olvasó üzemmódnak vége. Sajnos egyet halasztottam, nem fért most bele, egyszerűen nem bírok annyit fönn lenni, mint nem terhesen.

Kritta, neked van még vizsgád? Szurkolok neked, hogy sikerüljön, de azért kíméld magad. Engem most nagyon megviselt a sok ülés, kevés alvás, de már pótolom a hiányt :D

Lituka! Nagyon tetszenek a H&M-es ruhák! Ha még lesz miért, hétfőn én is elszaladok oda. Egyszer már jártam ott, minden nagyon szép volt, csak drága. Ennyiért viszont nagyon megéri!

Szösszenet! A te szerzeményeid is szuperek! Nagyon látszik, hogy kislányra készültök, szép, harmonikusak a színek. És nagyon csinos vagy a fotókon! (Ma mi is készítünk, majd jelentkezem vele)

Blani, a kilókkal kapcsolatban annyit írnék, hogy úgy látszik, rajtad kívül én vagyok itt a másik, akinek csak 8-9 kiló hízást mondtak összesen. Én tulajdonképpen örülnék neki, ha nem lenne több, de direkt nem fogom magam korlátozni. Én még mindig 3 kilónál tartok, de lehet, hogy csak a vizsgaidőszak stressze miatt, nem tudom. Az viszont, hogy a toxémiával csak így idegesítenek, elég röhejes. Nekem az orvosnál az asszisztens minden alkalommal néz tesztcsíkkal vizeletet is (cukor és fehérje, azt hiszem), abból ki lehetne mutatni. De ha ők ezt nem csinálják???

Emi, remélem, minden rendben van Lilivel. Pihenj sokat (persze ha tudsz).

Zorroné, nekem nagyon tetszik kocsiban a zöld, szuper! Nekünk még nincs meg, és én is kacérkodom ezzel a színnel.

Ollem, ez aztán szép pocak! Igazi gömbölyű kismami vagy :D
Vendég

[quote="szőlő"]
írta:
szőlőJa tudom mit akartam kérdezni: a baldachin tartót lehet méretre állítani vagy az fix egy magas és kész? Ha igen akkor milyen magas? Tudjátok, nekünk a galérián lesz a kiságy, itt meg kb 1,60 a belmagasság, az vajon el fog férni? Nekünk is a tévé mitt kéne mint Zorrónénál.

Lemértem a mi ágyunkat a baldachin tartóval együtt; 1,63 m-re jött ki. Maga a baldachin tartó 60 cm az ágytól. Hozzáteszem, hogy a mi ágyunk legmagasabb pontja 1,03 m és pont oda van fogatva a tartó. Ennél alacsonyabb ágyakat is lehet kapni...

Kép
emi29

Emi, köszönöm szépen!!!

Kép Kép
szõlõ

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 16:06-kor.

Kép
1bambi

Jó reggelt lányok!
Ma itthon maradtunk, ebben a viharban nem indulunk el sehova...mert ugye ilyenkor Fehérváron vagyunk.
Tegnap kocsinkat mostam+takarítottam ki. Jól elfáradtam, pocakom is bekeményedett...
aztán ma éjjel meg jött a vihar és a szomszédunk tetőjéről leszedett jó pár cserepet...sajna autónkat sem kímélte...három helyen bibis lett... :cry: ez nagyon hiányzott...épp tegnap mostam le. olyan szép lett...most az eső is lemosta, na meg kaptt pár cserép ütést... :cry:
Csak átfutottam a termést, visszaolvasni szerintem holnap fogok.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Virág,
örülök, hogy te is túl vagy végre a vizsgákon.
3 kg pluszhoz gratula. Te biztos meg is fogsz tudni állni +8-9 kilónál.

Ági, Szőlő,
ma én is nagyon keveset aludtam. Párom is sokat horkolt és Lili is megállás nélkül rugdosott, ráadásul olyan szélvihar volt éjszaka, hogy azt hittem lerepül a tető... Ilyenkor úgy félek, hogy nem bírok elaludni.

Ercsi,
nagyon szép lett ez a szín. Ketten csináltátok a pároddal?

Csöppke,
milyen hordozót vettetek?

Kép
emi29

[quote="1bambi"]
írta:
1bambiEmi,
Megvetéttek a kikában a fotelt? Bár nem írtad...

Szia Bambi,
még sajnos nem. Úgy döntöttem, hogy várok még egy picit. Azt nem tudom, hogy mire... mert tuti megveszem. Talán arra, hogy valaki azt mondja, hogy megajándékoz vele, de erre 0% esélyt látok. Szóval úgy néz ki, hogy valamikor márciusban, amikor már tényleg minden meg lesz, akkor vesszük meg...
Csak nem kapnál benne tengeribetegséget. :wink: Próbálgattad a Kikában?

Kép
emi29

Friss májusi tábla, ha valaki kimaradt, vagy változás van, légyszi priviben sikítson. :D

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Mary,
sajnálom, nagyon nagy a kár?

Kép
emi29

[quote="emi29"]C írta:emi29söppke,
milyen hordozót vettetek?

Emi, Maxi cosi. Ilyen:
Kép

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke,
Ez nagyon komoly és a színe is tök jó. Nem csoda, hogy Dominó egyből ki akarta próbálni :wink:

Kép
emi29

[quote="emi29"]M írta:emi29ary,
sajnálom, nagyon nagy a kár?

150.000 Ft körüli a kár...
De párom megcsinálja.
Úgy képzeld el, hogy a kocsit körberakta a cserép...de olyan szinten, hogy amikor alrébb jártunk a kocsival látni lehetett, hogy hol állt a kocsi. Ha pár cm-rel előrébb álltam volna meg tegnap este vacsi után, akkor a motorháztetőnek és a szélvédőnek annyi lett volna.... :?
Így csak a jobb oldali ajtó két helyen sérült+az ablakot lekarcolta...Szóval kb 1 db cserép találta el...
De így is szomorú vagyok.....4 hónapja vettük a kocsit, vadi új... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jó reggelt mindenkinek!

Vihar? Hol? Nekem fel sem tünt. Itt Bp.-en is?

Babamozgásra még vissza egy kicsit, mert pánikoltam:
MA Maszat reggel 6-kor ébresztett. Bal oldal feküdtem, és a kezem a hasam alatt volt, erre ő elkezdte kidugdosni a lábiját. Nagyon komoly volt, mert éreztem egy kemény kis kitüremkedést! :D
Ez olyan élmény volt!

Lituka
Nagyon jókat vettetek. Megyek keltem emberemet, és viszem vásárolni!! :D

Tobbiek is nagyon szupi dolgokat vásároltatok!!

Lehet, h én le vagyok maradva? :oops:
Még se kiságy, a rucik mosatlanul a kartondobozban, babakocsi szintén dobozba..
Viszont jöv. héten meg egy hét meló, így utána muszáj lesz elkezdeni, mert akkor már lépek a 30. hétbe!

Szőlő
Nekem is kellene már kabi, mert a mostani necces nagyon.
Így ma még azt is kellene nézni :D .

Szia Évi!
Üdv itt nálunk!

Szösz
Elküldhetem majd én is Neked MAsztra vonatkozóan a táblázatos adatokat?

Ercsi
Nagyon szuper lett a fal színe!
Én is gondolkozon, h kéne vmi, de mi tavaly nyáron költöztünk be a teljesen új házba (társasház), és akkor minden ki lett "színezve", kivétel a babaszoba!
ODa viszont mintákat kellene..

Csöppke
Párom állandóan ilyen babókocsit akart venni. :D
Tök jól néz ki. Csak mi nem láttunk jó áron ilyet.
Aztán maradt az olcsó helyes, Babaholmilcsón..., akciós babókocsi.
Szerintem Szösz Nektek is pont olyan van :D .

Na hirtelen ennyi.
Ha vkire nem írtam, akkor bocsi.
Pedig tegnap du. ig képben voltam.. :oops:

Szép napot Nektek

Brigi

Ui.: Már csak 3 nap és megyünk 4D-re!!! :D :D

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Igen, ezt még elfelejtettem

Ollem
"Szerencsétek" van, h így megúszta a kocsitok, vizont sajnálom a tetőt!!
Van biztosításotok ilyenre??
Mert erre már fizetni kellene nekik!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Csajok 31-étől lesz Baba-mama hét a Corában, ma hoz haza Uram katalógust, jelzem ha valami van olcsón.

Kép Kép
szõlõ

Csöppke, ez a hordozó nagyon jól néz ki.

Mary, sajnálom a kocsitokat, ez így talán még rosszabb, hogy teljesen új. Azért gondolom, helyrehoztaható, csak hát a gond...

Friss, 24 hetes pocakfotó:

Kép Kép
Vendég

Kiscica, én sem keltem fel a viharra, vagyis nem a viharra keltem, reggel vettem észre hogy mennyire csodálatos időnk van ma :?

Zorróné azt hiszem meggyőztük magunkat és mi is ilyen babakoscit veszünk :lol: :lol: Addig spanoltam magam hogy ma reggel eldöntöttem

Kép Kép
szõlõ

Mary, a casco nem fizet ilyen esetben?

Kép Kép
szõlõ

Virág, szinte nem is látszik a pocid, olyan vékony vagy :) Nagyon csinos vagy! Mennyit híztál egyébként?

Kép Kép
szõlõ

Virág,
Ez igen. Én akkor szoktam így kinézni, amikor nem várok babát és sok ropit eszem :lol:

Kiscica,
Tényleg kinyomta a lábát? Izgi lehetett!!

Mary,
szerinem erre fizet a Casco...

Jönnek anyósék!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kép
emi29

Szőlő!

A casco fizet, de nincs 200.000 a kár. Nekünk meg ennyi az önrészünk...
De tényleg jó, hogy "csak" ennyi baja lett...csak pár centin múlott, hogy nem lett tényleg nagyobb baj. Odafentről vigyáztak rá! :wink:
Itt nálunk egyik háznak a tetejét teljesen leszedte...na az alatt még jobb lett volna parkolni...
De a mi házunknak (amit építünk) is kicsit átrendezte egy helyen a tetejét. Mert ugye teljesen még nincs rögzítve, mert jön még rá hófogó...úgyhogy azt is meg kell igazítani (fél napos meló)
Na meg ahol tároljuk férjem cuccait beázik, mert lapos tetős és éjjel a vihar leszedte a kátránypapírt és társait....szóval az most szépen beázik, úgyhogy pakolhatjuk át a házunkba kicsit idő előtt....
Szóval nálunk volt vihar rendesen. A szomszéd fakerítését szétkapta teljesen, cserepek az utakon, faágak stb...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szőlő, Emi: ez most 3 kiló. 57-58 kiló körül vagyok egyébként.

Egyébként most volt a héten először, hogy többen rákérdeztek, tehát maguktól észrevették (egyetemen). Én pedig boldogan mondtam, hogy jól látják. Az egyik tanár, ahogyan mondtam, szemmel láthatóan elkezdte keresni a szemével a pocakomat, de mivel egy bővebb pulóver volt rajtam, nem igazán találta :lol:
Vendég

Húúúú, Mary, azért jó, hogy ennyivel megúsztátok... :( Én ezt szépen végigaludtam, kis eső volt, de már szinte szárad is fel...

Tegnap végre visszaszereztük Tomi régi cuccait, meg kaptunk mellé csajosakat is, így a két kölök egyéves!!!! koráig nem kell semmi ruhát venni...(Azért ki is vagyok rendesen, pláne, a H&M-s áraktól....de egyszerűen nem lehet vásárolni, mert már így is annyi van, hogy alig bírom elpakolni. Persze, jobb is így, több marad másra.) Bár, azért a többi cucc simán behozza ezt a spórolást. Sajna, légzésfigyelő és kókuszmatrac, hordozók, babakocsi az nem jön, 2 példányban senkitől...meg ágy....(egy van)

A Coras baba-mama hétre én is kíváncsi vagyok. Onnan sosem kapunk reklámújságot, így mindig csak utólag tudom meg a jó híreket.

Kép
babyteve2

Hírek Kevinszpésziről:

"sziasztok

Először is köszönöm a bíztató szavakat.
A szülés után Kata nagyon gyorsan talpra állt, már másnap átsétált velem a koraszülött intenzívre. Sajnos most látogatási tilalom van, emiatt ő is csak főorvosi engedéllyel mehet be hozzájuk pár pillanatra. De ez is sokat számít. Időközben a teje is elindult és ha továbbra is jól alakulnak a dolgok 1-2 héten belül elkezdik etetni a csöppségeket.
A picúrok is egész jól vannak a körülményekhez képest. Vannak jobb és rosszabb napok, de szerencsére az orvosok nagyon figyelnek rájuk és eddig tudták kezelni a problémákat. Most éppen Csenge van rosszabb állapotban, de már eddig is sokszor a fejemhez kaptam, hogy a lányok sokkal erősebbek, úgyhogy vele sem lesz semmi gond....

Péter

UI: Katát várhatóan jövő hét elején kiengedik, akkor majd ő is be tud számolni."

Kép
babyteve2

Sziasztok!

A Corás baba-mama hétre én is kíváncsi vagyok,úgyhogy jöjjenek azok az infók!!!! :wink:

zsuzsófi: remélem megnyugodtál már az elesés óta...baba aktívkodik??Vállad?

ollem: kocsit sajnálom nagyon... :(

Kép

Kép
mezsó

szőlő: ha az évfordulóra érkezne akkor az pont 3-4 héttel hamarabb lenne,tehát kb.36-37.héten.Az épp a határ,mert ugyebár 37.hétig beszélünk koraszülésről...

zorroné: nagyon szép a kiságy :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Ma 17-től a National Geographic-on lesz 1 műsor Élet az anyaméhben címmel mondjuk Ikrekről,de szerintem akkor is érdemes megnézni.

Most nyomtam be 1 tejes-banános-almás-kiwis turmixot mindenkinek ajánlom,mert tele van vitaminnal+nagyon fini! :lol:

Kép
kritta

Mezsó, akkor az úgy teljesen jó lenne, nem? Persze tudom minél tovább marad bent annál jobb, de a 37. hét az már teljesen rendben van :D A Corából majd jövök infókkal, egyelőre elöljáróban a kiságyat mondta Uram, de szerintem az rajtunk kívül már midnenkinek megvan :lol:

Kevinszpésziékkel örülök hogy viszonylag jól alakulnak a dolgok, a körülményelhez képest. Azért továbbra is nagyon szorítok értük!!!!

Tényleg..... Rozsomákról tudtok valamit? Nagyon eltűnt mostanság!

Kép Kép
szõlõ

Jaj, ezek nagyon jó hírek kevinszpészi babáiról! :) Csak így tovább kismanók, erősödjetek!

Virág, nagyon csinos a pocakod! Jó vékony vagy :)

A Cora féle mamababa hetek tényleg nagyon jók szoktak lenni :) Az elmúlt 2 évben voltunk, és sikerült jó áron beszereznünk elég sok holmit :)

kiscica, enyém kisfiam is pont tegnap dugta ki először érezhetően a lábát. :lol: Szinte meg tudtam fogni a talpát, imádtam. :D

Mary, sajnálom a kocsit. :(

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kritta, vannak itt ikresek is! :D

Kép
babyteve2

Nekünk van egy kiságyunk, de kettő kell, így lehet, hogy érdekel...mikor lehet tudni infót? Mert terveztem jövő hétre a Bippás körutat, de előtte körülnéznék a Corában is. :D

Kép
babyteve2

Babyteve, amint hazaér a melóból, 5-6 körül :wink:

31.-én indul az akció, utána fent lesz a www.cora.hu-n is a katalógus.

Kép Kép
szõlõ

Óóóóó, köszi! :D

Kép
babyteve2

Csatlakozom a "szörnyen/sehogy sem aludtunk" táborához :? :( :(
Borzasztó éjszakánk volt .. Alíz is nyűglődött ... én is ..
Ez a szélvihar ijesztő volt, és az ablakok is húznak (nekünk mindkét irányba vannak szobák, így gyönyörű kereszthuzat bír kialakulni :() ...
Szóval iszonyúan vagyok ..

Szőlő - Jó, hogy mondod a baldachin-tartót .. nah, azt felejtettünk el venni :( Így ma tuti nem fogom tudni felrakni és lefotózni .. pedig az ágy most készül ..
Az akciós infókat köszi előre is :)

Ágnes
- Megértelek .. kitartás. Alíz is rugdosódós .. olyan energiákkal, hogy néha nekem is fáj amit művel..

Virág
- Köszi :) Rég jelentkeztél pocakfotóval ;) ... nem is csodálom .. abszolut nincs hasad .. döbbenet :D :D :D Csini vagy!
A 3kg-ért irigykedünk rád :lol:
Vizsgákhoz gratula ;)

Mary
- Sajnálom az autót :( ez olyan dühítő!!

Csöppke
- Nagyon vagány a hordozó!! Tetszek nekem, biztos imádni fogja a Csöppség ;) A színe zseniális .. metál ... Kép kék :)

Brigi
- Persze, küldd az adatokat :)

Babyteve - Köszi az infokat Kevinszpésziről .. ezek szerint pozitívan alakulnak a dolgok :) Továbbra is gondolunk rájuk!

Kép
szösszenet

Én ma olyan lusti vagyok csak olvasok...ugyh jelen vagyok de a mai nap csak az olvasásé...:D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: