Sziasztok Csajok!
Lassan 2 hete próbálkozok azzal, hogy naprakész legyek, de ez a topik olyan szinten pörög, hogy ma úgy döntöttem feladom

és az elmúlt 2 nap eseményeinek ismeretében csatlakozok hozzátok, ha megengeditek! Mostanában még nem leszek túl gyakori "íródeák", mert dolgozom, de márciustól nem szabadultok majd tőlem
Magamról egyelőre csak annyit, hogy első babánkat várjuk április 24-re. Terveim szerint az Uzsokiban fogok szülni. (Szül még ott esetleg valaki

?) Ha valakit érdekel rólam valami, kérdezzen bátran

!
Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de szerencsére tényleg nagyon "népes" ez a társaság, (mi lehetett a múlt év július-augusztusában

) s mire végigértem az olvasással már el is felejtettem kinek mit akartam
Emi!
Szerintem mi nagyon közel lakunk egymáshoz

! És szerintem is minden rendben lesz a Liliddel, valszeg Te sem voltál mostanában teljesen kiegyensúlyozott, s ezt a babók átveszik. (hogy egy barátom szavaival éljek: Ők még kis "ösztönlények"

)
Szöszi!
Nagyon szép cuccokat vettetek, nekem kiváltképp az ágynemű tetszik! Én is ilyet néztem ki a babónknak azzal a különbséggel, hogy az zöld kockás anyagból van és egérke motívum van rajta

Megírod Te mennyiért vetted? Én a Minimanóban néztem és ott 19900 volt a 4 részes. (hú, és még mennyi kiegészítő (szőnyeg, függöny, képek,...) volt hozzá

Legalább 60000-et lehetne költeni rá

)
Ha megírom neked priviben az adataimat beraksz engem is a táblába

?
Ja, és régebben olvastam, hogy topiktalit terveztek február 16-ra. Ha nem vált az ötlet az enyészet martalékává én is csatlakoznék, úgy könnyebb lenne képbe kerülnöm, hisz hozzátok képest jól le vagyok maradva

.
Mary!
Először is nagyon szép a házatok, néztem a képeket. Ja és jó nagy! Gondolom a kertje is...
Édes kis cuccokat kaptál! Bár én most már teljesen ráálltam a fiús ruhákra az a virágos piros ruhácska nagyon tetszik

!
Picit átismétlem az előző oldalakat, aztán folytatom, ha nem bánjátok

!
Addig is pörögjetek tovább, hátha úgy könnyebben felveszem én is a ritmust