A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ha minden jól meg akkor igen!!
Azért előre még nem szeretnék örülni, lehetséges, hogy megint talál valamit.
Tudod mi kellene nekem, olyan ami a pete minőségét segítené, és utána az osztodást. Ilyet meg nem találtam az írások között. Arról nem is beszélve, hogy én nagyon húsos vagyok, nem szeretem pl. az izetlen kajákat.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

A pete minőségét a torna is segiti. Te nem olvastad el a honlapot.
Teák is vannak amik jók pl a málnalevéltea és a pálástfü is.
http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... anguage=hu
Itt nézd meg bal oldalt kattints a homeopátiás szerekre.
Már beraktam ide de ugy látszik senkit nem érdekel.

Andi
zsembi

Utána ugyanott bal oldalt van olyan hogy a ciklus első felében és ciklus második felében kattints rá.

Andi
zsembi

A málnalevél tea a peteérést támogatja, a petesejt minöségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minöségét javítja, az ovulációs teszted erösebb és egyértelmübb lesz, a tüszörepedésedet elörébb hozhatja.

A málnalevél teát a ciklus elsö felében a menstruáció elsö napjától a tüszörepedésig igyuk, napi 2-3 csészével. Csészénként 1 teáskanálnyit forrázzunk le és hagyjuk állni 10 percig.

A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.

Ha sárgatest elégtelenségben szenvedsz, azaz a ciklusod második fele rövidebb 12 napnál, akkor a palástfü ezt is megnyújthatja ezzel is javítva az esélyeidet a babásodásra.

Tea formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig napi 2-3 csészével.

Andi
zsembi

Zsembi!

Nem szeretnék beleszólni a dolgotokba de azért óvatosan bánjatok ezekkel a webáruházas cuccokkal.
Arról nem beszélve hogy elég drágák.És ki tudja mit sóznak Rátok.
Puszi

szurikáta
szurikáta56

Szurikátám nem innen rendeltem mert itt tényleg drága nem is rendelnék a netröl, csak azért raktam be hogy a gyógynövények is segithetnek. Amugy gyógynövényes boltban vásárolok ilyeneket csak és mindig utánanézek mi mire jo.
Ezt is csak azért raktam fel hogy lehessen látni hogy van tea is ami jó lehet.

Andi
zsembi

Zsembikém
jó,persze minden infó jól jöhet :) ez igy van.

szurikáta
szurikáta56

Jó éjt mindenkinek! Kép

szurikáta
szurikáta56

Szurikátám neked is jó éjt.

Lányok én már megörültem teljessen ilyenekkel játszok. :D

http://www.funlol.com/funpages/sperm-game.html

Andi
zsembi

Jóóóó reggelt!!!!

Én vagyok az első????
Hol vagytok lánykák???

Zsembi: nem rossz, amivel játszol-:))

Kagyló: a pete minősége, és hogy hogy termékenyül meg a jóisten sem tudja előre kiszámítani...ezt Apánktól kérdeztem.....sajnos vannak dolgok amiket nem tud még az orvostudomány sem befolyásolni

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Póci, Neked és Robikának is jobbulást!

Szurikáta, köszönöm a szerencseszurit, remélem tényleg az lesz és sikerülni fog.

Kagyló, nem szedtem semmjit és nem ittam semmi teát (kivételesen).

Tatu, vigyázz magadra/magatokra! Az jó jel, ha esténként sűrűn látogatod a kishelyiságet! :P

Ági, már férjes asszony vagy! Tök jó, sok boldogságot kívánok nektek!

Bodzusom, hiányzol!

Bea
beus77

Tatukám!

Jó reggelt?
Már dél van :lol:
Felteszem neked a képet az unokáimról,nézd meg őket.
Remélem jól vagy,és elindult a 2 kis élet a pocidban :lol: :lol:
Puszi! Kép

szurikáta
szurikáta56

Beuskám!
Szia,neked is szép napot! :lol:
Nagyon remélem használ a szurim :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Szurikám de édessek az uncsijaid mint a nádsip ugy üllnek.

Tatukám,Hanyikám babatapik mennek ma is.++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Szia Zsembi!
Köszi nagyon aranyos vagy :)

szurikáta
szurikáta56

Na puszka mindenkinek!

Először is a legfontosabbal kezdem: Ágiiiiiiii!!!!
Szívből gratulálok és üdv az asszonyok táborában :) Kép

Zsembi - ez az almaecet-történet kicsit kikerekítette a szemem :shock: :shock: :shock: - Apánk egyszer azt mondta nekem, hogy amíg hozzá járok, felejtsem el a fürdőzést és undorodva hozzátette, hogy gondoljak csak bele: együtt fürdik a lábam a méhemmel. Ez annyira lebénított, hogy bár imádok, azóta alig-alig fürdök, stimu alatt meg egyszer sem. (cserébe az üres kádban végignyúltam, mert olvasni kádban a legjobb) Kép

- a játékod rendben van, csak kicsit gusztustalan, ahogy a hüvelyboltozatba félig beledöfött tampont kell kerülgetni a spermával, meg kicsit lelohasztó, hogy én momentán nem jutok el a petesejtig, de azért vicces (főleg ahogy a nő nyög az elején) Kép

kagyló - mákos. akkor te nem szenvedsz ettől a hús-zabálástól. Én ma már eljutottam arra a szintre, hogy majdnem bőgtem. És napok óta krumplistésztára vágyom, pedig nem is szeretem túlzottan.
Kép

Szurikáta - először is, az unokáid zabbantani valóak, másrészt jó a szurikátás képed :) A csillag se volt rossz :) Kép
grillázs

Ja, és itt az ígért táblicsku:
Kép Kép
grillázs

És bár látom, hogy nincs itt senki, azért elköszönök mára. Egyrészt mert holnap hajnalban kelek, hogy az elsők között lehessek Apánknál, másrészt meg félek, hogy kerülget valami baci és inkább teával elkezdem kúrálni magam, nehogy most döntsön le a lábamról.
Szép álmokat kismamik!
Kép
grillázs

Grillázs!
Köszi nagyon kedves vagy.
Képzeld a kis képet egy nem a mi topikunkba járó lánytól kaptam,így ismeretlenül,privibe.Szokott olvasgatni bennünket.Tök aranyos. :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Grilli!
Gyógyítgasd-inkább megelőzés képpen magadat :lol: :lol:
Jó pihenést!

szurikáta
szurikáta56

Grilli milyen igaza van Apánknak. Én zuhizni szeretek de azt is tudom sokáig csinálni.

Hát én még a nyögést nem is hallottam :D

Andi
zsembi

Sziasztok
Bodza!!!
Már nagyon hiányollak!!
Tatulány
Hát most nem vigasztaltál meg. :( Szeretném ha történne valami csoda, és én is boldog kismama lennék. Azért szomorú, hogy elégé előre van haladva az orvostudomány, és az én gondomra még nem találtak csodaszert. Bízom Apánkban, ha valaki hát Ő csodát fog velem tenni!!! :wink:
Szurikáta
Aranyosak!!!!
Grillázs
Nekem hála Istennek, nincsen undorom a hústól. Szeretem, és talán ezért hizók el mindig, azt szeretem amin még egy kis mocsing is van. Pl: körömpörkölt, velős csont. Imádom!
Tatulány,Hanyatka
Új kismamik!!! Hogy vagytok? Pocak? Szeretnék pozítiv tesztet látni, beszélgessetek a kicsikkel, szórítok!!!!!

Hú de sokan vagytok stimuláció alatt!! Hát mindent bele! Lesz itt sok-sok kisbaba!!!

Nekem a zuhanyozás jön be. Akkor szoktam kádban pihizni, ha éppen beteg vagyok, vagy fáj a derekam.
Akkor olvasok, és zenét hallgatok.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia Kagyló!
Köszi kedves vagy.
Én kádban fürdés híve vagyok.De ha valami miatt le kéne mondanom rőla,én is megtenném.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok Csajocskák!

Szuri, nagyon aranyosak az unokáid, biztosan büszke nagymami vagy! :lol:
Most vettem észre a képed a neved alatt, nagggggyon cuki. :D

Zsembike, én elolvastam azt az oldalt, sőt el is mentettem, mert jól jöhet még az info.

Együtt fürdik a lábam a méhemmel......Grilli, én nagyon ritkán fürdöm, mármint kádban, inkább zuhany, de ezután kétszer is meggondolom, hogy egyáltalán beüljek a kádba. Gondold el, mi lehet egy strandon a medencében!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock:
Én is korán reggel megyek holnap, lesz nálam egy jajdezöld mappa. Szólj, ha megismersz, jó! :D

Fúúúúú Kagyló, körömpörkölt! :D De régen ettem ilyet, a Zuram nem csípi a 'mócsingos' kajákat sajnos. Meg nem enne egy körömpörköltet, ha éhen halna sem. :wink:

Ágica, mégegyszer sok gratula Nektek! :D

Bodzikám, nagyon költözködtök! :( :( Deje egy kicsit! :P

Jóccakát Mindenkinek! :D :D
katóc

Katóc!
Köszi,igen olyan édesek és kis kedvesek.
A nagyobb fiú sajnos kórházba van :( influenzás,8 napja lázas.Nagyon aggódom érte.

Neked is jó pihenést!

szurikáta
szurikáta56

Kép

szurikáta
szurikáta56

Lányok várlak titeket a hírekkel?

Ági!

Milyen a házas élet? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek :) :) :) :) :)
gizmixxx

Szép jó reggelt lányok!

Szurikáta, nagyon aranyosak az unokáid! Zabálnivalók!

Tatu, Hanyatka, babaragik mennek! +++++++++++++++++++++++++++++

Ági, hogy tetszik a házasélet? :lol:

Katóc, Andi, K.KAti, Grillázs, Plümő, Finch nektek küldöm a tüszőnövesztő sugikat! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ami a fürdést illet, imádok kádban fürdeni, de stimu alatt azért kihagyom, és persze beülti után is. De ez, amit Grillázs mondott...... :shock: :shock:

Bea
beus77

Szép jó reggelt!

Beus - nem én mondtam, hanem Apánk. Én csak idéztem :)

Na lányok! Rólam annyit, hogy a holnap lesz az én napom. Ma elég gyorsan végeztünk, de Apánk azt mondta várjunk még egy napot.

Katóc - láttam egy lányt az ajtóban állva egy jajjdezöld (ami nálam libafos-zöld) mappával. Két másik lánnyal beszélgetett. Egy vörös rövid, meg egy sötétbarna hosszú hajúval. Ha jól figyeltem. De elég nagy volt reggel a kavarodás, meg én is tiszta zizi voltam, szóval nem volt érkezésem csacsogni. Olyannyira kerge birka voltam, hogy fordítva vettem vissza a harisnyámat Apánknál. :)
grillázs

Ja, remélem jó jel holnapra, hogy zsembi játékában áldozatos gyakorlással sikerült a spermával megtermékenyítenem a petesejtet :)
grillázs

Grilli, megy a drukk holnapra! Az lesz a Te napod!!!!
Úgy értettem, hogy Apánk mondta, csak Te írtad le. Na, ezt meg én írtam le értelmesen! :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Bea
beus77

jó reggelt!

Újra a tettek mezejére léptem (munka :cry: ) hogy milyen issssteni otthon lenni-:))

Szurikáta:
édesek az unokák, influenzával kórháááz? Jobbulást kívánok neki!!!!!!

Kagyló:
ha addig élnék, akkor sem vennék a számba körömpörköltet meg velőt :shock: :shock: :shock: de a pacalt meg szeretem
Te is tudod, h minden stimu más, mindig másmennyi petesejt termékenyül meg....na ezért izgultam én is, tekintettel a múltkoriakra.

Köszönöm a babatapikat :lol: :lol:

Grilli: drukk holnapra, Hanyatkának nem előlegezel meg 1 zebrát a táblában??

Hogy addig ne fürődjünk míg Apánkhoz járunk?????
Hááát, sztem pár éve járkálunk már hozzá mindannyian sajnos :x :x

Ma reggeli Uh-sok????

Anikó
tatulány

Hé csajszik! Mi ez a csend?
grillázs

Tatu - a teljes rózsaszín blokknak szól az a zebra. Sajna többet nem tudok belenyomorgászni. :(
grillázs

Sziasztok!

Remélem mindeenkinek jól telt a hétvége :)
Tatus!Sajnálom,hogy máris be kellett menned :(
Azért csak óvatosan,nem stresszelni,mérgelődni!
Küldöm én is a babaragacsokat!++++++++++

Grilli!Hajrá holnap!!!Mekkorák voltak ma a tüszőcskéid,ha szabad???
Kérlek a táblicskuban javítsd át az életkoromat,bár jó lenne ha 27 lennék,de sajna már 30 vagyok :(

Szurizós lányoknak tüszőnövesztőket küldök!!!
Gyertek a hírekkel!!!

Andi,Yami,Bodzi,Szeder rég írtatok!Hiányoztok!!!
Bár tudom,hogy a mi drága Bodzink most nagyon el van havazva,költözés,ügyintézés stb,de hiányzik naon!
Smaccc
hanyatka

Hanyi - hehe - korban magamat másoltam át :) Ez már Freud :) Javítom persze.
Méretek: három is lett, ami túlment a 20-on, de nincs nálam a lapom, nem tudom pontosan. Apánk mondta is, hogy hármasikrekre gyúrok :) Arra emlékszem, hogy egy 22-es szám elhangzott :) A többire sajna nem :oops: :oops: :oops: :oops:
grillázs

Ja, mondtam is Apánknak, hogy sétáltam ezerrel. Arra akart rávenni, hogy fussak, mert az jó a vérkeringésnek, de mondtam neki (mindezt még pénteken), hogy ő sokmindenre rá tud beszélni, de a futás nem tartozik ezek közé. Nézett egy nagyot :shock: aztán mondta, hogy ok, a séta is jó lesz. Azt becsületesen megcsináltam, a végére majd letört a bokám. De ezek szerint lett is eredménye, mert pénteken alulról súroltam a 15-öt, erre ma már a 22-őt is elértem
grillázs

Grilli: köszi, majd megosztozunk azon a zebrán :D :lol: :D

hajrá hármasikrek :lol: , mi már 1, azaz egyszem gyermeknek is nagyon-nagyon örülnénk

Hanyatka:
hát éppen nem kellett bejönnöm, de tudom, h milyen kevesen vagyunk és elég gond a helyettesítés, meg az az igazság, h nemtudják az okát a nagy "múltheti influenzámnak", meg így gyorsabban múlik az idő

Anikó
tatulány

Tatus!Küldtem privit.Köszike!
hanyatka

Grillázs!Köszi!
Úha,akkor nagyon szépen megnőttek!:)
hanyatka

Grillázs!

Szép nagyok a tüszőcskéid, tuti befutók lesznek :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Hanyi - köszi. A vidéki tiszta levegő, meg az egész napos sétafika jót tett nekik. Csak kicsit megfáztam, de már azt is kúrálom. Most meg döglődős-verziót választottam, úgy döntöttem, ma nem megyek ki ebbe a szeles-hideg időbe sétálni, inkább itthon szobacangázom egyet délután.

De ezek szerint a séta bejön, szóval a stimusoknak ajánlom, hogy menjenek ki a szabadba (pestiek el a városból a jó levegőre) és sétálgassanak. Itt vagyok példának, hogy nálam bevált minden csodaszer, vitamin, pempő és egyebek nélkül. Csak jó levegő és séta.
grillázs

giz - édes vagy, köszi. Ajánlom is nekik, mert nyelem a kaviárt, mint kacsa a nokedlit :)
grillázs

Grillázs, jó nagyot nőttek a tüszőid! Ügyes vagy! Hajrá holnapi inszem!!!
Ha a séta ennyit segít, akkor én is fogok, az tuti. Nem is gondoltam, hogy ennyire jót tesz.

Bodzika tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy mostanság, de akkor is hiányzol!!!

Tatu, azért kíméld magad! Ne hagyd, hogy a hülye ügyfelek felidegesítsenek!! És vigyázz, nehogy elkapj valami bacit! Az most nagyon nem kéne!

Bea
beus77

Hanyi: képzeld, itt a benti gépen nem működik a privim és a citromailen meg kimerítettem a mai 100 mail-lehetőséget....úgyhogy nemtok ma írni senkinek-semmit :cry: majd holnap

Szurikáta: bejelöltelek az iwiw-en, képzeld a páromat ugyanúgy hívják mint Téged, csak fiúba :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Beus: az ügyfelek most alapból idegesítenek, bár próbálom hamar elintézni őket, és sokszor szellőztetünk

Anikó
tatulány

Okés Grillázs,felírtuk a receptet :)

Tatus!Semmi gond,úgy tünik,hogy most sikerült elküldeni :)
100mail???Hát te aztán nyomod ezerrel :)

Gizmixx!Már csak 9 nap :)
hanyatka

Tatu - 100 mail ? Egész nap nem küldök el ennyit :) Nem semmi te kis grafomán :)
grillázs

Hanyatka :igen, megindult a visszaszámlálás! Jó lenna ha mást jelezne a vonalzóm, pl: szülés várható ideje, néha úgy érzem sose jön el az az idő :( :( :(
gizmixxx

Azért nem 100 mail küldtem el :lol: :lol: hanem párat, de kb. 15-15 barátnőnek, kolleganőnek és így kimerült a mai keret, bár nem is tudtam, h van ilyen limit :o

Gizmixx: sajnos sokszor érzünk ilyet, anyósom eleinte aszitte, h ha meglesz az első beültetés már sinen vagyunk...na persze :cry:

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: