A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mezsó, nagyon szorítok nektek is hog yminden rendben legyen!!!! Az valóban bíztató hogy szép nagy baba, de azért remélem minél tovább bent maradhat!!!

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:50-kor.
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 16:05-kor.

Kép
1bambi

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 16:05-kor.

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:50-kor.
Vendég

Nono, gratula a 100 naphoz!!!! :D

Kép Kép
szõlõ

Csajok! nem olvastam még vissza de elötte élménybeszámoló képekkel!!!

Aki teheti rohanjon a H.Mbe...50 70% leárazás és még annak a fele

lesz vagy 10 kép sorry...de ezt meg kell osztanom

Kép
ez brendonos: pléd 3200 ft kesztyű 400 ft angolpolya 2690 hálózsák 1990 és a mütyür az játék neki csuklora 999

Kép
brendonos megintcsak kokuszpólya 5990 2 ujjatlan rugi 1799 per db 2 kocsikabi hozzájuk 1599 per db

Kép
CandAból való
2 db hosszuujju body 890 együtt és 2 db rövidujjas darabja 590

Kép Kép Kép

HandMből...
barna együttes eredeti ár 3490 igy 610 volt
kék popo eredeti ár 1290 igy 322

Kép

ez is onnan... polo réklis eredeti ár 1290 helyette 193 ft
zöld együttes eredeti ár 2690 helyett 403 Ft
a sapi brendonos 500 ft

Kép Kép Kép

ugyancsak onnan..kesztyü meg elöke meg sapi egyben 1990 helyett 298 ft
bodyka 1890 helyett 472 ft
együttes 3490 helyett 1221 ft

Kép

ez nem volt leárazva de belezugtam..törcsi 1990..sapik 2db 1090

na ennyi lenne..bocsi ha tul sok...
elképedtem h 50 és 70 % utám még levontak 50et
és nagyon jo minöségüek tényleg....

nagyon boldog vagyok mert rengeteg pénzt sporoltam....
Vendég

Lituka :shock: Ez tényleg NAGYON megérte! Ügyes vagy!!! :D De kár hogy nagyon hó vége van...

Kép Kép
szõlõ

Kiscica: köszi ittam egy decit este :D

És mindenkinek köszi mára a vásárlástol jobban lettem…egyébként apa reggel fél7kor esett haza ugy h nekem kelett elmennem érte..majd reggel 9kor a bátyámért ugyanoda…nagy buli lehetett :S de mind1..tuléltem..most örülök a dolgoknak amiket vettem..megh maradt sporolt a holnapi ebédre :D

Ollem: persze majd egyeztetünk aztán ha ugy alakul átugrom én Kisbérre szivesen :D
Ugyis készülök abba a boltba…

Gitka: nekem sem volt pocim még egy honapja :D

Felsoa: igen énis Győrben..Schneier László főorvos úrnál..imádom a kisöreget :D

Szőlő : köszi szépen...hát igen..nekem mondjuk hálistennek már félre volt téve ez a kis összeg..31 ezer volt minden egyben..vmi több mint 50ezer helyett..ugyh örültem tényleg
Vendég

Lituka, elhiszem hogy örültél :) Én annak is örültem ma hogy Anyóstól kaptam 3 csomag tetra pelust :lol: Ja, meg kaptam egy Tesco Gazdaságos kabátot Uramtól, mert sajna a téli kabimat már csak éppenhogy tudom összehúzni. Úgyhogy ha valakinek kell még csajok, most 2500-ra vannak leárazva a Tescoban nem túl meleg de egész tűrhető kinézetű kabátok, erre a maradék kis télre (legalábbis remélem már nem lesz -10...) jó lesz.

Tényleg, lányok.... Ezzel a lábikragörcs dologgal hogy álltok? Tegnap reggel nekem olyan szinten begörcsölt a vádlim, hogy azt hittem besz.rok, arra keltem. Még ma reggel is fájt ott, nagyon durva volt :o Pedig szedek magnéziumot...

Kép Kép
szõlõ

lituka: nagyon édes,klassz dolgokat vettél,és nem csodálom hogy így örülsz neki. :D ritka az ennyire jó leárazás amit elcsíptél! :wink:

szőlő:
lábikragörcs??? :x :? :? vaaaannn bőven.... :? ne is mondd!!Pedig már jó ideje szedek magnéziumot,naponta 3x.Most a héten 3 nap egymás után minden hajnalban,és reggel begörcsölt,és olyankor nekem is baromira tud fájni...alig tudok felülni hogy kicsit megnyomkodjam... :? írtó rossz...

Kép

Kép
mezsó

...
Vendég

jajj...kis drágámról nem is újságoltam,hogy nem rúgja továbbra sem szét a pocimat,de végre azért némileg aktívabb ma,mint az előző napokban volt. :wink: olyan jó érezni... :)

Kép

Kép
mezsó

Nono,
egyáltalán nem haragszom, mert valahol igazad van, de még akkor sem hagyhatom abba a munkát. Nálunk így is elég nagy fejtörtést okoz, hogy ha Gyed-re megyek, akkor miből fogunk megélni, apa fele annyit sem keres mint én. Az anyukája szerint TGYÁS után vissza kellene mennem dolgozni és a párom maradhatna otthon Lilivel... De én ezt nem szeretném. Szerintem az első két évben a babának sokkal nagyobb szüksége van az anyukájára, mint az apukájára.
100 naphoz nagy-nagy gratula :)

Lituka,
oltári jó cuccokat vettél. Ha szar kedvem van, én is mindig vásárolok magamnak valamit, ami felvidít. :)

Bambi,
Neked is teljesen igazad van. Pénteken elmondtam a főnökömnek, hogy mi volt az UH-n és hogy hétfőn később megyek. Teljesen megértő volt, sőt mondta, hogy ha pihenni szeretnék egy picit szóljak. Most tervezem, hogy pár nap szabit mindenképpen kiveszek, függetlenül attól, hogy hétfőn mit mondanak.

Veled mi volt tegnap? Mitől lettél rosszul???

Szőlő,
Látom, mostanában te sem unatkozol.
A vásárlással kapcsolatban nyugi! Ugyanúgy fogsz örülni az új szerzeményeknek mint Lituka, csak nem most, hanem jövő hónap elején. Én is úgy szeretnék még vásárolgatni, de bizony nekem is hó vége van, úgyhogy most visszafogom magam....

Kép
emi29

[quote="szőlő"]
írta:
szőlőTényleg, lányok.... Ezzel a lábikragörcs dologgal hogy álltok? Tegnap reggel nekem olyan szinten begörcsölt a vádlim, hogy azt hittem besz.rok, arra keltem. Még ma reggel is fájt ott, nagyon durva volt :o Pedig szedek magnéziumot...

Mennyi magnéziumot szedsz? MagneB6-ból 3X2-t lehet naponta + nekem azt mondta a védőnő, hogy Kalciumot is igyak. Ettől függetlenül néha nekem is begröcsöl a vádlim. (Utoljára ma hajnalban ébredtem erre...)

Kép
emi29

Lituka

nagyon szép dolgokat vettél és nagyon jó áron :)

Emi

Drukkolok nektek hétfőre, hogy ne legyen semmi gond!

Szőlő

Lábikra görcs sajnos nekem is van többször is egy éjszaka, sőt már a combom hátul is kezdi :( .Nálam a sétálás vált be ,bármennyire is fáj ráállok és sétálok picit.

Sirkici

Köszi! Bár irtó rossz éjszakán vagyunk túl, hajnali 4-re az ötödik hűtőfürdő után tudtuk csak levinni Bence lázát :( .Kétszer kapott kúpot, egyszer nurofent a fürdők levitték pár fokot ,de rá negyed órára újra 39 fölé szökött.Remélem ez volt a csúcs és innen könnyebb napok jönnek!

KépKépKép
bambika

Mezsó, örülök hogy a babó aktívabb!! :wink:

A görccsel nekem is az volt a bajom hogy hirtelen felülni sem tudtam, se magamtól visszafeszíteni se semmi fúderossz... Sajnálom hogy neked ilyen gyakori :(

Kép Kép
szõlõ

Emi 3x1 magne b6-ot mondott nekem a vádőnő, úgyhogy annyit szedek.

Kép Kép
szõlõ

Bambika :( Jobbulást Bencének!!

Kép Kép
szõlõ

Köszi Szőlő!

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Köszönjük a babakocsi dicséreteket! :-) NEkünk is nagyon tetszik, férjem egész reggel azzal rodeózott a lakásunkba... :-) Ami még nagyon jó benne, hogy hihetetlenül könnyű és nem foglal nagy helyet sem!
Szőlő: a Baby Fun babadiszkontba vettük a Moszkva térnél: 44 900Ft volt mózessel és sportrésszel; ha autósülést is kértünk volna, az + 8000Ft, de azt mi kaptunk már korábban külön!

Felsoa: örülök, hogy találtok nevet! :-) Mondanom se kell milyen jó választás volt... :-)

Lituka: csúcs aranyosak ezek a ruhák és az áruk is szuper...

Mi ma megvettük a kiságyat is Szössz és Emi kedvenc boltjában! Tényleg nagyon klassz az a bolt! Vettünk hozzá kókuszmatracot, 4 részes ágyneműgarnitúrát (paplan, párna, fejvédő, baldachin) és pelenkázó szivacsot is! Egyelőre itt van dobozban, de ha a férjem összerakja, rakok fel arról is képet!
Örülök, hogy túlvagyunk a legnagyobb kiadásokon! Innentől kezdve már csak apróságokra kell költeni, mert mindem mást megkapunk a főnököm jóvoltából...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Bambika,
Szegény Bence, nagyon sjanálom. Remélem, most már tényleg könnyebb napok jönnek és ő is hamarosan rendbe jön. Kitartás!!

Szőlő,
végülis.. Nekem 3X2-nél is van, de nem olyan sűrűn. Egyébként ilyenkor én is azonnal felállok, és sétálok picit bármennyire is fáj. Persze ilyenkor egy rakás horzsolást is összeszedek... sötétben nem tudok tájékozódni, úgyhogy valaminek mindig sikerül neki mennem..

Mezsó,
na, ez jó hír!! Végre :wink:

Kép
emi29

Zorróné,
de jó!! Várjuk a képeket. Nagyon kíváncsi vagyok az ágyneműre!!

Párodnak sok sikert az összerakáshoz. :wink:
Azt elfelejtettem mondani, hogy a mi ágyunkból 4 fatipli hiányzott. Remélem a tietekből és Szösziéből nem fog. :roll: :roll:

Kép
emi29

Emi!

Remélem a mienkből nem hiányzik semmi! Én már tolmácsoltam az üzit a férjemnek, hogy szánjon rá egy egész napot az összerakásra... :-) Pedig a mienk azt hiszem egy kicsit kisebb és egyszerűbb változat, mint a tietek... :roll: Majd kiderül, hogy sikerül megbírkoznia vele...

A beteg gyerkőcöknek jobbulást!

Kép

Kép

zorroné

Andi - Megkaptam a privit, Benjámint beírom :) Szép nevet választottatok!!!! :)

Nono
- Nagyon cuki rucikat rendeltél :)
És persze így igazságos .. ha kap a jövevény, akkor a nagy tesónak is jár valami meglepi :)
Szerintem szuper az az oldal .. és vannak bőven vállalható cuccok. De van jó pár olyan is, amit semmi pénzért nem adnék a babámra .. :?

Zorroné
- Nagyon menő ez a zöld babakocsi .. tuti feltűnést fogtok kelteni séta közben :D

Szőlő
- Jó újra hallani felőled :D :D
Lábikragörcs... jelentem itt is volt :D De amióta megemeltem a folyadékbevitelemet napi fél liter tejre, azóta nincs!!!!!

Lituka
- Szuper cuccokat vettél :)
Én már nem rohanok sehova, mert mi már nagyon a vásárlások végén vagyunk :D Már félek beszabadulni bárhova is :lol:

Nah .. ma mis is vásároltunk egész nap :D
Holnap szereljük az ágyat tovább (ma elment játszani férjecske) ...
Mindjárt mutatok én is fotókat :)

Kép
szösszenet

Lituka!

Remélem jobb kedved van már... :wink:
Nagyon szép kis rucikat vettél Máténak!!!

Bambika!

Jobbulást Bencének!!!

KépKép

KépKép
gabcika

Lituka! Nagyon szép dolgokat vettetek Máténak és tényleg 1-2 darab szinte ingyen volt! :) Örülök, hogy már jó kedved van! Mondtam, hogy a babarubák nézegetése fe tudja dobni az embert és látod, még a vasárnapi ebéd is meglesz! :)

Zorroné! Kíváncsian várom majd a képeket a kiságyról! :)

Gondolom, Szösszenet is nemsokára meglep minket egy pár képpel. Úgy tudom, ők is vásárolnak! :)

Mezsó! Örülök, hogy ma többet mocorgott a pocaklakód! :)

Bambika! Jobbulást Bencének!

Emi! Minden rendben lesz hétfőn!

Szőlő! Nem lehet kellemes a lábikragörcs. Nekem ritkán szokott görcsölni vagy zsibbadni a jobb lábam. Inkább éjjel szoktam felébredni rá. Utoljára viszont ma délután görcsölt szintén a jobb lábam. Nem tudom mitől lehet. Magnéziumot 3*2-t szedek.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Mamacka!
Ne keseredj el, hogy Áron mindent összefirkál. Sajnos nem egyedi az esetetek. Nálunk is Boglárka mindent összefirkál, pedig nagyon figyeljük, de ezek a kismanók kivárják azt a pillanatot, amikor egy percre leveszed róluk a szemeded és akcióba lépnek. Nálunk is ki van pingálva már minden az ágyneműtöl az ablak párkányáig minden.

Még a pocak sem szent :lol:

Kép
Kép

(tegnapi 28 hetes pocak)

De mi élvezzük.
Nem mondom, h nem bosszant, de később már büszkén mutogatjuk az ismerősöknek a Művésznő munkáit. És hiába mondjuk neki, h nem szabad csak itt és itt rajzolni, a ceruza, toll stb. mindig tovább szalad.

A Naniával kapcsolatban senki nem tud segíteni, mert ha minden jól megy hétfőn utaznék!

Kellemes pocakosodást!
Vendég

A férjem most kezdi összerakni a kiságyat... :-) Én meg mérem az időt... :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkora szája volt, hogy ő semmi perc alatt összerakja majd, de miután meglátta azt a rengeteg alkatrészt, most egy kicsit visszavett... :-)

Kép

Kép

zorroné

Nah .. én sem kíméllek titeket, mai szerzemények :)
Bár mi már nem nagyon veszünk rucikat .. inkább a többi cuccot :)

Amit nem fotóztam le:
2db tetra fürdőlepedő (fehér+rózsaszín)
4db-os tetra pelus
1db micimackós tálka
2db gumis lepedő a matracra (bézs+bordó)
1db vízhőmérő
1db orrszívó (proszívóra csatlakoztatható)

A plédeket (1 vastag, 1 könnyedebb), és az ágyneműgarnitúrát (amit még csak csomagban fotóztam le ..) az Elefáni babadiszkontban vettük ..
A garnitúra nem volt olcsó .. de ebbe szerettünk bele már a legelején...

Kép
Kép

Kép
Kép
Hasonló, mint ez a képen .. csak amit vettünk, az már 2008-as modell .. ez meg a 2007-es .. ilyet már nem kapni ..
Kép

A hálózsákot, előkéket és a rucikat meg a tescoból szerváltuk .. mint sokan :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jah, az árakat nem részleteztem .. de ami érdekel titeket, azt szívesen megírom .. szerintem minden megérte :)
Persze ha összeadom a mai termést .. ki sem merem mondani :oops: :roll:
De bíztató, hogy már nincs sok hátra...

Kép
szösszenet

Zorróné, köszi az infókat a babakocsiról, most Urammal gondolkodóba estünk, lehet hogy nekünk is ő lesz a befutó, csak narancsban (azt mondta ez "húdezöld", pedig szerintem nagyon király :D ). Azért mi is körülnézünk a mindenki-kedvence-boltban, kiságy ügyben is (én még mindig gondolkodom hogy lehetne átrendezni a galériát... :roll: )

Meli, nagyon szép a pocakod!! :D Holnap megpróbálok én is csinálni pocakfotót, ma már nem mert nem vagyok "szalonképes" :lol:

Kíváncsian várom én is a fotókat :wink:

Kép Kép
szõlõ

Meli - Nagyon komoly a pocakméret :) Édesek vagytok :)

Zorroné
- Férjednek hajrá .. még időben elkezdte .. hajnalra be is fejezitek :D :lol: Én párom majd holnap folytatja .. ő múltkor 2 órát szánt rá "éjjel" .. most félkész állapotában van ..
Amúgy romokban a lakás .. annyi cucc hever mindenhol, hogy őrület .. és közben megérkezett az előszoba falunk amit karácsonykor rendeltünk ... így még pár dobozzal gazdagodtunk...
Csak legyen időnk és energiánk rendezni mindent :D

Kép
szösszenet

Szössz ebbe a narancs-sárga kockásba beleszerettem! :D Nagyon szép! A garnitúra is hihetetlenül édes. :)

Kép Kép
szõlõ

Zorróné,
Sok sikert a férjednek. Egyébként nálunk is csak az okozta a problémát, hogy nem voltak beszámozva az alkatrészek és a leírás sem volt egyértelmű. A szekrényt negyed annyi idő alatt sikerült összerakni, mint az ágyat...

Meli,
sajnálom, de nania hordozóban nem tudok segíteni. Magika biztos tudna, de ha jól tudom, ő most külföldön van a Családjával.

Szöszke,
édi cuccokat vettetek. Olyan kisvirágos és rózsaszín gatyónink nekünk is vannak polóval + ruhácskával. Azt nem láttál, vagy nem akartál venni?
Örülök, hogy találtatok ágynemű garnitúrát. Inkább meg sem kérdezem, hogy mennyibe került... gondolom, iszonyat drága lehetett.

Kép
emi29

Meli! Csini vagy, szép a pocakod! És aranyos a kislányod! :)
Naniaval kapcsolatban én nem tudok segíteni.

Mondtam, hogy Szöszi mindjárt jön az új dolgokkal. :) Nagyon szuper cuccokat vettetek ismét! Én abba a kis rózsaszín vagy piros? mintás kisnadrágba szerettem bele. Nagyon édes! És nagyon kiscsajos, úgyhogy én nem mernék ilyet venni magamnak.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi - Ruhácskát ami szoknyás, én nem akartam neki venni még amíg pici :) Azért csak naci mellett döntöttem, mert pólók nem kellenek .. ezt meg rá tudom húzni a hosszúujjú bodykra .. :) legalábbis így tervezem .. aztán majd a gyakorlat .. tudod :D :D

Gumimaci -
Örülök, hogy tetszenek .. tényleg nagyon csajosak :D

Jah, és amit kihagytam még .. van már szoptatós párnám is!!! :D :D Az is mai szerzemény!!!Nagyon szuperul néz ki .. és 5000Ft volt .. ajánlgattak ott nekem 15000-ért .. de azt kicsit túlzásnak éreztem volna :D

Kép
szösszenet

Ja, Emi - A baldachinotok Kikás? Mert mintha ugyanolyat láttam volna ott ;)

Kép
szösszenet

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzössz ebbe a narancs-sárga kockásba beleszerettem! :D Nagyon szép! A garnitúra is hihetetlenül édes. :)

Ráadásul az bélelt pléd .. nagyon komoly, masszív anyag :)
Szerintem nem volt horribilis az ára (3000Ft) és nagyon jó színekben volt! Örülök, hogy nem csak rózsaszín cuccokat találunk .. ez a narancsos, bézses világ bejön nekünk :)
Nah meg a szoba is kezd alakulni a fejünkben :D

Kép
szösszenet

szőlő: hát igen,ismerős ez a se felülni,se visszafeszíteni nem tudom dolog a görccsel kapcsolatban...felállni tutira nem tudnék mint ahogyan azt többen is teszik...nekem nagyon be szokott görcsölni :?

bambika: szegény Bencét én is sajnálom,remélem hamar rendbe jön!!Kitartást nektek!

Kép

Kép
mezsó

Szőlő
Én abszolút kék mániás vagyok... úgy mentünk oda a boltba, hogy tuti kék színbe vesszük a babakocsit! De az a zöld annyira megtetszett, hogy teljesen elbizonytalanodtam! Aztán ott dileztem hosszú perceken keresztül a boltban, hogy kék vagy züld legyen! Férjem látta, hogy nem tudok dönteni, azt mondta legyen a narancssárga... :-) De aztán végül a zöldnél maradtunk és abszolút nem bántuk meg... Sőt!

Az ágy egészen jól halad, az alapja már megvan, bár most egy olyan szakaszban tartunk, hogy csak azt hallom a férjemtől: "nem értem, hogy ez hogy van"... meg "ezt itt mi tartja???" :-) De előbb utóbb majdcsak rájön.... :lol:

Szöszi: nagyon édesek a rucik meg az ágynemű szett is... :-)
A hálózsák árát és méretét megírnád nekem??? Előre is köszi...

Kép

Kép

zorroné

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Ja, Emi - A baldachinotok Kikás? Mert mintha ugyanolyat láttam volna ott ;)[/color]

Igen, ugye milyen szép?? Mondjuk egyelőre még nem ezt fogjuk használni, hanem azt, amit a kedvenc boltunkban vettünk.

Kép
emi29

szösszenet: nagyon szép babaholmikat vettetek ismét! :wink: és kissé irigyellek ha már a vásárlások végénél tartotok... :oops: :) De nem baj,előbb-utóbb biztos nálunk is meglesz minden! :roll: Kicsit nehézkesen halad a vásárolgatás...

Kép

Kép
mezsó

[quote="zorroné"]
írta:
zorronéAz ágy egészen jól halad, az alapja már megvan, bár most egy olyan szakaszban tartunk, hogy csak azt hallom a férjemtől: "nem értem, hogy ez hogy van"... meg "ezt itt mi tartja???" :-) De előbb utóbb majdcsak rájön.... :lol:

na igen, az elején még az én párom is mosolygott. Az oldal elemeknél ment el a kedve.... :lol: :lol:

Kép
emi29

Zorroné - A hálózsákra az van írva, hogy 0-6 hónapos korig ;) ezért választottuk... reméljük jól tettük. Pamut, elől gombos patentos és 3700Ft.

Emi
- Nagyon komolyan nézett ki ott élőben :) Jó nagy!! Gondolom majd felváltva használjátok .. ;) Ti már szuperul álltok a szobával .. remélem hamarosan én is fotózhatom a kis birodalmát :D Bár nekünk pl. játékok még abszolut nincsenek :lol:

Kép
szösszenet

meli: jó nagy már a te pocid is! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, szedd össze apát és induljatok el ti is. Tök jó program a babaruci vásárlás. Legalábbis nekünk csajoknak...
Nálunk apa elég hamar bele szokott unni, pedig mindig az én kártyámmal fizetünk :roll: :roll:

Kép
emi29

Emi - Az én párom nagyon élvezi .... konkrétan beledumál, hogy mit vegyünk, és mit ne :D :D Az ágyneműt pl. azért vettük meg ezt drágábban, mert ez volt, ami mindkettőnknek nagyon tetszik .. ;) A többi versenyző vagy neki, vagy nekem nem jött be :lol:
Szóval én egyedül nem is vehetnék semmit ... kikérné magának :D

Kép
szösszenet

[quote="mezsó"][ írta:mezsób]szőlő: hát igen,ismerős ez a se felülni,se visszafeszíteni nem tudom dolog a görccsel kapcsolatban...felállni tutira nem tudnék mint ahogyan azt többen is teszik...nekem nagyon be szokott görcsölni :?

Nekem párszor már görcsölGETETT, amit ott fekve megoldottam, visszafeszítettem a lábam és kész. De ez..... Ez olyan volt amit te is mondasz, csak úgy némán kiabáltam meg nyűglődtem hogy valamit kéne csinálni. Felállni én már csak azért se tudnék, mert a galérián 1,50-1,60 a belmagasság, és olyan állapotban ezt tuti elfelejteném. Akkor még foglalkozhatnék azzal is hogy a lefejeltem a plafont :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Szöszke,
alig várom már, hogy lássam Aliz szobáját is.
Azért még nálunk is hiányzik jó pár dolog (pl. függöny, szőnyeg, fotel), de azokat ráérünk akkor is megvenni, ha már kint lesz Lili.
Én játékokat egyáltalán nem veszek (csak apa). Egy csomó mindent örököltünk tesóm gyerkőitől. Múlt héten már átcuccoltunk pár dolgot Virág (az uncsitesó) legnagyobb bánatára. Nem szívesen vált meg tőlük, pedig már nem játszik velük.
Kaptunk Graco pihenőszéket, ami zenél és ringat, kiságyra szerelhető forgót, ami Bach, Beethoven és Mozart dallamokat játszik, chicco játszószőnyeget (ezt még én vettem anno Virinek)...

Biztos vagyok benne, hogy a nagymamik el fogják halmozni Aliz babát mindenféle játékokkal.

Kép
emi29

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Emi - Az én párom nagyon élvezi .... konkrétan beledumál, hogy mit vegyünk, és mit ne :D :D Az ágyneműt pl. azért vettük meg ezt drágábban, mert ez volt, ami mindkettőnknek nagyon tetszik .. ;) A többi versenyző vagy neki, vagy nekem nem jött be :lol:
Szóval én egyedül nem is vehetnék semmit ... kikérné magának :D[/color]

Az tök jó! Én mindig kikérem apa véleményét, de tök bizonytalan és végül mindenben nekem kell döntenem...

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: