Olvaslak ám titeket, csak még kicsit kevesebb időm jut írni...
Szonja igazi kis tornász, akrobata!!!

Nagyon édes!!!!
Utólag is boldog hófordulót BENINEK (nagyon édi az óriási nagy barna szemecskéivel!) és Nagyon Boldog SZÜLLINAPOT KATA!!!!
Fatima, gratulálok Tarek teljesítményéhez!!!!!
Mi most ott tartunk, hogy már kb. egy hete kiságyban alszik el Annácska!! Iszonyú gyorsan fejlődik, nyúlik, úgyhogy mondta a védőnő, hogy a D-vitaminból az se baj, ha 2 csepp is jut neki és közvetlen a nyelvére csepegtessem, higy a csontozata bírja a gyors növekedést!!! Őrült tempóban növi ki a ruciját, 56-ról máris 62-re váltottunk.
Őszintén szólva nem gondoltam, hogy a hosszú pocifájós, kínlódós időszak után eljön még az is, hogy ilyen vidám, nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba lesz!!! Már csak este nyüszizik egy picit, de ez már csodás!!! És az éjszakák is nagyon jók, elalszik a kiságyban (amit mostmár imád), és 1/2 7-7-ig alszik! Utána is még visszaalszik egy két-2,5 órára. De ha éber akkor is játszunk, gőgicsél, kacarászik, jókedélyű. Mi is nagyokat sétálunk, de az öltözködéskor még beindul a nagy sírás-rívás.
Már végre egy kicsit magamra is jut idő, jövő héten megyek fodrászhoz, tegnap meg a Hugi kiszedte a szemöldökömet, úgyhogy végre kezdem magam egy kicsit újra "igazisnak" érezni!
Cica: Még rajtam is van 4kg plusz, de sebaj, majd lemegy, mondjuk én már úgy vagyok vele, hogy inkább egy picit több, mint kevesebb, nálam ugye a betegségem könnyen leszalaszthatja a kilókat!!!
Te a cseppet is viszed magaddal, ha vásárolsz? Vagy rá tudod bízni valakire???