A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szellőke!!!! Látod-látod!!! Megy ez Neked!!! :D
szmagdi

Húúú,de egyszerre volt :-D
szelloke

Jóóók vagyunk :lol:
szelloke

Szellőke,
kétszer is :mrgreen:
szmagdi

Most már sírok a röhögéstől!!! HÁROM!!! :lol: :lol: :lol:
szmagdi

Háromszor is :lol: :lol: :lol:
Küldjetek aludni! :-D
szelloke

neeeeeee
szelloke

Hű, jó kis téma és jó bonyi ill. sokrétű :D Nem is mélyedek el nagyon benne, mert reggeig itt ülhetnék :lol: Csak annyit, hogy sztem is mindenkit meg kéne fizetni érdemei szerint! de szép is lenne, ha ez így lenne... és meg kéne jobban becsülni a munkát... és sokszor nem a papír számít, hanem a kereslet (nekem a bútoriparból volt az az érdekes infóm kb. 3éve, hogy amíg segédmunkásból jelentkezik 1-2 egy hirdetésre, addig titkárnőnek 10-20, és a fizuk is eszerint alakulnak: a semmihez nem értő tedd-ide-tedd-oda emberke kap pl. nettó 120-at, a nyelvet beszélő számítógépet is kezelő érettségis csaj meg 60-at...) Mindenesetre a boldogulás sztem nem mindig a felhalmozott tudástól vagy a begyűjtött diplomák számától függ, hanem inkább a "piacképességtől" :roll:

Curse :) Szupi, hogy Adél tiplije ilyen szépen gyógyul!! :D :D és sztem se a papír a lényeg :) Régen voltál ilyen beszédes kedvedben, pedig olyan jókat írsz :wink:

Votiv :) Barinődnek ++++++++++ Takarítókereséshez meg drukk!

Macs :) Füli reggeli első mondatai :lol: Sztem apa is ellágyul majd és lesz állatka! :wink:

Ancsi :) Kutya-macska félelem: én a pókiszonyommal vagyok így, próbálok nem sikítozni és hülyén viselkedni a gyerkők előtt. Érdekes módon ált. sikerül is, mert úgy érzem, hogy "meg kell mentenem" őket a fenevadtól és ez egyfajta önuralmat vált ki belőlem. Egyébként anyám szintén pókfélő, sőt még a kutyától is félt, de nem hiszem hogy ő ragasztotta volna át rám, mert pl. a kuytáktól sose féltem. De amit a Többiek is írtak, sztem helytálló, vagyis nemcsak Te vagy a példa, hanem más rokon is és az legalább annyit számít, pl. Bálint kész "bogárterminátor", egyáltalán nem fél és úgy lecsapja hogy csak na :mrgreen: A kutyában való megbízás sztem más tészta, idegen kutya nem egyenlő a saját kutyával, és ezt én is elmondom a gyerkőnek. Sose lehet tudni, hogy az éppen Veled szemben jövő kuytusnak milyen tapasztalatai vannak, félős-e, odakapós-e, stb. és csak a gazdi jelenlétében és engedélyével szabad simizni-barátkozni, legalábbis én ezt igyekszem tanítani neki.

Gabi :) Orsidnak bulást +++++++++

Vera :) Köszi a privit! :D Gratula a melóhoz és jól döntöttél! :wink: Anyukádnak ++++++++++++

Krisz :) Sajnálom a rossz tapasztalataidat! :( Első gyerkőmet az ügyeletes sz.nővel szültem és annak ellenére, hogy sokan elégedettek vele, én nem kértem volna fel másodjára, pedig nem voltak kifejezetten negatív dolgok, de nem is igazán foglalkozott velem, de másodjára fogadtam (Kecskeméti Verát) és vele nagyon elégedett voltam. Valszeg az is számít, hogy ha felkérsz vkit, akkor azzal már többször is találkozol szülés előtt, nem egy "idegenbe botlasz", kialakul egy kis bizalom is, szóval sztem már csak ezért is érdemes, a gátvédelemről meg egyebekről nem is beszélve :wink:

Barbi :) Vizsgádhoz drukk és egy óriási kalappal!!!

Tinu :) Nem nyugtat meg, hogy Ti is hasonló cipőben jártok, de legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül :wink: :lol: A bátyó inkább úgy kerül a "problémakörbe", hogynem szeretném ha a kicsi felverné őt és ez is a ded malmára hajta a vizet... :roll:

Leni, Szellőke :) Köszi a h.sz.-t, és igen, tudom, hogy ÉN vagyok az oka és amíg engedek neki, addig él is a lehetőséggel... Mi is próbálkozunk az "időpont kijelöléssel", közben cumi-dajka-stb., van amikor elfogadja de van amikor nem... és sokszor már a fáradtságtól is megtörök, mert nem bírom cipelni az éjszakában és inkább enegedek csak hagy aludjak egy kicsit :oops: szóval tudom-tudom hogy hibázok, szórom is a hamut...
denizsa

Besz@rok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szmagdi

na, jobb,ha megyek,ezen sztem csak mi röhögünk (de mi nagggyon :lol: :lol: :lol: )
Jócak! nem olvasok vissza :-D
szelloke

Jócak, Szel :wink: Köszi a vidámságot :)
szmagdi

Mása :) Jaj de édesek a gyerkők!!! :D :D :D Látom, Levus is szereti húzni a hajat :wink: Nálunk is hasonló a helyzet (utánozza, szeretgeti, stb.), de az utóbbi időben kiegészült annyival a kép, hogy Bálint néha nagyon dühbe gurul, hogy Bencusnak mindig az a játék kell ami éppen nála van, és akkor jól odavágja a cuccot (szerencsére a földhöz és nem a tesóhoz!) és az néha bizony el is törik... úgyhogy fogynak az autók :mrgreen: :lol:

Ríd :) +++++++++

Szellőke :) Jók a csíkjaid! :wink: :D
denizsa

Szellőke,
azt hiszem eddig Te nyertél tesókorkülömbség-ügyileg :o :wink: 8) Tyűha! Emelem kalapom :D
szmagdi

Hű, látom bezavartam a h.sz-eimmel a nagy vígalomba :lol: :lol: megyek is, ébredés van, ha jól hallom... sajnos igen..
denizsa

Macs, sztem mesélj Szellőkéék lováról Apjukotoknak, tuti bevállal inkább egy pici cicust, de lehet,h még egy kutyát is! :mrgreen:
rídonli#

Deni,
tyűha :lol: Ismerős...... Ez valami korral járó akármi lehet, vagy mi? :roll: Levus még nem veszi el a játékokat (bár ma nagyon nyomúlt a babára 8) ), viszont ha felhúzza magát valamin, akkor "puff" neki, ott a földön a játék :roll: :? Csak tudnám miért csinálja? :?:
szmagdi

Deni, +++++++++!
Nálunk P sokkal ébredősebb volt,mint most B, és már el vagyok kényezteteve, ezért nehezebben viselem, amikor mégis ébredez.
De én nem voltam ilyen erős, mint te (ti), meg se próbálkoztam az eltereléssel, mindig kapott cicit, ami az esetek többségében bevált, de olyan is volt,h az ölemben aludt és ringattam sokáig. Szal tudom, milyen sz@r, amikor már épp elszunnyad az ember, és megint....
rídonli#

Deni,
innen is +++ az éjszakákhoz :roll:
szmagdi

Nem olvasok vissz egyelőre, lehetetlen 8) 8) 8) 8)

Votiv:
Amióta beszéltünk, egyre jobban vagyok, már csak 36,9
/a többiek kedvéért, Votivot hívtam hogy mi a jó bogyót vegyek be, mert du 3tól este 7ig 39 volt a lázam és nem segített semmi/
aztán lehet, hogy a belladonna/vicetoxicum/panadol/aspirinC kombó hatott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A páleszt azért nem hagyom ki, de majd lefekvés előtt!

Csak egy gyors hozzáröffenés:
én inkább kifizettem volna a tervezett 100at (60 UM, 40 Czakker Jutka), vagy akár többet is így visszagondolva, ha időben cselekszenek, figyelnek rám/ránk és nem hagyták volna így elfajulni a dolgot! :evil: :evil:
És lehet, hogy sznobnak tartotok, de én ezért megyek inkább magánrendelésre, ha tehetem, mert ott tudom korrektül, hogy ezért a pénzért ezt-és-ezt kapom... :oops: :oops: :oops:

nukada

Sziasztok lányok!

Háromnegyed órája csak visszaolvasok :shock:

Ancsi! A Verának is 15ezer a tarifája? :roll: Na, többek között ezért sem szülök harmadik gyereket. De mondjuk ha valakinek nem BZS a dokija, de Vera a szülésznője, akkor is magánban csinálja az nst-t, vagy akkor benn a H-ban?
Én szerencsére megúsztama sok nst-t. Grétinél 2 volt össz-vissz, de akkor még 6ezer volt a tarifa, Bajninál már 10ezer volt, de csak 1x jutottam el, a második előtt 1 nappal született Bajni.

Hálapénz: én dokinak nem azért adok hálapénzt, mert tudom, hogy kevés a fizuja, hanem azért, mert magánban tudom, hpgy mit várhatok a pénzemért, míg az sztk-ban lutri. Valamint a szüléskor tényleg akár éjjel az ágyából is kirángathatom a dokit.
Ezzel együtt lehet nyugodtabban szültem volna az ügyeletesnél, mert baromira restelltem, hogy doki is és szülésznő egész délután, este, éjjel ott dekkoltak miattam és én genyó csak hajnal 4-re voltam képes megszülni a lányomat. Sose felejtem el BZS arcát, amikor este a magánrendeléséről esett be, és akkor úgy volt, hogy legkésőbb éjfélre baba lesz, de nagyon nem akaródzott Grétimnek kibújni, és valamikor hajnal 2 körül már egy széke a szobában támasztotta a fejét, és várta, hogy a császár előtt kiharcolt fél órámban teljesítsek valamit.
Ja és aztán reggeltől 3 napig ügyeletben volt :roll:

Fizu téma: Én azt tapasztaltam, hogy nem feltétlen a diplomát nézik, egyes melóhelyeken sokkal jobban jön a nyelvtudás. Én szerencsére jó nyelvet választottam egy olyan városban, ahol sok olasz tulajdonú cég van. Gréti előtti munkahelyemre adott irányú felsőfokú végzettségű embert kerestek, gyakorlattal és olasz nyelvtudással. Ebből csak az olasz volt meg (más felsőfokú diplomám van). Nettó 70-nel vettek fel, és 5 év alatt (nulla tapasztalttal) csop.vezető lettem és a fizum is megháromszorozódott. És emelett még ugyanennyit megkerestem hétvégenként, esténként (éjjelenként) fordításból és tolmácsolásból. Vidéken, különösebb felelősség nélkül.
És természetesen itt is láttam 2 diplomás titkárnőt, akinek még a főnök reggeli zsömléjét is neki kellett megkenni vagy a virslit megfőzni a főnök kénye-kedve szerint munkaidő lejárta előtt kezdett bele szerzősés irogatásba, vagy éppen az aktuális barátnőnek (feleség mellett) a szexi ajándékfehérneműt megvenni.

Szóval úgy igazságtalan ez az egész, ahogy van. Egyszer, mikor Grétihez mentő jött az agyázkódás miatt, egy oylan doki volt a mentőben, aki ránézésre is vagy 2 napja nem aludt és elmondta, hogy ő egy kórházban főállású orvos és mellette-előtte-utána mentősködik, bár anyagilag abszolút nem éri meg, de szereti.

KépKép
KépKép
lindicita

Jó Reggelt 8)

szép termés :mrgreen:

Zsána,
nálunk febr.8.-án lesz a maszkabál, sajnos még nem leszük itthon, így Fülinek ez kimarad... :( mivel senki nem tudja bevinni :(
De azért ő is megcsinálta az ujjfestős báli maszkot és annnyira kis ügyes... bődület, mekkorát lökött rajta, hogy 3-4-5 évesek közt van és nem 2 évesek közt! Bohócot is ragasztott, egyedül!! csak verbális segítséggel! nagyonbüszkemacska... :mrgreen:
Betmened meg tényleg édes :D

Munka: én is nyalókapénzért dolgozom, de ez a saját hülyeségem, mert nagyon szeretem a szakmámat. És ha nem lesz belőlem agrár-miniszter, akkor soha, sehol nem is fogok keresni a végzettségemmel sajna, előbb utóbb kénytelen leszek, pont emiatt, váltani, de amég lehet, szeretnék állatozni.....

Ríd,
Bármilyen meglepő, volt lovam, soksok évig. 2004-ben halt meg, 31 éves korában, 4 évi nyugdíjazás után. Nagyon szerettem. Előtte 18 évet töltöttem lóháton :mrgreen: de momentán sem hely, sem idő, sem pénz nincs lóra, viszont tavasztól tuti fogom vinni lovazni Fülest rendszeresen, annyira imádja. Alig lehet lerágatni a hátáról.. :mrgreen:

Szellőke,
:mrgreen: szevasz lovastárs :mrgreen:

Akik Apa ellágyulásában bíznak, ne tegyék. Ő egy véleményében, érzelmeiben kőkemény karakter. Semmiféle érzelmi behatással nem lehet befolyásolni. Csak észérvekkel, de annak nagyon ütősnek kell lennie. :mrgreen: de ami késik... :mrgreen:

Mása,
gyerekek gyönyörűűűek :D :D :D :D Orsi egyre inkább Anyja Lánya :D

Nuk,
neked továbbra is +++++++3 és gyógyulj!

Ikirsz,
oké :) Én szülésznőm Váradiné Ica, összes (2) gyermekemet nála szültem, a harmadikat is vele tervezem majd. Nagyon szerettem, főleg, mert nem mutyurkázott velem. Mindig ott volt, amikor szükség volt rá, az elsőnél szívesen maszírozott volna, meg ilyesmi, de én az a "hagyjatok-békén-egyedül" tipus vagyok. Miután ezt levette, ennek megfelelően járt el, teljes megelégedésemre. Amikor kellett, kedves, de nagy határozottsággal irányított, segített, gátvédelemben profi.
Ha olyan szülésznőre vágysz, aki megímogatja a fejedet, akkor inkább Molnár Gabi a neked való.

NST: nem is értem, miről beszélgettek... én tök ingyér' jártam nst-re, Icához a szülőszobára, megbeszélt időpontra. Van aki fizetett ezért? :shock: lehet, hogy kell, persze, csak nekem olyan furcsa...

és én is teszek egy képet, Füles első dolga volt tegnap, hazajövetkor:

Kép

tegnap iszonyat termése volt gyerekszájból, egyet megosztok veletek:

A bölcsiben indulás-öltözéskor:
-Megyünk dolgozni Annyával...
- De Füli, haza megyünk, nem dolgozni!
-De,dolgozunk. Annyával dolgozzuk a vacsolát...

szép napot mindekinek!

csók

macska
macskanyu

Macs: ha akarod, átküldöm neked e-mailben a barátnőm szakdoliját az állatasszisztált terápiákból. Az elméleti rész telis tele kőkemény érvekkel az állattartás mellett. :D

Mása: naggyon édesek a tesók! Meg is mutattam a férjemnek, mintegy célzáskéntl. :wink:

Kép
Kép
tinu

Tinu:
Nekem küldd el légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nukada

Sziasztok!
Minden gyerkő (Orsi, Levus és Füli is) nagyon édesek!
Macs, egyáltalán nem meglepő,h volt lovad, ama kép alapján, ami itten rólad kőrvonalazódik! :)
Nekem nagyon nehéz volt megszokni,h nem lakik velem kuty, amikor férjhezmentem. Én is szeretnék a lányoknak, de az Apjuk ragaszkodik hozzá, hogy majd akkor, ha lesz kertünk. (Pedig az ő családjában is fotelban pihizős kuty lakik.)

Nuk, jobban vagy? +++++++++++++
rídonli#

Nuk: ment egy mail!

Kép
Kép
tinu

Szép napt, jó hétvégét mindenkinek! :D

Szellőke, jól lemaradtam, de igen, nekünk van Concorde Trimaxunk, meg Macséknak is, és biztos még másoknak is :) és nekünk bevált :wink:

Leni, értem én, hogy mire gondolsz, és bólogatok, de sok ellenpélda is eszembe jutott. Elsősorban a szakmunkások, pl. szerelők, asztalos stb. Nálunk még nem volt szerelő, aki 10e-nél kevesebbet vitt volna el akár egy szimpla eldugult mosdó megjavításáért. A takarítónőm se pénzt csinál, mégis havi 200-at tisztán féle tud tenni. De a barátnőm bébiszittere is 900 forintot keresett óránként :twisted:
És az abszolút alkotómunkás, az asztalos is vígan megél, alig győzi a munkát, és ma már 1-2 milla is megvan egy szép, beépített konyha. Szóval nagyon is megvan az ára a kétkezi munkának, szellemi munkával én nem tudok ilyen iramban keresni (már csak azért sem, mert esélyem sincs a feketézésre)
Már sokszor írtam itt, de én jobban örülnék, ha a fiam egy jó szakmát kitanulna, mintha éhbérért gürizne 26. ügyvédként egy irodában (az ügyvédek egyébként az orvosokhoz hasonlóan nagyon lentről kezdik, és nem is mindenki jut fel)

Krisz, sajnálom a rossz tapasztalatot! Egy fogadott szülésznővel bizonyosan nem történhet meg ilyen, úgyhogy remélem, megtalálod a neked legjobbat :) A kórházbezárások után rengeteg új szülésznő is jött, Margiból, Schöfiből stb. Róluk mi sajnos semmit sem tudunk, pedig biztosan van köztük is sok nagyon jó! Ezért is érdemes lenne megnézned őket személyesen, és a baba-mama klub végén azonnal meg is szólíthatod amelyik szimpi, egyből számot is cserélhettek :) Ki a dokid? Mert talán ő is tud tippet adni (neki is van, akivel szívesebben dolgozik együtt).
A kisfiadnak ugye nem lett semmi problémája a kevés oxigén/nyakra tekeredett kzs miatt?
Gondtalan pocakosodást Neked :)

Mása, a lányod tünyeményes!!! Igazi szépség, és sugárzóan vidám kishölgy :) Levendula :mrgreen: pedig hatalmasat nőtt, és egyre kisfiúsabb, és ugyanolyan helyes, mint a nővérkéje :D

votiv 8)
votiv

Tinu,
ide nekem a mélt :D én is foglalkoztam terápiás gyíáltatással.. :D

Votiv,
ha kirúgnak a munkahelyemről, elmegyek hozzád takarítani :)

Ríd,
ez nem meglepő, lévén állattenyésztési szakirányú agrármérnök vagyok :)
macskanyu

Idézet Votivtól:
"Nálunk még nem volt szerelő, aki 10e-nél kevesebbet vitt volna el akár egy szimpla eldugult mosdó megjavításáért. A takarítónőm se pénzt csinál, mégis havi 200-at tisztán féle tud tenni. De a barátnőm bébiszittere is 900 forintot keresett óránként
És az abszolút alkotómunkás, az asztalos is vígan megél, alig győzi a munkát, és ma már 1-2 milla is megvan egy szép, beépített konyha. Szóval nagyon is megvan az ára a kétkezi munkának,"

Votiv, ez az én tudomásom szerint csak Budapest és vonzáskörzetére igaz. Legalábbis B.-A.-Z. megyében tuti nem áll ez a tétel. :wink: Ezért hangsúlyoztam egyik korábbi hsz.-emben, hogy Budapest és vidék jelenleg mint Szomália és Los Angeles viszonyulnak egymáshoz kis hazánkban 8)

Deni,
visszaszívom minden okoskodásomat, mert Igi ma reggelre megint 7-8 ébredést produkált 8) Szóval: felejts el mindent, amit írtam, jelenleg én abban hiszek, hogy BEFOLYÁSOLHATATLAN, mikor mennyit kel éjjel a gyerekem :wink:
leni

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv,ehhez a gondolathoz "én jobban örülnék, ha a fiam egy jó szakmát kitanulna, mintha éhbérért gürizne 26. ügyvédként egy irodában"

Teljesen egyetértek veled, és hasonlókat érzek a saját gyerekeimmel kapcsolatban!!!

Manapság precízen, jó minőségben, megbízhatóan dolgozó szakit találni - és aztán a tarifáját megfizetni - nehezebb, mint jó nőgyógyászt találni :wink:

És az árak, amiket írsz, számomra döbbenetesek :shock: Tegnap esküszöm azt mondtam a férjemnek, hogy elmegyek hozzád takarítónőnek!!! :oops: :oops: :oops: :lol:

És egy áttekintés (bocsánat érte, de annyira kikívánkozik :oops: ):

Az "ánti világban" nem kellett ahhoz lustácskább, szerényebb értelmi képességekkel bíró gyermeknek lenni, hogy valakiből ne lehessen diplomás mérnök/ügyvéd/doktor úr. Elég volt egy szegényebb családba születni, és mivel a diplomás éltpályák olyan anyagi hátteret követeltek a családtól, ami csak egy szűk társadalmi rétegnek adatott, nagyon sok értelmes, szorgalmas, böcsületes emberkéből nem lett diplomás, "csak" szabó, cipész, ács, asztalos, villanyszerelő, stb.

Aztán jött a "proletár uralom", és tényleg minden értelmes ember (kivéve ugyibár a politikailag nem megfelelőket, de ez más téma) mehetett és szerezhetett diplomát magának, mert anyagi gátja nem volt többé a diplomássá válásnak. ledobott hát mindenki kaszát-kapát, kalapácsot és a kényelmesebb élet reményében továbbtanult.

A mi generációnkból szerintem aki csak bírt, mindenki a diplomásságra hajtott, szakmunkásnak tényleg SZINTE csak az ment, aki überlusta és hát "IQ-ban nem túl erős" volt.

Jelenleg vannak az "öreg szakik", úgy 60év és a halál között, akikkel öröm dolgoztatni, meg a mi generációnkból ezek a nem túl fényes elmék, akik többnyire se pontos, se megbízható, se böcsületes munkára nem képesek. Nem is érdekli őket a szakmájuk, nem hivatásszerűen űzik:?

Van most egy új trend is, csak még elég kevesen tartoznak közéjük. Ezek fiatal mesteremberek, akik felismerték, hogy mennyire nagy igény van a jó szakemberekre, és akár már egy meglévő diploma mellé hajlandóak megtanulni egy szakmát, amit aztán tényleg mester fokon űznek. Lelkesen, pontosan, hivatásszerűen - és bazi jól keresnek vele.

Amit én nem sajánlok tőlük, lévén bármelyik szakmunka sokkal nehezebb munkakörülményeket feltételez, mint az irodai munkák.
Többségük porban/koszban/zajban/rossz időjárási körülmények között végzendő (nehéz) fizikai munka. De legalábbis piszos és érdes lesz tőle az ember tenyere. :wink:

Remélem még idejében átugrotta, akit nem érdekelt a fenti cucc. Mégegyszer bocs érte. :oops: :oops: :oops:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Sziasztok,

hűűű, az elmúlt napokban mennyit írtatok.
Én is, akárcsak Mása, néha bólogattam, néha nagyot néztem, néha még annál is jobban egyet értettem. Sokan leírták azt, amit gondolok, ezért nem is lapoznék vissza, ha nem haragszotok, kinek melyik sorával tudok azonosulni.

Doki-szülésznő témában csak annyit, hogy nálam - akárcsak Kisünnél, le a monopóliummal :wink: - a doki a szakértelme és tudása, tapasztalata mellett, emberséges is volt. Az egész terhesgondozás alatt - sztk-ba jártam hozzá -, majd a vajúdás, a szülés, közvetlenül szülés után és a gyermekágyra helyezés során is. És akkor nem látott tőlem még egy árva petákot sem. Annyira a szívembe zártam és a viselkedése alapján Ő is engem, hogy alig vártam, hogy jöjjön meglátogatni. Amit minden nap megtett. Mikor a desszertet adtam át neki, fülig vörösödött és alig akarta elfogadni. Mindez egy főorvos, sok-sok év tapasztalattal a háta mögött.
A szülésznőm szintén nagyon kedves, segítőkész volt. Csak akkor volt ott, amikor kellett, nem volt az a simogatós, kedveskedő, de nekem pont ez kellett. Akár csak Macs, én sem igényeltem, hogy pátyolgasson, viszont jól esett, hogy amikor gondoltam rá, már ott is volt.
Na, ömlengésnek vége.
Tudom, hogy a terítéken lévő dolog nem feltétlen a fentiekről szól, csak kikívánkozott belőlem. Nem sajnáltam tőlük a hálapénzt, mert EMBERSÉGESEK voltak velem. És én ezt mindennél jobban becsültem, hiszen a mai világban ritkán találni lelkiismeretes orvost, szülésznőt, háziorvost, stb. Apropó háziorvos. Az én háziorvosom maximálisan segítőkész, teszi mindezt annak ellenére, hogy nem kapott tőlem soha egy fillért sem, leszámítva a vizitdíjat :twisted: , de azt úgysem ő kapja.
Lehet, hogy nekem eddig mázlim volt, hogy mindig mindenhol normális, korrekt orvosokkal és egyéb egészségügyi dolgozókkal hozott össze a sors. Remélem, továbbra is kitart a szerencsém.

Szakmák: hasonló gondolkodás van a fejemben nekem is, mint Votivnak és Leninek. Mi is több szakmát tudhatunk magunkénak, és mindig ahhoz tudunk nyúlni, amelyikre éppen szükség van. Hálás vagyok szüleimnek azért, hogy több lábon tudunk állni. Hiában szereztem meg a diplomát, azt megelőzően és a mai napig is találkoztam hasonló esetekkel, mint amit Ancsi leírt. Még engem is próbáltak sokmindenre rávenni, de nem sikerült nekik.

Kicsit zagyva lett, amit írtam, de remélem, sikerült úgy fogalmazni, hogy "átjöjjön", amire gondolok.

Az utóbbi hétben sajnos, én is popcorn-t, meg csokit ettem a gép előtt, írni már nem írtam.

De majd még jövök este, remélem.

Vica

Kép
Kép
vica94

Leni :) nem ugrottam át, jókat írsz nagyon :)

És még nagyon nagy igazságokat találtam Zsugyunál is. Meg még sokan másoknál is - ööö, tudom, hogy nem helyes így. Na, csak eszembe jutott néhány név :wink: 8)

Zuzi :) Tőled már nagyon régen szeretném megkérdezni, lehet-e kapni valahol antiporszivint :wink: . Máté is eme háztartási eszköz - még leírni sem merem, nemhogy kimondani :lol: - imádója, nem tudom az ellenszert. Bazsó még mindig ugyanolyan lelkes ezzel kapcsolatban?

A többit tényleg este,
Vica
vica94

Vica,
:D Ábel is nagy imádója a porszívónak, de igazából engem nem zavar, megosztozunk rajta :mrgreen: :lol: van, hogy csak nézegeti, de van hogy "szárazon" porszívózik, azaz csak a csövet tolgatja ropppant fontosan - minek az ellenszer? értékes nyugodt perceket jelent nálunk :mrgreen: :lol: (de nem áramozik természetesen és csak felügyelettel) viszont ettől még nem szereti az orrszívást (illetve kérni kéri, csak nem hagyja)
tök jó, hogy írtál! :D

Marcangoló mennyire eltűnt :o

Kép

Kép

szrekuc

Kép

Kép

szrekuc

Szerk, hallottam már erről a fószerről. Mit szólok?
Inkább ezzel játszadozzon, mint az atommal :lol: :lol: :lol:

Vica, Szrek, Zuzi, nálunk is lakik egy ifjú porszívóőrült :wink: :P
Kipörög keze-lába, úgy sprintel a gégecsőre Igi. 8) :shock:
leni

[quote="szrekuc"]
írta:
szrekucMarcangoló mennyire eltűnt :o

Nekem ez akkor jutott eszembe, mikor Votiv írta, hogy Kornélékat följelentették 8)

Ez most nem gyanusítgatás, csak véletlen egybeesés.
leni

Votiv: kösz az együttérzést, szerencsére én már túl vagyok a szülésen/07.08.04./, a hugicám várja április elejére a kisfiát és szeretném ha neki nem kellene ennyire embertelenül megszenvednie, hozzáteszem nekem a dokim nagyon ari volt és azt hiszem nélküle elvesztem volna, szerettem volna szülésznőt fogadni, de csak a 36.héten derült ki hogy a szt imrében fogok szülni, egy kicsit késő volt, köszönhetem a kórház bezárásoknak, az első babámat még a budai honvédban szültem ott nem lehetett sznőt fogadniakkor, de én kifogtam egy tündért, és azt hiszem ebben a szerencsében bíztam most is, hát nem jött be.....

Krisz
lkrisz

A porszívó fanok klubjába a belépő:
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Isten hozta Tündit a klubban!! :wink: :lol: :lol: nagyon cuki a nagy csővel :D

Vica :) antiporszivin :lol: :lol: még nem hallottam róla, de ha feltalálod gazdag leszel :wink: :lol: :lol:

Szrek :) Hát ez érdekes volt.. :roll:

Leni :) Éjszakákhoz ++++++++++ remélem a ma éjjeletek jobb lesz!! én azért még hiszek a csodákban (mi mást is tehetnék.. :mrgreen: ) :lol:

Nuk :) Örülök, hogy jobban vagy! :D (És bocs, hogy ezzel zargatlak, de tényleg nagyon kérek már egy számlaszámot, szeretném végre rendezni a legot!!)

Macs :) Füli de édes! :D haletetés :lol: gyerekszáj :lol: (Bálint szerint anya nem dolgozik... végülis igaza van, a házimunka kész szórakozás :mrgreen: :lol: ) Bohóchoz gratula Fülinek!!

Votiv :) Egyetértek Veled nagyon, én is azt gondolom, hogy inkább legyen vmi szakmája a gyerkőcnek, amit szeret és megél belőle, remélhetőleg mint a maga ura, kivi vagyok mi lesz az, most a barkácsolás-szerelés a menő (ez mondjuk nem rossz :wink: 8) ).

Mása, Ríd :) ++++okat köszi! :D Jelentem, hatottak :wink: múlt éjjelünk egész jó volt, csak 4x keltünk és szopi után gyors visszaszunya volt :D
denizsa

Neet :) Most látom, hogy a kedvenc filmed megy a reteken :wink:
denizsa

Tinu,
úgy tűnik, porszívó kontra fisher price 1:0 :lol: :lol: :lol: :lol:

legó biblia? :D :lol:
nézzétek meg ezeket:
http://www.thebricktestament.com/king_d ... 1_09a.html
(ez csak erősebb idegzetűeknek)

kommandósoknak hírül adták h megszületett Jézus:
http://www.thebricktestament.com/the_li ... 2_16a.html

várandós Mária:
http://www.thebricktestament.com/the_li ... 03-05.html

és szülés:
http://www.thebricktestament.com/the_li ... 06-07.html

és a szövegek is olyanok hogy hűha.... pl: angyali üdvözlet http://www.thebricktestament.com/the_li ... 01_34.html

no akit érdekel mazsolázzon, vicces :shock: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Nuk,
ez a baba! CSODA tényleg :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek:
NÁlam ez már kicsit a morbid/szentségtörő kategória, de Leninek igaza van, inkább ezt gyártsa, mint atombombát...

kicsit még szarul, sztem a tegnapi nagy kiizzadásban (itt a gép előtt, nem félre érteni...) megfáztam, mert ma folyó orral és fájó torokkal ébredtem. De ez még mindig jobb, mit a 39

nemcsak Neet:
Anyuék Bartha Zsolttal (és családjával) üdülnek Phuketen :D Kérsz autogramot? Főleg, hogy a Rékasi fenthagyta a repülőn a nesszeszerjét és apu vitte vissza neki :wink: :wink: :wink:

nukada

Sziasztok!
Nuk, ez a blog :!: Tényleg egy csoda ez a kisfiú!!!! Köszi,h belinkelted!

Szrek, :lol: :roll: Azt nem értem,h miért van ott az a nagy vödör a szülésnél. :?:
rídonli#

NUk, mit tart egy pas a neszeszerében? A sminkjét??? :lol:
rídonli#

Ríd:
És az orvos, vagy micsoda????
Vagy egy pásztor segített neki? Birkát már látott születni, a gyerek sem rosszabb??? :lol: :lol: :lol:

nesszeszer:
sztem nem néztek bele... passz

nukada

Denizsa,
igeeeeeen! Most azon muszáj elmerengnem, hogy éppen 20 éve nyáron láttam először egy kertmoziban a Balatonnál... HÚSZ éve... baing.

neet
neet

vazze nagyon durva rész is van
http://www.thebricktestament.com/epistles_of_paul/ innen az instructions on marriage rész, tiszta legoporno, nagyon durva, ez már a beteg kategória
bocsi, totál ledöbbentem

Kép

Kép

szrekuc

Tinu,
édes a bejárónőd. :lol:

Nukada,
++++ jobbulást!!!
Rékasi annyira nem az esetem, báár.. azért jami kategia esélyes. ;)
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: