A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mezso! Most olvasom, hogy mi volt az uh-on. Sajnálom a rossz híreket. :( De látom sokan nyugtattak már és én is csak azt tudom írni, hogy próbálj ne rosszra gondolni. Nagyon szép a súlya babádnak! Biztos minden rendben lesz, bármikor jön a világra. :)
És a doki lehet, hogy csak azért nem nyugtatgatott most, mert telefonon beszéltetek. Majd személyesen biztos másképp fog szólni.

Nono! Kitartás a vérnyomásmérő miatt. Már nemsokára leveheted.

Pumpóka, Babyteve, Geni! Örülök, hogy jók az eredményeitek! :)

Sirkici! Nagyon édes a babád! A 2. kép szerint kisfiú, ugye? :lol:

Súlygyarapodás: olyan rossz, hogy orvostól függ kit piszkálnak vele. Én +6 kilónál tartottam a 25. héten, mikor leszúrtak a terhesgondozóban. Mert az utolsó hónapban 3 kg jött fel. De, hogy azelőtt 5 hét alatt mindössze fél kiló, az senkit sem érdekelt. És az elején még fogytam is. Szerintem ez annyira alkat-függő. Az aggodalmaskodó dokikat is megértem valahol, mert félnek a komplikációtól, de azért nem kéne így stresszelni a kismamákat.

Babamozgás: az én picurom nagyon sokat mocorog. Szerencsére inkább nappal. Ez nagyon megnyugtat engem. És ha alszik, elég, ha a hasamra teszem a kezem, érzem, ahogy odahúzódik, vagy egyet rug. És ez már teljesen megnyugtat. Azzal egyetértek, hogy ők is kicsit hangulat- meg frontfüggők. 2 hete sokkal kevesebbet mocorgott.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mezsó - Most olvasom, hogy mi volt az UH-n ..
Ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj :) annyi pozitív példát írtak a csajok ;) :) És már olyan előrehaladott állapotban vagyunk .. :)
Amúgy én 2600gr-mal születtem 3-4 héttel hamarabb .. szóval no para :) A védőnőd meg csak túl buzgó .. bent lesz még a Babó :)

Babyteve
- Jajj, sajánlom, hogy ennyit vártál .. ez az ügyintézés nevetséges. Szerencsére nálunk az okmányiroda elég jól működik .. alig kell várni .. de az adókártya miatt én is parázom .. azt is át kellene íratni az új nevemre. ..

Pumpóka
- +17kg?? :lol: :lol: :lol: Szép!!! Rajtad sem látszik ... nem tudom hova mehet .. :shock: :shock:

Katavirág
- Sajnos nekem a derekam már nem bírja a magassarkút .. :( A babavárás elején még én is bátran nyomtam abban :D imádom .. de most már nem megy, örülök, ha haladok valahogy .. De én szélsőséges eset vagyok .. a sérv rányomja a közlekedésemre a bélyegét :lol: :lol:

Sirkici -
Jajj istenem, mennyire édesek a képek :) Gratulálok!!! Nagyon cukorfalat :)

Blani -
Akkor neked is ilyen idióta védőnőd van, mint nekem :D :lol:
Nehogy elkezdj diétázni!!!! A +7kg az semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az utolsó előtti randinkon nekem is ilyen idiotizmusokat mondott .. de leszartam .. most nem morgott a 10kg-ra :D :lol:
A toxémiáról látom már leírtak a csajok mindent .. szóval no comment. Nem értem a védőnőd .. :shock: :shock:

Bambika
- Köszi .. már megszoktam a védőnői cseszegetést. Egyki fülemen be, másikon ki .. nem érdekelnek a hülyeségei. Ha 20kg-t hízom, akkor 20-at .. ennyi :D
Jobbulást a gyerkőcnek!!!

[b]Gumimaci
- Képeket a vásárolt rucikról!!!!!!!!!! :D :D :D

Borotválkozás:[/b]
Nekem még megy :D :D Akárhol :D :D :lol:

Babamozgás:

Alíz nagyon-nagyon aktív .. állandóan mocorog :)
De a babák sem egyformák .. vannak nagyon nyugisak :)
Az sem baj .. nem tudom ki aggódott emiatt, de ne tegye!!! ;)

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Dehogy fogok diétázni. :lol:
Egyébként is én nagyon szeretek enni, nem fogok lemondani erről a szokásomról. Na jó, azért nem fogom túlzásba vinni.
Nem tudom, miért idegesítik ilyenekkel a kismamákat?

Kép
blani28

Szössz, a hatalmas IQ-mnak köszönhetően (na jó, ismét terhességi amnézia) a 2 óra alatt nem jutott az eszembe a saját kártyám átiratása... :oops: (Az még hiányzik a repertoárból...vagy a bébikkel együtt lesz elintézve, vagy ha akkor is kimarad, akkor én a lánynevemen maradok...7 éve nincs vele probléma 8) )

Borotválkozás: nekem már régóta nem megy könnyen, de mindig megoldom totál kitekeredve, emlékezetből...mert a tükörig meg nem látok el :oops: és nem is tudnám hová tenni, a páromra meg nem bízom...krémmel nem kísérletezgetek, cicagyantára meg a fertőzésveszély miatt nem vállalkozom...szóval, ha nem is tökéletes, de a nagyját lekapom...szülés előtt meg úgyis leszedik akkor is, ha már belekezdtem... :D

Kép
babyteve2

Emi, merre van? :?

Kép
babyteve2

Tényleg, Emi?????

Babamozgás: uhhhhh, hát az én lányom őrületesen sokat mozog. Nálunk nincs hiány mozgásban! De vannak lustibb babák! No para! :wink:
Vendég

Nálunk Mira az aktív, Gergő a nyugis babó...(na jó, Gergőnél a lepény mellső fali, így Őt annyira nem érzem.)

Kép
babyteve2

Emi most van 4D-n, ugye?
Remélem valahol ünnepelnek a párjával .. vagy gyönyörködnek a Liliről kapott képekben!!!
Nagyon várom én is, hogy jelentkezzen!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Köszi az érdeklődést nem tartott sokáig a buli me nagyon beteg vagyok csak ott akartam lenni a szalagavatómon.Nem tudom ki kérdezte de ez a pesti Szent László.
Borotválkozás:nekem már rég nem megy egyedül és nem hiszitek el de nálam szégyellősebb nő nincs.Múltkor elfáradtam és apa ott volt és navigált:itt is-ottis stb.,meguntam és a kezébe adtam a borotvát.Ma se értem mi ütött belém akkor,na mindegy ő fejezte be.Azóta meg nyaggat de már másnap este óta mikor borotválkozunk megint me nagyon beindult rá... :D :D :D Sztem próbáljátok meg ti is ha a párotok benne van. :D :D :D Na jó nem szólok bele.
Sirkici,sztem ne sokáig halogasd a vásárlást inkább mindig egy kicsit.Mi ma voltunk me sógórnőm telefonált h náluk a kínaiba minden fél áron van.Mit nem mondjak marhára elfáradtam és mi lesz ha márciusba is megyünk?Inkább apránként gyüjtöm össze me már nem megy úgy a séta nekem se. :cry:
Pumpóka csókoltatom a fiad nagyon aranyos! :lol:
Mezsó ne aggódj sztem se lesz gond de már a többiek elmondták amit lehetett.
És itt a mai termés nekem is vettünk egy poncsót(nemtom h írják) és így fizettünk 7400-ft-ot.Többet is vettem volna de mivel nem tudjuk a nemét így nem mertem.Ja a csomis az tescos az 3db 1500 volt: Kép Kép Kép Kép Kép
A vastag overall az 80-as majd télen jó lesz de nagyon megtetszett.
Vendég

Nem, 14.40-re ment...

Kép
babyteve2

Ez a kínai merre van? Tök jó dolgok! :D

Kép
babyteve2

[quote="babyteve2"]N írta:babyteve2em, 14.40-re ment...

Oh .. :shock: :shock: Akkor már tényleg nagyon várjuk!
Nem tudja vki a számát? Legalább egy sms-t dobjon rá .. anno én is dobtam Szőlőre, mikor hiányzott .. :roll:

Gitka
- Szépek a cuccok, és nagyon olcsón megúsztátok :)

Kép
szösszenet

Babyteve ha tőlem kérded Cegléden és megnéztem mindent mikor vettem és mind 100% pamut.
Vendég

Sziasztok,

Túl vagyok az UH-n..

Mezsó,
Olvastam, hogy mi a helyzet nálatok. Nagyon nagyon sajnálom. Bízom benne, hogy nem romlik a baba vesetágulata. Viszont az tényleg nagyon jó hír, hogy a baba súlya már két kg felett van.

Sajnos engem sem nyugtattak meg. Lilinek a szívverésével van probléma. A szonográfus többször megnézte az UH idején. Azt mondta, hogy túlságosan szapora, ami utalhat fertőzésre.
Pórbáltam elérni a dokimat, de valszeg már siel. Az asszisztense sem vette fel a telefont, úgyhogy végül a védőnővel beszéltem. Hétfőn nála kezdek. Meg fogja nézni ő is a szívhangot és csináltat laborvizsgálatot is. Ha fertőzés, akkor valszeg antibiotikumot fogunk kapni... Most azon gondolkodom, hogy addig is elkezdem szedni az Aloe propolis tablettáját. Hátha...

Mindezeket leszámítva nagyon szép élményekkel gazdagodtam. Csak apa hiányzott picit. Egyedül voltam mh-ről pattantam el, utána meg mehettem vissza.
Lili az elején aludt, de aztán felébredt. Végig mutatta az arcát, bekapta a lábát, kezét, ásítozott mint Aliz. Rengeteg magzatvizet ivott, mosolygott szóval nekem úgy tünt, hogy jól érzi magát odabent. A méhlepény rendben van, a magzatvíz viszont lehetne több is. Egyébként Lili is egy héttel kisebb a koránál, most 1215 gramm.

Azért csajok az anyai szív mit meg nem érez!!!! Éreztem, hogy valami nincs rendben pedig fizikai tünetek nem voltak. A védőnő azt mondta, hogy ha hétvégén sokáig nem érzem Lilit mozogni, akkor azonnal menjek be a kórházba, addig pedig ne parázzak, pihenjek.

Kép
emi29

Emi drukkolok h ne legyen nagyobb baj!!!!
Vendég

Emi - Örülök, hogy vannak jó hírek .. a rosszakat viszont nagyon sajnálom :(
Mit mondtak, mit jelent ez pontosan? Fertőzés? Mitől?
Sokkal szaporább a kis szíve?
És mi a teendő? Antibiotikummal kezelnek majd?
Az viszont nagyon jó, ha úgy láttad .. jól érzi magát odabent :)
Ha picike, az meg nem baj .. látod .. Alíz is ekkora, sőt, még kisebb :)

Kép
szösszenet

Gitka, tökédik ezek a rucik! És tényleg szinte ingyé volt... :wink:

Jajjjj lányok, el kéne kezdeni a rucimosást, de minden napra vagy két adag ruhám volt mosásra és sosem jutok a végére a 3 pasi mellett... :roll: a kiscsajra már nem jut idő! Pedig anyával megvetettem egy hete a sensitiv öblitőt is, hogy itt legyen és moshassak... de nemtudok! Pedig kb. két hónapja készülök elkezdeni.... hát tényleg a végén majd jó lesz, ha addigra kész leszek, mire megszületik...

Kiságy tán a hétvégén össze lesz rakva rendesen, mert feldobom a hátamra Zolit és kimegyünk a Praktikerbe csavart venni! Ha rá várok (pedig ott dolgozik mellette az Intersparban) a 36.hétre sem lesz csavar.. 8) és itt áll az ágy két hete félig összerakva, na ez az amitől idegbajt kapok. Vagy legyen teljesen szétszedve vagy teljesen összerakva! És punktum.... :twisted:

Tudom, hogy nemsok kisgyerekes van köztetek, de az Intersparban gyerek szabadidőruha (tréningruci) 1490Ft-ért van, több szinben... Zoli ma hoz egyet, hogy megnézzem, melyikre lesz jó... ennyiért tök megéri egy felső+nadrág... :)

Emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Please!!!!
Vendég

Közben látom, megjött Emi!
Drukkolok nektek, hogy ne legyen semmi Lilivel!
Mennyire szapora a szive? Nem mondtak adatot?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:46-kor.
Vendég

Nono!

Remélem, figyeled, hogy Szonja folyadékja meglegyen, hogy nem eszik semmit, főleg! A napi 1 liternek le kell mennie, mert kiszárad és baj lesz! Alhat a betegség miatt, ezért ne izgulj, az enyémek is ilyenek, 10 után alig lehet őket ágyba tenni, de ha vmi bajuk van, akkor már 8-kor alszanak! :wink: viszont a folyadékbevitelére nagyon figyelj oda, ez nagyon fontos!!!!!! Nehogy a kis bajból nagy baj legyen!
Vendég

Gondoltam én is hozok egészen friss pocakfotót...
Maiak Kép Kép

A két kedvenc felsőmben!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi!
Remélem nem lesz semmi baj!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jah azt elfelejtettem, hogy én nem vagyok ám kismama model a 90 kilómmal... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Sajnos a pótvizsgám se sikerült mivel egyáltalán nem emlékeztem szinte semmire. Hiába néztem át sok mindent egyszerűen nem maradt meg az agyamban semmi. Legközeleb júni elején lesz vizsga ami nem aktuális már nekem :cry:
Kérdezte tőlem a tanárnő h nem néztem át,mert vissza adtam a tételeket.Sajnos mivel amgolni kell nehezen tudjuk megjegyezni megint rúgtak ki olyat aki a 4 tételből 3-t naygon jól tudott.
Viszont jó hír, tandíjmentességet kaptam!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Úgyis anyu fizette volna,de a 46000-ből mennyi mindent fogunk tudni venni a Kicsinek! :D :D :D

nono remélem Szonja jobbanl esz!

Kép
kritta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:47-kor.
Vendég

Jó nagy a pocakod Mary :) :D
Mikor mész legközelebb UH-ra? Kíváncsi vagyok mekkora a 70%-os Bogi odabent :D :D :lol:
És nem lehet mindenki nádszál .. meg ebben az időszakban már senki sem az :) Amúgy 90kg-nak nem nézel ki szerintem ..
És párod imád - ez a lényeg, nem? ;)

Kép
szösszenet

Mary! A pocid az ami naaaagy :wink: és a 90 kiló nem is látszik rajtad! Én ekkorából szültem a fiúkat...

Nono! Akkor OK! :wink: csak én annyiszor csináltam már végig a kórházi folyadékpótlást a kiszáradt gyerekkel, órákig infúzión lógás... :roll: hogy mindenkit óvok tőle igy, hogy jártatom a pofámat, inni-inni-inni! Borzasztó látvány egy gyenge, kiszáradt gyerek... :?
És persze nem kicsi izgulás nekünk ugye... és még az sem hogy az én hibámból nem ivott, mert én nyomtatm volna bele, de egyszerüen egy 5-6 éves gyerekbe elég nehéz beletuszmákolni, ha nem nyeli le... :roll: na mindegy, a lényeg, hogy a folyadékbeviteletek megvan... :wink:
Vendég

Egyszerűen nem mertem megkérdezni az értéket :( :(
Figyeltem a szonográfus arcát, aki mellesleg szülész is és nem volt valami bíztató. Kérdezte, hogy mikor mennék legközelebb védőnőhöz, vagy nőgyógyászhoz. Amikor mondtam, hogy mikor, akkor mondta, hogy addig inkább ne várjak.

Csajok,
lehet, hogy az én nyugodtnak cseppet sem mondható életvitelem miatt szapora Lili szívverése????
Most két napig tuti ki nem teszem a lábam itthonról!!

Szöszke,
azt nem bánom, hogy picike. Egy kiscsaj legyen kiscsaj nem???
Viszont az arca igencsak dundi, sőt még tokája is van :) :)

Nono,
Remélem, hogy Szonja minél hamarabb felépül!! Az jó jel, hogy már nincs láza.

Mary,
te jó ég! Mekkora pocakod van!! Mintha a 9. hónapban lennél, de tényleg!!

Kép
emi29

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Jó nagy a pocakod Mary :) :D
Mikor mész legközelebb UH-ra? Kíváncsi vagyok mekkora a 70%-os Bogi odabent :D :D :lol:
És nem lehet mindenki nádszál .. meg ebben az időszakban már senki sem az :) Amúgy 90kg-nak nem nézel ki szerintem ..
És párod imád - ez a lényeg, nem? ;)
[/color]

Február 11.-én megyek dokihoz, és szerintem csinál uh-t is. Remélem...én is kíváncsi vagyok, mekkora már Bogi???
A kilók...én sem érzem magam 90-nek. Majd lefogyok szülés után...férjem ennek nem örül,mert így imád...na de azt mondta majd úgyis fog ám... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ne má lányok!!! akkora a hasam, mint aki a 9. hónapban van???????? :shock:
Akkor mi lesz a 9. hónapban?????????????? Te jó ég....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,
Lehet, hogy már nem fog olyan sokat nőni.. :roll: :roll:
Egyébként szerintem sem látszol 90 kg-nak, csak egy szép nagy pocakos kismamának!!

Kép
emi29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:47-kor.
Vendég

emi és mezsó nagyon drukkolok nektek h minden ok legyen!

Én már nem akartam menni több 4d-s uh-ra,de ezek után lehet h mégis mennék.

Kép
kritta

Emi, drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kép
babyteve2

Emi - Fotókat tudsz mutatni a Tündérkéről? :)
És igen .. a kiscsaj legyen kiscsaj! Biztos cuki!!! :) :)

Kép
szösszenet

Ollem, szép a pocid! (A fekete felső tök jó!)

Káááár, hogy Cegléden van a bolt.... :(

Kép
babyteve2

Nono,
remélem, igazad lesz. És nem fertőzés... annak, csak lennének jelei, vagy tévedek???
Látom, neked sem lesz egyszerű estéd! Kitartás!!
Magne B6-ból már 3X2-t szedek, ha nem felejtem el... :oops: :oops:
Ma pl. elfelejtettem bevinni a munkahelyemre :(

Babyteve, Kritta
köszi

Szöszke,
mindjárt leszedek párat a DVD-ről. Sajnos CD-t már megint nem adtak :( :(

Gitka,
nagyon édi cuccokat vettél :)

Kép
emi29

Emi - Várjuk :) Mi szoktunk kapni cd-t, de úgyis sokkal jobb pillanatokat kapok el a dvd-ről .. és azokat szoktam mutogatni :)

Kép
szösszenet

Ez a mai szerzeményünk. A párom telefonjájal fényképeztem, ezért nem látszik jól. Az első 56-os narancssárga, a másik 62-es zöld. És mind a kettőn ezek az ábrák láthatók. Darabja 500 Ft volt, nem tudtam volna hazajönni nélkülük.:D

Kép Kép Kép

Majd megpróbálom a többit is lefényképezni és megmutatni. Még csak egy pár darab van, de minden nap nézegetem őket. És alíg várom, hogy legyen pénzünk vásárolni! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci,
ezek a rucik is nagyon szépek. Az elöl végig patentos tök praktikus. Hol vetted őket?

Kép
emi29

Néhány kép Liliről:

Kép

Kép

Kép
emi29

Emi! Örülök, hogy a picurod jól érzi magát és, hogy megmutatta az arcocskáját! :) A többi miatt próbálj meg nem aggódni. Most már tudod, hogy miért volt rossz előérzeted, majd vérvétel után okosabb leszel. Bízom benne, hogy minden rendben les

Mary! Nagyon csini vagy és igazi kismamis! :) A kilókkal ne törődj, csak a pocidon látszik! Amit megeszel, arra a babádnak szüksége van.

Kritta! Sajnálom a pótvizsgát:(, de legalább lehet örülni a tandíjmentességnek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi! De édes Lili baba! :)

A rucik a corából vannak, 500 Ft-ért.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Van egy csomó micimackós is, malackás, meg a többiek... Nekem ezek tetszettek. És vannak rugik is, de inkább nagyobb méretben, 1000 Ft-ért.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi - Nagyon aranyos a kis arca :) Olyan jó, hogy már lehet látni a vonásaikat :) Ahogy a képeidet elnézem, az orra pl. szerintem a tied :) Nálunk egyértelműen Szabié :) Viszont a szája az enyém :) Kíváncsi leszek, hogyha kijön, is így fogjuk-e látni :)
Gratulálok még egyszer - a többi miatt meg ne aggódj, biztos nem lesz baj!!

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]M írta:emi29ary,
Lehet, hogy már nem fog olyan sokat nőni.. :roll: :roll:
Egyébként szerintem sem látszol 90 kg-nak, csak egy szép nagy pocakos kismamának!!

Lehet, hogy kettő van benne... :lol: :lol: :lol:

Egyébként én akartam írni, hogy lehet, hogy a stressz okozza Lilinél a problémát. Megérzik a babák, ha a mamák stresszesek...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nagyon szép Lili! :D

Kép
babyteve2

Gumimaci,
tényleg a Corából?? A barátném nem is mondta, hogy ilyen édi rucik vannak most ilyen olcsón.. Nagyon jókat választottál szerintem.

Egyébként próbálok nem izgulni. Ha nagyon-nagy gáz lett volna, biztos azonnal beküldött volna a kórházba. Lehet, hogy ez tényleg "csak" figyelmeztetés.
Most is mozog a drága.

Kép
emi29

Emi!
Lili nagyon aranyos baba, szép kis arcocskája van.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gumimaci - Köszi az infokat :) Holnap akkor a Corába is beszaladunk :) A Tesco már a listán van :) Lassan szeretném befejezni a babaholmi vásárlást .. meg összekészíteni a saját cumómat a kórházba ..
Lehet korai, de én elkezdtem vészesen készülni .. picit megijeszt ez a 30. hét :lol: :lol: Közeledik a vége :D

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: