Durván fújt a szél éjjel és nagyon hideg lett mára.
Vicky! A csokor nagyon, de nagyon széééép!Aranyos!!!!!
Sikerrel jártál asszcendes ügyben?
Igen a kanállal egy idő után Beni is üti a tányért-ez az a pillanat amikor elveszem, mire ő éktelen visitásba kezd!!!!
Beninek már nem folyik a füle, dolgozik az antibiotikum. Tök jól van szerintem, de holnap megyünk vissza, a tüdeje még hörög.
Tanulság!!!!!? Az első orrfolyásnál is keményen le kell szivni a gyerek orrát 3x naponta, és az első köhögésnél is nyákoldót kell adni!!!!!!!!!
Bálintnak gyors és fájdalommentes fognövesztést. Beninek addig fájt, 11 keléssel éjjel, míg az egyik csücske mind a 4-nek át nem tört. Azóta fel-fel sir, de nem is kell átmennem, nem fáj neki annyira, elintézi maga az altatást.
Alziza, köszi a 2,5 éves oroszálánokat is, előre is!!!!!
Zokni dobás a WC-be, nos igen úgy vélem a teljes zombisodás első jele.
Tök jó, hogy nálatok is bejön a ár napig fel-le módszer, aztán alszik újra. Ha nem magam élem át el sem hiszem, hogy Benit már sokadjára sikerült visszaszoktatnunk!
Viera! Mindkettő oroszlán? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
És a fogad!!!!!ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ a köbön!!!!!!!!!!!!!!
Ex! Köszi a torkos csütörtök ötletet!!!
28-tól meg a Profiban lesz akció:999 ft a mágneses karkötő, régóta vadászom.
Boholytalanitó akcióban???
Összecsukható henger alagút akcióban?
Viera! Én is végigbőgtem a ballagást!!!Olyan nagyok már!
Az előbb kártyáztunk, erre Blanka: na fazsa megint nálam a fekete Péter!
Azt hittem elájulok!!!!!!Na ennyit a suliról. Pedig tök jó osztálya van. Mégis. Meg a tökön rúglak is mai szerzemény.
Bei 3/4 7 kor, Blani 7 kor ELALUDT!!!!!!Reggel fél 7 ig húzzák!!!!!!!!!!!!!!
Fogalmam sincs, hogy azok az osztálytársai akik 10 kor fekszenek, hogy a csudába birják a sulit!
Blaninak 5 ös lett a félévi matek felmérője! Jupiiiiiiiii.
Viera! Beni épp aznap ,amikor kédezted tök nyudogt colt, vagy a gyógyszerektől, vagy natúr. Ha Nonó zizi volt, lehet hogy a teliohold hat így rá. Figyeld a naptárat és ird hogy valóban teliholdkor ilyen zizi-e? esetleg havonta mindig ugyanakkor zizi? Lehet hogy nagykorában akkor jön majd meg neki.
Gab!!!!!Ügyi háziasszony vagy!!!És ez a virág!!!!!!Köszönjük!!!!!!!!!!!!!
De széééép!
Mára ennyit, szép estét mindenkinek!!!!
Hétvégi kajci ötletek? dobok egy piritott kocka levest(ez a kedvencünk, de a többi????????

Mit nekünk farsang!!! Dani lehetne a Texas-i láncfűrészes!