Halihó Mindenkinek!
Éééédes zsíroskenyér!!!! Már megint.

Alig van időm, ráadásul a nyűglődések folytatódnak úgy nappal, mint éjszaka. Nappal alig van alvás, kb. 3-4x fél-, háromnegyed óra. Éjszaka meg gyakorlatilag óránként ébred kicsi Albert. Lassan jól tájékozódom az orrommal is. Mivel a két nagy is itthon, rájuk is kell figyelnem, több a tennivaló napközben is. A Kedvesnek beindultak a tanfolyamai, ő későn jön, itthon meg szinte egyből leül dolgozni.
Tegnap este is korán bealudtam, meg több részletben altattam a kis Vacakot. Ma meg mire visszaolvastam felébredt. No, de most van egy kicsike időm. Szerintem megint nem tudok mindenkire reagálni. Azt viszont láttam, megint van néhány jó téma.
A legfontosabb, a
vizsgálatok előtt álló mamáknak, babáknak sok erőt, energiát kívánok. Meg tudom érteni őket, valamennyire én is parázok általában a vizsgálatoktól, viszont azt is tudom, ha én nyugodt tudok maradni, az jó hatással van a babára is. Tudatosan tréningezem magam előtte. Volt már nálunk több varrás is, sőt a Gergő szemét meg is kellett operálni a kancsalsága miatt. Szóval, csak ügyesen drágák! Legtöbbször azért nagyobb a füstje a problémának, mint a lángja szerencsére. Kívánom, nálatok is így legyen.
Édes, kis tündérbogyók vannak itt! Egytől egyig mindenki imádni való! Ja, igen, ígértem egy képet, hosszas gondolkodás után, íme a mi első találkozásunk:
Ez a kedvencünk.
Egyébként el voltam olvadva az összes akrobata, hajas, alvós, evős és miegyéb képtől.
Tv, sorozatok: látom mindenki hasonlóan vélekedik a talkshow-król, +1 az enyémmel. Én kerülöm őket. A tv általában háttérzajként nálunk is be van kapcsolva. Viszont idejét sem tudom, mikor néztem végig egy filmet. Esetleg, ha babóca éppen alszik, az meg elég ritka. No, meg az állandó éjszakázás miatt nagyon gyorsan el tudok aludni. Ez teljesen új, uis én nagyon rossz alvó vagyok, sokszor hajnalig tévéztem, mire sikerült elaludnom. Sorozatokból én is a könnyedebbeket szeretem, mint pl. Sex és NY, Jó barátok, BK.
Igazatok van, a mai mesék borzalmasak. Bár a mi nagykamasz fiunk ezeket is nézi. Szerencsére elég korán sikerült tisztázni vele, hogy mi a különbség a mese és a valóság között. Mindig tudta, hogy ezek az agyament dolgok csak a mesében vannak, így ő soha nem akarta kipóbálni az ott látottakat. Én is a régiekre esküszöm, sőt Dávid nagy kedvencei is innen jöttek, amíg jobban tudtam irányítani az ízlését. pl. Süsü.
Dettyk! Huhuhú, de jó kis munkád lehetett. Oda is fogsz visszamenni?
Azt hiszem hirtelenjében ennyi elég is lesz.
Pusszancs: Maggie